Κριός 2014-2017

Κριός 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Έρωτες μέσω ίντερνετ ή με άτομα από μακριά, ευκαιρίες για σπουδές και συμφωνίες με το εξωτερικό θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου, θα επεκταθείτε ή θα ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες, θα ταξιδέψετε και θα αποκομίσετε εμπειρίες. Ταξίδια και σπουδές θα καθυστερούν ή θα σας επιβαρύνουν οικονομικά στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα είστε εκνευρισμένοι και θα τσακωθείτε άδικα με συγγενείς. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα επανεξετάσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο ή μια δραστηριότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό, τα ταξίδια ίσως παρουσιάσουν καθυστερήσεις και εμπόδια, όπως και οι σπουδές. Θα ρυθμίσετε ένα δάνειο από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, θα μεταβιβάσετε ή θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, κέρδη από επενδύσεις και οφέλη από δραστηριότητες του συντρόφου σας θα σας ανακουφίσουν. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό, ίσως κάνετε ένα μακρινό ταξίδι, θα παρακολουθήσετε ένα σεμινάριο για να αποκτήσετε εφόδια, θα τακτοποιήσετε νομικές εκκρεμότητες και θα υλοποιήσετε ένα όνειρό σας. Οι σχέσεις με συναδέλφους θα βελτιωθούν από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα έχετε θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας γιατί θα είστε σταθεροί, αποδοτικοί και σωστά οργανωμένοι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου αυξάνει το άγχος για οικονομικά θέματα και θα βρείτε σίγουρους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας πιθανά με μια ακόμα ασχολία ενώ παράλληλα θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε. Θα αναζητάτε τη γνώση αλλά και κάθε είδους περιπέτειες από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα επεκτείνετε τη δουλειά σας στο εξωτερικό, θα σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι και θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα αποκτήσετε εύκολη ή κρυφή πηγή εσόδων, δεν θα αντιστέκονται στην γοητεία σας και θα αισθάνεστε δυνατοί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση, οι επιχειρηματικές σας δραστηριότητες θα φέρουν φήμη και κέρδη. Θα ξεκαθαρίσετε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που σχετίζονται με τρίτους με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα επιλέγετε ό,τι εκφράζει τις βαθύτερες επιθυμίες σας και δεν θα κάνετε υποχωρήσεις. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα είναι πιο εύκολο να διαχειριστείτε παλιές αρνητικές εμπειρίες, θα απομονώνεστε συχνά για να σκεφτείτε αλλά θα κάνετε τα σχέδιά σας για το μέλλον με εμπιστοσύνη στις ικανότητές σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Θα έχετε εκρήξεις θυμού, πείσμα και θα ανυπομονείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα και στην προσωπική σας ζωή με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 5 Οκτωβρίου, σχέσεις θα διακοπούν ξαφνικά και νέοι έρωτες θα εμφανιστούν. Περιουσιακά και ασφαλιστικά θέματα ευνοούνται με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα ρυθμίσετε όλες τις οφειλές προς το δημόσιο, θα έχετε κέρδη από την ακίνητη περιουσία ή από επενδύσεις. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα επέλθει ισορροπία στις σχέσεις σας, νέοι έρωτες θα σας κάνουν να ξεχάσετε δυσάρεστες εμπειρίες, θα πάρετε απόφαση να δεσμευτείτε, τα επαγγελματικά σας θα βελτιωθούν και η ζωή σας θα είναι ενδιαφέρουσα. Θα αναζητήσετε ασφαλείς τρόπους να τακτοποιήσετε οριστικά περιουσιακά και φορολογικά θέματα με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα έχετε ερωτική διάθεση αλλά δεν θα εκφράζεστε εύκολα. Θα επιδιώκετε να βρίσκεστε με ανθρώπους που σας καταλαβαίνουν και σας υποστηρίζουν με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 19, θα κάνετε μια αξιόπιστη, ρομαντική σχέση, ευχάριστες συνεργασίες και όσοι υποφέρετε θα χωρίσετε ξαφνικά. Για να μείνουν οι σημαντικές σχέσεις στη ζωή σας και να βελτιωθούν θα πρέπει να είστε διαλλακτικοί από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, οι αδέσμευτοι θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε αξιόλογα άτομα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο οι επαγγελματικές υποχρεώσεις θα αυξηθούν και θα πρέπει να οργανώνεστε σωστά για να μην αφήνετε εκκρεμότητες, βρείτε χρόνο να ξεκουράζεστε και να γυμνάζεστε για να μην εξαντληθείτε. Θα είστε κουρασμένοι ή μελαγχολικοί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα περάσετε αρκετό χρόνο μόνοι σας για να ανασυγκροτηθείτε αλλά και γιατί θα αναπολείτε παλιές όμορφες στιγμές. Επαγγελματικές υποθέσεις και θέματα υγείας θα ρυθμιστούν σωστά με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα είστε οργανωτικοί, συνεπείς, αποτελεσματικοί, η απόδοσή σας στη δουλειά θα βελτιωθεί και ίσως προκύψει ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο. Νέες συμφωνίες θα σας βοηθήσουν να επεκτείνετε τη δουλειά σας με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση, θα εργάζεστε με υπευθυνότητα και με υπομονή. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα επικοινωνείτε καλύτερα με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας γιατί θα είστε πιο ήρεμοι, δεν θα σκέφτεστε μόνο τον εαυτό σας, θα έχετε πολλές ερωτικές επιτυχίες και ευκαιρίες να ομορφύνετε τη ζωή σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 Θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από όσα περιορίζουν ή δυσκολεύουν την πορεία σας από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα είστε βιαστικοί, με πολλή ενέργεια, ασυμβίβαστοι, ξεροκέφαλοι και έτοιμοι για περιπέτειες. Δεν θα σας νοιάζουν τα σχόλια του κοινωνικού περίγυρου με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7, θα κάνετε παρέα μόνο με άτομα που σας αρέσουν και θα είναι δύσκολο να ακολουθείτε κάποιους κανόνες. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα δυσκολεύεστε να τελειώσετε έγκαιρα τις υποχρεώσεις σας, θα μιλήσετε με παλιούς συνεργάτες για μια νέα δουλειά αλλά πρέπει να ξεπεράσετε κάποιο εμπόδιο για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Διασκέδαση, φλερτ και ξεχωριστές ερωτικές εμπειρίες θα μονοπωλούν το ενδιαφέρον σας από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα απολαμβάνετε τα πάντα χωρίς να θέλετε να δεσμευτείτε. Η ερωτική σας ζωή ευνοείται πολύ από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας θα μοιραστείτε ξένοιαστες, δημιουργικές ώρες, οι φίλοι και τα φλερτ θα λατρέψουν το χιούμορ, τον δυναμισμό και το κέφι σας. Παλιοί έρωτες θα βρεθούν κοντά σας για να αναθερμάνετε τη σχέση σας από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, ίσως αλλάξετε άποψη για τον τωρινό σύντροφό σας, θα φέρεστε αυταρχικά και θα παρεξηγείστε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

 Θα είστε εξωστρεφείς, δραστήριοι και γοητευτικοί με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα μετακινηθείτε αρκετά για δουλειές ή για διασκέδαση, θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση και θα βγείτε ωφελημένοι από την παρουσίαση μιας ιδέας σας. Όλες οι δυσκολίες στη σχέση με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σας θα ξεπεραστούν από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα απολαμβάνετε τις ομορφιές της ζωής, τα φλερτ και τις νέες αγάπες. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα αγχωθείτε για επαγγελματικά θέματα, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι τεταμένες, δεν θα ανέχεστε παρατηρήσεις και θα κάνετε πολλές προσπάθειες να ξεχωρίσετε ή να πετύχετε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί, θα διασκεδάσετε με φίλους και με τον σύντροφό σας, μια εγκυμοσύνη θα είναι δώρο για κάποιους και όσοι είστε αδέσμευτοι θα παραδοθείτε σε έναν νέο περιπετειώδη έρωτα. Θα βάλετε σε τάξη τη ζωή σας από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα οργανώσετε τον χώρο σας ή θα τον εξοπλίσετε κατάλληλα, η υγεία και η φυσική σας κατάσταση θα είναι προτεραιότητές σας. Θα έρθετε πιο κοντά στην οικογένειά σας από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα τους συμπαραστέκεστε και θα τους φροντίζετε, θα ταξιδέψετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας και κάποιοι θα συγκατοικήσετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 Θα αναζητήσετε πιο έντονα τη φροντίδα και την αποδοχή της οικογένειάς σας με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, παλιές εκκρεμότητες ίσως δημιουργήσουν εντάσεις, θα ασχοληθείτε αρκετά με την διαμόρφωση του χώρου σας ή θα βρείτε συγκάτοικο. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο γιατί θα διεκδικήσετε περισσότερα χρήματα, θα αξιοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία ή θα ξεκινήσετε επικερδή δραστηριότητα. Θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, νέες γνωριμίες θα βοηθήσουν να αναπτυχθείτε ή θα εξελιχθούν σε έρωτες, θα κάνετε ταξιδάκια και θα συσφίξετε τις σχέσεις με συνεργάτες ή με τον σύντροφό σας. Θα ομαλοποιηθούν οι εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, νέοι έρωτες θα αντικαταστήσουν παλιές, φθαρμένες σχέσεις και κάποιοι θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα σας αγχώσουν υποθέσεις που εκκρεμούν, τα μακρινά ταξίδια, οι σπουδές ή νομικά θέματα πρέπει να ρυθμιστούν για να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με πράγματα που σας δίνουν χαρά. Θα ασχοληθείτε περισσότερο με το σπίτι και με την οικογένειά σας από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, μετακομίσεις και συγκατοικήσεις ευνοούνται αλλά μην αποφασίσετε με βιασύνη. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ανακαινίσετε το σπίτι σας, θα κάνετε άνετο τον χώρο σας και θα φιλοξενείτε συχνά άτομα που αγαπάτε, ίσως αποφασίσετε να μείνετε μαζί με τον σύντροφό σας ή θα μετακομίσετε για να βολευτείτε καλύτερα.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα είστε πιο σαφείς στην επικοινωνία με τους γύρω σας με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, μια επαγγελματική υπόθεση θα εξελιχθεί θετικά, η ερωτική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο με νέες σχέσεις και αρκετά απρόοπτα. Θα προκύψουν έκτακτα έξοδα με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα αγχωθείτε για μια παλιά οφειλή ή για ένα δάνειο αλλά αν είστε ήρεμοι θα καταφέρετε να αντιμετωπίσετε όλες τις δυσκολίες. Μια επένδυση ή μια νέα δραστηριότητα θα αποφέρουν κέρδη με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, θα κάνετε σωστή διαχείριση των χρημάτων σας, θα προστατεύετε όσα σας ανήκουν και σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε αποφάσεις που θα αλλάξουν τη ζωή σας. Το μυαλό σας θα δουλεύει γρήγορα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 και θα βγείτε κερδισμένοι στις διεκδικήσεις σας, θα είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι και θα πλαισιώνεστε από φίλους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

 Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15 το παρελθόν δεν θα σας αφήνει να ηρεμήσετε, θα νιώθετε αδύναμοι, εξαρτημένοι από έναν σύντροφο που δεν σας καταλαβαίνει και θα περνάτε αρκετό χρόνο χαμένοι στις σκέψεις σας. Νομικά θέματα, σπουδές, μακρινά ταξίδια θα καθυστερούν από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη ή θα παρουσιαστούν εμπόδια στη σχέση σας με ένα πρόσωπο που ζει μόνιμα στο εξωτερικό. Μη βιάζεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για οικονομικά θέματα και μην υπογράψετε βιαστικά συμφωνίες από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, πληρώστε έγκαιρα τους λογαριασμούς σας και ψάξτε πολύ πριν αγοράσετε κάτι. Θα έχετε αισιοδοξία και ενθουσιασμό με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, θα φλερτάρετε, θα είστε εγκάρδιοι με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ακαταμάχητοι, δυναμικοί και γεμάτοι ενέργεια. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα κάνετε πολλές μετακινήσεις, θα συζητήσετε μια πρόταση για δουλειά, θα κάνετε έρευνα αγοράς για να πάρετε αυτοκίνητο, τα σχέδιά σας θα είναι φιλόδοξα αλλά μάλλον θα μένετε στα λόγια. Θετικές εξελίξεις για την πορεία των οικονομικών σας θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα αρχίσετε μια δραστηριότητα που θα αποδώσει αργότερα αρκετά χρήματα και θα νιώσετε ασφαλείς.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Προβλήματα στις σχέσεις και εμπόδια στη διευθέτηση οικονομικών θεμάτων φέρνει από τις 4 η ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης στον Κριό, θα διαπληκτίζεστε με τον σύντροφό σας, θα είστε πεισματάρηδες, περίεργοι και οι νέοι έρωτες θα είναι αταίριαστοι. Από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας, θα καλύψετε τις προσωπικές σας ανάγκες και θα νιώθετε σιγουριά, αρκεί να μείνετε ήρεμοι και συνετοί. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα αυξηθούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, το άγχος δεν θα σας επιτρέπει να χαλαρώσετε και θα προγραμματίζετε τα πάντα προσεκτικά, αλλά πρέπει να φροντίσετε την υγεία σας για να μην εξαντληθείτε. Νέες ευκαιρίες σε όλους τους τομείς θα προκύψουν από τις 13 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα είστε δραστήριοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση, θα προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και θα κάνετε γνωριμίες. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα αντιμετωπίζετε αισιόδοξα και δυναμικά όλες τις δυσκολίες, θα ακολουθήσετε νέους επαγγελματικούς δρόμους, οι σχέσεις θα είναι πολύ πιο έντονες, θα φλερτάρετε και θα ανανεώσετε την εμφάνισή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα είστε δυναμικοί, κεφάτοι και δραστήριοι από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό, θα ερωτευθείτε κεραυνοβόλα, θα ρισκάρετε στα επαγγελματικά για να πετύχετε φιλόδοξους στόχους και θα δίνετε έμφαση στην προσωπική σας προβολή. Αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο ή με συνεργάτες φέρνει ο ανάδρομος Δίας στον Ζυγό από τις 6, μπορεί να καθυστερεί η εφαρμογή των σχεδίων σας και συχνά θα νομίζετε πως δεν σας υπολογίζουν. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα ξεσηκώνετε τους φίλους σας με προοδευτικές αλλά και ρεαλιστικές προτάσεις, θα δείχνετε αλληλεγγύη και θα μοιράζεστε τις ανησυχίες σας με κάποια από τα άτομα που θα γνωρίσετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις. Αντιπαραθέσεις με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας θα φέρει η έκλειψη στον Λέοντα στις 11, θα προσπαθείτε να έχετε τον πρώτο ρόλο και θα τα καταφέρετε γιατί θα είστε γοητευτικοί και ετοιμόλογοι. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα είστε πιο εσωστρεφείς, θα κινείστε παρασκηνιακά, συχνά θα νιώθετε νοσταλγία για παλιές ευτυχισμένες στιγμές, θα αποφεύγετε να μιλάτε για τα σχέδιά σας και δεν θα εμπιστεύεστε εύκολα τα άτομα που σας περιβάλλουν. Ψέματα και μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26, θα προσπαθήσετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας αλλά η ανασφάλεια θα καθυστερεί αρκετά τις εξελίξεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς θα είστε πιο συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι αν και δεν θα εκφράζεστε εύκολα, θα βοηθάτε όσους έχουν ανάγκη και ίσως μείνετε σε μια σχέση από οίκτο ή θα δημιουργήσετε μια παράνομη ή μυστική σχέση. Νέους στόχους θα βάλετε από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη αλλά θα συναντήσετε λίγα εμπόδια, θα είστε επιπόλαιοι, απρόσεκτοι και καλό είναι να περιμένετε μέχρι τις 8 που θα ορθοδρομήσει για να ηρεμήσετε και να τακτοποιήσετε νομικά και επαγγελματικά θέματα. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα αγχώνεστε για την πορεία της καριέρας σας, οι ευκαιρίες που πέρασαν χωρίς να τις αξιοποιήσετε σας θυμώνουν και θα υπάρχουν εντάσεις στη δουλειά αλλά μόνο αν συνεχίσετε την προσπάθεια θα πετύχετε. Καλές ειδήσεις για ένα επαγγελματικό θέμα θα φέρει ο Ερμής στον Αιγόκερο από τις 12, θα δουλεύετε με υπομονή για να ανέβετε στην ιεραρχία, θα ξεκινήσετε κάτι νέο και άτομα με κύρος θα σας στηρίξουν. Θα είστε γοητευτικοί, μαχητικοί και πεισματάρηδες με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 28, οι στόχοι σας θα είναι πολύ φιλόδοξοι και θα κάνετε τα πάντα για να τους πετύχετε, οι έρωτες θα είναι κεραυνοβόλοι και θα σας χαρίσουν πολλές συγκινήσεις. Θα είστε δημιουργικοί και δημοφιλείς από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα γνωρίσετε άτομα που θα θέλουν να σας στηρίξουν, θα κάνετε νέους φίλους και θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα είστε συνεπείς, πειθαρχημένοι και αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα, θα επιδιώξετε να ανέβετε ιεραρχικά ή θα βρείτε δουλειά και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να διακριθείτε. Φιλίες και  δημιουργικές δραστηριότητες θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, δεν θα αντέχετε τις κοινωνικές αδικίες και ίσως συμμετέχετε σε διάφορες ομάδες. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα εκνευρίζεστε εύκολα, θα μιλάτε ασταμάτητα αλλά δεν θα αντιλαμβάνεστε το συμφέρον σας, οι επαγγελματικές συζητήσεις δεν θα αποφέρουν κέρδη και όσοι ταξιδεύετε θα συναντήσετε εμπόδια. Θέματα καριέρας θα καθυστερούν από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, μπορεί να συζητήσετε με παλιούς συνεργάτες το ενδεχόμενο νέας συνεργασίας ή θα επανεξετάσετε την πορεία σας. Θα είστε πιο χαλαροί με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας και στους ανθρώπους που αγαπάτε, θα συζητάτε για τα μελλοντικά σας σχέδια αλλά οι αντοχές σας δεν είναι μεγάλες, οπότε προέχει να συγκροτηθείτε. Θα οργανωθείτε όσο πιο καλά μπορείτε με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 για να διασφαλίσετε την επιτυχία σας στον επαγγελματικό χώρο, θα είστε εργατικοί, επίμονοι, συνεργάσιμοι και φιλόδοξοι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα διευρύνετε τις παρέες σας με νέες αξιόλογες γνωριμίες, δεν θα διστάζετε να δοκιμάσετε νέες εμπειρίες, θα υπερασπίζεστε τις απόψεις σας με πάθος και θα δέχεστε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση. Ευχάριστα νέα για επαγγελματικά και νομικά ζητήματα θα φέρει ο Ερμής στον Τοξότη από τις 12, θα έχετε ευκαιρίες να κάνετε ταξίδια, θα αρχίσετε σπουδές ή θα γνωρίσετε άτομα από το εξωτερικό. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα κάνετε θετικά βήματα στον επαγγελματικό τομέα, δεν θα αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν, θα δείξετε την αξία σας σε προϊσταμένους και θα συσφίξετε τις σχέσεις με συναδέλφους. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί αν αξιοποιήσετε τη διάθεση για σκληρή δουλειά που φέρνει η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, δεν θα αποφύγετε όμως κάποιες δυσκολίες σε συναλλαγές. Ταξίδια, περιπέτειες, επιθυμία για μελέτη ξένων γλωσσών και άλλων πολιτισμών θα φέρει από τις 29 Νοεμβρίου η Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα ερωτευτείτε χωρίς να παζαρεύετε την αυτονομία σας και θα δρομολογήσετε φιλόδοξες επαγγελματικές ιδέες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Νέους έρωτες και επισημοποιήσεις σχέσεων θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, παλιοί δεσμοί θα αναθερμανθούν αλλά κάποιοι θα δυσκολευτείτε να νικήσετε τις ανασφάλειές σας και θα προσπαθείτε να κάνετε καλή εντύπωση σε όλους. Θα είστε πιο συγκαταβατικοί και υπομονετικοί από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα μιλάτε όμορφα στον σύντροφό σας, δεν θα εκνευρίζεστε εύκολα και θα δείχνετε κατανόηση σε όσους αγαπάτε. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου προβληματικές σχέσεις και συνεργασίες μπορεί να τελειώσουν ξαφνικά, θα αντιδράτε απότομα αν κάτι δεν σας αρέσει, θα αρχίσετε νέες δραστηριότητες, θα ερωτευτείτε ή θα αλλάξετε αρκετά στη ζωή σας. Θετικές εξελίξεις σε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18, ένα άτομο από μακριά θα μπει στη ζωή σας ή θα κάνετε ένα ευχάριστο ταξίδι με τον σύντροφό σας. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα βρείτε νέες πηγές εισοδήματος, περιουσιακά θέματα και οφειλές προς τρίτους θα τακτοποιηθούν, θα ασχοληθείτε αρκετά με τον εαυτό σας και με έναν παράφορο έρωτα ή μια παράξενη ερωτική εμπειρία. Θα σας απασχολεί το πώς θα λύσετε οικονομικά προβλήματα ή το πώς θα αυξήσετε την περιουσία σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου επειδή δεν θα αντέχετε την αγωνία για το μέλλον.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα προσπαθείτε να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις αλλά θα αγχώνεστε με το παραμικρό εμπόδιο, θα φέρεστε απότομα σε συνεργάτες, θα απαιτείτε πολλά και θα κρίνετε αυστηρά. Γάμοι και σχέσεις θα βελτιωθούν αισθητά από τις 9 με τον Δία στον Ζυγό, όσοι είστε μόνοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες και αν έχετε σοβαρή σχέση θα αρχίσετε να σκέφτεστε τον γάμο. Θα είστε ανήσυχοι για το μέλλον, ανασφαλείς και αγχώδεις με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 16, δεν θα μπορείτε να ξεκολλήσετε από έναν παλιό έρωτα ή θα σκέφτεστε τα λάθη σας, θα πρέπει όμως να ξεπεράσετε το παρελθόν και να προσπαθήσετε να ανακάμψετε. Θα λύσετε πρακτικά θέματα και θα οργανώσετε τη δουλειά σας καλύτερα με τον Ερμή σε ορθή πορεία στην Παρθένο, θα ενημερωθείτε για διάφορες υποθέσεις και θα εξετάσετε νέες προτάσεις. Οικονομικά και κληρονομικά θέματα ευνοούνται από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, θα κάνετε επενδύσεις και παράλληλα θα έχετε έντονη σεξουαλική ζωή και καλή συνεννόηση με τον σύντροφό σας. Θα ασχοληθείτε αρκετά με την πρόοδο της καριέρας σας από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, ίσως πάρετε απόφαση να αλλάξετε αντικείμενο ή θα δουλέψετε πολύ για να κατακτήσετε ηγετική θέση. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα καταφέρετε να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα, θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας και θα σας προτείνουν μια πιο υπεύθυνη θέση ή θα τολμήσετε να ξεκινήσετε κάτι δικό σας που θα πετύχει γιατί θα το οργανώσετε σωστά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Θα έχετε ονειροπόλα διάθεση στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, μπορεί να νοσταλγείτε άτομα που ήταν κάποτε στη ζωή σας ή την παιδική σας ηλικία, θα περάσετε πολύ χρόνο με την οικογένειά σας και θα περιποιηθείτε τα άτομα που αγαπάτε. Από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα είστε λαμπεροί, ερωτεύσιμοι, δημιουργικοί, νέες σχέσεις θα δώσουν φως στη ζωή σας και οι πολύ ερωτευμένοι θα σκεφτείτε να αποκτήσετε παιδί. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με την γοητεία και την αμεσότητά σας, θα συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες στις οποίες μάλλον θα ηγείστε και θα έχετε ευκαιρίες για φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Δεν θα αντέχετε πια την επαγγελματική ανασφάλεια με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, είστε έτοιμοι να δουλέψετε σκληρά για να κερδίσετε τον χαμένο χρόνο και να βελτιώσετε το εισόδημά σας. Θα προσέχετε περισσότερο την υγεία σας και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα οργανώσετε καλύτερα τη δουλειά σας, θα συζητήσετε για νέες δραστηριότητες και θα τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες. Με τον Ουρανό στον Κριό ανάδρομο από τις 30 θα αγχώνεστε γιατί κάποιες αλλαγές που προγραμματίζετε ίσως καθυστερούν, συχνά θα φέρεστε προκλητικά, θα είστε ισχυρογνώμονες και ανυπόμονοι.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 Θα είστε επινοητικοί, ευχάριστοι και επικοινωνιακοί στις 5 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και θα υλοποιήσετε τις ιδέες σας αρκεί να μιλάτε λιγότερο και να συγκροτηθείτε. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε την επαγγελματική σας ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, οι ιδέες σας θα είναι δημιουργικές και θα έχετε αυτοπεποίθηση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα περνάτε αρκετό χρόνο στο σπίτι μαζί με άτομα που αγαπάτε, θα κάνετε πιο άνετο τον χώρο σας για να χαλαρώνετε και αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε δική σας οικογένεια. Καταστρώστε με ψυχραιμία και ρεαλισμό τα σχέδιά σας στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, μην πάρετε παρορμητικές αποφάσεις, προσέξτε πολύ θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό, σπουδές και ταξίδια. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα ασχοληθείτε με ζητήματα που αφορούν το σπίτι και την περιουσία σας, θα νοικιάσετε ή θα πουλήσετε ένα ακίνητο, θα έχετε καλές σχέσεις με την οικογένειά σας και θα τακτοποιήσετε αρκετά θέματα. Θα καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικές οφειλές προς τρίτους με τον Άρη ορθόδρομο στον Σκορπιό από τις 30, δεν θα συμβιβάζεστε εύκολα και θα αγωνιστείτε για να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας.

ΜΑΪΟΣ 2016

Στις 6 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο προτεραιότητά σας θα είναι να πετύχετε μια καλή οικονομική συμφωνία, να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας για να καλύπτετε τις υποχρεώσεις σας και να σιγουρευτείτε ότι δεν πρόκειται να χάσετε τα κεκτημένα σας. Στον εργασιακό τομέα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις από τις 10 που ορθοδρομεί ο Δίας, θα είστε πιο ήρεμοι, συνεργάσιμοι, οργανωτικοί και θα φροντίσετε τη διατροφή και την υγεία σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου προγραμματίστε σωστά τις κινήσεις σας στα νομικά και επαγγελματικά θέματα που εκκρεμούν, προσπαθήστε να σκέφτεστε ρεαλιστικά και αξιοποιήστε τις εμπειρίες που θα σας προσφέρουν άτομα από μακριά. Θα κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα από τις 22 που ορθοδρομεί ο Ερμής, θα κλείσετε συμφωνίες που θα σας αποφέρουν χρήματα και θα αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία που θα παρουσιαστεί. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 θα είστε γεμάτοι θετικοί ενέργεια, οι σχέσεις με γείτονες και αδέλφια θα βελτιωθούν, κάποιοι θα αγοράσετε κινητό ή αυτοκίνητο, νέες γνωριμίες θα φέρουν φλερτ και πετυχημένες συνεργασίες. Δάνεια, παλιά χρέη και θέματα οικονομικά θα σας απασχολήσουν από τις 27 Μαΐου που ο ανάδρομος Άρης θα βρίσκεται στον Σκορπιό, θα σας προβληματίσει η συμπεριφορά του συντρόφου σας ή μια νέα αγάπη.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 Η Αφροδίτη θα κινείται στο ζώδιό σας από τις 5 Απριλίου και θα είστε ενθουσιώδεις, γοητευτικοί, αυθόρμητοι, θα ανανεωθείτε, θα φλερτάρετε και θα απολαμβάνετε όμορφες μέρες με τον σύντροφό σας ή θα αφεθείτε στο πάθος ενός νέου έρωτα. Θα αφοσιωθείτε στην απόκτηση υλικών αγαθών από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, θα λύσετε οικονομικά ή επαγγελματικά θέματα, θα κάνετε προσεκτικές επενδύσεις και θα αυξήσετε τα κέρδη σας. Στις 7 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα είστε δραστήριοι, δυναμικοί, ενθουσιώδεις, δεν θα υπολογίζετε κόπο και κόστος προκειμένου να πετύχετε τους στόχους σας και θα κάνετε θετικές αλλαγές, αρκεί να δουλέψετε ήρεμα και συγκροτημένα. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 ίσως υπερεκτιμήσετε τις δυνάμεις σας ή θα χειριστείτε επιπόλαια νομικά και επαγγελματικά θέματα, ενώ προσοχή χρειάζονται οι σπουδές και τα μακρινά ταξίδια. Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα παρουσιάζουν καθυστερήσεις και μπερδέματα από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα βιάζεστε να πετύχετε κάποιους στόχους αλλά πρέπει να κάνετε σωστές επιλογές και να μην δίνετε λαβές για σχόλια. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου θα αγωνιάτε για το πώς θα καλύψετε τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, για το αν θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας ή για την σχέση σας. Απρόβλεπτα έξοδα ή εισπράξεις που καθυστερούν θα γίνουν αιτία να μην είστε εντάξει σε κάποιες υποχρεώσεις από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο ή δεν θα μπορείτε να υλοποιήσετε εύκολα τα σχέδιά σας και πρέπει να έχετε υπομονή. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα αντιμετωπίζετε αισιόδοξα οικονομικά και ερωτικά ζητήματα, θα είστε αισιόδοξοι, υπομονετικοί και θα δουλέψετε με κέφι για να κάνετε πιο άνετη τη ζωή σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Προβληματισμούς και κακοκεφιά φέρνει ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 5 Μαρτίου. Οι αντοχές σας θα είναι μειωμένες, θα αποζητάτε συχνά τη μοναξιά, θα είστε αναποφάσιστοι, ευσυγκίνητοι και θα ενδιαφέρεστε για τα προβλήματα των άλλων. Έμπνευση, ευχάριστες εξελίξεις σε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις, έρωτες από μακριά και ταξίδια φέρνει ο Άρης στον Τοξότη από τις 6, χαρείτε τη ζωή αλλά αποφύγετε επιπόλαιες κινήσεις και ρίσκα. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα σας απασχολούν παλιά λάθη, έρωτες και απογοητεύσεις που θα δυσκολευτείτε να αγνοήσετε. Διαφυλάξτε τα μυστικά σας ή μια σχέση που πρέπει να παραμείνει κρυφή, απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και κακές συνήθειες. Οι ευαισθησίες σας θα είναι αυξημένες από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και δεν θα διστάζετε να βοηθήσετε ανθρώπους που σας χρειάζονται. Ίσως είστε υπερβολικά ανεκτικοί με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια σχέση που θα μείνει κρυφή. Θα προωθήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο με τον Ερμή στον Κριό από τις 22, θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για αλλαγές, θα εκφράζεστε ελεύθερα και θα έχετε ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, τα προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας θα είναι πιο έντονα και μπορεί να αντιδράσετε σπασμωδικά προκαλώντας απομάκρυνση ή και χωρισμό. Δυσκολίες σε σπουδές, σε επαφές με το εξωτερικό και σε ταξίδια θα φέρει η ανάδρομη πορεία του Κρόνου στον Τοξότη από τις 22, τα όνειρά σας θα καθυστερούν να πραγματοποιηθούν και πρέπει να έχετε υπομονή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Νέοι αξιόλογοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου, θα κάνετε ενδιαφέρουσες συζητήσεις, θα ξεκινήσετε δραστηριότητες που θα δώσουν ικανοποίηση και θα βρείτε συμμάχους σε επαγγελματικές προσπάθειες. Από τις 14 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα αποκατασταθεί η ισορροπία στο κοινωνικό περιβάλλον, οι παρεξηγήσεις με φίλους θα ξεπεραστούν, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα συμμετέχετε χωρίς εμπόδια σε διάφορες ομαδικές δραστηριότητες και θα περνάτε ευχάριστα και δημιουργικά. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα είστε γεμάτοι κατανόηση για τα προβλήματα ενός δικού σας ανθρώπου. Θα ενεργοποιηθείτε για να βοηθήσετε στη λύση κοινωνικών θεμάτων, θα κάνετε αρκετές γνωριμίες και μια φιλική σχέση θα γίνει ερωτική. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα νιώθετε εξαντλημένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς, η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι φορτισμένη και δεν θα αποφύγετε αυστηρές παρατηρήσεις σε όσους δεν είναι συνεπείς στα καθήκοντά τους και συνεργάσιμοι

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Θα σας αγχώσουν οφειλές προς τρίτους και άλλες οικονομικές εκκρεμότητες από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό, αλλά θα υπάρξουν ευκαιρίες να λύσετε σημαντικά θέματα αν και θα καταβάλετε υπεράνθρωπες προσπάθειες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα θα υπάρχουν δυσκολίες στην επικοινωνία με φίλους ή καθυστερήσεις σε ομαδικές δραστηριότητες και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι τεταμένες και συχνά θα νιώθετε κουρασμένοι ή αγχωμένοι. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα τακτοποιήσετε αρκετές επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα ζητήσετε την υποστήριξη φίλων για να βρείτε δουλειά ή για να οργανώσετε ένα επιχειρηματικό σχέδιο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα ασχοληθείτε με την επέκταση της επιχείρησής σας, με νέες δραστηριότητες και με την αύξηση των κερδών σας ενώ είναι πιθανό να προκύψει ένας έρωτας στο εργασιακό περιβάλλον. Φλερτ και ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες θα σας φέρει η Πανσέληνος στον Λέοντα στις 24. Θα είστε άνετοι και γενναιόδωροι με τον σύντροφό σας, θα περιποιηθείτε τα παιδιά σας και θα διασκεδάσετε. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα έχουν αποτέλεσμα οι προσπάθειες που καταβάλετε για να προωθήσετε την καριέρα σας, θα κάνετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα ή θα αποκατασταθούν οι σχέσεις με συναδέλφους και προϊσταμένους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Θα κερδίσετε χρήματα με σχετικά εύκολο τρόπο ή θα αξιοποιήσετε ένα περιουσιακό στοιχείο από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Με την ακαταμάχητη γοητεία σας θα προσελκύσετε θαυμαστές και θα έχετε έντονη ερωτική ζωή. Από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα εντείνετε τις προσπάθειές σας να εδραιωθείτε επαγγελματικά. Θα είστε οργανωμένοι, ρεαλιστές, σοβαροί και θα δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα αρχίσετε έναν κύκλο μαθημάτων, θα εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας σε κάτι που σας ενδιαφέρει ή θα οργανώσετε ένα μακρινό ταξίδι. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο αποφύγετε να συζητήσετε θέματα που θα διαταράξουν την οικογενειακή σας γαλήνη. Αφεθείτε στην φροντίδα των δικών σας ανθρώπων και ανταποδώστε την αγάπη τους. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα είστε αεικίνητοι, περίεργοι να μαθαίνετε τα πάντα και έτοιμοι για περιπέτειες και πνευματικές αναζητήσεις. Θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον και θα χαίρεστε την κάθε στιγμή.