ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9/10/23 – 15/10/23

ΕΒΔΟΜΑΔΑ 9/10/23 – 15/10/23

ΚΡΙΟΙ:

Με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό ξεκινά μια περίοδος αξιολόγησης των προσωπικών σχέσεων και των συνεργασιών. Θα αποφασίσετε με ποια άτομα μπορείτε να συνεννοηθείτε και από ποιους πρέπει να απομακρυνθείτε. Νέες γνωριμίες θα καλύψουν τα κενά.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 βοηθώντας να προγραμματίζετε την καθημερινότητά σας για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις. Θα συνεργάζεστε πολύ καλά με τους συναδέλφους σας, θα προκύψουν φλερτ στον εργασιακό χώρο, θα αρχίσετε δίαιτα, γυμναστική και θα προσέχετε την υγεία σας.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 ευνοεί τη ρύθμιση δανείων και άλλων οφειλών. Λύστε φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες, μιλήστε με ειδικούς για να κάνετε επενδύσεις ή για να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Ο ερωτισμός θα είναι στα ύψη.

ΤΑΥΡΟΙ:

Θα σταματήσετε επιτέλους τις βλαβερές συνήθειες που επιβαρύνουν την υγεία και τον ψυχισμό σας. Θα τρώτε πιο σωστά και θα βάλετε τη γυμναστική στη ζωή σας. Επίσης θα είστε πιο αποδοτικοί στον εργασιακό χώρο και θα αμειφθείτε ανάλογα.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 θα ζήσετε ερωτικές και δημιουργικές μέρες. Θα αφιερώνετε πολύ χρόνο στα παιδιά και στον σύντροφό σας αν και όταν πρέπει θα είστε αυστηροί για να τους συνετίσετε. Θα διασκεδάζετε και θα απολαμβάνετε το φλερτ αλλά θα είστε επιλεκτικοί και προσγειωμένοι.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 σας κάνει ανταγωνιστικούς, ζηλιάρηδες, προκλητικούς και ευερέθιστους. Οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν πάθος αλλά θα κοντράρεστε συχνά με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ:

Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα τονίσει τις ανισορροπίες και τα προβλήματα στις σχέσεις με τα παιδιά και με τον σύντροφό σας αλλά με καλή θέληση και υπομονή θα έρθετε πιο κοντά. Θα είστε ανοιχτοί σε νέες γνωριμίες και σε διαφορετικές δραστηριότητες.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 και θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στην οικογένεια και στις ανάγκες του σπιτιού. Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας για να ζείτε με άνεση, θα μαγειρεύετε υγιεινά και θα περιποιείστε τους αγαπημένους σας. Κάποιοι μπορεί να μεταφέρετε την έδρα της δουλειάς σας στο σπίτι ή θα δουλεύετε εκεί περισσότερο.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 φέρνει εντάσεις στον εργασιακό χώρο. Θα δουλεύετε παραπάνω γιατί θα αυξηθούν οι υποχρεώσεις σας και θα έχετε αρκετές αντιπαραθέσεις με τους συναδέλφους σας. Προσέξτε την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΙ:

Με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα σας απασχολούν οικογενειακές διαφωνίες, συναισθηματικές εντάσεις με τον συγκάτοικό σας ή θέματα που σας πόνεσαν στο παρελθόν και πρέπει να τα ξεπεράσετε για να προχωρήσετε χωρίς περιττά φορτία.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 φέρνοντας ευκαιρίες για ταξιδάκια και πιο πολλές επικοινωνίες με τα αδέλφια ή με γείτονες. Θα είστε αισιόδοξοι, εξωστρεφείς και από τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε θα προκύψουν έρωτες ή συνεργασίες. Βέβαια για να εμπιστευτείτε κάποιον θα πρέπει να προσπαθήσει αρκετά.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 τονίζει τη γοητεία σας, αυξάνει τη δημιουργικότητα, το κέφι και τον ερωτισμό. Τα φλερτ θα είναι έντονα και κάποια θα καταλήγουν σε σχέσεις που θα βασίζονται κυρίως στη σεξουαλική έλξη.

ΛΕΟΝΤΕΣ:

Αν κάποια ζητήματα έχουν προκαλέσει προστριβές στις σχέσεις με τα αδέλφια ή με άλλους συγγενείς, η έκλειψη στον Ζυγό βοηθά να τους προσεγγίσετε και να καταφέρετε να συνεννοηθείτε. Ζητήστε αυτά που θέλετε χωρίς δισταγμό.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 βοηθώντας να οργανώσετε σωστά τα οικονομικά σας, να ρυθμίσετε οφειλές και να κάνετε λίστα με τις υποχρεώσεις σας. Μια νέα πηγή εσόδων θα σας δώσει τις ανάσες που χρειάζεστε για να απαλλαγείτε από το άγχος και να σχεδιάσετε τις επόμενες επαγγελματικές σας κινήσεις.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 στρέφει την προσοχή σας σε κληρονομικά θέματα και στις οικογενειακές σχέσεις. Ευνοούνται οι αγοραπωλησίες, ίσως μετακομίσετε σε πιο άνετο σπίτι και κάποιοι θα πρέπει να λύσετε διαφωνίες με συγγενείς ή με τον συγκάτοικό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΙ:

Θα επαναξιολογήσετε τη σημασία που έχουν για εσάς οι υλικές απολαβές και η συναισθηματική κάλυψη. Θα φερθείτε έξυπνα βρίσκοντας τρόπους να αυξήσετε αρκετά τα έσοδά σας αποφεύγοντας τα ρίσκα και ίσως ξεκινήσετε νέες συνεργασίες.

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 8/11 θα βρείτε την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στη δουλειά και στη διασκέδαση. Θα έχετε αυτοπεποίθηση, θα οργανώνετε τον χρόνο σας πολύ προσεκτικά, θα αποφεύγετε τη σπατάλη χρημάτων και ενέργειας. Με τον σύντροφό σας θα έρθετε πιο κοντά και όσοι είστε μόνοι ίσως γνωρίσετε έναν νέο έρωτα.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 ευνοεί τις διαπραγματεύσεις, την εύρεση εργασίας, τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, την υπογραφή συμφωνιών και συμβολαίων. Οι σχέσεις με αδέλφια, άλλους συγγενείς και γείτονες θέλουν προσοχή για να μην παρεξηγηθείτε.

ΖΥΓΟΙ:

Η ηλιακή έκλειψη στο ζώδιό σας φέρνει πολλούς προβληματισμούς για τις επιλογές και την πορεία σας τόσο στη δουλειά όσο και στις προσωπικές σχέσεις. Περνάτε καλά με τα άτομα που είναι κοντά σας; Είναι καιρός να προχωρήσετε σε απαραίτητες αλλαγές.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 και θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από δυσάρεστα συναισθηματικά φορτία. Πετάξτε ενθύμια από αγάπες που σας πλήγωσαν, ξεκουραστείτε και γεμίστε τις μπαταρίες σας. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα μοιράζεστε με τον σύντροφό σας τις σκέψεις σας για το μέλλον, όμως θα παραμένετε προσγειωμένοι.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 επηρεάζει τον οικονομικό τομέα. Θα αγχώνεστε για τις τρέχουσες υποχρεώσεις, ίσως προκύψουν και έκτακτα έξοδα αλλά θα καταφέρετε να είστε συνεπείς γιατί θα βρείτε εναλλακτικές πηγές εσόδων.

ΣΚΟΡΠΙΟΙ:

Άλυτα ζητήματα από το παρελθόν, αρνητικές εμπειρίες και φοβίες έρχονται στο φως με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό. Διώξτε ό,τι δεν σας εξυπηρετεί πια, αφήστε πίσω τις καταστάσεις που σας πλήγωσαν και αντιμετωπίστε το μέλλον με αισιοδοξία.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 φέρνοντας ευκαιρίες να δικτυωθείτε κοινωνικά, να φλερτάρετε και να διασκεδάσετε. Φίλοι θα στηρίξουν ένα επαγγελματικό σας εγχείρημα ή θα συμμετέχετε σε μια εθελοντική ομαδική δραστηριότητα. Θα αναδείξετε τις ικανότητές σας και θα εισπράττετε κολακευτικά σχόλια.

Ο Άρης στο ζώδιό σας μέχρι τις 24/11 τονίζει τη γοητεία, τον δυναμισμό και το πείσμα σας. Θα είστε πολύ ενεργοί στον τομέα των ερωτικών σχέσεων, ανταγωνιστικοί στη δουλειά και αν ελέγξετε τον εγωισμό σας θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ό,τι προσπαθείτε.

ΤΟΞΟΤΕΣ:

Η ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα σας υπενθυμίσει πως για να εξελιχθείτε αλλά και για να περνάτε καλά θέλετε να πλαισιώνεστε από ικανά, ευγενικά και ανοιχτόμυαλα άτομα. Θα απομακρυνθείτε από κάποιους φίλους και θα εισχωρήσετε σε νέες παρέες.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 επηρεάζοντας θετικά τις εξελίξεις σε επαγγελματικά κυρίως θέματα. Θα εργάζεστε πολλές ώρες αφοσιωμένοι στους στόχους σας για να ικανοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Άτομα κύρους θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα διευκολύνουν τις προσπάθειές σας για άνοδο.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 σας κάνει προσεκτικούς και καχύποπτους. Θα κρατάτε κρυφές τις σκέψεις σας, ίσως εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες και θα περνάτε πολύ χρόνο απομονωμένοι ή με λίγα, έμπιστα άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΟΙ:

Οι επαγγελματικοί στόχοι και η εξέλιξη της καριέρας έρχονται σε πρώτο πλάνο με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό στις 14 Οκτωβρίου. Θα διεκδικήσετε θέσεις και προνόμια, θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες και θα αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προσόντα σας.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 και θα διευρύνετε τις γνώσεις σας με σεμινάρια, διάβασμα ή θα γνωρίσετε άτομα από άλλη χώρα, με διαφορετική κουλτούρα. Οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε αυτό το διάστημα θα επηρεάζουν τον τρόπο που σκέφτεστε, θα οπλιστείτε με δύναμη και θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 ευνοεί τη συμμετοχή σε κοινωνικές ομάδες και φέρνει νέους φίλους στη ζωή σας. Κάποιοι φιλικοί δεσμοί θα γίνουν πολύ δυνατοί και θα νιώθετε χαρούμενοι που πλαισιώνεστε από ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΙ:

Θα αποφασίσετε να ολοκληρώσετε έναν κύκλο σπουδών που είχατε αφήσει στη μέση, θα επιλέξετε να δουλέψετε στο εξωτερικό ή θα ταξιδέψετε με ένα αγαπημένο άτομο. Θα διευρύνετε την αντίληψή σας με νέες εμπειρίες, γνώσεις και φιλοσοφικές αναζητήσεις.

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα διευθετήσετε νομικά ή περιουσιακά θέματα και θα συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας για τη διαχείριση του κοινού ταμείου. Θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν, θα βρείτε μια απασχόληση ή θα αυξήσετε το εισόδημά σας με μια προσεκτική επένδυση.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 βοηθά να προωθήσετε θέματα που σχετίζονται με την καριέρα σας. Θα είστε ανταγωνιστικοί, φιλόδοξοι και θα πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να αποφεύγετε τις αντιπαραθέσεις με προϊστάμενους και συνάδελφους.

ΙΧΘΥΕΣ:

Με την ηλιακή έκλειψη στον Ζυγό θα αλλάξετε ό,τι μπλοκάρει την ανοδική πορεία σας. Θα διευθετήσετε παλιές οφειλές, θα επανεξετάσετε τους όρους μιας επιχειρηματικής συνεργασίας, θα ασχοληθείτε με φορολογικά, ασφαλιστικά και περιουσιακά θέματα.

Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στην Παρθένο μέχρι τις 8/11 επηρεάζοντας θετικά τον τομέα των σχέσεων και συνεργασιών. Αν είχατε απομακρυνθεί από τον σύντροφό σας, θα βρείτε λύση σε θέματα που σας απασχολούσαν και θα συμφιλιωθείτε. Θα προκύψουν νέοι έρωτες αλλά και επαγγελματικές προτάσεις, όμως θα είστε απαιτητικοί και τελειομανείς.

Ο Άρης στον Σκορπιό μέχρι τις 24/11 ευνοεί τη λύση νομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Θα επικοινωνείτε ή θα συναλλάσσεστε με άτομα από το εξωτερικό, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ασχοληθείτε με φιλοσοφικά θέματα ή με ψυχανάλυση.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close