2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Τοξότες

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 3 Δεκεμβρίου δίνει το έναυσμα για ένα καλύτερο τρόπο ζωής. Θα θελήσετε να αλλάξετε πολλά στην προσωπική σας ζωή ή να σχεδιάσετε ένα ταξίδι. Η επικοινωνία με τους ανθρώπους γύρω σας θα είναι ευχάριστη και εποικοδομητική. Θα έχετε προτάσεις για παρέα και διασκέδαση το επόμενο διάστημα και κάποιες νέες γνωριμίες μπορεί να αποδειχτούν σημαντικές. Προσέξτε τα περιττά έξοδα, για να μην αφήσετε ακάλυπτες υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 17 του μήνα επηρεάζει συνεργασίες και σχέσεις. Δώστε προσοχή στα παράπονα που θα δεχτείτε από το σύντροφό σας ή από ένα συνεργάτη σας και κάντε ό,τι μπορείτε για να εξομαλύνετε την κατάσταση. Μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά, γιατί το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα είστε αρκετά προβληματισμένοι από τα δικά σας θέματα και θα είναι δύσκολο να ασχοληθείτε με τις ανάγκες των άλλων.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Η έκλειψη στις 3 του μήνα, σε συνδυασμό με τον ανάδρομο Ερμή , σας δυσκολεύει στην επικοινωνία, φέρνει αρκετές παρασκηνιακές ενέργειες, μπέρδεμα στη σκέψη, τεμπελιά και κυκλοθυμία. Θα δυσκολεύεστε να δρομολογήσετε τις υποχρεώσεις σας και να ασχοληθείτε με καθημερινά, βαρετά αλλά απαραίτητα καθήκοντα.

Από τις 11 Νοεμβρίου καλυτερεύει η διάθεσή σας και θα είστε πιο αποτελεσματικοί. Η ερωτική σας ζωή θα είναι αρκετά ταραγμένη, με αρκετές κόντρες και απρόοπτα και κάποιοι από εσάς ίσως ερωτευτούν χωρίς ανταπόκριση. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο θα δραστηριοποιηθείτε στον επαγγελματικό χώρο και η Πανσέληνος στις 17 θα φέρει μια ευκαιρία, που πρέπει να αξιοποιήσετε. Οι στόχοι σας δεν είναι ακόμα ξεκάθαροι, θα βρείτε όμως συμπαραστάτες που θα θελήσουν να σας βοηθήσουν, γιατί σας εκτιμούν.

Για να πάρετε ανάσα στα οικονομικά πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να μην ψάχνετε για εύκολες λύσεις.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων