Δίας στον Κριό

Είναι ένας φλογερός και παρορμητικός Δίας, αλλά του λείπει η συγκρότηση και η πειθαρχία.

Όσοι έχουν Δία στον Κριό είναι γενναιόδωροι, ανεξάρτητοι, με έντονη εγκεφαλική δραστηριότητα, παράτολμοι και τους αρέσει να αγωνίζονται και να διεκδικούν τα πρωτεία.

Επειδή όμως στερούνται στρατηγικής εύκολα απογοητεύονται, όχι μόνο γιατί δεν πετυχαίνουν το στόχο τους, αλλά και γιατί δεν κερδίζουν την αποδοχή και το θαυμασμό των άλλων.

Δημοφιλείς, φιλόδοξοι και με διάθεση να επικρατήσουν, συχνά καταλαμβάνουν ηγετικές θέσεις. Γίνονται πολιτικοί, καλλιτέχνες ή πρωτοποριακοί φιλόσοφοι και εκπαιδευτές.

Είναι ειλικρινείς, έξυπνοι και ριψοκίνδυνοι, αλλά πολλές φορές παρασύρονται από τον εγωκεντρισμό και την ισχυρογνωμοσύνη τους.

Αν ο Δίας δέχεται δυσαρμονικές όψεις από τους άλλους πλανήτες γίνονται εκκεντρικοί, υπερβολικοί, υπεραισιόδοξοι ή εγωιστές.

Μηνιαίες προβλέψεις ζωδίων

Kleio Apostolou astrologos header banner

Πρόσφατες δημοσιεύσεις

Προβλέψεις για το 2014

Πώς μπορεί να μας βοηθήσει μια πρόβλεψη;

Το άγνωστο μας φοβίζει, προτιμάμε μια γνωστή κατάσταση κι ας είναι δυσάρεστη, από ένα βήμα προς άγνωστη κατεύθυνση, που δεν ξέρουμε και δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι θα μας συμβεί. Όταν αντιμετωπίζουμε ένα θέμα επαγγελματικό, οικονομικό, αισθηματικό ή ένα πρόβλημα υγείας, θέλου...

περισσότερα