2013 Αστρολογικές προβλέψεις για Υδροχόους

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Η ευνοϊκή για εσάς Νέα Σελήνη στις 3 Δεκεμβρίου θα φέρει γνωριμίες, επικοινωνία με φίλους και γνωστούς και ίσως αποφασίσετε να συμμετέχετε σε νέα δραστηριότητα, παρέα με άτομα που συμπαθείτε. Θα έχετε δημιουργικές ιδέες στον επαγγελματικό τομέα και θα τις πραγματοποιήσετε με τη στήριξη σημαντικών ατόμων, αν και η εξέλιξη θα είναι πιο αργή από αυτή που επιθυμείτε. Η Πανσέληνος στις 17 του μήνα θα σας κάνει να ασχοληθείτε με την ερωτική σας σχέση ή με το πρόβλημα ενός παιδιού σας. Μπορεί να φαίνεστε άνετοι και χαρούμενοι, αλλά δεν θα αποκαλύπτετε τις βαθύτερες σκέψεις και τα συναισθήματά σας. Ίσως αποφασίσετε να κρατήσετε στο παρασκήνιο μια σχέση που σας προβληματίζει. Δεν είστε σίγουροι για τις επιλογές σας και μάλλον έχετε δίκιο. Κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας ή ανάρμοστη συμπεριφορά του συντρόφου σας θα σας αναστατώσουν τις τελευταίες μέρες του Δεκεμβρίου.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2013

Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι το πρώτο σας μέλημα στις αρχές του μήνα και θα έχετε να αντιμετωπίσετε την ανυπομονησία των συνεργατών, αλλά και πολλές καινούριες προκλήσεις. Ο ανάδρομος Ερμής μπορεί να καθυστερήσει λίγο κάποιες συμφωνίες και να δυσκολέψει τη συνεννόηση, αλλά τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την πορεία σας προς την επιτυχία.

Μετά τις 11 του μήνα όλα θα γίνονται εύκολα. Θα είστε γοητευτικοί, ετοιμόλογοι και άνετοι και θα έχετε χαρούμενα γεγονότα στον αισθηματικό τομέα. Ίσως γίνουν φορτικά κάποια άτομα που θέλουν να ξαναμπούν στη ζωή σας, αλλά τότε θα είναι δύσκολο να συγκρατήσετε τα νεύρα σας.

Η Πανσέληνος στις 17 Νοεμβρίου σας κάνει να ενδιαφερθείτε για οικογενειακά θέματα που είχατε παραμελήσει και σας φέρνει κοντά με ένα φιλικό ή συγγενικό άτομο, που ίσως χρειαστεί να βοηθήσετε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά. Υπάρχουν και αρκετά έξοδα, που όμως δεν θα σας ανησυχήσουν.

Σχόλια

Δεν υπάρχουν σχόλια.

Προσθήκη Σχολίου

Kleio Apostolou astrologos tetragono banner

Aστρολογικά γεγονότα του μήνα

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εβδομαδιαίες προβλέψεις

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Το blog μου

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων