Ιχθύες 2014-2017

Ιχθύες 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Με κέφι και αποφασιστικότητα θα παλέψετε να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο από την 1η Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλά θα βρείτε πολύ εύκολους τρόπους να πετύχετε τους στόχους σας γιατί δεν θα αντέχετε τις ταλαιπωρίες. Το σπίτι σας θα γεμίσει φίλους στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, χαρείτε τις ήρεμες στιγμές, αποφύγετε τους καβγάδες και μην αποφασίσετε τώρα για αγορές ή συγκατοίκηση. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα αναθεωρήσετε τις επαγγελματικές σας επιλογές, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να αλλάξετε δουλειά και μπορεί να δεχτείτε πρόταση από παλιούς συναδέλφους αλλά δεν πρέπει να βιαστείτε. Ευνοούνται τα ταξίδια, οι σπουδές, οι επαγγελματικές δραστηριότητες και οι νομικές υποθέσεις από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, θα έχετε ευκαιρίες να εξελιχθείτε και να θέσετε νέους στόχους. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα καταφέρετε να προβάλετε τη δουλειά σας, μπορεί να δεχτείτε μια πρόταση που περιλαμβάνει συχνές μετακινήσεις, θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα προσπαθήσετε να διασφαλίσετε μια πετυχημένη πορεία. Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό περιβάλλον από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, νέες αξιόλογες γνωριμίες θα αντέξουν στον χρόνο, θα προβάλετε τη δουλειά σας, θα είστε αξιαγάπητοι και σοβαροί.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα νοσταλγείτε τα παλιά με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου και ίσως αισθάνεστε αποξενωμένοι από φίλους και συγγενείς, θα πάτε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας ή θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι μαζί με κάποιον που αγαπάτε. Ευκαιρίες για επαγγελματικές αλλαγές και επεκτάσεις θα έχετε από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα σας στηρίξουν όσοι εκτιμούν την αξία σας και ίσως επεκτείνετε τις γνώσεις σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα δίνετε σημασία στις βαθύτερες ανάγκες σας, οι σπουδές θα σας απασχολήσουν αρκετά, ίσως ερωτευτείτε ένα άτομο που ζει σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό και θα κανονίσετε με τον σύντροφό σας ένα ταξίδι. Θα ζητήσετε συμβουλή από έμπιστα άτομα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18 για να αναδιαρθρώσετε τη ζωή σας, θα έχετε πνευματικές αναζητήσεις και θα αλλάξετε πολλά στον τρόπο που σκέφτεστε. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 έχοντας διδαχτεί από τα λάθη σας θα κάνετε τις απαιτούμενες αλλαγές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή αποφεύγοντας να συντηρήσετε καταστάσεις που έχουν αποδειχτεί αναποτελεσματικές.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας, μην κάνετε παράτολμες συναλλαγές με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου και καταπολεμήστε το άγχος, θα έχετε ευκαιρία να αυξήσετε τα έσοδά σας αλλά δεν πρέπει να είστε ανυπόμονοι και νευρικοί. Θα πετύχετε φιλόδοξους στόχους με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα βγείτε ωφελημένοι από νομικά θέματα, θα σπουδάσετε, θα κάνετε μακρινά ταξίδια ή θα βρείτε δουλειά με αρκετά κέρδη. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα προσπαθείτε να διασφαλίσετε το εισόδημά σας αλλά και να κάνετε καλή εντύπωση σε άτομα που είναι σημαντικά στη ζωή σας για να είστε σίγουροι πως οι σχέσεις θα συνεχιστούν με αγάπη και καλή επικοινωνία. Σπουδές αλλά και επαγγελματικές δραστηριότητες ευνοούνται με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, επαφές με άτομα από μακριά θα ανοίξουν νέες προοπτικές, θα αναζητάτε περιπέτειες και γνώσεις. Θα ρυθμίσετε δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, τα επαγγελματικά ξεκινήματα ευνοούνται όπως και οι συνεργασίες με δικά σας άτομα, μπορεί να κερδίσετε χρήματα από ένα ακίνητο ή από έξυπνες επενδύσεις. Θα πρέπει να ρυθμίσετε δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, θα έχετε αγωνία για την πρόοδο των οικονομικών σας και θα προσεγγίσετε αγαπημένα άτομα για να ηρεμήσετε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα αγχωθείτε από τις παράλογες ή υπερβολικές απαιτήσεις του συντρόφου σας, εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά και μάλλον είναι καιρός για ξεκαθαρίσματα. Θα έχετε ανάγκη από τη φροντίδα των ατόμων που αγαπάτε με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 6 Σεπτεμβρίου αλλά θα τους κουράζετε με τις απαιτήσεις και τα παράπονά σας, φροντίστε λοιπόν να ηρεμήσετε. Όσοι είχατε παραμελήσει τον σύντροφό σας θα αφιερώνετε περισσότερο ποιοτικό χρόνο με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20 για να αναζωπυρώσετε τη σχέση, θα βάζετε όρια σε όσους παραφέρονται και θα είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες. Οι σταθερές σχέσεις θα αναβαθμιστούν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 και θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον με τον σύντροφό σας, κάποιοι θα βρείτε ασφάλεια και ηρεμία σε μια νέα σχέση. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα βρείτε συμβιβαστικές λύσεις για μια οφειλή , θα είστε ανήσυχοι για την πορεία των οικονομικών σας αλλά θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά από έναν γνωστό ή θα αξιοποιήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο και θα ηρεμήσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Θα διαχειρίζεστε ανορθόδοξα τα οικονομικά σας και ίσως ρισκάρετε αρκετά από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, να αποφεύγετε τα περιττά έξοδα και μην βιάζεστε να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα ή να αλλάξετε αντικείμενο. Θα βρείτε δύναμη να αντιμετωπίσετε δραστικά τα θέματα που σας απασχολούν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7 αλλά μπορεί να κάνετε αδέξιους χειρισμούς λόγω βιασύνης, άρα χρειάζεστε ηρεμία. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα υπάρχουν έντονες αντιπαραθέσεις στη σχέση με τον σύντροφό σου, ίσως φτάσετε κοντά στον χωρισμό αν αντιμετωπίζατε από πριν προβλήματα και κάποιοι θα επικοινωνήσετε με έναν παλιό έρωτα. Θα γυμνάζεστε πιο πολύ και θα τρώτε πιο υγιεινά από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα για να έχετε τις απαραίτητες δυνάμεις να δουλέψετε σκληρά για να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα. Προβλήματα υγείας και εμπόδια σε επαγγελματικά ζητήματα θα ξεπεραστούν από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα ανακτήσετε τις δυνάμεις και τη θετική σας ενέργεια, έρωτες θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο αλλά και ευκαιρίες για κέρδη. Θα είστε ασυνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, θα κάνετε παρατηρήσεις στους συνεργάτες σας, θα αλλάζετε συχνά γνώμη και προτεραιότητες.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

 Θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα επισκεφτείτε αγαπημένους συγγενείς, θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα οργανώσετε μια μετακόμιση και κάποιοι θα αποκτήσετε συγκάτοικο. Θα αναλάβετε πιο πολλά καθήκοντα στη δουλειά από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα εμψυχώνετε αλλά και θα επιτηρείτε τους συνεργάτες σας, θα οργανωθείτε σωστά και θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα είναι πιο έντονα τα προβλήματα με ένα φιλικό άτομο, οι τσακωμοί μπορεί να οδηγήσουν σε ρήξη γι’ αυτό προσέξτε αν δεν θέλετε να αποχωριστείτε ανθρώπους που θεωρείτε σημαντικούς στη ζωή σας. Θα έχετε ευκαιρίες να βρείτε δουλειά ή να κλείσετε καλές συμφωνίες στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο αλλά θα βρίσκετε χρόνο να φροντίσετε τον εαυτό σας. Θα παραμερίσετε το συναίσθημα από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο για να εξετάσετε με προσοχή αν καλύπτεστε από τον σύντροφο ή από τους συνεργάτες σας, θα είστε επικριτικοί και δεν θα διστάσετε να απομακρύνετε όσους δεν διορθώνονται. Η δημιουργία οικογένειας ή ενός παιδιού θα απασχολήσει πολλούς από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, σχέσεις θα δημιουργηθούν βασισμένες στον ρομαντισμό και νέες γνωριμίες θα σας δώσουν χαρά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, μια παλιά αγάπη θα επιστρέψει ή θα ξεκινήσετε μια παθιασμένη ιστορία και αρκετοί θα κάνετε προσπάθεια να έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας αλλά δεν θα λείπουν οι διαφωνίες. Θα λύσετε παρεξηγήσεις και θα κάνετε νέους φίλους από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, οι δημόσιες σχέσεις θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε, θα κάνετε ταξίδια και θα φλερτάρετε. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση θα τακτοποιηθούν με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, οικογενειακές διαφωνίες θα επιλυθούν, θα έρθετε πιο κοντά σε κάποιους συγγενείς ή θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση και οργάνωση του σπιτιού σας. Οι συνεργασίες θα είναι επικερδείς με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα ευνοούνται οι νέες δραστηριότητες, δεν θα αποφεύγετε τις σπατάλες όμως το εισόδημά σας θα αυξηθεί αν δουλεύετε με σύστημα. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα είναι επιτακτική η ανάγκη να ξεχωρίσετε στον επαγγελματικό χώρο δείχνοντας τα ταλέντα σας, κάποιοι θα θέλετε να φύγετε από μια βαρετή δουλειά και ίσως θελήσετε να αποκτήσετε περισσότερα εφόδια. Η ερωτική σας ζωή θα βελτιωθεί από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα είστε εκδηλωτικοί με τους φίλους και με τον σύντροφό σας, θα γνωρίσετε κόσμο, θα φλερτάρετε και ίσως ξεκινήσετε μια σχέση. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ευνοούνται τα φλερτ, οι επανασυνδέσεις, οι νέες ερωτικές σχέσεις και οι δημιουργικές ασχολίες, θα έχετε προτάσεις για διασκέδαση, μπορεί να ξεκινήσετε κάποιο χόμπι και θα βελτιώσετε την επικοινωνία με αγαπημένα πρόσωπα.

