Άντρας Υδροχόος

Είναι ειλικρινής, ανεξάρτητος, δραστήριος και ενδιαφέρεται πολύ για τους αδικημένους και για όσους υποφέρουν. Αντιδρά απότομα αν κάποιος του κάνει παρατηρήσεις αλλά μετά ηρεμεί και συμμορφώνεται στις σωστές υποδείξεις. Έχει πρωτοποριακές ιδέες, κάνει καυστικά σχόλια και δεν διστάζει να πάει κόντρα στο κατεστημένο. Έχει πολλές ερωτικές περιπέτειες και δεν χρειάζεται να προσπαθήσει πολύ γιατί εντυπωσιάζει τις γυναίκες από την πρώτη στιγμή. Έχει πολλές γνώσεις, άνετο στυλ, χιούμορ, γοητεία και διακρίνεται πάντα στις παρέες. Απολαμβάνει τις σχέσεις του αν και παράλληλα μελετά τις αντιδράσεις της εκάστοτε συντρόφου του ως γνήσιος ερευνητής της ανθρώπινης συμπεριφοράς.
Δεν μιλά συχνά για τα συναισθήματά του, είναι όμως πολύ καλός στην τέχνη του φλερτ και συνήθως παραμένει φίλος με όσες έχουν περάσει από τη ζωή του. Του ταιριάζει το «γιατί να κάνω μια γυναίκα ευτυχισμένη, αφού μπορώ να κάνω πολλές», του αρέσουν οι αλλαγές, απεχθάνεται τη γκρίνια και τη ρουτίνα και πεισμώνει όταν μια γυναίκα του αντιστέκεται.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Υδροχόο
Χάνει εύκολα το ενδιαφέρον του και για να τον κατακτήσεις θα πρέπει να είσαι έξυπνη, δυναμική και να μη φοβάσαι να εκφράζεις τις αντιρρήσεις σου. Επιζητά τις αντιπαραθέσεις και οι κόντρες τον ανανεώνουν, χωρίς να έχει κακίες και εγωισμό την ώρα που αντιδικεί. Δεν στερείται εύκολα την ελευθερία του και θα δυσκολευτείς πολύ να τον πείσεις να δεσμευτεί. Όμως είναι ένας καλός και στοργικός σύντροφος που δεν συνηθίζει να δίνει όρκους αγάπης και αφοσίωσης αλλά είναι τρυφερός, ευαίσθητος, δίνει μεγάλη σημασία στην ερωτική χημεία και αν του εμπνέεις πάθος έχεις πολλές πιθανότητες να μείνεις μαζί του μεγάλο χρονικό διάστημα.
Λειτουργεί καλύτερα τη νύχτα, έχει μεγάλη φαντασία, νοιάζεται για την ευτυχία των ανθρώπων που αγαπά, αλλά αν προσπαθήσεις να τον εγκλωβίσεις θα φύγει τρέχοντας. Να του αφήνεις χρόνο να ασχοληθεί με τα δικά του ενδιαφέροντα και να μην ανακατεύεσαι σε θέματα που δεν σε αφορούν. Παντρεύονται όταν βρουν μια ξεχωριστή και αξιόλογη γυναίκα που τους εξάπτει την φαντασία και γίνονται καλοί οικογενειάρχες.

Γυναίκα Υδροχόος

Είναι εύστροφη, αξιαγάπητη, με πολλά ενδιαφέροντα, αλλά έτοιμη να επαναστατήσει ενάντια σε οποιονδήποτε ζυγό. Είναι κοινωνική, χαρούμενη, της αρέσει το φλερτ και δίνει σημασία στους αξιόλογους και ευφυείς άντρες που κρατούν αμείωτο το ενδιαφέρον της και δεν καταφεύγουν σε κοινοτυπίες. Της αρέσει να κάνει νέες γνωριμίες και παρατηρεί προσεκτικά τη συμπεριφορά των θαυμαστών της αλλά δεν προχωρά σε σχέση αν ο υποψήφιος δεν έχει τις κατάλληλες προϋποθέσεις.
Συνήθως δεν αποκαλύπτει τις σκέψεις και τους σκοπούς της και χαίρεται πολύ το παιχνίδι του φλερτ. Δίνει μεγάλη σημασία στην πνευματική καλλιέργεια, στην ευγένεια και στην προσεγμένη εμφάνιση. Προκαλεί διαφωνίες για να απολαύσει τη χαρά της συμφιλίωσης. Είναι γενναιόδωρη, τρυφερή και χαρίζει έντονες ερωτικές εμπειρίες στον τυχερό που θα καταφέρει να την κατακτήσει. Αν βρει τον κατάλληλο σύντροφο γίνεται τέλεια σύζυγος.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Υδροχόο
Είναι αυθεντική και απαιτεί από το άτομο που θα την προσεγγίσει να φερθεί ειλικρινά, να μην είναι αλαζόνας και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει. Βαριέται εύκολα και αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις μην καταφύγεις σε συνηθισμένες μεθόδους. Αν καταφέρεις να την κάνεις να γελάσει και να περάσει όμορφα σίγουρα θα δεχτεί να ξανασυναντηθείτε. Να της δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου, να είσαι ευγενικός και να μη την καταπιέσεις γιατί θεωρεί πολύ σημαντική την ελευθερία της.
Έχει μικρές ιδιοτροπίες, είναι εύθικτη και απότομη όταν ενοχλείται αλλά αν ανεχτείς τις παραξενιές της θα το εκτιμήσει. Αν εκμεταλλευτείς τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη της δεν θα στο συγχωρέσει. Όσο ερωτευμένη κι αν είναι μαζί σου χρειάζεται μικρά διαλείμματα μοναξιάς για να απολαύσει τις δικές της δραστηριότητες ή για να ανασυγκροτηθεί. Αν προσπαθήσεις να τη δεσμεύσεις ενώ δεν είναι έτοιμη θα έχει τάσεις φυγής. Όμως όταν δεχτεί να είστε μαζί θα κάνει τα πάντα για να είστε ευτυχισμένοι.