Άντρας Αιγόκερως

Δουλεύει σκληρά για να πετύχει και ξεπερνά τα εμπόδια με επιμονή, αλλά είναι μάλλον απαισιόδοξος για το μέλλον. Είναι διακριτικός, φιλόδοξος, επιμελής και επίμονος. Πολλές φορές έχουν τόσες ευθύνες και υποχρεώσεις που παραμελούν την προσωπική τους ζωή. αρκετοί παντρεύονται νωρίς επιλέγοντας την πρώτη σοβαρή γυναίκα που θα βρεθεί στο δρόμο τους. Δυσκολεύονται να φλερτάρουν γιατί δεν είναι εκδηλωτικοί, είναι όμως ευγενικοί και εύκολα προκαλούν συμπάθειες. Οι ερωτικές του γνωριμίες προέρχονται συνήθως από τον χώρο εργασίας, αφοσιώνεται στην οικογένειά του, είναι πιστός και αγωνίζεται να καλύψει όλες τις ανάγκες των ανθρώπων που αγαπά. Δεν έχει πολλές απαιτήσεις, είναι καλός συζητητής, αποφεύγει τους τσακωμούς και προσπαθεί να βρει τρόπους να αποδείξει ότι είναι καλός και τρυφερός σύζυγος.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Αιγόκερο
Είναι αρκετά προσγειωμένος και ήρεμος και δεν επιζητά ακραίες καταστάσεις. Προτιμά να πλησιάσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει ήσυχα και ρομαντικά και να την κερδίσει με την ευγένεια και την καλή του διάθεση. Αν λοιπόν θέλεις να κερδίσεις την εύνοιά του κράτα χαμηλούς τόνους και προσπάθησε να τον κάνεις να νιώσει ευχάριστα συζητώντας χαλαρά για διάφορα θέματα. Πολλές πιθανότητες έχεις αν τον προσεγγίσεις στο επαγγελματικό του περιβάλλον και δείξεις ότι γοητεύεσαι από τις ικανότητές του.
Του αρέσει να τον περιποιούνται και θα ανέβεις στην εκτίμησή του αν τον κάνεις να χαλαρώσει με τη φροντίδα σου. Γίνεται καλός και πιστός σύζυγος αρκεί να μην τον ενοχλείς όταν θέλει να μείνει σιωπηλός και να τον αφήνεις να νομίζει πως έχει τον τελευταίο λόγο στις αποφάσεις. Δεν είναι εξαιρετικός εραστής και τον απωθούν οι εκρηκτικές και απαιτητικές γυναίκες. Μην τον ταράζεις με καβγάδες και κόντρες και μην τον κάνεις να ζηλέψει γιατί δεν το αντέχει.

Γυναίκα Αιγόκερως

Από μικρή προσπαθεί να είναι ανεξάρτητη και δίνει την εντύπωση υπολογίστριας γιατί εξετάζει πάντα την οικονομική, κοινωνική και επαγγελματική κατάσταση του ατόμου που την ενδιαφέρει. Σπάνια ερωτεύονται κεραυνοβόλα και επιστρατεύουν τη λογική τους για να κρίνουν αν πρέπει να αφεθούν στο κάλεσμα της αγάπης.
Ενδιαφέρεται για την επαγγελματική της αποκατάσταση και πολλές φορές επιλέγει το σύντροφό της από τον εργασιακό χώρο, προτιμώντας κάποιον που διαθέτει κύρος. Σπάνια αφήνει τη δουλειά της όταν παντρευτεί. Για να φτάσει στο γάμο θα πρέπει να σιγουρευτεί ότι είναι σωστή απόφαση και πως ο σύντροφός της θα ανέχεται το φορτωμένο της πρόγραμμα και την κακή της διάθεση κάθε φορά που ζορίζεται.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Αιγόκερο
Αν θέλεις απλά να περάσεις ευχάριστα μαζί της μην κάνεις τον κόπο να την προσεγγίσεις. Θα ανταποκριθεί στο φλερτ σου μόνο αν την αντιμετωπίσεις σαν μια σοβαρή γνωριμία. Θα γίνετε φίλοι αν είσαι ευγενικός, συγκροτημένος και υπεύθυνος, αλλά για να σου χαρίσει την καρδιά της θα χρειαστεί να αποδείξεις ότι είσαι ικανός να σταθείς δίπλα της.
Είναι καλή ακροάτρια αλλά θα ευχαριστιέται περισσότερο αν ενδιαφερθείς για τα δικά της θέματα και την ακούς προσεκτικά. Είναι προσγειωμένη και ψύχραιμη αλλά αν νιώσει άνετα μαζί σου θα σε περιβάλλει με την τρυφερότητα και τη στοργή της. Δεν έχει κρατήματα στον έρωτα και πολλές φορές κάνει την πρώτη κίνηση. Αν την παντρευτείς θα έχεις δίπλα σου μια οργανωτική γυναίκα που θα φροντίζει την οικογένειά σας, αρκεί να νιώθει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Είναι όμως εκδικητική και δεν συγχωρεί την απιστία.