ΜΑΪΟΣ 2017

Μια τολμηρή επαγγελματική ιδέα θα αποφέρει κέρδη, οι αγορές που θα κάνετε θα είναι χρήσιμες με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα εισπράξετε ποσό που σας χρωστούσαν ή θα κάνετε πετυχημένες οικονομικές συναλλαγές. Θα επισκεφτείτε συγγενείς που ζουν μακριά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα νοσταλγείτε έναν παλιό έρωτα ή θα αναζητήσετε τρόπους να πραγματοποιήσετε αλλαγές στη ζωή σας. Χρησιμοποιώντας λογικά επιχειρήματα θα κερδίζετε ό,τι σας αξίζει με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, θα κάνετε ευχάριστα ταξίδια και αποκαλυπτικές συζητήσεις με άτομα που είναι κοντά σας, οι νέες γνωριμίες θα εξελιχθούν σε καλές φιλίες ή σε έρωτες. Μια μετακόμιση ή μια συγκατοίκηση θα σας δώσουν μεγάλη χαρά με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, οι οικογενειακές σχέσεις θα βελτιωθούν και ίσως φιλοξενήσετε συγγενείς που ζουν μακριά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Θα νιώθετε ανικανοποίητοι και θα βλέπετε παντού προβλήματα με την Αφροδίτη ανάδρομη στο ζώδιό σας από τις 3 μέχρι τις 15, σχέσεις και συνεργασίες θα δοκιμαστούν, η κακή σας διάθεση θα σας απομακρύνει από τον σύντροφό σας. Θα χρειαστεί να δουλεύετε περισσότερο από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, οι σχέσεις με συνάδελφους θα είναι τεταμένες ή θα έχουν πολλές απαιτήσεις και θα νιώθετε πως σας αδικούν χωρίς λόγο. Θα προσπαθήσετε να διαλύσετε μια παρεξήγηση με αγαπημένο άτομο από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, ταξίδια, οδήγηση και σπουδές χρειάζονται προσοχή, προσέχετε τι λέτε και να διαβάζετε τους όρους πριν υπογράψετε κάτι. Θα κάνετε σχέδια για την επαγγελματική σας πορεία με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα βάλετε σε τάξη ό,τι εκκρεμεί, θα βρεθείτε με παλιούς συνεργάτες για να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα είστε ανήσυχοι και θορυβώδεις, θα διεκδικήσετε περισσότερη προσοχή από την οικογένειά σας, θα ενημερωθείτε για πράγματα που θέλετε να αγοράσετε για το σπίτι ή θα ψάξετε πώς θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Θα συνδυάσετε ένα επαγγελματικό ταξίδι με επίσκεψη σε συγγενείς με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα συναντήσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους και θα κερδίσετε τις εντυπώσεις.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Απρόβλεπτα έξοδα θα σας αγχώσουν με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό από τις 4, θα εισπράξετε χρήματα που καθυστερούσαν αλλά δεν θα αποφύγετε τις σπατάλες, ίσως τσακωθείτε με συνεργάτες για την αμοιβή σας και πρέπει να προσέχετε τι συμφωνείτε. Θα υπερασπίζεστε ήρεμα αλλά με επιμονή τις απόψεις σας από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, ταξίδια και δημόσιες σχέσεις θα αποφέρουν κέρδη, θα είστε ισχυρογνώμονες και εγωιστές. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα σας ενοχλεί η έλλειψη ασφάλειας, όσοι έχετε προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας θα δώσετε τελεσίγραφο στον σύντροφό σας και αν δεν είστε ικανοποιημένοι από τη δουλειά σας θα ψάξετε κάτι καλύτερο. Θα έχετε ευκαιρίες να αυξήσετε τα έσοδά σας από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό ξεκινώντας νέα δραστηριότητα ή βελτιώνοντας την απόδοσή σας στη δουλειά, θα έχετε έξυπνες ιδέες και πολύ δυναμισμό. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα καταφέρετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, τα έξοδα θα είναι αρκετά και μάλλον δεν θα αποφύγετε τις σπατάλες, όμως αν προσπαθήσετε θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας ή θα εισπράξετε ένα ποσό που σας οφείλουν.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Όσοι ξεκινάτε μια δραστηριότητα θα ωφεληθείτε οικονομικά με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 Φεβρουαρίου, θα έχετε κάποια έσοδα ή επιστροφή οφειλών που δεν πρέπει όμως να τα χαλάσετε σε απερίσκεπτες αγορές για να μην πιεστείτε αργότερα. Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό θα ασχοληθείτε με δάνεια, φορολογικά θέματα αλλά και με τα οικονομικά του συντρόφου σας και θα αγχωθείτε μέχρι να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα προσπαθήσετε να αντιμετωπίσετε με θάρρος κάθε τι που σας εμπόδιζε μέχρι τώρα να είστε αποτελεσματικοί και αισιόδοξοι, θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις και θα βάλετε στόχους που θα βελτιώσουν τον τρόπο που ζείτε. Η στασιμότητα στη δουλειά θα σας εκνευρίζει από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα και θα προσπαθήσετε να βρείτε κάτι καλύτερο, θα διαπληκτίζεστε με συνεργάτες και θα επιμένετε στις επιλογές σας. Από τις 25 με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα είστε ευσυγκίνητοι, γενναιόδωροι, εκδηλωτικοί, η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη αλλά θα ταράζεστε με το παραμικρό, θα έχετε ανάγκη την αγάπη των γύρω σας και θα κάνετε πολλά όνειρα που ίσως δεν υλοποιούνται. Ένας παλιός έρωτας θα επιστρέψει με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 26, θα είστε ανυπόμονοι, γεμάτοι αγωνία για το μέλλον και θα επιθυμείτε διακαώς να κάνετε αλλαγές για να ζείτε καλύτερα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου θα έχετε θετικές εξελίξεις σε ερωτικές σχέσεις που σας ταλαιπώρησαν στο παρελθόν, νέες αγάπες θα μπουν στη ζωή σας και θα περνάτε καλά γιατί θα βρείτε τρόπους να γοητεύετε τα άτομα γύρω σας. Από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη θα υπάρχουν μπλεξίματα στο επαγγελματικό περιβάλλον, θα εκνευρίζετε τους συναδέλφους σας με την επιμονή και την ειρωνεία σας, συμφωνίες και προτάσεις θα καθυστερούν αλλά στις 8 ορθοδρομεί ο Ερμής και θα είστε πιο συνεργάσιμοι. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα αποφασίσετε να διαγράψετε από τη ζωή σας τα άτομα που δεν σας συμπεριφέρονται σωστά, θα επιδιώξετε να γνωρίσετε ανθρώπους με κύρος και κάποιοι θα απογοητευτείτε γιατί δεν βρίσκουν αποδέκτες οι ιδέες σας. Θα κάνετε σοβαρές γνωριμίες από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο που θα σας στηρίξουν και θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε κοινωνικά, θα είστε μετρημένοι, δύσπιστοι και υπομονετικοί. Το εισόδημά σας θα βελτιωθεί από τις 28 με τον Άρη στον Κριό γιατί θα βρείτε μια δουλειά ή θα πάρετε αύξηση, θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν και θα ρυθμίσετε κάποιες υποχρεώσεις αλλά μπορεί να προκύψουν έξοδα που δεν περιμένατε. Θα απαλλαγείτε από άτομα που σας καταδυναστεύουν και θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια για το μέλλον από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα παλέψετε με τις ανασφάλειές σας και θα προχωρήσετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα επιδιώκετε να κάνετε παρέα με άτομα που θα σας βοηθήσουν να ανέλθετε κοινωνικά, συχνά θα φέρεστε εγωιστικά στον σύντροφο και στους φίλους σας αλλά θα τους στηρίζετε όπου χρειαστεί. Θα παραμερίσετε την καχυποψία και το άγχος σας από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα προσεγγίσετε τα άτομα που αγαπάτε για να φτιάξετε τη σχέση σας ή θα ασχοληθείτε με τη δουλειά σας. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα έχετε οικογενειακές διαμάχες, θα νοσταλγείτε ξένοιαστες εποχές και για να νιώσετε καλύτερα θα φιλοξενήσετε αγαπημένους φίλους ή θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας. Θα έχετε παράπονα από έναν φίλο ή δεν θα περνάτε καλά στις παρέες από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, η επικοινωνία με παλιούς γνωστούς θα σας κάνει να νοσταλγήσετε κάποιες ξένοιαστες μέρες. Οι σκέψεις σας θα είναι συγκεχυμένες, η διάθεσή σας ευμετάβλητη με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα περιποιείστε τους δικούς σας ανθρώπους και θα τους κάνετε όλα τα χατίρια αλλά αν νιώσετε ότι σας παραμελούν θα τους πνίγετε με τη γκρίνια σας. Οι κοινωνικές σας επαφές θα γίνουν πιο ουσιαστικές με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα έχετε στόχο να συναναστρέφεστε αξιόλογα άτομα που θα σας υποστηρίζουν σε κάθε σας προσπάθεια.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από περιττές υποχρεώσεις ή ενοχές, θα δώσετε μεγαλύτερη σημασία στις επιθυμίες και τα όνειρά σας αλλά θα δυσκολεύεστε να πάρετε τις σωστές αποφάσεις. Αλλαγές στην καριέρα σας θα φέρει ο Ερμής στον Τοξότη από τις 12, θα μετακινείστε αρκετά λόγω δουλειάς, ίσως βρείτε μια πιο ενδιαφέρουσα θέση εργασίας και οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι καλές. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα επιδιώξετε να κάνετε καινούριες γνωριμίες για να προωθήσετε τη δημόσια εικόνα σας, φίλοι θα σας βοηθήσουν αν χρειαστεί, θα έχετε ευκαιρίες να φλερτάρετε αλλά θα παραμένετε σοβαροί και λιγομίλητοι. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου θα σας απασχολούν ανεκπλήρωτοι στόχοι, θα νομίζετε πως σας παραμελούν και θα συζητήσετε για όσα σας απασχολούν με άτομα που εμπιστεύεστε. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν στον τομέα της καριέρας σας από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα σας προτείνουν μια νέα δουλειά ή θα αναγνωριστεί η αξία σας και θα αυξηθεί το εισόδημά σας ενώ θα αναβαθμίσετε τη δημόσια εικόνα σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 Θα ασχοληθείτε με οικονομικές και περιουσιακές εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, άτομα που εμπιστεύεστε θα βοηθήσουν να ρυθμίσετε κάποια οφειλή ή θα πάρετε πληροφορίες για μια πρόταση συνεργασίας που θα δεχτείτε. Θα κάνετε προσπάθειες να τακτοποιήσετε οφειλές και δάνεια από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, μπορεί να υποκύψετε στις απαιτήσεις κάποιου συνεργάτη ή θα συζητήσετε για ένα νέο ξεκίνημα. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα διαχειρίζεστε απρόσεκτα τα χρήματά σας, θα αγχώνεστε από τις οικονομικές υποχρεώσεις που εκκρεμούν και μπορεί να πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις με στόχο να αυξήσετε το εισόδημά σας. Φιλόδοξα επαγγελματικά πλάνα μπορούν να πραγματοποιηθούν από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι ευχάριστες και ένα φλερτ ίσως προκύψει στον εργασιακό χώρο. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα ανακαλύψετε τις κρυμμένες σας δυνατότητες, ίσως αλλάξετε επαγγελματικό προσανατολισμό, θα επικοινωνείτε με άτομα από το εξωτερικό, οι σπουδές ευνοούνται, όπως και όλες οι πνευματικές δραστηριότητες. Θα έχετε οφέλη από υποθέσεις που σχετίζονται με νόμους και με το εξωτερικό με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου, ευνοούνται τα ταξίδια, επαγγελματικές δραστηριότητες και σπουδές.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας θα ανησυχείτε για το μέλλον της σχέσης σας, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα που είναι αναγκαία αλλά δεν θα έχετε υπομονή, θα γκρινιάζετε και θα δυσαρεστήσετε άτομα που νοιάζονται για εσάς. Με τον Δία στον Ζυγό από τις 9 θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε δάνεια, παλιές οφειλές, ασφαλιστικά και περιουσιακά θέματα, θα αυξήσετε το εισόδημά σας με συνεργασίες και με επενδύσεις. Ένας παλιός έρωτας θα επανέλθει στις 16 με την έκλειψη στο ζώδιό σας ή δεν θα μπορείτε να ξεπεράσετε παλιά λάθη, θα προσπαθήσετε να πλησιάσετε τον σύντροφό σας αλλά έχετε πολλά παράπονα, θα είστε καχύποπτοι και ίσως κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας. Συνεργασίες και σχέσεις θα βελτιωθούν από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο απέναντι από το ζώδιό σας γιατί θα ακούτε προσεκτικά τους άλλους και θα τους στηρίζετε αν και συχνά θα είστε επικριτικοί. Θα αναζητάτε γνώσεις και διαφορετικές εμπειρίες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23 χωρίς να σας τρομάζουν τα ρίσκα, θα παραδοθείτε στην ανάγκη να ζείτε έντονα, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας και ίσως ερωτευτείτε κάποιον που βρίσκεται μακριά. Θα επιδιώκετε την κοινωνική αναγνώριση από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, θα προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ανιδιοτελώς όπου μπορείτε και θα γνωρίσετε άτομα με κοινά ενδιαφέροντα. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα σας ενδιαφέρει πολύ να σχηματίζουν οι γύρω σας καλή εντύπωση για τις δυνατότητές σας, θα συσφίξετε τη σχέση με παλιούς φίλους, άτομα που θα γνωρίσετε σε παρέες θα αποδειχτούν αξιόλογα και θα σας στηρίζουν.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Θα αφήσετε πίσω παλιές δυσάρεστες εμπειρίες για να προχωρήσετε σε μια σχέση που θα σας κάνει να νιώθετε σιγουριά στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, αλλά η ρομαντική ατμόσφαιρα μπορεί να σας παρασύρει σε λανθασμένες επιλογές. Θα αλλάξετε τις καθημερινές σας συνήθειες από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα για να είστε υγιείς, θα ανανεωθείτε, θα δουλεύετε με κέφι και ίσως προκύψουν φλερτ στον εργασιακό χώρο. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα δουλεύετε με όρεξη για να κερδίσετε φήμη και χρήματα, θα θέλετε να έχετε το γενικό πρόσταγμα αλλά θα στηρίζετε τους συνεργάτες σας και θα προσπαθείτε να αξιοποιείτε κάθε ευκαιρία που παρουσιάζεται. Ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον θα είναι απαραίτητα στις 20 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο γιατί κάποιοι εκμεταλλεύονται την καλοσύνη σας ή σας κουράζουν και θα τους αποφύγετε. Θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τον σύντροφό σας με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 30 για το μέλλον της σχέσης και για θέματα που σας απασχολούν, μπορεί να κανονίσετε μια συνεργασία και θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις. Θα είστε παρορμητικοί και απρόσεκτοι από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, η επιθυμία για οικονομική άνεση θα σας ενεργοποιήσει αλλά μπορεί να έχετε απώλειες αν δεν επιλέγετε με προσοχή.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Οι συζητήσεις με μέλη της οικογένειάς σας θα είναι ουσιαστικές με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα αποφασίσετε παρορμητικά να μετακομίσετε, θα κάνετε αλλαγές που θα ομορφύνουν τον χώρο και θα περνάτε αρκετό χρόνο μαζί με φίλους. Όσοι είστε πολύ ερωτευμένοι θα συζητήσετε την προοπτική της συγκατοίκησης από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους, θα αλλάξετε τόπο διαμονής ή θα ανακαινίσετε το σπίτι που μένετε. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα ενισχυθεί ο δεσμός με τον σύντροφό σας, όσοι είστε αδέσμευτοι ίσως συναντήσετε έναν ρομαντικό έρωτα και θα αφεθείτε στην μαγεία του χωρίς να εξετάσετε αν το άτομο αυτό πραγματικά σας ταιριάζει. Θα είναι έντονη η ανάγκη να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη και θα κάνετε φιλότιμες προσπάθειες, όμως το άγχος θα είναι η αιτία πολλών προστριβών. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα δείχνετε πιο εύκολα την ευαίσθητη πλευρά σας, θα είστε τρυφεροί και περιποιητικοί με τον σύντροφο και τα παιδιά σας, θα ανανεώσετε τη σχέση σας και κάποιοι θα γνωρίζετε έναν νέο ρομαντικό έρωτα. Θα είστε μαχητικοί από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, θα θέσετε φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους, θα λύσετε επαγγελματικά και νομικά θέματα, θα ξεκινήσετε σπουδές ή θα κάνετε ταξίδια.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου ευνοεί τις σπουδές, τα ταξιδάκια, θα φέρει ευκαιρίες για δημόσιες σχέσεις, θα λύσετε παρεξηγήσεις με τα αδέλφια ή με γείτονες, ίσως κλείσετε επικερδείς συμφωνίες ή θα συζητήσετε για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα. Σχέσεις και συνεργασίες θα βελτιωθούν πολύ από τις 10 που ορθοδρομεί ο Δίας, θα υπερασπίζεστε τα δικαιώματα και τα όριά σας, νέοι έρωτες θα σας γεμίσουν ενέργεια και θα ζείτε έντονα. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα επιδιώκετε την επαγγελματική καταξίωση χωρίς να θέλετε να συμβιβαστείτε με δουλειές που δεν σας αρέσουν, μπορεί οι στόχοι σας να μην είναι ρεαλιστικοί ή θα υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητές σας. Θα πετυχαίνετε εύκολα τους στόχους σας από τις 22 με τον Ερμή σε ορθή πορεία γιατί θα έχετε αυτοπεποίθηση, θα λύσετε διαφωνίες με αδέλφια και γείτονες, θα δρομολογήσετε δουλειές και θα ταξιδέψετε. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 η οικογενειακή ζωή αποκτά ενδιαφέρον, ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας για να νιώθετε πιο άνετα, μια αγοραπωλησία θα αποφέρει κέρδη και αρκετοί θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε με ένα άτομο που αγαπάτε. Από τις 27 με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό θα νιώθετε απογοητευμένοι από την εξέλιξη ενός νομικού ή επαγγελματικού θέματος, ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό θα γίνονται μετ’ εμποδίων.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Θα έχετε ευκαιρία να βρείτε νέα απασχόληση ή να αυξήσετε το εισόδημά σας από τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη στον Κριό, όμως δεν θα έχετε αίσθηση του κινδύνου και θα ρισκάρετε χωρίς λόγο ή θα κάνετε περιττά έξοδα για τα οποία θα μετανιώσετε. Ο λόγος σας θα είναι ήρεμος και πειστικός από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, οι σπουδές και τα ταξίδια ευνοούνται, θα συζητήσετε επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχετε καλά αποτελέσματα. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7 θα φέρει αναπάντεχα κέρδη αλλά και δαπάνες που δεν είχατε υπολογίσει. Θα επικεντρωθείτε στην αύξηση των εσόδων σας δρομολογώντας νέα σχέδια και θα δουλέψετε με πάθος και επιμονή για να έχετε θετικά αποτελέσματα. Από τις 17 με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για το επαγγελματικό σας μέλλον, αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις δυσκολίες και αποφύγετε τις κόντρες με ανωτέρους. Η ανάγκη σας για επιβεβαίωση έχει φέρει κοντά σας άτομα που δεν σας ταιριάζουν και από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο θα ξεκαθαρίσετε κοινωνικές και φιλικές επαφές κρατώντας μόνο τα άτομα που μπορείτε να εμπιστευτείτε. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου θα θελήσετε να υλοποιήσετε ένα παλιό όνειρο, επαγγελματικά και νομικά θέματα θα καθυστερούν, σπουδές και μακρινά ταξίδια θέλουν πολλή προσοχή. Τσακωμοί με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες, αναβολές ταξιδιών ή διαπραγματεύσεις που δεν θα καταλήγουν όπως θέλετε θα σας αναστατώνουν από τις 28 με τον Ερμή στον Ταύρο, πρέπει να προσέχετε όταν οδηγείτε και όταν μιλάτε για συμφωνίες. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα επικοινωνείτε άνετα και ευχάριστα με όλους, οι διαπραγματεύσεις θα είναι επιτυχείς, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και μια γνωριμία ίσως εξελιχθεί σε έρωτα

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Ευαίσθητοι, διαισθητικοί και ονειροπόλοι από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα εκφράζετε τις επιθυμίες και τα πιστεύω σας, θα νοιάζεστε για τους δικούς σας αλλά συχνά θα μελαγχολείτε ή θα βασανίζεστε από ερωτηματικά και ανασφάλειες. Εξελίξεις στον επαγγελματικό τομέα θα φέρει ο Άρης στον Τοξότη από τις 6 αλλά για να είναι θετικές μην αφήσετε τον εγωισμό και την ανυπομονησία να σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές. Με την έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας στις 9 Μαρτίου θα είστε ευσυγκίνητοι, κυκλοθυμικοί, η ανασφάλεια θα προκαλέσει προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες, οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές και πρέπει να εξετάσετε προσεκτικά χωρισμούς και νέους έρωτες. Θα αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, δεν θα δυσκολεύεστε να επικοινωνείτε με τους αγαπημένους σας, η γοητεία σας θα είναι έντονη και θα περνάτε όμορφα με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε νέα σχέση. Θα ασχοληθείτε με την αύξηση των εσόδων σας από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακριθείτε, θα δρομολογήσετε αλλαγές και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα νιώθετε αβεβαιότητα για την πορεία της ερωτικής σας σχέσης αλλά και για το αν το εισόδημά σας θα φτάνει για να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και θα ζητήσετε συμπαράσταση από έμπιστα άτομα. Θα προβληματίζεστε για καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα από τις 25 με τον Κρόνο στον Τοξότη, μπορεί να σκεφτείτε να αλλάξετε αντικείμενο αλλά να είστε προετοιμασμένοι να δουλέψετε πολύ.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου θα σας βοηθήσει να ταξινομήσετε τις σκέψεις σας, θα απαλλαγείτε από δυσάρεστες αναμνήσεις και από ενοχλητικά άτομα, θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα δρομολογήσετε ευχάριστες αλλαγές. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου θα είναι πιο εύκολο να εκφράζετε αυτά που νιώθετε αντί να καταπιέζετε τις επιθυμίες σας. Θα τολμήσετε να πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητά σας και θα επιδιώξετε να αποκτήσετε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα επιδιώξετε να είστε ειλικρινείς με τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας για να διεκδικήσετε την συμπάθεια και την αγάπη τους και θα παραδεχτείτε τα λάθη σας για να βάλετε τις σχέσεις σας σε πιο σωστές βάσεις. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα είστε ανήσυχοι για την εξέλιξη της σχέσης με τον σύντροφο ή με κάποιον συνεργάτη σας. Ίσως δώσετε μεγάλη σημασία σε λεπτομέρειες αγνοώντας τις πραγματικές αιτίες που δημιούργησαν τις εντάσεις και τις αντιπαραθέσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Θα χρησιμοποιήσετε κάθε τρόπο για να τακτοποιήσετε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό, θα διεκδικήσετε με πάθος κάτι που σας υποσχέθηκαν ή θα δρομολογήσετε αλλαγές σε δουλειά και σπουδές. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα θα διαρρεύσουν μυστικά ή θα είστε αγχωμένοι για κάποια λάθη του παρελθόντος και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 οι κοινωνικές σας επαφές θα γίνονται μετ’ εμποδίων, μπορεί να τσακωθείτε με έναν φίλο ή θα σχολιάσουν αρνητικά τη συμπεριφορά σας. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στο φιλικό σας περιβάλλον και θα κρατήσετε κοντά σας άτομα που ξέρετε πως σας αγαπούν ενώ θα απομακρυνθείτε από όσους σας ταλαιπωρούν. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα γνωρίσετε αρκετό κόσμο και θα βρείτε υποστηρικτές σε μια επαγγελματική προσπάθεια, θα φλερτάρετε αρκετά και μέσα από το φιλικό περιβάλλον θα προκύψει ένας νέος έρωτας. Όσοι έχετε απογοητευτεί από τις συνθήκες που επικρατούν στον εργασιακό χώρο θα κάνετε κάποιες αλλαγές στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα, θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο και θα φροντίσετε τον εαυτό σας. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα ομαλοποιηθούν οι σχέσεις σας με το φιλικό περιβάλλον, θα βρείτε ομοϊδεάτες για να σχεδιάσετε κοινές δραστηριότητες και δεν θα χάνετε ευκαιρία να εκθέτετε τις απόψεις σας με πάθος και με σοβαρότητα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα θελήσετε να εξερευνήσετε άγνωστες περιοχές, να γνωρίσετε κόσμο με διαφορετική κουλτούρα, να ζήσετε έναν έρωτα με πάθος και να απολαύσετε εμπειρίες που θα σας κάνουν πιο αισιόδοξους. Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 10 θα αξιοποιείτε τα ταλέντα και τις γνωριμίες σας για να διακριθείτε στο φιλικό σας περιβάλλον, να εντυπωσιάσετε τους άλλους και να καταξιωθείτε κοινωνικά. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα οργανωθείτε για να καταφέρετε κάτι καλό στον επαγγελματικό τομέα. Με ενθουσιασμό και πείσμα θα αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και θα καταφέρετε να διακριθείτε ή θα βρείτε νέα απασχόληση. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 25 όσοι είστε ερωτευμένοι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά, θα μιλήσετε για τις ανασφάλειες και για τα όνειρά σας. Αρκετοί θα αναπολήσετε έναν έρωτα που τελείωσε. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα επικεντρωθείτε στην προώθηση της καριέρας σας, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να έχετε καλή απόδοση και να διακριθείτε και ίσως χρειαστεί να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις στο αντικείμενό σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 2 Νοεμβρίου θα αναθεωρήσετε αρκετές από τις απόψεις σας για τους στόχους και τις μελλοντικές σας κινήσεις. Θα διευρύνετε τις γνώσεις σας παρακολουθώντας ένα σεμινάριο ή παρακολουθώντας έναν κύκλο μαθημάτων. Από τις 8 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, θα συζητήσετε για δάνεια και φορολογικά θέματα ή θα ρυθμίσετε περιουσιακά ζητήματα. Θα αναζητάτε μόνιμες λύσεις, σωστούς συνεργάτες και ευοίωνες προοπτικές για να νιώθετε ασφαλείς. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα συναντηθείτε με άτομα που εμπιστεύεστε για να συζητήσετε τις ιδέες σας για ένα επαγγελματικό ξεκίνημα ή για να εξετάσετε τα δεδομένα ενός νομικού θέματος. Ευνοούνται οι σπουδές και οι πνευματικές εργασίες. Αξιοποιήστε την παρουσία του Άρη στον Ζυγό από τις 12 για να ρυθμίσετε χρέη προς τρίτους και για να συμμαζέψετε τα οικονομικά σας. Μειώστε τις σπατάλες και μην αφήνετε εκκρεμή θέματα. Από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για θέματα καριέρας και θα συζητήσετε με συναδέλφους ή ανωτέρους την βελτίωση των συνθηκών εργασίας. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο αλλά οι κόποι σας θα αμειφθούν. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 26 θα εκνευριστείτε με τις παράλογες απαιτήσεις ενός συγγενή και δεν θα βρίσκετε τρόπο να συνεννοηθείτε. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για οικιακές ανάγκες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Θα οργανώσετε καλύτερα την κοινωνική σας ζωή με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου. Θα διασκεδάσετε με παλιούς και νέους φίλους, θα προσπαθείτε να αξιοποιείτε τις γνωριμίες σας, θα φλερτάρετε και δεν θα αρνηθείτε μια ερωτική πρόταση. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε όλα τα θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια χωρίς να γίνετε κουραστικοί ή δυσάρεστοι. Οικονομικά, φορολογικά, ασφαλιστικά και περιουσιακά ζητήματα θα λυθούν αρκεί να μείνετε ήρεμοι. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου ευνοεί τη ρύθμιση δανείων, συμβάσεων και παλιών οφειλών. Όσοι έχετε κοινά οικονομικά με τον σύντροφό σας θα συζητήσετε με ποιο τρόπο θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και αν θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Θα αναζητήσετε την παρέα ατόμων που σας καταλαβαίνουν και ανέχονται τις ιδιοτροπίες σας στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Δείξτε ανοχή σε συγγενείς ή στα αδέλφια σας αν αντιμετωπίζουν προβλήματα και σταθείτε δίπλα τους μέχρι να συνέλθουν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Με την Αφροδίτη ορθόδρομη από τις 6 Σεπτεμβρίου θα ρυθμίσετε επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες και θα κάνετε πιο άνετη την καθημερινότητά σας. Θα έχετε φιλόδοξα σχέδια και θα δουλέψετε σκληρά για να τα πραγματοποιήσετε. Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα είστε υπερευαίσθητοι και απαιτητικοί. Θα φέρεστε εγωιστικά και μπορεί να εισπράξετε αρνητικά σχόλια. Μην είστε καχύποπτοι με άτομα που σας αγαπάνε. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα νιώσετε ζήλια για τον σύντροφό σας και ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών σας και για χρήματα που προέρχονται από τρίτα άτομα. Μην κάνετε επιπόλαιες ενέργειες, βρείτε σωστές λύσεις. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα επικεντρωθείτε στην πορεία της καριέρας σας. Μπορεί να χρειαστεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, αλλά θα είναι ευκαιρία να βελτιώσετε τη θέση σας. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα είστε απότομοι με τον σύντροφό σας, ιδιαίτερα αν νιώθετε πως δεν σας φροντίζει όσο θα θέλατε. Θα έχετε υπερβολικές απαιτήσεις, θα είστε καχύποπτοι και γκρινιάρηδες και θα προκαλέσετε τσακωμούς. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 ίσως εισπράξετε χρήματα που δεν περιμένατε. Όμως θα είστε αγχωμένοι και ίσως κάνετε λάθη σε μια οικονομική συναλλαγή ή θα αποφασίσετε επιπόλαια για μια επένδυση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 7 Αυγούστου θα σας απασχολήσει η εξέλιξη των σχέσεων και των συνεργασιών σας. Θα είστε απόμακροι ή επικριτικοί με τον σύντροφό σας και δεν θα ανέχεστε παρασπονδίες και επιπολαιότητες. Αυξημένες θα είναι οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα αλλά θα υπάρχουν κάποιες εντάσεις και διαφωνίες με συναδέλφους. Θα έχετε ευκαιρία να κερδίσετε χρήματα. Από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο θα μπορέσετε να βάλετε σε πιο γερές βάσεις τη σχέση, τον γάμο σας ή μια συνεργασία. Όσοι είστε μόνοι είναι πολύ πιθανό να βρείτε τον άνθρωπο που θα φέρει χαρά και ευτυχία στην προσωπική σας ζωή. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα αποφασίσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας υιοθετώντας μια πιο υγιεινή και ευχάριστη ζωή. Οικονομικές και επαγγελματικές συμφωνίες ευνοούνται. Από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό θα προσπαθήσετε να βρείτε συμβιβαστικές λύσεις σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Θα φερθείτε διπλωματικά για να ξεμπερδεύετε με τις εκκρεμότητες που σας φέρνουν σε αντιπαράθεση με τρίτα άτομα. Θα είστε ευσυγκίνητοι και μπερδεμένοι στις 29 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Με έντονη την ανάγκη σας για αγάπη και τρυφερότητα ίσως καταπιέσετε και εκνευρίσετε τα αγαπημένα σας άτομα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

 Θα προσπαθήσετε να αναβαθμίσετε την κοινωνική σας ζωή στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Θα απομακρύνετε άτομα που δεν νοιάζονται για εσάς και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας με παλιούς φίλους και γνωστούς. Βελτίωση στην προσωπική σας ζωή θα φέρει η παρουσία του Ερμή στον Καρκίνο από τις 8. Θα ζήσετε πολλές όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας ή μια νέα ερωτική σχέση θα σας κάνει να νιώσετε πολύ καλά. Θα είστε ρομαντικοί και ευάλωτοι στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Ίσως υπερβάλετε προσπαθώντας να εισπράξετε αγάπη και αποδοχή από τον σύντροφό σας ή από μια νέα γνωριμία που θα προκύψει ξαφνικά σε μια φιλική εκδήλωση. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 19 Ιουλίου θα αντιμετωπίζετε πιο υπεύθυνα τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας. Έχετε ανάγκη από μια σχέση με προοπτικές για να νιώθετε ασφαλείς. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα είστε υπερκινητικοί και γεμάτοι όρεξη για δουλειά και διακρίσεις. Θα βρείτε τρόπους να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, προσέξτε όμως γιατί αν αναλάβετε πολλές υποχρεώσεις μπορεί να εξαντληθείτε. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο από τις 25 θα διαφωνείτε συχνά με τον σύντροφό σας και θα δυσκολεύεστε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα γεμίζοντάς σας ανησυχία για την εμφάνιση και τη φυσική σας κατάσταση, αλλά και για τη δουλειά σας. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου τα έσοδά σας θα αυξομειώνονται, θα παρουσιάζονται έκτακτα έξοδα αλλά και κέρδη που δεν περιμένετε. Ελέγξτε τις δαπάνες και αυξήστε το εισόδημά σας για να μην έχετε δυσάρεστα απρόοπτα. Θα είστε ευάλωτοι και εσωστρεφείς στις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Όσοι θέλετε να απαλλαγείτε από τη μοναξιά ή από έναν δύσκολο σύντροφο θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Θα προσπαθήσετε να επιβάλετε τις ιδέες σας στον επαγγελματικό χώρο για να αποκτήσετε καλύτερη θέση ή κάποια προνόμια στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Τα σχέδιά σας είναι καλά, μην είστε όμως πεισματάρηδες και μονοκόμματοι. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα φροντίσετε την σωματική και την ψυχική σας υγεία για να νιώσετε όμορφα. Τα εμπόδια ξεπερνούνται και η καθημερινότητα θα βελτιωθεί. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα εξομαλυνθούν οι σχέσεις με άτομα της οικογένειας. Δεν θα χάσετε άλλο χρόνο νοσταλγώντας το παρελθόν γιατί θα ανακτήσετε το κέφι σας και θα οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας. Αρκετοί θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Από τις 13 με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στο ζώδιό σας θα είστε ανήσυχοι, κυκλοθυμικοί και αρκετές φορές απαισιόδοξοι. Ο φόβος σας για το μέλλον θα είναι συχνά υπερβολικός και μόνο αν τον ελέγξετε θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν. Από τις 15 Ιουνίου με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό μπορείτε να τελειώσετε σπουδές ή νομικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Δεν είναι κατάλληλος καιρός να αλλάξετε πορεία και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Βρείτε τι λάθη έχετε κάνει και διορθώστε τα. Θα συναντηθείτε με άτομα της οικογένειάς σας στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους και θα λύσετε κληρονομικά θέματα, θα συζητήσετε για μετακόμιση, συγκατοίκηση ή απλά θα χαρείτε την παρέα τους. Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 24 θα δώσετε προτεραιότητα στη διασκέδαση και στην ικανοποίηση των αναγκών σας. Θα φλερτάρετε έντονα και θα επιδιώξετε να αναθερμάνετε το πάθος στην ερωτική σας σχέση ή θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο.

ΜΑΪΟΣ 2015

Όλο τον Μάιο ο Ερμής θα βρίσκεται στους Διδύμους και εσείς θα ασχοληθείτε με το σπίτι και με την οικογένειά σας. Θα ανανεώσετε ή θα εξοπλίσετε τον χώρο σας, θέματα με συγγενείς θα ρυθμιστούν και θα ζυγίσετε τα υπέρ και τα κατά μιας μετακόμισης. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 4 μπορεί να παρασυρθείτε σε ανεδαφικά όνειρα λόγω του υπέρμετρου συναισθηματισμού σας. Προσοχή σε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις που εκκρεμούν. Μην κάνετε παρορμητικές και άστοχες κινήσεις. Μια ευνοϊκή περίοδος για την ερωτική σας ζωή ξεκινά στις 8 με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Καρκίνο. Θα έρθετε πολύ κοντά στον σύντροφό σας, θα συζητήσετε για οικογένεια και παιδιά ή θα ξεκινήσει ένας νέος έρωτας που θα σας γεμίσει τρυφερότητα και ζεστασιά. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα έχετε ανάγκη την παρουσία ανθρώπων που σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν. Θα είστε ανασφαλείς, ανυπόμονοι και μπορεί να αποφασίσετε βιαστικά για μια συγκατοίκηση, για μια μετακόμιση ή για μια αγοραπωλησία. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα επικοινωνείτε άψογα με τους γύρω σας. Θα βάλετε τα θεμέλια για σχέσεις γεμάτες εμπιστοσύνη και συνεννόηση. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 θα έρχονται συχνά στο μυαλό σας παλιές ευτυχισμένες στιγμές ή προβλήματα που δεν έχετε ξεπεράσει. Ίσως μετανιώσετε για κάποιες αποφάσεις σας. Μην αποφασίσετε τώρα να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Η επικοινωνία με τα άτομα του κοντινού σας περιβάλλοντος θα έχει εντάσεις όλο τον Απρίλιο με τον Άρη στον Ταύρο και θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να επιβάλετε τη γνώμη σας. Με υπομονή και σκληρή δουλειά θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια και θα κάνετε κάποια ταξιδάκια και πετυχημένες δημόσιες σχέσεις. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα σας κυριεύσει ανασφάλεια για την πορεία των οικονομικών σας. Μην κάνετε επιπόλαιες συναλλαγές, ελέγξτε τα έξοδά σας και προσπαθήστε να βρείτε λύσεις. Από τις 8 με τον Δία σε ορθή πορεία θα ανακτήσετε τη θετική σας ενέργεια, θα γίνετε πιο αποτελεσματικοί στη δουλειά σας, θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας, θα ξεπεράσετε κάποιο πρόβλημα υγείας και θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Ίσως αποκτήσετε συγκάτοικο από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα καλείτε κόσμο στο σπίτι, μπορεί να αποφασίσετε να το ανακαινίσετε και θα αφιερώσετε χρόνο σε μέλη της οικογένειάς σας. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο από τις 17 ίσως σπαταλάτε αρκετό χρόνο με παρέες που δεν σας ταιριάζουν ή θα επενδύσετε σε άτομα που δεν αξίζουν την προσοχή και την εμπιστοσύνη σας. Ένας φίλος από το παρελθόν θα παρουσιαστεί πάλι στη ζωή σας. Απρόβλεπτα έξοδα θα σας αναστατώσουν στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Θα είστε πολύ αγχωμένοι για συναλλαγές που καθυστερούν και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας βρίσκοντας μια δεύτερη δουλειά, έστω κι αν είναι προσωρινή.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Τα οικονομικά θέματα θα σας απασχολήσουν έντονα όλο το μήνα με τον Άρη στον Κριό και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16. Νέες πηγές εισοδήματος θα σας δώσουν ικανοποίηση, προσέξτε όμως τα περιττά έξοδα που μπορούν να σας βγάλουν εκτός πορείας. Οι ριψοκίνδυνες κινήσεις μπορεί να έχουν αρνητικά αποτελέσματα. Θα είστε ρεαλιστές και αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Ήρθε ο καιρός της απομυθοποίησης για το σύντροφό σας και θα επεξεργαστείτε τα νέα δεδομένα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 13 του μήνα θα κάνετε προσπάθειες να γοητεύσετε τα άτομα γύρω σας για να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και να μεγαλώσει η αυτοπεποίθησή σας. Θα κάνετε εύκολα νέες γνωριμίες αλλά ίσως φέρεστε επικριτικά ή με αλαζονεία. Από τις 17 με την Αφροδίτη στον Ταύρο η επικοινωνία σας με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες θα είναι πιο ουσιαστική. Θα προωθήσετε τις ιδέες σας, θα βρείτε συμπαραστάτες στα σχέδιά σας, θα κάνετε εκδρομές και θα περνάτε ωραία. Με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα ανανεωθείτε και θα προβάλετε τα ταλέντα σας αλλάζοντας αρκετά πράγματα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Ίσως κυκλοφορήσουν για εσάς κουτσομπολιά που θα σας εκθέσουν. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 31 θα προσπαθήσετε να ελέγξετε τα οικονομικά σας και να αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ευχάριστη και δημιουργική με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου. Θα τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες και θα μπορέσετε να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια επειδή έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες και βιάζεστε να τις υλοποιήσετε. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα μπορέσετε να διώξετε τη σύγχυση από το μυαλό σας και θα καταλάβετε τι ακριβώς επιθυμείτε και τι σας ενοχλεί. Θα προσπαθήσετε να βρείτε ρεαλιστικές λύσεις για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα βρείτε δραστικές λύσεις σε ένα προσωπικό ή επαγγελματικό ζήτημα που σας αγχώνει. Ίσως εκνευριστείτε με άτομα που προσπαθούν να σας αλλάξουν γνώμη. Από τις 20 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο του Κριού και θα επηρεάσουν την πρόοδο των οικονομικών σας. Θα υπάρχουν αρκετά σκαμπανεβάσματα αλλά αν αξιοποιήσετε κάποιες πηγές εισοδήματος και μειώσετε τις σπατάλες, σίγουρα θα καταφέρετε να ισορροπήσετε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα παρατηρείτε με διαφορετική ματιά τα όσα συμβαίνουν στο περιβάλλον σας. Θα κάνετε αρκετές αλλαγές στην καθημερινότητά σας και θα επικοινωνείτε καλύτερα με τα άτομα γύρω σας. Θα είστε ευάλωτοι και συναισθηματικοί στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Ελέγξτε τη ζήλια και τον παρορμητισμό σας για να περάσετε όμορφα με το άτομο που αγαπάτε, χωρίς εντάσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 12 Ιανουαρίου θα είστε ασταθείς, πολύ συναισθηματικοί και κυκλοθυμικοί. Θα θέλετε να κάνετε πολλά πράγματα ταυτόχρονα αλλά δεν θα είστε μεθοδικοί. Θα κουράσετε το σύντροφό σας με τη γκρίνια ή με τη ζήλια σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 θα σας κάνει να απαλλαγείτε από την απαισιοδοξία των τελευταίων ημερών και θα αποφασίσετε να ζήσετε πιο δημιουργικά. Ευνοούνται τα νέα ξεκινήματα. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 αρκετοί θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε με κάποιον από το παρελθόν. Θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας, θα χαράξετε νέα πορεία και θα προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας. Θα συμβούν πολύ ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Μια ρομαντική αγάπη θα παρασύρει σε τρελά όνειρα αρκετούς από εσάς αλλά μην πετάτε στα σύννεφα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Η είσοδος του Άρη στον Υδροχόο στις 5 Δεκεμβρίου θα φέρει περίσκεψη και ίσως βρείτε χρόνο να απομονωθείτε για να συνειδητοποιήσετε τι δεν πάει καλά στη ζωή σας και να βρείτε τρόπους να διορθώσετε όσα σας ενοχλούν. Θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Χρειάζεστε τη συμπαράσταση και την κατανόηση των αγαπημένων σας προσώπων γιατί έχετε ζοριστεί αυτό το διάστημα. Αν έχετε κάποια παράπονα, εκφράστε τα ήρεμα και καλοπροαίρετα. Θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας ζωή από τις 10 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Σίγουροι για τον εαυτό σας και χωρίς δισταγμό θα εντυπωσιάσετε με τις ικανότητες και τη συγκρότησή σας. Θα γνωρίσετε άτομα που μπορεί αργότερα