ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Κριό
Η γυναίκα Κριός δεν μπορεί να αντέξει τις παραξενιές και τους αργούς ρυθμούς του άντρα Καρκίνου κι εκείνος τρομάζει από τον αυθορμητισμό και τη δυναμική της προσωπικότητα.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ταύρο
Η γυναίκα Ταύρος καλύπτει τις ανάγκες του άντρα Καρκίνου και του προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμεί. Κουράζεται όμως από την ιδιότροπη συμπεριφορά του.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Δίδυμο
Ο άντρας Καρκίνος δεν αντέχει τη φλυαρία και την επιπολαιότητα της γυναίκας Δίδυμου. Μπορεί να νιώσει ερωτική έλξη αλλά δεν θα την επιλέξει για να κάνουν οικογένεια.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Καρκίνο
Είναι πολύ καλή σχέση γιατί έχουν κοινούς στόχους και αφοσιώνονται στην οικογένειά τους.  Η γυναίκα Καρκίνος καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του άντρα Καρκίνου.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Λέοντα
Η δύναμη και η αισιοδοξία της γυναίκας Λέοντα σαγηνεύουν τον άντρα Καρκίνο και υποκύπτει στη γοητεία της. Έχουν όμως διαφορετικές επιθυμίες και δεν ταιριάζουν.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Παρθένο
Μπορούν να ταιριάξουν γιατί η γυναίκα Παρθένος βοηθά τον άντρα Καρκίνο να πετύχει επαγγελματικά και οικονομικά κι εκείνος σέβεται τις προσωπικές της επιλογές.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ζυγό
Η γυναίκα Ζυγός παρασύρει τον άντρα Καρκίνο σε πιο κοινωνική και χαρούμενη ζωή, όμως εκείνος σύντομα νιώθει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Σκορπιό
Υπάρχει έντονη ερωτική χημεία και είναι και οι δυο μυστικοπαθείς και λιγόλογοι. Η γυναίκα Σκορπιός τονώνει την αυτοπεποίθηση του άντρα Καρκίνου και ζουν ευτυχισμένοι.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Τοξότη
Σπάνια πετυχαίνει αυτή η σχέση γιατί η γυναίκα Τοξότης που λατρεύει την ελευθερία της πνίγεται από την τάση του άντρα Καρκίνου να προσκολλάται στη σύντροφό του.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Αιγόκερο
Χρειάζονται και οι δυο οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και η σχέση μπορεί να πετύχει αν βρουν τρόπο να έχουν τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Υδροχόο
Ο άντρας Καρκίνος βρίσκει ενδιαφέρουσα τη γυναίκα Υδροχόο και κάνει προσπάθειες να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος για να είναι μαζί, αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνει.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ιχθύ
Η γυναίκα Ιχθύς αφήνεται στις περιποιήσεις του άντρα Καρκίνου και του χαρίζει την οικογενειακή θαλπωρή που χρειάζεται. Νιώθουν ασφαλείς και ο γάμος πετυχαίνει.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Κριό
Η γυναίκα Καρκίνος δύσκολα εμπιστεύεται τον παρορμητικό και εξωστρεφή άντρα Κριό και εκείνος κουράζεται από την ευγενική αλλά λίγο ψυχρή συμπεριφορά της.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ταύρο
Αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει πολύ γιατί ο άντρας Ταύρος καλύπτει τις ανάγκες της γυναίκας Καρκίνου κι εκείνη του προσφέρει άνετη οικογενειακή ζωή και τρυφερότητα.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Δίδυμο
Ο άντρας Δίδυμος βρίσκει κατανόηση και φροντίδα στην αγκαλιά της γυναίκας Καρκίνου αλλά εκείνη προβληματίζεται από την επιπολαιότητά του και συνήθως αποχωρεί.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Καρκίνο
Πολύ καλός συνδυασμός γιατί έχουν κι οι δυο την ίδια ανάγκη για πίστη, σταθερότητα και οικονομική άνεση. Εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο και αντιμετωπίζουν τα πάντα μαζί.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Λέοντα
Ο άντρας Λέοντας δίνει γενναιόδωρα την αγάπη του στην γυναίκα Καρκίνο αλλά γρήγορα κουράζεται από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμική της διάθεση.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Παρθένο
Η σχέση μπορεί να εξελιχθεί θετικά αν η γυναίκα Καρκίνος συμφιλιωθεί με την απόμακρη συμπεριφορά του άντρα Παρθένου χάριν της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ζυγό
Αν ο επικοινωνιακός άντρας Ζυγός πείσει την εσωστρεφή γυναίκα Καρκίνο να διασκεδάζουν και να ζουν πιο χαρούμενα, η σχέση θα πετύχει γιατί έχουν αρκετά κοινά σημεία.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Σκορπιό
Υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους αλλά η μυστικοπάθεια του άντρα Σκορπιού γεμίζει με ανασφάλεια τη γυναίκα Καρκίνο και η σχέση αρχίζει να φθείρεται από τη γκρίνια.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Τοξότη
Δύσκολα προχωρά αυτή η σχέση γιατί η γυναίκα Καρκίνος ταράζεται από την ανάγκη του άντρα Τοξότη για ανεξαρτησία και την μεταφράζει σαν αδιαφορία.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Αιγόκερο
Ο άντρας Αιγόκερος είναι καλός σύντροφος για τη γυναίκα Καρκίνο γιατί είναι σοβαρός, υπεύθυνος και συνήθως πετυχημένος επαγγελματικά κι εκείνη νιώθει σιγουριά.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Υδροχόο
Η γυναίκα Καρκίνος γοητεύεται από την άνεση και την ευρύτητα πνεύματος του άντρα Υδροχόου και προσπαθεί να τον καθυποτάξει αλλά εκείνος δεν αντέχει την καταπίεση.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ιχθύ
Ο άντρας Ιχθύς την περιβάλλει με την αγάπη του, της δείχνει τρυφερότητα και ανέχεται την κυκλοθυμική της διάθεση και η γυναίκα Καρκίνος τον φροντίζει με αφοσίωση.