ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Κριό
Η γυναίκα Κριός βρίσκει ενδιαφέρον στην αρχή στην αεράτη παρουσία του άντρα Δίδυμου και στη νεανική του ορμή. Αργότερα απογοητεύεται από την ανευθυνότητά του.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ταύρο
Η γυναίκα Ταύρος έλκεται από την ανέμελη φύση του άντρα Δίδυμου και εκείνος νιώθει σιγουριά κοντά της. Αν δεν είναι και οι δυο ανεκτικοί η σχέση τελειώνει σύντομα.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Δίδυμο
Μαζί ζουν ανέμελα και αποφεύγουν τις πολλές υποχρεώσεις. Συζητούν, κουτσομπολεύουν και ταξιδεύουν. Συνήθως έχουν οικονομικά προβλήματα γιατί είναι κι οι δυο σπάταλοι.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Καρκίνο
Συνήθως είναι σχέση αλληλεξάρτησης. Η γυναίκα Καρκίνος τον προσέχει, τον περιποιείται και διώχνει το φόβο ότι θα μείνει μόνος. Ο άντρας Δίδυμος χαίρεται τη ¨μητρική’ φροντίδα.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Λέοντα
Υπάρχει έλξη μεταξύ τους και ο άντρας Δίδυμος φέρεται με φροντίδα και ευγένεια στη γυναίκα Λέοντα. Εκείνη έχει κατανόηση για τα ελαττώματά του και δεν παραπονιέται.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Παρθένο
Η γυναίκα Παρθένος δύσκολα υποκύπτει στη γοητεία του άντρα Δίδυμου και τον βρίσκει φαφλατά και εγωιστή. Για να πετύχει αυτή η σχέση εκείνος θα πρέπει να σοβαρευτεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ζυγό
Είναι πολύ καλός συνδυασμός γιατί και οι δυο είναι επικοινωνιακοί, γοητευτικοί και ανασφαλείς. Ο άντρας Δίδυμος νιώθει άνετα με τη γυναίκα Ζυγό και τη φλερτάρει διαρκώς.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Σκορπιό
Ο άντρας Δίδυμος νιώθει έλξη για τη μυστηριώδη γυναίκα Σκορπιό που του εξάπτει τη φαντασία. Συζητούν πολύ, φιλοσοφούν, αλλά εκείνη απομακρύνεται όταν βαρεθεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Τοξότη
Αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει πολύ, αρκεί να μην αναλάβουν πολλές υποχρεώσεις γιατί θα κουραστούν και θα χωρίσουν. Απολαμβάνουν ανέμελα τη ζωή, χωρίς κανόνες και όρια.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Αιγόκερο
Για να ταιριάξει με τη γυναίκα Αιγόκερο θα πρέπει ο άντρας Δίδυμος να πάψει να φέρεται εγωιστικά και αλλοπρόσαλλα. Αν δεν ωριμάσει θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Υδροχόο
Η γυναίκα Υδροχόος βρίσκει χαριτωμένο τον άντρα Δίδυμο κι όσο δεν κουράζεται από την επιπολαιότητά του τον βοηθά να συγκροτηθεί. Όμως είναι εκείνη «ο άντρας» στη σχέση.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ιχθύ
Είναι και οι δυο ευαίσθητοι και ανασφαλείς. Ο άντρας Δίδυμος κολακεύει τη γυναίκα Ιχθύ με τις περιποιήσεις του, αλλά πολλές φορές την κάνει να ζηλεύει και να ανησυχεί.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Κριό
Η γυναίκα Δίδυμος καταπιέζεται από τον εγωισμό και τις ηγετικές τάσεις του άντρα Κριού αλλά έχουν την ίδια αγάπη για περιπλανήσεις και οι διαμάχες τους είναι ενδιαφέρουσες.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ταύρο
Ο άντρας Ταύρος περνά ευχάριστα με την πνευματώδη γυναίκα Δίδυμο κι εκείνη βρίσκει ασφάλεια στον τρόπο που την αγαπά. Συνήθως όμως κουράζονται κι οι δυο γρήγορα.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Δίδυμο
Περνάνε πολλές ώρες αναλύοντας τα πάντα και κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Η σχέση τους αντέχει στο χρόνο γιατί ξέρουν να σέβονται ο ένας την ελευθερία του άλλου.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Καρκίνο
Ο δεσμός αυτός συνήθως πετυχαίνει γιατί ο άντρας Καρκίνος αφιερώνεται στη γυναίκα Δίδυμο, νιώθει τυχερός που την έχει δίπλα του και εκείνη ανταποκρίνεται στην αγάπη του.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Λέοντα
Η γυναίκα Δίδυμος εξασφαλίζει δίπλα στον άντρα Ταύρο έντονη κοινωνική ζωή και χαίρεται το δυναμισμό του. Ταιριάζουν ερωτικά και βρίσκουν τρόπο να συνεννοούνται.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Παρθένο
Ο άντρας Παρθένος προσπαθεί να περιορίσει τον αυθορμητισμό της γυναίκας Δίδυμου κι εκείνη αντιδρά στην αυστηρότητά του. Με καλή θέληση ξεπερνάνε τα εμπόδια.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ζυγό
Η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί η γυναίκα Δίδυμος νιώθει άνετα με τον αισθησιακό και ενδιαφέροντα άντρα Ζυγό. Ταιριάζουν ερωτικά, επικοινωνούν καλά και διασκεδάζουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Σκορπιό
Η κτητικότητατου άντρα Σκορπιού καταπιέζει τη γυναίκα Δίδυμο που κολακεύεται από τη ζήλια και το πάθος του αλλά στην πορεία απομακρύνεται γιατί επιζητά την ελευθερία της.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Τοξότη
Ο άντρας Τοξότης έχει περισσότερα πνευματικά ενδιαφέροντα από τη γυναίκα Δίδυμο και αγωνίζεται για τα ιδανικά του, όμως έχουν πολλά κοινά και μπορούν να συνυπάρξουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Αιγόκερο
Ο άντρας Αιγόκερος εντυπωσιάζεται από το κέφι και την άνεση της γυναίκας Δίδυμου κι εκείνη ηρεμεί κοντά του. Αργότερα φαίνονται οι διαφορές τους και δύσκολα μένουν μαζί.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Υδροχόο
Η σχέση αυτή μπορεί να πετύχει γιατί και οι δυο θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι και δεν αντέχουν τις γκρίνιες και τις φασαρίες. Περνούν καλά και λύνουν εύκολα τις διαφορές τους.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ιχθύ
Πολλές φορές ερωτεύεται ο άντρας Ιχθύς μια γυναίκα Δίδυμο για τον αυθορμητισμό και την εξωστρέφειά της αλλά βασανίζεται από ζήλια λόγω της συμπεριφοράς της.