ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Κριό
Ο αυτοέλεγχος του άντρα Αιγόκερου εκνευρίζει την παρορμητική γυναίκα Κριό και εκείνος αρκετές φορές κουράζεται από την εκρηκτική της προσωπικότητα.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ταύρο
Επικοινωνούν καλά, έχουν τους ίδιους στόχους, φροντίζουν την οικογένειά τους με αγάπη και ενδιαφέρονται για την οικονομική τους αποκατάσταση.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Δίδυμο
Στην αρχή της σχέσης περνάνε καλά γιατί η γυναίκα Δίδυμος φτιάχνει τη διάθεση του αυστηρού άντρα Αιγόκερου, αργότερα όμως οι διαφορές τους είναι πολύ έντονες.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Καρκίνο
Η ανασφαλής και κυκλοθυμική γυναίκα Καρκίνος χαίρεται τις περιποιήσεις του σοβαρού και αφοσιωμένου άντρα Αιγόκερου και μένουν μαζί ευτυχισμένοι πολλά χρόνια.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Λέοντα
Τους ενώνει η επιθυμία για οικονομική και κοινωνική άνοδος, αλλά η εκδηλωτική και αισιόδοξη γυναίκα Λέοντας απογοητεύεται από την ψυχρότητα του άντρα Αιγόκερου.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Παρθένο
Ταιριάζουν πολύ, έχουν τους ίδιους στόχους, προσέχουν την οικογένειά τους, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν υλικά αγαθά και μοιράζονται τα ίδια όνειρα.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ζυγό
Η γυναίκα Ζυγός σκορπάει απερίσκεπτα τα χρήματα του άντρα Αιγόκερου που αντιδρά γιατί δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αφού τον φοβίζει το αύριο.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Σκορπιό
Ο μαζεμένος άντρας Αιγόκερος ξεσηκώνεται από την ορμή της γυναίκας Σκορπιού και δένονται ερωτικά, αργότερα όμως εκείνη αρχίζει να βαριέται και επαναστατεί.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Τοξότη
Η γεμάτη κέφι για ζωή γυναίκα Τοξότης δεν αντέχει την αυστηρότητα και την απαισιοδοξία του υπεύθυνου άντρα Αιγόκερου και δύσκολα μπορούν να συμβιώσουν.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Αιγόκερο
Καλός αλλά λίγο βαρετός συνδυασμός, γιατί και οι δυο ασχολούνται με το να αυξήσουν την περιουσία τους και φροντίζουν την οικογένειά τους αλλά δεν εκφράζονται συναισθηματικά.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Υδροχόο
Ο πειθαρχημένος άντρας Αιγόκερος γοητεύεται από την αέρινη γυναίκα Υδροχόο και προσπαθεί να την κατακτήσει, αλλά εκείνη έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ιχθύ
Η ανασφαλής και ευαίσθητη γυναίκα Ιχθύς νιώθει σιγουριά κοντά στον συγκροτημένο και σοβαρό άντρα Αιγόκερο, εκείνος όμως κουράζεται από τις ψυχικές της εναλλαγές.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Κριό

Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθούν γιατί η ψύχραιμη και υπομονετική γυναίκα Αιγόκερος αποσυντονίζεται από την ορμή και τον ενθουσιασμό του απερίσκεπτου άντρα Κριού.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ταύρο

Συνήθως η σχέση πετυχαίνει γιατί ο σταθερός και επίμονος άντρας Ταύρος δίνει σιγουριά στη γυναίκα Αιγόκερο και αποκτούν οικονομική άνοδο και οικογενειακή ευτυχία.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Δίδυμο

Κακός συνδυασμός γιατί η συγκροτημένη και σοβαρή γυναίκα Αιγόκερος δύσκολα ανέχεται την πολυλογία και τις επιπολαιότητες του αεικίνητου άντρα Δίδυμου.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Καρκίνο

Ο εσωστρεφής άντρας Καρκίνος ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της γυναίκας Αιγόκερου και μαζί καλύπτουν τις ανασφάλειές τους και λύνουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Λέοντα

Η σχέση αυτή συνήθως πετυχαίνει γιατί η οργανωτική γυναίκα Αιγόκερος μαθαίνει στον καλόκαρδο αλλά ασυντόνιστο άντρα Λέοντα να επικεντρώνεται στους στόχους του.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Παρθένο

Καλός συνδυασμός γιατί αν και είναι λίγο βαρετοί και προβλέψιμοι, έχουν ίδιους στόχους και αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο με ειλικρίνεια και τρυφερότητα.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ζυγό

Στην αρχή μπορεί να έχουν πολλά να πουν, αργότερα όμως η υπεύθυνη γυναίκα Αιγόκερος απογοητεύεται από την επιπόλαιη συμπεριφορά του άντρα Ζυγού.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Σκορπιό

Διαφέρουν σε πολλά αλλά η συνήθως συντηρητική γυναίκα Αιγόκερος υποκύπτει στο ερωτικό πάθος του άντρα Σκορπιού και κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Τοξότη

Δεν είναι καλός συνδυασμός γιατί ο ανέμελος και ενθουσιώδης άντρας Τοξότης δεν μπορεί να υποταχτεί στην αυστηρή και καλά προγραμματισμένη γυναίκα Αιγόκερο.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Αιγόκερο

Περνούν καλά μαζί όταν συζητούν για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, είναι σοβαροί και υπεύθυνοι, αλλά από τη σχέση λείπουν το πάθος και ο αυθορμητισμός.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Υδροχόο

Μπορούν να συνυπάρξουν γιατί έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αρκεί η γυναίκα Αιγόκερος να καταφέρει να νικήσει την ανασφάλεια που της προκαλεί η ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ιχθύ

Ο κυκλοθυμικός και ευσυγκίνητος άντρας Ιχθύς νιώθει περήφανος όταν τον προσέξει η απαιτητική γυναίκα Αιγόκερος κι εκείνη απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του.