2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Ταύρους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Θέλετε να βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, για να αποφύγετε προβλήματα στο μέλλον. Η Νέα Σελήνη στις 3 του μήνα, θα φέρει δυσκολίες σε κάποιες συναλλαγές ή συμφωνίες, αλλά θα αντιληφθείτε πόσο σημαντικό είναι να μην εξαρτάστε από άλλους. Θα παραμελήσετε λίγο την προσωπική σας ζωή, ειδικά τις πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου, για να ασχοληθείτε με κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις. Η καθημερινότητα στον εργασιακό χώρο θα είναι αγχωτική και κουραστική. Βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε, προσέξτε τη διατροφή σας και αν νιώσετε αδιαθεσία επισκεφτείτε έναν γιατρό. Η Πανσέληνος στις 17 τονίζει την ανασφάλειά σας και θα προσπαθήσετε να οργανωθείτε καλύτερα. Μην είστε αυστηροί με το σύντροφό σας και μην απαιτείτε μεγάλες θυσίες για να πιστέψετε πως σας αγαπάει. Θα περάσετε καλά μαζί, αρκεί να διώξετε το άγχος και να γίνετε πιο τρυφεροί και προσιτοί.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Έχετε θέσει συγκεκριμένους στόχους για το μέλλον και θα δουλέψετε σκληρά για να τους πετύχετε. Στις αρχές του μήνα θα χρειαστεί να επαναπροσδιορίσετε τη σχέση σας με το σύντροφο ή έναν συνεργάτη σας, για να αποφύγετε μεγαλύτερες δυσκολίες.

Σας απασχολεί η οικονομική σας κατάσταση, γιατί έχετε πολλές υποχρεώσεις και μέχρι τις 10 του μήνα θα αγχωθείτε αρκετά. Μπορεί να χρειαστεί να βοηθήσετε και κάποιον συγγενή ή φίλο. Οργανώστε προσεκτικά το καθημερινό σας πρόγραμμα, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να κρατήσετε χρόνο για τον εαυτό σας.

Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα σας κάνει ρομαντικούς και ευάλωτους. Θα επιδιώξετε να πλησιάσετε τα άτομα που αγαπάτε και αυτό θα βελτιώσει τη σχέση σας. Μην αφήσετε όμως το συναίσθημα να κυριαρχήσει, γιατί μπορεί να βγουν στην επιφάνεια κάποια παράπονα, που θα έχουν μεγάλη δόση υπερβολής. Μείνετε ψύχραιμοι και επικεντρωμένοι στους στόχους σας, σας περιμένουν ευχάριστες εκπλήξεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων