Άντρας Κριός

Ξέρει ότι είναι γοητευτικός και πολλές φορές φλερτάρει μόνο και μόνο για τη χαρά του παιχνιδιού. Δεν μπορεί να αρνηθεί τις προκλήσεις, έχει ερωτικές εμπειρίες από πολύ νωρίς, του αρέσει να τον προσέχουν και να τον θαυμάζουν, αλλά χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και προχωρά στον επόμενο στόχο του.
Είναι ρομαντικός και τρυφερός με τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει πραγματικά και τότε κόβει ταχύτητα και προτιμά να χαίρεται με την ησυχία του την εξέλιξη της σχέσης. Αν όμως περάσουν τα χρόνια και επικρατήσει η ρουτίνα, εύκολα θυμάται τον παλιό του εαυτό και ξαναγυρνά στη μαγεία της περιπέτειας και του ρίσκου.
Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Κριό
Πρέπει να έχεις υπομονή, να παραβλέπεις τις εκρήξεις του, να αντέχεις την ανυπομονησία του και να είσαι πάντα έτοιμη για περιπέτειες και δράση. Θέλει να ξέρει τα πάντα, ακόμα κι αν η αλήθεια είναι δυσάρεστη, γι’ αυτό μην τολμήσεις να του πεις ψέματα. Μη διστάσεις να τον κοντράρεις αν διαφωνείτε, γιατί οι έντονοι διάλογοι τον ενθουσιάζουν. Αλλά μετά δείξε του ότι τον αγαπάς, περιποιήσου τον και καθησύχασέ τον.
Για να μείνει πιστός και αφοσιωμένος η ερωτική σας σχέση θα πρέπει να είναι παθιασμένη και θυελλώδης. Δεν υποφέρει τη ρουτίνα, την παθητικότητα και την αδιαφορία. Να είσαι έτοιμη να τον ακολουθήσεις στα ταξίδια και να συμμετέχεις σε διάφορες δραστηριότητες. Αν δείχνεις κατανόηση όταν πεισμώνει και τον ηρεμείς όταν αναστατώνεται, δεν θα φύγει ποτέ από κοντά σου.

Γυναίκα Κριός

Έχει έντονη προσωπικότητα, είναι δραστήρια, ακούραστη και πολλές φορές ξεροκέφαλη. Θέλει να κάνει καλή εντύπωση και φροντίζει το σώμα και την εμφάνισή της. Πολλές φορές εξαρτάται από το άτομο που είναι δίπλα της και αυξάνεται η συναισθηματική της αστάθεια. Σε νεαρή ηλικία γοητεύεται από δυναμικούς και επιβλητικούς άντρες και παντρεύεται χωρίς να το πολυσκεφτεί. Αργότερα συνειδητοποιεί ότι η δύναμη δεν είναι αρκετό προσόν και χωρίζει. Είναι συχνά τα διαζύγια για τις γυναίκες Κριούς.
Δεν την ενδιαφέρουν οι συμβατικές σχέσεις, επιζητά τη λατρεία και το θαυμασμό του συντρόφου της και προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη της για να σιγουρευτεί ότι αγαπιέται.
Πώς να κατακτήσεις μια Κριό
Να της λες πόσο όμορφη είναι και να καμαρώνεις όταν πετυχαίνει κάτι. Να αποδεικνύεις συνέχεια ότι τη θέλεις και να ανέχεσαι την επιθετικότητα και τις ανασφάλειές της. Θέλει δίπλα της έναν άντρα γερό, υγιή, δυναμικό και χαρούμενο. Έχει αρκετές κακές στιγμές και πρέπει να την ηρεμείς και να της φτιάχνεις τη διάθεση. Υπερασπίζεται με ζήλο τις απόψεις της και θα έχετε αρκετές έντονες διαφωνίες, όμως παραδέχεται τα λάθη της και υποχωρεί.
Να της επιτρέπεις να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες γιατί η απραξία την τρομάζει και να έχεις κι εσύ πολλά ενδιαφέροντα γιατί την κουράζουν οι υποτονικοί και ανιαροί άντρες. Θα την κερδίσεις αν την κάνεις να νιώθει μοναδική και ασφαλής. Αν είσαι χαμηλών τόνων και ερωτευτείς μια γυναίκα Κριό έχεις πιθανότητες να την κερδίσεις αν της μιλήσεις για το πώς νιώθεις και την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλία.