ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Κριό
Ο αργός άντρας Παρθένος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της παρορμητικής γυναίκας Κριού, αν και βρίσκουν τρόπο να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ταύρο
Η ήρεμη και καλοσυνάτη γυναίκα Ταύρος ανέχεται τις ιδιοτροπίες του άντρα Παρθένου και του μαθαίνει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τα θετικά της οικογενειακής ζωής.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Δίδυμο
Ο προσεκτικός άντρας Παρθένος ζαλίζεται από τη φλυαρία της γυναίκας Δίδυμου αλλά μερικές φορές έλκεται από το ανήσυχο πνεύμα της και βρίσκουν σημεία επαφής.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Καρκίνο
Έχουν κοινά ζητούμενα αλλά η ανασφαλής γυναίκα Καρκίνος χρειάζεται περισσότερες εκδηλώσεις αγάπης από τον ορθολογιστή και συγκρατημένο άντρα Παρθένο.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Λέοντα
Η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία της γυναίκας Λέοντα προκαλούν σύγχυση στον άντρα Παρθένο που δυσκολεύεται να υποταχθεί και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Παρθένο
Σταθερή αλλά και μονότονη είναι η μεταξύ τους σχέση γιατί και οι δυο έχουν εμμονές και ιδιοτροπίες. Προσέχουν τα οικονομικά τους, είναι πιστοί, εργατικοί και προσγειωμένοι.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ζυγό
Δύσκολη σχέση γιατί η ευαίσθητη και επικοινωνιακή Ζυγός δεν νιώθει άνετα με τον δύσκαμπτο και συγκρατημένο άντρα Παρθένο και μεγαλώνει η ανασφάλειά της.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Σκορπιό
Ο αυτοελεγχόμενος και ιδιότροπος άντρας Παρθένος δύσκολα ικανοποιεί τη γυναίκα Σκορπιό. Αν μεταφράσει την ψυχρότητά του σε αδιαφορία του κάνει ομηρικές σκηνές.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Τοξότη
Κάνουν πολλές συζητήσεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες αλλά η γυναίκα Τοξότης δύσκολα θυσιάζει την ελευθερία της για τον προβλέψιμο και λεπτολόγο άντρα Παρθένο.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Αιγόκερο
Η γυναίκα Αιγόκερος δίνει σιγουριά στον άντρα Παρθένο και τον ηρεμεί όταν ταράζεται από τα απρόοπτα της ζωής. Έχουν κοινούς στόχους και ξέρουν να αγωνίζονται.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Υδροχόο
Δύσκολος συνδυασμός γιατί χρειάζονται διαφορετικές συνθήκες για να νιώθουν καλά. Η γυναίκα Υδροχόος ενοχλείται από τη μετριοπάθεια και την ψυχρότητα του Παρθένου.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ιχθύ
Ο ρεαλιστής άντρας Παρθένος αποσυντονίζεται από την ευαισθησία και την ευθιξία της γυναίκας Ιχθύ και η σχέση πετυχαίνει μόνο αν θελήσουν να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Κριό
Ο φλογερός και ασυγκράτητος άντρας Κριός μπορεί να παρασύρει σε μια ερωτική σχέση τη διστακτική γυναίκα Παρθένο, αλλά εκείνη θα φύγει νωρίς αν δεν της προσφέρει ασφάλεια.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ταύρο
Πολύ καλή σχέση γιατί είναι και οι δυο ήρεμοι, συγκροτημένοι, ενδιαφέρονται για την απόκτηση υλικών αγαθών, είναι πιστοί και προσέχουν πολύ την οικογένειά τους.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Δίδυμο
Ο άστατος και επιπόλαιος άντρας Δίδυμος δύσκολα γίνεται επιθυμητός από την πρακτική και τελειομανή γυναίκα Παρθένο. Όμως συζητούν με τις ώρες γιατί έχουν πολλές γνώσεις.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Καρκίνο
Είναι καλή σχέση γιατί ο ευαίσθητος άντρας Καρκίνος βρίσκει καταφύγιο στην αξιόπιστη και περιποιητική γυναίκα Παρθένο και οργανώνουν σωστά την κοινή τους ζωή.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Λέοντα
Ο δυναμικός και εξωστρεφής άντρας Λέοντας συναντά δυσκολίες στην κατάκτηση της υπεύθυνης και αυτόνομης γυναίκας Παρθένου. Εκείνη δεν αντέχει τις υπερβολές του.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Παρθένο
Είναι και οι δυο ορθολογιστές, επίμονοι, εργατικοί και πολύ οργανωμένοι. Η σχέση τους θα προχωρήσει αν αντέχουν τα επικριτικά σχόλια, τις παραξενιές και την έλλειψη πάθους.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ζυγό
Η λεπτολόγος και συγκροτημένη γυναίκα Παρθένος συνήθως δεν αντέχει τον ανασφαλή και φλύαρο άντρα Ζυγό. Εκτός αν εκείνος δηλώσει πρόθυμος να υπακούσει στους κανόνες της.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Σκορπιό
Το πάθος του μυστηριώδη άντρα Σκορπιού βάζει σε πειρασμό τη συνήθως συγκρατημένη γυναίκα Παρθένο. Συναγωνίζονται σε καυστικά σχόλια κι έχουν αρκετές ιδιοτροπίες.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Τοξότη
Η γυναίκα Παρθένος θέλει να οργανώνει με κάθε λεπτομέρεια τη ζωή της, αλλά η ισορροπία της διαταράσσεται από τον ανατρεπτικό και ενθουσιώδη άντρα Τοξότη.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Αιγόκερο
Πολύ καλός συνδυασμός γιατί ο φιλόδοξος και εργατικός Αιγόκερος βρίσκει συμπαράσταση και σταθερότητα στη λιγόλογη και συγκροτημένη γυναίκα Παρθένο και ζουν καλά μαζί.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Υδροχόο
Είναι και οι δυο δημιουργικοί, έξυπνοι και με πολλά ενδιαφέροντα. Θα ζήσουν καλά μαζί αν ο αέρινος άντρας Υδροχόος μπορέσει να ξεπεράσει τις ιδιοτροπίες της γυναίκας Παρθένου.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ιχθύ
Αλληλοσυμπληρώνονται και η σχέση θα πετύχει αν η λογική και συγκροτημένη Παρθένος καταφέρει να βάλει σε τάξη τον υπερευαίσθητο και ασταθή άντρα Ιχθύ.