ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Κριό
Η παρορμητική και ενθουσιώδης γυναίκα Κριός δεν δίνει μεγάλη σημασία στις φοβίες και στα παράπονα του άντρα Ιχθύ και η σχέση δύσκολα επιβιώνει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ταύρο
Καλός συνδυασμός γιατί η πιστή γυναίκα Ταύρος συμπαραστέκεται στον αβέβαιο άντρα Ιχθύ που θαυμάζει τις ικανότητές της και προσπαθεί να σταθεί ισάξια δίπλα της.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Δίδυμο
Η σχέση αυτή έχει καλές προοπτικές αν ο ανασφαλής άντρας Ιχθύς παραβλέψει τη διάθεση της γυναίκας Δίδυμου για φλερτ και τιθασεύσει τη ζήλια του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Καρκίνο
Ταιριάζουν πολύ και αν κάνουν οικογένεια θα είναι ευτυχισμένοι γιατί η αφοσιωμένη γυναίκα Καρκίνος είναι ιδανική σύντροφος για τον ευάλωτο άντρα Ιχθύ.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Λέοντα
Αν προχωρήσουν σε σχέση η επιβλητική και αισιόδοξη γυναίκα Λέοντας θα κυριεύσει τον ευάλωτο άντρα Ιχθύ που θα την ερωτευτεί αλλά θα ανησυχεί μήπως τη χάσει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Παρθένο
Έχουν πολλές πιθανότητες να στεριώσουν αν η υπολογίστρια και παράξενη γυναίκα Παρθένος μάθει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την αγάπη του τρυφερού άντρα Ιχθύ.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ζυγό
Νιώθουν έντονα συναισθήματα και θέλουν να μείνουν μαζί αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και πρόθυμοι να κάνουν υποχωρήσεις.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Σκορπιό
Η γοητευτική γυναίκα Σκορπιός προκαλεί έντονα συναισθήματα στον άντρα Ιχθύ και μπορούν να παραμείνουν μαζί γιατί έχουν κοινούς στόχους και ανάγκη για αγάπη.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Τοξότη
Έχουν αμοιβαία συμπάθεια από την αρχή και κάνουν υποχωρήσεις για να μπορούν να συμβιώσουν αν και η ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότης δεν αντέχει τις εμμονές του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Αιγόκερο
Η φιλόδοξη και αποφασιστική γυναίκα Αιγόκερος συμπαραστέκεται στον αναποφάσιστο άντρα Ιχθύ και τον βοηθά να προωθήσει την καριέρα του και να ηρεμήσει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Υδροχόο
Συνήθως η γυναίκα Υδροχόος έχει τον έλεγχο της σχέσης αλλά ο χαμηλών τόνων άντρας Ιχθύς τη λατρεύει και της προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ιχθύ
Περνούν όμορφα με ονειροπολήσεις και σχέδια για το μέλλον αλλά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και ίσως έρθει η μιζέρια.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Κριό
Ο δυναμικός και ξεροκέφαλος άντρας Κριός ελκύεται προσωρινά από τη χαριτωμένη γυναίκα Ιχθύ αλλά δεν αγνοεί τις ιδιοτροπίες της και προκαλούνται εντάσεις.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ταύρο
Βρίσκουν τρόπο να συνεννοηθούν και δείχνουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, όμως ο βαρύς και δυσκίνητος άντρας Ταύρος δεν ανέχεται τις παρασπονδίες της γυναίκας Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Δίδυμο
Περνάνε καλά μαζί, συζητάνε με τις ώρες αλλά κάποιες φορές ο ανυπόμονος άντρας Δίδυμος δυσφορεί με τις συναισθηματικές διακυμάνσεις της γυναίκας Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Καρκίνο
Είναι καλός συνδυασμός γιατί ο εσωστρεφής άντρας Καρκίνος αφοσιώνεται στην γλυκιά και ευαίσθητη γυναίκα Ιχθύ κάνοντάς τη να νιώθει βασίλισσα, αν και διαφωνούν συχνά.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Λέοντα
Η ονειροπόλα γυναίκα Ιχθύς εντυπωσιάζεται από τον επιβλητικό άντρα Λέοντα και κάνει τα πάντα για να τον φέρει κοντά της, αλλά εκείνος δυσφορεί από τα πονηρά κόλπα της.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Παρθένο
Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, αλλά ο λιγομίλητος άντρας Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα Ιχθύ να νιώσει ασφαλής.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ζυγό
Είναι σχέση με καλές προοπτικές γιατί και οι δυο χρειάζονται σιγουριά, τους αρέσει να συζητάνε και ο άντρας Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τη γυναίκα Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Σκορπιό
Ο ερωτικός και αυτοελεγχόμενος άντρας Σκορπιός ξεσηκώνει την άστατη γυναίκα Ιχθύ που βάζει στόχο να τον κατακτήσει, έχουν καλή ερωτική ζωή αλλά η γκρίνια της τον αγχώνει.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Τοξότη
Ο καλόκαρδος άντρας Τοξότης ελκύεται από την χαριτωμένη και κυκλοθυμική γυναίκα Ιχθύ και η σχέση προχωρά καλά μέχρι να προσπαθήσει εκείνη να του στερήσει την ελευθερία.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Αιγόκερο
Ο πειθαρχημένος άντρας Αιγόκερος δίνει σταθερότητα στην ανασφαλή γυναίκα Ιχθύ που προσπαθεί να μη τον χάσει, αλλά μερικές φορές τον κουράζει με παράλογες απαιτήσεις.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Υδροχόο
Ο ερευνητικός άντρας Υδροχόος προσπαθεί να βρει τι κρύβεται πίσω από την αθώα και ρομαντική συμπεριφορά της γυναίκας Ιχθύ, απογοητεύεται όμως στην πορεία.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ιχθύ
Ταιριάζουν σε πολλά, είναι και οι δυο ανασφαλείς, φοβούνται τη μοναξιά και τις πιο πολλές φορές αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο και αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες.