ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Άντρας Κριός με γυναίκα Κριό
Είναι μια σχέση ανταγωνιστική, με αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Όμως ταιριάζουν ερωτικά, έχουν πολλά να κάνουν μαζί και δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθούν.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ταύρο
Δύσκολη θέση γιατί ο άντρας Κριός ξεβολεύει τη γυναίκα Ταύρο, που προσπαθεί να του επιβληθεί για να βάλει σε μια τάξη τη ζωή τους.

Άντρας Κριός με γυναίκα Δίδυμο
Καλή σχέση γιατί έχουν πάντα κάτι να συζητήσουν, η γυναίκα Δίδυμος γοητεύεται από τη δύναμη του άντρα Κριού και τον κακομαθαίνει με τις περιποιήσεις της.

Άντρας Κριός με γυναίκα Καρκίνο
Η γυναίκα Καρκίνος κουράζει τον άντρα Κριό με τις ανασφάλειές της και με την ανάγκη της για σταθερότητα. Αυτή η σχέση δύσκολα προχωρά.

Άντρας Κριός με γυναίκα Λέοντα
Πολύ καλή σχέση γιατί η γυναίκα Λέοντας εμπνέει τον άντρα Κριό με τη θέληση και το δυναμισμό της και μαζί γίνονται δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Άντρας Κριός με γυναίκα Παρθένο
Η επικριτική και λογική σκέψη της γυναίκας Παρθένου ξενερώνει τον ενθουσιώδη και παρορμητικό άντρα Κριό και η μεταξύ τους σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ζυγό
Η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί καλά γιατί η γυναίκα Ζυγός δείχνει ανοχή στο πείσμα και τις αντιδράσεις του άντρα Κριού που αφήνεται στη φροντίδα της.

Άντρας Κριός με γυναίκα Σκορπιό
Διαφωνούν σε πολλά, εξωστρεφής ο πρώτος, εσωστρεφής και μυστηριώδης η δεύτερη, αλλά ταιριάζουν πολύ ερωτικά και λατρεύουν και οι δυο τις συγκρούσεις.

Άντρας Κριός με γυναίκα Τοξότη
Ταιριάζουν πολύ και περνάνε υπέροχα μαζί. Βρίσκουν συνέχεις θέματα να συζητήσουν, είναι έτοιμοι για νέες εμπειρίες και αγαπούν τα ταξίδια και τις αλλαγές.

Άντρας Κριός με γυναίκα Αιγόκερο
Η αίσθηση καθήκοντος της γυναίκας Αιγόκερου έρχεται σε σύγκρουση με τον ενθουσιασμό και την εξωστρέφεια του Κριού. Είναι δύσκολο να συνυπάρξουν και να συνεννοηθούν.

Άντρας Κριός με γυναίκα Υδροχόο
Ενδιαφέρουσα σχέση γιατί η γυναίκα Υδροχόος ξέρει πώς να γοητεύει και να παρασύρει τον άντρα Κριό κι εκείνος βρίσκει μια αξιόλογη και αξιαγάπητη σύντροφο.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ιχθύ
Για να πάει καλά αυτή η σχέση θα πρέπει ο ένας από τους δυο να πάρει το ρόλο του δάσκαλου. Αλλιώς θα αποτύχουν επειδή δεν έχουν κοινά σημεία.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα Κριός με άντρα Κριό
Αντιδικούν με πείσμα και συμφιλιώνονται με πάθος, αλλά η εριστική τους διάθεση είναι κουραστική για το νευρολογικό τους σύστημα και η σχέση συνήθως δεν πετυχαίνει.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ταύρο
Περνά καλά ο άντρας Ταύρος με τη μαχητική και εκδηλωτική γυναίκα Κριό κι εκείνη ηρεμεί και απολαμβάνει τη φροντίδα του, μερικές φορές όμως οι διαφορές είναι έντονες.

Γυναίκα Κριός με άντρα Δίδυμο
Η γυναίκα Κριός βρίσκει ενδιαφέρουσες τις απόψεις του άντρα Δίδυμου, αλλά είναι πιο ισχυρή από αυτόν και συνήθως κουράζεται από την επιπολαιότητά του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Καρκίνο
Ο άντρας Καρκίνος συνήθως προσπαθεί να καλύψει τα συναισθηματικά κενά της γυναίκας Κριού, αλλά όταν εκείνη συνέλθει αναζητά άτομο με πιο έντονη προσωπικότητα.

Γυναίκα Κριός με άντρα Λέοντα
Η σχέση αυτή πετυχαίνει γιατί ο άντρας Λέοντας βοηθά τη γυναίκα Κριό να είναι σταθερή και να μην υποκύπτει στις κυκλοθυμικές της διαθέσεις.

Γυναίκα Κριός με άντρα Παρθένο
Ο άντρας Παρθένος προσπαθεί να γίνει πιο δραστήριος και εκδηλωτικός για να ταιριάξει με τη γυναίκα Κριό που κουράζεται από την αυστηρότητα και τη λογική του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ζυγό
Ο άντρας Ζυγός φροντίζει με ευγένεια και υπομονή τη γυναίκα Κριό, της κρατά το χέρι στα δύσκολα κι εκείνη παραβλέπει τις αδυναμίες του και του επιτρέπει να την αγαπά.

Γυναίκα Κριός με άντρα Σκορπιό
Δεν ταιριάζουν εύκολα γιατί ο άντρας Σκορπιός είναι μυστικοπαθής, νευρικός και εγωιστής και τσακώνεται με την επιθετική και ανυπόμονη γυναίκα Κριό.

Γυναίκα Κριός με άντρα Τοξότη
Πολύ καλή σχέση γιατί απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές ταξιδεύοντας, συζητώντας και διασκεδάζοντας και ο άντρας Τοξότης ηρεμεί τη γυναίκα Κριό.

Γυναίκα Κριός με άντρα Αιγόκερο
Ο άντρας Αιγόκερος εμπνέει σταθερότητα στη γυναίκα Κριό και τη βοηθά στις δύσκολες στιγμές, αλλά εκείνη δυσανασχετεί με τον αυτοέλεγχο και την εσωστρέφειά του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Υδροχόο
Η σχέση αυτή πετυχαίνει αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αν ο άντρας Υδροχόος καταφέρει να αντέξει την επιθετικότητα της γυναίκας Κριού.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ιχθύ
Ίσως δεν είναι σχέση ζωής, όμως ο άντρας Ιχθύς κάνει πολλά κομπλιμέντα στη γυναίκα Κριό, τονώνει την αυτοπεποίθησή της και καθησυχάζει τις αγωνίες της.