Αφροδίτη στον Κριό

Ο Κριός βγάζει την Αφροδίτη από την ηρεμία και τη χαλαρότητά της και την αναγκάζει να δρα βιαστικά και χωρίς να σκεφτεί.
Είναι μια Αφροδίτη ειλικρινής, παρορμητική, φιλική, χαρούμενη, αλλά πολλές φορές γίνεται επιθετική και ανεξέλεγκτη.
Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Κριό έχουν έντονη προσωπικότητα και γοητεία, είναι ανεξάρτητοι, εξωστρεφείς, η διάθεσή τους μεταβάλλεται συνεχώς, τους αρέσουν οι περιπέτειες και η ζωή τους είναι γεμάτη ένταση και πάθος.
Απλοί και με καλό γούστο, δεν αναλώνονται σε λεπτομέρειες, ενώ η φυσική τους γενναιοδωρία πολλές φορές καταλήγει σε σπατάλη.
Είναι πιστοί, όσο κρατά μια σχέση, αλλά βαριούνται γρήγορα. Ενώ είναι εκδηλωτικοί, συνήθως δεν εκφράζουν τα πολύ έντονα συναισθήματά τους, ιδίως όταν αγαπάνε πάρα πολύ.
Έχουν καλλιτεχνικά ενδιαφέροντα, παρασύρονται από τη διάθεση της στιγμής, επιδιώκουν τις αλλαγές στη ζωή τους και τους λείπει ο προγραμματισμός και η καλή διαχείριση των οικονομικών ζητημάτων.
Ερωτεύονται κεραυνοβόλα, αγαπούν τα παιδιά και οι περισσότεροι παντρεύονται πολύ νωρίς ή βιαστικά, χωρίς να σκεφτούν.
Αν η Αφροδίτη έχει δύσκολες όψεις με τους άλλους πλανήτες, γίνονται ζηλιάρηδες, πολύ κτητικοί και απόλυτοι, άστατοι, νευρικοί, παράξενοι και βιώνουν καταστροφικές σχέσεις.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα