ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Κριό
Κάποιες φορές αλληλοσυμπληρώνονται και περνούν καλά, συνήθως όμως ο άντρας Ζυγός δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την ορμητικότητα της γυναίκας Κριού.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ταύρο
Είναι καλός συνδυασμός για τους δυο εκπρόσωπους της Αφροδίτης που ταιριάζουν πολύ ερωτικά, αλλά η γυναίκα Ταύρος βάζει περιορισμούς στον άντρα Ζυγό και τον καταπιέζει.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Δίδυμο
Είναι ένας καλός συνδυασμός γιατί και οι δυο είναι ανέμελοι και επικοινωνιακοί, όμως δυσκολεύονται να λύσουν τα πρακτικά θέματα και να ρυθμίσουν τα οικονομικά τους.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Καρκίνο
Η γυναίκα Καρκίνος είναι κυκλοθυμική και προβληματίζει τον εξωστρεφή και αισιόδοξο άντρα Ζυγό, όμως συνήθως φροντίζουν ο ένας τον άλλο και περνάνε καλά.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Λέοντα
Αν ο άντρας Ζυγός γίνει πιο δυναμικός και αποφασιστικός θα καταφέρει να κρατήσει κοντά του την πολύ γοητευτική γυναίκα Λέοντα που κολακεύεται από το θαυμασμό του.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Παρθένο
Η γυναίκα Παρθένος γίνεται επικριτική με τον άντρα Ζυγό που δείχνει ανώριμη ή άστατη συμπεριφορά, κάποιες φορές όμως ξεπερνάνε τις δυσκολίες και συνεννοούνται.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ζυγό
Είναι πολύ καλός συνδυασμός και η σχέση τους είναι σταθερή με καλή επικοινωνία, αν και κινδυνεύουν να βαρεθούν ο ένας τον άλλο και να χάσουν κάθε ενδιαφέρον.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Σκορπιό
Η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύπλοκη και δυσπρόσιτη για τον άντρα Ζυγό που γοητεύεται από τον αισθησιασμό και τη μυστικοπάθειά της, αλλά νιώθει ανασφαλής και μπερδεμένος.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Τοξότη
Η γυναίκα Τοξότης είναι λαμπερή, κεφάτη, ξεσηκώνει τον άντρα Ζυγό που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει και έχουν πολλές πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Αιγόκερο
Δεν είναι εύκολη σχέση γιατί πολλές φορές η γυναίκα Αιγόκερος περιορίζει τον άντρα Ζυγό αλλά όταν βρουν δίαυλους επικοινωνίας κάνουν σωστή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Υδροχόο
Ο άντρας Ζυγός βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη γυναίκα Υδροχόο και παραμένουν ερωτευμένοι πολύ καιρό, αν και εκείνη αρκετές φορές τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ιχθύ
Ο άντρας Ζυγός παραβλέπει τις αδυναμίες και τις υπερβολές της γυναίκας Ιχθύ και η σχέση πετυχαίνει όταν και οι δυο εκφράζουν γενναιόδωρα τα συναισθήματά τους.

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Κριό
Η γυναίκα Ζυγός θαμπώνεται από την ορμητικότητα του άντρα Κριού αλλά αντιδρά στο δυναμισμό του και οι τσακωμοί μεταξύ τους είναι συχνοί.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ταύρο
Κυβερνώνται και οι δυο από την Αφροδίτη, τους αρέσει η πολυτέλεια και η άνετη ζωή, αλλά ο άντρας Ταύρος συνήθως ζηλεύει τα άτομα που περιστοιχίζουν τη γυναίκα Ζυγό.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Δίδυμο
Βρίσκουν τρόπο να επικοινωνήσουν, είναι και οι δυο λίγο ασταθείς, έχουν πολλά να συζητήσουν και φλερτάρουν μεταξύ τους διαρκώς.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Καρκίνο
Μπορούν να κάνουν μια καλή σχέση ή μια ευτυχισμένη οικογένεια αν ο άντρας Καρκίνος δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της γυναίκας Ζυγού.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Λέοντα
Έντονη σχέση με αρκετές αντιθέσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Ο άντρας Λέοντας έλκεται από την ραφινάτη γυναίκα Ζυγό, αλλά απαιτεί την πλήρη αφοσίωσή της.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Παρθένο
Ο άντρας Παρθένος είναι πολύ αυστηρός και εσωστρεφής και δεν μπορεί να ταιριάξει με τη γυναίκα Ζυγό που νομίζει πως εκείνος αδιαφορεί ή δεν την αγαπά.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ζυγό
Έχουν πολλά κοινά και η σχέση τους στην αρχή είναι όμορφη, αλλά τις περισσότερες φορές η ρουτίνα χαλάει την καθημερινότητά τους.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Σκορπιό
Ο άντρας Σκορπιός είναι καχύποπτος, απότομος και εσωστρεφής και γεμίζει ανασφάλειες τη γυναίκα Ζυγό που επιθυμεί μια πιο ευγενική αντιμετώπιση.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Τοξότη
Η προσωπικότητα του άντρα Τοξότη μαγεύει τη γυναίκα Ζυγό που υποκύπτει στο φλερτ του αν και ο τρόπος ζωής τους έχει μεγάλες διαφορές.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Αιγόκερο
Επιζητούν και οι δυο την κοινωνική αναγνώριση αλλά ο άντρας Αιγόκερος δεν καλύπτει την ανάγκη της γυναίκας Ζυγού για ρομαντισμό και εκδηλώσεις αγάπης.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Υδροχόο
Η γυναίκα Ζυγός βρίσκει πολύ γοητευτικό κι ενδιαφέροντα τον άντρα Υδροχόο κι εκείνος απολαμβάνει να της αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ιχθύ
Ο άντρας Ιχθύς συνήθως ζει στο δικό του κόσμο και παραμελεί τη γυναίκα Ζυγό, αν και μερικές φορές ο έρωτας τους οδηγεί σε μια σχέση γεμάτη ρομαντισμό.