Δίδυμοι 2014-2017

Δίδυμοι 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από την 1η Δεκεμβρίου οι ερωτικές σχέσεις θα απογειωθούν, κάποιοι θα αφήσετε πίσω έρωτες που σας καταπίεζαν, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και θα επιλέξετε έναν ενδιαφέροντα, ανοιχτόμυαλο σύντροφο. Το άγχος για επαγγελματικά και ερωτικά ζητήματα θα είναι έντονο με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 3 Δεκεμβρίου, μην κάνετε μεγάλες αλλαγές τώρα επειδή δεν έχετε ηρεμία και λογική. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα επανασυνδεθείτε με μια παλιά αγάπη ή θα προσπαθήσετε να λύσετε τις διαφορές με τον σύντροφό σας, δεν θα έχετε όμως υπομονή και δύσκολα θα διασωθεί η σχέση σας. Εξαντλητικά ωράρια, πολλά καθήκοντα και κόντρες με συναδέλφους θα έχετε από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, δεν θα έχετε αρκετό χρόνο για ξεκούραση και θα αγχώνεστε αλλά θα έχετε επιτυχίες στη δουλειά. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα έχετε πολύ καλή διάθεση, η σχέση με τον σύντροφό σας θα αναθερμανθεί, οι συνεργασίες θα είναι αποδοτικές και αρκετοί θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση που θα σας δώσει πολλές χαρούμενες στιγμές. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα έχετε οφέλη από ακίνητη περιουσία ή από νομικές υποθέσεις, θα ρυθμίσετε δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου θα συνειδητοποιήσετε πως για να αισθάνεστε πλήρεις πρέπει να αφήσετε πίσω κακές συνήθειες, υπερβολές και αποτυχίες για να σχεδιάσετε με προσοχή τα επόμενα βήματά σας. Οι αδέσμευτοι θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες που θα σας δώσουν χαρά και αισιοδοξία από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα είστε αυθόρμητοι, γεμάτοι ενέργεια και θα διασκεδάζετε πάρα πολύ με τον σύντροφό σας. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα ασχοληθείτε σοβαρά με τα επαγγελματικά σας καθήκοντα για να κερδίσετε χρήματα και να διακριθείτε αλλά για να είστε σε φόρμα μπορεί να ακολουθήσετε μια δίαιτα ή θα κάνετε αποτοξίνωση. Θα έχετε ελάχιστο ελεύθερο χρόνο με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 γιατί θα κάνετε εκκαθαρίσεις στη δουλειά, θα έχετε περισσότερες ευθύνες αλλά θα το απολαμβάνετε γιατί έχετε σκοπό να φτάσετε πολύ ψηλά. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να κερδίσετε το χαμένο έδαφος στον επαγγελματικό τομέα αλλά για να έχετε θετικά αποτελέσματα να είστε καλά οργανωμένοι και να μην αποφασίζετε με βάση το συναίσθημα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 Θα προβάλετε έντονα στοιχεία της προσωπικότητάς σας για να κυριαρχήσετε στις παρέες με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας ενοχλούν, θα κάνετε νέους φίλους και θα ηγηθείτε σε ομαδικές προσπάθειες. Νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα σας αποφέρουν κέρδη με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, η ζωή σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα αλλά θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας λόγω δουλειάς. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 είναι δημιουργική περίοδος για τους καλλιτέχνες και για τους ερωτευμένους, θα γεννηθούν ρομαντικοί έρωτες, θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας και θα διασκεδάζετε συχνά με τις παρέες σας. Θα πρέπει να κλείσετε αρκετές εκκρεμότητες στη δουλειά με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, ο στόχος σας είναι να διακριθείτε σε ό,τι κάνετε, θα επιλέγετε σωστά αλλά συχνά θα αισθάνεστε κουρασμένοι. Θα είστε αυθόρμητοι, εξωστρεφείς και χαριτωμένοι με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, θα φέρεστε με τρυφερότητα στον σύντροφό σας, θα παραπονιέστε αν δεν σας προσέχει και οι πολύ ερωτευμένοι θα κάνετε ρομαντικά σχέδια για το μέλλον. Θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, θα απολαύσετε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας αλλά δεν θα αντιστέκεστε στις ερωτικές περιπέτειες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα σας απασχολήσουν πρακτικά προβλήματα του σπιτιού, διαφωνίες με κάποια μέλη της οικογένειας ή μια μετακόμιση, δεν θα ανέχεστε τις εντάσεις, την ακαταστασία και τις υποδείξεις. Θα αγχώνεστε για την πορεία της καριέρας σας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα καταλάβετε ότι σας υπονομεύουν ή δεν αναγνωρίζουν όσα προσφέρετε αλλά μπορεί να μην σκέφτεστε λογικά. Οι οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, μπορεί να αρχίσετε μια δουλειά με έδρα το σπίτι ή θα βρείτε τρόπο να γυμνάζεστε στον χώρο σας για να έχετε καλή φυσική κατάσταση και κάποιοι θα οργανώσετε μια μετακόμιση. Αλλαγές και καλύτερη οργάνωση σε θέματα σπιτιού θα κάνετε με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, αρκετοί θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε ή θα ξεκινήσετε μια δουλειά με έδρα το σπίτι. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας γιατί θα είστε γλυκομίλητοι και υποχωρητικοί, θα λύσετε παρεξηγήσεις και οι νέες γνωριμίες μπορεί να εξελιχθούν σε τρυφερές ερωτικές σχέσεις.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Παλιοί φίλοι θα επιστρέψουν στη ζωή σας, άλλοι θα εξαφανιστούν, θα γνωρίσετε εκκεντρικά άτομα από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό και θα αρχίσετε νέες δραστηριότητες, προσέξτε όμως να μην προκαλείτε αρνητικά σχόλια. Οι πνευματικές αναζητήσεις και η επιθυμία για περιπέτειες θα σας ωθήσουν σε μακρινά ταξίδια και σε νέες δραστηριότητες με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7, θα είστε ανυπόμονοι και αντιρρησίες. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τα μέλη της οικογένειάς σας, δεν θα οργανώνετε σωστά πρακτικά ζητήματα, θα καθυστερούν συμβόλαια και μετακομίσεις και ίσως αναλάβετε πολλές ευθύνες. Θα κάνετε ταξιδάκια και ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα είστε δυναμικοί, εξωστρεφείς, πειστικοί και θα πετύχετε τους στόχους σας αρκεί να μη βιάζεστε. Με χιούμορ και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας θα ξεπερνάτε τις δυσκολίες από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα μετακινείστε συχνά για δουλειές και για διασκέδαση, φίλοι και συγγενείς θα είναι δίπλα σας για να μοιράζεστε ποιοτικό χρόνο. Μικρά προβλήματα σε μετακινήσεις θα σας αγχώσουν από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, εντάσεις και παρεξηγήσεις με αδέλφια και συγγενείς θα σας εκνευρίζουν και ίσως κάνετε κακές αγορές.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

 Ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή θα φέρει η Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 Ιουλίου, θα είστε γοητευτικοί, αεικίνητοι, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάζετε χωρίς να αγχώνεστε για το μέλλον. Θα είστε εξωστρεφείς, αισιόδοξοι και πολύ δραστήριοι από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα βγείτε κερδισμένοι σε κάθε νέα επαγγελματική συμφωνία, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και θα γνωρίσετε πολλά άτομα. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα υπάρχουν δυσκολίες σε δάνεια, σε ποσά που σας οφείλονται, σε κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας και πρέπει να κάνετε σωστό προγραμματισμό για να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Θα είστε χαρούμενοι και εξωστρεφείς στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, θα γνωρίσετε ευχάριστα άτομα που θα παίξουν ρόλο στη ζωή σας, θα κάνετε εκδρομές και ίσως πάτε στον τόπο καταγωγής σας. Πρακτικά προβλήματα του σπιτιού, η υγεία ενός συγγενούς ή περιουσιακά θέματα θα σας απασχολήσουν από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, οικογενειακές διαφωνίες θα λήξουν ομαλά και κάποιοι θα πάρετε απόφαση να μετακομίσετε. Θα ανησυχείτε για τα οικονομικά σας από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα προσπαθείτε να κατοχυρώσετε όσα έχετε κερδίσει με κόπο και θα τα καταφέρετε με τη βοήθεια ανθρώπων που σας υποστηρίζουν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε παλιά χρέη και να βάλετε σε τάξη οικονομικά και επαγγελματικά θέματα με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, θα αποφεύγετε τα ρίσκα και θα προτιμάτε να κινείστε σε γνωστά μονοπάτια για να μην αποτύχετε. Θα σταματήσετε να κινείστε συνεχώς από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα κάνετε τον απολογισμό σας, θα οργανώσετε τη ζωή σας και θα προσέχετε περισσότερο τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας, θα αποκαταστήσετε τη σχέση με συγγενείς και φίλους ή θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 7, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί και θα κάνετε πολλές ευχάριστες μετακινήσεις. Ευχάριστες και ουσιαστικές αλλαγές θα προκύψουν στην προσωπική σας ζωή με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα σταθεροποιηθεί ένας μεγάλος έρωτας και κάποιοι θα αποκτήσετε ένα παιδί. Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 9 Ιουνίου θα βλέπετε μεγεθυμένα όλα τα προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, θα απομακρύνετε άτομα που καθυστερούν την ανάπτυξή σας και θα κάνετε ανοίγματα σε νέες παρέες. Θα επιδιώξετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας ή θα το αυξήσετε από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο μειώνοντας όλα τα περιττά έξοδα, θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά ή θα δεχτείτε βοήθεια από έναν συγγενή. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας, ο προϋπολογισμός σας όμως θα πέσει έξω αν δεν μειώσετε τις σπατάλες, πληρώστε όλες τις υποχρεώσεις σας και βάλτε κάτι στην άκρη για τις δύσκολες ώρες.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα συνεχίσετε να προκαλείτε συχνά με τη στάση σας αλλά δεν θα εκνευρίζεστε τόσο συχνά με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, οι παρέες σας θα είναι ενδιαφέρουσες και θα συμμετέχετε σε νέες δραστηριότητες. Το άγχος για τη δουλειά θα σας καταβάλλει με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, δεν θα μπορείτε να πάρετε σωστές αποφάσεις, θα αισθάνεστε κουρασμένοι και δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας. Η ανάγκη για σιγουριά θα σας κάνει να ανασυγκροτηθείτε με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16 αλλά θα είστε εσωστρεφείς, θα κάνετε οικονομία δυνάμεων και θα χαράξετε σωστή πορεία έχοντας πάρει μαθήματα από τα λάθη που κάνατε στο παρελθόν. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 25 θα σας γεμίσει ενθουσιασμό, θα είστε εξωστρεφείς, με πολλές κατακτήσεις και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις γιατί θα έχετε πολλές ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στον εργασιακό χώρο με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15 για να μη δώσετε δικαιώματα να σας κριτικάρουν, μπορεί να διαπιστώσετε πως κάποιος σας συκοφαντεί ή εποφθαλμιά τη θέση σας. Θα αρχίσετε να απομακρύνεστε από άτομα που σας έχουν απογοητεύσει από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, θα προσπαθήσετε να διασώσετε τις σχέσεις και τις συνεργασίες που αξίζουν. Θα αντιδράτε περίεργα από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα είστε πολύ νωχελικοί και μετά θα αγχώνεστε επειδή δεν θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, θα ανησυχείτε πολύ για την εξέλιξη επαγγελματικών και οικονομικών θεμάτων. Ένα ταξίδι θα φέρει χρήσιμες γνωριμίες ή μια καλή συμφωνία με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα λύσετε μια παρεξήγηση με αδέλφια ή γείτονες, θα έχετε γοητεία και δύναμη. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 21 θα είστε δυναμικοί, ευδιάθετοι, θα λέτε αυθόρμητα αυτά που σκέφτεστε και θα βελτιώσετε τη σχέση με τον σύντροφό σας αν και θα νευριάζετε εύκολα αν διαπιστώσετε πως δεν σας δίνουν την προσοχή που επιθυμείτε. Θα προχωράτε με αποφασιστικά βήματα στην επίτευξη σημαντικών στόχων με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, συχνά θα σταματάτε για να ξεκουράζεστε και για να ελέγχετε την πορεία.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Να προσέχετε πώς συμπεριφέρεστε στις κοινωνικές σας επαφές από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, θα δίνετε εύκολα λαβές για σχόλια λόγω του εγωισμού και των νεύρων σας, θα γνωριστείτε με ιδιαίτερα άτομα και θα σμίξετε με παλιούς φίλους. Μια αποδοτική περίοδος κυρίως για επαγγελματικά θέματα με τον Άρη στον Ταύρο από τις 10 θα φέρει θετικές αλλαγές στη ζωή σας αλλά συχνά θα αγχώνεστε και θα φέρεστε περίεργα. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα κάνετε επισκευές στο σπίτι, θα το οργανώσετε καλύτερα, θα βάλετε σε τάξη τα λειτουργικά έξοδα και θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που αφορούν κληρονομικά, φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα. Θα πρωτοστατείτε σε κάθε ομαδική προσπάθεια από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό, θα μιλάτε συνέχεια για τα σχέδιά σας επιμένοντας στις απόψεις σας, όμως θα είστε κεφάτοι, αισιόδοξοι και πολύ μαχητικοί. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα γνωρίσετε νέους φίλους που θα σας βοηθήσουν να προβάλετε τη δουλειά σας, θα είστε δημοφιλείς και θα συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους με σκοπό να διακριθείτε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Θα είναι αισθητή η παρουσία σας σε παρέες και ομάδες από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό λόγω της ζωντάνιας και του δυναμισμού σας, θα συμμετέχετε σε παράτολμες δραστηριότητες, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και θα φλερτάρετε. Θα νιώθετε ότι ο σύντροφός σας σας παραμελεί με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6, για έναν παλιό έρωτα θα ταλαιπωρηθείτε ξανά ή θα σας παρασύρει σε ουτοπικά όνειρα μια νέα γνωριμία. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα ανυπομονείτε να δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε νέες δραστηριότητες, θα ενημερώνεστε για ταξίδια, σπουδές και για θέματα που νομίζετε ενδιαφέροντα, νέες γνωριμίες θα προκύψουν μέσω ίντερνετ ή από το εξωτερικό. Ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες και σπουδές χρειάζονται προσοχή με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11 γιατί θα είστε βιαστικοί, πεισματάρηδες αλλά και αποφασισμένοι να περάσετε όμορφα. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς δεν θα αποδίδετε όσο πρέπει στον επαγγελματικό χώρο γιατί θα είστε αφηρημένοι, υπερευαίσθητοι, θα διασπάται εύκολα η προσοχή σας και ίσως πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις που θα σας απομακρύνουν από τους στόχους σας. Η πορεία σας στον επαγγελματικό χώρο θα είναι μετ’ εμποδίων με την έκλειψη στους Ιχθύς από τις 26, θα υπερτιμάτε τις δυνάμεις σας, δεν θα κρίνετε σωστά και θα παρασύρεστε εύκολα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα είστε πρόθυμοι να δουλέψετε πολύ για να προωθήσετε την καριέρα σας από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα έχετε καλές ιδέες που θα εκτιμηθούν από τους ανωτέρους σας αλλά μπορεί κάποιοι να εκμεταλλευτούν την προθυμία σας. Το μέλλον προσωπικών σχέσεων και συνεργασιών θα σας απασχολήσει πολύ με τον Ερμή στον Τοξότη ανάδρομο από τις 4, τσακωμοί και παρεξηγήσεις θα οδηγήσουν σε χωρισμό, παλιοί έρωτες θα γυρίσουν αναστατώνοντας τη ζωή σας και θα ηρεμήσετε από τις 8 που ορθοδρομεί πάλι. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα σας αγχώνουν οφειλές, δάνεια και κληρονομικά θέματα, θα αισθάνεστε ανασφάλεια για το μέλλον και ίσως κάνετε βεβιασμένες ενέργειες. Θα τακτοποιήσετε όλες τις κληρονομικές, φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 12, θα ρυθμίσετε δάνεια και θα συμβουλευτείτε έμπειρα άτομα για μια επένδυση. Θα παίρνετε πολλές πρωτοβουλίες από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, θα διοργανώνετε πάρτι και θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που απαιτούν καλή φυσική κατάσταση, θα αλλάζετε στέκια διασκέδασης, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από τις 28 θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι με τον σύντροφό σας ή με φίλους, μπορεί να ξεκινήσετε σπουδές για να αποκτήσετε εφόδια και θα ψάχνετε καινούριες εμπειρίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα επιδιώξετε να τακτοποιήσετε περιουσιακά ζητήματα, κοινές επενδύσεις ή οφειλές με τον σύντροφό σας, θα συζητήσετε για μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, για ένα δάνειο ή για μια συναλλαγή. Μπορεί να παρουσιαστεί ευκαιρία να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να ζήσετε στο εξωτερικό από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα αρχίσετε σπουδές ή θα κάνετε μια ιδιαίτερη γνωριμία. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα χάνετε εύκολα τη σιγουριά και το κέφι σας, θα υπάρχουν δυσκολίες στη συνεννόηση με τον σύντροφό σας ή με συνεργάτες, ο εκνευρισμός δεν θα σας επιτρέπει να βρείτε λύση για τις προβληματικές σχέσεις. Αν κάνετε συμβόλαια και αγοραπωλησίες από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο προσέξτε τι υπογράφετε, μην αφήνετε τίποτα στην τύχη και διαχειριστείτε σωστά το εισόδημά σας. Η καριέρα σας θα είναι στο προσκήνιο με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα ανυπομονείτε να διακριθείτε στον χώρο αλλά θα δυσκολεύεστε να δράσετε συγκροτημένα, ίσως νομίζετε πως σας υπονομεύουν ή δεν θα έχετε αρκετή αυτοπεποίθηση. Θα ασχοληθείτε σοβαρά με φορολογικά, κληρονομικά και ασφαλιστικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 και θα ξεπεράσετε όλες τις δυσκολίες αρκεί να ζητήσετε καθοδήγηση από έμπειρα άτομα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε νέα πεδία, τα ταξίδια θα είναι ένας από τους στόχους σας για να συλλέξετε εμπειρίες, τα σχέδιά σας θα είναι φιλόδοξα και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τα υλοποιήσετε. Αν έχετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες θα κάνετε ξεκαθαρίσματα από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα ανταμείψετε τα αξιόλογα άτομα και αν είστε μόνοι θα βρείτε καλή παρέα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα βγείτε ευνοημένοι οικονομικά από τρίτους, η ερωτική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα, περιουσιακά ζητήματα θα τακτοποιηθούν, δάνεια θα ρυθμιστούν ή θα βρεθεί τρόπος να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα είστε συγκρατημένοι και σκεπτικοί με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, ίσως προτιμάτε τη μοναξιά για να βρείτε λύσεις στα θέματά σας, θα ανασυνταχτείτε και θα οργανώσετε το μέλλον σας. Ξεκαθαρίσματα και νέους κανόνες σε σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα προασπίζεστε τα δικαιώματα και την ελευθερία σας αλλά δεν θα διστάσετε να δώσετε υποσχέσεις αν περνάτε καλά με τον σύντροφό σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Θα επικοινωνείτε με παλιούς και νέους φίλους με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, θα είστε συνέχεια απασχολημένοι με διάφορες δραστηριότητες, θα ξεκινήσετε μια ρομαντική σχέση ή θα συνεννοείστε καλύτερα με τον σύντροφό σας. Νέες γνωριμίες και φλερτ που θα σας ανανεώσουν θα έχετε από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα διασκεδάζετε με άτομα που αγαπάτε, θα μαθαίνετε ενδιαφέροντα πράγματα και θα νιώθετε χαρούμενοι. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα συμμετέχετε σε ομαδικές προσπάθειες επιδιώκοντας να διακριθείτε, θα είστε επιθετικοί ή απότομοι με όσους δεν σας αρέσουν, θα γνωρίσετε νέους φίλους και θα υποστηρίζετε τις απόψεις σας με ενθουσιασμό. Θα δείχνετε ενθουσιασμό για ό,τι σας κάνει να διασκεδάζετε από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, η αισιοδοξία θα είναι διάχυτη και θα χαίρεστε τον έρωτά σας χωρίς ανησυχίες για το μέλλον. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας για να διαλέξετε νέες συνεργασίες, θα έχετε αρκετές υποχρεώσεις που θα σας κουράζουν και θα χρειαστείτε ελεύθερο χρόνο για να ξεκουραστείτε και να φροντίσετε την υγεία σας. Ευνοούνται οι νέες συνεργασίες με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου αλλά θα βασίζεστε κυρίως στις δικές σας δυνάμεις και θα περνάτε από έλεγχο τους πάντες πριν τους εμπιστευτείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα παρουσιαστούν δυσκολίες στη ρύθμιση θεμάτων που αφορούν την ακίνητη περιουσία, δεν θα συνεννοείστε εύκολα με την οικογένειά σας, θα νοσταλγείτε το παρελθόν και θα νευριάζετε με το παραμικρό. Οι κοινωνικές δραστηριότητες θα αυξηθούν από τις 9 με τον Δία στον Ζυγό, θα είστε κεφάτοι, επικοινωνιακοί, θα έχετε πολλά φλερτ, έντονη ερωτική ζωή και σχέσεις που θα διαρκέσουν. Για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας ίσως χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 αλλά μάλλον θα αποκαλυφθείτε, θα είστε εύθικτοι, δεν θα αντέχετε παρατηρήσεις και μπορεί να τσακωθείτε με κάποιον συνάδελφο. Η θέση σας στην οικογένεια θα σταθεροποιηθεί από τις 22 που ορθοδρομεί ο Ερμής στην Παρθένο, θέματα του σπιτιού, μετακομίσεις και αγοραπωλησίες θα ρυθμιστούν και ίσως να συγκατοικήσετε. Νέες δραστηριότητες και καλές συμφωνίες θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα δουλεύετε με όρεξη και θα συνεννοείστε άψογα με τους συνεργάτες σας, ενώ δεν αποκλείεται να γεννηθεί ένας έρωτας στη δουλειά. Θα βελτιώσετε τα οικονομικά σας με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 με προσεκτικές επενδύσεις, με χρήματα από κληρονομιά ή επωφελούμενοι από συνεργασίες και από καλές συμβουλές. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα κάνετε καλή διαχείριση των χρημάτων σας για να καλύπτετε τις υποχρεώσεις χωρίς άγχος, θα κανονίσετε δάνεια και φορολογικά θέματα, δεν θα κάνετε ριψοκίνδυνες επενδύσεις αλλά θα προτιμάτε τις σίγουρες κινήσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, ίσως συνεργαστείτε με έναν συγγενή ή θα τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες για να πάψετε να ανησυχείτε. Θα έχετε κέφι, αυτοπεποίθηση και άνεση λόγου από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, ταξιδάκια και περιπέτειες θα σας ανανεώσουν και θα αντιμετωπίζετε τα πάντα με παιχνιδιάρικη διάθεση. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα είστε συνεχώς απασχολημένοι με διάφορα θέματα, θα συναντάτε φίλους και γνωστούς, θα μετακινείστε συχνά για να διασκεδάσετε ή για να επισκεφτείτε συγγενείς και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να εντυπωσιάσετε. Θα κάνετε συνεχώς υπολογισμούς για να βεβαιωθείτε ότι θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας στις 20 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο και θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας. Θα βάλετε σε τάξη θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα οργανώσετε μια μετακόμιση, θα συζητήσετε με τον σύντροφό σας για το αν θα συγκατοικήσετε ή θα συγυρίσετε και θα οργανώσετε τον χώρο σας. Η συμπεριφορά σας θα είναι απρόβλεπτη από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για κάποιους φίλους, οι επιλογές σας θα είναι ασυνήθιστες και βιαστικές.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Θα είστε αισιόδοξοι, ομιλητικοί, πολύ κοινωνικοί στις 5 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, φλερτ και νέοι έρωτες θα σας χαρίσουν έντονες στιγμές ενώ οι δεσμευμένοι θα βελτιώσετε τη σχέση σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα ταξίδι. Θα εκφράζεστε με ευκολία από τις 13 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα αναθερμάνετε προσωπικές σχέσεις, νέοι έρωτες θα σας ανανεώσουν και όσοι είστε ήδη ερωτευμένοι θα συζητήσετε για το μέλλον. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα έχετε καλύτερες σχέσεις με τα άτομα που είναι κοντά σας, θα παίρνετε δύναμη από την αγάπη που σας δείχνουν και θα μπορείτε ευκολότερα να πετύχετε τους στόχους σας, έχοντας βοήθεια και κατανόηση. Η ισορροπία σε σχέσεις και συνεργασίες θα διαταραχτεί με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 20, θα φερθείτε εγωιστικά και θα προκαλέσετε αντιπαραθέσεις και πολλές εντάσεις. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα αφοσιωθείτε στην επίλυση οικονομικών θεμάτων που εκκρεμούν, θα βασιστείτε στη διαίσθησή σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας αλλά δεν θα αντιστέκεστε στους πειρασμούς και θα κάνετε αρκετά έξοδα. Από τις 30 με τον Άρη στον Σκορπιό σε ορθή πορεία θα έχετε περισσότερη δουλειά, οι συμφωνίες θα κλείνονται πιο εύκολα και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, αλλά συχνά θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις σκέψεις σας, να απαλλαγείτε από δυσάρεστες αναμνήσεις, να ξεκουραστείτε και να βρείτε τους κατάλληλους τρόπους να πραγματοποιήσετε τις επιδιώξεις σας. Θα νιώθετε όμορφα κοντά στην οικογένειά σας από τις 10 με τον Δία σε ορθή πορεία, θα επενδύσετε σε κάποιο ακίνητο, θα καλείτε κόσμο στο σπίτι, θα επισκεφτείτε την πατρίδα σας ή θα μετακομίσετε. Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 21 Μαΐου θα αναδειχτούν οι διαφωνίες στη σχέση σας, οι αδέσμευτοι θα είστε πρόθυμοι να ανταλλάξετε την ανεξαρτησία σας με τον απόλυτο έρωτα και αρκετοί θα κοντράρετε κάποιον που σας καταπιέζει. Θα νιώθετε την ανάγκη να αποσυρθείτε για λίγο από τη δράση με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 22, θα οργανωθείτε και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 24 θα ανανεωθείτε, θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, φλερτ, ερωτικές περιπέτειες, ταξιδάκια σας περιμένουν, επαγγελματικές ευκαιρίες θα παρουσιαστούν και θα μπορέσετε να αναδείξετε τα ταλέντα σας. Φροντίστε την υγεία σας από τις 27 που ο ανάδρομος Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, απαλλαγείτε από το άγχος και από κακές συνήθειες για να αντέξετε τον φόρτο εργασίας και τις διενέξεις με συνεργάτες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Θα κάνετε καλή εντύπωση στις παρέες από τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη στον Κριό, θα είστε δυναμικοί, ακούραστοι, θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, νέες γνωριμίες ίσως εξελιχθούν σε ερωτικές και θα διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες. Με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6 θα είστε επιφυλακτικοί, λιγομίλητοι, θα στηρίζεστε κυρίως στον εαυτό σας και θα οργανώσετε τα πλάνα σας με προσοχή αποφεύγοντας τις παρορμητικές αποφάσεις. Νέες γνωριμίες θα κάνουν πιο ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7, θα ξανασμίξετε με παλιούς φίλους, θα διασκεδάσετε, θα εντυπωσιάσετε με τον δυναμισμό και την αμεσότητά σας και θα αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια. Από τις 17 με τον Άρη ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας η σχέση με τον σύντροφό σας θα είναι πολύ τρικυμιώδης, είναι πιθανοί οι χωρισμοί αλλά και οι επανασυνδέσεις με παλιούς έρωτες. Οι εμπειρίες του παρελθόντος θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τρόπο διαχείρισης των εσόδων σας από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα απευθυνθείτε σε ειδικούς για σωστές συμβουλές και θα επικεντρωθείτε στο πώς θα νιώσετε ασφαλείς. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα επικρατεί ένταση στον εργασιακό χώρο, θα φοβάστε για την πορεία της δουλειάς ή για την υγεία σας, θα νιώθετε κουρασμένοι, μόνοι ή αδικημένοι. Θα είστε εσωστρεφείς και ανήσυχοι από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα έχετε ανασφάλεια για την εξέλιξη σημαντικών θεμάτων αλλά θα είστε σε σύγχυση και δύσκολα θα επικεντρώνεστε στα καθήκοντα και στους στόχους σας. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα μπορέσετε να απαλλαγείτε από παλιές δυσάρεστες εμπειρίες που σας έχουν ταλαιπωρήσει αρκετά, θα ξεκουραστείτε και θα ανακαλύψετε προς τα πού θέλετε να πάτε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 5 Μαρτίου η παρουσία σας στον επαγγελματικό χώρο θα είναι διακριτική, θα διστάζετε να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο γιατί θα αμφιβάλετε για τις ικανότητές σας, ίσως νιώθετε κουρασμένοι ή θα αγχώνεστε για το μέλλον. Ερωτικές περιπέτειες αλλά και εντάσεις στις σχέσεις και στις συνεργασίες θα έχετε από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα ενθουσιάζεστε εύκολα αλλά και θα εκνευρίζεστε αν σας καταπιέσουν. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις και εμπλοκές σε επαγγελματικά ζητήματα, θα δεχτείτε αυστηρή κριτική από συναδέλφους ή θα νιώθετε αδικημένοι και κάποιοι ίσως εκμεταλλευτούν την προθυμία σας να βοηθήσετε. Θα έχετε ωραίες ιδέες για να προωθήσετε την καριέρα σας από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα είστε καλοπροαίρετοι και συνεργάσιμοι αλλά αν δεν κινητοποιηθείτε θα μείνετε στα λόγια και δεν θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν. Νέες γνωριμίες, ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και έντονες εμπειρίες σας περιμένουν από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα πρωταγωνιστείτε στις παρέες, θα είστε εξωστρεφείς και δημιουργικοί. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό ανασφάλειες και άγχος θα είναι αιτίες προστριβών με τον σύντροφό σας και πρέπει πριν βάλετε όρια να ξεκαθαρίσετε τι ακριβώς ψάχνετε και ποιες είναι οι ευθύνες σας για τις όποιες αποτυχίες. Όσοι θέλετε να βρείτε το ταίρι σας το επόμενο διάστημα ή να επισημοποιήσετε τη σχέση σας να ξέρετε πως με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη θα υπάρχουν καθυστερήσεις ή μπορεί να αλλάξετε γνώμη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίσετε πολύ πιο αισιόδοξα το μέλλον, θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας, θα έχετε κοντά σας άτομα που σας πιστεύουν και θα κάνετε αρκετές αλλαγές στη ζωή σας. Επαγγελματικά και νομικά ζητήματα θα τακτοποιούνται εύκολα από τις 14 Φεβρουαρίου με τον Ερμή στον Υδροχόο. Ευνοούνται σπουδές, μακρινά ταξίδια, εμπορικές συμφωνίες και επικοινωνίες με άτομα από το εξωτερικό και ίσως μια γνωριμία εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα ερωτική σχέση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα είναι πιο εύκολο να κάνετε τα πράγματα που σας ευχαριστούν και μέσα από κάποιες δραστηριότητες θα έρθετε σε επαφή με άτομα που σας ταιριάζουν. Θα επιδιώκετε με ό,τι ασχολείστε να εξελιχθείτε πνευματικά. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα νιώθετε καταπιεσμένοι από τις οικογενειακές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει ή ενοχλημένοι από τη συμπεριφορά ενός συγγενή και θα ξεσπάσετε βάζοντας όρια με πολύ αυστηρό τρόπο ή θα αποφασίσετε να μείνετε μακριά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Ένας μεγάλος έρωτας ίσως προκύψει στον εργασιακό χώρο από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό, αλλά οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και το άγχος θα σας εξαντλήσουν και πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα υπάρξουν μπερδέματα σε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις ή καθυστερήσεις σε ταξίδια και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα, να είστε προσεκτικοί σε ό,τι σχετίζεται με δάνεια, ασφάλειες και συμβόλαια. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 10 θα αντιμετωπίσετε με υπευθυνότητα οφειλές, δάνεια, κληρονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες δίνοντας μεγάλη σημασία στην αύξηση του εισοδήματός σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα έχετε οφέλη από κληρονομιά, από σωστές επενδύσεις ή από καλές συμφωνίες, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν λόγω της επιμονής σας και με τη στήριξη ατόμων που σας εκτιμούν. Θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα, θα επικοινωνήσετε με κάποιο άτομο για να λύσετε μια παρεξήγηση, θα επισκεφτείτε φίλους ή θα κάνετε ένα σύντομο ταξιδάκι. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο μπορείτε να ρυθμίσετε γραφειοκρατικά ζητήματα, να τακτοποιήσετε περιουσιακά, φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα και ίσως να κάνετε κάποια ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Η παρουσία της Αφροδίτης στον Σκορπιό από τις 5 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να διεκπεραιώνετε πιο εύκολα τα επαγγελματικά σας καθήκοντα. Θα είστε δημιουργικοί και συνεργάσιμοι, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα φροντίσετε την υγεία σας. Από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα υπερασπιστείτε τα οικονομικά και περιουσιακά σας δικαιώματα , θα ρυθμίσετε οφειλές προς τρίτους και θα βρείτε λύσεις που σας συμφέρουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα με άτομο που ταιριάζετε πολύ. Όσοι καταπιέζεστε από τη σχέση σας θα μιλήσετε έντιμα στον σύντροφό σας μήπως καταφέρετε να ξεπεράσετε τις δυσκολίες. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα δυσκολεύεστε να χαλαρώσετε γιατί θα είστε αγχωμένοι με τις οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζετε, όμως θα σας καθησυχάσουν οι φίλοι και ο σύντροφός σας. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα μεταδώσετε τον ενθουσιασμό και την αισιοδοξία σας στον σύντροφό σας και η σχέση σας θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Πολλοί θα γνωρίσετε έναν νέο έρωτα που θα σας ανανεώσει.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα είναι αυξημένες από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό και θα είστε ανήσυχοι για την έκβαση των θεμάτων που εκκρεμούν. Επειδή θα νιώθετε κουρασμένοι θα φροντίσετε την σωματική και την ψυχική σας υγεία. Θα είστε γοητευτικοί, χαρούμενοι και επικοινωνιακοί από τις 8 με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Οι ερωτευμένοι θα κάνετε όνειρα για το κοινό σας μέλλον και θα διασκεδάσετε με φίλους. Νέοι έρωτες θα προκύψουν αυτό το διάστημα και θα ζήσετε ρομαντικές, τρυφερές στιγμές. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα υπογράψετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία, θα συζητήσετε για μια νέα θέση εργασίας ή θα κλείσετε παλιές εκκρεμότητες. Οι ευθύνες σας εξαντλούν, προσέξτε λοιπόν την υγεία σας. Νέοι έρωτες και σοβαρές δεσμεύσεις από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό θα σας δώσουν ικανοποίηση και θα ανοίξουν νέες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Θα συνεννοείστε καλά με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας. Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 20 θα είστε γενναιόδωροι και ευγενικοί με τον σύντροφό σας και με τους συνεργάτες σας. Αρκετοί θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση που θα σας γεμίσει χαρά και ενθουσιασμό γιατί θα έχετε τα ίδια ενδιαφέροντα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 26 θα είστε φιλικοί με τους συνεργάτες και με τον σύντροφό σας, θα έχετε κατανόηση για τα προβλήματά τους και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τους φτιάξετε τη διάθεση.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Θα είστε οργανωτικοί και θα καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικά ζητήματα και περιουσιακές εκκρεμότητες από τις 8 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα έχετε ευκαιρίες να κερδίσετε περισσότερα χρήματα, γεγονός που θα σας δώσει ικανοποίηση. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα ανακτήσετε το κέφι και την αισιοδοξία σας. Θα είστε εξωστρεφείς, θα έχετε καλές σχέσεις με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας και θα αρχίσετε να ασχολείστε με κοινωνικές δραστηριότητες, βοηθώντας όσους ανθρώπους έχουν ανάγκη. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου είναι ιδανική για να πλησιάσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει και να του εκδηλώσετε τα συναισθήματά σας ή για να ξεπεράσετε εμπόδια και να διαλύσετε τις παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσάς και στον σύντροφο ή τα παιδιά σας. Οι παλιές αποτυχίες θα σας αγχώνουν στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να διαμορφώσετε καλύτερες συνθήκες. Ίσως απομονωθείτε για να κάνετε την αυτοκριτική σας και να αποφασίσετε τι χρειάζεστε για να νιώθετε ασφαλείς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Οι επαφές με τους γύρω σας θα είναι ουσιαστικές και χαρούμενες από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη. Ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους θα φέρουν καλές συμφωνίες αλλά και γνωριμίες με ανοιχτόκαρδα και γοητευτικά άτομα. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα σας αναστατώσουν οικογενειακά προβλήματα ή θα αγχωθείτε για υποχρεώσεις που πρέπει να αναλάβετε. Ίσως χρειαστεί να κάνετε κάποιες επισκευές. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα σας προβληματίσει η ερωτική σας ζωή, θα είστε άκεφοι και αναποφάσιστοι. Παλιοί και νέοι έρωτες θα σας αποσυντονίσουν και δεν θα ξέρετε ποιος είναι για εσάς ο κατάλληλος σύντροφος. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες. Θα εξετάσετε με ειλικρίνεια τα δεδομένα και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο εκείνους που σας βοηθούν να προχωράτε και να εξελίσσεστε. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με περιουσιακά θέματα, μια μετακόμιση ή με την προοπτική μιας συγκατοίκησης. Θα έχετε οικογενειακές εντάσεις και πρέπει να πάψετε να είστε επικριτικοί και απόλυτοι. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα προκύψουν αλλαγές στο κοινωνικό περιβάλλον. Θα απομακρυνθείτε από κάποιον φίλο που σας στεναχώρησε, αλλά θα υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα φέρουν αέρα ανανέωσης.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου θα λύσετε προβλήματα που έχουν διαταράξει τη σχέση με την οικογένειά σας. Θα κάνετε επισκευές και μαστορέματα ή θα βάλετε όρια στον συγκάτοικό σας για να μη σας ταλαιπωρεί. Θα εκφράζεστε με πάθος από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα και θα αναδείξετε τη δύναμη και τα ταλέντα σας. Δεν θα υποχωρείτε, θα συζητήσετε για καλές επαγγελματικές συμφωνίες και θα ταξιδέψετε πολύ. Με τον Δία στην Παρθένο από τις 11 θα ασχοληθείτε αρκετά με τις ανάγκες του σπιτιού και με τη φροντίδα της οικογένειάς σας. Θα κάνετε μια αγοραπωλησία, θα μετακομίσετε ή θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Ταξίδια, διασκέδαση και ευχάριστες γνωριμίες θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου. Θα είστε γοητευτικοί και επικοινωνιακοί, οι υποθέσεις σας θα εξελίσσονται θετικά και θα παίρνετε καλές ειδήσεις. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό από τις 27 θα φέρει στη ζωή σας ανθρώπους με πολλά και διαφορετικά ενδιαφέροντα. Η σχέση με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας θα βελτιωθεί γιατί θα είστε καλοπροαίρετοι, υπομονετικοί και γλυκομίλητοι. Μην πιστέψετε όλα όσα σας υποσχεθούν στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς για μια νέα δουλειά ή για μια συμφωνία και προσπαθήστε να καταπολεμήσετε το άγχος και να πάρετε αποφάσεις με ψυχραιμία.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Οι οικονομικές διαφορές σας με τρίτους θα έρθουν στο προσκήνιο στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Επειδή δεν αντέχετε το άγχος και την ανασφάλεια θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Η ανάγκη για ασφάλεια και σταθερότητα θα γίνει πιο έντονη από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο. Θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε ή να αυξήσετε τα έσοδά σας για να ζείτε άνετα, χωρίς άγχος και φοβίες. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα επικεντρωθείτε στην επίλυση οικονομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Θα έχετε ευκαιρία να βγάλετε περισσότερα χρήματα και μπορεί να καταφέρετε να αποταμιεύσετε ένα ποσό για τις δύσκολες ώρες. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 Ιουλίου θα επιδιώκετε να περάσετε χρόνο με την οικογένειά σας, θα διακοσμήσετε και θα οργανώσετε το σπίτι σας και θα αγοράσετε πράγματα που επιθυμείτε. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχετε ευστροφία, αποφασιστικότητα, επιμονή και πολλές εμπνεύσεις. Θα κάνετε καλή εντύπωση στους γύρω σας, θα κλείσετε συμφωνίες, θα ταξιδέψετε και θα κάνετε πετυχημένες δημόσιες σχέσεις. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο από τις 25 θα διαφωνήσετε με συγγενείς ή θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα και συχνά θα φέρεστε εγωιστικά ή ανταγωνιστικά προκαλώντας εντάσεις στη σχέση με τα αδέλφια, με συγγενείς και γείτονες. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα προκύψουν μεγάλες αλλαγές στον κοινωνικό σας κύκλο. Θα κάνετε παρέα με αντισυμβατικά άτομα, κάποιοι παλιοί φίλοι εμφανίζονται πάλι στη ζωή σας κι άλλοι χάνονται ξαφνικά. Υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και μακρινά ταξίδια ευνοούνται στις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Δεν θα αρνηθείτε να συμμετέχετε σε επιμορφωτικές και διασκεδαστικές δραστηριότητες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Η προσωπική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Έχετε ανάγκη μια σταθερή σχέση και θα προσπαθήσετε να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι θα επιδιώξετε να κάνετε μια καλή γνωριμία. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 θα είστε χαρούμενοι, άνετοι και θα επιστρατεύσετε το χιούμορ και τα ταλέντα σας για να συνεννοηθείτε, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Θα ηρεμήσετε και θα λύσετε τις παρεξηγήσεις που δημιουργήθηκαν όσο ο κυβερνήτης σας ήταν ανάδρομος. Από τις 12 θα βελτιωθεί η σχέση με τον σύντροφό σας και αν είστε μόνοι θα μπορέσετε τώρα να προσεγγίσετε ένα άτομο που σας ενδιαφέρει. Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς από τις 13 πρέπει να αντιμετωπίζετε σοβαρά κάθε επαγγελματική πρόταση και να μην αφήνετε την παρόρμηση να καθορίζει τις αποφάσεις σας. Είναι εύκολο να κάνετε λάθη αν αντιμετωπίσετε με επιπολαιότητα αυτά που συμβαίνουν. Το πέρασμα του ανάδρομου Κρόνου στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου θα φέρει αυξημένες υποχρεώσεις, εντάσεις και δυσκολίες στον εργασιακό χώρο. Κάποιες συμφωνίες θα καθυστερούν και οι ευθύνες που έχετε αναλάβει ίσως σας προκαλέσουν υπερκόπωση. Θα είστε γεμάτοι κέφι και ενθουσιασμό στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας, θα διασκεδάσετε και κάποιοι θα παρασυρθείτε σε μια ερωτική περιπέτεια. Θα επικεντρωθείτε στο πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 24. Θα θεωρείτε σημαντική την οικονομική ασφάλεια όμως είναι πιθανό να κάνετε αρκετά έξοδα για να ευχαριστήσετε τον σύντροφό σας.

ΜΑΪΟΣ 2015

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας όλο τον Μάιο θα είστε εξωστρεφείς, ανήσυχοι και πολύ δραστήριοι. Θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, θα λύσετε προβλήματα και θα μιλήσετε για το κοινό σας μέλλον. Θα προωθήσετε κάποια επαγγελματικά σχέδια. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα σας προβληματίσει έντονα η εξέλιξη μιας επαγγελματικής συμφωνίας. Αρκετοί θα είστε κυκλοθυμικοί ή εξουθενωμένοι από τον κουραστικό ρυθμό δουλειάς και πρέπει να βρείτε χρόνο να χαλαρώσετε. Η ανάγκη σας για συναισθηματική και οικονομική ασφάλεια θα είναι πολύ έντονη από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ψάξτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς άγχος και βεβιασμένες κινήσεις και ζητήστε τη συμβουλή και την υποστήριξη ατόμων που σας συμπαθούν. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 12 Μαΐου θα είστε ενθουσιώδεις και ακούραστοι. Θα θέλετε να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και να κάνετε νέα ερωτικά και επαγγελματικά ξεκινήματα. Προσέξτε γιατί η υπερβολική αυτοπεποίθηση μπορεί να σας οδηγήσει σε λάθη. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα κάνετε ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις για να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα ξεκουραστείτε, θα καθαρίσετε το μυαλό σας και θα οργανώσετε το πρόγραμμά σας. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 20 θα είστε πολλές φορές σε σύγχυση και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Θα αφήνετε μισοτελειωμένες δραστηριότητες, θα δημιουργούνται παρεξηγήσεις και θα λέτε περισσότερα από όσα πρέπει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να ανασυνταχτείτε και να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας όλο τον μήνα με τον Άρη να κινείται στο ζώδιο του Ταύρου. Συχνά θα εκνευρίζεστε από τις υποχρεώσεις που συσσωρεύονται και θα νιώθετε ότι ξεβολεύεστε. Μπορεί να έχετε έντονες αντιπαραθέσεις με άτομα που σας αμφισβητούν. Θα είστε αναστατωμένοι στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και θα φερθείτε απότομα στο σύντροφό σας. Η γκρίνια και οι παράλογες απαιτήσεις σας θα προκαλέσουν καβγάδες, ίσως και οριστική ρήξη. Από τις 8 που ορθοδρομεί ο Δίας θα ξεδιπλώσετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο, θα ταξιδέψετε, θα κλείσετε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, αλλά παράλληλα θα βρείτε χρόνο να ασχοληθείτε με τα αγαπημένα σας άτομα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 11 Απριλίου θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και γοητεία. Παλιοί και νέοι έρωτες θα σας δίνουν χαρά, θα φλερτάρετε, θα ανανεωθείτε και θα περνάτε όμορφα. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο από τις 17 θα προκύψουν διάφορα γεγονότα που θα σας προβληματίσουν για το μέλλον των οικονομικών σας. Θα τα καταφέρετε με τις συμβουλές έμπειρων ατόμων. Μακριά από άτομα που σας γεμίζουν αρνητική ενέργεια. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή. Θα περάσετε χρόνο με φίλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα διασκεδάσετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή όλο το μήνα αφού ο Άρης στον Κριό θα σας κάνει πιο δυναμικούς και θα εντυπωσιάσετε τα άτομα που συναναστρέφεστε. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θα σας ενδιαφέρουν. Η Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 16 θα φέρει ερωτικό σκίρτημα για κάποιο γνωστό άτομο. Θα θελήσετε να καθαρίσετε και να οργανώσετε το σπίτι σας στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Θα ψωνίσετε πράγματα που χρειάζεστε και θα φροντίσετε οικογενειακά θέματα και εκκρεμότητες που σχετίζονται με την περιουσία σας. Από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα νιώσετε ανασφάλεια για την πορεία της καριέρας σας και θα προσπαθείτε να είστε πολύ σωστοί για να μην προκαλέσετε δυσάρεστα σχόλια. Οι σχέσεις με ανωτέρους θα είναι καλές αλλά δεν θα νιώθετε αυτοπεποίθηση και σιγουριά. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 17 θα προσπαθήσετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και να χαράξετε μια σταθερή και αποτελεσματική πορεία. θα απαιτείτε από τους άλλους καθαρές και τίμιες κουβέντες. Η επαγγελματική σας πορεία θα είναι στο προσκήνιο στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Μπορεί να καταλάβετε ότι κάποιοι συνωμοτούν εναντίον σας, όμως υπάρχουν άτομα που σας υπερασπίζονται και είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν. Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 και θα φέρει ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και έντονη κοινωνική ζωή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Πολλές συναντήσεις με αγαπημένα άτομα θα έχετε στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, θα μιλήσετε για δουλειές και για δημόσιες σχέσεις. Θα σας επιβραβεύσουν για μια προσπάθειά σας και θα επιδοκιμάσουν τα κατορθώματά σας. Θέματα σπουδών, επαγγελματικές υποθέσεις, θρησκευτικά και νομικά ζητήματα θα λύνονται πιο εύκολα από τις 12 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής. Με αυτοπεποίθηση και κέφι θα αναζητάτε νέες εμπειρίες, γνώσεις και έντονες περιπέτειες. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου νέα ξεκινήματα θα σας δώσουν χαρά και θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Ίσως κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι ή ένα νέο κύκλο σπουδών. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα κυριαρχήσετε στο κοινωνικό περιβάλλον, θα δείξετε τις ικανότητές σας και θα αποκτήσετε νέους φίλους. Θα διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες, θα έχετε πολλές προσκλήσεις και μια φιλική σχέση ίσως εξελιχθεί σε ερωτική.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Θα γνωρίσετε άτομα που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα με εσάς με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου και το διάστημα αυτό θα είναι γεμάτο από ενδιαφέρουσες εμπειρίες. Θα προωθήσετε νομικά ζητήματα και θέματα σπουδών. Χωρίς κάποιο ουσιαστικό λόγο θα ανησυχήσετε για την πορεία των οικονομικών σας στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Περιορίστε τις σπατάλες και βρείτε πώς θα αυξήσετε τα έσοδά σας. Το πέρασμα του Άρη στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα ενισχύσει τη διάθεσή σας να κάνετε όνειρα για την επαγγελματική σας αποκατάσταση, αλλά για να προοδεύσετε θα πρέπει να τολμήσετε να δράσετε ξεπερνώντας την ανασφάλειά σας. Θα καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον στις 20 με τη Νέα Σελήνη, θα προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και ίσως λάβετε μια ευχάριστη είδηση από το εξωτερικό ή θα ρυθμιστεί μια νομική υπόθεση. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 θα παρουσιαστούν εμπόδια στις σπουδές σας, σε νομικές υποθέσεις ή σε ζητήματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Θα δοκιμάσετε να πραγματοποιήσετε ένα παλιό σας όνειρο ή θα αλλάξετε πορεία.Θα επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Θα έχετε καλή σχέση με τους ανωτέρους σας, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν και θα είστε χαρούμενοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Φιλόδοξα σχέδια και μεγαλόπνοες ιδέες θα μοιραστείτε με ομοϊδεάτες και με άτομα που εκτιμάτε από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο. Ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό ή θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 6 θα σας κάνει ανήσυχους και νευρικούς. Θα μεγαλοποιήσετε μια διαφωνία που θα έχετε με το σύντροφο ή με ένα συνεργάτη σας και θα αναρωτιέστε μήπως πρέπει να τερματίσετε τη σχέση σας. Ένας νέος έρωτας θα σας αποδιοργανώσει. Θετικές εξελίξεις στα οικονομικά σας θα έχετε από τις 10 που θα μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Με την ανάλογη προσπάθεια θα αυξήσετε το εισόδημά σας, θα κάνετε καλύτερη διαχείριση και θα τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Θα ξεκινήσετε μια παθιασμένη και ίσως παράνομη ερωτική σχέση. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν ή θα φέρει θετικές εξελίξεις σε ένα συνταξιοδοτικό, ασφαλιστικό ή επαγγελματικό ζήτημα. Ίσως λάβετε ευχάριστες ειδήσεις για χρήματα που περιμένετε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 7 Νοεμβρίου θα σας ευαισθητοποιήσει και θα προσπαθήσετε να δηλώσετε την αγάπη και τη συμπαράστασή σας σε άτομα που περνάνε δύσκολες στιγμές. Κάποιοι θα νιώσετε απογοήτευση γιατί δεν έχετε πετύχει όλα όσα θέλετε αλλά προσπαθήστε να βρείτε λύσεις αντί να παραπονιέστε και να αγχώνεστε. Είχαν αποκαλυφθεί αρκετά πράγματα για τη δουλειά και για τους συνεργάτες σας όσο ο Ερμής ήταν ανάδρομος στο Σκορπιό, όμως από τις 9 που ξαναβρίσκεται σε αυτό το ζώδιο σε ορθή πορεία θα αποκαταστήσετε την τάξη στον εργασιακό χώρο και θα τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις που εκκρεμούν. Μια μυστική συμφωνία θα σας αποφέρει αρκετά χρήματα. Θα βελτιωθεί η προσωπική σας ζωή με την παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 του μήνα. Θα είστε ακαταμάχητοι και θα προκαλέσετε πολλές εκδηλώσεις θαυμασμού. Η Νέα Σελήνη στις 22 απέναντι από το ζώδιό σας θα επηρεάσει θετικά τη σχέση σας με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη σας. Μπορεί να παρασυρθείτε από τη ζήλια σας και να προκαλέσετε εντάσεις, όμως θα ξεπεραστούν γρήγορα. Στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα γνωρίσετε ένα άτομο που θα σας συναρπάσει και θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση ή θα επανασυνδεθείτε με μια παλιά αλλά όχι ξεχασμένη αγάπη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Ο ανάδρομος Ερμής στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία σας με συνεργάτες ή θα αμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις. Μπορεί να αποκαλυφθεί ένα λάθος που κάνατε παλιότερα στη δουλειά. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας στις 8 με την έκλειψη στον Κριό. Μην εκτίθεστε δημόσια και αποφύγετε να τσακωθείτε με φίλους ή γνωστούς γιατί όταν αργότερα ηρεμήσετε θα το μετανιώσετε. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα σας κάνει κεφάτους και δημιουργικούς. Θα έχετε όρεξη να γνωρίσετε κόσμο και να διασκεδάσετε. Θα ζήσετε έντονες στιγμές με το σύντροφό σας ή θα κάνετε μια νέα σχέση. Ο ρομαντισμός θα κυριαρχεί και θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον. Καλές μέρες για καλλιτέχνες και για συνεννόηση με τα παιδιά σας. Προβλήματα στον εργασιακό χώρο θα σας χαλάσουν τη διάθεση στις 24 με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Κάντε ό,τι μπορείτε για να αποφύγετε δυσάρεστα σχόλια και αυστηρή κριτική. Ένα ειδύλλιο με συνεργάτη θα σας αναστατώσει. Ο Άρης στον Αιγόκερο από τις 26 θα σας κάνει να ασχοληθείτε με οικονομικά θέματα και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας με κάποια καλή επένδυση ή ζητώντας βοήθεια από άτομα με γνώσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα επικεντρωθείτε στις ερωτικές σας σχέσεις και σε ό,τι σας δίνει χαρά από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα έχετε ενδιαφέρουσες περιπέτειες ή θα ξεκινήσετε ένα μεγάλο έρωτα, θα ασχοληθείτε με τα παιδιά σας και θα βρείτε χρόνο για αγαπημένες δραστηριότητες. Από τις 5 του μήνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας και θα τους συμπαρασταθείτε σε ό,τι χρειάζονται. Θα κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας, θα αγοράσετε πράγματα που χρειάζεστε, θα φροντίσετε για την άνεση και την ασφάλειά σας και θα τακτοποιήσετε θέματα που απαιτούν υπομονή και δεξιοτεχνία. Παρασκηνιακές ενέργειες στον επαγγελματικό χώρο θα σας φέρουν σε δύσκολη θέση στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Μη δώσετε αφορμή για αρνητικά σχόλια και φερθείτε με σεβασμό στους ανωτέρους σας. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 14 θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα φέρει χαρούμενες εξελίξεις στις συνεργασίες και στις σχέσεις σας. Μη φερθείτε εγωιστικά σε άτομα που σας αγαπούν. Θα αγνοήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας ξεκουράζουν και σας δίνουν χαρά. Θα είστε κεφάτοι και δημιουργικοί, θα βγείτε με φίλους, θα γνωρίσετε κόσμο, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Ευχάριστες γνωριμίες, επαφές με παλιούς φίλους, μετακινήσεις και ευχάριστα νέα για τις υποθέσεις σας θα σας φτιάξουν το κέφι στις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. Θα σας αναστατώσει η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 10 Αυγούστου και θα προσπαθήσετε να έρθετε σε επαφή με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας και να προωθήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο με τον Ερμή στην Παρθένο θα είστε αυστηροί με μέλη της οικογένειας ή με το συγκάτοικό σας, αλλά χρειάζεται να βάλετε τα όριά σας. Ίσως κάνετε μια συμφέρουσα αγοραπωλησία. Θα έχετε συμπαράσταση και φροντίδα από την οικογένειά σας στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα λύσετε μια παλιά παρεξήγηση και θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας, οργανώνοντας το χώρο και ψωνίζοντας απαραίτητα πράγματα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Θα είστε κεφάτοι, ακούραστοι, δημιουργικοί και με την Αφροδίτη και τον Ερμή στο ζώδιό σας στις αρχές του μήνα θα ανανεωθείτε, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε, ίσως επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα ή θα κάνετε νέα σχέση. Παλιές οφειλές, τραπεζικές εκκρεμότητες ή φορολογικά θέματα θα σας αναστατώσουν στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας ή ζητήστε τη βοήθεια ειδικών. Θα προωθήσετε με επιτυχία τις ιδέες και τα επαγγελματικά σας σχέδια από τις 16 που μπαίνει ο Δίας στον Λέοντα. Θα επεκταθείτε επαγγελματικά, θα διαφημιστείτε, θα κάνετε μακρινά ταξίδια, θα έχετε ευφράδεια και πειθώ, θα είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18 θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να προγραμματίσετε τα έξοδά σας ώστε να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27 Ιουλίου ευνοεί τις πρωτοβουλίες σε επαγγελματικά θέματα και την προώθηση των ιδεών σας. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, θα συναντηθείτε με φίλους και συγγενείς, θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δεν αποκλείεται μια γνωριμία να σας συγκινήσει και να ξεκινήσει μια ερωτική σχέση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Ο Άρης στον Ζυγό ενισχύει τη δημιουργικότητα και τη συντροφική σας διάθεση. Κάποια οικονομικά προβλήματα θα σας προκαλέσουν ανασφάλεια και από τις 7 μέχρι τις 16 προσέξτε τα περιττά έξοδα και τις εκκρεμότητες που δεν πρέπει να αγνοήσετε. Από τις 17 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας η διάθεσή σας θα έχει μεταπτώσεις, δεν θα συγκεντρώνεστε εύκολα και η επιπολαιότητά σας μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση το σύντροφό σας ή ένα συνεργάτη σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 13 θα αφήσετε το θυμό σας να ξεσπάσει και θα κινδυνεύσει η ερωτική σας σχέση. Από τις 23 με την Αφροδίτη στους Διδύμους θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε. Νέες ευκαιρίες για να αυξήσετε το εισόδημά σας θα υπάρξουν στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

MAΪΟΣ 2014

Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 του μήνα θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή κάνοντας νέες γνωριμίες, παρέα με φίλους και συμμετέχοντας σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Ο Ερμής θα βρίσκεται από τις 7 στο ζώδιό σας και θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε καλύτερα, να κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και να σχεδιάσετε μια καλύτερη καθημερινότητα. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 14 θα αντιμετωπίσετε επαγγελματικές δυσκολίες ή προβλήματα στη συνεννόηση με συναδέλφους. Διώξτε το άγχος για να μην επιβαρύνετε την υγεία σας. Στις 24 θα μπορέσετε να προωθήσετε ένα επαγγελματικό ζήτημα και να βελτιώσετε τα οικονομικά σας. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 28 ευνοεί την επικοινωνία, τις σχέσεις, τα ταξίδια και κάθε είδους ξεκινήματα. Να σκέφτεστε πριν κάνετε κάτι, για να αποφύγετε λάθη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Όλο το μήνα με τον Άρη ανάδρομο στον Ζυγό θα είστε άκεφοι ή βαριεστημένοι και θα έχετε αρκετές δυσκολίες στην προσωπική σας ζωή. Η Αφροδίτη από τις 6 στους Ιχθύς ευνοεί επαγγελματικές συμφωνίες που θα αυξήσουν τα έσοδά σας, αρκεί να είστε σοβαροί και πειθαρχημένοι. Προβλήματα στη σχέση με το σύντροφό σας θα παρουσιαστούν στις 15 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό, κάποιοι όμως μπορεί να κάνετε ένα εντυπωσιακό ξεκίνημα που θα σας γεμίσει ελπίδες για το μέλλον. Το τελευταίο δεκαήμερο θα είναι επεισοδιακό. Να είστε προσεκτικοί στις οικονομικές σας συναλλαγές, να αποφύγετε τα ρίσκα και να μην αφήσετε φόβους και εμμονές να επηρεάσουν τη σχέση σας. Η έκλειψη Ηλίου στις 29 στον Ταύρο θα επηρεάσει τη διάθεσή σας και θα φρενάρει προσωρινά την πορεία σας, αλλά υπάρχει τρόπος να ανασυνταχτείτε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό θα δυσκολέψει όσες σχέσεις ξεκινήσουν αυτό το διάστημα και θα φέρει εμπόδια σε δημιουργικές ασχολίες. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα φέρει μια καλή επαγγελματική πρόταση ή ευκαιρία για αναγνώριση. Προσέξτε οτιδήποτε μπορεί να βλάψει τη δημόσια εικόνα σας και προστατέψτε τα μυστικά σας. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 του μήνα ευνοούνται νομικά θέματα, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και τα μακρινά ταξίδια. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 6 που ορθοδρομεί ο Δίας. Θα αυξήσετε το εισόδημά σας και θα καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις, αν και είναι πιθανό να κάνετε περιττά έξοδα. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 16 θα αναγκαστείτε να ασχοληθείτε με προβλήματα που αφορούν το σπίτι ή την οικογένειά σας. Στις 17 ο Ερμής μπαίνει στους Ιχθύς και θα υπάρξουν πολλές συζητήσεις που αφορούν την πορεία των επαγγελματικών σας. Ίσως μάθετε κάποια μυστικά ή θα αποκαλυφθεί μια συνωμοσία. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 μπορεί να κάνετε μια σημαντική φιλία, να βρείτε συμπαραστάτες σε μια προσπάθειά σας ή να γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία από την 1η του μήνα θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα, αλλά ο ανάδρομος Δίας στον Καρκίνο θα φέρει στην επιφάνεια εκκρεμότητες που μάλλον έχετε ξεχάσει. Ο κυβερνήτης σας θα κινείται από τις 6 Φεβρουαρίου φαινομενικά ανάδρομα και θα προκαλέσει καθυστερήσεις και μπερδέματα στον επαγγελματικό τομέα. Από τις 13 που θα μπει στον Υδροχόο θα είναι έντονη η ασυνεννοησία και χρειάζεται προσοχή σε όλες τις επαφές σας, αλλά και αν πρόκειται να ταξιδέψετε ή να τακτοποιήσετε νομικά θέματα. Η Πανσέληνος στις 15 στο Λέοντα θα φέρει κοντά φίλους και άτομα που σας συμπαθούν, μη χάσετε λοιπόν την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να διασκεδάσετε. Το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη στις 16 θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα αντιμετωπίσετε με πολύ καλή διάθεση ένα ζήτημα που σας απασχολεί. Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο στις 19 που ο κυβερνήτης σας σχηματίζει τετράγωνο με τον Κρόνο. Ίσως υπάρξουν προβλήματα με ένα ηλικιωμένο ή ισχυρό άτομο και πρέπει να είστε διαλλακτικοί και ήρεμοι. Το τετράγωνο Δία Ουρανού στις 26 θα σας γεμίσει ανασφάλεια για την κατάσταση των οικονομικών σας και πρέπει να είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο πρώτος μήνας του 2014 μπορεί να αποδειχτεί θετικός για τα οικονομικά και τα αισθηματικά σας, αρκεί να γίνετε πιο παραγωγικοί και μεθοδικοί. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει στο προσκήνιο οικονομικές εκκρεμότητες, αλλά θα βρεθεί τρόπος να τις καλύψετε. Θα έχετε καλές σχέσεις με τους γύρω σας και η προσωπική σας ζωή θα αποκτήσει ενδιαφέρον.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας κάνει να παραφερθείτε, γιατί μεγαλώνει τις ανασφάλειες και τους προβληματισμούς σας. αν δεν προσέξετε τα λόγια σας, θα τσακωθείτε με το σύντροφό σας ή με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Μια οικονομική δυσκολία θα σας αναγκάσει να σοβαρευτείτε και να κάνετε πιο οργανωμένες κινήσεις, για να αυξήσετε το εισόδημά σας και να περιορίσετε τα έξοδα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας γεμίσει αισιοδοξία και θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Όμως υπάρχουν δυσκολίες που μέχρι τώρα προσπαθούσατε να αγνοήσετε. Μην απογοητευτείτε από τα εμπόδια, από εσάς εξαρτάται να τα ξεπεράσετε και να βελτιώσετε την επαγγελματική σας κατάσταση, τα οικονομικά, αλλά και τη σχέση σας.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close