Λέων

Άντρας Λέοντας

Είναι καλόκαρδος, ευγενικός και γενναιόδωρος. Φτάνει εύκολα στην υπερβολή και γίνεται αλαζόνας ή επιδειξιομανής αλλά αυτό που πραγματικά αναζητά είναι η αναγνώριση και η καταξίωση. Έχει γύρω του πολλές θαυμάστριες που απολαμβάνουν την κεφάτη διάθεση και τη γενναιοδωρία του. Παρασύρεται από τα κολακευτικά σχόλια και αρκετές φορές κάνει δεσμό με γυναίκες που δεν του ταιριάζουν.
Όταν αποφασίσει να παντρευτεί γίνεται προστατευτικός, αφοσιώνεται στην οικογένειά του και τους παρέχει τα πάντα, αν και θέλει να έχει τον πρώτο λόγο σε όλα. Είναι φλογερός εραστής, απαιτεί πλήρη αφοσίωση και του αρέσει να τον κακομαθαίνουν. Φτάνει εύκολα στην υπερβολή και σπαταλά χρήματα και συναισθήματα.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Λέοντα
Του αρέσει να έχει δίπλα του μια γυναίκα που τον λατρεύει και τον θαυμάζει. Αλλά έχει ανάγκη μια συγκροτημένη και σταθερή παρουσία για να τον βοηθά να ισορροπεί και να αποφεύγει τα άκρα. Μην προσπαθήσεις να του απαγορεύσεις κάτι ή να τον αναγκάσεις να πειθαρχήσει. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τη γοητεία σου για να μην αντιδράσει άσχημα και να τον διαβεβαιώνεις ότι τον αγαπάς και τον νοιάζεσαι.
Μην ξεχνάς πως είναι ένα καλοκάγαθο μεγάλο παιδί που σπάνια βλέπει την άσχημη πλευρά των πραγμάτων και δεν αποφεύγει τις παγίδες. Θα εκτιμήσει το ενδιαφέρον σου και θα είναι ευγενικός και έτοιμος να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Αν τον θέλεις για πάντα δίπλα σου φρόντισε να τον περιποιείσαι και να τον καμαρώνεις. Και να του επιτρέπεις να κρατά χρόνο για τον εαυτό του, γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

Γυναίκα Λέοντας

Είναι επιβλητική, χαρούμενη και εκφραστική. Γύρω της συγκεντρώνονται από νωρίς πολλοί θαυμαστές που προσπαθούν να τραβήξουν την προσοχή της και να κλέψουν την καρδιά της. Προσπαθεί να γνωρίσει καλύτερα έναν άντρα πριν κάνει δεσμό μαζί του γιατί δεν θέλει να χάνει χρόνο σε σχέσεις που δεν αξίζουν. Είναι γενναιόδωρη, καλόκαρδη, αναζητά ένα σύντροφο δυναμικό και ρομαντικό που θα την προσέχει και θα την έχει βασίλισσα στην καρδιά και στο σπίτι του.
Της αρέσει να την κακομαθαίνουν με δωράκια και γλυκόλογα, όταν αποφασίσει να παντρευτεί είναι καταπληκτική οικοδέσποινα και μεγαλώνει τα παιδιά της με πολλή αγάπη δίνοντάς τους όλα τα εφόδια για να προοδεύσουν στη ζωή τους.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Λέοντα
Για να προσεγγίσεις μια γυναίκα Λέοντα θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να την κάνεις να νιώσει μοναδική. Να την περιποιείσαι και να μη φοβάσαι να την κοντράρεις όταν κάνει λάθος. Δεν αντέχει τους εσωστρεφείς και μαζεμένους άντρες και αναζητά κάποιον που θα τη θαυμάζει και θα τη φροντίζει χωρίς να της στερεί την ελευθερία και τους φίλους της. Μην προσπαθήσεις να την κάνεις να εγκαταλείψει την καριέρα της όταν παντρευτείτε. Μπορεί να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια άνετα και το έχει ανάγκη να είναι δραστήρια και δημιουργική.
Της αρέσουν οι ευχάριστες και ρομαντικές εκπλήξεις, αλλά παίρνει πολλές φορές την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα όπου διακρίνεται για το πάθος και τη φλογερή της ανταπόκριση. Το σπίτι σας θα είναι γεμάτο φίλους που θα θαυμάζουν την άνετη και πολυτελή ζωή σας. Να της κάνεις τα χατίρια και η ζωή μαζί της θα είναι παραμυθένια.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων