Tοξότης

Άντρας Τοξότης

Έχει αυτοπεποίθηση, είναι πνευματώδης, υπερασπίζεται με πάθος τις απόψεις του κι έχει επιχειρήματα που πείθουν τους συνομιλητές του. Μαθαίνει τα πάντα για τα θέματα που τον ενδιαφέρουν, είναι κοινωνικός, αξιαγάπητος κι έχει αρκετούς και καλούς φίλους. Παρουσιάζεται άλλοτε ήρεμος και συγκρατημένος κι άλλοτε ορμητικός και ανυπόμονος. Δίνει μεγάλη σημασία στο φλερτ και ενώ είναι καλός εραστής απολαμβάνει περισσότερο το παιχνίδι παρά την παράδοση άνευ όρων. Δεν αποφασίζει εύκολα να δεσμευτεί, αν όμως αποφασίσει να κάνει οικογένεια προσπαθεί να είναι αφοσιωμένος στη γυναίκα και στα παιδιά του. Είναι φιλικός και γενναιόδωρος μαζί τους και πιστεύει πως όλα τα ζητήματα τακτοποιούνται με καλή διάθεση και συζήτηση. Παραμένει πιστός αν η σύντροφός του τον περιποιείται και τον κάνει να αισθάνεται πλήρης.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Τοξότη
Για να σου δώσει σημασία θα πρέπει να είσαι εύστροφη, χαρούμενη, με χιούμορ και να τον εκπλήσσεις ευχάριστα. Βαριέται εύκολα και αν τον θεωρήσεις δεδομένο και σταματήσεις τις προσπάθειες να τον γοητεύσεις θα απομακρυνθεί δυσαρεστημένος. Θέλει να τον προσέχεις και να τον φλερτάρεις συνέχεια και δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματική επικοινωνία. Ακόμα κι αν σοβαρέψει η σχέση σας μην επαναπαυτείς γιατί πάντα υπάρχει πιθανότητα να τραβήξει την προσοχή του μια ενδιαφέρουσα ύπαρξη και να βρει τρόπο να δημιουργήσει κρυφή σχέση. Να αποφεύγεις τις σκηνές ζηλοτυπίας γιατί τον πνίγουν και να μην προσπαθείς να τον εγκλωβίσεις στη σχέση ή στο γάμο σας. Θέλει αυτονομία κινήσεων για να ασχολείται με τις δραστηριότητές του και περιμένει από σένα να τον εμπιστεύεσαι, να μην παραμελείς την εμφάνισή σου και να ενδιαφέρεσαι για όσα τον απασχολούν.


Γυναίκα Τοξότης

Είναι καλλίγραμμη, γεμάτη ζωντάνια και θετική ενέργεια, έχει πολλά ενδιαφέροντα, είναι φυσιολάτρης, της αρέσουν οι εξερευνήσεις και είναι ακούραστη, πάντα έτοιμη για ταξίδια και διασκέδαση. Δύσκολα περνά απαρατήρητη και απολαμβάνει το θαυμασμό των αντρών χωρίς να έχει στόχο την αποκατάστασή της γιατί δύσκολα απαρνιέται την ελευθερία της. Είναι επιλεκτική αλλά δεν χάνει χρόνο για να κρατήσει τα προσχήματα όταν συναντήσει κάποιον που της αρέσει. Χαίρεται το ερωτικό παιχνίδι, συμμετέχει με όλες τις αισθήσεις της και της αρέσει να πειραματίζεται. Είναι γεμάτη αυτοπεποίθηση, ανοίγεται μόνο όταν κρίνει πως ο σύντροφός της είναι έμπιστος και σταθερός, αλλά φεύγει αμέσως όταν η σχέση πάψει να της δίνει χαρά. Είναι κυκλοθυμική, λίγο παράξενη αλλά καλόκαρδη και αν βρει έναν αξιόλογο άντρα μένει πιστή, χωρίς όμως να υποτάσσεται.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Τοξότη
Αν ερωτευτείς μια γυναίκα Τοξότη το πιο πιθανό είναι να σε πείσει να γυμνάζεσαι μαζί της ή θα ταξιδέψετε αναζητώντας γνώση και εμπειρίες. Αποκλείεται να δεχτεί να την κλείσεις στο σπίτι ή να ελέγχεις κάθε κίνησή της. Της αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν έντονη προσωπικότητα και υψηλούς στόχους. Μην προσπαθήσεις να της βάλεις όρια και κανόνες, θα σε τιμήσει με την αφοσίωση και την αγάπη της όταν σιγουρευτεί πως ταιριάζετε.
Δεν της πάει ο ρόλος της νοικοκυράς κι αν θέλεις να την παντρευτείς θα πρέπει να τη διαβεβαιώσεις πως δεν σκοπεύεις να την περιορίσεις και πως θα κατανοείς τις ανάγκες της. Της αρέσουν οι γενναιόδωροι άντρες με χιούμορ και καλή φυσική κατάσταση. Για να μείνει δίπλα σου και να ζήσετε ευτυχισμένοι θα πρέπει να τη φροντίζεις χωρίς να την καταπιέζεις, να παραβλέπεις την ξεροκεφαλιά και τις ιδιοτροπίες της και να μη δυσφορείς όταν ασχολείται με πράγματα που την ενδιαφέρουν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων