ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Κριό
Περνάνε καλά μαζί αν και μερικές φορές ο ενθουσιασμός της γυναίκας Κριού δεν τον αφήνει να ηρεμήσει και πολλές φορές διαφωνούν έντονα, αλλά έχουν ερωτική χημεία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ταύρο
Η σχέση τους είναι γεμάτη ερωτικό πάθος και μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι γιατί η γυναίκα Ταύρος βοηθά τον άντρα Λέοντα να οργανωθεί και να μην σπαταλιέται.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Δίδυμο
Διασκεδάζουν, φλερτάρουν και χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Οι δυσκολίες αρχίζουν όταν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια και θα πρέπει να σοβαρευτούν.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Καρκίνο
Θέλουν κι οι δυο να κάνουν οικογένεια, αλλά η ανασφαλής γυναίκα Καρκίνος καταπιέζει τον εκδηλωτικό άντρα Λέοντα κι εκείνος τις περισσότερες φορές φεύγει μακριά.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Λέοντα
Δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, συνεννοούνται εύκολα, τους αρέσουν οι ανέσεις, η καλή ζωή και έχουν το σπίτι τους γεμάτο φίλους. Είναι και οι δυο αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Παρθένο
Ο γαλαντόμος και εγκάρδιος άντρας Λέοντας δυσκολεύεται να συνηθίσει την ψυχρή λογική και την πειθαρχία της γυναίκας Παρθένου και συνήθως η μεταξύ τους σχέση αποτυχαίνει.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ζυγό
Η ευαίσθητη και λεπτεπίλεπτη γυναίκα Ζυγός κολακεύεται από το ενδιαφέρον του έμπειρου και εκδηλωτικού άντρα Λέοντα αλλά δυσφορεί με το δυναμισμό του.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Σκορπιό
Ταιριάζουν πολύ ερωτικά, δένονται μεταξύ τους και ενώ διαφέρουν αρκετά ζουν αρμονικά αν ο υπεραισιόδοξος Λέοντας αντέξει τη σκοτεινή πλευρά της γυναίκας Σκορπιού.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Τοξότη
Αν η ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότης μπορέσει να του παραχωρήσει τα πρωτεία στη σχέση, ο άντρας Λέοντας την αγαπά και τη φροντίζει. Υπάρχει ερωτική έλξη και καλή επικοινωνία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Αιγόκερο
Η ορθολογίστρια και μετρημένη γυναίκα Αιγόκερος βάζει στον ίσιο δρόμο το σπάταλο άντρα Λέοντα και του μαθαίνει να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τη δύναμή του.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Υδροχόο
Μαζί μπορούν να είναι χαρούμενοι, αρκεί ο περήφανος άντρας Λέοντας να αποδέχεται την ανάγκη της γυναίκας Υδροχόου για δημιουργικότητα και ανεξαρτησία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ιχθύ
Η γυναίκα Ιχθύς εκφράζει τα συναισθήματά της για τον άντρα Λέοντα, τον θαυμάζει και τον φροντίζει. Εκείνος κολακεύεται και παραδίνεται, αν και δυσανασχετεί με την επιμονή της.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Κριό
Έντονος και δυναμικός συνδυασμός που συνήθως πετυχαίνει γιατί έχουν ερωτική χημεία, κοινές προτιμήσεις και η γυναίκα Λέοντας βοηθά τον άντρα Κριό να σταθεροποιηθεί.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ταύρο
Ο άντρας Ταύρος λατρεύει τη γυναίκα Λέοντα, της προσφέρει άνεση και ασφάλεια και η σχέση θα πετύχει αν γίνει πιο κοινωνικός και εξωστρεφής για να κρατά το ενδιαφέρον της.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Δίδυμο
Είναι καλή σχέση γιατί και οι δυο είναι επικοινωνιακοί και χαρούμενοι, αλλά θα πετύχει μόνο αν ο άντρας Δίδυμος σοβαρευτεί και προσέχει τη γυναίκα Λέοντα.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Καρκίνο
Ο άντρας Καρκίνος αφοσιώνεται στη γυναίκα Λέοντα και μπορούν να περάσουν καλά μαζί, αρκεί να βγει από το καβούκι του και να γίνει συνεργάσιμος και πιο εξωστρεφής.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Λέοντα
Είναι και οι δυο μεγαλοπρεπείς, γενναιόδωροι, δυναμικοί και βάζουν υψηλούς στόχους. Αν μάθουν να μην είναι ανταγωνιστικοί φτιάχνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Παρθένο
Η αυτοσυγκράτηση του άντρα Παρθένου έρχεται σε σύγκρουση με τον αυθορμητισμό και τη χαρούμενη διάθεση της γυναίκας Λέοντα που αποφεύγει τις επαφές μαζί του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ζυγό
Στην αρχή της σχέσης η γυναίκα Λέοντας απολαμβάνει τις περιποιήσεις του άντρα Ζυγού, αλλά μετά κουράζεται από την αναβλητικότητα και την ανασφάλειά του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Σκορπιό
Έχουν ερωτική χημεία και κάνουν παθιασμένες σχέσεις αλλά χωρίζουν γρήγορα γιατί ο λιγόλογος άντρας Σκορπιός δεν αντέχει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά της.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Τοξότη
Ταιριάζουν πολύ και η σχέση θα αντέξει αν η γυναίκα Λέοντας καταφέρει να πείσει τον άντρα Τοξότη που δεν αντιστέκεται στη γοητεία της να αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Αιγόκερο
Φαινομενικά ταιριάζουν γιατί και οι δυο αναζητούν την κοινωνική αναγνώριση και την οικονομική άνοδο. Όμως εκείνη βαριέται την ψυχρότητα και την εσωστρέφειά του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Υδροχόο
Η γυναίκα Λέοντας βρίσκει δίπλα του έναν καλό συζητητή και ένα γοητευτικό άντρα, όμως είναι δύσκολο να τον πείσει να ακολουθήσει τα κοινωνικά πρότυπα και να δεσμευτεί.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ιχθύ
Ο άντρας Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και κυκλοθυμικός και η γυναίκα Λέοντας κουράζεται και αποχωρεί, ακόμα κι αν εκείνος την κολακεύει και τη φροντίζει με αγάπη.