ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Κριό
Η σχέση τους είναι πολύ καλή, ταιριάζουν ερωτικά, απολαμβάνουν τις συζητήσεις και τους καβγάδες τους και χωρίζουν μόνο αν εκείνη προσπαθήσει να του επιβληθεί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ταύρο
Η σταθερότητα και η αφοσίωση της γυναίκας Ταύρου κολακεύουν και χαροποιούν τον καρδιοκατακτητή άντρα Υδροχόο και μόνο η ζήλια της μπορεί να τον απομακρύνει.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Δίδυμο
Διασκεδάζουν πολύ μαζί, επικοινωνούν καλά και η σχέση κρατά πολύ καιρό, γεμάτη ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις που τόσο αρέσουν και στους δυο.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Καρκίνο
Ο ανεξάρτητος άντρας Υδροχόος απολαμβάνει για μικρό διάστημα την αφοσίωση της ευαίσθητης γυναίκας Καρκίνου, αλλά τον απωθεί η ανασφάλειά της.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Λέοντα
Η αισιόδοξη κι εκδηλωτική γυναίκα Λέοντας γοητεύεται από τον ανεξάρτητο και ειλικρινή άντρα Υδροχόο, υπάρχει έντονη έλξη αλλά θα κουραστεί να τον πείσει να δεσμευτεί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Παρθένο
Η υπολογίστρια και επικριτική γυναίκα Παρθένος κουράζει με τη γκρίνια της τον ασυμβίβαστο άντρα Υδροχόο, αλλά έχουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ζυγό
Καλός συνδυασμός γιατί ο διερευνητικός Υδροχόος βρίσκει ενδιαφέρουσες τις εναλλαγές της γυναίκας Ζυγού, αλλά τις περισσότερες φορές συνειδητοποιεί ότι δεν τον καλύπτει.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Σκορπιό
Ο γοητευτικός άντρας Υδροχόος εύκολα κατακτά τη μυστηριώδη και φλογερή γυναίκα Σκορπιό και αν ανεχτεί τη ζήλια της περνάνε όμορφα μαζί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Τοξότη
Ταιριάζουν πολύ γιατί είναι ανοιχτόμυαλοι, επιζητούν νέες εμπειρίες, είναι ανεξάρτητοι και βρίσκουν τρόπους να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να ζουν όμορφα.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Αιγόκερο
Φαινομενικά δεν ταιριάζουν, όμως ο ευέλικτος άντρας Υδροχόος βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το να απελευθερώσει τη σοβαρή γυναίκα Αιγόκερο και να μοιραστούν έντονες εμπειρίες.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Υδροχόο
Ενδιαφέρουσα σχέση με πολλές αντιπαραθέσεις λόγω της κοινής ανάγκης για ανεξαρτησία και αλλαγές, αλλά με κοινά ιδανικά και στόχους που τους ενώνουν.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ιχθύ
Η ασταθής αλλά χαριτωμένη γυναίκα Ιχθύς δημιουργεί στον άντρα Υδροχόο την επιθυμία να την προστατέψει, καταπιέζεται όμως από την ανασφάλειά της και αποχωρεί.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Κριό
Ο φλογερός και ακούραστος άντρας Κριός είναι καλός σύντροφος για τη χαρούμενη και απρόβλεπτη γυναίκα Υδροχόο που αντιδρά άσχημα μόνο όταν την καταπιέζει.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ταύρο
Έχουν πολλά να συζητήσουν και η γυναίκα Υδροχόος γοητεύεται από την ήρεμη δύναμη του άντρα Ταύρου, αν και την εκνευρίζει η παράλογη πολλές φορές ζήλια του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Δίδυμο
Ο επικοινωνιακός και αισιόδοξος άντρας Δίδυμος ταιριάζει πολύ με την ανεξάρτητη γυναίκα Υδροχόο, έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και η σχέση αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Καρκίνο
Η εκρηκτική γυναίκα Υδροχόος γοητεύει τον διστακτικό και λιγομίλητο άντρα Καρκίνο, στην πορεία όμως αποδεικνύεται ανεπαρκής και η σχέση κρατά μικρό χρονικό διάστημα.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Λέοντα
Υπάρχει έλξη μεταξύ τους και δοκιμάζουν να συνυπάρξουν αλλά ο καλόκαρδος άντρας Λέοντας δύσκολα πείθει την ανεξάρτητη γυναίκα Υδροχόο να του κάνει τα χατίρια.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Παρθένο
Η έτοιμη για νέες εμπειρίες γυναίκα Υδροχόος κάποιες φορές προσπαθεί να κατακτήσει τον ψυχρό και υπολογιστή άντρα Παρθένο, αλλά δεν μπορεί να αντέξει τις ιδιοτροπίες του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ζυγό
Η χαρούμενη και εξωστρεφής γυναίκα Υδροχόος απολαμβάνει την παρέα και τη φροντίδα του επικοινωνιακού και ξένοιαστου άντρα Ζυγού και μαζί περνάνε όμορφα.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Σκορπιό
Ο σεξουαλικός και μυστικοπαθής άντρα Σκορπιός δεν δυσκολεύεται να κατακτήσει την επαναστατική γυναίκα Υδροχόο που αργότερα αντιδρά στην κτητικότητά του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Τοξότη
Υπερασπίζονται και οι δυο με πάθος την ανεξαρτησία τους, ταιριάζουν στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή αλλά πρέπει να ξεπεράσουν το φόβο τους για δέσμευση.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Αιγόκερο
Δεν υπάρχει έντονο πάθος σε αυτή τη σχέση αλλά σέβονται ο ένας τον άλλο, έχουν κοινούς στόχους, αλλά η ανένταχτη γυναίκα Υδροχόος κάνει ό,τι θέλει τον άντρα Αιγόκερο.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Υδροχόο
Έχουν έντονες αντιπαραθέσεις στην προσπάθειά τους να προασπίσουν το δίκιο και την ανεξαρτησία τους, αλλά επικοινωνούν καλά και οι τσακωμοί μεγαλώνουν την αγάπη τους.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ιχθύ
Η αλτρουίστρια και γενναιόδωρη γυναίκα Υδροχόος βρίσκει συμπαράσταση στον ρομαντικό άντρα Ιχθύ και ζουν ευτυχισμένοι, αρκεί να αντέξει την παθητικότητά του.