Δίδυμοι

Άντρας Δίδυμος

Του αρέσει να επιδεικνύει τα ταλέντα του και να μαζεύει γύρω του ανθρώπους που τον θαυμάζουν. Το φλερτ είναι γι’ αυτόν ένας τρόπος να επικοινωνεί με το περιβάλλον και προσπαθεί να δείχνει πάντα τον καλύτερο εαυτό του. Κάνει σχέσεις από νωρίς, εύκολα αποφασίζει να παντρευτεί αλλά είναι συχνό φαινόμενο για τους Δίδυμους να έχουν πάνω από 1-2 διαζύγια. Είναι πνευματώδης, έξυπνος και έχει πολλά ενδιαφέροντα, αν και συνήθως δεν εξειδικεύει τις γνώσεις του.
Θέλει το αποκλειστικό ενδιαφέρον της γυναίκας που αγαπά και επειδή είναι γεμάτος ανασφάλειες πολλές φορές την κάνει επίτηδες να ζηλεύει για να του αποδεικνύει το πόσο τον νοιάζεται. Το σεξ δεν είναι προτεραιότητά του, θεωρεί πιο σημαντικά τα εγκεφαλικά παιχνίδια κι ερεθίσματα. Είναι ανώριμος και αντιδρά άσχημα όταν τον αγνοούν.
Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Δίδυμο
Αν ερωτευτείς έναν άντρα Δίδυμο θα πρέπει συνέχεια να του δείχνεις ότι τον αγαπάς, να τον ακούς προσεκτικά και να τον καμαρώνεις σε ό,τι κάνει. Παράλληλα όμως να προσέχεις την εμφάνισή σου γιατί του αρέσουν οι φινετσάτες γυναίκες και να κρατάς αμείωτο το ενδιαφέρον του. Βαριέται εύκολα και αναζητά νέες εμπειρίες. Για να μην κουραστεί δίπλα σου να τον κρατάς σε εγρήγορση και να μην είσαι προβλέψιμη.
Αν η σχέση σας βαλτώσει θα τον χάσεις. Εκτιμά την οξύτητα πνεύματος, τους παθιασμένους διαλόγους και τις πολύπλευρες προσωπικότητες. Ίσως κατά βάθος ψάχνει μια «μαμά», θα περιμένει λοιπόν να τακτοποιήσεις τη ζωή του, να του θυμίζεις τις υποχρεώσεις του και να τον βοηθήσεις να διαχειριστεί τα χρήματά του, γιατί είναι σπάταλος και επιπόλαιος. Αν δεν του δώσεις την ένταση που θέλει θα έχεις πάντα το φόβο ότι θα σε απατήσει.

Γυναίκα Δίδυμος

Είναι αεικίνητη, κυκλοθυμική και επικοινωνιακή. Από νωρίς φλερτάρει με τους άντρες γύρω της γιατί χρειάζεται την προσοχή και το ενδιαφέρον τους. Θέλει να αρέσει και να έχει πολλές κατακτήσεις. Ακόμα κι αν έχει μόνιμη σχέση δεν σταματά να προσπαθεί να τραβήξει την προσοχή και ο σύντροφός της θα πρέπει να έχει κατανόηση και να μην προσπαθεί να της στερήσει την ελευθερία της.
Γοητεύεται από τους αποφασιστικούς και ώριμους άντρες, αλλά της αρέσουν και τα νεαρά άτομα που είναι γεμάτα ενέργεια. Αλλάζει συνέχεια συμπεριφορά και παρουσιάζεται άλλοτε σαν αθώο κορίτσι κι άλλοτε σαν έμπειρη γυναίκα. Έχει πολλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή. Φοβάται τη μοναξιά και τα γηρατειά.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Δίδυμο
Για να την κάνεις να ενδιαφερθεί θα πρέπει να νιώσει ότι είναι η μοναδική σου έννοια, ότι τη βρίσκεις χαριτωμένη, έξυπνη και πως είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να είστε μαζί. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και τις ανούσιες συζητήσεις. Θέλει να την κεντρίζεις πνευματικά και να της δείχνεις τα συναισθήματά σου, αλλά να μη την περιορίζεις, να αποδέχεσαι τις επιλογές της και να ανέχεσαι τις ψυχικές της μεταπτώσεις.
Αν την καταπιέσεις δεν θα διστάσει να φύγει, ακόμα κι αν έχετε παντρευτεί. Δεν την τρομάζει το διαζύγιο αν θεωρήσει ότι μόνο έτσι θα είναι ανεξάρτητη. Αν καταφέρεις να την κατακτήσεις θα υποσχεθεί αιώνια πίστη αλλά δεν είναι καλή νοικοκυρά ούτε μπορεί να μείνει αποκλειστικά κλεισμένη στο σπίτι για να μεγαλώσει παιδιά. Για να είστε καλά μαζί θα πρέπει να την επαναφέρεις κάθε φορά που παρεκτρέπεται και να μένεις ήρεμος.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων