Καρκίνος 2014-2017

Καρκίνος 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα απελευθερωθείτε από περιττές ευθύνες με την Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου, θα ασχοληθείτε δημιουργικά με τη δουλειά σας, θα βρίσκετε χρόνο για εποικοδομητικές συζητήσεις με συνεργάτες και θα κλείσετε καλές συμφωνίες. Θα νιώθετε μπερδεμένοι, άκεφοι και νευρικοί στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, οι εξαρτημένες ή μυστικές σχέσεις σας αγχώνουν και δεν θα είναι εύκολο να συγκροτηθείτε. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 ίσως αποφασίσετε να αλλάξετε δουλειά για να βελτιώσετε τη ζωή σας, θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες για να αυξήσετε την αντοχή σας και να ανέβετε ψυχολογικά. Παράξενους, παθιασμένους έρωτες, δημιουργικότητα και νέες εμπειρίες θα έχετε από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, σχέσεις θα αναθερμανθούν, θα γίνονται σκηνές ζηλοτυπίας αλλά και ρήξεις. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα εντάξετε νέα ενδιαφέροντα στην καθημερινότητά σας, θα αισθάνεστε έτοιμοι να ξεπεράσετε τις δυσκολίες, η απόδοσή σας στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθεί, θα κλείσετε καλές συμφωνίες και νέες συνεργασίες. Πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο γιατί θα νιώθετε την ανάγκη να χτίσετε κάτι μόνιμο στη ζωή σας, θα βάλετε όρια στον σύντροφο και σε συνεργάτες σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα σκεφτείτε να ανανεώσετε τις κοινωνικές σας επαφές με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα απομακρυνθείτε από βαρετούς ή άστατους ανθρώπους και θα επιδιώκετε να κάνετε παρέα με σοβαρά και συνεπή άτομα. Θα αλλάξετε αρκετά πράγματα στη δουλειά σας από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη για να είστε πιο αποδοτικοί, θα κάνετε σχέδια για νέες δημιουργικές συνεργασίες και θα αποφεύγετε τις κουραστικές διαδικασίες. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα μαγνητίζετε τα βλέμματα με τον αισθησιασμό και τη γοητεία σας, η σχέση με τον σύντροφό σας θα ανακτήσει τη μαγεία της και οι έρωτες που θα γεννηθούν τώρα θα έχουν ασυγκράτητο πάθος και ένταση. Ένας παλιός έρωτας θα επιστρέψει μετανιωμένος με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, ίσως γνωρίσετε κάποιον που θα αναστατώσει ευχάριστα τη ζωή σας, οι νέες σχέσεις θα έχουν ασυγκράτητο πάθος. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα βρείτε κουράγιο και έμπνευση να βάλετε νέους επαγγελματικούς στόχους, θα είστε δημιουργικοί, ονειροπόλοι, θα ενδιαφερθείτε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και θα κάνετε αρκετά ταξιδάκια.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 Θα διεκδικήσετε καλύτερη θέση στη δουλειά με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα πάρετε περισσότερες πρωτοβουλίες για να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και αρκετοί θα σκεφτείτε να αλλάξετε αντικείμενο απασχόλησης. Νέες αξιόλογες φιλίες και έρωτες με προοπτική θα φανούν στη ζωή σας με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, ίσως αποφασίσετε να κάνετε παιδί ή θα περνάτε δημιουργικό χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε.  Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας, θα κάνετε τα πάντα για να ευχαριστήσετε την οικογένειά σας, θα μένετε αρκετά μέσα μαζί με τους φίλους σας για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε σπιτικό φαγητό. Η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα είναι ουσιαστική με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, σχέσεις που δεν βασίζονται στην ειλικρίνεια θα τελειώσουν, φλερτ και διασκέδαση θα σας ανανεώσουν. Θα περνάτε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, ίσως αναπολείτε παλιές καλές εποχές ή θα χρειαστεί να λύσετε μια παρεξήγηση, θα πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε ή θα κάνετε αρκετές αλλαγές στον χώρο σας. Οι οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό αλλά θα αποφύγετε τα χειρότερα αν έχετε κατανόηση, θα προχωρήσετε τις διαδικασίες για μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο ευνοούνται θέματα σπουδών, ταξίδια και η επικοινωνία με αδέλφια και συγγενείς, αν ψάχνετε δουλειά κάντε αιτήσεις για θέσεις που σας ενδιαφέρουν ή οργανώστε μια νέα δραστηριότητα. Θα είστε απαισιόδοξοι ή διστακτικοί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό δεν θα προχωρούν κανονικά και θα επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας. Θα βελτιωθεί η σχέση με αδέλφια ή άλλους συγγενείς με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα βρείτε χρόνο για μικρά ταξίδια που θα σας αναζωογονήσουν, θα κλείσετε κάποιες καλές επαγγελματικές συμφωνίες και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα. Θα βρείτε μια δουλειά που απαιτεί συχνές μετακινήσεις με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα αρχίσετε έναν νέο κύκλο σπουδών και θα έχετε οφέλη από διαπραγματεύσεις για επαγγελματικά θέματα. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα κληθείτε να τακτοποιήσετε οικογενειακές διαφωνίες ή θα αποδεχτείτε έναν διαφορετικό τρόπο συνεννόησης για να μην έχετε προστριβές, ίσως οργανώσετε μια μετακόμιση ή θα συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους θα προσπαθήσετε να πετύχετε από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό αλλά θα είστε αγχώδεις, ριψοκίνδυνοι, δεν θα έχετε διαύγεια και είναι πιθανό να κάνετε λάθη και κακές επιλογές. Θα πρέπει να βρείτε τα λάθη που κάνατε στη διαχείριση των οικονομικών σας, να ρυθμίσετε παλιές οφειλές και υποχρεώσεις με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7 και να λύσετε περιουσιακά ζητήματα. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 προσέχετε στην οδήγηση και στα ταξίδια για να μην ταλαιπωρηθείτε, παρεξηγήσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες θα χαλάσουν τις σχέσεις σας και θα καθυστερεί το κλείσιμο επαγγελματικών συμφωνιών. Θα κάνετε όλες τις απαιτούμενες ενέργειες για να κλείσετε παλιές οικονομικές εκκρεμότητες ή θα αρχίσετε μια δουλειά από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα που θα φέρει πολλά κέρδη. Μάλλον θα σπαταλήσετε αρκετά χρήματα από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα σε δώρα για εσάς και τους αγαπημένους σας απολαμβάνοντας ανέσεις και πολυτέλεια, κάποιες από τις έξυπνες ιδέες σας θα αποφέρουν κέρδη ή θα εισπράξετε ένα μπόνους. Θα καθυστερούν χρήματα που περιμένετε από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, παλιές οφειλές θα σας αγχώσουν και κάποιες επαγγελματικές προσπάθειες θα αργούν να αποφέρουν κέρδη.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Θα νιώθετε πιο άνετα και αισιόδοξα με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου αν και θα αντιμετωπίζετε με σκεπτικισμό τα σοβαρά θέματα, μια παράνομη σχέση θα προκύψει, θα φροντίσετε την υγεία σας και θα αποκτήσετε συμμάχους. Θα διεκδικήσετε μεγαλύτερη αμοιβή ή θα συζητήσετε για νέες επαγγελματικές δραστηριότητες από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα και θα αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να κερδίσετε πολλά χρήματα. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο σχέσεις και συνεργασίες που παρουσιάζουν προβλήματα μπορεί να διαλυθούν, θα είστε απόλυτοι, αποφασισμένοι να ξεκαθαρίσετε τις καταστάσεις που δεν σας αφήνουν να ηρεμήσετε και να εξελιχθείτε. Θα ανακαλύψετε νέες πηγές εισοδήματος στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και θα μπορέσετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας αλλά και να προσφέρετε μικρές χαρές σε εσάς και στους δικούς σας. Η επικοινωνία με συγγενείς και με φίλους θα βελτιωθεί από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα είστε αυστηροί αλλά δίκαιοι κριτές, θα κάνετε καλά οργανωμένα ταξιδάκια, θα μιλήσετε για δουλειές και θα γνωρίσετε σοβαρά και αξιόλογα άτομα. Θα είστε τρυφεροί, ρομαντικοί αλλά και ανασφαλείς από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα συσφίξετε τις σχέσεις με τον σύντροφο και με την οικογένειά σας και θα αντιμετωπίζετε ενωμένοι κάθε δυσκολία.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 Θα έχετε αυξημένες απαιτήσεις από τους γύρω σας με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, θα είστε πολύ ερωτικοί με τον σύντροφό σας αλλά θα είστε επιφυλακτικοί με τις νέες γνωριμίες και θα γίνεστε εριστικοί ή γκρινιάρηδες όταν σας αγνοούν. Θα γνωρίσετε νέους φίλους από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα ασχοληθείτε με μουσική, χορό, δεν θα αρνείστε προτάσεις για διασκέδαση, θα προωθήσετε τη δουλειά σας και θα φλερτάρετε. Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7 θα κάνετε συχνά διαλείμματα από τις υποχρεώσεις σας για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και να ξεκουραστείτε, θα ασχολείστε με όλα όσα σας ευχαριστούν και θα συζητάτε τα σχέδιά σας με άτομα που εκτιμάτε. Θα αλλάξετε κατοικία με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9 γιατί θα συγκατοικήσετε ή για να σμίξετε πάλι με μέλη της οικογένειας, θα γίνει επιτέλους μια αγοραπωλησία και ίσως ανακαινίσετε το σπίτι σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα υπάρχουν εντάσεις στον εργασιακό χώρο, ιδιαίτερα αν νιώθετε απογοήτευση από τις συνθήκες, οι αυξημένες ευθύνες σας κουράζουν και πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε για να αντέξετε. Θα είστε πιο εξωστρεφείς με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 21, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τα επαγγελματικά σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας ή θα γνωρίσετε ένα αξιόλογο άτομο. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα δώσετε μεγάλη σημασία στην ποιότητα των ατόμων που βρίσκονται κοντά σας, θα κρατήσετε σχέσεις που σας καλύπτουν και όσοι είστε μόνοι θα επιλέξετε ένα αξιόλογο και τρυφερό ταίρι για να νιώθετε όμορφα.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα πάρετε μια προαγωγή που καθυστερούσε ή θα κλείσετε μια καλή συμφωνία με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα είστε πολύ δραστήριοι και ίσως αλλάξετε αντικείμενο εργασίας ή θα κατακτήσετε έναν φιλόδοξο στόχο. Μια παλιά αγάπη θα επιστρέψει με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, κάποιοι θα ερωτευτείτε ένα γοητευτικό, μυστηριώδες άτομο αλλά θα έχετε αγωνία για το πώς θα εξελιχθεί η ζωή σας. Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 16 θα βοηθήσει να προβάλετε τις ικανότητές σας, θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν, τα επιχειρήματά σας θα είναι σωστά και θα πείθετε τους συνομιλητές σας αλλά θα σέβεστε τις απόψεις και τις υποδείξεις τους. Θα ξεπεράσετε κάτι που σας ταλαιπώρησε στο παρελθόν, έναν έρωτα ή μια αποτυχία και θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 που θα φέρει αισιοδοξία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Αποφύγετε τις επιπολαιότητες σε νομικά, επαγγελματικά θέματα και σε σπουδές με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15, θα απογοητευτείτε από ένα άτομο που μένει μακριά ή θα έχετε εμπόδια σε ένα ταξίδι. Θα φανούν οι επιπτώσεις από τα εξαντλητικά ωράρια και το άγχος από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, φροντίστε την υγεία σας και δουλέψτε με σύστημα για να είστε αποδοτικοί και να κερδίσετε χρήματα. Ένας φίλος από τα παλιά θα εμφανιστεί από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε ομαδικές ασχολίες, θα νιώθετε ότι σας παραμελούν ή θα διαπιστώσετε πως δεν ταιριάζετε με κάποιες φιλικές παρέες. Ένα παλιό χρέος θα γίνει πηγή άγχους με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, για να τακτοποιήσετε όλα τα οικονομικά και φορολογικά ζητήματα που εκκρεμούν θα πρέπει να μειώσετε τα έξοδά σας. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα προσπαθήσετε να μάθετε τι συμβαίνει πίσω από την πλάτη σας για να ξέρετε ποιους μπορείτε να εμπιστεύεστε, η ανάγκη σας για διακρίσεις θα σας εμπνεύσει να βάλετε ενδιαφέροντες και φιλόδοξους στόχους. Σημαντικές γνωριμίες θα εξελιχθούν σε φιλίες με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, η συμμετοχή σας σε ομαδικές δραστηριότητες θα είναι ουσιαστική και θα βοηθάτε πρόθυμα τους γύρω σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Τα επαγγελματικά σχέδιά σας θα αργούν να υλοποιηθούν με την Αφροδίτη στον Κριό ανάδρομη από τις 4, θα είστε ισχυρογνώμονες, μπερδεμένοι, ίσως συζητήσετε με έναν παλιό συνεργάτη για νέους στόχους αλλά δεν πρέπει να αποφασίσετε βιαστικά. Θα κάνετε προσπάθειες να διακριθείτε κοινωνικά από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, θα αναδείξετε τα προτερήματά σας συμμετέχοντας σε νέες δραστηριότητες και θα αποκτήσετε νέους φίλους. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα πιέζετε τον εαυτό σας να αποδώσει τα μέγιστα στη δουλειά, θα είστε αυστηροί στις διαπραγματεύσεις για να μην έχετε απώλειες και όσοι έχετε προβλήματα με συγγενικά άτομα θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας. Θα διεκδικήσετε μια καλύτερη επαγγελματική θέση από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό, θα δείξετε τις ικανότητές σας πετυχαίνοντας έναν σημαντικό στόχο και θα καταφέρετε να διακριθείτε στον χώρο σας. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν στον εργασιακό χώρο, οι στόχοι σας θα είναι ρεαλιστικοί και θα δουλέψετε με πείσμα για να καταφέρετε να φτάσετε στην κορυφή αξιοποιώντας όλες σας τις δυνατότητες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα προσπαθείτε να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 Φεβρουαρίου και θα κουράζεστε για να αποδείξετε την αξία σας, η σχέση με συνάδελφους θα είναι εκρηκτική και είναι πιθανά τα φλερτ στον χώρο. Η οικογένεια και το σπίτι θα σας απασχολήσουν από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, θα συνεννοείστε με δυσκολία, θα αναπολείτε άλλες εποχές και θα καθυστερούν μετακομίσεις και συμβόλαια. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα συναντηθείτε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε δάνεια, φορολογικές υποθέσεις, ασφαλιστικές εκκρεμότητες, θα προσπαθήσετε να αξιοποιήσετε την περιουσία σας ή θα πάρετε πληροφορίες για επενδύσεις. Η ανησυχία για τις οικονομικές υποχρεώσεις θα είναι έντονη από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα, θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας αλλά ίσως καταφύγετε σε παράτολμες λύσεις. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα συζητάτε για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε, ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι, κάποιοι θα νιώσετε γοητευμένοι από ένα άτομο που ζει μακριά αλλά δεν θα έχετε όρεξη να δράσετε, θα προτιμάτε την ονειροπόληση. Θα είστε διαισθητικοί και ονειροπόλοι από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα έχετε φιλοσοφικές αναζητήσεις, δεν θα μπορείτε να οργανωθείτε σωστά αλλά αυτό δεν θα σας εμποδίζει να κάνετε σχέδια.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα δημιουργηθεί μια σχέση με άτομο από μακριά ή κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού, θα έχετε καλή διάθεση, επιθυμία για πνευματικές αναζητήσεις, θα μοιράζεστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες σας. Συνεργασίες και επαγγελματικές συζητήσεις θα γίνονται μετ’ εμποδίων από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε ή αδικείστε και πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 8 που θα ορθοδρομήσει για να αποφασίσετε πώς θα πραγματοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα διεκδικείτε με λανθασμένο τρόπο την αγάπη του συντρόφου σας, θα υπάρχουν αντιπαραθέσεις που θα σας οδηγήσουν σε προσωρινή ρήξη και αν δεν συνέλθετε μπορεί ο χωρισμός να είναι οριστικός. Με λογικά επιχειρήματα και χωρίς εξάρσεις θα προσπαθήσετε να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση σας από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο αλλά κάποιες φορές θα τον εκνευρίζετε με την ψυχρότητά σας. Νέες προοπτικές θα παρουσιαστούν στην καριέρα σας από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, δεν θα σταματάτε στιγμή να αναλύετε τις ιδέες σας, θα διεκδικείτε με πάθος ό,τι σας αξίζει και θα επιμένετε στις απόψεις σας δημιουργώντας εντάσεις με συναδέλφους. Οικονομικά και φορολογικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, νέες δραστηριότητες θα αυξήσουν το εισόδημά σας και ίσως αξιοποιήσετε κάποιο ακίνητο.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας θα αντιμετωπίζετε αυστηρά τον σύντροφό σας, θα επιμένετε να βάζετε κανόνες στη σχέση, δεν θα έχετε όρεξη για αστειάκια, θα είστε απόμακροι ή θα απομονώνεστε συχνά. Θα πρέπει να παραμερίσετε τον συντηρητισμό σας για να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο σε οικονομικά, επαγγελματικά αλλά και ερωτικά ζητήματα. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα απομονωθείτε για να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε ή θα κάνετε ψυχοθεραπεία με έμπιστους φίλους, όμως θα αγχώνεστε πολύ για υποθέσεις που εκκρεμούν και για τη μελλοντική σας πορεία. Ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες πλήττονται από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα σας ενοχλεί η απάθεια του συντρόφου σας, κάποιοι θα χωρίσετε και άλλοι θα σμίξετε με παλιές αγάπες. Θα είστε ονειροπόλοι και φευγάτοι με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας αφού θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας αλλά δεν βρίσκετε το κουράγιο να πάρετε οριστικές αποφάσεις. Θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 αν έχετε βεβαιωθεί ότι ταιριάζετε, αρκετοί θα απαλλαγείτε από έναν δύστροπο ή επιπόλαιο σύντροφο και θα κάνετε σοβαρές γνωριμίες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα κάνετε προσπάθειες να βρείτε έξυπνες λύσεις σε οικονομικά ή περιουσιακά ζητήματα, δεν θα υπολογίζετε τα εμπόδια και θα δείχνετε ενδιαφέρον σε κάθε πρόταση που υπόσχεται κέρδη ή νέες εμπειρίες. Η ζωή σας θα βελτιωθεί από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα αντιμετωπίζετε με αισιοδοξία όλες τις επαγγελματικές προκλήσεις και αν ψάχνετε για δουλειά θα βρείτε μια ικανοποιητική θέση. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 όσοι έχετε μια σταθερή σχέση και περνάτε καλά με τον σύντροφό σας θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τον δεσμό σας, οι αδέσμευτοι θα επιδιώξετε να γνωρίσετε άτομα, επιδιώκοντας μια αξιόλογη σχέση. Θα είστε κοινωνικοί αλλά προσεκτικοί με τα άτομα που δεν γνωρίζετε καλά με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, θα επιμένετε στις απόψεις σας και θα διαχειρίζεστε σωστά τα ταλέντα σας. Θα περνάτε πιο όμορφα στη δουλειά από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, φλερτ και ευχάριστες συζητήσεις με συνεργάτες θα σας φτιάχνουν το κέφι, όμως όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τις συνθήκες θα ψάξετε μια πιο δημιουργική απασχόληση.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Θα περνάτε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, θα αναθερμάνετε τη σχέση με συγγενείς, θα κάνετε πιο άνετο τον χώρο σας και θα καλείτε συχνά ανθρώπους που αγαπάτε για να χαλαρώσετε παρέα. Θα μπορείτε να εκμυστηρευτείτε τα παράπονά σας σε δικά σας άτομα από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, δεν θα αντέχετε τις αντιπαραθέσεις και θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε οικογενειακά θέματα. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα νιώθετε ανασφάλεια για την πορεία της καριέρας σας και θα κάνετε παρορμητικές κινήσεις που θα έχουν θετικά αποτελέσματα αν προβλέψετε τις εξελίξεις και εκτιμήσετε σωστά όλα τα δεδομένα. Για να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα παραμελήσετε επαγγελματικές υποχρεώσεις ή θα αναθέσετε κάποιες ευθύνες σε άλλους για να μπορείτε να διασκεδάσετε. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα είστε αρκετά εσωστρεφείς, δημιουργικοί, θα ζείτε έντονες ερωτικές στιγμές με τον σύντροφό σας και όσοι είστε αδέσμευτοι θα προτιμάτε την παρέα ατόμων που σας καταλαβαίνουν και σας αποδέχονται όπως είστε. Η γοητεία σας θα είναι έντονη με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου, θα εκδηλώνετε τα ερωτικά σας συναισθήματα με πάθος, θα φλερτάρετε και δεν θα αντιστέκεστε στους πειρασμούς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα συμπεριφέρεστε απότομα ή πολύ αυστηρά σε αδέλφια και γείτονες, το κλείσιμο συμφωνιών εγκυμονεί παγίδες, ίσως παρουσιαστούν εμπόδια σε ένα ταξίδι ή θα έχετε μικροπροβλήματα υγείας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την οικογένειά σας από τις 9 με τον Δία στον Ζυγό, περιουσιακά ζητήματα θα λυθούν, ευνοούνται οι αγοραπωλησίες και αρκετοί θα μετακομίσετε ή θα συγκατοικήσετε. Θα είστε ανοργάνωτοι, επιπόλαιοι και τα σχέδιά σας δεν θα έχουν ρεαλιστική βάση στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα επιδιώξετε να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε, θα πάτε μια εκδρομή στη θάλασσα και θα ξεχνιέστε κάνοντας πράγματα που σας ευχαριστούν. Ταξίδια και σπουδές θα γίνονται απρόσκοπτα από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, θα ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και θα αγωνιστείτε για να πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα ζήσετε μαγικές στιγμές με τον σύντροφό σας αλλά να προσέχετε τις σκηνές ζηλοτυπίας που μπορεί να σας απομακρύνουν, οι ερωτικές προκλήσεις θα είναι πολλές για τους αδέσμευτους και δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες. Αλλαγές που θα δρομολογήσετε στην προσωπική σας ζωή με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 θα φέρουν ηρεμία γιατί θα κάνετε σοβαρές επιλογές που θα σας δώσουν σταθερότητα. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα μπορέσετε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας και θα λύσετε παρεξηγήσεις ή θα συμφωνήσετε για την κοινή σας πορεία, όσοι είστε μόνοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά θα προχωρήσετε πολύ προσεκτικά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Σχέσεις, γάμοι και συνεργασίες θα βελτιωθούν με τη Νέα Σελήνη απέναντι στο ζώδιό σας στις 4 Ιουλίου, δεν αντέχετε τη μοναξιά και την έλλειψη αγάπης και θα κάνετε προσπάθειες να τα ξαναβρείτε με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε κάτι νέο. Από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχετε έσοδα από τη δουλειά σας ή από επενδύσεις, οι ιδέες σας για νέες δραστηριότητες θα είναι έξυπνες, θα ξοδεύετε όμως αρκετά για να ζείτε άνετα. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου η επιθυμία σας να ζείτε άνετα θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας για να αγοράζετε όμορφα αντικείμενα και να κάνετε ταξίδια, όμως δεν πρέπει να βιαστείτε να κάνετε νέες συμφωνίες. Οι δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες θα είναι πιο έντονες με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, θα πρέπει να βάλετε όρια για να μην ταλαιπωρείστε ή να αποχωρήσετε για να ηρεμήσετε. Θα καταλάβετε καλύτερα τις ανάγκες και τις επιθυμίες των δικών σας ανθρώπων από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα είστε αυστηροί κριτές αλλά θα δίνετε πρόθυμα συμβουλές, θα τους υποστηρίζετε και θα δείχνετε έμπρακτα το ενδιαφέρον σας. Στην προσπάθειά σας να διακριθείτε στον επαγγελματικό χώρο ίσως κάνετε απερίσκεπτες ενέργειες από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα είστε ανυπόμονοι και θα εκνευρίζεστε πολύ εύκολα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 Θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας στις 5 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους για να καταφέρετε να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας, όμως δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν εμπιστεύεστε. Θα οργανωθείτε πιο καλά με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13 για να αλλάξετε προς το καλύτερο τη δουλειά και την προσωπική σας ζωή, θα κάνετε ρεαλιστικά πλάνα, θα είστε ήρεμοι και προσεκτικοί. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 17 Ιουνίου θα καταφέρνετε να λύσετε πιο εύκολα τα επαγγελματικά και προσωπικά προβλήματα, θα προσέχετε περισσότερο τον εαυτό σας και θα επιδιώκετε να εισπράττετε αγάπη, προσέξτε μόνο μη γίνετε κουραστικοί. Η κούραση θα είναι έντονη στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα προσπαθείτε να διεκπεραιώσετε επαγγελματικές υποθέσεις αλλά δεν θα βρίσκετε ικανοποιητικές και ρεαλιστικές λύσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 30 θα έχετε περισσότερη ζωντάνια και αυτοπεποίθηση, δεν θα απογοητεύστε εύκολα όταν αγωνίζεστε για τους στόχους σας, σχέσεις και συνεργασίες θα εξελίσσονται θετικά και θα συνεννοείστε καλύτερα. Οι ερωτικές σχέσεις θα βελτιωθούν από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και φλερτ που θα οδηγήσουν σε παθιασμένες περιπέτειες, θα έχετε δυναμισμό και γοητεία.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου θα φέρει νέες αξιόλογες γνωριμίες που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε ή να λύσετε κάποιο θέμα, θα διασκεδάζετε με φίλους και θα κάνετε καλή εντύπωση στις παρέες γιατί θα είστε αξιόπιστοι και σοβαροί. Από τις 10 που ορθοδρομεί ο Δίας θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, θα είστε επικοινωνιακοί, άνετοι, οι άλλοι θα εκτιμούν την ειλικρίνεια, τις ιδέες σας και θα κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα έχετε πολλή δουλειά, δεν θα αντέχετε να είστε κλεισμένοι σε έναν χώρο ακολουθώντας μια ρουτίνα, θα δυσκολεύεστε να τελειώσετε διάφορες εκκρεμότητες και καλό είναι να φροντίσετε την υγεία σας. Θα είστε σίγουροι για τις ικανότητές σας από τις 22 με τον Ερμή σε ορθή πορεία, θα εκφράζεστε δυναμικά και θα επικρατείτε στις παρέες, θα γνωρίσετε αξιόλογους ανθρώπους που θα σας υποστηρίξουν. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 θα έχετε ανάγκη να διώξετε τη θλίψη και να ζήσετε όμορφες εμπειρίες όμως η ανασφάλεια θα φρενάρει τις προσπάθειές σας, θα έχετε έναν κρυφό ερωτικό καημό ή μια σχέση που δεν εξελίσσεται όπως επιθυμείτε. Ένας παλιός έρωτας θα διεκδικήσει την προσοχή σας από τις 27 που ο ανάδρομος Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα νιώθετε κουρασμένοι ή δεν θα βρίσκετε ενδιαφέρουσα την ερωτική σας ζωή.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Αλλαγές μικρές ή μεγάλες θα φέρει στον επαγγελματικό τομέα η Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 Απριλίου, θα στοχεύετε σε ηγετικές θέσεις ή θα κάνετε φιλόδοξο ξεκίνημα με σκοπό να εισπράξετε χρήματα αλλά και κολακευτικά σχόλια. Θα αναδείξετε τα ταλέντα σας από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, θα έχετε έντονη κοινωνική δράση, θα κάνετε σημαντικές γνωριμίες, θα χρησιμοποιείτε λογικά επιχειρήματα και θα ακούτε τις απόψεις των άλλων. Η Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7 θα φέρει ευκαιρίες να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα, θα σχεδιάσετε ένα φιλόδοξο ξεκίνημα, θα διεκδικήσετε καλύτερους όρους στη δουλειά και θα καταφέρετε να αποδείξετε στους άλλους ότι αξίζετε πολλά. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 θα κουράζεστε από τις υπερβολικές απαιτήσεις της καθημερινότητας, θα τσακώνεστε με συναδέλφους και είναι καλό να εκτονώνετε το άγχος σας στο γυμναστήριο. Θα είστε πιο σίγουροι για το τι χρειάζεστε στη ζωή σας για να είστε καλά από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, σχέσεις και συνεργασίες που δεν εξελίσσονται καλά είναι πιθανό πως θα τελειώσουν ή θα βάλετε όρια για να πάψουν να σας ταλαιπωρούν. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό σχέσεις με πάθος θα προκύψουν ξαφνικά και αν έχετε παράπονα από τον σύντροφό σας δεν θα μπορείτε να συγκρατήσετε τη ζήλια σας. Προστατέψτε τις φιλικές και κοινωνικές σχέσεις σας από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, μην αντιμετωπίζετε τους άλλους καχύποπτα ή επικριτικά γιατί θα δυσαρεστήσετε κάποια άτομα και μπορεί να χάσετε φίλους που είναι πολύτιμοι. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα έχετε ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή, φίλοι θα σας δείχνουν έμπρακτα την αγάπη τους, θα συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις και θα κάνετε νέες γνωριμίες.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Η θρησκεία, η φιλοσοφία, η μεταφυσική θα σας ενδιαφέρουν πολύ με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 5 Μαρτίου. Θα επιδιώξετε να διευρύνετε τους πνευματικούς ορίζοντες και θα κάνετε πολλά όνειρα για το μέλλον που μάλλον δεν θα είναι ρεαλιστικά. Θα έχετε πολλή ενέργεια από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη και θα τη διοχετεύσετε σε επαγγελματικές δραστηριότητες, θα δρομολογήσετε κάποιο ξεκίνημα και θα εκτονώνεστε με γυμναστική. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα κάνετε κάποια όνειρα για το μέλλον που δεν μπορούν να υλοποιηθούν, θα ψάχνετε την αλήθεια στη θρησκεία και σε διάφορες φιλοσοφικές τάσεις, θα υπάρχουν μπλεξίματα σε νομικές και σε επαγγελματικές υποθέσεις. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 12 θα κάνει πιο έντονη την ανάγκη σας για πραγματικά και πνευματικά ταξίδια, θα ισχυροποιήσει τη διαίσθησή σας, ίσως μελετήσετε ανθρωπιστικές επιστήμες ή θα προκύψει έρωτας με άτομο από μακριά. Θα καταφέρετε να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό γιατί θα δουλεύετε με πάθος, θα διεκδικείτε με πείσμα ό,τι σας αναλογεί και δεν θα υποχωρείτε στα δύσκολα. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα αναπολείτε ευχάριστες στιγμές του παρελθόντος, η έλλειψη επικοινωνίας στην οικογένεια θα φαίνεται αφόρητη, αλλά κάποιον πιστό φίλο θα βρείτε να πείτε τα παράπονα και τους καημούς σας. Αν ψάχνετε για δουλειά προετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε κάποια εμπόδια με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη από τις 25, οι σχέσεις με συναδέλφους θα δοκιμαστούν και το άγχος επιβαρύνει την υγεία.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Μπορείτε να τακτοποιήσετε οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου αλλά και να ασχοληθείτε με δραστηριότητες που σας αρέσουν αποκομίζοντας αρκετά κέρδη, αρκεί να μην κινείστε βιαστικά. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε μια οφειλή που σας έχει αγχώσει ή θα ξεμπλοκάρει μια χρηματοδότηση που περιμένατε. Περιουσιακά και φορολογικά ζητήματα θα ρυθμιστούν και μπορεί να βρείτε μια διαφορετική πηγή εσόδων. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα διαφοροποιηθεί ο τρόπος που αντιμετωπίζετε τις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Θα δείχνετε εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας, θα επιδιώκετε την αυτονομία σας και θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις γιατί θα είστε εκνευρισμένοι από τις δυσκολίες που αντιμετωπίζετε και δεν θα έχετε την ψυχραιμία που απαιτείται. Μην κάνετε επικριτικά σχόλια και πάψτε να αγχώνεστε για παλιές ιστορίες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Όσοι είστε ερωτευμένοι θα έρθετε ακόμα πιο κοντά από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό και όσοι είστε μόνοι θα φλερτάρετε, θα ενδώσετε σε έντονες ερωτικές περιπέτειες και θα κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα σας απασχολήσουν παλιά χρέη, οφειλές προς τρίτους ή περιουσιακά θέματα και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα δυσκολέψει η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας, οι σχέσεις θα κλονιστούν αλλά δεν πρέπει να αποφασίσετε εν θερμώ. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα προσπαθήσετε με υπομονή και με λογικά επιχειρήματα να καθησυχάσετε τον σύντροφό σας και να βελτιώσετε τη σχέση σας, ενώ οι αδέσμευτοι θα κάνετε νέο ξεκίνημα. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα έχετε ανάγκη την αποκλειστική φροντίδα του συντρόφου σας, θα δώσετε μεγάλη σημασία στη σχέση σας και όσοι είστε μόνοι θα επιδιώξετε να κάνετε ένα νέο σταθερό ξεκίνημα. Η επιθυμία σας για καλοπέραση και άνεση θα σας αναγκάσει στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας για να καλύπτετε τα έξοδά σας και να μένουν χρήματα για ξόδεμα. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την επικοινωνία με τον σύντροφό σας και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες που σας έκαναν να μην περνάτε καλά, αν και κάποιες φορές θα είστε ψυχροί ή απότομοι.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Έντονα φλερτ και παθιασμένους έρωτες θα φέρει η Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Δεκεμβρίου. Θα εκφράζετε τα βαθύτερα συναισθήματά σας χωρίς αναστολές και δεν θα διστάσετε να ανταποκριθείτε στο κάλεσμα του ατόμου που σας γοητεύει. Θα είστε πολύ αυστηροί με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 10 του μήνα και αντί να βελτιώσετε τις σχέσεις σας θα προκαλέσετε αρνητικές αντιδράσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι όρεξη για δουλειά. Θα βρείτε τρόπους να κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας, θα απαλλαγείτε από τις κακές συνήθειες και θα φροντίσετε τη διατροφή και την υγεία σας. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 25 θα είστε ευσυγκίνητοι και κυκλοθυμικοί. Δεν είναι κατάλληλη μέρα για να λύσετε τα προβλήματα της σχέσης σας, ηρεμήστε και μην χαλάτε την όμορφη ατμόσφαιρα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα κάνετε πιο εύκολη τη ζωή σας στον εργασιακό χώρο προσφέροντας στον εαυτό σας μικρές ανέσεις. Επικερδείς συνεργασίες και δημιουργικές ιδέες θα σας ανοίξουν νέους ορίζοντες, ενώ θα φροντίσετε και την υγεία σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 2 Νοεμβρίου θα καταφέρετε να εκφράζετε τα συναισθήματά σας στα άτομα που αγαπάτε, θα έχετε καλή επαφή με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας και κάποιοι θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση γεμάτη έλξη και γοητεία. Από τις 8 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα αφήσετε στην άκρη τις διαφορές με την οικογένεια και με τον συγκάτοικό σας γιατί θα έχετε ανάγκη από μια ισορροπημένη και αρμονική ζωή. Θα φροντίσετε το σπίτι σας και θα περνάτε αρκετό χρόνο μαγειρεύοντας και χαλαρώνοντας με φίλους. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό μια νέα ερωτική σχέση θα φέρει στη ζωή σας πάθος και έντονες συγκινήσεις. Σχέσεις που έχουν προβλήματα θα βελτιωθούν γιατί θα μοιραστείτε όμορφες στιγμές με τον σύντροφό σας. Θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα της οικογένειάς σας από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό, θα τακτοποιήσετε οφειλές και ανάγκες του σπιτιού και κληρονομικά θέματα. Προσπαθήστε να αποφύγετε κόντρες με συγγενείς. Η παρουσία του Ερμή στον Τοξότη από τις 20 θα σας κάνει δραστήριους και δυναμικούς. Θα βρείτε μια νέα θέση εργασίας, θα κλείσετε καλές συμφωνίες και θα υλοποιήσετε τις ιδέες σας για επέκταση της επιχείρησής σας με τη βοήθεια καλών συνεργατών. Ανασφάλειες και άγχος θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 26, θα ανησυχείτε για την υγεία σας και για την πορεία επαγγελματικών κυρίως θεμάτων. Αρκετοί θα νοσταλγείτε παλιές αγάπες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

 Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα κάνετε νέα ξεκινήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή θα βελτιώσετε τις υπάρχουσες. Χρειάζεστε ηρεμία και σταθερότητα και θα επιλέξετε να είναι κοντά σας αξιόλογα άτομα που εμπιστεύεστε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε θετικά όλες τις αλλαγές που έχουν συμβεί στην οικογένειά σας και θα ρυθμίσετε ζητήματα που σας έχουν αποσυντονίσει. Ίσως προετοιμαστείτε για μετακόμιση ή θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου σας προτρέπει να βρείτε ήρεμους, διπλωματικούς τρόπους για να συνεννοηθείτε με μέλη της οικογένειας και να ρυθμίσετε θέματα που σας αφορούν. Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και της ακίνητης περιουσίας σας. Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την αντιμετώπιση κάποιων γνωστών ή φίλων θα θελήσετε να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Όμως αν φερθείτε εγωιστικά ή αν επιμένετε το μόνο που θα καταφέρετε είναι να τους αγχώσετε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη. Θα υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια που θα σας αποφέρουν κέρδη, θα αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας και θα τακτοποιήσετε αρκετές υποχρεώσεις. Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα έχετε ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε έναν επαγγελματικό στόχο με τη βοήθεια έμπειρων και ικανών ατόμων. Προσπαθήστε να είστε καλοπροαίρετοι και ήρεμοι. Από τις 17 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό θα υπάρχουν μπερδέματα και καθυστερήσεις σε θέματα που σχετίζονται με την ακίνητη περιουσία και με συμβόλαια. Μια μετακόμιση ή συγκατοίκηση θα σας προβληματίσει και ίσως αλλάξετε γνώμη. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα βάλετε σε τάξη το ωράριο και τις υποχρεώσεις σας στον εργασιακό χώρο και θα οργανωθείτε για να μπορείτε να δουλεύετε άνετα και να πετύχετε τους στόχους σας. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα είστε επικοινωνιακοί και δραστήριοι. Θα κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες και θα έχετε ερωτικές κατακτήσεις. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα αναστατωθείτε από απρόοπτα γεγονότα στον εργασιακό χώρο. Ίσως σας αναθέσουν περισσότερες ευθύνες ή θα πρέπει να παλέψετε για να κρατήσετε τη θέση σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Η σχέση με συγγενείς, αδέλφια και γείτονες θα βελτιωθεί από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο. Θα αναγνωρίσετε τα λάθη σας, αλλά δεν θα αποφύγετε να τους κρίνετε αυστηρά αν έχουν κάνει κάτι που σας ενόχλησε. Με τον Άρη στον Λέοντα από τις 9 θα μπείτε στον πειρασμό να κάνετε σπατάλες και ριψοκίνδυνες συναλλαγές. Αποφύγετε τις υπερβολές και επιλέξτε ασφαλείς τρόπους για να αυξήσετε τα κέρδη σας χωρίς απώλειες. Η παρουσία του Δία στην Παρθένο από τις 11 ευνοεί τις θετικές εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή, αλλά και την ουσιαστική επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Μπορεί να σπουδάσετε κάτι ή να επιλέξετε μια δουλειά με αρκετές μετακινήσεις. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν στις 14 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Ένα δικό σας άτομο θα προθυμοποιηθεί να σας βοηθήσει αλλά δεν αποκλείεται να βρείτε νέα πηγή εσόδων. Η ισορροπία στην οικογενειακή ζωή θα αποκατασταθεί από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό αν καταφέρετε να αποδεχτείτε τις αλλαγές που έχουν προκύψει. Συζητήστε όσα συμβαίνουν και βρείτε λύσεις υπολογίζοντας και τις επιθυμίες των άλλων. Στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα είστε ονειροπόλοι και θα δυσκολεύεστε να χρησιμοποιήσετε τη λογική σας. Θα κάνετε σχέδια για ένα μακρινό ταξίδι ή θα αναθεωρήσετε τις απόψεις και τα πλάνα σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Θα έχετε ανάγκη από σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας και όσοι έχετε προβλήματα στη σχέση σας θα νιώσετε την ανάγκη να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 8 θα είστε διαισθητικοί, ετοιμόλογοι και εξωστρεφείς. Θα εξετάσετε με προσοχή τα δεδομένα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή και θα πάρετε τις κατάλληλες αποφάσεις. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα είστε εκδηλωτικοί, άνετοι και θα πλησιάσετε τον σύντροφό σας για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η επιθυμία σας για αλλαγές και για μια πιο έντονη ζωή θα σας κάνει δραστήριους και ανοιχτόμυαλους. Θα είστε ευχάριστοι, δυναμικοί και επικοινωνιακοί από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Πανσέληνο. Θα ταξιδέψετε, θα φλερτάρετε, θα συζητήσετε για νέες συνεργασίες και θα γοητευτείτε από έναν νέο έρωτα. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα ψάξετε εύκολους και γρήγορους τρόπους να λύσετε τα οικονομικά σας προβλήματα και να ζείτε άνετα. Θα αγοράσετε αντικείμενα που ίσως δεν σας χρειάζονται αλλά θα σας προσφέρουν μεγάλη ευχαρίστηση. Θα είστε επιφυλακτικοί και ιδιότροποι από τις 25 με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο και θα παρουσιαστούν δυσκολίες σε επικοινωνίες και ταξίδια. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα και θα πρέπει να προσέχετε τα λάθη στις επιχειρηματικές σας δραστηριότητες και τις περιττές αγορές. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου αναπάντεχα γεγονότα στον εργασιακό χώρο θα επηρεάσουν την εξέλιξη της καριέρας σας. Όσο κι αν καταπιέζεστε δεν πρέπει να πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 31 δεν θα ησυχάσετε αν δεν ρυθμίσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες που σας προκαλούν ανασφάλεια και θα τα καταφέρετε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Αρκετοί θα μεταφέρετε το άγχος σας στον εργασιακό χώρο στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη και ίσως έρθετε σε σύγκρουση με τους συνεργάτες σας. Όσοι έχετε αναλάβει πολλές υποχρεώσεις θα νιώθετε εξαντλημένοι και πρέπει να ξεκουραστείτε. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα επιδιώξετε να κερδίσετε πολλά χρήματα κάνοντας επενδύσεις ή ένα νέο ξεκίνημα. Θα αγοράσετε πολυτελή αντικείμενα που σας αρέσουν. Θα μπορέσετε να ξεπεράσετε τις ανασφάλειες και να ελέγξετε τους φόβους σας από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Αφήνοντας πίσω όσα σας στεναχωρούν θα προσπαθήσετε να κάνετε νέο αισιόδοξο ξεκίνημα και θα ανακτήσετε την ισορροπία σας. Αν πρέπει να αποφασίσετε για νομικά και επαγγελματικά θέματα ή για το μέλλον σας να είστε πολύ προσεκτικοί από τις 13 που ο Ποσειδώνας αρχίζει την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς. Θα έχετε καλές ιδέες και θα είστε αισιόδοξοι ότι θα τα καταφέρετε, αλλά η κρίση σας δεν λειτουργεί καλά. Ο ανάδρομος Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό στις 15 Ιουνίου και θα φανούν οι διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Κάποιοι θα επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα. Διώξτε την απαισιοδοξία για να γίνετε πιο δημιουργικοί και χαρούμενοι. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα αφήσετε πίσω προβλήματα και στεναχώριες και θα επικεντρωθείτε στα μελλοντικά σας σχέδια. Μην αφήσετε το άγχος και την ανασφάλεια να σας επηρεάσουν. Η ανάγκη σας να διακριθείτε θα είναι έντονη από τις 24 με τον Άρη στο ζώδιό σας. Επίσης θα θέλετε να ζήσετε ένα έντονο ερωτικό πάθος και όσοι είστε μόνοι θα νιώθετε εκνευρισμό και θα φέρεστε απότομα και ανταγωνιστικά.

ΜΑΪΟΣ 2015

Με την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους όλο τον Μάιο θα κάνετε τα σχέδιά σας για το μέλλον χωρίς να αποκαλύπτετε πληροφορίες σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Θα προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα το πρόγραμμά σας για να μην εξαντληθείτε. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 4 όσοι είστε ερωτευμένοι θα ζήσετε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας και θα κάνετε όνειρα για το μέλλον. Αν είστε μόνοι μην παραδοθείτε στην απογοήτευση, αλλά απευθυνθείτε σε άτομα που σας καταλαβαίνουν. Θα φροντίσετε την εμφάνιση σας και θα βάλετε σε προτεραιότητα τις επιθυμίες σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8 του μήνα. Θα περιποιείστε τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας, αν όμως δεν σας ανταποδίδουν το ενδιαφέρον θα πικραίνεστε πολύ. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα νιώθετε δυσφορία για θέματα που εκκρεμούν ή για συμπεριφορές που σας ενοχλούν. Θα προσπαθείτε να αντιδράσετε και να διορθώσετε όσα μπορείτε αλλά αρκετές φορές θα νιώθετε αδύναμοι και απογοητευμένοι από τις συνθήκες. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα δρομολογήσετε την κοινωνική σας άνοδο. Θα είστε χαρούμενοι, άνετοι, φιλικοί και θα γνωρίσετε άτομα που θα σας συμπαθήσουν και θα σας βοηθήσουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 δεν θα είστε σίγουροι για το τι πρέπει να κάνετε. Θα έχετε ανασφάλειες και φοβίες, θα αντιμετωπίζετε διλήμματα που θα σας αγχώνουν και συχνά θα σκέφτεστε παλιές δυσάρεστες εμπειρίες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Θα κάνετε μεγάλο ξεκαθάρισμα στις κοινωνικές σας επαφές όλο τον μήνα με τον Άρη στον Ταύρο. Δεν θέλετε να χάνετε χρόνο με άτομα που δεν αξίζουν, θα βγάλετε από τη ζωή σας όσους σας δημιουργούν προβλήματα και θα έρθετε πιο κοντά με ανθρώπους που εκτιμάτε και εμπιστεύεστε. Οικογενειακά προβλήματα θα σας απασχολήσουν στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Θα νιώσετε ότι σας παραμελούν και πως δεν αναγνωρίζουν τις προσπάθειές σας, όμως αν είστε επιθετικοί θα προκαλέσετε μεγαλύτερες αντιπαραθέσεις. Από τις 8 που ο ορθοδρομεί ο Δίας θα ξεμπλοκάρουν οικονομικά θέματα που σας άγχωναν, θα σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας ή θα το αυξήσετε. Άνθρωποι που σας συμπαθούν θα σας προσφέρουν τις συμβουλές τους για να ορθοποδήσετε. Θα είστε κυκλοθυμικοί από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους και θα σας απασχολήσει μια σχέση που ίσως πρέπει να μείνει κρυφή. Θα νιώθετε μπερδεμένοι και δύσκολα θα παίρνετε αποφάσεις. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τις 17 θα προβληματιστείτε για το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας. Έχετε συνειδητοποιήσει τις ανάγκες σας και δύσκολα θα ανέχεστε έναν ανεπαρκή ή γκρινιάρη σύντροφο. Μπορεί να επιλέξετε τη μοναξιά για να συγκροτηθείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 μπορεί να πάρετε αποφάσεις που θα εκτοξεύσουν στα ύψη την καριέρα σας. Πρέπει όμως να περιορίσετε τον παρορμητισμό σας και να κάνετε προσεκτικό σχεδιασμό για να αποφύγετε παγίδες και επιπολαιότητες.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Ο Άρης στον Κριό όλο τον Μάρτιο και η Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16 θα φέρουν ευκαιρίες για διάκριση στον επαγγελματικό χώρο. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε ένα φιλόδοξο πλάνο χρησιμοποιώντας τις ικανότητές σας. Όμως θα είστε εριστικοί και βιαστικοί, προκαλώντας εντάσεις στη συνεννόηση με τους συνεργάτες σας. Θα προσέχετε πολύ τα λόγια και τις πράξεις σας στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο, αλλά παράλληλα θα είστε αυστηροί με τα άτομα που συναλλάσσεστε. Θα λύσετε παρεξηγήσεις και θα βάλετε όρια όπου χρειάζεται. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13 του μήνα θα είστε πρόθυμοι να ζήσετε νέες εμπειρίες και θα ασχοληθείτε πολύ με τη θρησκεία, τη φιλοσοφία ή με την κουλτούρα άλλων λαών. Θα αλλάζετε εύκολα γνώμη, γι’ αυτό σκεφτείτε σοβαρά πριν πάρετε οποιαδήποτε σημαντική απόφαση. Από τις 17 με την Αφροδίτη στον Ταύρο θα είστε ευγενικοί και γενναιόδωροι με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση, θα κάνετε νέους φίλους, θα οργανώσετε τις επαφές σας και θα προβληθείτε. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου μπορεί να φέρει στην επιφάνεια παλιές νομικές εκκρεμότητες ή προβλήματα σε επαγγελματικές υποθέσεις. Όσο κι αν επιθυμείτε ριζικές αλλαγές, αποφύγετε να αποφασίσετε εν θερμώ.Στις 31 ο Ερμής περνά στον Κριό και θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά και ευκαιρίες να διακριθείτε στον χώρο.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Να πάρετε σωστές αποφάσεις για τα οικονομικά σας στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση και για να αποφύγετε τα λάθη. Παλιά χρέη σας αγχώνουν και είναι απαραίτητο να περιορίσετε τις σπατάλες και να βρείτε νέες πηγές εισοδήματος. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα ανοίξει ο δρόμος για νέες επενδύσεις και για ρύθμιση οικονομικών θεμάτων. Περιουσιακά ή ασφαλιστικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν χωρίς καθυστερήσεις και θα λύσετε θέματα που προκαλούν ανησυχία. Ένα ικανό άτομο θα σας δώσει συμβουλές για τη διαχείριση των χρημάτων σας με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου. Θα χρησιμοποιήσετε την καθαρή σας σκέψη για να λύσετε θέματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. Από τις 20 Φεβρουαρίου ο Άρης και η Αφροδίτη θα κινούνται στο ζώδιο του Κριού και θα προσπαθείτε να καθιερωθείτε στον επαγγελματικό χώρο επιδεικνύοντας τα ταλέντα σας. Θα είστε ορμητικοί, δυναμικοί και θα πετύχετε τους φιλόδοξους στόχους σας αρκεί να μην είστε αυθάδεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα θελήσετε να κάνετε μεγάλες αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας για να γίνει πιο εύκολη η ζωή σας, όμως δεν θα αποφύγετε τις σπατάλες. Δεν θα μπορείτε να ηρεμήσετε και να χαρείτε στις 5 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Έντονη νοσταλγία για έναν παλιό έρωτα ή το κενό που νιώθετε στη συναισθηματική σας ζωή θα σας φέρουν μελαγχολία. Με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα είστε αναποφάσιστοι και προβληματισμένοι για κάποιες νομικές ή επαγγελματικές σας υποθέσεις. Αντί να βυθιστείτε στις σκέψεις σας πάρτε πρωτοβουλίες για να ρυθμίσετε ό,τι σας απασχολεί. Στην προσπάθειά σας να λύσετε ένα οικονομικό ζήτημα στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, ίσως ρισκάρετε πιο πολύ από όσο πρέπει. Ευνοούνται οι επενδύσεις και αρκετοί θα αυξήσετε τα έσοδά σας εύκολα. Θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες στην αποπληρωμή μιας οφειλής από τις 21 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο ή θα ρυθμίσετε ένα χρέος. Ένα άτομο από το παρελθόν θα εμφανιστεί στη ζωή σας και θα θελήσει να είστε πάλι μαζί. Με την ευγενική συμπεριφορά και την καλή σας διάθεση από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα ρυθμίσετε θέματα που σας αφορούν και θα πετύχετε έναν στόχο με τη βοήθεια ατόμων που σας εκτιμούν.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Ένα καλό διάστημα για οικονομικά και αισθηματικά ζητήματα ξεκινά από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο. Θα ξοδέψετε πρόθυμα αρκετά χρήματα για να δώσετε χαρά στον εαυτό σας και στα άτομα που αγαπάτε. Στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα είστε κακόκεφοι και θα νιώθετε απογοητευμένοι από δυσάρεστα γεγονότα του παρελθόντος που δεν μπορείτε να ξεπεράσετε. Σκεφτείτε μήπως είστε υπερβολικοί και βρείτε τρόπους να ανακάμψετε και να συγκροτηθείτε. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 10 του μήνα θα καταφέρετε να διαλύσετε τα σύννεφα στη σχέση ή στο γάμο σας και θα επικοινωνείτε καλύτερα με το σύντροφό σας. Όσοι είστε αδέσμευτοι θα αναζητήσετε ασφάλεια και τρυφερότητα κοντά σε ένα έμπιστο και σοβαρό άτομο. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να τακτοποιήσετε την προσωπική σας ζωή και να διορθώσετε καταστάσεις που σας ταλαιπωρούν. Δεν θέλετε να έχουν άλλοι τον έλεγχο και θα προσπαθήσετε να συγκροτηθείτε και να πάρετε αποφάσεις.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 7 Νοεμβρίου θα έρθουν στην επιφάνεια οι φόβοι σας ότι θα μείνετε μόνοι ή θα νοσταλγήσετε κάποιες παλιές καλές εποχές που είχατε κοντά σας άτομα που σας αγαπούσαν και σας στήριζαν. Θα αναζητήσετε την παρέα φίλων για να διασκεδάσετε και θα μοιραστείτε όσα σας βαραίνουν και να νιώσετε καλύτερα. Ένας κρυφός ή παθιασμένος έρωτας μπορεί να μπει στη ζωή σας από τις 9 με τον Ερμή στον Σκορπιό. Αρκετοί θα χρησιμοποιήσετε πλάγια μέσα για να προσεγγίσετε τα παιδιά σας ή το σύντροφό σας. Όσοι αντιμετωπίσατε προβλήματα στη σχέση σας ή χωρίσατε όταν ήταν ανάδρομος ο Ερμής στο Σκορπιό τώρα θα μπορέσετε να λύσετε την παρεξήγηση. Από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη θα είστε ακούραστοι και συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα ασχοληθείτε με τη διατροφή, με την υγεία και την ψυχική σας ισορροπία.Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις θα αυξηθούν στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και ίσως κλείσετε μια συμφωνία που σχετίζεται με το εξωτερικό. Δύσκολα θα είστε συνεπείς γιατί επιθυμείτε ένα χαλαρωτικό διάλειμμα. Ένας παλιός συνεργάτης θα συζητήσει μαζί σας την προοπτική μιας συμφέρουσας νέας δουλειάς, θα επεκτείνετε την επιχείρησή σας ή θα πάρετε ένα χρηματικό ποσό που σας οφείλουν από παλιά.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα σας απασχολήσει η ανάμνηση ενός παλιού έρωτα που άφησε σημάδια στην ψυχή σας. Μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις γιατί μπορεί να κάνετε κάτι που θα σας φέρει σε δύσκολη θέση. Αποφύγετε αλλαγές και σοβαρές συζητήσεις στον εργασιακό χώρο στις 8 με την έκλειψη στον Κριό γιατί θα βάλετε σε κίνδυνο την καριέρα σας ή θα έχετε οικονομικές απώλειες. Με την Αφροδίτη στο Ζυγό μέχρι τις 22 θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση και τακτοποίηση του σπιτιού σας. Αν έχετε τσακωθεί με ένα συγγενή είναι ευκαιρία τώρα να τα ξαναβρείτε. μπορεί να διοργανώσετε μια οικογενειακή γιορτή ή θα χαλαρώσετε παρέα με τα αγαπημένα σας άτομα. Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να κάνετε κάτι ενδιαφέρον και δημιουργικό. Όσοι έχετε προβλήματα στην προσωπική σας ζωή θα είστε γεμάτοι ανασφάλεια ή θα νιώσετε νοσταλγία για ένα παλιό έρωτα. Από τις 26 ο Άρης θα βρίσκεται στον Αιγόκερο και θα προβληματιστείτε για την πορεία της σχέσης και των συνεργασιών σας. Όσοι έχετε κάνει λανθασμένη επιλογή πρέπει να βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν προβλήματα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 2 Σεπτεμβρίου θα περάσετε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας, θα φροντίσετε να κάνετε άνετη και ευχάριστη την παραμονή στο σπίτι σας, ίσως σκεφτείτε να μετακομίσετε ή να αγοράσετε σπίτι και θα πλησιάσετε τον συγκάτοικό σας για να βελτιώσετε τη σχέση σας. Θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα έρθετε πιο κοντά στα αδέλφια και τους γείτονές σας, θα βάλετε όρια σε συγγενείς που επεμβαίνουν στις επιλογές σας και θα κανονίσετε κάποια ταξιδάκια για να ξεκουραστείτε. Σε μια μετακίνηση μπορεί να γνωρίσετε κάποιον που θα σας κινήσει το ενδιαφέρον. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 9 παλιοί φίλοι θα επικοινωνήσουν μαζί σας. Αγωνιάτε για το μέλλον αλλά είστε αποφασισμένοι να μην κάνετε τα ίδια λάθη. Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 14 θα κινηθείτε δυναμικά στον εργασιακό χώρο. Θα αφήσετε τη μεμψιμοιρία και θα διεκδικήσετε μια νέα θέση εργασίας ή καλύτερη αμοιβή. Σας απασχολούν προβλήματα στη σχέση με ένα άτομο της οικογένειας και στις 24 με τη Νέα Σελήνη στο Ζυγό θα προσπαθήσετε να βρείτε λύσεις και να έρθετε πιο κοντά. Κάποιοι θα σκεφτείτε να βρείτε συγκάτοικο ή θα αποφασίσετε να φύγετε από το πατρικό σπίτι. είναι καλό διάστημα για μια αγοραπωλησία ή για να μετακομίσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά σας τις πρώτες μέρες του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. ευνοούνται κάθε είδους συζητήσεις για επενδύσεις και για ξεκινήματα που θα σας αποφέρουν χρήματα. Θα ασχοληθείτε με κληρονομικά ή περιουσιακά θέματα στις 10 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Νιώθετε ανασφαλείς και θα προσπαθήσετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας ή να ελέγξετε τα έξοδά σας. Θα είστε συγκροτημένοι, σίγουροι για τον εαυτό σας και μεθοδικοί από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο. Θα κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες, θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα έχετε επιτυχία σε εξετάσεις ή σε δοκιμασίες. Θα είστε επικοινωνιακοί και έτοιμοι για δράση στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα επισκεφτείτε φίλους και θα συζητήσετε μερικές από τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους τις πρώτες 13 μέρες του μήνα θα νιώσετε ανασφάλεια και φόβο για το μέλλον. Θα αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές σας και ίσως απομονωθείτε για να πάρετε αποφάσεις. Αν ξεκινήσετε μια παράνομη ή περίεργη ερωτική προσέξτε να μην πληγωθείτε. Στις 12 πραγματοποιείται Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας και δεν θα μπορείτε να κρύψετε την απογοήτευσή σας για τη συμπεριφορά του συντρόφου σας. Πράγματι η κατάσταση είναι αφόρητη για αρκετούς, σκεφτείτε όμως ότι ίσως έχετε συντελέσει κι εσείς σε αυτό το μπέρδεμα. Με το Δία στο Λέοντα από τις 16 Ιουλίου θα έχετε ευκαιρία να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα πάρετε αύξηση, θα βρείτε κι άλλη δουλειά ή θα επεκταθείτε επαγγελματικά. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 18 θα διεκδικήσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας ή θα φροντίσετε να λύσετε τα προβλήματα που δεν αφήνουν τη σχέση να προχωρήσει. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να καλυτερέψετε τα οικονομικά σας στις 27 με τη Νέα Σελήνη στο Λέοντα. Αξιοποιήστε την εύνοια της τύχης και τη συμπαράσταση ατόμων που εκτιμούν τα προσόντα σας για να βρείτε δουλειά, να ζητήσετε αύξηση ή να επεκταθείτε επαγγελματικά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Ο μήνας ξεκινά με έντονη συναισθηματική φόρτιση. Μέχρι τις 6 με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα προσπαθείτε να πλησιάσετε το σύντροφό σας και από τις 7 μέχρι τις 16 που θα κινείται ανάδρομα στον Καρκίνο θα είστε όλο γκρίνια και παράπονα για όσα δεν πάνε καλά ή θα σας απασχολήσει πολύ μια παλιά ερωτική ιστορία. Εμπόδια και διαφωνίες στον εργασιακό χώρο θα παρουσιαστούν στις 13 με την Πανσέληνο στον Τοξότη και θα νιώσετε νευρικοί και κουρασμένοι. Η γυμναστική και η σωστή διατροφή θα σας βοηθήσουν να ανταπεξέλθετε στις απαιτήσεις της καθημερινότητας. Στις 25 με την αντίθεση Άρη Ουρανού θα προκύψουν απρόσμενα γεγονότα στο οικογενειακό ή στο επαγγελματικό περιβάλλον και αν δεν ελέγξετε το θυμό σας θα έχετε δυσάρεστες εξελίξεις. Μια ερωτική σχέση θα ξεκινήσει στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ή θα δρομολογήσετε σημαντικές αλλαγές.

MAΪΟΣ 2014

Σας κούρασαν οι εντάσεις του Απριλίου, αλλά ο Μάιος θα σας δώσει ευκαιρίες να ηρεμήσετε και να προχωρήσετε με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Από τις 3 μέχρι τις 28 που η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Κριό αξιοποιήστε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν να προωθήσετε την καριέρα σας. δουλέψτε με μεθοδικότητα και υπομονή και μην αντιδράτε αλαζονικά. Μια νέα σχέση ίσως ξεκινήσει στις 14 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, ελέγξτε όμως τα συναισθήματά σας για να μην πληγωθείτε αργότερα. Το τρίγωνο Δία Κρόνου στις 24 υπόσχεται σταθεροποίηση στον ερωτικό τομέα και βελτίωση στη σχέση με τα παιδιά σας. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα σας αποσυντονίσει αν αφεθείτε στις δυσάρεστες σκέψεις και διστάσετε να ακολουθήσετε τη φωνή της καρδιάς σας. Στις 29 ο Ερμής περνά στο ζώδιό σας διευκολύνοντας την επικοινωνία με συγγενείς και με το σύντροφό σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Όλο το μήνα θα νιώθετε λίγο κουρασμένοι από τις οικογενειακές σας ευθύνες ή δυσαρεστημένοι από τη συμπεριφορά ενός συγγενή. Ευτυχώς η Αφροδίτη από τις 6 θα περάσει στο ζώδιο των Ιχθύων, δίνοντάς σας την ευκαιρία να εξωτερικεύσετε την τρυφερότητα και το ρομαντισμό σας. Θα δημιουργηθούν εντάσεις στο σπίτι και στη δουλειά με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 15. Επιστρατεύστε την ψυχραιμία σας για να ξεπεράσετε την κρίση. Το τελευταίο δεκαήμερο αναπάντεχα γεγονότα θα σας φτάσουν στα άκρα γιατί θα προκληθούν εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο, αλλά και δυσκολίες στη σχέση ή στο γάμο σας. Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 24 ευνοεί τις κοινωνικές επαφές. Στις 29 με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο θα βγείτε από την απομόνωση, θα ξεχάσετε για λίγο τις έννοιες σας και θα προσπαθήσετε να ζήσετε καλύτερα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου μπορείτε να βάλετε σε εφαρμογή ένα φιλόδοξο σχέδιο, να κανονίσετε ένα σεμινάριο, σπουδές ή ένα ταξίδι. Όλο τον Μάρτιο με τον Άρη ανάδρομο στον Ζυγό θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα, η διαχείριση της περιουσίας σας, ένα στεγαστικό δάνειο ή προβλήματα του σπιτιού σας. Στις 5 η Αφροδίτη θα περάσει στον Υδροχόο και θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα που θα σας στηρίξουν, οικονομική βοήθεια από τρίτους και αύξηση των εσόδων σας. Από τις 6 ο κυβερνήτης σας ορθοδρομεί και θα είστε πιο αισιόδοξοι, με αυτοπεποίθηση και όρεξη για δημιουργικές δραστηριότητες. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 16 θα είστε εύθικτοι και λίγο απρόσεκτοι. Θα δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας, ίσως αμελήσετε κάτι σημαντικό ή θα αγανακτήσετε με τις ευθύνες που έχετε επιφορτιστεί. Από τις 17 που θα περάσει ο Ερμής στους Ιχθύς θα θελήσετε να ικανοποιήσετε προσωπικές ανάγκες και επιθυμίες. Θα βρείτε τρόπους να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας, με τη στήριξη ατόμων που σας συμπαθούν. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα πάρετε πρωτοβουλίες στον εργασιακό χώρο και θα προσπαθήσετε να προβληθείτε και να πετύχετε έναν φιλόδοξο στόχο. Αποφύγετε τις επιπόλαιες και βιαστικές κινήσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο Άρης στο Ζυγό θα φέρει και αυτό το μήνα εντάσεις με άτομα της οικογένειας και ίσως αγανακτήσετε με τις πολλές υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει και την αχαριστία του συντρόφου σας. Ο ανάδρομος Ερμής στους Ιχθύς από τις 6 του μήνα θα καθυστερήσει την πραγματοποίηση ενός σχεδίου και θα δυσκολέψει την επικοινωνία με τους γύρω σας. Από τις 13 που θα περάσει στον Υδροχόο θα αρχίσετε να αγχώνεστε με την πορεία των οικονομικών σας και να νιώθετε μόνοι και ανασφαλείς. Η Πανσέληνος στις 15 του μήνα στο Λέοντα θα εντείνει τις ανασφάλειές σας και καλό είναι να αντιδράσετε θετικά, προσπαθώντας να βρείτε τρόπους να αποκτήσετε ή να καταφέρετε όσα θέλετε. Το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου στις 25 Φεβρουαρίου θα βελτιώσει την ψυχολογία σας, θα επικοινωνήσετε με άτομα που αγαπάτε ή εκτιμάτε και θα μπορέσετε να λύσετε μια παρεξήγηση ή να επικοινωνήσετε καλύτερα με το σύντροφό σας και να νιώσετε ανακούφιση. Στις 26 του μήνα το τετράγωνο Δία Ουρανού θα σας κάνει να δυσφορήσετε με όσα σας καταπιέζουν, θα κατηγορήσετε άλλους για την αποτυχία ενός φιλόδοξου πλάνου σας και θα θελήσετε με απότομο ή άκομψο τρόπο να αλλάξετε κάποια πράγματα που σας δυσαρεστούν.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Τα συναισθήματά σας θα είναι μπερδεμένα αυτό το μήνα και θα βρεθείτε μπροστά σε διλήμματα και αντιφατικές καταστάσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω και την Αφροδίτη ανάδρομη, θα σας απασχολήσουν πολύ οι προσωπικές σας σχέσεις και οι συνεργάτες σας. Δεν μπορείτε να σκεφτείτε καθαρά, νιώθετε αδικημένοι, χρειάζεστε αγάπη και συμπαράσταση, αλλά δεν ξέρετε πώς να τα διεκδικήσετε.

Θα μπορούσατε να βάλετε σε νέες βάσεις τις σχέσεις σας, αλλά μόνο αν αποστασιοποιηθείτε από τα συναισθήματά σας και δράσετε ήρεμα. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας κάνει ευσυγκίνητους και θα τονίσει την ανάγκη σας για τρυφερότητα και αποδοχή. Μπορεί να προκύψουν αντιδικίες με το σύντροφό σας, που δεν θα λυθούν εύκολα. Ίσως εμφανιστεί ένα άτομο από το παρελθόν, αλλά δεν είναι καλή στιγμή να τον δεχτείτε πίσω ούτε να ξεκινήσετε κάτι νέο τώρα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σάς φέρνει ηρεμία, διαύγεια και όρεξη να βελτιώσετε τα επαγγελματικά και τα προσωπικά σας θέματα. Θα βρείτε την ψυχραιμία να αντιμετωπίσετε τα κακώς κείμενα και να πάρετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close