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό θα τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, θα βρείτε με τη βοήθεια έμπιστων φίλων τρόπο να αποφύγετε ένα πρόστιμο ή μια παλιά οφειλή και θα ενημερωθείτε για ένα δάνειο ή για επενδύσεις. Θα είστε ευδιάθετοι, γενναιόδωροι και εκδηλωτικοί με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8. Ίσως επισημοποιήσετε τη σχέση σας όσοι είστε πολύ ερωτευμένοι, θα ξεπεράσετε τις δυσκολίες, θα έχετε καλή επικοινωνία και αν είστε μόνοι θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό οικονομικά θέματα που σας αγχώνουν θα ρυθμιστούν ή θα παρουσιαστεί ευκαιρία να κερδίσετε περισσότερα χρήματα. Θα αξιοποιήσετε περιουσιακά στοιχεία για να μην αγωνιάτε για το μέλλον. Σχέσεις και συνεργασίες θα δείξουν τα τρωτά τους σημεία από τις 12 με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας. Χρειάζεται πολλή δουλειά για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και καλό είναι να υποχωρείτε όταν η κατάσταση αγριεύει. Οι στόχοι σας θα πραγματοποιούνται εύκολα από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη γιατί θα είστε αισιόδοξοι, μαχητικοί και ακούραστοι. Θα ταξιδέψετε, θα διασκεδάσετε, θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα ξεκινήσετε σπουδές ή μια επικερδή δουλειά. Θα παρεξηγείστε εύκολα στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα είστε ανασφαλείς και αναβλητικοί. Θέλοντας να υπερασπιστείτε τις απόψεις σας θα συμπεριφέρεστε ανώριμα ή θα γίνετε αγενείς.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να βρείτε δουλειά ή να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Οι κόποι σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν. Μη διστάσετε να διεκδικήσετε όσα πιστεύετε πως σας αναλογούν. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα είστε διπλωματικοί, θα έχετε υπομονή και δεν θα αφήσετε τις όποιες διαφωνίες να επηρεάσουν σχέσεις και συνεργασίες. Θα βρείτε τρόπους να προσεγγίσετε όμορφα τον σύντροφό σας και όσοι είστε μόνοι θα κάνετε νέες γνωριμίες. Ένας νέος ρομαντικός έρωτας θα εμφανιστεί στις 13 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας ή θα απολαύσετε τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε και θα συζητήσετε για τη μελλοντική κοινή σας πορεία. Τώρα μπορείτε να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Οικονομικές εκκρεμότητες, οφειλές και σωστή διαχείριση θα σας απασχολήσουν πολύ στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Πρέπει να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας για να νιώθετε ασφαλείς αλλά κάντε σημαντικές αλλαγές μόνο αν διασφαλίζεται η επιτυχία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη θα ξεμπλοκάρουν τα ερωτικά θέματα που δεν εξελισσόντουσαν όπως θέλετε. Θα γίνετε πάλι οι κυρίαρχοι του παιχνιδιού, θα έχετε πολλές κατακτήσεις και ενδιαφέρουσα προσωπική ζωή. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα έχετε πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις που θα σας αγχώσουν και δεν θα σας επιτρέπουν να ξεκουραστείτε. Φροντίστε τον εαυτό σας για να νιώσετε καλύτερα. Από τις 17 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό θα φανούν κάποια προβλήματα στις σχέσεις και στις συνεργασίες σας. Ένας έρωτας από το παρελθόν θα σας απασχολήσει έντονα. Να είστε ψύχραιμοι και μην αρχίσετε τώρα κάτι καινούριο. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα τις σπουδές σας ή θα δουλέψετε σκληρά για να ρυθμίσετε επαγγελματικές και νομικές εκκρεμότητες. Το εξωτερικό θα παίξει ρόλο στη ζωή σας. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα έχετε αυξημένες υποχρεώσεις και αρκετές δυσκολίες στον εργασιακό χώρο. Θα είστε δραστήριοι, ανυπόμονοι, αλλά μπορεί να κάνετε λάθη από βιασύνη και από κακούς υπολογισμούς. Με την έκλειψη στο ζώδιό σας στις 28 θα επιδιώξετε να κάνετε αλλαγές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα είστε ανυπόμονοι, ευερέθιστοι και δεν θα διστάσετε να τελειώσετε σχέσεις που έχουν φθαρεί.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο θα τακτοποιήσετε επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα βρείτε λύσεις σε πρακτικά θέματα αλλά δεν θα βρίσκετε ευχαρίστηση σε αυτές τις ανιαρές δραστηριότητες και θα νιώθετε ότι καταπιέζεστε. Η αισιοδοξία και η καλή διάθεση θα φέρουν ευχάριστα γεγονότα κυρίως στην προσωπική σας ζωή από τις 9 του μήνα με τον Άρη στον Λέοντα. Θα είστε ερωτικοί, δυναμικοί, ακούραστοι και γοητευτικοί. Ο Δίας στην Παρθένο από τις 11 θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τη δουλειά σας, να κάνετε πετυχημένα ξεκινήματα και να έχετε ισορροπημένες σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Ίσως κουράζεστε αρκετά αλλά θα σας αποζημιώνει το αποτέλεσμα. Ερωτικές περιπέτειες, κέφι και αισιοδοξία θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου. Θα διασκεδάσετε με τα αγαπημένα σας άτομα, θα εκτονωθείτε και κάποιοι θα χαρείτε για μια εγκυμοσύνη. Ο Ερμής από τις 27 θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και θα είστε πιο συγκαταβατικοί και διπλωματικοί προκειμένου να επικοινωνείτε καλά με τα άτομα του περιβάλλοντός σας και να λύνετε τα διάφορα προβλήματα που θα παρουσιάζονται. Θα είστε απογοητευμένοι ή αγχωμένοι στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Ίσως δεν μπορείτε να ξεπεράσετε έναν παλιό έρωτα ή έχετε κουραστεί αρκετά και χρειάζεστε ένα διάλειμμα για να συνέλθετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

 Στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο επαγγελματικά ζητήματα θα σας αγχώσουν και θα ψάξετε λύσεις που θα σας βγάλουν από τα αδιέξοδα. Μη βάλετε την καριέρα σας σε κίνδυνο, προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι. Από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο θα ασχοληθείτε αρκετά με τις ανάγκες του σπιτιού και με οικογενειακά θέματα. Θα συμπαρασταθείτε στα αδέλφια σας και θα επικοινωνείτε καλύτερα με αγαπημένα άτομα. Θα τακτοποιήσετε οικογενειακά προβλήματα στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο ή θα κάνετε αλλαγές στον χώρο σας για να είστε πιο άνετα. Θα ρυθμίσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης, μιας αγοραπωλησίας ή μιας συγκατοίκησης. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 Ιουλίου θα είστε δραστήριοι και αποτελεσματικοί στον εργασιακό χώρο. Νέες οικονομικές συμφωνίες, καλές σχέσεις με συναδέλφους και ωραία φλερτ σας περιμένουν. Θα είστε δημιουργικοί, γοητευτικοί και κεφάτοι από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα. Δεν θα αφήσετε αναξιοποίητες τις ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να φλερτάρετε και να συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες όπου θα δείξετε τις ικανότητές σας. Κάποιες δυσκολίες και μπερδέματα στον εργασιακό χώρο θα σας αγχώσουν από τις 25 με την Αφροδίτη στην Παρθένο σε ανάδρομη πορεία. Από τις 31 που θα περάσει στον Λέοντα θα φέρει εμπόδια και καθυστερήσεις στην ερωτική σας σχέση και κούραση από τις συνεχείς δραστηριότητες. Με τον Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 26 Ιουλίου θα αντιδράτε απότομα σε ό,τι σας καταπιέζει, θα είστε ανυπόμονοι και αγχώδεις. Όσοι έχετε κάποια ισορροπία στη ζωή σας θα τολμήσετε τώρα θεαματικές αλλαγές. Θα είστε με αγαπημένους φίλους στις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο, θα ανταλλάξετε απόψεις, θα τους εκπλήξετε με την ενέργεια και το χιούμορ σας και ίσως αποκτήσετε έναν θαυμαστή.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα ακολουθήσετε τη διαίσθησή σας για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Μπορείτε να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας αν δουλέψετε προγραμματισμένα και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό και την βιασύνη σας. Η Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 θα σας φέρει χαρούμενες στιγμές με τον σύντροφό σας ή έναν νέο έρωτα. Κάποιοι θα καλωσορίσετε τον ερχομό ενός παιδιού. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με τον σύντροφό και με τα πρόσωπα που συναναστρέφεστε. Θα ξεπεράσετε τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν σε μια επαγγελματική συμφωνία ή σε ένα ταξίδι. Μην αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά από τις 13 που ο Ποσειδώνας ξεκινά την ανάδρομη πορεία του στους Ιχθύς. Να μην κάνετε ουτοπικά σχέδια και αποφύγετε τις παρασκηνιακές ενέργειες γιατί μάλλον θα αποκαλυφθούν και οι συνέπειες θα είναι δυσάρεστες. Από τις 15 Ιουνίου ο ανάδρομος Κρόνος θα κινείται στον Σκορπιό και θα υπάρξουν εμπλοκές και καθυστερήσεις σε ένα δάνειο, σε κληρονομικά ή σε φορολογικά θέματα. Μη δημιουργήσετε χρέη αυτή την περίοδο γιατί θα δυσκολευτείτε να τα ξεπληρώσετε. Ευχάριστη και δημιουργική θα είναι για εσάς η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16. Θα συναντηθείτε με αγαπημένα πρόσωπα, θα πάτε μια εκδρομή, θα μιλήσετε για δουλειές και ίσως γνωρίσετε ένα αξιαγάπητο άτομο. Παλιές οικογενειακές διαφωνίες θα σας απασχολήσουν ξανά από τις 24 που θα περάσει ο Άρης στον Καρκίνο. Αρκετοί θα τακτοποιήσετε τον χώρο σας για να είναι πιο λειτουργικός και ίσως μιλήσετε με τον σύντροφό σας για να συγκατοικήσετε.

ΜΑΪΟΣ 2015

Από την 1η Μαΐου με τον Ερμή στους Διδύμους θα έχετε όρεξη για κουβεντούλες και ταξίδια. Θα κάνετε αρκετές γνωριμίες, θα προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, ένας νέος έρωτας μπορεί να φανεί και γενικά θα περνάτε όμορφα και δημιουργικά. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είστε αγχωμένοι με μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ένα έκτακτο έξοδο. Αγωνιάτε για το μέλλον και θα ζητήσετε παρηγοριά σε ένα πρόσωπο που εμπιστεύεστε. Θα είστε πιο εκδηλωτικοί με τα αγαπημένα σας άτομα από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα προσπαθείτε να τα προστατέψετε και να τα υποστηρίζετε όπως μπορείτε. Θα έχετε περισσότερη υπομονή και αρκετοί θα νιώσετε πως ήρθε η ώρα να κάνετε δική σας οικογένεια. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου θα είστε μαχητικοί, δραστήριοι και ομιλητικοί, αλλά εύκολα θα διασπάται η προσοχή σας και θα ασχολείστε με πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, νέες γνωριμίες, θα κάνετε επισκευές στο αυτοκίνητό σας ή θα αγοράσετε καινούριο. Ευκαιρίες για οικονομική ανάκαμψη και για νέες επαγγελματικές συμφωνίες θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 του μήνα. Σκεφτείτε ώριμα και κάντε προσεκτικές και σωστές επιλογές. Από τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους θα δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε σε πνευματικές εργασίες. Ένα ταξίδι μπορεί να αναβληθεί, θα υπάρχουν καθυστερήσεις και μπερδέματα στις επικοινωνίες και λόγω απροσεξίας μπορεί να προκληθούν μικρές ζημιές ή ατυχήματα όταν οδηγείτε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα θα δώσετε μεγάλη σημασία στην αύξηση των εσόδων σας και στην κάλυψη των αναγκών σας. Ίσως βρείτε τρόπους να αποταμιεύσετε κάποια χρήματα για μελλοντική χρήση. Προσέξτε μήπως αγοράσετε πολύ περισσότερα πράγματα από όσα πραγματικά χρειάζεστε. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό πολλές εντάσεις θα προκύψουν στη σχέση με το σύντροφό σας ή με έναν συνεργάτη. Η κατάσταση θα φτάσει στα άκρα αν δεν ηρεμήσετε και θα ανταλλάξετε πικρά λόγια ή θα χωρίσετε. Από τις 8 που ορθοδρομεί ο Δίας θα προκύψουν θετικές εξελίξεις στην αισθηματική σας ζωή. Θα επανασυνδεθείτε με το άτομο που αγαπάτε, θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε ή θα πάρετε την απόφαση να αποκτήσετε παιδί. Θα μετακινείστε αρκετά από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, για επαγγελματικούς ή για προσωπικούς λόγους. Θα πάρετε καινούριο κινητό ή θα αλλάξετε αυτοκίνητο, θα προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια και θα καλυτερέψουν οι σχέσεις με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο από τις 17 θα πρέπει να προσέχετε τις επαγγελματικές σας επιλογές. Κάποια θέματα θα καθυστερούν να λυθούν, θα είστε αγχωμένοι και ίσως δώσετε λαβή για σχόλια. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα είστε ενθουσιώδεις και ανυπόμονοι. Νέες σχέσεις και συνεργασίες θα αλλάξουν τη ζωή σας προς το καλύτερο, θα συμπεριφέρεστε απότομα σε όσους σας ενοχλούν και θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Με τον Άρη στο ζώδιό σας όλο τον Μάρτιο θα είστε γεμάτοι δύναμη και αισιοδοξία. Τα επαγγελματικά σχέδια ευνοούνται και θα καταφέρετε πολλά με όπλα την επιμονή και την αποφασιστικότητα. Μέχρι τις 16 η Αφροδίτη ενισχύει την ερωτική σας διάθεση και θα είστε γοητευτικοί και έτοιμοι για περιπέτειες. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 5 Μαρτίου θα σας απασχολήσουν θέματα εργασίας και υγείας. Επιλέξτε έναν πιο υγιεινό τρόπο ζωής και μη βιαστείτε να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές αν δεν σιγουρευτείτε πως θα είναι για καλό. Από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς δύσκολα θα επικεντρώνεστε σε όσα πρακτικά θέματα σας απασχολούν και ίσως προτιμάτε την απομόνωση για να ηρεμήσετε. Η σύγχυση και η ανασφάλεια θα μπερδεύουν τις σκέψεις σας, όμως θα είστε πρόθυμοι να βοηθήσετε άτομα που σας χρειάζονται.Θα μπορέσετε να σταθεροποιήσετε ή να αυξήσετε το εισόδημά σας από τις 17 με τη βοήθεια της Αφροδίτης που θα κινείται στον Ταύρο. Θα κάνετε σωστές επιλογές για να διασφαλίσετε τα κέρδη σας ή θα ξεκινήσετε μια δουλειά. Η έκλειψη στους Ιχθύς θα φέρει στην επιφάνεια σκευωρίες ατόμων που σας επιβουλεύονται ή θα αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας. Κάντε προσεκτικές επιλογές και μη διστάσετε να παραδεχτείτε και να διορθώσετε τα λάθη σας. Από τις 31 ο Ερμής θα βρίσκεται στον Κριό και θα ανοίξουν νέες προοπτικές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Όμορφα ξεκινά ο μήνας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και θετική ενέργεια, η προσωπική σας ζωή θα είναι όλο ευχάριστες στιγμές, θα φλερτάρετε και αρκετοί θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση με έντονα συναισθήματα. Από τις 12 που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής ευνοούνται οι ομαδικές δραστηριότητες και θα επικοινωνείτε καλύτερα με τους φίλους σας. Στον κοινωνικό σας περίγυρο θα υπάρξουν άνθρωποι που θα εκτιμήσουν τις δυνατότητές σας και θα σας βοηθήσουν να διακριθείτε. Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα φέρει κοντά σας αγαπημένα πρόσωπα, θα γνωρίσετε νέους φίλους και θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα σας φτιάξουν το κέφι και θα σας μυήσουν σε ενδιαφέροντα θέματα. Στις 20 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη και ο Άρης περνούν στο ζώδιο του Κριού. Θα τονιστούν όλα τα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα έχετε ευκαιρίες για έντονες ερωτικές στιγμές, θα δράτε με αυτοπεποίθηση και θα κατακτάτε όλους τους φιλόδοξους στόχους σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου θα δώσει νέα ώθηση στην κοινωνική σας ζωή. θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα έχετε προτάσεις για διασκέδαση και οι φίλοι θα σας δείχνουν έμπρακτα το ενδιαφέρον τους. Θα καταφύγετε στην οικεία και καθησυχαστική ατμόσφαιρα του σπιτιού για να χαλαρώσετε και να ανασυνταχθείτε στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Μην ξεκινήσετε δυσάρεστες συζητήσεις με τους συγγενείς. Ο Άρης στους Ιχθύς από τις 12 Ιανουαρίου θα σας βοηθήσει να ηρεμήσετε, να κάνετε τον απολογισμό σας και να δείτε πιο καθαρά τις ανάγκες σας. Θα είστε αρκετά ευαίσθητοι και κάποιοι θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση ή με ένα ζήτημα υγείας. Επικοινωνία με αγαπημένους φίλους, ευχάριστες δραστηριότητες και κάποιες χαρούμενες συναντήσεις σας περιμένουν στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Θα είστε λαμπεροί και ευδιάθετοι. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 21 θα ρυθμίσετε κοινωνικές υποχρεώσεις που είχατε αμελήσει ή θα συναντήσετε παλιούς φίλους. Αν έχετε τσακωθεί με ένα άτομο που εκτιμάτε θα προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε. Ένας παλιός έρωτας θα εμφανιστεί ξανά μετά τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και θα σας ταράξει. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα απομονώνεστε συχνά με το σύντροφό σας για να απολαύσετε ήρεμες και ρομαντικές μέρες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 5 Δεκεμβρίου θα έχετε έντονη κοινωνική δράση. θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες, θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια ερωτική σχέση από το φιλικό περιβάλλον. Θα σας απασχολήσουν παλιές διαφωνίες με συγγενικά άτομα στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Αρκετοί θα είστε ανυπόμονοι στην προσπάθειά σας να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας, αλλά μάλλον δεν είναι κατάλληλος καιρός για μεγάλες αλλαγές. Ευκαιρίες για αναβάθμιση στη δουλειά, βελτίωση των οικονομικών σας και νέες συνεργασίες θα φέρει το πέρασμα της Αφροδίτης στον Αιγόκερο από τις 10 Δεκεμβρίου. Αλλά και η ερωτική σας ζωή ευνοείται και ίσως θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα ξεκινήσετε ένα σοβαρό δεσμό. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα επιδιώξετε να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο, θα οργανωθείτε σωστά και θα τακτοποιήσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Είστε αποφασισμένοι να διακριθείτε, μπορεί να γίνετε όμως πιεστικοί και ισχυρογνώμονες.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα έχετε να αντιμετωπίσετε κάποιες έκτακτες δαπάνες στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και θα αγχωθείτε για την πορεία των οικονομικών σας. Όμως ίσως αυτό σας δραστηριοποιήσει για να βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας κάνοντας μια επένδυση, βρίσκοντας μια νέα δουλειά και μειώνοντας τα έξοδά σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 9 του μήνα θα προσπαθήσετε να διασφαλίσετε την καλή πρόοδο των οικονομικών σας και να ρυθμίσετε τις εκκρεμότητες που παρουσιάστηκαν όσο ήταν ανάδρομος ο πλανήτης. Κάποιοι θα ενημερώσετε το σύντροφό σας για τις βαθύτερες επιθυμίες σας και θα του πείτε τα παράπονά σας με σκοπό να βελτιώσετε τη σχέση σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 θα σας φέρει έναν έρωτα με άτομο από το εξωτερικό ή ένα μακρινό ταξίδι. Θα είστε αξιαγάπητοι, ανοιχτόμυαλοι, γενναιόδωροι και φιλομαθείς. Θα έχετε αισιοδοξία και διάθεση για ταξίδια και επικοινωνία στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα επισκεφτείτε φίλους ή συγγενείς, θα διασκεδάσετε και μπορεί να κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα. Στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα έχετε ευκαιρία να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο, θα κλείσετε μια καλή οικονομική συμφωνία ή θα προκύψει ένας ξαφνικός έρωτας που θα σας γεμίσει ενθουσιασμό.

ΟΚΤΩΒΡΗΣ 2014

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε τα οικονομικά σας ή θα σας αγχώσουν εκκρεμότητες από το παρελθόν που πρέπει οπωσδήποτε να τακτοποιήσετε. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα είστε νευρικοί και απότομοι με ένα συνεργάτη ή με το σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε με άσχημο τρόπο να διορθώσετε κάτι που σας ενοχλεί. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα φέρει χαρά στη σχέση σας και κάποιοι θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε το δεσμό σας. Μη χάνετε το κουράγιο σας αν είστε μόνοι, αυτές τις μέρες μπορεί να συναντήσετε ένα νέο έρωτα. Είναι καλές μέρες για συνεργασίες και για να λύσετε τις διαφορές με το σύντροφό σας. Η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 θα φέρει κέρδη από επενδύσεις ή από συναλλαγές, αλλά να προσέχετε τις δαπάνες και τις απώλειες. Μια νέα σχέση μπορεί να σας παρασύρει σε ένα τρόπο ζωής που δεν σας ταιριάζει.Από τις 26 του μήνα με τον Άρη στον Αιγόκερο θα παρουσιαστούν δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο αλλά θα δουλέψετε με υπευθυνότητα και επιμονή και θα καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας. Να είστε συνεργάσιμοι και αποφύγετε τις κόντρες με ανταγωνιστές.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα σας απασχολήσουν ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα προσπαθήσετε να επικοινωνήσετε καλύτερα με το σύντροφό σας, να μάθετε τι τον προβληματίζει και να ξεπεράσετε τις δυσκολίες μαζί. Ίσως μάθετε σημαντικές πληροφορίες που μέχρι τώρα αγνοούσατε. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 του μήνα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Θα προκύψουν ευκαιρίες για συνεργασίες και συμφωνίες και ίσως αρχίσετε ερωτική σχέση με ένα άτομο από το εργασιακό περιβάλλον. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 9 θα αγχωθείτε για όσα έχετε κάνει και για όσα έρχονται. Θα απομονωθείτε για να συνέλθετε ή θα πείτε τα παράπονά σας σε φίλους, αλλά ίσως γίνετε κουραστικοί με τις εμμονές και τη γκρίνια σας. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 14 ευνοεί τη μάθηση, την εξέλιξη σε όλους τους τομείς και τα μακρινά ταξίδια. Μη διστάσετε να θέσετε φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας. Θα ασχοληθείτε με το σύντροφό σας στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα αποφασίσετε αν αξίζει τον κόπο να συνεχιστεί η σχέση σας. Δεν θα διστάσετε να χωρίσετε αν αντιμετωπίζετε προβλήματα και έχετε κουραστεί. Όσοι είστε μόνοι θα κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία, ίσως σε μια εκδήλωση ή σε ένα πάρτι.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή και ο Ερμής στο Λέοντα θα σας βοηθήσει να επανασυνδεθείτε με το άτομο που σας ενδιαφέρει ή θα σας φέρει έναν φλογερό και χαρούμενο έρωτα. Με την Πανσέληνο στις 10 προσέξτε τι θα πείτε σε κάποιον φίλο γιατί μπορεί να παρεξηγηθείτε. Χαρείτε τις νέες γνωριμίες που θα κάνετε αλλά μη βιαστείτε να επενδύσετε. Το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα με τον Ερμή στην Παρθένο θα οργανώσετε το χώρο που δουλεύετε, θα προγραμματίσετε τις δουλειές σας και αν υπάρχουν παρεξηγήσεις με συνεργάτες θα τις ξεδιαλύνετε. Μη διστάσετε να κάνετε νέα επαγγελματικά ξεκινήματα στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα είστε οργανωμένοι, συνετοί και έτοιμοι να κλείσετε καλές συνεργασίες που θα αυξήσουν το εισόδημά σας. Περιορίστε τις σπατάλες και αποφύγετε τις επιπολαιότητες.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή και την Αφροδίτη στους Διδύμους το πρώτο δεκαπενθήμερο του μήνα θα είστε γοητευτικοί, επικοινωνιακοί, αεικίνητοι, θα προβάλετε τη δουλειά και τα ταλέντα σας, θα έχετε καλές σχέσεις με συγγενείς και φίλους και αρκετές κατακτήσεις. Στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω δυσκολίες στον επαγγελματικό χώρο θα σας κάνουν να ανησυχήσετε για την εξέλιξη της καριέρας σας. Αποφύγετε τους καβγάδες με συνεργάτες και προϊσταμένους, κρατήστε χαμηλούς τόνους και μην δρομολογήσετε τώρα ριζικές αλλαγές. Από τις 16 με τον Δία στον Λέοντα θα ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα, θα θελήσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή να αποκτήσετε παιδί. Από τις 18 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα γίνετε πιο προστατευτικοί με τα δικά σας άτομα, θα εκφράσετε ευκολότερα τα συναισθήματά σας και ίσως θελήσετε να κάνετε δική σας οικογένεια. Μη δώσετε δικαιώματα σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά να αποκτήσουν δικαιώματα στη ζωή σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27 θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε χωρίς να σκέφτεστε το αύριο. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει ακόμα για όσους δεν έχετε κόψει τους δεσμούς με το παρελθόν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Όλο το μήνα ο Άρης απέναντι από το ζώδιό σας, στον Ζυγό, θα σας βοηθήσει να αποκαταστήσετε την επικοινωνία σε σχέσεις και συνεργασίες που δυσλειτουργούν ή να κάνετε νέα ξεκινήματα με γερές βάσεις. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 23 θα βελτιώσετε το εισόδημά σας και θα τακτοποιήσετε ζητήματα που σας προκαλούν ανασφάλεια. Από τις 7 μέχρι τις 16 Ιουνίου θα υπάρχουν εμπόδια στην επικοινωνία με μέλη της οικογένειάς σας ή θα αγχωθείτε για υποθέσεις του σπιτιού. Αποφύγετε τις σπατάλες με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 13 και αντιμετωπίστε ψύχραιμα τις δυσκολίες που θα παρουσιαστούν σε ένα νομικό ή επαγγελματικό θέμα. Η ηρεμία στο οικογενειακό περιβάλλον θα αποκατασταθεί στις 27 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες ή να σχεδιάσετε μετακόμιση.

MAΪΟΣ 2014

 Η Αφροδίτη στο ζώδιό σας όλο σχεδόν το μήνα θα σας φτιάξει τη διάθεση και θα συνέλθετε από τις δυσκολίες που σας προκάλεσαν οι εκλείψεις του Απριλίου. Ο κυβερνήτης σας θα είναι ανάδρομος μέχρι τις 20 του μήνα μειώνοντας λίγο την ενεργητικότητά σας, αλλά θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και θα περάσετε καλά. Από τις 7 που θα περάσει ο Ερμής στους Διδύμους θα είστε πιο κεφάτοι, επικοινωνιακοί και έτοιμοι για περιπέτειες. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 14 θα σας απασχολήσουν θέματα που εκκρεμούν και σας γεμίζουν ανασφάλεια. Προσοχή στα οικονομικά σας και μην αφήνετε άτομα που δεν αξίζουν να επεμβαίνουν στη ζωή σας. Στις 24 θα ρυθμίσετε ένα σημαντικό οικογενειακό ή περιουσιακό θέμα. Ευχάριστες γνωριμίες, εκδρομές και ευκαιρίες για διασκέδαση σας περιμένουν στις 28 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Μην παραμελήσετε τη δουλειά σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Ο Απρίλιος σας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, αλλά και αναταραχές. Τις πρώτες μέρες θα είστε επιφυλακτικοί και προβληματισμένοι. Ο Ερμής στο ζώδιό σας από τις 8 μέχρι τις 23 του μήνα θα σας δώσει κέφι και ζωντάνια, αν και μπορεί να κάνετε επιπόλαιες ενέργειες. Η έκλειψη Σελήνης στις 15 απέναντι από το ζώδιό σας θα ταράξει τα νερά στην προσωπική σας ζωή και στις συνεργασίες σας. Με τον κυβερνήτη σας ανάδρομο στον Ζυγό θα έχετε το τελευταίο δεκαήμερο πολλές εντάσεις και ανατροπές που ίσως δεν περιμένατε. Θέματα καριέρας θα προκύψουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο και αν δεν είστε κατάλληλα προετοιμασμένοι ίσως δυσαρεστηθείτε. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά αυτό το μήνα, όμως χρειάζεται προσοχή στις δαπάνες και στις συναλλαγές σας στις 29 με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Αν κάνετε λάθη τώρα, θα σας κοστίσουν ακριβά.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Ο κυβερνήτης σας θα είναι όλο το μήνα ανάδρομος στον Ζυγό, δυσκολεύοντας τις ερωτικές σας σχέσεις, τις συνεργασίες και μειώνοντας τη ζωτικότητα και το δυναμισμό σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα βοηθήσει να ορίσετε νέους στόχους, αρκεί να ξεπεράσετε τις απογοητεύσεις του παρελθόντος. Το πέρασμα της Αφροδίτης στον Υδροχόο στις 5 θα φέρει νέες γνωριμίες και ευκαιρίες για διασκέδαση και κοινωνική άνοδο. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 6 θα μπορέσετε να λύσετε οικογενειακά θέματα και να ηρεμήσετε. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 16 θα φέρει πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά δεν θα έχετε όρεξη να δουλέψετε. Προσέξτε μην πάθετε υπερκόπωση και ασχοληθείτε με την υγεία σας. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 17 θα χρησιμοποιήσετε τις γνώσεις σας και τις πληροφορίες που λαμβάνετε για να ρυθμίσετε σημαντικά θέματα. Μπορεί να κουράζεστε εύκολα αυτό το διάστημα ή να νυστάζετε. Μη μπλέξετε σε κουτσομπολιά, μη λέτε ψέματα και προσέξτε να μην εξαπατηθείτε. Η Νέα Σελήνη στις 30 στο ζώδιό σας θα τονίσει όλα τα θετικά χαρακτηριστικά σας. Θα φέρει καλά νέα, ευκαιρίες να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, αισιοδοξία και κεραυνοβόλους έρωτες.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με τον Ουρανό στο ζώδιό σας και τον Άρη απέναντι στο Ζυγό, όλο το Φεβρουάριο εξακολουθείτε να είστε ανήσυχοι, γεμάτοι ενέργεια, δεν μπορείτε να αντισταθείτε στις προκλήσεις και δεν ικανοποιείστε εύκολα. Ο σύντροφός σας θα κουραστεί από τις εναλλαγές της διάθεσής σας και δεν αποκλείονται αντιπαραθέσεις και εντάσεις με κάποιους συνεργάτες. Η Αφροδίτη που κινείται πια σε ορθή φορά βοηθά την τακτοποίηση των επαγγελματικών ζητημάτων και την προώθηση της καριέρας σας. Από τις 13 του μήνα που ο ανάδρομος Ερμής θα βρίσκεται στον Υδροχόο εύκολα μπορεί να παρεξηγηθείτε με γνωστούς και φίλους, προσέξτε λοιπόν πολύ τη συμπεριφορά σας. Η Πανσέληνος στο Λέοντα στις 15 Φεβρουαρίου θα φέρει ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ και περιπέτειες. Στις 19 Φεβρουαρίου με το τετράγωνο Ερμή Κρόνου αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και τα ξεκαθαρίσματα λογαριασμών. Στις 25 του μήνα το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου ευνοεί τα οικονομικά σας και μπορείτε να διεκδικήσετε αύξηση, προαγωγή ή θα κάνετε μια συμφέρουσα επένδυση με τη βοήθεια τρίτων ατόμων. Στις 26 αποφύγετε διενέξεις με άτομα της οικογένειάς σας, για να αποφύγετε μεγάλα προβλήματα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω την πρωτοχρονιά θα σας εμπνεύσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, όμως θα συναντήσετε αρκετές δυσκολίες. Θα πρέπει να είστε ήρεμοι και προετοιμασμένοι για τις αντιξοότητες που θα συναντήσετε. Η ανάδρομη Αφροδίτη στον Αιγόκερω και ο Άρης στο Ζυγό θα δοκιμάσουν τις αντοχές σας και καλό είναι να επιστρατεύσετε την υπομονή και το χιούμορ σας.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας ευαισθητοποιήσει σε ό,τι αφορά τις ανάγκες και της επιθυμίες της οικογένειάς σας, αν και ίσως δεν αφιερώσετε πολύ χρόνο, λόγω πολλών επαγγελματικών υποχρεώσεων. Εντάσεις θα υπάρξουν στην προσωπική σας ζωή. Ένα άτομο θα σας απογοητεύσει ή θα κινηθεί παρασκηνιακά. Μην αφήσετε την οργή σας να ξεσπάσει, συζητήστε όσα σας απασχολούν και βάλτε τα όριά σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας θέματα, να ζητήσετε τη συμβουλή ατόμων που εκτιμάτε και να κλείσετε κάποιες καλές συμφωνίες. Γύρω σας θα υπάρχουν άτομα που σας αγαπούν και σας στηρίζουν και θα συμμετέχετε σε αρκετές ευχάριστες κοινωνικές εκδηλώσεις.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close