Άντρας Ζυγός

Είναι αισιόδοξος, καλόκαρδος, ευγενικός, αλλά άστατος και αναποφάσιστος. Όταν θέλει κάτι είναι πειστικός, αν και συνήθως αμφιταλαντεύεται και αργεί να πάρει θέση. Αν καταλάβει ότι κάνει λάθος δεν διστάζει να υποχωρήσει ή να αλλάξει άποψη. Είναι πολύ επικοινωνιακός, διπλωμάτης, του αρέσει το φλερτ και έχει πολλή υπομονή προκειμένου να κατακτήσει τη γυναίκα που τον ενδιαφέρει.
Δεν αντέχει τις αντιπαραθέσεις και τις κόντρες, επιζητά την αρμονία στις σχέσεις του, έχει πολλές κατακτήσεις, δεν αντέχει τη μοναξιά, έχει τη φήμη άπιστου αλλά όταν βρει μια γυναίκα που να τον συναρπάσει αφοσιώνεται στον έρωτά τους και τη γεμίζει τρυφερότητα. Δεν είναι σπάνιο να ξεκινήσει ένα δεσμό ενώ είναι ήδη με μια άλλη γυναίκα. Δεν μπορεί τις εντάσεις και τα προβλήματα του προκαλούν δυσφορία και αρρώστιες.

Πώς να κατακτήσεις έναν άντρα Ζυγό
Εύκολα μπορείς αν τραβήξεις την προσοχή του αν είσαι χαριτωμένη, ήρεμη και του δείχνεις τη συμπάθειά σου, όμως για να καταφέρεις να τον κρατήσεις για πάντα κοντά σου θα πρέπει να προσέχεις την εμφάνισή σου, να τον φροντίζεις με αγάπη και να μη θυμώνεις γιατί απεχθάνεται τους καβγάδες. Είναι τρυφερός και επιδέξιος εραστής και δεν θα βαρεθείς μαζί του, εκτός κι αν είσαι ανυπόμονη και προτιμάς πιο δυναμικούς άντρες.
Μην αντιδράς όταν φέρεται με οικειότητα σε άλλες γυναίκες. Πάντα θα υπάρχουν δίπλα του άτομα που γοητεύονται από τους καλούς του τρόπους και από την παιχνιδιάρικη διάθεσή του. Παραμένει λίγο ανώριμος ακόμα κι όταν κάνει οικογένεια. Αν τον παντρευτείς θα έχεις εσύ το βάρος των μεγάλων αποφάσεων, αν και θα είναι πάντα δίπλα σου όσο τον νοιάζεσαι και εφόσον παραμένει αμείωτη η μεταξύ σας ερωτική έλξη.

Γυναίκα Ζυγός

Είναι εκλεπτυσμένη, φινετσάτη και προσέχει από πολύ νωρίς την εμφάνισή της. Θέλει να αρέσει και να αποσπά κολακευτικά λόγια από τους γύρω της. Είναι ρομαντική, επιζητά την αποδοχή και την τρυφερότητα και δεν αντέχει τη βιασύνη και την άκομψη συμπεριφορά. Ο χώρος της είναι διακοσμημένος με αρμονία και ιδιαίτερο στυλ, της αρέσει η άνεση και δεν λυπάται τα έξοδα προκειμένου να έχει τα καλύτερα και ομορφότερα αντικείμενα.
Όταν ερωτεύεται αφήνει τα συναισθήματά της να την παρασύρουν αλλά αν πάψει να περνά καλά φεύγει χωρίς δεύτερη σκέψη. Σαν σύζυγος συνεχίζει να φροντίζει τον εαυτό της, να βάφεται κάπως έντονα και να ντύνεται με γούστο. Ο γάμος της θα είναι αρμονικός όσο ο σύντροφός της την θαυμάζει και της δείχνει το ενδιαφέρον του. Αν πάψει να νιώθει επιθυμητή μετατρέπεται σε βαρετή και απεριποίητη νοικοκυρά.

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Ζυγό
Να είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις τους δικούς της ρυθμούς, να τη φλερτάρεις, να της κάνεις ρομαντικά δωράκια, να ακούς τα προβλήματα και τις απόψεις της και να μην την πιέζεις να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Της αρέσουν τα κομπλιμέντα και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Να την επαινείς για ό,τι κάνει και να μην αφήσεις το χρόνο και τη ρουτίνα να επηρεάσει την ερωτική σου διάθεση.
Ψάχνει εκλεπτυσμένο σύντροφο με κοινωνική προβολή, καλή εμφάνιση και τέλειους τρόπους. Δεν ανέχεται την προχειρότητα και την ασχήμια και για να τραβήξεις το ενδιαφέρον της θα πρέπει να της αποδείξεις ότι η κοινή σας ζωή θα είναι υπέροχη. Έχει αρκετούς θαυμαστές και δεν πρέπει να δυσφορείς γιατί έχει πάντα ανάγκη τις φιλοφρονήσεις των άλλων. Συνήθως είναι πιστή, επιδιώκει να παντρευτεί, αλλά δεν διστάζει να χωρίσει αν απογοητευτεί.