Η Αφροδίτη ξεκινά σήμερα την πορεία της στον Σκορπιό. Από τις 5 Οκτωβρίου θα κινείται ανάδρομα, στις 31 του μήνα θα περάσει στον Ζυγό, θα ορθοδρομήσει στις 16 Νοεμβρίου, στις 2 Δεκεμβρίου θα επιστρέψει στον Σκορπιό και θα παραμείνει μέχρι τις 7 Ιανουαρίου.
Τον Σεπτέμβριο επηρεάζονται περισσότερο τα σταθερά ζώδια (Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί, Υδροχόοι), Καρκίνοι και Ιχθύες του πρώτου δεκαήμερου.
Οι έρωτες θα είναι αισθησιακοί, μυστηριώδεις, παθιασμένοι, θα χρησιμοποιείτε τη γοητεία σας για να «αποπλανήσετε» το άτομο που σας ενδιαφέρει και θα κινείστε υπόγεια κάποιες φορές για να φτάσετε στον στόχο σας.


Παρασυρμένοι από τα συναισθήματά σας θα επισημοποιήσετε τον δεσμό σας αν έχετε βρει έναν αφοσιωμένο σύντροφο. Το σεξ θα έχει κυρίαρχο ρόλο, οι περιπέτειες θα είναι συχνές και θα επιδιώκετε να απολαύσετε νέες εμπειρίες. Πολλές θα είναι και οι εντάσεις, οι σκηνές ζηλοτυπίας και ο ανταγωνισμός αν δεν διοχετεύετε την ενέργειά σας σε κάτι δημιουργικό.
Θα έχετε ισχυρή διαίσθηση, αυτοπεποίθηση και συχνά θα προσπαθείτε να χειραγωγήσετε τα άτομα που είναι κοντά σας για να διατηρήσετε τα κεκτημένα σας ή για να έχετε οφέλη.
Οικονομικά θέματα ευνοούνται, μπορείτε να αυξήσετε το εισόδημά σας αρχίζοντας μια νέα δραστηριότητα, θα αξιοποιήσετε ένα μέρος της ακίνητης περιουσίας σας ή θα κάνετε καλές επενδύσεις.