ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Κριό
Μπορούν να έχουν κοινούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους, ταιριάζουν ερωτικά αλλά η παρορμητικότητα της γυναίκας Κριού εξαντλεί τον σταθερό άντρα Σκορπιό.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ταύρο
Εύκολα έρχονται κοντά γιατί ταιριάζουν στον ερωτικό τομέα αλλά η κτητικότητα και των δυο είναι συνήθως αιτία σοβαρών παρεξηγήσεων και καβγάδων.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Δίδυμο
Εύκολα κυριαρχεί ο άντρας Σκορπιός σε αυτή τη σχέση αλλά η πολυλογού και υπερκινητική γυναίκα Δίδυμος τον κουράζει και σύντομα την απομακρύνει από κοντά του.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Καρκίνο
Η γυναίκα Καρκίνος περιβάλλει τον άντρα Σκορπιό με την τρυφερότητά της και τον κάνει να νιώθει μοναδικός κι εκείνος νιώθει περήφανος και σίγουρος για την αφοσίωσή της.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Λέοντα
Δύσκολος συνδυασμός γιατί η χαρούμενη και επιβλητική γυναίκα Λέοντας καταπιέζεται από τις αρχηγικές τάσεις και από την καχυποψία του άντρα Σκορπιού.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Παρθένο
Η αυστηρή και προσεκτική γυναίκα Παρθένος γοητεύεται από τη μυστικοπαθή και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του άντρα Σκορπιού, αλλά δυσκολεύονται να ταιριάξουν.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ζυγό
Δύσκολα εξελίσσεται θετικά η μεταξύ τους σχέση γιατί η επιπολαιότητα και η εξωστρέφεια της γυναίκας Ζυγού προκαλεί θυμό στον ανυποχώρητο και περίεργο άντρα Σκορπιό.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Σκορπιό
Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη σχέση γιατί παρά την απίστευτη ερωτική χημεία κοντράρονται συχνά για ασήμαντους λόγους, παλεύοντας ποιος θα επικρατήσει.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Τοξότη
Η φιλελεύθερη γυναίκα Τοξότης απολαμβάνει τον ερωτισμό του άντρα Σκορπιού αλλά αντιδρά έντονα στην επιθυμία του να την ελέγχει και να αποφασίζει για τα πάντα.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Αιγόκερο
Έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά τους ενώνει η επιθυμία να διαπρέψουν και να νιώθουν ασφαλείς και αν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια δύσκολα θα χωρίσουν.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Υδροχόο
Μπορούν να βρουν κοινά ενδιαφέροντα και να συνυπάρξουν για κάποιο διάστημα αλλά η γυναίκα Υδροχόος έχει ανάγκη για ανεξαρτησία και ο άντρας Σκορπιός διαμαρτύρεται.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ιχθύ
Ο άντρας Σκορπιός χαίρεται με τις περιποιήσεις και την αφοσίωση της γυναίκας Ιχθύ και αν εκείνη βρει τρόπο να διαχειρίζεται τις ιδιαιτερότητές του θα είναι ευτυχισμένοι.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Κριό
Μπορεί να προκύψει μεταξύ τους ερωτική σχέση, αλλά συνήθως δεν έχει διάρκεια γιατί είναι και οι δυο ισχυρογνώμονες και κοντράρονται δυναμικά.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ταύρο
Είναι και οι δυο κτητικοί και ζηλιάρηδες, ανυποχώρητοι όταν νομίζουν πως έχουν δίκιο και θα μείνουν μαζί μόνο αν ο ένας καταλάβει τις ανάγκες του άλλου.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Δίδυμο
Η γυναίκα Σκορπιός έλκεται από την ανεμελιά του άντρα Δίδυμου αλλά κουράζεται στην πορεία από την επιπόλαιη συμπεριφορά του και από τη διαρκή ανάγκη του να φλερτάρει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Καρκίνο
Αναπτύσσουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς και η γυναίκα Σκορπιός βοηθά τον άντρα Καρκίνο να γίνει πιο δυναμικός αν και μερικές φορές τον επισκιάζει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Λέοντα
Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι πετυχημένος γιατί γοητεύονται ο ένας από τον άλλο, έχουν έντονες ερωτικές στιγμές και η ζήλια που νιώθουν τους κρατάει δεμένους.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Παρθένο
Ο άντρας Παρθένος στηρίζει τη γυναίκα Σκορπιό και τη βοηθά να συγκροτείται, αλλά μερικές φορές την κουράζει με τις παραξενιές, τη στενοκεφαλιά και την ψυχρότητά του.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ζυγό
Δύσκολος συνδυασμός γιατί τις περισσότερες φορές η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ πιο δυναμική και φέρνει σε δύσκολη θέση τον καλόβολο και αναποφάσιστο άντρα Σκορπιό.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Σκορπιό
Έντονη σχέση με παθιασμένες ερωτικές στιγμές, σκηνές ζηλοτυπίας και διαμάχες μέχρι τελικής πτώσης που κάνουν την καθημερινότητα ενδιαφέρουσα αλλά και κουραστική.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Τοξότη
Ταιριάζουν αρκετά και διασκεδάζουν παρέα, αλλά ο άντρας Τοξότης συνήθως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην καχύποπτη και απαιτητική γυναίκα Σκορπιό.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Αιγόκερο
Ο άντρας Αιγόκερος είναι πειθαρχημένος και γοητεύει τη γυναίκα Σκορπιό με την ικανότητά του να προσηλώνεται στους στόχους του, αν και μερικές φορές πλήττει μαζί του.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Υδροχόο
Δύσκολη σχέση γιατί ο άντρας Υδροχόος δεν παραδίδεται απόλυτα στη γοητεία της γυναίκας Σκορπιού και υπερασπίζεται την ελευθερία του, κάνοντάς τη να υποφέρει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ιχθύ
Έχουν έντονη ερωτική έλξη και μπορούν να κάνουν μια καλή σχέση γεμάτη ρομαντισμό, αφού ο άντρας Ιχθύς είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι μπορεί για να την ικανοποιήσει.