Αιγόκερως 2014-2017

Αιγόκερως 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα είστε εξωστρεφείς και αισιόδοξοι από την 1η Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα παραμερίσετε αναστολές και δισταγμούς για να υλοποιήσετε σχέδια που θα κάνουν ενδιαφέρουσα την καθημερινότητά σας και θα σας εξελίξουν. Προβλήματα σε επαγγελματικά θέματα και στην καθημερινότητα θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, θα νιώθετε σωματικά και ψυχικά κουρασμένοι, πρέπει να ανακάμψετε. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα επανεξετάσετε την πορεία σας σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα, θα μιλήσετε με φίλους ή έναν έρωτα από το παρελθόν και θα δώσετε αρκετό χρόνο στον εαυτό σας να ξεκουραστεί. Η κοινωνική σας ζωή θα έχει πολύ ενδιαφέρον από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, θα είστε γοητευτικοί, δυναμικοί, θα συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα έχετε καλύτερη ψυχολογία, θα παραμερίσετε τις ανασφάλειές σας, θα αγωνιστείτε για να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, φροντίστε όμως να ξεκουράζεστε αρκετά για να αντέξετε. Επαγγελματικά και προσωπικά θέματα θα εξελίσσονται θετικά από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο γιατί θα είστε αποφασιστικοί και εργατικοί, με υπομονή και καλό σχεδιασμό θα πετύχετε πολλά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα επικεντρωθείτε στον σύντροφο και στα παιδιά σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα κακώς κείμενα, αν είστε μόνοι θα προτιμάτε την παρέα λίγων αλλά καλών φίλων. Η διάθεσή σας θα είναι καλύτερη από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη γιατί θα ξεπεράσετε καταστάσεις που σας δυσαρεστούσαν και θα βρείτε έξυπνους τρόπους να λύσετε επαγγελματικά ζητήματα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα αναδείξετε κρυφές πλευρές του εαυτού σας, οι υποχρεώσεις θα παραμεριστούν για να περάσετε χαλαρές στιγμές με φίλους, η γοητεία σας θα παρασύρει κάποια άτομα να σας εκφράσουν τον έρωτά τους. Θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 ή θα αναλάβετε ηγετικό ρόλο σε ομαδική προσπάθεια και παλιοί φίλοι θα φανούν ξαφνικά. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα αισθάνεστε έτοιμοι να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, θα κάνετε αρκετά ταξιδάκια για δουλειές ή για να χαλαρώσετε και ίσως γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας γοητεύσει με την καλή του συμπεριφορά.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Παλιές οικογενειακές διαφωνίες θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου και θα συγκρουστείτε προσπαθώντας να υπερασπιστείτε την άποψή σας, κάποιοι θα αποφασίσετε να αλλάξετε σπίτι ή τόπο διαμονής. Θα γνωρίσετε άτομα που θα βοηθήσουν να προβληθείτε κοινωνικά με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα κερδίσετε τον θαυμασμό αρκετών ατόμων για τις ιδέες σας και θα διακριθείτε σε ομαδικές ασχολίες. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα αποδίδετε καλύτερα στον επαγγελματικό τομέα, θα συνεννοείστε καλά με συναδέλφους, κάποιοι θα σας στηρίξουν για να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο ή θα δεχτείτε πρόταση για μια νέα θέση εργασίας. Θα έχετε ηγετικό ρόλο σε παρέες και σε ομαδικές προσπάθειες με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα δείχνετε τη δύναμη και τις γνώσεις σας, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας και θα φλερτάρετε πολύ. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 γιατί θα δείχνετε προθυμία και θα έχετε καλές σχέσεις με συναδέλφους, θα καταφέρετε να αποκτήσετε φήμη ή θα σας προτείνουν μια νέα θέση εργασίας. Θα αγωνιστείτε για κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό αλλά θα διστάζετε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις ή θα σας αναθέσουν πολλές ευθύνες που θα σας αγχώνουν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα πετύχετε επαγγελματικούς στόχους, θα αρχίσετε σπουδές ή κάποια δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό, τα μακρινά ταξίδια ευνοούνται όπως και οι επαφές με άτομα από μακριά. Θα είστε ευάλωτοι και καχύποπτοι με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, κάποιοι θα θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν ή δεν θα έχετε την αίσθηση του μέτρου και θα δημιουργείτε εντάσεις. Για να διασφαλίσετε την επιτυχία σε σπουδές και σε επαγγελματικά θέματα θα δουλέψετε σοβαρά και υπεύθυνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα αξιοποιήσετε πλήρως συμβουλές από έμπειρα άτομα και ίσως φλερτάρετε με ανθρώπους από μακριά. Ζητήματα που σχετίζονται με σπουδές, με νόμους και με το εξωτερικό ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα διευρύνετε τις γνώσεις σας για να αναβαθμίσετε τη δουλειά σας. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας για να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα, οι συζητήσεις στον χώρο θα γίνονται χωρίς εντάσεις και θα νοιάζεστε πολύ για την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Θα αντιδράσετε στην καταπίεση μελών της οικογένειας και ίσως μετακομίσετε σε άλλο σπίτι από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα ακολουθήσετε διαφορετικό τρόπο ζωής και θα ανακινήσετε περιουσιακά θέματα. Οικονομικές δυσκολίες θα προκύψουν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7, θα αγωνιάτε για υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή θα βγείτε εκτός προϋπολογισμού λόγω πολλών έκτακτων εξόδων και αγορών. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα παρουσιαστούν εμπόδια σε οργάνωση μακρινών ταξιδιών, σε σπουδές, αναβολές και μπερδέματα σε νομικές υποθέσεις, θα έχετε άγχος για το πώς θα υλοποιήσετε τις ιδέες σας με επιτυχία. Θα αγχώνεστε για οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα κάνετε πιο καλή διαχείριση των εσόδων σας, θα ρυθμίσετε οφειλές και θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Με αποφασιστικότητα και αισιοδοξία από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα κάνετε τα απαραίτητα βήματα για να μειώσετε ή να ρυθμίσετε παλιές οφειλές, θα αυξήσετε τα έσοδά σας με νέες δραστηριότητες και θα ενδιαφερθείτε για επενδύσεις. Θα πρέπει να ρυθμίσετε παλιές οφειλές από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, φορολογικές εκκρεμότητες και οικονομικά που σχετίζονται με τον σύντροφό σας χρειάζονται προσεκτική διαχείριση.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Κάτι ευχάριστο θα συμβεί στα επαγγελματικά  με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα αυξήσετε το εισόδημά σας κλείνοντας καλές συμφωνίες, οι σχέσεις με συνεργάτες θα βελτιωθούν, θα φροντίσετε την εμφάνιση και την υγεία σας. Με πείσμα και δυναμισμό θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, ένα κληρονομικό ή φορολογικό θέμα θα λυθεί, θα διαπραγματευτείτε δάνειο ή μια συμφωνία. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα είστε αποφασισμένοι να βάλετε στόχους που θα βελτιώσουν πολύ τη ζωή σας, ίσως τερματίσετε μια σχέση που δεν σας ικανοποιεί ή θα δρομολογήσετε νέες δραστηριότητες αλλά δεν πρέπει να βιάζεστε. Θα τακτοποιήσετε τα περιουσιακά θέματα που εκκρεμούν στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, παλιές οφειλές θα ρυθμιστούν και θα δρομολογήσετε κάποιες φιλόδοξες επιχειρηματικές δραστηριότητες. Θα ξεκαθαρίσετε ζητήματα που αφορούν μακρινά ταξίδια και νομικές διαφορές από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, σπουδές και επαφές με άτομα από το εξωτερικό ευνοούνται, τα εμπόδια δεν θα σας τρομάζουν γιατί θα έχετε υπομονή και πείσμα. Σχέσεις και συνεργασίες θα βελτιωθούν από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο γιατί θα είστε δοτικοί, ευαίσθητοι, γεμάτοι φροντίδα για όσους αγαπάτε και θα κάνετε τα πάντα για να τους ικανοποιήσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Όσοι έχετε ήδη προβλήματα με τον σύντροφό σας θα έχετε πολλές εντάσεις με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, δεν θα ανέχεστε σχόλια, θα νευριάζετε εύκολα και ίσως απομακρυνθείτε για λίγο ενώ θα εξετάζετε προσεκτικά τις νέες γνωριμίες. Θα αφήσετε πίσω όλα τα δυσάρεστα από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα χαίρεστε την παρέα των φίλων σας, θα είστε καλά με τον σύντροφό σας ή θα υποδεχτείτε νέους αξιόλογους έρωτες. Θα υλοποιήσετε νέα επαγγελματικά σχέδια με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, θα είστε εφευρετικοί, δραστήριοι και αποτελεσματικοί, θα κάνετε καλή εντύπωση στους συνεργάτες σας, θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και θα μετακινείστε αρκετά. Τα προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα θα ξεπεραστούν με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, οι σχέσεις με συνάδελφους και ανώτερους θα εξομαλυνθούν, η αξία σας θα φανεί και θα αμειφθείτε. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε επιπτώσεις από παλιά λάθη χαράζοντας νέα πορεία αλλά για να πετύχετε πρέπει να συγκεντρωθείτε σε ρεαλιστικούς στόχους και να κλείσετε όλα τα στάσιμα θέματα. Θα λύσετε μια παρεξήγηση με τον σύντροφό σας από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο, ένας παλιός έρωτας θα γυρίσει πίσω γιατί δεν αντέχει μακριά σας ή θα κάνετε μια νέα γνωριμία που θα εξελιχθεί θετικά. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες στη σχέση ή στον γάμο σας για να περνάτε καλά με τον σύντροφό σας, δεν θα αντέχετε την αδιαφορία, θα δείχνετε με κάθε τρόπο την τρυφερότητα και την αγάπη σας.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα αποκομίσετε οφέλη από την αξιοποίηση της περιουσίας σας με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης και αν είχαν προκύψει διαφωνίες με μέλη της οικογένειας, θα τις ξεπεράσετε. Δεν θα έχετε καλή διάθεση με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα είστε καχύποπτοι αλλά με την γοητεία και το πείσμα σας θα καταφέρετε να προβληθείτε και να δείξετε την αξία σας. Θα είστε δημιουργικοί, με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, τα φλερτ με αξιόλογα άτομα θα σας ανανεώσουν και οι ερωτευμένοι θα συζητήσετε θέματα κοινού ενδιαφέροντος ή θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Θα εφαρμόσετε νέες τακτικές στον επαγγελματικό τομέα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 για να έχετε μεγαλύτερο εισόδημα, ίσως βρείτε δεύτερη δουλειά ή θα τολμήσετε να αλλάξετε τομέα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Θα δυσκολεύεστε να μιλήσετε λογικά με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15, θα παρασύρεστε από τους φόβους και τις ευαισθησίες σας, δεν θα πρέπει να πάρετε σημαντικές αποφάσεις τώρα ούτε να προκαλείτε εντάσεις. Η εξέλιξη των επαγγελματικών σας θα είναι αργή από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, το άγχος και η κούραση θα σας εξασθενούν, θα είστε καχύποπτοι και θα επιλέγετε να μείνετε μόνοι. Θα βρεθείτε με μια παλιά αγάπη από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, η σχέση με τον σύντροφό σας θα δοκιμαστεί αυτό το διάστημα και όσοι έχετε γνωρίσει ένα άτομο που σας αρέσει θα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Φορολογικά, περιουσιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα θα ρυθμιστούν με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου αρκεί να συγκεντρωθείτε στην εύρεση λύσης και να αποφύγετε άσκοπα έξοδα. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα επεξεργάζεστε τρόπους να κάνετε καλύτερα την δουλειά σας, θα μαζεύετε πληροφορίες για το αντικείμενό σας και θα επιδιώξετε να δείξετε την αξία σας, όμως μπορεί να αφήνετε στη μέση τις προσπάθειές σας. Πιστοί φίλοι θα είναι δίπλα σας σε ό,τι χρειαστείτε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, οι νέοι έρωτες θα δώσουν αίσθηση σταθερότητας και οι σχέσεις θα αποκτήσουν καλύτερες προοπτικές.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Αν έχετε επαγγελματική έδρα στο σπίτι θα αντιμετωπίσετε κάποιες δυσκολίες από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, γκρίνια και εντάσεις στην οικογένεια ίσως σας απομακρύνουν προσωρινά αλλά δεν πρέπει να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις. Θα υιοθετήσετε πιο ήρεμη συμπεριφορά από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο για να βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, οι νέοι έρωτες θα εμπνέουν εμπιστοσύνη. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα διαταραχτούν οι σχέσεις σας με άτομα από το εξωτερικό, εμπόδια σε σπουδές και σε ταξίδια θα σας αγχώνουν και θα προσπαθείτε πολύ να οργανώσετε τις σκέψεις σας για να πάρετε σωστές αποφάσεις για το μέλλον. Από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό θα λύσετε πρακτικά ζητήματα του σπιτιού, θα κάνετε επισκευές ή θα κανονίσετε μια μετακόμιση, ενώ κάποιοι θα εκνευριστείτε από μια οικογενειακή διαμάχη. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα εξομαλύνετε τη σχέση με έναν συγγενή, θα είστε υπερδραστήριοι και θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας κάνοντας επισκευές, θα πάρετε χρήσιμα αντικείμενα για να το εξοπλίσετε ή θα σκεφτείτε να μετακομίσετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα αποφασίσετε ξαφνικά την ανακαίνιση του χώρου σας, μια μετακόμιση ή την εκμετάλλευση της περιουσίας σας με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 Φεβρουαρίου, όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι μπορεί να συγκατοικήσετε αν και η βιασύνη οδηγεί σε λάθη. Με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6 θα παρουσιαστούν εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα, κάποιοι δεν θα εκτιμούν την προσφορά σας και ίσως χρειαστεί να αλλάξετε τρόπο δράσης. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά, θα υιοθετήσετε νέες μεθόδους για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για να εξοπλίσετε το γραφείο σας και για να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας. Για να ξεκαθαρίσετε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες θα πάρετε παράτολμες αποφάσεις στις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα, θα υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ή τα σχέδιά σας δεν θα είναι ρεαλιστικά. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα είστε ρομαντικοί, τρυφεροί αλλά δεν θα ελέγχετε τον παρορμητισμό σας, θα είστε υπερευαίσθητοι, κυκλοθυμικοί, θα παρεξηγείστε εύκολα, ίσως κάνετε επαγγελματικά λάθη και οι επικοινωνίες θα είναι μπερδεμένες. Θα είστε ευαίσθητοι και θα μιλάτε συνεχώς από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα χάνετε την ισορροπία σας δημιουργώντας εντάσεις σε αδέλφια και γείτονες, θα έχετε εμπόδια σε σπουδές ή ταξίδια.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα είστε καλόβολοι, υποχωρητικοί και ευχάριστοι από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, δεν θα αντέχετε την αδικία και τις κόντρες, συμφωνίες και ταξίδια θα αποφέρουν κέρδη, θα επισκεφτείτε συγγενείς και θα κάνετε ωραίες γνωριμίες. Θα είστε απαισιόδοξοι και δεν θα μπορείτε να ξεφορτωθείτε τις πικρές εμπειρίες του παρελθόντος από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, θα λαχταράτε να κάνετε νέο ξεκίνημα για να βελτιώσετε τη ζωή σας, αλλά μετά τις 8 που ορθοδρομεί ο πλανήτης θα σκέφτεστε καθαρά. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12 θα προβληματίζεστε για όσες υποθέσεις δεν είναι ρυθμισμένες, θα επιθυμείτε να διακριθείτε στον επαγγελματικό στίβο ή θα λογομαχείτε με τον σύντροφό σας αν έχετε κουραστεί από την κακή συμπεριφορά του. Θα είστε ρεαλιστές και γεμάτοι αυτοπεποίθηση με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 12, θα λύσετε προβλήματα, θα προωθήσετε επαγγελματικά πλάνα και θα έχετε καλύτερη επικοινωνία με τον σύντροφό σας. Θα ασχοληθείτε με την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, μπορεί να θελήσετε να μείνετε σε δικό σας σπίτι, θα κάνετε κάποιες επισκευές ή θα ανακαινίσετε τον χώρο σας και ίσως διαπληκτιστείτε με συγγενείς. Οικονομικά θέματα, δάνεια, ασφαλιστικές εκκρεμότητες θα τακτοποιηθούν από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να ηρεμήσετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα είστε απόλυτοι, αυστηροί, δεν θα παραιτείστε από τους στόχους σας και συχνά θα φέρεστε εγωιστικά νομίζοντας πως μόνο εσείς ξέρετε το σωστό ή θα επικρίνετε τους άλλους για τις επιλογές τους. Οικονομικά και επαγγελματικά θέματα ευνοούνται από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα κάνετε ένα ξεκίνημα που θα αποφέρει κέρδη ή θα εισπράξετε χρήματα που έχουν καθυστερήσει. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα επικρατεί αναστάτωση στον χώρο της δουλειάς σας, συμφωνίες θα καθυστερούν, θα επικρατεί χάος, εσείς θα νιώθετε άγχος, κούραση και δεν θα μπορείτε να είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας. Θα αμφιταλαντεύεστε ανάμεσα στην αίσθηση του καθήκοντος και στα θέλω σας από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα νιώθετε πιεσμένοι αλλά θα διστάζετε να υλοποιήσετε μεγάλες αλλαγές. Θα είστε διακριτικοί, ευγενικοί και ευάλωτοι με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα κάνετε πολύ παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα αλλά αν στις επαγγελματικές διαπραγματεύσεις δεν θα έχετε το σθένος να υπερασπιστείτε τα δικαιώματά σας. Θα έχετε αυτοπεποίθηση, πείσμα και διάθεση να βελτιώσετε τη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα απαλλαγείτε από ανεπαρκή άτομα και θα κάνετε νέο ερωτικό ή επαγγελματικό ξεκίνημα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας, νέες συνεργασίες θα προκύψουν με άτομα που θα εκτιμήσουν τις ιδέες σας και θα βάλετε προτεραιότητες για να μην αγχώνεστε χωρίς λόγο. Θα σκεφτείτε πώς θα κάνετε πιο όμορφη τη ζωή σας από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα προσπαθείτε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας αλλάζοντας αν χρειαστεί πορεία σε κάποιον τομέα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 12 θα σταθεροποιηθούν ερωτικές σχέσεις, θα έχετε αυτοπεποίθηση, σιγουριά, θα φροντίσετε την εμφάνιση και την υγεία σας, φιλόδοξα σχέδια θα πραγματοποιηθούν και η επαγγελματική σας πορεία θα βελτιωθεί. Θα προσπαθείτε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου ή των παιδιών σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο, κάποιοι θα αρχίσετε κάτι δημιουργικό ή θα κάνετε νέες γνωριμίες. Μπορεί να ταλαιπωρηθήκατε το τελευταίο διάστημα όμως από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αφήσετε το μυαλό σας ελεύθερο να εμπνευστεί, θα ανακαλύψετε τι σας ευχαριστεί, θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα βελτιώσετε τη ζωή σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Προτάσεις για νέα θέση εργασίας ή ευκαιρία να επεκτείνετε τις επαγγελματικές σας δραστηριότητες θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα είναι καλό και θα βρεθούν άτομα να ακούσουν τις ιδέες σας. Θα κάνετε σοβαρές επαγγελματικές συζητήσεις από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό αλλά θα κουραστείτε για να αποσπάσετε θετικές απαντήσεις στα αιτήματά σας αν και τελικά θα δικαιωθείτε. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα εκνευρίζεστε από την ανάμιξη μελών της οικογένειας στην προσωπική σας ζωή, θα αποφασίσετε να μετακομίσετε για να ανακτήσετε την ανεξαρτησία σας, θα κάνετε επισκευές ή αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο. Οι ελπίδες για μια καλύτερη ζωή επιστρέφουν από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ξεπεράσετε ό,τι σας ταλαιπώρησε, θα γίνετε πιο κοινωνικοί και θα δρομολογήσετε ευχάριστες αλλαγές. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα κάνετε καλή εντύπωση στις παρέες γιατί θα είστε οξυδερκείς, σοβαροί και παρατηρητικοί, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα αποδειχτούν καλοί φίλοι ή θα σας υποστηρίξουν σε μια επαγγελματική προσπάθεια. Η κοινωνική ζωή θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου, θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους που θα γοητευτούν από το σκωπτικό χιούμορ και τις ιδέες σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο προσέξτε πώς θα δράσετε σε επαγγελματικά και νομικά θέματα για να μην έχετε δυσάρεστες επιπτώσεις, να οργανώσετε σωστά μακρινά ταξίδια και μην κάνετε αυτό το διάστημα παρορμητικές ριζικές αλλαγές. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9 θα καταφέρετε να επεκτείνετε τη δουλειά σας, θα αξιοποιήσετε σοβαρές γνωριμίες για να βρείτε νέα απασχόληση και θα αναγνωριστούν οι ικανότητές σας. Οι σκέψεις σας θα είναι συγκεχυμένες στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα παρεξηγείστε εύκολα, οι συζητήσεις θα καταλήγουν σε αντιπαραθέσεις ή σε ρήξη, αναξιόπιστα άτομα θα βρεθούν κοντά σας ή θα αντιδράτε πολύ συναισθηματικά σε ό,τι συμβαίνει. Θα ξεκινήσετε σπουδές ή μια νέα δραστηριότητα από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, ίσως κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι και θα καταστρώσετε πολύ προσεκτικά μελλοντικά σχέδια. Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 23 θα δυναμώσει το πάθος σας για ζωή, νέες γνωριμίες θα ενδώσουν στη γοητεία σας και θα αποκτήσετε φίλους που θα σας μυήσουν σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και θα σας κάνουν να νιώθετε σημαντικοί. Θα αισθάνεστε πιο δυνατοί από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, θα διακριθείτε στον τομέα σας ή θα μονιμοποιηθείτε στη δουλειά και οι προσωπικές σχέσεις θα είναι σταθερές και ήρεμες. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα έχετε δυναμισμό, αποφασιστικότητα, θα αρχίσετε μια σχέση που θα σας δώσει συντροφικότητα και ασφάλεια, θα νοιάζεστε την οικογένειά σας και θα προσπαθείτε να κάνετε σωστά τα καθήκοντά σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 4 Ιουλίου να περιμένετε μια νέα σχέση με ρομαντικό άτομο που θα σας κάνει να ξεπεράσετε δυσάρεστες αναμνήσεις, οι δεσμευμένοι θα επικοινωνείτε καλύτερα και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα καταφέρετε να μειώσετε παλιά χρέη ή θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ενώ δεν θα αντιστέκεστε σε ερωτικούς πειρασμούς. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα ξεκαθαρίσετε οικονομικές δοσοληψίες με τρίτα άτομα, θα πάρετε πρωτοβουλίες να τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες και θα συζητήσετε για επικερδείς επενδύσεις ή θα ξεκινήσετε μια δραστηριότητα. Θα βρεθείτε σε δύσκολη θέση με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 20 γιατί θα διστάζετε να προχωρήσετε σε αλλαγές που επιθυμείτε ή θα νιώθετε εγκλωβισμένοι εξαιτίας λαθών που κάνατε παλιά. Θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και αποφασισμένοι να βελτιώσετε τη ζωή σας από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για δουλειές και σπουδές, θα ρυθμίσετε νομικά θέματα και θα επικοινωνείτε με άτομα από μακριά. Θα αποφασίσετε να μετακομίσετε για να απαλλαγείτε από τα οικογενειακά δεσμά από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα αναθεωρήσετε τη σχέση με κάποια άτομα και θα ζείτε χωρίς όρια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 Θα κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, υποθέσεις που καθυστερούσαν θα τακτοποιηθούν, θα ανακαινίσετε τον χώρο σας και θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στη βελτίωση της καθημερινότητάς σας. Νέες συμφωνίες θα αποδώσουν χρήματα και θα ανοίξουν άλλες προοπτικές στην καριέρα σας από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους, θα καλυτερέψετε τη φυσική σας κατάσταση και θα ανανεωθείτε. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 17 Ιουνίου θα είστε περιποιητικοί και συνεργάσιμοι με τα άτομα που αγαπάτε, θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας και για όσους κρατήσετε κοντά σας θα έχετε πολλά όμορφα πράγματα να τους δώσετε. Παλιές αμαρτίες σας ταλαιπωρούν ακόμα και θα θελήσετε να κάνετε νέο ξεκίνημα με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 20 για να ρυθμίσετε εκκρεμότητες και να οργανώσετε καλύτερα το μέλλον σας. Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 30 θα είστε ευάλωτοι, αναποφάσιστοι, θα επιδιώκετε να βρίσκεστε με άτομα που σας αγαπάνε για να νικάτε τις ανασφάλειές σας και θα βελτιωθεί η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας. Θα είστε γεμάτοι πάθος και δυναμισμό από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, θα αναδεικνύετε τα ταλέντα σας και θα ανέβετε κοινωνικά, θα κάνετε αξιόλογες γνωριμίες και θα φλερτάρετε.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου θα φέρει μια νέα ερωτική σχέση με ένα αξιόλογο άτομο, αν είστε ερωτευμένοι θα σκεφτείτε σοβαρά να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και θα αναδείξετε τις δυνατότητές σας. Αισιοδοξία και δημιουργικότητα θα φέρει ο Δίας που ορθοδρομεί από τις 10, θα παρουσιαστούν νέες προοπτικές στα επαγγελματικά, ευκαιρίες για σπουδές, για ταξίδια και για νέες εμπειρίες. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα προσπαθείτε να ξεπεράσετε δυσάρεστες εμπειρίες που σας ταλαιπώρησαν, η ανασφάλεια για το μέλλον θα είναι έντονη και πρέπει να ηρεμήσετε, να απαλλαγείτε από τις αρνητικές σκέψεις και να συνέλθετε. Θα αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στα παιδιά και στον σύντροφό σας από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο, νέες δραστηριότητες θα σας κάνουν χαρούμενους και ένας έρωτας θα αλλάξει τη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 η καθημερινότητά σας θα αποκτήσει πολύ πιο γρήγορους ρυθμούς, συνεργασίες και συμφωνίες θα έχουν θετική έκβαση, μια νέα δουλειά θα αποφέρει κέρδη, θα φροντίσετε την υγεία και τη διατροφή σας. Κάποιες φιλίες θα έχουν άδοξο τέλος με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό από τις 27, η συμμετοχή σας σε κοινωνικές ομάδες θα έχει δυσκολίες, θα νομίζετε ότι σας υπονομεύουν ή  σας αγνοούν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ξαφνικά, να συγκατοικήσετε ή να αλλάξετε τη διακόσμηση του σπιτιού σας από τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη στον Κριό. Μπορεί να συμφωνήσετε για μια αγοραπωλησία ή θα κάνετε έδρα δουλειάς το σπίτι. Νέες γνωριμίες θα μπουν στη ζωή σας από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, θα έχετε αυτοπεποίθηση, χιούμορ δημιουργικότητα, οι σχέσεις θα βελτιωθούν, θα έχετε φλερτ και ευκαιρίες για διασκέδαση. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7 θα αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε αλλαγές στο σπίτι, θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας, θα ψάξετε κατάλληλο χώρο για να μετακομίσετε ή θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 θα επιδιώκετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας, όμως οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες, οι κινήσεις σας ασυντόνιστες και οι στόχοι ασαφείς. Λανθασμένες παλιές αποφάσεις θα σας ταλαιπωρούν συχνά από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα είναι επιτακτική η ανάγκη να βελτιώσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή, πρέπει όμως να είστε ψύχραιμοι και λογικοί. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό προστατέψτε την προσωπική σας ζωή από αδιάκριτους και αξιοποιήστε τις ευκαιρίες για κοινωνική προβολή αλλά μην πιστέψετε όλες τις υποσχέσεις. Αντιμετωπίστε ψύχραιμα τον σύντροφό σας από τις 28 με τον Ερμή στον Ταύρο, μη ρίχνετε λάδι στη φωτιά όταν διαφωνείτε, θα είστε συχνά ασυνεπείς σε ραντεβού, απότομοι με τους φίλους ή κυκλοθυμικοί, παράλογοι και χωρίς διάθεση να υποχωρήσετε. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα είστε γοητευτικοί, ήρεμοι, σίγουροι για τον εαυτό σας και δεν θα μείνετε μόνοι αφού όσοι δεν είστε δεσμευμένοι θα ξεκινήσετε μια όμορφη ερωτική σχέση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

 Όνειρα και πραγματικότητα θα μπερδεύονται στο μυαλό σας από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς, δεν θα μπορείτε να αξιοποιήσετε τις πληροφορίες που λαμβάνετε γιατί θα κυριαρχεί το συναίσθημα, αλλά θα είστε αυθόρμητοι και αξιαγάπητοι. Δύσκολα θα ελέγχετε τα συναισθήματα και τις πράξεις σας από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, οι στόχοι θα είναι ασαφείς και μπορεί να πάρετε παρορμητικές αποφάσεις που δεν θα είναι σωστές. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου δεν θα μπορείτε να κρίνετε λογικά αυτά που συμβαίνουν, θα παρασύρεστε από τα συναισθήματά σας, θα είστε καχύποπτοι και θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στις μετακινήσεις, σε σπουδές και στο κλείσιμο συμφωνιών. Οι σχέσεις με αδέλφια, γείτονες και συγγενείς θα βελτιωθούν από τις 12 με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Ιχθύων, θα είστε ευγενικοί, καλοσυνάτοι, θα έχετε θετική εξέλιξη σε σπουδές, σε δημόσιες σχέσεις κι ένας έρωτας θα γεννηθεί στη διάρκεια ταξιδιού. Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, μπορεί να θελήσετε να μετακομίσετε για να είστε ανεξάρτητοι ή θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα είστε ανήσυχοι ή απαισιόδοξοι για την πορεία της καριέρας σας, θα υπάρχει ανταγωνισμός ή κόντρα με έναν συνάδελφο ή δεν θα μπορείτε να τακτοποιήσετε σημαντικές εκκρεμότητες. Πρέπει να φροντίσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία από τις 25 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη γιατί θα νιώθετε εξαντλημένοι από τις πολλές υποχρεώσεις και από το άγχος για την εξέλιξη της ζωής σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου θα καλύψετε οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν γιατί θα πάρετε χρήματα που καθυστερούσαν ή θα αυξηθούν τα έσοδά σας από μια νέα απασχόληση, πρέπει όμως να αποφύγετε τις σπατάλες. Από τις 14 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα αντιμετωπίζετε πιο αισιόδοξα τα σκαμπανεβάσματα των οικονομικών σας και θα κάνετε συντονισμένες κινήσεις για να μπορέσετε να αυξήσετε τα κέρδη σας. Ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα και οι προσεκτικές επενδύσεις. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα αποφασίσετε να διαχειρίζεστε πιο καλά τα χρήματά σας για να μη βρεθείτε σύντομα σε δύσκολη θέση. Νέες συνεργασίες ή μια ιδέα σας που θα υλοποιηθεί θα αποφέρουν έσοδα αλλά και ευκαιρίες για διακρίσεις. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα ανησυχείτε έντονα για επαγγελματικά θέματα, για νομικές υποθέσεις και για συμφωνίες που δεν εξελίσσονται όπως περιμένατε. Μπορεί να αντιδράτε υπερβολικά στην προσπάθειά σας να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Μια φιλία θα εξελιχθεί σε ερωτική σχέση με τον Άρη στον Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στο κοινωνικό σας περιβάλλον, οι προσπάθειές σας να διακριθείτε θα είναι έντονες και θα βρείτε υποστηρικτές. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα να προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές, τα παλιά χρέη και τα υπερβολικά έξοδα και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα είστε καχύποπτοι, μονοκόμματοι και η περίεργη συμπεριφορά σας θα ενοχλήσει τα άτομα που είναι γύρω σας και θα υπάρχουν παρεξηγήσεις και καβγάδες. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας για να πετύχετε αλλαγές στα επαγγελματικά σας ή για να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή που είναι υποτονική. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 23 Ιανουαρίου θα νιώθετε σίγουροι για την αξία σας, θα βελτιώσετε την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα καλωσορίσετε έναν νέο αξιόλογο έρωτα. Με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 24 θα έχετε μεγάλη ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών σας, σας ενοχλεί να αισθάνεστε πιεσμένοι και θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες να αυξήσετε το εισόδημά σας. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα έχετε αυτοπεποίθηση, επιμονή και θα αφοσιωθείτε στους επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους σας. Συνεργασίες και σχέσεις θα βελτιωθούν, αποφύγετε όμως να φέρεστε εγωιστικά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Δεκεμβρίου θα προσεγγίσετε άτομα που σας ενδιαφέρουν για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας, να διασκεδάσετε και να βρείτε συμπαραστάτες στα σχέδιά σας. Νέοι έρωτες ίσως προκύψουν στο φιλικό περιβάλλον. Θα είστε ισχυρογνώμονες και γεμάτοι αυτοπεποίθηση με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 10. Θα προσπαθείτε να επιβάλετε τις απόψεις σας και θα δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα αποφασίσετε να αφήσετε πίσω το παρελθόν και να αγωνιστείτε για τα ιδανικά και για τους στόχους σας διώχνοντας την απαισιοδοξία και τους δισταγμούς. Στις 25 με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα χαρείτε την παρέα του συντρόφου και των φίλων σας, όμως κάποιοι θα νοσταλγήσετε μια παλιά αγάπη ή θα στεναχωριέστε για λανθασμένες επιλογές. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στη ζωή σας και θα αποχαιρετήσετε όσα σας πληγώνουν. Μπορεί να χωρίσετε από κάποιον που σας ταλαιπώρησε, θα κάνετε τον απολογισμό σας και θα αρχίσετε πάλι να ονειρεύεστε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 2 Νοεμβρίου θα καταβάλετε προσπάθειες να διακριθείτε κοινωνικά και θα έρθετε σε επαφή με αρκετό κόσμο. Μπορεί να αμελείτε τις βαρετές δουλειές για να διασκεδάσετε με φίλους και για να συζητάτε τα θέματα που σας ενδιαφέρουν. Όσοι ψάχνετε δουλειά αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα φέρει η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8, μιλήστε σε άτομα που σας εκτιμούν και μπορούν να σας βοηθήσουν να προβληθείτε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκεί να πιστέψετε στις δυνατότητές σας. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα πλησιάσετε άτομα που σας αρέσουν και έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Χρειάζεστε ασφάλεια, σταθερότητα και έμπιστους ανθρώπους. Αρχίστε νέες δραστηριότητες και μην επιτρέψετε να σας πληγώσουν ξανά. Με τον Άρη στον Ζυγό από τις 12 θα δείξετε τη δύναμη και τις ικανότητές σας στον επαγγελματικό τομέα και θα διεκδικήσετε καλύτερη θέση, μεγαλύτερη αμοιβή ή θα οργανώσετε μια νέα δραστηριότητα. Από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη θα εξετάσετε τη μέχρι τώρα πορεία σας και μπορεί να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας αν διαπιστώσετε πως θέλετε κάτι διαφορετικό. Θα συζητήσετε με αγαπημένα άτομα για να σας βοηθήσουν να αποφασίσετε. Η καθυστέρηση μιας επαγγελματικής συμφωνίας ή οι αυξημένες υποχρεώσεις θα σας αγχώσουν στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους και μπορεί οι εντάσεις να επηρεάσουν την υγεία σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

 Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα έχετε επιτυχίες στην προσωπική σας ζωή και ευκαιρίες για επαγγελματικά ξεκινήματα. Μια νέα σχέση θα σας δώσει αισιοδοξία ή θα βρείτε τι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας και θα το διορθώσετε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα καταφέρετε να εκφράσετε τις προτιμήσεις και τις διεκδικήσεις σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα ζητήσετε βοήθεια για να υλοποιήσετε τις προσωπικές σας φιλοδοξίες και θα στηρίξετε συναδέλφους που αντιμετωπίζουν δυσκολίες. Όσοι ψάχνετε για δουλειά θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις στις 13 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό αλλά μη βιαστείτε να χαρείτε πριν μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. Αν νιώθετε αδικημένοι από συναδέλφους και ανωτέρους θα εκθέσετε επιτυχώς τα θέλω σας. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου θα θέλετε να έχετε τον έλεγχο στη σχέση με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας. Θα αναρωτηθείτε αν τους προσφέρετε όλα όσα θέλουν, θα τους δείξετε την αγάπη σας και θα τους συμπαρασταθείτε όπου χρειάζεται.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη θα τακτοποιήσετε εμπλοκές που σχετίζονται με δάνεια, με κληρονομικά θέματα και με φορολογικές εκκρεμότητες. Δεν θα αφήσετε να πάνε χαμένες ευκαιρίες για αύξηση των κερδών σας και για επενδύσεις. Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα προσπαθήσετε να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να πραγματοποιήσετε ένα παλιό σας όνειρο. Κάντε ρεαλιστικά πλάνα για να μην αποτύχετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 προσέξτε τις κινήσεις σας στον επαγγελματικό χώρο για να μην εκτεθείτε και για να μην αφήσετε αναξιοποίητες κάποιες ευκαιρίες. Ίσως διαπιστώσετε ότι σαμποτάρουν το έργο σας ή ότι σας αδικούν. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα χρειαστεί να απαλλαγείτε από τα φαντάσματα του παρελθόντος χωρίς να χάσετε το κουράγιο και την αυτοεκτίμησή σας. Κάντε την αυτοκριτική σας χωρίς ενοχές. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα επικεντρωθείτε στην ολοκλήρωση των προσπαθειών σας σε θέματα σπουδών, επαγγελματικά και νομικά. Μπορεί να διοργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα εξετάσετε την πιθανότητα να ζήσετε στο εξωτερικό. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα προκύψουν εντάσεις με συγγενείς και θα δυσκολευτείτε να τακτοποιήσετε τις διαφορές. Ίσως μετακομίσετε, θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα συγκατοικήσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου θα δρομολογήσετε σχέδια για σπουδές ή για την επαγγελματική σας αποκατάσταση. Είστε αποφασισμένοι να δουλέψετε σκληρά, θα δώσετε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες και μάλλον θα τα καταφέρετε. Με τον Άρη στον Λέοντα από τις 9 θα τακτοποιήσετε δάνεια και οικονομικές εκκρεμότητες, θα κάνετε συμφέρουσες συναλλαγές αλλά πρέπει να απέχετε από τυχερά παιχνίδια και ρίσκα. Νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις θα έχουν θετική έκβαση από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας ενώ δεν αποκλείεται να κάνετε ένα ταξίδι ή θα σκεφτείτε να μείνετε στο εξωτερικό. Θα είστε πολύ δυναμικοί και αισιόδοξοι στις 14 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Οι οικονομικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν και αρκετοί θα καταφέρετε να βρείτε μια καλή πηγή εσόδων. Από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό θα χρειαστεί να κάνετε δημόσιες σχέσεις, υποχωρήσεις και συζητήσεις με διάφορα άτομα για να προωθήσετε την καριέρα σας. Δεν σας αρέσει να προβάλλεστε και να παζαρεύετε, τώρα όμως είναι απαραίτητο.  Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 29 θα είστε ανήσυχοι, επιφυλακτικοί και αγχωμένοι. Μπορεί να μπλεχτείτε σε κουτσομπολιά ή θα προκύψουν παρεξηγήσεις. Μην πιστεύετε όλα όσα σας υπόσχονται.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

 Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 2 Ιουλίου θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις προσωπικές και στις επαγγελματικές σας σχέσεις. Δεν είστε διατεθειμένοι να ανέχεστε άτομα που δεν σας καλύπτουν και που σας προκαλούν προβλήματα. Θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά εκδηλωτικοί με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 8. Θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, θα σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον ή θα ξεκινήσετε κάτι νέο. Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 16 θα παραβλέψετε όσα παράπονα έχετε από τον σύντροφό σας για να περάσετε ευχάριστα μαζί του. Έχετε ανάγκη από φροντίδα και τρυφερότητα για να είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 Ιουλίου θα βάλετε ρεαλιστικούς στόχους για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Ένα μακρινό ταξίδι ή επαφές με άτομα από το εξωτερικό θα αλλάξουν τον τρόπο που σκέφτεστε και θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά νομικά και επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα επέμβετε δυναμικά σε μια οικονομική διαμάχη που σας αφορά και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα ρυθμίσετε οφειλές και εκκρεμότητες για να ασχοληθείτε απερίσπαστοι με την αύξηση των κερδών σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο από τις 25 αν πρόκειται να ταξιδέψετε οργανωθείτε σωστά για να μην έχετε δυσάρεστα απρόοπτα. Νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις θα καθυστερούν. Από τις 31 που θα περάσει στον Λέοντα θα έχετε κάποιες οικονομικές ή περιουσιακές εκκρεμότητες. Με τον Ουρανό στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα κόψετε την εξάρτηση από την οικογένειά σας και θα προσπαθήσετε να ανεξαρτητοποιηθείτε. Μη βιαστείτε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε γιατί θα το μετανιώσετε αργότερα. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 31 θα ανυπομονείτε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα ή να κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Κάντε προσεκτικές κινήσεις για να μην αποτύχετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη έχοντας κουραστεί να παλεύετε με τα συνηθισμένα προβλήματα θα επανεξετάσετε τις προτεραιότητές σας και θα αλλάξετε τον τρόπο που σκέφτεστε. Θα αφήσετε πίσω το παρελθόν και θα χαράξετε νέα πορεία. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 θα ζήσετε έναν παθιασμένο έρωτα ή θα αυξήσετε το εισόδημά σας με μια καλή επένδυση. Θα χαρείτε την αίσθηση ασφάλειας και δύναμης. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ήρεμη και θα καταφέρετε να κλείσετε συνεργασίες που καθυστερούσαν. Θα οργανώσετε καλύτερα την καθημερινότητά σας και θα έχετε ευκαιρίες να βελτιώσετε τη δουλειά σας. Από τις 13 που ο Ποσειδώνας θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθύς πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν εκφράζετε τις απόψεις σας αλλά και όταν πρόκειται να κλείσετε συμφωνίες. Καλύτερα να ζητάτε διευκρινίσεις αν κάτι δεν είναι σαφές παρά να κάνετε σημαντικά λάθη. Από τις 15 Ιουνίου ο ανάδρομος Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα προκύψουν αλλαγές στον κοινωνικό σας περίγυρο. Θα απομακρύνετε άτομα που δεν σας ταιριάζουν και θα φέρετε κοντά άτομα που νοσταλγήσατε. Προσοχή σε κινήσεις που θα σας εκθέσουν. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα έχετε ευχάριστα γεγονότα στη δουλειά. Ίσως αγοράσετε κάποιο μηχάνημα. Θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα κάνετε κάτι για να ανανεωθείτε. Ο Άρης θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας από τις 24 και όσοι έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα δείξετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας. Δεν θα μπορείτε να υποχωρήσετε και θα φτάσετε πολύ κοντά σε δυσάρεστες εξελίξεις.

ΜΑΪΟΣ 2015

 Με τον Ερμή στους Διδύμους όλο τον Μάιο θα κλείσετε νέες επαγγελματικές συμφωνίες, θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες και ίσως ανανεώσετε τον τεχνολογικό εξοπλισμό του γραφείου σας. Θα συζητήσετε για νέες συνεργασίες με καλές απολαβές. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα φιλικό άτομο χωρίς ουσιαστικό λόγο. Θα είστε καχύποπτοι και εύθικτοι αλλά χρειάζεστε την παρουσία ανθρώπων που σας νοιάζονται για να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια. Η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι πιο καλή από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο γιατί θα τον προσεγγίσετε με υπομονή και θα λύσετε όσες διαφορές σας ταλαιπωρούν. Θα αναθεωρήσετε τη γνώμη που είχατε για όσα συμβαίνουν και θα διορθώσετε και τη δική σας συμπεριφορά. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα καταβάλετε φιλότιμες προσπάθειες για να είστε εντάξει σε όλες τις υποχρεώσεις σας και να διακριθείτε στον εργασιακό χώρο. Θα κάνετε πολλά πράγματα συγχρόνως και ίσως κουραστείτε πολύ ή θα χάσετε τον έλεγχο. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα αποφασίσετε να είστε πιο δραστήριοι και δημιουργικοί. Μπορεί να κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή, θα φροντίσετε τα παιδιά σας και θα διασκεδάσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 θα έχετε διαφωνίες με συναδέλφους, φαξ, τηλέφωνα και υπολογιστές θα παρουσιάζουν προβλήματα και θα καθυστερούν οι επαγγελματικές συμφωνίες. Ξεκουραστείτε, ηρεμήστε και φροντίστε την υγεία σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Θα έχετε πολλές απαιτήσεις από τα αγαπημένα σας πρόσωπα όλο τον μήνα με τον Άρη στον Ταύρο. Με τα παιδιά σας θα είστε αυστηροί, προσπαθώντας να τα βάλετε στον «ίσιο δρόμο» και θα διεκδικήσετε καλύτερη αντιμετώπιση από τον σύντροφό σας. Μια νέα γνωριμία θα σας εμπνεύσει έντονα συναισθήματα. Ελέγξτε το άγχος σας και μη δημιουργήσετε προβλήματα στον εργασιακό χώρο στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό γιατί θα βλάψετε την καριέρα σας. Ηρεμήστε και ζητήστε συμβουλές από έμπειρα άτομα. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα μπορέσετε επιτέλους να ρυθμίσετε φορολογικά ή περιουσιακά θέματα που εκκρεμούν. Θα έχετε ευκαιρίες για κερδοφόρες επενδύσεις, αλλά θα πρέπει να κινηθείτε με σύνεση και προσοχή. Από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα μπορέσετε να βρείτε δουλειά ή να εξομαλύνετε τη σχέση με συνεργάτες και θα κλείσετε επικερδείς συμφωνίες. Θα γίνετε πιο ευέλικτοι και θα νικήσετε το άγχος σας. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 17 αρκετές φορές θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις για την προσωπική σας ζωή και για το μέλλον των συνεργασιών σας. Τα συναισθήματά σας θα είναι έντονα και μόνο αν κάνετε σημαντικές αλλαγές θα ηρεμήσετε. Θα έχετε χαρούμενες ειδήσεις από μέλη της οικογένειας στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ή θα λύσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Να ελέγχετε τις αντιδράσεις σας και μην αφήνετε την ανυπομονησία να σας αγχώσει.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Η παρουσία του Άρη στον Κριό όλο τον Μάρτιο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16 θα φέρουν εντάσεις σε οικογενειακά θέματα, αλλά θα σας βοηθήσουν να κάνετε ξεκαθαρίσματα και να υπερασπιστείτε τις απόψεις και τα συμφέροντά σας. Ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στο χώρο σας βάζοντας το προσωπικό σας στυλ. Πολλές εκκρεμότητες θα διευθετηθούν στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο, αν και ίσως παρουσιαστούν προβλήματα σε κάποιο νομικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Βάλτε τα δυνατά σας για να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Θα είστε αεικίνητοι και επικοινωνιακοί από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα ενημερώνεστε για θέματα που σας ενδιαφέρουν, θα έχετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, όμως κάποιες φορές θα παρεξηγείτε αυτά που ακούτε ή θα βγάζετε λανθασμένα συμπεράσματα. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 17 του μήνα θα αναζητήσετε χαρά και ασφάλεια κοντά στο σύντροφό σας ή θα δείτε να γίνεται πιο σοβαρή μια σχέση που μέχρι τώρα ήταν επιπόλαιη και ρηχή. Θα είστε καχύποπτοι ή εριστικοί στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς και δύσκολα θα αποφύγετε μια διένεξη με αγαπημένο σας πρόσωπο. μην αφήνετε τη φαντασία σας να οργιάζει και μη βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα. Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 και θα σκεφτείτε σοβαρά να μετακομίσετε, να ανακαινίσετε το χώρο σας ή να συγκατοικήσετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

 Η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου ανακινεί παλιές οικονομικές εκκρεμότητες και θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις για να μην έχετε ανασφάλεια. Μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από άτομα που εμπιστεύεστε γιατί ίσως μόνοι σας δεν μπορέσετε να καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Θα έχετε θετικές απαντήσεις στα αιτήματά σας και θα βρείτε νέους τρόπους να εκμεταλλευτείτε τις ιδέες σας και να αυξήσετε αρκετά το εισόδημά σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα εισπράξετε χρήματα από μια ασυνήθιστη δραστηριότητα ή θα ρισκάρετε για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Έχετε πολλές ιδέες για να λύσετε τα προβλήματά σας, χρειάζεται όμως υπομονή. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα προσπαθήσετε να κυριαρχήσετε στα μέλη της οικογένειάς σας και να κατοχυρώσετε τη θέση σας ανάμεσά τους για να σας φύγουν οι ανασφάλειες. Ίσως κάνετε μεγάλες αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο ή θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να αξιοποιήσετε την περιουσία σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Αξιοποιήστε την παρουσία της Αφροδίτης στον Υδροχόο από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου για να απαλλαγείτε από τις αναστολές σας και να κινηθείτε με δυναμισμό για να βρείτε θέση εργασίας, να δείξετε τις ικανότητές σας και να αυξήσετε τα έσοδά σας. Με την προσωπική σας ζωή θα ασχοληθείτε στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Όσοι έχετε παράπονα θα τα εκφράσετε έντονα και οι ερωτευμένοι θα περάσετε ρομαντικά τη βραδιά. Θα σας είναι πιο εύκολο να υποχωρείτε ή θα προσπαθείτε με πλάγιους τρόπους να λύσετε τις υποθέσεις σας από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Θα είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι, φροντίστε όμως να μην εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα σας εμπνεύσει να καταστρώσετε πλάνα για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Χρησιμοποιήστε τη λογική σας για να τα υλοποιήσετε και μην παρασυρθείτε σε ρίσκα. Αν σας οφείλουν χρήματα θα τα εισπράξετε με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 αλλά προσπαθήσετε να προγραμματίσετε τις δαπάνες σας. Έχετε ανάγκη να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά αυτό το διάστημα δεν πρέπει να ρισκάρετε. Με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 27 θα είστε αισιόδοξοι και εξωστρεφείς. Με πολλούς φίλους γύρω σας θα κάνετε ταξιδάκια, θα δραστηριοποιηθείτε επαγγελματικά και θα κλείσετε καλές συμφωνίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Κάποιες ευχάριστες εξελίξεις στον οικονομικό τομέα σας περιμένουν από τις 5 Δεκεμβρίου που θα μπει ο Άρης στον Υδροχόο. Θα έχετε αρκετά έξοδα όμως το εισόδημά σας θα αυξηθεί, αρκεί να είστε ψύχραιμοι και υπομονετικοί. Εντάσεις στον εργασιακό χώρο θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 του μήνα. Ίσως νομίζετε πως δεν εκτιμούν τις προσπάθειές σας και θα εκφράσετε τα παράπονά σας με την ελπίδα να αποκαταστήσετε τις ισορροπίες. Μην αφήσετε τον εκνευρισμό να σας παρασύρει. Θα έχετε αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση από τις 10 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα αξιοποιήσετε ευκαιρίες που θα σας δοθούν να βελτιώσετε τις προσωπικές σας σχέσεις και να προωθήσετε κάποια επαγγελματικά ζητήματα. Θα συζητήσετε με το σύντροφό σας τα μελλοντικά σας σχέδια. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα οργανωθείτε για να πετύχετε ένα στόχο που θα σας δώσει μεγάλη ικανοποίηση. Όσοι είστε αδέσμευτοι να έχετε το νου σας γιατί θα φανεί ένα αξιόπιστο άτομο που του αρέσετε και θα σας εκμυστηρευτεί τα συναισθήματά του.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Θα έχετε διάθεση για φλερτ, βόλτες και καλοπέραση στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Θα προκύψουν δαπάνες για τα παιδιά σας ή για το άτομο που σας ενδιαφέρει. Μην το παρακάνετε με τυχερά παιχνίδια και αβέβαιες επενδύσεις για να αυξήσετε το εισόδημά σας, γιατί το πιο πιθανό είναι να έχετε απώλειες και όχι κέρδη. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι πιο έντονη από τις 9 του μήνα με τον Ερμή στο Σκορπιό. Μπορεί να γίνετε μέλη σε μια λέσχη ή σε μια ομάδα με πνευματικές αναζητήσεις. Θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό, θα κάνετε νέες γνωριμίες και δεν αποκλείεται να σας εκμυστηρευτεί τον έρωτά του ένα άτομο που μέχρι τώρα θωρούσατε φιλικό ή απόμακρο. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 θα σας κάνει να απαιτείτε πολλά από τις προσωπικές σας σχέσεις, είναι καλή περίοδος για καλλιτεχνικές δημιουργίες και για μυστικούς ερωτικούς δεσμούς.Θα προτιμήσετε την παρέα λίγων καλών φίλων στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη ή θα μείνετε λίγο μόνοι για να ηρεμήσετε και να μπορέσετε να βάλετε σε τάξη τα μελλοντικά σας σχέδια. Όσοι έχετε μια κρυφή ή παράνομη σχέση να προσέχετε πολύ στις 27 με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα. Θα είστε απαισιόδοξοι, θα νιώθετε κουρασμένοι και μπορεί να πάρετε βιαστικά μια απόφαση που θα φέρει στεναχώρια.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου και θα υπάρχουν διαφωνίες ή μπερδέματα που θα έχουν επιπτώσεις στην πορεία μιας φιλίας. Ένα άτομο από τα παλιά θα σας επισκεφτεί ξαφνικά αλλά ίσως δεν είναι για καλό. Μια διαμάχη με συγγενικό πρόσωπο στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα σας αναστατώσει. Ελέγξτε τον παρορμητισμό σας και αφήστε για αργότερα τη ρύθμιση εκκρεμοτήτων που αφορούν το σπίτι ή την οικογένεια.Μέχρι τις 22 η Αφροδίτη στον Ζυγό θα σας βοηθήσει να προωθήσετε την καριέρα σας ή να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα με τη βοήθεια ατόμων που σας εκτιμούν. Μη διστάσετε να δείξετε τις ικανότητές σας σε ανθρώπους που μπορούν να σας αναδείξουν. Με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου θα αφιερώσετε χρόνο στη διασκέδαση και στην κοινωνική σας προβολή. Θα είστε καχύποπτοι με άτομα που θα γνωρίσετε σε μια εκδήλωση, μπορεί όμως να προκύψει μια ερωτική σχέση που θα σας ανανεώσει. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 26 θα είστε μαχητικοί και έτοιμοι να κατακτήσετε τους στόχους σας. Θα είστε επιβλητικοί στην επικοινωνία σας με το σύντροφο ή τους συνεργάτες σας και θα τους πείθετε ότι έχετε δίκιο.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να δικτυωθείτε στο επαγγελματικό περιβάλλον και να βελτιώσετε τη θέση σας από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα ξεκινήσετε νέα δραστηριότητα, θα προβάλετε τον εαυτό σας και θα μιλήσετε με άτομα που έχουν εξουσία ή κάποιο δημόσιο αξίωμα. Από τις 5 του μήνα μα την Αφροδίτη στην Παρθένο θα ασχοληθείτε διεξοδικά με νομικά θέματα ή με τις σπουδές σας και θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε όλες τις εκκρεμείς υποθέσεις σας. Άτομα από το εξωτερικό θα παρουσιαστούν στη ζωή σας, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι που ίσως το συνδυάσετε με δουλειές ή μελέτες και μια ερωτική ιστορία θα ξεκινήσει με κάποιον από μακριά. Δεν θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις με αγαπημένα άτομα στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Να προσέχετε να μη σας εκμεταλλευτούν και να μη δώσετε σημασία σε σχόλια και κουτσομπολιά που θα ακούσετε. Από τις 14 με τον Άρη στον Τοξότη θα προσπαθήσετε να ανακαλύψετε τις προθέσεις των ατόμων που σας περιτριγυρίζουν, αλλά και τις πραγματικές επιθυμίες σας. Ίσως μάθετε αλήθειες που δεν αντέχετε. Ένας παλιός γνώριμος ή ένας φίλος που σας εκτιμά θα σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά ή να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις των ανωτέρων σας στις 24 με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό. Δεν είστε τόσο μόνοι και άτυχοι όσο φαντάζεστε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Αξιοποιείστε την παρουσία του Ερμή στο Λέοντα τις πρώτες εβδομάδες του μήνα για να ρυθμίσετε δάνεια, να πληρώσετε ασφάλειες και να κάνετε τις συναλλαγές σας. μην κάνετε ανοίγματα που θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση αργότερα. Ίσως σας κάνουν μια πρόταση με καλούς οικονομικούς όρους στις 10 Αυγούστου με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Σκεφτείτε με την ησυχία σας γιατί μπορεί τα πράγματα να μην είναι όπως φαίνονται. Θα κάνετε πολλές επαγγελματικές επαφές από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για να κλείσετε μια συμφωνία ή για να υπογράψετε ένα συμβόλαιο. Μια καλή είδηση από το εξωτερικό ή ένα σοβαρό ζήτημα που τακτοποιείται θα σας δώσει μεγάλη χαρά στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αλλά μην επαναπαυτείτε. Πρέπει να είστε συγκρατημένοι και να συνεχίσετε να δουλεύετε μεθοδικά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Θα αμελήσετε για λίγο τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις ή θα βρείτε τρόπους να κάνετε πιο χαρούμενο το εργασιακό σας περιβάλλον. Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα δώσετε σημασία στη φυσική σας κατάσταση. Θα γυμναστείτε, θα αλλάξετε διατροφικές συνήθειες και θα ανανεωθείτε. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 12 προστατέψτε τη σχέση ή το γάμο σας από γκρίνια και παράλογες απαιτήσεις. Μπορεί να έχετε συγκεκριμένα παράπονα, όμως λύση θα βρεθεί μόνο αν είστε καλοπροαίρετοι και ψύχραιμοι. Από τις 16 με την είσοδο του Δία στον Λέοντα θα μπορέσετε να ρυθμίσετε κληρονομικά και φορολογικά θέματα, θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θα έχετε ευκαιρία να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 θα είστε πιο ανεκτικοί με το σύντροφό σας, θα δικαιολογήσετε τις αδυναμίες του και θα προσπαθήσετε να κάνετε τη ζωή σας πιο ευχάριστη. Η Νέα Σελήνη στις 27 ευνοεί τη ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Δάνεια, ασφάλειες, κληρονομικά θέματα θα βρουν λύση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε θέματα που αφορούν την καριέρα σας, αν και πρέπει να συνεχίσετε να δουλεύετε με επιμονή για να σταθεροποιηθεί η πορεία σας. Θα είστε σκεπτικοί και προβληματισμένοι στις 13 με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Δεν είστε ικανοποιημένοι με όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα και θα προσπαθήσετε να βρείτε τι φταίει, αν και η απαισιοδοξία σας δεν θα κρατήσει πολύ. Με τον Ερμή στον Καρκίνο τις πρώτες μέρες του μήνα θα πλησιάσετε συναισθηματικά το σύντροφό σας, αλλά από τις 7 μέχρι τις 16 που θα κινείται ανάδρομα απέναντι από το ζώδιό σας θα αντιμετωπίσετε αρκετά προβλήματα. Η αντίθεση Άρη Ουρανού στις 25 θα προκαλέσει τριγμούς στην οικογένεια ή θα φέρει ανατροπές στον επαγγελματικό τομέα. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 27 θα κάνετε νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή.

MAΪΟΣ 2014

Η καριέρα σας καθυστερεί να εξελιχθεί λόγω του ανάδρομου Άρη στον Ζυγό και θα υπάρξουν κάποιες δυσκολίες μέχρι τις 20 του μήνα. Από τις 21 που ορθοδρομεί θα είστε πιο διεκδικητικοί, θα ανέβει λίγο η αυτοπεποίθησή σας και θα καταφέρετε περισσότερα. Παλιοί φίλοι θα εμφανιστούν ξανά στις 14 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, είναι πιθανό όμως να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις, να αποκαλυφθούν μυστικά ή να εμπλακείτε σε κουτσομπολιά. Το πολύ θετικό τρίγωνο του Δία με τον Κρόνο στις 24 θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε τη σχέση με άτομα που αγαπάτε, αφού θα έχετε διαπιστώσει πόσο σημαντική είναι η παρουσία τους στη ζωή σας. Οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθούν με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 Μαΐου. Θα τακτοποιήσετε εύκολα τις εκκρεμότητές σας και θα έχετε ευχάριστες συζητήσεις με τους συνεργάτες σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Ο Απρίλιος είναι καθοριστικός μήνας για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας θεμάτων, αλλά και για την πορεία των γενικότερων σχεδίων σας. Τις πρώτες μέρες ένα ευχάριστο νέο για τα οικονομικά σας θα σας ξεσηκώσει και ίσως παρασυρθείτε σε πολύ φιλόδοξα όνειρα. Από τις 8 μέχρι τις 23 με τον Ερμή στον Κριό προσέξτε να μην συμπεριφερθείτε άσχημα και αδικήσετε κάποιο συγγενή σας. Αν και είστε συνεπείς και εργατικοί, η έκλειψη στο Ζυγό στις 15 θα ξυπνήσει φόβους για το επαγγελματικό σας μέλλον ή θα αντιμετωπίσετε απρόοπτες καταστάσεις που θα σας αγχώσουν. Βρείτε τρόπο να ηρεμήσετε, γιατί το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου θα ενταθούν οι ανασφάλειές σας και ίσως κάνετε σοβαρά λάθη στην προσπάθειά σας να ορθοποδήσετε. Η έκλειψη στον Ταύρο στις 29 θα σας γεμίσει αισιοδοξία και δημιουργική διάθεση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Με τον Άρη όλο τον μήνα ανάδρομο στον Ζυγό θα καθυστερούν εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα. Μην κάνετε μεγάλες αλλαγές αυτό το διάστημα, βρείτε τι πραγματικά επιθυμείτε και πλησιάστε άτομα που θα μπορέσουν να στηρίξουν τις επιλογές σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα σας κάνει ευσυγκίνητους και ασταθείς. Όσα ακούσετε ή πείτε μπορεί να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Από τις 5 που μπαίνει η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα βελτιωθεί το εισόδημά σας και θα νιώσετε καλύτερα. Στις 6 ο Δίας απέναντί σας ορθοδρομεί και θα λυθούν προβλήματα που σχετίζονται με το γάμο σας ή με μια συνεργασία. Ίσως σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις στις 16 με την Πανσέληνο στην Παρθένο και ελέγξτε προσεκτικά τις προτάσεις πριν τις αποδεχτείτε, ειδικά αν διακυβεύονται πολλά χρήματα. Στις 17 ο Ερμής περνά στους Ιχθύς κάνοντας πιο ανάλαφρη την καθημερινότητά σας. Κάποιες φορές θα πετάτε στα σύννεφα παρασυρμένοι από τη ρομαντική σας διάθεση. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα ασχοληθείτε με αλλαγές ή επισκευές στο σπίτι. Θα είστε επίμονοι και ανυποχώρητοι και ίσως κοντραριστείτε με μέλη της οικογένειάς σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Θα νιώσετε πιο ήρεμοι και δυνατοί με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιό σας και θα αντιμετωπίσετε αισιόδοξα τις δυσκολίες. Δεν θα είναι εύκολο να εκφράσετε τις απόψεις σας και να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας από τις 6 μέχρι τις 13 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στους Ιχθύς. Στις 11 με το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου ένα ηλικιωμένο ή ισχυρό άτομο θα ζητήσει να το βοηθήσετε, αλλά μπορεί να προσφέρετε περισσότερα από όσα αντέχετε. Από τις 13 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου να είστε προσεκτικοί όταν κλείνετε συμφωνίες, να αποφύγετε περιττά έξοδα και μην εμπιστεύεστε τα λόγια ανθρώπων που δεν γνωρίζετε καλά. Ο Άρης στο Ζυγό σας κάνει να ξεχωρίζετε στον επαγγελματικό χώρο και το τρίγωνο με τον Ερμή στις 16 ευνοεί τις συζητήσεις για μια νέα θέση εργασίας ή βελτίωση της τωρινής σας απασχόλησης. Στις 15 η Πανσέληνος στο Λέοντα θα ενισχύσει τις ανασφάλειές σας και θα ζητήσετε τη συμπαράσταση ατόμων που αγαπάτε. Στις 25 με το εξάγωνο Ερμή Κρόνου θα διακριθείτε σε μια κοινωνική εκδήλωση ή θα εκτιμήσουν τα όσα προσφέρετε σε μια συλλογική προσπάθεια. Στις 26 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία Ουρανού που φέρνει στην επιφάνεια τη δυσφορία σας για την καταπιεστική συμπεριφορά ενός δικού σας ατόμου. Μην αντιδράσετε παρορμητικά, είναι προτιμότερο να απαιτήσετε ήρεμα να μην ανακατεύονται στη ζωή και στις επιλογές σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με πέντε πλανήτες στο ζώδιό σας, αυτός ο μήνας προβλέπεται σημαντικός, γιατί θα σας δοθούν ευκαιρίες να δρομολογήσετε αλλαγές σε όλους τους τομείς της ζωής σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας ωθήσει να πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας. Αισθάνεστε έτοιμοι να πάρετε την τύχη στα χέρια σας, αν και δεν μπορείτε να απαλλαγείτε από τις ανασφάλειές σας.

Η προσωπική σας ζωή θα εμποδίζεται από τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, αλλά έχετε ανάγκη από συντροφικότητα και πάθος. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο ευνοεί τις εξομολογήσεις και τις τρυφερές στιγμές με το σύντροφό σας. Αν δεν είστε σίγουροι για τα αισθήματά σας ή αν υπάρχει και άλλο άτομο που σας απασχολεί τη σκέψη, μη βιαστείτε να αποφασίσετε. Περιμένετε μέχρι να ξεκαθαρίσετε τι θέλετε.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ενισχύει την αισιοδοξία σας. ένα οικονομικό θέμα θα διευθετηθεί ή θα αυξηθεί αναπάντεχα το εισόδημά σας. Σε στιγμές αδυναμίας ίσως χαλάσετε αρκετά χρήματα για πράγματα που δεν είναι απαραίτητα. Να είστε έτοιμοι να αξιοποιήσετε μια ευκαιρία που θα παρουσιαστεί για έκτακτα κέρδη.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close