Αφροδίτη στον Υδροχόο

Η Αφροδίτη σε αυτό το ζώδιο είναι ειλικρινής, απρόβλεπτη, ανεξάρτητη, αλλά δείχνει την αγάπη της με έναν δικό της παράξενο τρόπο.

Είναι πολύ θεωρητική, ξέρει πολύ καλά τα ζητούμενά της, αλλά δεν καταβάλει προσπάθεια να καταλάβει τους άλλους, γιατί νομίζει ότι οι άλλοι πρέπει να καταλάβουν αυτήν.

Όσοι έχουν Αφροδίτη στον Υδροχόο είναι έξυπνοι, ασυμβίβαστοι, ενδιαφέρονται για όλο τον κόσμο και εκφράζουν την αγάπη τους σε όλους το ίδιο, χωρίς διακρίσεις.

Δημιουργικοί, καινοτόμοι, ακούραστοι, ψύχραιμοι και αντισυμβατικοί, έχουν τον δικό τους τρόπο σκέψης και τους δικούς τους κανόνες και δεν τους ενδιαφέρει αν γίνονται αποδεκτοί από το κοινωνικό σύνολο.

Ασχολούνται με τα ΜΜΕ, την αστρολογία, τις ανθρωπιστικές επιστήμες, τη σύγχρονη τεχνολογία, την ψυχολογία και αν βοηθιούνται από τον Κρόνο, αποκτούν μεγάλη οικονομική άνεση.

Φλερτάρουν πολύ και παρασύρονται από έντονα συναισθήματα, αλλά μόνο πρόσκαιρα. Αγαπάνε με πάθος, αλλά εκφράζουν τα συναισθήματά τους μόνο σε δύσκολες ή σε πολύ προσωπικές στιγμές.

Θέλουν ήρεμες και λίγο απρόσωπες σχέσεις και δεν αντέχουν την καταπίεση. Αν ο σύντροφός τους πλησιάσει επικίνδυνα και προσπαθήσει να τους στερήσει την ελευθερία, εξαφανίζονται. Παντρεύονται νωρίς, αλλά πολλές φορές χωρίζουν γιατί δεν τους είναι εύκολο να ασχοληθούν με την πρακτική πλευρά της ζωής.

Αν η Αφροδίτη δέχεται δυσαρμονικές όψεις από άλλους πλανήτες, είναι ξεροκέφαλοι, απρόσιτοι, εκκεντρικοί, διπρόσωποι, με τάση για σεξουαλικές διαστροφές ή πολύ κακές παρέες.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα