Μέχρι τις 22 Σεπτεμβρίου ο Ερμής θα κινείται στην Παρθένο, μια θέση που του επιτρέπει να εκφραστεί με σαφήνεια και σοβαρότητα αφού είναι κυβερνήτης του ζωδίου. Θα κάνετε προσεκτικές κινήσεις, θα σκέφτεστε όλες τις λεπτομέρειες και οι αποφάσεις θα βασίζονται στη λογική γιατί δεν θα παρασύρεστε από τις επιθυμίες της στιγμής.
Η επικοινωνία θα γίνεται σε συγκεκριμένα πλαίσια, θα κλείσετε συμφέρουσες οικονομικές συμφωνίες, θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία κάποια πρόταση και θα δρομολογήσετε τα σχέδιά σας στον επαγγελματικό τομέα με υπομονή και αποφασιστικότητα.

Επηρεάζονται περισσότερο τα μεταβλητά ζώδια (Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες, Ιχθύες), οι Ταύροι και οι Αιγόκεροι. Θα λύσετε διάφορα πρακτικά ζητήματα, θα προβάλετε τη δουλειά σας και θα αποκομίσετε θετικά σχόλια για την παρουσία και για τις ικανότητές σας.


Στην προσωπική σας ζωή δεν θα ενδιαφέρεστε για ερωτικές περιπέτειες και ανούσια φλερτ, θα αναζητάτε έναν αξιόλογο σύντροφο και άτομα με τα οποία να μπορείτε να μοιραστείτε τα ενδιαφέροντά σας. Θα οργανώνετε το πρόγραμμά σας καθημερινά και θα είστε συνεπείς σε όσα αναλαμβάνετε, θα φροντίσετε τη διατροφή και την υγεία σας ακολουθώντας πιστά συγκεκριμένους κανόνες.