Παρθένος

Άντρας Παρθένος

Αναλύει ό,τι συμβαίνει γύρω του γιατί θέλει να σιγουρευτεί πως παίρνει σωστές αποφάσεις αλλά χάνει ευκαιρίες επειδή δεν δρα άμεσα. φροντίζει την εμφάνισή του, είναι μετρημένος, σοβαρός και ευγενικός. Τον ελκύουν οι καλλιεργημένες και συμπαθητικές γυναίκες αλλά φλερτάρει διακριτικά και μπορεί να περιμένει πάρα πολύ μέχρι να πάρει θετική απάντηση.
Δεν είναι σίγουρος αν έχει βρει την ιδανική γυναίκα και συνήθως περνάνε τα χρόνια χωρίς να παντρευτεί ή παντρεύεται σε μεγάλη ηλικία. Αποκλείεται να πάρει σπάταλη ή επιπόλαια γυναίκα γιατί θεωρεί σημαντική την οικονομική σταθερότητα. Δεν είναι ιδιαίτερα θερμός εραστής ούτε τον διακρίνει πρωτοτυπία ή πάθος. Εκλογικεύει τα πάντα, δεν ρισκάρει και αν βρεθεί σε δύσκολη θέση γίνεται κατηφής ή γκρινιάζει. Αν αποφασίσει να δεσμευτεί είναι πιστός αλλά και προβλέψιμος και πολύ σπάνια χωρίζει γιατί απεχθάνεται τα διαζύγια.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο
Αν θέλεις να κατακτήσεις έναν άντρα Παρθένο δεν φτάνει μόνο η γοητεία σου, δίνει μεγάλη σημασία στην προσεγμένη εμφάνιση, στην καθαριότητα και στη συνέπεια. Αν αργείς στα ραντεβού ή δεν κρατάς τις υποσχέσεις σου θα απομακρυνθεί. Είναι επίμονος, έχει πολλή υπομονή και φλερτάρει διακριτικά. Του αρέσουν οι σοβαρές και έξυπνες γυναίκες, δεν αντέχει τις υπερβολές και εντυπωσιάζει όταν μιλά για θέματα που γνωρίζει.
Να υποχωρείς όταν είναι θυμωμένος και να παραβλέπεις τις παραξενιές του για να μην τον χάσεις. Χρειάζεται μια αυτάρκη γυναίκα με καλή ανατροφή, χωρίς οικονομικά προβλήματα για να μη νιώθει ανασφάλεια. Ακόμα κι αν ερωτευτεί δεν κάνει παρορμητικές κινήσεις. Θα επεξεργάζεται τις αντιδράσεις σου και θα παρατηρεί τη συμπεριφορά σου μέχρι να βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε. Και πάλι όμως θα περάσουν αρκετά χρόνια μέχρι να σου κάνει πρόταση γάμου.

Γυναίκα Παρθένος

Είναι προσεκτική και ζυγίζει τα υπέρ και τα κατά πριν πάρει οποιαδήποτε απόφαση. Δεν είναι εύκολο για έναν άντρα να την πλησιάσει. Όχι γιατί είναι σεμνότυφη, αλλά επειδή θέλει πρώτα να βεβαιωθεί ότι συγκεντρώνει τα απαιτούμενα προσόντα. Είναι έξυπνη, έχει πολλά ενδιαφέροντα, πρακτικό μυαλό και κρίνει το κάθε τι πολύ αυστηρά. Έχει πάθος με την καθαριότητα και με την οργάνωση. Επιλέγει μετρημένους και σοβαρούς άντρες που συμπεριφέρονται ευγενικά, είναι πειθαρχημένοι και καλλιεργημένοι.
Δεν ενδίδει αμέσως στο φλερτ γιατί παρατηρεί τις αντιδράσεις του για να καταλάβει το χαρακτήρα του. Αν ο ενδιαφερόμενος περάσει τις εξετάσεις τον τιμά με την αγάπη της, αλλά δεν θέλει να είναι συνέχεια μαζί γιατί χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της. Συνήθως κάνει καριέρα κι αν παντρευτεί είναι τέλεια μητέρα και σύζυγος, αν και δεν θέλει πολλά παιδιά. Έχει δίπλα της ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεται και τα φροντίζει άψογα.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Παρθένο
Απεχθάνεται τα μεγάλα λόγια και τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Για να την κατακτήσεις θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι σοβαρός, να καλύπτεις την ανάγκη της για επικοινωνία και να μη τη φέρνεις σε δύσκολη θέση με επιθετικές ή επιπόλαιες κινήσεις. Δεν αντέχει την ανευθυνότητα, την ακαταστασία και τη βρωμιά. Για να στεριώσει με κάποιον θα πρέπει να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.
Δεν πρόκειται ποτέ να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν την κατακτήσεις η ζωή σας θα είναι ήρεμη αλλά ενδιαφέρουσα. Διαχειρίζεται προσεκτικά τα χρήματά της γιατί θεωρεί απαραίτητη την οικονομική ασφάλεια και αποκλείεται να παντρευτεί έναν σπάταλο. Δεν της αρέσει η επίδειξη, η εμφάνισή της είναι προσεγμένη αλλά όχι εξεζητημένη και είναι πιστή σύντροφος που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την ευτυχία της οικογένειάς της.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων