Αφροδίτη στον Λέοντα

Γενναιόδωρη και κοινωνική η Αφροδίτη σε αυτή τη θέση, θα μπορούσε να εκφραστεί μια χαρά αν δεν την εμπόδιζε η σταθερή φύση του Λέοντα.

Ρομαντική, παθιασμένη και τρυφερή, δείχνει έμπρακτα το ενδιαφέρον της για τους άλλους, αλλά επεμβαίνει τόσο πολύ στη ζωή τους επιμένοντας ότι μόνο αυτή ξέρει το σωστό, ώστε μπορεί να γίνει ενοχλητική.

Όσοι έχουν Αφροδίτη στο Λέοντα είναι ενθουσιώδεις, αξιοπρεπείς, έχουν πολλούς φίλους και έντονη κοινωνική ζωή και επιδιώκουν να τραβούν το ενδιαφέρον πάνω τους.

Τους αρέσει το φλερτ, αγαπάνε με πάθος, απαιτούν αποκλειστικότητα, τους αρέσουν τα παιδιά, είναι αυθόρμητοι και ειλικρινείς και θέλουν να ζουν έντονα την κάθε στιγμή.

Επιζητούν την επιβράβευση και την αποδοχή από τους γύρω τους, θέλουν να αναρριχηθούν κοινωνικά και να κάνουν παρέα με διασημότητες.

Έχουν καλλιτεχνικές ικανότητες, η έκφραση και η κίνησή τους είναι εξεζητημένες και λίγο θεατρικές, είναι καλαίσθητοι και γίνονται καλοί ηθοποιοί, μουσικοί και συγγραφείς.

Αν η Αφροδίτη δέχεται δυσαρμονικές όψεις από τους άλλους πλανήτες, γίνονται πολύ κτητικοί, ματαιόδοξοι, αυταρχικοί, ζηλιάρηδες, με εμμονή για μεγαλεία ή σεξ.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα