ΕΒΔΟΜΑΔΑ 10/5/2021 – 16/5/2021

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 10/5/2021 – 16/5/2021

 

ΚΡΙΟΙ:

Τι λείπει από τη ζωή σας για να νιώθετε ικανοποιημένοι και ασφαλείς; Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο βοηθά να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας, να κάνετε σωστές αγορές και να βελτιώσετε τις σχέσεις που θεωρείτε σημαντικές. Θα προσπαθείτε να κινείστε πιο αργά για να τσεκάρετε αν παίρνετε τις σωστές αποφάσεις.

Απαλλαγείτε από εμμονές, αρνητικές σκέψεις, φοβίες και αυτοκαταστροφικές τάσεις για να ισορροπήσετε και να ατενίσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία το μέλλον. Ο Δίας στους Ιχθύς θα αναδείξει τις ευαισθησίες και τον αλτρουισμό σας. Θα είστε γενναιόδωροι και θα βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη χωρίς να περιμένετε ανταπόδοση. Τα όνειρα θα είναι ολοζώντανα και ίσως μεταφέρουν σημαντικά μηνύματα, θα έχετε ισχυρή διαίσθηση και κάποιες εσωτερικές διεργασίες θα δυναμώσουν την πίστη σας.

ΤΑΥΡΟΙ:

Σημαντικές αλλαγές σε διάφορους τομείς φέρνει η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Θα μετακομίσετε σε πιο άνετο σπίτι ή σε άλλη πόλη, θα ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας και θα φροντίσετε την εμφάνισή σας. Θα αρχίσετε να υλοποιείτε ένα παλιό όνειρο, κάποιοι θα σκεφτείτε να κάνετε οικογένεια ή θα τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα.

Ο κύκλος των φίλων σας θα αυξηθεί με τον Δία στους Ιχθύς και οι πιο πολλοί θα εκτιμούν τις δυνατότητές σας. Θα απευθύνονται σε εσάς για να τους δώσετε συμβουλές και να τους στηρίξετε σε δύσκολες στιγμές. Μέσα από ομαδικές δραστηριότητες θα νιώθετε χρήσιμοι αλλά και θα μπορείτε πιο εύκολα να φτάσετε στην επίτευξη των στόχων σας. Ίσως πάρετε ηγετική θέση σε κάποιο σύλλογο, θα είστε πολύ δραστήριοι και θα ασχοληθείτε με κάποια κοινωνικά θέματα προσπαθώντας να προσφέρετε στο σύνολο.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο σας καλεί να απελευθερωθείτε από το παρελθόν για να σχεδιάσετε τους επόμενους στόχους σας χωρίς αρνητικές σκέψεις και δισταγμούς. Ίσως έρθουν στο φως πράγματα που κάποιοι προσπαθούσαν να αποκρύψουν ή θα είστε έτοιμοι να αντιμετωπίσετε αλήθειες που αν και πονάνε θα σας απαλλάξουν από προβλήματα.

Δείξτε στο επαγγελματικό περιβάλλον τι αξίζετε και μην κλείνεστε στον εαυτό σας. Ο Δίας στους Ιχθύς φέρνει ευκαιρίες για νέες θέσεις εργασίες και για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων. Θα αυξηθούν τα καθήκοντά σας, θα κάνετε ταξίδια για επαγγελματικούς λόγους, θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας και θα έχετε κοινωνική άνοδο. Οι σχέσεις σας με προϊστάμενους και συνάδελφους θα βελτιωθούν πολύ και θα δουλεύετε με χαρά.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:

Ευνοούνται οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, η διαφήμιση της δουλειάς σας, οι συναλλαγές με το εξωτερικό και η επίλυση νομικών υποθέσεων. Ο Δίας στους Ιχθύς φέρνει ευκαιρίες για μακρινά ταξίδια, γνωριμίες με άτομα διαφορετικής κουλτούρας αλλά και μεγάλη επιθυμία για απόκτηση γνώσεων. Το γράψιμο, το διάβασμα, οι μελέτες θα σας προσφέρουν πνευματική ανάταση και θα ανοίξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Δυνατές φιλίες θα δημιουργηθούν το επόμενο διάστημα γιατί η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει στη ζωή σας αξιόλογα άτομα και με αρκετούς θα έχετε κοινά ενδιαφέροντα. Παλιές γνωριμίες θα επιστρέψουν ή θα συναντηθείτε τυχαία σε παρέες και θα αναθερμανθούν οι σχέσεις. Η συμμετοχή σε ομαδικές δραστηριότητες θα σας γεμίσει ενέργεια.

