‘ΑΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Κριό
Η γυναίκα Κριός είναι εκρηκτική, αντιδραστική και δυσκολεύει τον άντρα Ταύρο που θέλει να τον υπακούν και απεχθάνεται τις εντάσεις. Παρά την έντονη έλξη η σχέση δεν προχωρά.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ταύρο
Περνάνε πολύ καλά μαζί, μοιράζονται τα ίδια όνειρα και απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα. Τα αρνητικά είναι το πείσμα, οι καβγάδες και τα περιττά κιλά λόγω καλοπέρασης.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Δίδυμο
Οι συζητήσεις τους είναι γεμάτες χιούμορ και ενδιαφέρον και η γυναίκα Δίδυμος βοηθά τον άντρα Ταύρο να γνωρίσει κόσμο. Αν δεν είναι αρκετά σοβαρή εκείνος θα φύγει γρήγορα.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Καρκίνο
Ο άντρας Ταύρος καταφέρνει να επιβληθεί στην ευαίσθητη γυναίκα Καρκίνο που δέχεται να τον φροντίζει και να τον ακολουθεί. Όμως η γκρίνια και η ανασφάλεια τον κουράζουν.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Λέοντα
Η γυναίκα Λέοντας κολακεύεται από το ενδιαφέρον και τις φροντίδες του άντρα Ταύρου και του παραδίδεται. Ταιριάζουν ερωτικά και κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Παρθένο
Και οι δυο νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Η ερωτική τους ζωή είναι πολύ καλή, έχουν ίδιους στόχους και αν ταιριάξουν θα μείνουν πολλά χρόνια μαζί.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ζυγό
Η γυναίκα Ζυγός προσφέρει στον άντρα Ταύρο τις μικρές χαρές που επιθυμεί για να ζει όμορφα. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά τον κουράζει γιατί είναι επιπόλαιη και σπάταλη.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Σκορπιό
Έντονη σεξουαλική έλξη, σκηνές ζηλοτυπίας και επεισοδιακοί χωρισμοί είναι γνωρίσματα αυτής της σχέσης. Περνούν υπέροχα μαζί αλλά δεν αντέχουν πολύ καιρό.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Τοξότη
Η γυναίκα Τοξότης γοητεύεται από τη ζεστασιά και την επικοινωνιακή δεινότητα του άντρα Ταύρου. Τον βοηθά να δραστηριοποιηθεί και να γίνει πιο τολμηρός.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Αιγόκερο
Είναι καλός συνδυασμός αν ψάχνουν για σύντροφο ζωής. Μπορεί αυτή η σχέση να μην έχει εξάρσεις, όμως συνεννοούνται καλά και κάνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Υδροχόο
Η γυναίκα Υδροχόος είναι πνευματώδης και ενδιαφέρουσα και γοητεύει τον άντρα Ταύρο που προσπαθεί να τη φυλακίσει στη αγκαλιά του αλλά συνήθως αποτυγχάνει.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ιχθύ
Δύσκολη σχέση γιατί η γυναίκα Ιχθύς υποτάσσεται στις επιθυμίες του άντρα Ταύρου για να τον κρατήσει κοντά της, αλλά πολλές φορές κάνει αυτό που θέλει κρυφά.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Κριό

Μεταξύ τους υπάρχει έντονη ερωτική χημεία, αλλά η γυναίκα Ταύρος νιώθει ανασφαλής λόγω του παρορμητισμού του άντρα Κριού και του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ταύρο

Μπορούν να ζήσουν καλά μαζί γιατί φροντίζει ο ένας τον άλλο, έχουν καλή ερωτική ζωή και είναι πιστοί. Όμως μοιάζουν τόσο πολύ που η ζωή τους κάποιες φορές γίνεται βαρετή.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Δίδυμο

Ο άντρας Δίδυμος αντιμετωπίζει επιπόλαια πολλά θέματα και η γυναίκα Ταύρος δεν τον εκτιμά, αν όμως έχουν κοινά ενδιαφέροντα περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Καρκίνο

Ο άντρας Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος, αφοσιώνεται στη γυναίκα Ταύρο, την κάνει να αισθάνεται μοναδική και μπορούν να κάνουν ευτυχισμένη οικογένεια.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Λέοντα

Ο δεσμός τους είναι ισχυρός γιατί ταιριάζουν ερωτικά, συζητούν και διασκεδάζουν. Όμως δεν αντέχει στο χρόνο γιατί ο άντρας Λέοντας είναι εγωιστής και παραφέρεται.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Παρθένο

Αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί ο άντρας Παρθένος της προσφέρει οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα και η γυναίκα Ταύρος τον κάνει πιο θερμό και αυθόρμητο.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ζυγό

Είναι και οι δυο εκδηλωτικοί, ρομαντικοί και έχουν πολύ καλές ερωτικές στιγμές. Βρίσκουν λύσεις γιατί είναι κι οι δυο καλοπροαίρετοι και η σχέση τους αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Σκορπιό

Η γυναίκα Ταύρος έλκεται από τον σεξουαλικό και μυστηριώδη Σκορπιό και η σχέση τους είναι παθιασμένη, με ζήλιες, τσακωμούς και συμφιλιώσεις, αλλά χωρίζουν σύντομα.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Τοξότη

Ερωτικά ταιριάζουν, αλλά η επιπολαιότητα και η ανάγκη για ανεξαρτησία του άντρα Τοξότη κουράζει τη γυναίκα Ταύρο και την κάνει να ζηλεύει και να παραφέρεται.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Αιγόκερο

Περνάνε καλά μαζί γιατί προσπαθούν κι οι δυο να έχουν ένα άνετο και ευχάριστο σπιτικό, οργανώνουν σωστά τη ζωή τους και αποφεύγουν τις δυσάρεστες εντάσεις.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Υδροχόο

Ο άντρας Υδροχόος δύσκολα εγκλωβίζεται σε μια σχέση, ενώ η γυναίκα Ταύρος θέλει αποκλειστικότητα. Δεν είναι εύκολο να ανεχτεί ο ένας τον άλλο, αλλά περνάνε καλά μαζί.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ιχθύ

Είναι μια καλή σχέση γιατί καλύπτονται συναισθηματικά και έχουν κοινούς στόχους. Όμως ο άντρας Ιχθύς είναι ανασφαλής και μπορεί να ταράξει την ηρεμία της γυναίκας Ταύρου.