να σας βοηθήσουν να πετύχετε κάποιο στόχο σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα κρίνετε πολύ αυστηρά τα άτομα του φιλικού σας περιβάλλοντος και θα κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους σας αγαπούν και σας φέρονται όμορφα. Θα γνωρίσετε άτομα σε μια εκδήλωση αλλά θα είστε επιφυλακτικοί και δύσπιστοι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα είστε ευχάριστοι, άνετοι και επικοινωνιακοί με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 7 Νοεμβρίου. Το μυαλό σας θα είναι στις εκδρομές και στη διασκέδαση και θα χαλάσετε αρκετά χρήματα για να περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας ή με συγγενείς. Θα δείξετε την αγάπη σας στα άτομα του περιβάλλοντός σας και θα χαρείτε με τις αντιδράσεις τους. Θα προβληματιστείτε με την εξέλιξη της καριέρας σας και τη γενικότερη πορεία της ζωής σας από τις 9 του μήνα με τον Ερμή στον Σκορπιό. Αρκετοί θα αποφασίσετε να βελτιώσετε τις γνώσεις σας σε κάποιον τομέα ή να διευρύνετε τους ορίζοντές σας παρακολουθώντας ένα σεμινάριο ή ταξιδεύοντας. Θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό θα σας αγχώσουν. Θα έχετε καλές σχέσεις με συναδέλφους από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα σας υποστηρίξουν φιλικά άτομα στην εξέλιξη της καριέρας σας και θα προβληθείτε κοινωνικά. Θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση ή θα λάβετε μια ευχάριστη είδηση για την έκβαση μιας υπόθεσης στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Εύκολα θα πείσετε τους συνεργάτες ή τους ανωτέρους σας να σας εμπιστευτούν. Στις 27 με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα μην πάρετε σοβαρές αποφάσεις γιατί η λογική σας δεν λειτουργεί σωστά και ίσως κάνετε λάθη από επιπολαιότητα ή από κακή εκτίμηση των δεδομένων.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε σχέδια για το μέλλον ή να δρομολογήσετε κάτι που επιθυμούσατε από παλιά. Προσοχή σε σπουδές και νομικά θέματα. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα σας προβληματίσει η πορεία των οικονομικών σας. Μια συμφωνία θα ακυρωθεί, θα μειωθούν τα έσοδά σας ή θα προκύψουν αναπάντεχα έξοδα. Όμως οι πιο τυχεροί θα αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων. Μέχρι τις 22 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό και θα αναζητήσετε μια σοβαρή σχέση που θα διώξει τις ανασφάλειές σας. είναι καλό διάστημα για να λύσετε τις διαφορές που έχετε με το σύντροφό σας ή για να ξεκινήσετε κάτι νέο, βάζοντας από την αρχή τα όριά σας. Με την  έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου θα είστε πολύ αισιόδοξοι και μπορεί να κάνετε λάθη στην προσπάθειά σας να αναδειχτείτε. Αποφύγετε απερισκεψίες και παράνομες ενέργειες κυρίως σε νομικά θέματα γιατί θα αποκαλυφθούν και θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα. Από τις 26 με τον Άρη στον Αιγόκερο η κοινωνική σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα. Θα βρεθείτε με φίλους που έχετε καιρό να δείτε, θα κάνετε νέες γνωριμίες και κάποιος θα προθυμοποιηθεί να σας συμπαρασταθεί.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα προσπαθήσετε να διεκδικήσετε περισσότερα από τους γύρω σας με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 2 Σεπτεμβρίου. Θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, διατροφές ή ασφαλιστικά ζητήματα και θα ζητήσετε τη συμπαράσταση ανθρώπων με εμπειρία για να κάνετε κάποιες αλλαγές που θα σας δώσουν ασφάλεια. Με την Αφροδίτη απέναντι από τοζώδιό σας από τις 5 του μήνα θα συμπεριφερθείτε ώριμα και υπεύθυνα και θα λύσετε τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την ερωτική σας σχέση ή μια συνεργασία. Θα ξεκαθαρίσετε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας και θα κάνετε μια σοβαρή συζήτηση με το σύντροφό σας για να τον ενημερώσετε. Στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα είστε μελαγχολικοί λόγω ενός έρωτα που τελείωσε άδοξα ή ανήσυχοι για το μέλλον. Κάποιοι θα αγανακτήσετε από την κακή συμπεριφορά του συντρόφου σας ή θα φοβηθείτε ότι μια παράνομη σχέση σας θα αποκαλυφθεί. Επαγγελματικά θέματα θα έρθουν στο προσκήνιο από τις 14 με τον Άρη στον Τοξότη. Θα προσπαθήσετε να βρείτε δουλειά ή να καθιερωθείτε στον εργασιακό χώρο αλλά θα αντιμετωπίσετε αρκετές αντιξοότητες. Θα έχετε πολύ τρέξιμο χωρίς να πετυχαίνετε πάντα τον στόχο σας. Στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα ζητήσετε τη βοήθεια δυναμικών και ικανών ατόμων για να ρυθμίσετε ένα οικονομικό ή επαγγελματικό ζήτημα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Ο Ερμής στο Λέοντα τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση και θα διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες στον εργασιακό χώρο ή θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Μπορείτε να πείσετε τους συνομιλητές σας και να κλείσετε συμφέρουσα συμφωνία αν επιμείνετε. Στις 10 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο θα αποκαλυφθούν κάποια μυστικά που θα σας στεναχωρήσουν ή θα ξυπνήσουν παλιές ανασφάλειες κυρίως για την πορεία των επαγγελματικών σας. Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 15 Αυγούστου θα έχετε σοβαρές συζητήσεις με το σύντροφό σας προσπαθώντας να ξεκαθαρίσετε μια δυσάρεστη κατάσταση ή θα νιώσετε αποξενωμένοι από άτομα που αγαπάτε. Αν είστε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί θα μπορέσετε να αποφύγετε έναν καβγά στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο και θα αποκατασταθεί η ηρεμία στη σχέση.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους το πρώτο δεκαπενθήμερο θα φροντίσετε το σπίτι και την οικογένειά σας. Θα μετακομίσετε, θα αλλάξετε διακόσμηση ή θα αποκτήσετε συγκάτοικο. Μπορεί να αποφασίσετε να αποκτήσετε παιδί ή θα συσφίξετε τις σχέσεις με συγγενείς. Στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω θα αναγκαστείτε να παραδεχτείτε πως δεν γίνεται πάντα να περνά το δικό σας και κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν να μην βρίσκονται δίπλα σας. θα κάνετε κι εσείς τις επιλογές σας, αλλά καλό είναι να μην παρασυρθείτε από εμπάθεια ή επιθυμία για εκδίκηση. Από τις 16 που θα περάσει ο Δίας στο Λέοντα θα εξομαλυνθούν οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο, θα σας υποστηρίξουν οι συνάδελφοι ή θα βρείτε νέα απασχόληση. Θα ξεπεράσετε ένα πρόβλημα υγείας, θα βελτιωθεί η ψυχική σας διάθεση και θα φροντίσετε περισσότερο τη φυσική σας κατάσταση. Με την Αφροδίτη στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Καρκίνου θα δώσετε προτεραιότητα στο άτομο που αγαπάτε, μπορεί να σκεφτείτε να παντρευτείτε ή να κάνετε παιδί, μπορεί όμως να καταπιέσετε το σύντροφό σας στην προσπάθειά σας να εξασφαλιστείτε. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27 ευνοεί τις συνεργασίες και τις νέες συμφωνίες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Μέχρι τις 6 Ιουνίου η προσωπική σας ζωή θα κυλά ευχάριστα. Από τις 7 μέχρι τις 16 που ο Ερμής θα είναι ανάδρομος στον Καρκίνο θα υπάρξουν προβλήματα και τσακωμοί με το σύντροφο ή με τα παιδιά σας και θα στεναχωρηθείτε αρκετά. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 13 θα επηρεάσει αρνητικά την επαγγελματική σας πορεία και θα εμφανιστούν εμπόδια που θα σας αγχώσουν. Θα περάσετε ξένοιαστες στιγμές με την οικογένειά σας από τις 23 του μήνα με την Αφροδίτη στους Διδύμους και ίσως οργανώσετε ευχάριστες συγκεντρώσεις με συγγενείς και φίλους. Στις 25 με την αντίθεση Άρη Ουρανού θα προκύψει ένα σοβαρό οικονομικό πρόβλημα ή μια απρόσμενη ζημιά. Ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα στον ερωτικό τομέα θα παρουσιαστούν στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Μη γίνετε κουραστικοί απαιτώντας από το σύντροφό σας υπερβολικές εκδηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης.