ΛΕΟΝΤΕΣ:

Είναι κατάλληλες μέρες για να σχεδιάσετε τις επόμενες κινήσεις σας στον τομέα των οικονομικών. Με τον Δία στους Ιχθύς θα έχετε οφέλη από επιστροφή φόρου, ρύθμιση οφειλών, από κληρονομιά ή από αύξηση των κερδών του συντρόφου σας. Θα καταλάβετε τι είναι πραγματικά σημαντικό, θα αντιμετωπίσετε τις ανασφάλειές σας και θα κάνετε σωστή διαχείριση των εσόδων σας για να αποφύγετε σπατάλες και ριψοκίνδυνες επενδύσεις.

Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα επικεντρωθείτε στην εξέλιξη της καριέρας σας. Θα βρείτε μια νέα απασχόληση, θα σταθεροποιηθείτε στην παρούσα δουλειά ή θα αρχίσετε δική σας επιχειρηματική δραστηριότητα. Ίσως αποφασίσετε να μεταφέρετε την επαγγελματική έδρα στο σπίτι για να δουλεύετε πιο άνετα και να γλιτώσετε περιττά έξοδα.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:

Θα δημιουργήσετε ή θα σταθεροποιήσετε μια συνεργασία, μια νομική υπόθεση θα τακτοποιηθεί με τον καλύτερο τρόπο και θα κάνετε πετυχημένες διαπραγματεύσεις. Με τον Δία στους Ιχθύς θα έχετε οικονομικά οφέλη από κοινές δραστηριότητες με έναν φίλο ή με τον σύντροφό σας. Οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν οικειότητα, κατανόηση και ζεστασιά και αν έχετε βρει το άτομο που σας ταιριάζει είναι πιθανό αυτό το διάστημα να πάρετε την απόφαση να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας ή να συγκατοικήσετε.

Αν αντιμετωπίζετε διλήμματα και δεν ξέρετε ποιον δρόμο να ακολουθήσετε η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις γιατί θα εξετάσετε τις διάφορες επιλογές με ψυχραιμία αλλά και αυτοπεποίθηση. Θα έχετε κέρδη από συναλλαγές με το εξωτερικό, από δημοσιεύσεις και από νομικές υποθέσεις. Ίσως ταξιδέψετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας.

ΖΥΓΟΙ:

Θα είστε πολύ ευχαριστημένοι από την απόδοσή σας στη δουλειά αλλά και από τη συμπεριφορά των συναδέλφων σας. Μια νέα θέση εργασίας, το κλείσιμο μιας συνεργασίας ή η ανάληψη μεγαλύτερων ευθυνών θα αυξήσουν τα κέρδη σας. Με τον Δία στους Ιχθύς θα φροντίσετε την υγεία σας και ίσως ασχοληθείτε με εναλλακτικές θεραπείες. Να προσέχετε τη διατροφή σας για να μην πάρετε βάρος. Κάποιοι θα υιοθετήσετε ένα κατοικίδιο.

Θα τακτοποιήσετε αρκετές οικονομικές εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Δάνεια και άλλες παλιές οφειλές θα σας απασχολήσουν αλλά θα τα καταφέρετε γιατί θα εστιάσετε στο πώς θα αυξήσετε το εισόδημά σας, μετριάζοντας παράλληλα τις σπατάλες. Ευνοούνται οι νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και οι επενδύσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:

Θα σας απασχολήσουν οι προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο. Με ποιους μπορείτε να συνεννοηθείτε; Ποιοι δημιουργούν προβλήματα και τι ακριβώς ζητάτε για να είστε καλά; Κάντε ξεκαθαρίσματα, απομακρυνθείτε από αυτούς που σας ταλαιπωρούν και προχωρήστε με εκείνους που αξίζουν την αγάπη σας.

Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και θα ανακαλύψετε νέους τρόπους διασκέδασης. Αν είστε μόνοι θα γνωρίσετε άτομα που θα σας γοητεύσουν και θα δημιουργηθούν πολύ ρομαντικά ειδύλλια. Οι φίλοι θα σας παρακινούν να πηγαίνετε σε διάφορες εκδηλώσεις, θα ξεκινήσετε ένα χόμπι ή κάποια καλλιτεχνική δραστηριότητα. Ο Δίας στους Ιχθύς βελτιώνει τις σχέσεις με τους αγαπημένους σας γιατί θα είστε αυθόρμητοι, εκδηλωτικοί, θα τους φροντίζετε και θα μοιράζεστε μαζί τους στιγμές γεμάτες τρυφερότητα.

ΤΟΞΟΤΕΣ:

Ισχυροποιήστε τη θέση σας στον επαγγελματικό χώρο αναλαμβάνοντας ευθύνες και αποδεικνύοντας ότι έχετε πολλά να προσφέρετε. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί κάθε επιχειρηματική προσπάθεια και είναι κατάλληλο διάστημα να κλείσετε καλές συμφωνίες ή να αρχίσετε επικερδείς συνεργασίες. Φροντίστε την υγεία σας και γυμναστείτε.

Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας, θα μετακομίσετε σε πιο άνετο σπίτι και θα το εξοπλίσετε με όμορφα αντικείμενα. Ο Δίας βοηθά να βελτιωθούν οι οικογενειακές σχέσεις και θα περνάτε πολύ χρόνο μαζί τους απολαμβάνοντας την ασφάλεια που νιώθετε. Θα τακτοποιήσετε όλες τις κληρονομικές εκκρεμότητες, θα αγοράσετε ή θα πουλήσετε ένα ακίνητο και μπορεί να υποδεχτείτε ένα νέο μέλος στην οικογένεια. Θα έρθετε σε επαφή με συγγενείς που μένουν μακριά ή θα επισκεφτείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:

Έχετε βρει τον σύντροφο που σας ταιριάζει; Ήρθε ο καιρός να προχωρήσετε στη δημιουργία οικογένειας ή και στην απόκτηση ενός παιδιού. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε σοβαρά, αξιόλογα άτομα και θα προκύψουν σταθεροί δεσμοί. Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φέρει πάλι στη ζωή σας έναν παλιό έρωτα και θα αναθερμάνει σχέσεις που αξίζουν.

Οι μελέτες, η συγγραφή και η διδασκαλία θα γίνονται πιο εύκολα γιατί θα κατανοείτε όλες τις πτυχές ενός θέματος και θα τις μεταφέρετε με ήρεμο, κατανοητό τρόπο. Θα έχετε κέρδη από ταξίδια, από εμπόριο, από δημόσιες σχέσεις και από επιχειρηματικές συμφωνίες. Είναι καλό διάστημα για να δώσετε εξετάσεις, για να ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και για να συσφίξετε τις σχέσεις με αδέλφια και άλλους συγγενείς. Ο Δίας στους Ιχθύς διευκολύνει τις επικοινωνίες και θα μπορείτε πιο άνετα να προωθείτε τις ιδέες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στρέφει την προσοχή σας σε θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και με την οικογένεια. Θα βάψετε και θα διακοσμήσετε τον χώρο σας, θα βρείτε ένα πιο άνετο σπίτι αν θέλετε να μετακομίσετε, θα πουλήσετε ή θα αγοράσετε ένα ακίνητο. Οι οικογενειακοί δεσμοί γίνονται πιο δυνατοί και θα αισθάνεστε ασφαλείς.

Με τον Δία στους Ιχθύς θα αναπτύξετε τα ταλέντα σας, θα βάλετε σε εφαρμογή φιλόδοξα σχέδια και θα αυξήσετε το εισόδημά σας, αρκεί αν είστε ρεαλιστές και συγκροτημένοι. Θα φροντίσετε να διαφυλάξετε συναισθηματικά και υλικά κεκτημένα για να νιώθετε ασφαλείς και θα προτιμάτε να έχετε κοντά σας οικεία πρόσωπα και αντικείμενα για να είστε άνετοι. Οικονομικά προβλήματα από το παρελθόν μπορούν να ρυθμιστούν τους επόμενους μήνες, θα έχετε δώρα ή μπόνους που δεν περιμένετε, κέρδη από κληρονομιά ή αγοραπωλησίες.

ΙΧΘΥΕΣ:

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο ευνοεί τις επαγγελματικές δραστηριότητες, τις δημόσιες σχέσεις, τις σπουδές, τις μετακινήσεις και την κοινωνική σας προβολή. Με αυτοπεποίθηση και επιμονή θα κάνετε πετυχημένες διαπραγματεύσεις, θα κλείσετε επικερδείς συμφωνίες και θα εντυπωσιάσετε με την παρουσία σας τα άτομα που θα βρίσκονται κοντά σας.

Ο Δίας στο ζώδιό σας αυξάνει την αυτοπεποίθηση, τη γενναιοδωρία, την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας. Θα έχετε ευκαιρίες να δείξετε την αξία σας στον επαγγελματικό τομέα, οι προσωπικές σχέσεις θα έχουν ζεστασιά, οικειότητα και υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης. Αν είστε αδέσμευτοι μπορεί αν συναντήσετε έναν μεγάλο έρωτα ενώ όσοι έχετε βρει ήδη τον σύντροφο που σας ταιριάζει μάλλον θα αποφασίσετε να κάνετε οικογένεια. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας ό,τι κι αν προσπαθείτε αλλά πρέπει κι εσείς να είστε προσεκτικοί.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close