ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Κριό
Η θερμόαιμη γυναίκα Κριός προκαλεί έντονα συναισθήματα στον πρόθυμο για περιπέτειες άντρα Τοξότη και περνάνε υπέροχα μαζί, αν και πολλές φορές παραδίνεται στη γοητεία της.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ταύρο
Η αισθησιακή γυναίκα Ταύρος ξεμυαλίζει τον φλογερό άντρα Τοξότη αλλά η σχέση παρουσιάζει γρήγορα προβλήματα γιατί η ζήλια της τον καταπιέζει.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Δίδυμο
Μπορούν να συνυπάρξουν γιατί θέλουν και οι δυο να ζουν ανέμελα και τους αρέσουν οι περιπέτειες, όμως εκείνος κουράζεται από την επιπολαιότητα και την ανευθυνότητά της.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Καρκίνο
Η σχέση μεταξύ τους θα πετύχει μόνο αν ο ανεξάρτητος άντρας Τοξότης υποχωρήσει και δεχτεί αδιαμαρτύρητα τη φροντίδα και το σφιχτό εναγκαλισμό της γυναίκας Καρκίνου.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Λέοντα
Έχουν τις ίδιες σχεδόν προτιμήσεις, φλογερό ταπεραμέντο και η σχέση θα κρατήσει πολύ αν ο ανεξάρτητος άντρας Τοξότης καταφέρει να γίνει πιο υπεύθυνος και συνεπής.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Παρθένο
Δύσκολος συνδυασμός γιατί η οργανωτική και λεπτολόγος γυναίκα Παρθένος δυσκολεύει τον ενθουσιώδη και φιλελεύθερο άντρα Τοξότη που αντιδρά στην καταπίεση.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ζυγό
Η κεφάτη διάθεση και η όμορφη εμφάνιση της γυναίκας Ζυγού γοητεύουν τον αισιόδοξο άντρα Τοξότη αλλά η ανασφάλειά της συνήθως δημιουργεί εντάσεις.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Σκορπιό
Η μυστηριώδης γυναίκα Σκορπιός εντυπωσιάζει τον πάντα έτοιμο για περιπέτειες άντρα Τοξότη και μοιράζονται έντονες στιγμές, αν και η δυσπιστία της τον ενοχλεί.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Τοξότη
Μαζί μπορούν να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο, να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν συνέχεια, αλλά δυσκολεύονται να προγραμματίσουν τα πρακτικά θέματα.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Αιγόκερο
Η συγκροτημένη γυναίκα Αιγόκερος προσπαθεί να βάλει σε τάξη τον αδέσμευτο άντρα Τοξότη και προκαλούνται τσακωμοί γιατί εκείνος σπάνια υποκύπτει.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Υδροχόο
Αν βρουν τη χρυσή τομή περνούν καλά μαζί γιατί είναι και οι δυο ανοιχτόμυαλοι και ανεξάρτητοι, όμως κάποιες φορές ο φόβος της δέσμευσης τους κάνει να απομακρυνθούν.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ιχθύ
Η ρομαντική και ευάλωτη γυναίκα Ιχθύς συγκινεί τον άντρα Τοξότη που θέλει να την προστατέψει και πολλές φορές ξεχνά την ανάγκη του για ελευθερία.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Κριό
Ταιριάζουν πολύ ερωτικά γιατί και οι δυο αναζητούν νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και το μόνο που ταράζει την ευτυχία τους είναι η ισχυρογνωμοσύνη του άντρα Κριού.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ταύρο
Δύσκολα αντέχει η σχέση αυτή γιατί η γυναίκα Τοξότης είναι ανεξάρτητη και προκαλεί τη ζήλια του άντρα Ταύρου που προσπαθεί να την εξουσιάσει και να την ελέγξει.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Δίδυμο
Απολαμβάνουν τις εκδρομές τους και την καλή επικοινωνία τους και μπορούν να μείνουν καιρό μαζί διασκεδάζοντας, αλλά δυσκολεύονται να προγραμματίσουν κοινό μέλλον.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Καρκίνο
Η τάση του άντρα Καρκίνου να προσκολλάται συναισθηματικά κουράζει την ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότη και αρχίζουν σύντομα προστριβές και δυσάρεστες αντιδράσεις.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Λέοντα
Ο εκδηλωτικός και φλογερός άντρας Λέοντας ενθουσιάζεται με την αισιόδοξη και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα Τοξότη, ταιριάζουν πολύ ερωτικά και η σχέση τους αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Παρθένο
Ο αναλυτικός και ιδιότροπος άντρας Παρθένος δεν ταιριάζει με την κοινωνική και αισιόδοξη γυναίκα Τοξότη που θα τον αποφεύγει γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ζυγό
Έχουν πολλά να πουν όταν γνωριστούν και απολαμβάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και καλή ερωτική ζωή αλλά δεν έχουν τη συγκρότηση που χρειάζεται για να κάνουν οικογένεια.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Σκορπιό
Έχουν πολύ έντονη σεξουαλική ζωή και ζουν χαρούμενες στιγμές, αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο ζηλιάρης άντρας Σκορπιός την καταπιέσει με τις απαιτήσεις του.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Τοξότη
Έχουν τις ίδιες αναζητήσεις και προτιμήσεις, περνούν πολύ καλά μαζί αλλά η σχέση δεν επιβιώνει αν κάποιος από τους δυο δεν αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Αιγόκερο
Ο λογικός και συγκροτημένος άντρας Αιγόκερος προσπαθεί να τιθασεύσει την κυκλοθυμική και ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότη που καταπιέζεται και φεύγει χωρίς δισταγμό.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Υδροχόο
Ταιριάζουν πολύ γιατί αντιλαμβάνονται τις ανάγκες ο ένας του άλλου, επικοινωνούν καλά και δεν θυσιάζουν την ανεξαρτησία τους για χάρη μιας μονότονης συντροφικής ζωής.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ιχθύ
Η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί ο ευαίσθητος άντρας Ιχθύς καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες της γυναίκας Τοξότη που του επιτρέπει να παρεμβαίνει στις επιλογές της.