MAΪΟΣ 2014

Με το πέρασμα της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3 Μαΐου θα αυξηθούν περιστασιακά τα οικονομικά σας, αλλά θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για πράγματα που σας ευχαριστούν. Τουλάχιστον μην αγοράζετε φαγώσιμα, γιατί αυτό το διάστημα μπορεί να πάρετε κάποια κιλά. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 14 θα σας αναστατώσει γιατί θα διαπιστώσετε ότι σπαταλάτε χρόνο για κάτι που δεν μπορείτε να καταφέρετε. Προσοχή αν ταξιδέψετε και αποφύγετε προβλήματα με το νόμο. Στις 24 με το τρίγωνο Δία Κρόνου θα αναπτερωθεί το ηθικό σας γιατί θα επανασυνδεθείτε με το σύντροφό σας ή θα σχεδιάσετε το κοινό σας μέλλον. Στις 29 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και θα είστε ευαίσθητοι και εσωστρεφείς. Με τη Νέα Σελήνη στις 28 θα φροντίστε την οικογένεια και το σπίτι σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Τις πρώτες μέρες του μήνα θα πλησιάσετε το σύντροφό σας και θα του εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Από τις 6 που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα χαρείτε ένα ρομαντικό έρωτα ή θα είστε δημιουργικοί και ευφάνταστοι. Θα είστε γεμάτοι ανησυχίες στις 15 με την έκλειψη στον Ζυγό. Η αγωνία για τα οικονομικά σας ή οι ανασφάλειες για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης θα ενταθούν, αλλά ίσως υπερβάλετε λίγο. Το τελευταίο δεκαήμερο θα φέρει απρόσμενα έξοδα και προβλήματα με το σύντροφο ή με τα παιδιά σας. Βάλτε τις σκέψεις σας σε τάξη και οργανώστε καλύτερα τη ζωή σας, ιδιαίτερα από τις 24 Απριλίου που θα μπει ο Ερμής στον Ταύρο. Η επικοινωνία με τα κοντινά σας άτομα θα βελτιωθεί στις 29 με την έκλειψη στον Ταύρο και θα νιώσετε την ανάγκη να θέσετε νέους στόχους και να αγωνιστείτε για να τους πετύχετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Θα δοκιμαστεί η αντοχή σας με τον Άρη ανάδρομο όλο τον μήνα στον Ζυγό. Ό,τι σας έδινε ασφάλεια φαίνεται να κλυδωνίζεται κι εσείς θα πρέπει να ανασυγκροτηθείτε. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την 1η Μαρτίου θα τονίσει την ανάγκη σας για όνειρα και τρυφερές σχέσεις. Μπορείτε να ξεκινήσετε κάτι όμορφο, αν αποφύγετε τις υπερβολές και τις παρασκηνιακές ενέργειες. Από τις 5 η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα σας φέρει κοντά με άτομα που έχουν τις ίδιες ανάγκες με εσάς, αλλά είναι πιθανό να δοκιμαστείτε από την αδιαφορία ή την απροθυμία κάποιου να ασχοληθεί με τα δικά σας προβλήματα. Ο Δίας ορθοδρομεί στις 6 και θα φέρει εξελίξεις στον ερωτικό τομέα. Για κάποιες μπορεί να σημαίνει εγκυμοσύνη, για άλλους επισημοποίηση και για μερικούς νέες περιπέτειες. Στις 16 με την Πανσέληνο απέναντί σας τα νεύρα και ο εγωισμός σας θα προκαλέσουν καβγάδες με το σύντροφο ή με έναν συνεργάτη σας. Στις 17 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας και θα αντιμετωπίζετε τα πάντα πολύ συναισθηματικά. Ενεργοποιήστε τη λογική σας για να αποφύγετε λάθη και μπλεξίματα, εκτός αν είστε καλλιτέχνης…  Καλές ειδήσεις στον οικονομικό τομέα θα πάρετε στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Μην κάνετε σπατάλες γιατί έχετε να τακτοποιήσετε πολλές εκκρεμότητες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Αυτό το μήνα με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία καλυτερεύουν οι σχέσεις με φίλους και γνωστούς. Θα νιώσετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα υπερασπιστείτε καλύτερα τις απόψεις σας, ιδιαίτερα μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου. Τότε αρχίζει ο Ερμής τη φαινομενικά ανάδρομη πορεία του στο ζώδιό σας και θα ταλαιπωρηθείτε από παραλείψεις και λάθη ή θα εμπλακείτε σε αντιπαραθέσεις. Στις 6 με τη σύνοδο Ερμή Ποσειδώνα υπάρχει κίνδυνος να πείτε πράγματα που δεν πρέπει ή να δράσετε επιπόλαια και να χάσετε την εκτίμηση ενός σημαντικού ανθρώπου. Από τις 13 μέχρι το τέλος του μήνα είναι πιθανό να σας σχολιάσουν αρνητικά ή να μπλέξετε σε παρασκηνιακές κινήσεις που θα αποκαλυφτούν. Στις 15 με την Πανσέληνο στο Λέοντα θα δυσαρεστηθείτε από κάποια γεγονότα στον εργασιακό χώρο, αλλά θα διορθώσετε όσα μπορείτε χωρίς να χάσετε το κέφι σας. Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα στις 23 στο ζώδιό σας θα φέρει αναστάτωση και θα σας κάνει ευάλωτους και ανασφαλείς, εκτός κι αν είστε καλλιτέχνες και χρησιμοποιήσετε την ενέργεια της όψης για να δημιουργήσετε. Αποφύγετε την κατανάλωση ποτών ή φαρμάκων. Στις 26 κορυφώνεται το άγχος για την πορεία των οικονομικών σας και είναι πιθανό να χαλάσετε χρήματα που δεν σας περισσεύουν για να ικανοποιήσετε μια παράλογη επιθυμία.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Δεν θα πιεστείτε ιδιαίτερα αυτό το μήνα, γιατί ακόμα κι αν δεν έχετε όλα όσα θέλετε, κάποιες θετικές εξελίξεις θα υπάρχουν, που θα σας κάνουν αισιόδοξους. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει αρκετά άτομα κοντά σας, νέες γνωριμίες ή φίλους από το παρελθόν και κάποιοι από αυτούς θα παραμείνουν μεγάλο διάστημα στη ζωή σας.

Θα αντιμετωπίσετε προβλήματα στην ερωτική σας σχέση, ιδιαίτερα αν συνηθίζετε να γκρινιάζετε ή αν υπάρχουν οικονομικές εκκρεμότητες με το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει περισσότερες εντάσεις στην προσωπική σας ζωή. Προσέξτε τα υπερβολικά ξεσπάσματά σας, τη ζήλεια και την ανασφάλειά σας, γιατί θα βρεθείτε κοντά σε ένα χωρισμό.

Είστε τόσο ευσυγκίνητοι, που θα δυσκολευτείτε να επικεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Συγκροτηθείτε και δουλέψτε με κέφι, θα βρεθεί τρόπος να αυξήσετε το εισόδημά σας. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο τονίζει τη δημιουργικότητά σας και φέρνει ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη, αν και η προσωπική σας ζωή θα είναι πηγή άγχους.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close