Ιχθύες

Άντρας Ιχθύς

Είναι ονειροπόλος, ανασφαλής, δεν αντέχει τους τσακωμούς, έχει ευάλωτο νευρικό σύστημα και δεν ξέρει να διεκδικεί και να ξεπερνά τις δυσκολίες. H συμπεριφορά του είναι πολλές φορές αλλοπρόσαλλη και δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Είναι ιδεαλιστής, ρομαντικός και απομονώνεται συχνά. Δεν μιλάει εύκολα για τις ερωτικές του προτιμήσεις και για τις περιπέτειές του, είναι τρυφερός εραστής και ψάχνει την ιδανική γυναίκα για να της χαρίσει την καρδιά του. Eίναι πιθανό να επιλέξει να παντρευτεί κάποια μεγαλύτερη από αυτόν ή πιο συγκροτημένη και ώριμη, γιατί έχει ανάγκη από καθοδήγηση και προστασία.
Ονειρεύεται ένα καλύτερο μέλλον, ένα όμορφο σπίτι και οικονομική άνεση αλλά συνήθως δεν προσπαθεί αρκετά για να τα αποκτήσει. Νιώθει σιγουριά κοντά σε ένα δυναμικό άτομο και επιζητά το γάμο για να παραδώσει τη φροντίδα του εαυτού του στη σύντροφό του.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ιχθύ
Είναι υπερευαίσθητος και θα σε πλησιάσει αν καταλάβει ότι είσαι στεναχωρημένη ή αν σε δει να κλαις. Αλλά για να κάνει σοβαρή σχέση μαζί σου θα πρέπει να είσαι διατεθειμένη να αναλάβεις τις περισσότερες υποχρεώσεις της κοινής σας ζωής. Για να μπορέσει να εξελιχθεί επαγγελματικά χρειάζεται συμπαράσταση και ενθάρρυνση. Αν ερωτευτείς έναν άντρα Ιχθύ να ξέρεις ότι θα σε θέλει δίπλα του να του κρατάς το χέρι σε κάθε δυσκολία και θα πρέπει να τον παρακινείς συνεχώς για να δραστηριοποιείται.
Είναι ρομαντικός εραστής αλλά σπάνια παίρνει πρωτοβουλίες και θα αφήνει συνήθως σε εσένα τον πρώτο ρόλο. Όταν νιώθει ασφαλής είναι χαρούμενος και αξιαγάπητος. Του αρέσει να ζει σε προσεγμένο και άνετο περιβάλλον, κοντά στη θάλασσα ή στη φύση. Αν αποφασίσετε να παντρευτείτε θα έχεις δίπλα σου ένα μεγάλο παιδί που θα προσπαθεί αν τραβήξει την προσοχή σου. όμως θα νοιάζεται για τα προβλήματά σου και θα περνάτε καλά αν μάθεις να ανέχεσαι τις ιδιοτροπίες του.


Γυναίκα Ιχθύς

Παρουσιάζεται ήρεμη και αυτοελεγχόμενη αλλά είναι μια κίνηση άμυνας για να μη φανεί πόσο απροστάτευτη και αδύναμη νιώθει και για να μην πληγωθεί. Στην πραγματικότητα προσπαθεί να γίνει αρεστή και να αναγκάσει τους άλλους να τη φροντίσουν. Παίζει εύκολα θέατρο, δεν αποκαλύπτει τις αληθινές σκέψεις και τα συναισθήματά της και στην αρχή της γνωριμίας αποτελεί άλυτο μυστήριο για τους ενδιαφερόμενους.
Χρειάζεται κάποιον να την προσέχει και να εξαρτάται από αυτήν για να απαλλαγεί από το φόβο της μοναξιάς. Εύκολα γίνεται συμπαθητική με το αθώο βλέμμα ή τα δάκρυα που χρησιμοποιεί σαν όπλο για να κάμψει την αντίσταση του ατόμου που την ενδιαφέρει. Δεν έχει αυτοπεποίθηση αλλά προσπαθεί να το κρύψει. Είναι χαριτωμένη, ευγενική και ευαίσθητη. Ο έρωτας είναι απαραίτητος στη ζωή της και όταν κάποιος την αγαπήσει πραγματικά γίνεται καλή και αφοσιωμένη σύζυγος.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Ιχθύ
Μη τη ρωτήσεις ποτέ για παλιούς έρωτες γιατί δεν αποκαλύπτει πληροφορίες που θα σε κάνουν να σχηματίσεις κακή γνώμη. Επιθυμεί ένα σύντροφο που θα την αγαπά χωρίς όρια, θα ικανοποιεί κάθε της ανάγκη και θα την παρηγορεί όταν στεναχωριέται. Της αρέσουν οι εξομολογήσεις, τα ρομαντικά τετ α τετ και πάντα περιμένει να συναντήσει τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Συνήθως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να την κάνεις να ισορροπήσει.
Αν θεωρήσει ότι είσαι ο ιδανικός σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει πως μόνο μαζί της θα είσαι ευτυχισμένος. Έχει καλό γούστο και ο χώρος της είναι όμορφα φτιαγμένος αν και δεν είναι καλή νοικοκυρά. Αν της αποδεικνύεις συνέχεια ότι την αγαπάς θα σε περιποιείται και θα εφευρίσκει τρόπους να σε κάνει χαρούμενο. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή όταν γκρινιάζει και να την καθησυχάζεις γιατί διαφορετικά θα κλείνεται στον εαυτό της ή θα παθαίνει υστερικές κρίσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων