Αφροδίτη στους Ιχθύες

Είναι μια Αφροδίτη που νοιάζεται πάρα πολύ τους άλλους, θέλει να προσφέρει συνεχώς ότι μπορεί και δεν έχει καθόλου εγωισμό.

Ρομαντική και φοβερά ευαίσθητη, εκφράζει πολύ έντονα το συναίσθημά της και φτάνει πολλές φορές στο σημείο να θυσιάζεται για τους γύρω της.

Οι άνθρωποι που έχουν Αφροδίτη στους Ιχθύες είναι τρυφεροί, ευάλωτοι, ευγενικοί, ευσυγκίνητοι και δίνουν το χρόνο τους, το συναίσθημά τους, αλλά και ότι άλλο μπορούν σε αυτούς που τους χρειάζονται.

Γοητευτικοί, γεμάτοι κατανόηση, προτιμάνε να δώσουν τα πάντα σε κάποιον, παρά να νιώθουν ότι δεν βοήθησαν αρκετά. Κινδυνεύουν βέβαια να πέσουν θύματα εκμετάλλευσης, αλλά το θεωρούν προτιμότερο από το να μείνουν απαθείς σε ένα κάλεσμα για βοήθεια.

Κατά βάθος είναι ανασφαλείς, αναποφάσιστοι και μπερδεμένοι κι αυτό φαίνεται στις επιλογές τους στην προσωπική τους ζωή. Συχνά κάνουν παράνομες σχέσεις με άτομα ήδη δεσμευμένα ή παράλληλους δεσμούς.

Έχουν καλλιτεχνικά ταλέντα και είναι πολύ δημιουργικοί. Δεν παλεύουν για την κοινωνική και επαγγελματική τους καταξίωση, αλλά αφήνουν τους άλλους να αναγνωρίσουν με το πέρασμα του χρόνου την αξία τους.

Διαπρέπουν στο χώρο της υγείας, στις τέχνες και ότι έχει να κάνει με θάλασσα και ταξίδια. Έχουν ισχυρή διαίσθηση και ασχολούνται με τη μεταφυσική. Χρειάζεται προσοχή στη διαχείριση των οικονομικών τους, γιατί έχουν την τάση να σπαταλάνε εκτός από τα συναισθήματα και τα χρήματά τους.

Αν η Αφροδίτη δέχεται δύσκολες όψεις από τους άλλους πλανήτες έχουμε άτομα υπερευαίσθητα, αδύναμα (που παίζουν συνεχώς το ρόλο του θύματος), με τάση στην τεμπελιά, τα ψέματα και τις κάθε είδους παρασπονδίες.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα