Ορμητικός και ασυγκράτητος ο Άρης στον Υδροχόο θα βρίσκεται σε αυτή τη θέση μέχρι τις 15 Νοεμβρίου. Θα νοιάζεστε πολύ για τους φίλους σας και θα βοηθάτε όπως μπορείτε όταν σας χρειάζονται αλλά θα αντιδράτε έντονα αν προσπαθήσει κάποιος να σας καταπιέσει ή να σας επιβληθεί.
Επηρεάζονται περισσότερο τα ζώδια του σταθερού σταυρού (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι), Δίδυμοι και Ζυγοί (τον Σεπτέμβριο όσοι γεννήθηκαν το πρώτο δεκαήμερο).
Θα επιλέγετε να κάνετε παρέα με εκκεντρικά ή ασυνήθιστα άτομα, θα χρησιμοποιείτε πολύ συσκευές προηγμένης τεχνολογίας, θα αγοράσετε διάφορα gadgets, θα είστε εφευρετικοί και απρόβλεπτοι. Θα κυνηγάτε με πάθος τους στόχους σας, θα επιμένετε στις απόψεις σας, δύσκολα θα παραδέχεστε τα λάθη σας και θα ακολουθείτε τον δρόμο που χαράξατε ακόμα και αν δεν ξέρετε ότι είναι σωστός.
Θα δραπετεύετε από καθήκοντα ρουτίνας, θα είστε αντισυμβατικοί, ετοιμοπόλεμοι και δεν θα σας σταματά οποιοδήποτε εμπόδιο αν θέλετε κάτι πολύ. Οι ερωτικές περιπέτειες θα σας έλκουν και θα φεύγετε μακριά από δεσμεύσεις.