Λέων 2014-2017

Λέων 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 Θα είστε πιο γενναιόδωροι με τον μόνιμο σύντροφό σας από την 1η Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη αλλά οι περισσότεροι θα ενδώσετε σε φλερτ και σε ερωτικές περιπέτειες γιατί θα νιώθετε την ανάγκη να ζήσετε ξεχωριστές εμπειρίες. Η συμπεριφορά σας σε μια κοινωνική εκδήλωση ή σε φιλική παρέα θα είναι περίεργη στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα φλυαρείτε , θα είστε ανικανοποίητοι και εκνευριστικοί. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα υπάρχουν εντάσεις στις σχέσεις με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, θα είστε υπερόπτες, επιπόλαιοι και δεν θα αντιστέκεστε σε πειρασμούς βάζοντας σε κίνδυνο σταθερούς δεσμούς. Οι οικογενειακές διαφωνίες θα είναι έντονες από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, κληρονομιές και θέματα που αφορούν το σπίτι θα σας αγχώσουν αλλά θα ρυθμιστούν γιατί θα έχετε πείσμα και επιμονή. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα αισθάνεστε έτοιμοι να ζήσετε μοναδικές εμπειρίες έχοντας όρεξη για φλερτ και περιπέτειες, θα είστε το επίκεντρο της παρέας με το χιούμορ, την αμεσότητα και τις γνώσεις σας που θα εντυπωσιάζουν τους γύρω σας. Με σταθερότητα και πειθαρχία θα βελτιώσετε τη ζωή σας από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, έρωτες θα προκύψουν στον εργασιακό χώρο, θα δουλεύετε πολύ και θα προσέχετε την υγεία σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Παλιές κακές επιλογές δεν σας επέτρεψαν να πετύχετε όλους τους στόχους σας και με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου θα διορθώσετε τα λάθη σας, θα κάνετε προσεκτικά ανοίγματα και θα αποφεύγετε τις βιαστικές αποφάσεις. Νέες γνωριμίες, φλερτ και ευκαιρίες για διασκέδαση θα απολαύσετε από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, οι σχέσεις σας θα είναι άμεσες, ειλικρινείς , θα αντιμετωπίζετε τα πάντα με αισιοδοξία και χαμόγελα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα κάνετε πιο ερωτική την ατμόσφαιρα στον χώρο σας για να χαλαρώσετε με τον σύντροφό σας, θα σκεφτείτε να μεταφέρετε την επιχείρησή σας στο σπίτι ή θα εξετάσετε τρόπους να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε δική σας οικογένεια με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα αφήσετε πίσω εξαρτήσεις, πικρές αναμνήσεις και θα περνάτε πολύ χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα νιώθετε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας, η θετική εξέλιξη σε οικονομικές υποθέσεις θα σας χαρίσει ασφάλεια και θα απομακρυνθείτε από άτομα που σας κουράζουν ή που δεν τα εμπιστεύεστε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Θα αποφασίσετε να ολοκληρώσετε τις σπουδές σας, θα αλλάξετε τόπο διαμονής ή θα ταξιδέψετε για λίγο στο εξωτερικό με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, ένας έρωτας θα σας προσφέρει εμπειρίες και θα σας ανανεώσει. Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα μεταφέρετε την επαγγελματική έδρα στο σπίτι με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα κερδίσετε χρήματα αξιοποιώντας την περιουσία σας και θα λύσετε οικογενειακά ζητήματα. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα συναντάτε πολύ κόσμο, θα έχετε καλή διάθεση, χιούμορ, γενναιοδωρία, θα κάνετε ταξιδάκια με τον σύντροφό σας, θα προωθήσετε κάποια επαγγελματικά πλάνα και θα κλείσετε επικερδείς συμφωνίες. Θα πρέπει να λύσετε κάποια πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι σας με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα έχετε καλή επικοινωνία με την οικογένειά σας και θα τακτοποιήσετε περιουσιακές εκκρεμότητες. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και θα γνωρίσετε άτομα με χιούμορ με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, θα διαφημίσετε τη δουλειά σας, θα συζητήσετε για νέες συνεργασίες και ίσως συναντήσετε έναν ρομαντικό έρωτα στη διάρκεια ενός ταξιδιού. Θα είστε πολύ κοινωνικοί, γοητευτικοί και καλοπροαίρετοι από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, θα μπορείτε να αποσπάτε ό,τι θέλετε από τους συνομιλητές σας, θα έχετε επιτυχία στη δουλειά και στα ερωτικά σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα στρέψετε την προσοχή σας σε οικονομικά θέματα, θα περιορίσετε τις σπατάλες για να μπορείτε να καλύπτετε όλες τις υποχρεώσεις και θα εξετάσετε προσεκτικά νέες πηγές εσόδων. Θα έχετε ανασφάλεια για τις οικονομικές και φορολογικές εκκρεμότητες αλλά και για τα συναισθήματα του συντρόφου σας με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα είστε καχύποπτοι και ευάλωτοι. Ευνοούνται οικονομικά ζητήματα και νέες δραστηριότητες με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα αποφεύγετε τα περιττά έξοδα, θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας αλλά κυρίως θα ψάχνετε σίγουρους τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα προγραμματίσετε να ρυθμίσετε όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, τα περιττά έξοδα θα περιοριστούν και θα αναζητήσετε νέες πηγές εσόδων για να είστε άνετοι. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα είστε πολύ καλοί στις δημόσιες σχέσεις, ίσως βρείτε μια δουλειά που θα απαιτεί κάποιες μετακινήσεις, θα πείθετε τους συνομιλητές σας γιατί θα έχετε ηρεμία, διπλωματία και θα ξέρετε πότε πρέπει να υποχωρήσετε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Μακρινά ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις και η επικοινωνία με άτομα που ζουν στο εξωτερικό χρειάζονται προσοχή από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, τα σχέδιά σας θα είναι παράτολμα και θα ψάχνετε νέες εμπειρίες. Ανατροπές σε προσωπικές σχέσεις και σε συνεργασίες θα οδηγήσουν σε νέα δεδομένα με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7, θα απομακρύνετε όσους σας καταπιέζουν για να αισθάνεστε όμορφα. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα αργήσετε να εισπράξετε ένα χρηματικό ποσό, θα αγχώνεστε για τα οικονομικά και συναισθηματικά σας αποκτήματα, ίσως ξεχάσετε να πληρώσετε κάποιες υποχρεώσεις ή θα παρουσιαστούν πολλά έξοδα. Θα κάνετε αλλαγές σε επαγγελματικά θέματα από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στο ζώδιό σας, νέοι έρωτες θα πάρουν τη θέση σχέσεων που σας ταλαιπωρούσαν, θα έχετε πολλή γοητεία και δύναμη. Γοητευτικοί, ετοιμόλογοι και χαρούμενοι από τις 26 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας δεν θα χάνετε ευκαιρία να φλερτάρετε, να διασκεδάσετε και να ζήσετε ενδιαφέρουσες εμπειρίες, θα κυριαρχείτε στις παρέες και θα διακριθείτε στον επαγγελματικό στίβο. Θα διαπιστώσετε ότι ήσασταν υπερβολικοί στις εκτιμήσεις σας και θα αναθεωρήσετε κάποια σχέδιά σας από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, θα έχετε δυσκολίες σε σχέσεις και συνεργασίες.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Δημιουργικότητα, επικοινωνιακή άνεση, αισιοδοξία και κοινωνική άνοδο θα σας χαρίσει η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας, τα φλερτ στις παρέες θα είναι έντονα και φίλοι θα σας στηρίξουν σε μια προσπάθεια. Θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, θετική ενέργεια και αυτοπεποίθηση από τις 6 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα έχετε επιτυχίες σε επαγγελματικά θέματα και ευχάριστες εξελίξεις στα ερωτικά σας. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα αισθάνεστε κουρασμένοι από τον φόρτο δουλειάς που ίσως έχει επηρεάζει και την υγεία σας, θα κάνετε αυστηρές παρατηρήσεις σε κάποιους συνεργάτες και θα έχετε άγχος για το κλείσιμο μιας συμφωνίας. Γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία στις 23 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα φροντίσετε την εμφάνιση και την υγεία σας, θα προωθήσετε επαγγελματικά πλάνα και θα χαρείτε παλιούς και νέους έρωτες. Θα διασφαλίσετε κάποια υλικά αποκτήματα από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, οφειλές και υποχρεώσεις θα ρυθμιστούν, θα προσπαθήσετε να βάλετε κάποια χρήματα στην άκρη ή θα προγραμματίσετε αλλαγές που θα αυξήσουν τα έσοδά σας. Παλιές αγάπες και μυστικές σχέσεις θα σας απασχολούν από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα νοιάζεστε για τις δυσκολίες των άλλων και θα βοηθάτε όσο μπορείτε αλλά επίσης χρειάζεστε ξεκούραση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Θα είστε εσωστρεφείς και καχύποπτοι με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου αλλά θα πλησιάζετε όσους σας ενδιαφέρουν για να μάθετε τι νιώθουν, ίσως εμπλακείτε σε μια παράνομη ερωτική σχέση και γενικά δεν θα κοινοποιείτε τα σχέδιά σας. Θα αμειφθείτε για την προσφορά σας στη δουλειά από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα αποκτήσετε περισσότερα χρήματα, καλή φήμη και θα έχετε τη στήριξη φίλων για να πετύχετε στόχους. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, φίλοι θα στηρίζουν κάθε προσπάθεια να υλοποιήσετε τις ιδέες σας, θα συμμετέχετε σε ομάδες, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα με κοινά ενδιαφέροντα, θα φλερτάρετε και θα περνάτε όμορφα. Θα έχετε συμφέρουσες επαγγελματικές προτάσεις με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, ίσως πρέπει να κάνετε κάποια ταξίδια, θα πάρετε πτυχίο και θα αναδείξετε τη δημιουργική σας πλευρά. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα βάλετε σε νέες βάσεις την ερωτική σχέση σας για να πάψετε να ταλαιπωρείστε, διασκέδαση και φλερτ θα απογειώσουν τη διάθεσή σας αλλά μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας οδηγήσει σε λάθη. Θα είστε καχύποπτοι, προσεκτικοί και αρκετά εσωστρεφείς από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο αλλά με όσους εμπιστεύεστε θα χαλαρώνετε και θα ανοίγεστε, αν και συχνά θα σκέφτεστε το παρελθόν. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα νοσταλγείτε έντονα το παρελθόν αλλά δεν θα μείνετε κολλημένοι στα παλιά, με την υποστήριξη ανθρώπων που εμπιστεύεστε θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα βελτιώσετε την καθημερινότητά σας όσο μπορείτε.

ΜΑΪΟΣ 2017

 Όνειρα και τολμηροί στόχοι θα υλοποιηθούν χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, αν σπουδάζετε θα πετύχετε κάτι καλό, ένα μακρινό ταξίδι θα σας ενθουσιάσει ή θα πάρετε καλή είδηση από το εξωτερικό. Διαφωνίες για οικογενειακά θέματα θα σας αναγκάσουν να αντιμετωπίσετε την αλήθεια στις σχέσεις σας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου και θα κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα. Η άνοδος της καριέρας σας ευνοείται με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας και θα αμειφθείτε, θα είστε συνεπείς, επίμονοι και θα εντυπωσιάζετε με τις φιλόδοξες, δημιουργικές και ρεαλιστικές σας ιδέες. Παλιές και νέες γνωριμίες δεν θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία σας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 και θα σας κάνουν όλα τα χατίρια έστω κι αν κάποιες φορές κουράζονται από τη φλυαρία σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15 θα νιώθετε έντονη αγωνία για παλιές οφειλές ή για την πιθανή μείωση των εισοδημάτων σας, θα νομίζετε πως κάποιος σας έχει αδικήσει αλλά δεν είναι καιρός για ριζικές αλλαγές. Θα αμφιβάλετε συχνά για τις δυνατότητές σας από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, θα νομίζετε πως δεν είστε δημοφιλείς, θα αντιμετωπίζετε με καχυποψία τον σύντροφο αλλά και τα παιδιά σας. Κάτι καλό που περιμένετε στα επαγγελματικά σας θα καθυστερεί από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα αναθεωρήσετε τις επιλογές σας, θα είστε αυστηροί με συναδέλφους και δεν θα αποκαλύπτετε στους άλλους αυτά που σκέφτεστε. Όσοι δεν έχετε πετύχει τους στόχους σας θα πεισμώσετε με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου και θα εντείνετε τις προσπάθειές σας, θα είστε γενναιόδωροι και ευθείς με τους γύρω σας. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα έχετε γύρω σας γνωστούς και φίλους που δεν θα μένουν αδιάφοροι στον δυναμισμό και στη γοητεία σας, οι ιδέες σας θα είναι αρεστές αλλά μερικές φορές θα κάνετε σχόλια που θα δυσαρεστούν κάποια άτομα. Η καριέρα και η φήμη σας θα έχουν άνοδο με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα αποδείξετε την αξία σας και θα ανταμειφθείτε για όσα προσφέρετε αποκομίζοντας επαίνους αλλά και χρήματα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό θα συναντήσετε καθυστερήσεις σε νομικά, επαγγελματικά και εκπαιδευτικά θέματα, τα σχέδιά σας θα είναι φιλόδοξα αλλά βιαστικά ή μη ρεαλιστικά, τα ταξίδια και οι σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό χρειάζονται προσοχή. Θα επικεντρωθείτε στην προώθηση της καριέρας σας από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, θα επεξεργαστείτε νέα σχέδια αλλά θα αργείτε να αποφασίσετε και θα αγχώνεστε. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε παλιές οφειλές, η ανάγκη για οικονομική ασφάλεια θα οδηγήσει σε περιορισμό των δαπανών ενώ παράλληλα θα ψάχνετε νέες πηγές εισοδήματος και θα σχεδιάζετε τις επόμενες κινήσεις σας. Ο Ερμής στον Κριό θα σας οπλίσει με δύναμη και αποφασιστικότητα για να λύσετε ένα νομικό θέμα, νέες προοπτικές θα προκύψουν σε σπουδές ή θα έχετε καλά νέα από άτομο που ζει μακριά. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε νομικά θέματα, τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται, θα κλείσετε συμφωνίες με το εξωτερικό ή θα γνωρίσετε ένα άτομο που ζει μακριά και θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Θα βλέπετε τα πάντα πιο αισιόδοξα, θα έχετε αυτοπεποίθηση και κέφι από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό, περιπέτειες, ταξίδια και εκπαίδευση ευνοούνται, θα δημιουργήσετε σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή θα λυθεί ένα νομικό θέμα. Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό δεν θα ξέρετε πώς να διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας, θα έχετε διαφωνίες με γείτονες και συγγενείς, δυσκολίες σε ταξίδια, σπουδές και συμφωνίες. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα αναλύετε πολλά θέματα με τον σύντροφό σας, δεν θα διστάζετε να ασκήσετε αυστηρή κριτική, όμως θα προτείνετε διάφορους τρόπους για να βελτιώσετε τη σχέση σας και όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε πολλά άτομα. Θα έχετε ένταση και ανάγκη να πετύχετε πολλούς στόχους από τις 11 με την έκλειψη στο ζώδιό σας, αλλαγές σε διάφορους τομείς θα ταράξουν τα νερά, θα είστε ανυπόμονοι και θα τσακώνεστε συχνά. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα διαπιστώσετε κάποια μπερδέματα σε κληρονομικά ή οικονομικά ζητήματα αλλά δεν θα έχετε διαύγεια και ψυχραιμία για να τα αντιμετωπίσετε με σωστό τρόπο και πρέπει να αποφύγετε τις επιπόλαιες αποφάσεις. Κληρονομικά θέματα, δάνεια και οφειλές προς τρίτους απαιτούν προσοχή από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα σας αγχώνουν οι υποχρεώσεις και μπορεί να πάρετε επιπόλαιες και άστοχες αποφάσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς κυρίως γιατί με την καλή σας συμπεριφορά θα αποσπάσετε καλές συμφωνίες από τα άτομα που συνεργάζεστε αλλά και μέσω δανείων, διατροφής ή επενδύσεων. Θα είστε πολύ σίγουροι για τη γοητεία σας, θα φέρεστε εγωιστικά και θα αγνοείτε τις ανάγκες του ατόμου που σας ενδιαφέρει από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, παλιοί έρωτες θα έρθουν πίσω αλλά τίποτα δεν θα ξεκαθαρίσει μέχρι τις 8 που ο Ερμής θα κινείται πάλι ορθόδρομα. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι από τις αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και από το άγχος της επιβίωσης, θα δυσκολεύεστε να κρίνετε σωστά τα θέματα που προκύπτουν και θα επιβαρύνετε την υγεία σας. Θα καταστρώνετε με προσοχή το πρόγραμμά σας από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, θα βρείτε δουλειά, θα κλείνετε συμφωνίες και θα φροντίσετε την υγεία σας. Νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις ευνοούνται από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, οι σχέσεις με άτομα από μακριά θα βελτιωθούν, θα αλλάξετε τόπο διαμονής λόγω δουλειάς ή θα κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας για να ζήσετε νέες εμπειρίες. Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 28 θα σας απασχολεί η πορεία της σχέσης ή του γάμου σας και το μέλλον κάποιων συνεργασιών αλλά θα φροντίσετε να κάνετε ξεκαθαρίσματα.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα κάνετε τα καθήκοντά σας με συνέπεια, θα προγραμματίζετε το κάθε τι, δεν θα ανέχεστε επιπολαιότητες, η απόδοσή σας θα αυξηθεί και θα καταφέρετε να βελτιώσετε την πορεία των επαγγελματικών σας. Δεν θα αντέχετε τη ρουτίνα από τις 7 με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας, θα απαλλαγείτε από έναν καταπιεστικό σύντροφο ή συνεργάτη και θα αλλάξετε ό,τι δεν σας ικανοποιεί πια. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα συναντηθείτε με παλιούς φίλους για να διασκεδάσετε, θα νοσταλγείτε το παρελθόν και θα νιώθετε ανικανοποίητοι, ενώ δεν θα αποφύγετε τις παρεξηγήσεις και τις αντιπαραθέσεις με κάποια άτομα. Θα βάλετε τάξη στον εργασιακό σας χώρο από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα απαλλαγείτε από άχρηστα αντικείμενα, θα κλείσετε εκκρεμότητες, προσέξτε όμως αρκετά την υγεία σας. Προσοχή στις οικονομικές συμφωνίες, στα συμβόλαια και στις διαπραγματεύσεις με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα είστε πολύ αισιόδοξοι αλλά δεν θα δίνετε σημασία σε όλες τις λεπτομέρειες και μπορεί να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις. Μια νέα θέση εργασίας σας περιμένει με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας, θα αυξήσετε τα έσοδά σας ενώ παράλληλα θα φροντίζετε τη διατροφή και την υγεία σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου δεν θα ανέχεστε καταπίεση από τον σύντροφο ή από τους συνεργάτες σας, ίσως θεωρείτε ότι κάποιοι εμποδίζουν σκόπιμα την εξέλιξή σας και θα τους απομακρύνετε ενώ θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Φίλοι αλλά και νέες γνωριμίες θα είναι κοντά σας από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, σχέσεις θα προκύψουν με γοητευτικά άτομα και θα επικοινωνείτε εύκολα με όσους είναι κοντά σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα αξιοποιήσετε τα προσόντα σας για να βρείτε δουλειά ή για να κλείσετε επικερδείς συμφωνίες, θα φλερτάρετε στον εργασιακό χώρο, δεν θα αφήνετε το άγχος να σας καταβάλλει και θα προσέχετε την υγεία σας. Η επαγγελματική σας εξέλιξη θα είναι στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου, νέες προκλήσεις θα παρουσιαστούν και θα τις αντιμετωπίσετε με πείσμα και αποφασιστικότητα. Πολλές ευκαιρίες για φλερτ και για διασκέδαση θα έχετε από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό, εξωστρεφείς, αισιόδοξοι, νέες σχέσεις θα προκύψουν με χαρούμενα άτομα ή θα αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 Θα είστε εκδηλωτικοί, πρόθυμοι να στηρίξετε τα άτομα δίπλα σας και έτοιμοι να κάνετε νέα ξεκινήματα με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, θα κάνετε γνωριμίες που θα αποδειχτούν χρήσιμες ή θα προκύψει μια ρομαντική ερωτική ιστορία. Θα βρείτε πιο διπλωματικούς τρόπους για να προβάλετε την άποψη και τα αιτήματά σας από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα είστε κοινωνικοί, θα μετακινείστε συχνά και θα κάνετε καλές γνωριμίες. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα ανυπομονείτε να κάνετε νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό, θα αλλάξετε επαγγελματική κατεύθυνση, θα αναζητάτε την περιπέτεια αλλά ίσως απογοητευτείτε αν δεν υπολογίσετε σωστά τις δυνατότητές σας. Θα είστε αισιόδοξοι, λαμπεροί και εξωστρεφείς με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18, θα ζείτε έντονα στιγμές γεμάτες χαρά, θα φλερτάρετε, θα ερωτευτείτε και θα διασκεδάσετε ξεχνώντας τις έννοιες. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα ασχολείστε αρκετά με οικογενειακά προβλήματα ή θα συζητήσετε με συγγενείς για το πώς θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας, μπορεί να περνάτε αρκετό χρόνο με άτομα που σας χρειάζονται αλλά και με τον σύντροφό σας. Θα εκμυστηρευτείτε σε μέλη της οικογένειάς σας τα ζητήματα που σας ταλαιπωρούν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου και θα βρείτε από κοινού ικανοποιητικές λύσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα ασχοληθείτε επίμονα με τα επαγγελματικά σχέδια που θα σας αποφέρουν περισσότερα χρήματα, θα έχετε άγχος για τα έξοδα που δυσκολεύεστε να καλύψετε και θα μειώσετε όσο μπορείτε τις δαπάνες. Θα είστε άμεσοι στην επικοινωνία, γενναιόδωροι με τους άλλους και υποστηρικτικοί από τις 9 με τον Δία στον Ζυγό, θα διαφημίσετε τη δουλειά σας, θα ταξιδέψετε αρκετά και θα διασκεδάζετε. Θα ανησυχείτε για το πώς θα ανταπεξέλθετε σε δάνεια και υποχρεώσεις προς τρίτους στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα συνειδητοποιήσετε τα λάθη σας σε οικονομικά θέματα και ίσως παρασυρθείτε από τις υποσχέσεις ανθρώπων που δεν είναι σοβαροί. Οικονομικά ζητήματα θα λυθούν από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας για να αυξήσετε τα κέρδη σας και θα εξετάσετε την προοπτική μιας συμφωνίας. Από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα φτιάξετε έναν όμορφο χώρο στο σπίτι σας για να χαλαρώνετε, θα καλείτε αγαπημένα άτομα για να μοιραστείτε τα μυστικά σας με κεριά, μουσική και μισοσκόταδο κι αρκετοί θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε. Από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα τις επαγγελματικές ευθύνες, θα εξυγιάνετε τη δουλειά σας, θα απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και θα συγκροτηθείτε. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα χρειαστεί να δουλέψετε περισσότερο για να είστε εντάξει στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα γυμνάζεστε αρκετά και θα ασχολείστε με την υγεία σας γενικότερα για να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε τις αναστολές και την ανασφάλειά σας, θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον μιας σχέσης ή για την πορεία των επαγγελματικών σας και θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Θα νιώθετε λαμπεροί και σίγουροι για τις ικανότητές σας από τις 12 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, θα δρομολογήσετε ευχάριστες αλλαγές και θα γοητεύετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 14 Ιουλίου θα αποσπάτε την προσοχή του συντρόφου και των συνεργατών με τον δυναμισμό και την αισιοδοξία σας, θα επιβάλετε τους κανόνες σας, θα είστε λαμπεροί, επίμονοι, θα κάνετε ταξιδάκια και νέες γνωριμίες. Θα ανησυχείτε για την πρόοδο της δουλειάς σας με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, θα επωμιστείτε ευθύνες που θα σας αγχώσουν, θα κουράζεστε πολύ και θα έχετε εντάσεις με συνεργάτες. Θα μπορέσετε να διαπραγματευτείτε καλύτερα οικονομικούς όρους στη δουλειά σας ή σε νέα ξεκινήματα από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα αποκαταστήσετε την ασφάλεια σε σχέσεις που σας ενδιαφέρουν και θα διασφαλίσετε τα αποκτήματά σας. Θα αποφασίσετε να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών ή δουλειάς με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 30, το εξωτερικό θα παίξει σημαντικό ρόλο στη ζωή σας αλλά θα αντιμετωπίζετε εμπόδια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Θα αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στους φίλους και στη διασκέδαση παρά στις υποχρεώσεις σας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, φλερτ και χαρούμενες δραστηριότητες θα σας ανανεώσουν, θα έχετε κέφι και πολλές καλές ιδέες. Θα συζητάτε με φίλους φιλόδοξα πλάνα από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους και θα βρείτε ένθερμους υποστηρικτές, η γοητεία σας δεν θα περνάει απαρατήρητη, θα έχετε κέφι και αισιοδοξία. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα είστε ευαίσθητοι, εσωστρεφείς, ίσως χρειαστεί να παρηγορήσετε ένα δικό σας άτομο που ταλαιπωρείται ή θα απομονώνεστε πιο συχνά για να συνέλθετε από μια σχέση που δεν σας δίνει όσα επιθυμείτε. Η προσωπική σας ζωή θα είναι στο προσκήνιο στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα θέλετε να αντλήσετε σιγουριά και ενέργεια από τον σύντροφό σας αλλά οι απαιτήσεις σας θα είναι υπερβολικές. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα είστε εσωστρεφείς, κυκλοθυμικοί, δεν θα μπορείτε να λύσετε εύκολα πρακτικά ζητήματα και αν σχεδιάζετε ένα νέο επιχειρηματικό ξεκίνημα θα πρέπει να βρείτε τρόπο να οργανωθείτε καλύτερα. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε οικογενειακά θέματα μετά τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό γιατί θα είστε πιο ήρεμοι και θα λύσετε παρεξηγήσεις ενώ μετακομίσεις και αγοραπωλησίες ξεμπλοκάρουν.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου ευνοεί την ανάδειξη των ταλέντων σας, θα ανταμειφθείτε για την επαγγελματική σας ευσυνειδησία, θα βοηθήσετε συναδέλφους και θα αγωνιστείτε για να εδραιώσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με τον Δία ορθόδρομο από τις 10, θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και θα είστε πολύ προσεκτικοί στις συναλλαγές. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου προτεραιότητά σας θα είναι η διασκέδαση, θα είστε εκδηλωτικοί με τα αγαπημένα σας άτομα αλλά η διάθεσή σας θα αλλάζει εύκολα και ίσως νιώθετε αδικημένοι ή ανικανοποίητοι από τη ζωή σας. Οι συνθήκες θα βελτιωθούν στον επαγγελματικό τομέα από τις 22 που ορθοδρομεί ο Ερμής, θα βρείτε νέα απασχόληση, οι συνάδελφοι θα αναγνωρίσουν την αξία σας και θα υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 η γοητεία και η εξωστρέφεια θα φέρουν κοντά σας νέους φίλους, θα ξεκινήσετε αρκετές δραστηριότητες που θα σας χαρίσουν ξένοιαστες στιγμές, φλερτ θα προκύψουν μέσα σε παρέες και ευκαιρίες για κοινωνική άνοδο. Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό από τις 27 θα βρεθείτε αντιμέτωποι με οικογενειακά θέματα, αγοραπωλησίες ή μετακομίσεις θα καθυστερούν και θα σας αγχώσουν έξοδα για το σπίτι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Θα έχετε όρεξη για εξερευνήσεις, για περιπέτειες και για δραστηριότητες που θα ανεβάζουν την αδρεναλίνη σας στα ύψη από τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη στον Κριό. Ένα νομικό ή επαγγελματικό ζήτημα θα έχει απρόσμενη ή γρήγορη εξέλιξη. Ευνοούνται θέματα καριέρας, επαγγελματικές υποθέσεις και νέες δραστηριότητες με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6, κάποια φιλόδοξα σχέδια θα υλοποιηθούν, θα είστε ρεαλιστές, επίμονοι και συνεπείς. Θα προσπαθήσετε να κάνετε σημαντικές αλλαγές στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή στις 7 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια στο εξωτερικό ευνοούνται, φροντίστε όμως να κάνετε σωστές επιλογές. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 θα είστε πολύ δραστήριοι αλλά δεν θα έχετε υπομονή να τελειώνετε αυτά που αρχίζετε, οι έρωτες θα έχουν δυσκολίες και ίσως κάνετε λανθασμένες επιλογές. Θέματα υγείας, οι σχέσεις με συναδέλφους και οι συνθήκες στον εργασιακό χώρο θα σας απασχολήσουν από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο κι επειδή ξέρετε πια τι θέλετε, θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε την καθημερινότητά σας. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου θα σας αναστατώσουν οικογενειακές διαφωνίες, μάλλον θα επωμιστείτε πολλές ευθύνες, μετακομίσεις και περιουσιακά θέματα θα έχουν προβλήματα. Αν ψάχνετε για δουλειά ή αν θέλετε να επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας ετοιμαστείτε να αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και δυσκολίες από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο και έντονες διαφωνίες με συναδέλφους ή ανωτέρους. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα έχετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν, θα νιώθετε άνετα, θα έχετε αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και θα υλοποιήσετε κάποια όνειρα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Με τη βοήθεια της οξυμένης σας διαίσθησης θα προσπαθήσετε να λύσετε όλα τα οικονομικά και περιουσιακά θέματα από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς. Η αγωνία για το μέλλον θα σας ωθήσει να σιγουρέψετε τα αποκτήματά σας. Θα είστε δραστήριοι και υπερκινητικοί από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα εντυπωσιάζετε με τον αυθορμητισμό, το κέφι και τις αντοχές σας, θα ζήσετε κεραυνοβόλους έρωτες και θα πάρετε αρκετά ρίσκα. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα σας αγχώνουν παλιές οφειλές, δεν θα είστε ικανοποιημένοι από την οικονομική σας κατάσταση, θα αγωνιάτε για φορολογικά και ασφαλιστικά θέματα ή για μια επένδυση και ίσως κλείσετε συμφωνίες που δεν συμφέρουν. Συμφέρουσες λύσεις σε οικονομικά και κληρονομικά ζητήματα θα παρουσιαστούν από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα σας υποστηρίξουν άτομα που σας εκτιμούν και δεν θα επιτρέψετε στο άγχος να μετριάσει τη χαρά σας για τα καλά που έρχονται. Νέοι ορίζοντες ανοίγονται μπροστά σας από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα αγωνιστείτε να υλοποιήσετε φιλόδοξους στόχους, θα ταξιδέψετε, θα αρχίσετε σπουδές και θα κάνετε καλές γνωριμίες. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό δεν θα μπορείτε να λύσετε εύκολα τα πρακτικά προβλήματα γιατί θα είστε εύθικτοι και παρορμητικοί, φόβοι θα φρενάρουν τις επαγγελματικές σας προσπάθειες και η υπομονή σας εξαντλείται. Θα γίνετε πιο αυστηροί στις επιλογές που αφορούν την προσωπική σας ζωή με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη από τις 25, μπορεί όμως να παραμελείτε τον σύντροφό σας προσέχοντας τον εαυτό σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Η προσωπική σας ζωή θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα από τις 8 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, θα ανανεωθεί η ερωτική σας σχέση, θα προκύψουν νέοι έρωτες που θα σας χαρίσουν έντονες στιγμές αλλά ίσως δεν θα έχουν μεγάλη διάρκεια. Από τις 14 ο Ερμής θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας και θα επανεξετάσετε κάποιες συνεργασίες και τις προσωπικές σας σχέσεις για να πάρετε αποφάσεις. Νέα άτομα θα εμφανιστούν στη ζωή σας, θα διασκεδάσετε και θα απολαύσετε δημιουργικές στιγμές με τον σύντροφό σας. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα κάνετε αλλαγές στην εμφάνισή σας, θα είστε ενθουσιώδεις, ομιλητικοί, θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο στον σύντροφό σας αλλά σημαντικό ρόλο θα παίξουν στη ζωή σας νέα άτομα που θα σας βάλουν σε πειρασμό. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα επικεντρωθείτε στην ανεύρεση πηγών εσόδων και θα προσπαθήσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα ενώ παράλληλα θα προγραμματίσετε τις πληρωμές σας και θα μειώσετε τις σπατάλες για να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητές σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Η θέση στην οικογένεια και τα δικαιώματά σας θα σας απασχολήσουν έντονα από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό. Εντάσεις που υποβόσκουν και μυστικά που έρχονται στην επιφάνεια πρέπει να ρυθμιστούν για να ηρεμήσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα θα παρουσιαστούν προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα υπάρχουν αρκετές εντάσεις στον εργασιακό χώρο, εισπράξεις και συμφωνίες θα καθυστερούν και συχνά θα νιώθετε άκεφοι ή εξαντλημένοι. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα φτιάξετε ένα αυστηρό πρόγραμμα για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις αυξημένες επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και αρκετοί θα ξεκινήσετε κάτι καινούριο. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα ανακαινίσετε τον εργασιακό χώρο σας, θα κλείσετε νέες συμφωνίες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, θα είστε ήρεμοι, συνεργάσιμοι και θα προσέχετε την υγεία και τη διατροφή σας. Θα είστε αυθόρμητοι και δυναμικοί στις 24 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, θα γοητεύετε τα άτομα γύρω σας με το κέφι και τη ζωντάνια σας, θα φλερτάρετε, θα ανανεωθείτε και θα κάνετε θετικές αλλαγές. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα είναι πιο εύκολο να κλείσετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες και να έχετε περισσότερα κέρδη από τη δουλειά σας, προσέξτε όμως την υγεία σας και μην αναλαμβάνετε υπερβολικές ευθύνες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 5 Δεκεμβρίου θα διαμορφώσετε τον χώρο σας έτσι ώστε να μπορείτε να χαλαρώνετε και να απολαμβάνετε ρομαντικές στιγμές με τα δικά σας άτομα. Συχνά θα νοσταλγείτε μια ερωτική σχέση που σας σημάδεψε. Από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα δουλεύετε μεθοδικά για να τα κάνετε όλα τέλεια, θα αγχώνεστε με τις δυσκολίες, θα είστε απαιτητικοί, ακριβείς και θα ταλαιπωρείτε τους συνεργάτες σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα ξεχωρίζετε στις παρέες με το χιούμορ και την καλή σας διάθεση. Θα ξεκινήσετε κάποιο χόμπι, θα είστε γενναιόδωροι, λαμπεροί, η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί και θα νιώθετε ακαταμάχητοι. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα προσπαθήσετε να αποφύγετε τις υποχρεώσεις που σας κουράζουν και θα αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας για να ξεκουραστείτε ή για να διασκεδάσετε με φίλους. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα έχετε νέες ερωτικές εμπειρίες, οι ερωτευμένοι θα απολαμβάνετε τις ομορφιές της σχέσης σας, θα είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι και θα διασκεδάζετε πολύ παρέα με παλιούς και νέους φίλους.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Οι ανάγκες μελών της οικογένειας θα πρωτοστατούν από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό αλλά θα δυσκολεύεστε να εκφράσετε τις αντιρρήσεις σας και να λύσετε πρακτικά ζητήματα. Θα είστε επιφυλακτικοί και θα διστάζετε να πάρετε πρωτοβουλίες. Από τις 8 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα είστε νωχελικοί, ήρεμοι και θα αποφεύγετε το άγχος. Η επικοινωνία με τα άτομα γύρω σας θα είναι ευχάριστη, θα είστε διπλωμάτες, ευγενικοί και θα δείχνετε κατανόηση και υπομονή. Φλερτ και σύντομα ταξίδια θα σας αναζωογονήσουν. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα δρομολογήσετε αλλαγές που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Οι σχέσεις με συγγενείς θα βελτιωθούν γιατί θα εκφράσετε τα παράπονά σας και θα λύσετε παρεξηγήσεις και θέματα που εκκρεμούν. Θα βρίσκετε τον κατάλληλο τρόπο να πείθετε τους συνομιλητές σας και να πετυχαίνετε τους στόχους σας από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό. Θα είστε επίμονοι αλλά και διπλωμάτες όταν χρειάζεται. Θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε παρέα με τον σύντροφο και με τους φίλους σας από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη. Με το χιούμορ και τον ενθουσιασμό σας θα γοητεύετε τα άτομα γύρω σας και θα ξεκινήσουν αρκετές νέες σχέσεις. Στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα κυριαρχείτε στις παρέες με την άνεση, το χιούμορ και τη γοητεία σας. Δεν θα σταματάτε να κινείστε, θα έχετε άποψη για όλα και ίσως κουράσετε τα άτομα γύρω σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

 Θα αυξηθούν τα επαγγελματικά σας καθήκοντα με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου, αλλά θα ανταπεξέλθετε άνετα γιατί θα δουλεύετε μεθοδικά και με όρεξη να διακριθείτε. Θα φροντίσετε τον χώρο σας και θα πετάξετε περιττά αντικείμενα. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα έχετε πιο ισορροπημένες σχέσεις με συγγενείς και με τα αδέλφια σας. Θα προσέχετε τι σας λένε, θα συμπαραστέκεστε όπου χρειάζεται και θα αγωνίζεστε ήρεμα και υπομονετικά για να πραγματοποιήσετε τους στόχους που θέσατε. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου θα συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση παίρνοντας τον σύντροφό σας μαζί σε ένα επαγγελματικό ταξίδι ή θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα έχετε θετικά αποτελέσματα. Θα είστε γοητευτικοί, επικοινωνιακοί και άνετοι. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου θα επιτείνει διαφωνίες και ανασφάλειες στον επαγγελματικό τομέα. Για να πετύχετε τους στόχους σας κινηθείτε ήρεμα και μη συντηρείτε αντιπαραθέσεις. Θα έχετε ευκαιρία να ανταμειφθείτε για όσα έχετε καταφέρει μέχρι τώρα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη ορθόδρομη στο ζώδιό σας από τις 6 Σεπτεμβρίου θα αφήσετε πείσματα και εγωισμούς και θα δείξετε τη γενναιόδωρη και λαμπερή σας προσωπικότητα. Θα είστε εντυπωσιακοί, άνετοι, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα συνειδητοποιήσετε ότι δεν διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματά σας και θα οργανωθείτε καλύτερα. Θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν ή μεγαλύτερη αμοιβή. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα πρέπει να είστε πολύ σαφείς όταν εκθέτετε τις απόψεις σας για να μην παρεξηγηθείτε. Ίσως δίνετε λανθασμένη εντύπωση θέλοντας να επικρατήσετε. Να κανονίζετε προσεκτικά ταξίδια και ραντεβού. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα προσπαθείτε να κάνετε το καθήκον σας χωρίς να νιώθετε ιδιαίτερη χαρά. Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τα παιδιά σας θα έχουν ένταση και θα νιώθετε καταπιεσμένοι. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα ψάξετε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας για να μπορείτε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας. Όταν πρέπει να κάνετε σημαντικές συναλλαγές να είστε ήρεμοι και να μην καταπιέζετε τους άλλους. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα είστε ανήσυχοι και έτοιμοι για ρίσκα. Θα κάνετε προσπάθειες να τακτοποιήσετε επαγγελματικά και νομικά θέματα αλλά θα είστε εριστικοί και ίσως προκαλέσετε ταραχές.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου θα φέρει ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας και θα εξετάσετε πολύ προσεκτικά κάποια πρόταση για δουλειά. Θα κάνετε σωστή διαχείριση των εσόδων σας και θα βάλετε τα οικονομικά σας σε τάξη. Από τις 9 με τον Άρη στο ζώδιό σας θα είστε γεμάτοι κέφι, αυτοπεποίθηση και ενέργεια. Θα φλερτάρετε, θα ανανεώσετε τη σχέση σας, θα είστε λαμπεροί, δημιουργικοί, με πολλές φιλόδοξες ιδέες. Θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο. Πρέπει να δουλέψετε πολύ αλλά θα αμειφθείτε και δεν θα δυσκολευτείτε να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας, αλλά και αρκετές παλιές εκκρεμότητες. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα έχετε κέφι, αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. ένας νέος έρωτας θα σας δώσει πολλή χαρά και όσοι είστε δεσμευμένοι θα περάσετε υπέροχα με τον σύντροφό σας. Για να έχετε καλές σχέσεις με τους άλλους και για να σας στηρίζουν θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την εγωιστική και απόλυτη συμπεριφορά από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό και να ακούτε με προσοχή τα επιχειρήματα της άλλης πλευράς. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 29 θα είστε ανασφαλείς και αγχωμένοι για την πορεία των οικονομικών σας αλλά και για την εξέλιξη της προσωπικής σας ζωής. Οι φόβοι σας είναι αδικαιολόγητοι, χαλαρώστε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Θα έχετε πολλή δουλειά στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο και θα νιώθετε εξάντληση. Όμως θα τελειώσετε ό,τι έχετε αναλάβει και θα κάνετε παρατηρήσεις στους συναδέλφους σας αν δεν είναι συνεπείς και οργανωμένοι. Θα κρατάτε πολλά για τον εαυτό σας από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο και δεν θα ανοίγεστε εύκολα. Θα μάθετε χρήσιμες πληροφορίες για θέματα που σας αφορούν και θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 16 θα αξιοποιήσετε τις εμπειρίες του παρελθόντος για να καταστρώσετε τα σχέδιά σας. Θα απομακρυνθείτε από άτομα που σας γέμιζαν αρνητική ενέργεια και θα επενδύσετε σε αξιόλογους ανθρώπους. Θα καταφέρετε να ανακάμψετε οικονομικά από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Νέες ευκαιρίες για δουλειά θα παρουσιαστούν, θα εισπράξετε παλιές οφειλές ή θα αυξηθούν οι αποδοχές σας αρκετά. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 23 θα είστε δραστήριοι, επίμονοι και ανοιχτόμυαλοι. Οι ιδέες σας θα είναι φιλόδοξες, θα φέρεστε εγωιστικά ή ανταγωνιστικά και θα αγωνίζεστε για να υλοποιήσετε τους προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο από τις 25 θα καθυστερούν χρήματα που περιμένετε ή θα πρέπει να αγωνιστείτε αρκετά για να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα. Στις 31 θα περάσει στο ζώδιό σας και αρκετοί θα έχετε επαφές με έναν παλιό έρωτα, θα φέρεστε όμως συχνά υπεροπτικά. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα γοητεύεστε από νέες παράξενες εμπειρίες, θα σας κατακλύζουν υπαρξιακά ερωτήματα και ίσως αποφασίσετε να κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή να μετακομίσετε μόνιμα στο εξωτερικό. Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 31 θα ασχοληθείτε με την πορεία της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας. Αν καταπιέζεστε από τον σύντροφό σας θα διεκδικήσετε την ελευθερία σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 2 Ιουνίου θα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας και μπορεί να ξεκινήσετε μια σχέση μόνο για να καλύψετε τη μοναξιά σας. Αν είστε ερωτευμένοι θα περάσετε όμορφα με τον σύντροφό σας και ίσως υπερβάλετε στις υποσχέσεις που θα δώσετε. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 θα ξεχωρίζετε με τη λάμψη, με τη γενναιοδωρία και με την άνεσή σας. Θα είστε πολύ τυχεροί στον έρωτα. Η επικοινωνία με φίλους και γνωστούς θα είναι πιο καλή από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Νέες γνωριμίες θα αποδειχτούν σημαντικές για την περαιτέρω πορεία σας και όσοι έχετε παρεξηγηθεί με κάποιο άτομο είναι κατάλληλος καιρός να τα ξαναβρείτε. Να κάνετε πολύ προσεκτική διαχείριση των χρημάτων σας από τις 13 που ο Ποσειδώνας ξεκινά να κινείται ανάδρομα στους Ιχθύς. Μη δανείζετε αν δεν είστε σίγουροι πως θα σας τα επιστέψουν και μην πάρετε δάνειο αν δεν βεβαιωθείτε πως σας συμφέρουν οι όροι. Αποφύγετε τα ρίσκα. Ο ανάδρομος Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό στις 15 Ιουνίου και θα φέρει κάποια εμπόδια σε μετακομίσεις, αγοραπωλησίες και συμβιώσεις. Θα αμβλυνθούν οι διαφορές με μέλη της οικογένειας και θα πρέπει να αποδείξετε πως είστε σοβαροί και υπεύθυνοι. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16 θα φέρει ευκαιρίες για διασκέδαση και για νέες γνωριμίες. Φίλοι θα σας προτείνουν κάτι ενδιαφέρον και αρκετοί θα προγραμματίσετε ένα σύντομο ταξίδι. Από τις 24 με τον Άρη στον Καρκίνο θα είστε μυστικοπαθείς, μπορεί να ανακατευτείτε σε ίντριγκες και η διάθεσή σας θα αλλάζει συχνά. Ίσως ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση που θα σας δημιουργήσει προβλήματα αν αποκαλυφθεί.

ΜΑΪΟΣ 2015

Ο Ερμής στους Διδύμους όλο τον μήνα θα φέρει ευκαιρίες να γνωρίσετε άτομα που θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας. Θα διασκεδάζετε παρέα με φίλους, θα είστε ευχάριστοι, δημιουργικοί και θα αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες με τον καλύτερο τρόπο. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα έρθετε σε σύγκρουση με έναν συγγενή ή με τον συγκάτοικό σας για κάτι που σας πλήγωσε. Μην είστε εύθικτοι, ηρεμήστε και βρείτε τρόπο να πείτε ήρεμα τα παράπονα και τις αντιρρήσεις σας. Θα είστε ευαισθητοποιημένοι στα προβλήματα των άλλων από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο αλλά και κουρασμένοι από τις δικές σας εκκρεμότητες. Μια σχέση που δεν σας δίνει όσα θέλετε ή τα μπερδέματα σε επαγγελματικά θέματα χρειάζονται άμεση αντιμετώπιση. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου θα είστε υπερκινητικοί και η κοινωνική σας ζωή θα είναι πολύ έντονη. Θα έχετε πολλές προσκλήσεις για διασκέδαση, θα γνωρίσετε κόσμο που θα σας στηρίξει, όμως προσέξτε να μην σπαταλάτε πολύ χρόνο σε ασήμαντες δραστηριότητες. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 η υπευθυνότητα και οι ικανότητές σας στον επαγγελματικό τομέα θα αναγνωριστούν. Θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση ή θα δρομολογήσετε αλλαγές. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 το πρόγραμμά σας θα αλλάζει συχνά, θα έχετε ξαφνικές επισκέψεις φίλων και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε με τους γύρω σας και θα προκύπτουν παρεξηγήσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Θα επικεντρωθείτε σε επαγγελματικά ζητήματα και θα έχετε αρκετές ευκαιρίες να προωθήσετε την καριέρα σας με τη βοήθεια του Άρη που θα βρίσκεται όλο τον Απρίλιο στον Ταύρο. Είστε αποφασισμένοι να πετύχετε, χρειάζεται όμως ευελιξία για να ξεπερνάτε τα εμπόδια χωρίς να κοντράρεστε με συνεργάτες και ανωτέρους. Θα είστε ευερέθιστοι και πεισματάρηδες στις 4 με την έκλειψη στον Ζυγό και θα έχετε πολλές διαφωνίες με άτομα του περιβάλλοντός σας. Μπορεί να κάνετε λάθη σε επαγγελματικά θέματα λόγω βιασύνης. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Ένας παλιός έρωτας θα επιστρέψει στη ζωή σας ή θα βελτιωθεί η σχέση με το σύντροφό σας. Θα είστε λαμπεροί, αισιόδοξοι και γεμάτοι θετική ενέργεια. Θα είστε εξωστρεφείς, γοητευτικοί και γεμάτοι ωραίες ιδέες από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάζετε και μια φιλία ίσως εξελιχθεί σε παράφορη ερωτική σχέση. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τις 17 θα καθυστερήσουν οι αλλαγές που περιμένετε στον εργασιακό χώρο και κάποιες φορές θα αισθάνεστε μειονεκτικά ή θα έχετε παράπονα από συνεργάτες. Φροντίστε την υγεία σας αλλά μη φτάσετε σε ακρότητες, είναι κι αυτό λάθος. Θα είστε απρόβλεπτοι, βιαστικοί και ισχυρογνώμονες στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Θα θέλετε να τακτοποιήσετε τα πάντα ή να εφαρμόσετε χωρίς καθυστέρηση κάποια σχέδια αλλά υπάρχει κίνδυνος να εξαντληθείτε ή να κάνετε επιπόλαια λάθη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Θα καταφέρετε να πραγματοποιήσετε φιλόδοξα και ριψοκίνδυνα σχέδια με τη βοήθεια του Άρη που όλο τον Μάρτιο θα βρίσκεται στον Κριό και θα σας κάνει τολμηρούς και αισιόδοξους. Θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα λύσετε νομικά θέματα και ίσως κάνετε μια σχέση με άτομο από μακριά με τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Κριό μέχρι τις 16. Θα μετανιώσετε για τον επιπόλαιο τρόπο που διαχειριστήκατε τα χρήματά σας και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να μειώσετε τις σπατάλες και να ανακάμψετε οικονομικά στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Θα χρησιμοποιείτε τη διαίσθησή σας από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς για να διερευνήσετε τις προθέσεις των γύρω σας και για να λύσετε όσα θέματα σχετίζονται με κληρονομιές, ασφάλειες, ένα διαζύγιο ή οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν και σας ταλαιπωρούν. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 17 θα είστε αποδοτικοί και δημοφιλείς στον επαγγελματικό χώρο. Θα δουλέψετε μεθοδικά για να πετύχετε τους στόχους σας, θα σταθεροποιήσετε τη θέση σας ή θα διακριθείτε στο χώρο. Μην αφήσετε δυσάρεστες σκέψεις να σας οδηγήσουν σε ριψοκίνδυνες ενέργειες στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Εξασφαλίστε τη σταθερότητα σε οικονομικά θέματα, προσοχή σε συναλλαγές και αποφύγετε βιαστικές αποφάσεις. Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 και θα πραγματοποιήσετε ένα όνειρο που αφορά σπουδές ή ένα μακρινό ταξίδι.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4 Φεβρουαρίου θα χρησιμοποιήσετε τη γοητεία σας για να αποσπάσετε διαβεβαιώσεις αγάπης από το σύντροφό σας και για να έχετε εποικοδομητικές συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Αρκετοί θα κάνετε νέο ξεκίνημα ή θα συναντηθείτε με ένα παλιό έρωτα. Οι δυσκολίες στην επικοινωνία με το σύντροφο ή με κάποιο συνεργάτη θα εξομαλυνθούν από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Θα μπορέσετε να βρείτε ικανοποιητικές λύσεις αν και δεν θα αποφύγετε στιγμές έντασης και διαφωνίες. Το μέλλον του ερωτικού σας δεσμού σας απασχολεί έντονα και θα πάρετε αποφάσεις στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Η γοητεία σας δεν περνά απαρατήρητη και πιθανόν να ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα κάνετε πολλές αλλαγές στη ζωή σας, κυρίως σε επαγγελματικά και επιμορφωτικά θέματα. θα είστε πεισματάρηδες και ριψοκίνδυνοι. Ένας έρωτας με άτομο από το εξωτερικό θα φέρει αναστάτωση αλλά και χαρές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου θα δείτε από άλλη οπτική τις σχέσεις και τις συνεργασίες σας. Με αυτοπεποίθηση και καλή διάθεση θα κάνετε μια νέα αρχή ή θα διεκδικήσετε την ανεξαρτησία σας.Αναστάτωση και απαισιόδοξες σκέψεις θα φέρει η Πανσέληνος στον Καρκίνο στις 5. Θα μοιραστείτε τις ανησυχίες σας με φίλους που εμπιστεύεστε προσπαθώντας να βρείτε ουσιαστικές λύσεις. Η παρουσία του Άρη στους Ιχθύς από τις 12 θα φέρει στο προσκήνιο εκκρεμότητες σε κάποια οικονομικά, ασφαλιστικά ή περιουσιακά θέματα. Μη μείνετε αδρανείς και μην αφήσετε την αγωνία να σας ταλαιπωρεί. Αν δραστηριοποιηθείτε θα βρείτε λύσεις.Όσοι είστε πιεσμένοι στην προσωπική σας ζωή θα ξεσπάσετε στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ζητώντας την ελευθερία σας. Αρκετοί θα έχετε ευκαιρία να ζήσετε μια ευχάριστη ερωτική εμπειρία.Θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε με το σύντροφό σας από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο και θα συμφωνήσετε να κάνετε πολλές αλλαγές στη σχέση σας ή ένας έρωτας με προοπτικές θα ξεκινήσει για αρκετούς από εσάς. Θα καλύπτετε εύκολα τις οικονομικές σας υποχρεώσεις από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Περιουσιακά και ασφαλιστικά ζητήματα θα ρυθμιστούν, ίσως ξεπληρώσετε μια οφειλή ή θα συζητήσετε για μια επένδυση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα είστε αυθόρμητοι και ενθουσιώδεις από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο. Δεν θα αντέχετε να περιορίζουν την ελευθερία σας και όσοι έχετε πιεστικό και απαιτητικό σύντροφο θα νιώσετε την ανάγκη να επαναστατήσετε. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 θα περάσετε ξένοιαστα με την παρέα σας, θα κάνετε νέους φίλους και μια σχέση μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά. Θα είστε ενθουσιώδεις, εξωστρεφείς και δεν θα πείτε όχι σε ένα άτομο που χρειάζεται τη βοήθειά σας. Θα βρείτε νέα απασχόληση ή θα κάνετε επαγγελματικά ανοίγματα από τις 10 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Θα είστε συνεπείς στα καθήκοντά σας, θα έχετε καλές σχέσεις με τους συναδέλφους και η καθημερινότητα θα κυλά ομαλά. Θα προσέξετε περισσότερο την υγεία και τη διατροφή σας. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα βάλετε σε τάξη τις επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα οργανώσετε τον εργασιακό σας χώρο και θα βελτιώσετε τις καθημερινές συνθήκες διαβίωσης. Θα βρείτε νέα απασχόληση ή θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα αυξήσετε το εισόδημά σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα σας απασχολήσουν κυρίως θέματα που αφορούν την επαγγελματική σας αποκατάσταση και την κοινωνική σας άνοδο. Θα προσπαθήσετε να κάνετε καλή εντύπωση στους συνεργάτες σας και θα δρομολογήσετε επαφές με άτομα που μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε δουλειά ή να προαχθείτε. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 9 του μήνα θα είστε καχύποπτοι και επιφυλακτικοί με κάποια μέλη της οικογένειάς σας αλλά θα καταφέρετε να διευθετήσετε όσα προβλήματα έχουν παρουσιαστεί. Τώρα είναι κατάλληλο διάστημα να αποκαταστήσετε βλάβες που έχουν παρουσιαστεί στο σπίτι σας ή να ρυθμίσετε τρέχοντα ζητήματα της καθημερινότητας. Θα είστε γοητευτικοί και έτοιμοι για νέες ερωτικές περιπέτειες από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Αν είστε δεσμευμένοι θα περνάτε ρομαντικά και ήρεμα με το σύντροφό σας. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου θα σας κάνει ρομαντικούς και έτοιμους για διασκέδαση και φλερτ. Χωρίς να επιζητάτε ιδιαίτερες δεσμεύσεις θα χαρείτε την παρουσία αγαπημένων ατόμων ή θα κάνετε νέα ερωτική σχέση. Στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα είστε τόσο ερωτευμένοι που θα αρχίσετε να κάνετε σχέδια για το μέλλον, αν και μάλλον είναι νωρίς ακόμα και υπάρχουν πολλές πιθανότητες να αλλάξετε γνώμη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα ταλαιπωρηθείτε από κάποια προβλήματα συγγενικού σας προσώπου ή θα παρουσιαστούν ζημιές στο σπίτι. Παραμείνετε ψύχραιμοι στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις. Μην παραμελήσετε τις σπουδές σας, φροντίστε μια νομική εκκρεμότητα και να είστε προσεκτικοί σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα σας βοηθήσει να επικοινωνήσετε καλύτερα με τα πρόσωπα που αγαπάτε. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, θα διασκεδάσετε και θα φλερτάρετε για να έρθετε πιο κοντά σε άτομα που συμπαθείτε. Μπορεί να παρουσιαστεί ευκαιρία για συνεργασία σε ένα ταξίδι. Στις 24 με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα ή εκκρεμότητες της ακίνητης περιουσίας σας. Μπορεί να ξοδέψετε χρήματα για τις ανάγκες του σπιτιού σας ή για να κάνετε πιο άνετο το χώρο. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 θα έχετε αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις και θα νιώσετε εξαντλημένοι. Είναι καλό να σας επαινούν για την εργατικότητά σας, πρέπει όμως να ξεκλέβετε χρόνο για να ξεκουραστείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Όσοι είστε δημοσιογράφοι, έμποροι, αντιπρόσωποι ή κάνετε δημόσιες σχέσεις θα έχετε πολλές επιτυχίες από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα έρθετε κοντά στα αδέλφια ή τους γείτονές σας, θα κάνετε νέους φίλους, θα ταξιδέψετε και θα μάθετε σημαντικά πράγματα για θέματα που σας αφορούν. Συνήθως είστε γενναιόδωροι και λίγο επιπόλαιοι στη διαχείριση των χρημάτων σας. Όμως από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας, θα είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και θα δουλέψετε μεθοδικά για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Νέες συμφωνίες ή μια αύξηση θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας για να πετύχετε ακόμα περισσότερα στον επαγγελματικό τομέα. Λόγω ανασφάλειας στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς μπορεί να κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες στα οικονομικά σας ή να ξεκινήσετε μια παράνομη ή αταίριαστη σχέση. Ο Άρης στον Τοξότη από τις 14 θα απογειώσει την ερωτική σας ζωή και θα σας γεμίσει δημιουργικότητα και ενέργεια. Θα πάτε κοντινό ταξίδι στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό, θα επισκεφτείτε συγγενείς ή γείτονες και θα περάσετε όμορφα. Μια παρεξήγηση με τα αδέλφια σας θα λυθεί σήμερα ή θα συζητήσετε για τα μελλοντικά σας σχέδια. Μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία σε μια από τις μετακινήσεις σας και θα ξεκινήσετε μια συνεργασία ή μια ερωτική σχέση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Ο μήνας ξεκινά όμορφα με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Θα είστε ομιλητικοί, κεφάτοι και δημιουργικοί. Η γοητεία σας θα είναι έντονη, θα φλερτάρετε, θα κάνετε μια νέα αρχή στην προσωπική σας ζωή ή θα βελτιώσετε τη σχέση με το σύντροφό σας λύνοντας κάθε παρεξήγηση που σας χώριζε. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 10 Αυγούστου θα κάνετε την επανάστασή σας για να απαλλαγείτε από έναν κακό σύντροφο ή για να εντυπωσιάσετε ένα άτομο που θέλετε να μπει στη ζωή σας. Τα οικονομικά σας θα μπουν σε τάξη από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο. Θα αποφεύγετε περιττά έξοδα, θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα ρυθμίσετε όλες σας τις εκκρεμότητες. Το εισόδημά σας μπορεί να αυξηθεί ξαφνικά στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα είστε σοβαροί, συγκρατημένοι και πρόθυμοι να οργανώσετε σωστά τα οικονομικά σας για να ηρεμήσετε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Τις πρώτες εβδομάδες του μήνα η παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους θα κάνουν έντονη και ενδιαφέρουσα την κοινωνική σας ζωή. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα δεχτείτε προσκλήσεις για διασκέδαση και θα φλερτάρετε γεμάτοι ζωντάνια και αυτοπεποίθηση. Ίσως χρειαστεί να δουλέψετε παραπάνω από όσο είχατε υπολογίσει στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Η κατάσταση στον εργασιακό χώρο είναι τεταμένη και εσείς χρειάζεστε επειγόντως διακοπές. Θα ευνοηθείτε πολύ από την είσοδο του Δία στο ζώδιό σας στις 16 Ιουλίου. Θα είστε γοητευτικοί, με αυτοπεποίθηση και δυναμισμό, θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας αν είστε δεσμευμένοι και θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες αν είστε μόνοι. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18 θα μετριάσει τον ενθουσιασμό σας, θα είστε πιο εσωστρεφείς και ίσως ασχοληθείτε με την κακή ψυχολογική διάθεση ενός δικού σας ατόμου. Κανένας δεν θα μπορεί να ξεφύγει από τη γοητεία σας στις 27 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις και εκδηλώσεις αγάπης θα σας γεμίσουν αυτοπεποίθηση και χαρά. Θα είστε δημιουργικοί, λαμπεροί, γενναιόδωροι και κεφάτοι.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Μέχρι τις 22 Ιουνίου με την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή θα προκαλέσει η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 13. Άλλοι θα ερωτευτείτε κι άλλοι θα προσπαθήσετε να ξεπεράσετε μια απογοήτευση ή να λύσετε μια παρεξήγηση. Από τις 17 μέχρι το τέλος του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους προσέξτε τη δημόσια εικόνα σας και το πώς θα συμπεριφέρεστε στους φίλους σας. Ίσως δεχτείτε αυστηρή κριτική ή θα σας συκοφαντήσουν άτομα που δεν σας συμπαθούν. Από τις 23 που θα περάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα φλερτάρετε, χωρίς να υπολογίσετε τις συνέπειες. Θα είστε ευάλωτοι και ευσυγκίνητοι στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο και αρκετοί θα ταλαιπωρηθείτε από μια παλιά εκκρεμότητα.

MAΪΟΣ 2014

Από τις 3 Μαΐου με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο φιλικό ζώδιο του Κριού θα οργανωθείτε για να πετύχετε φιλόδοξους στόχους, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία. Η διάθεσή σας θα χαλάσει στις 14 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό από ένα οικογενειακό πρόβλημα ή μια διένεξη με συγγενή. Ένα μυστικό μπορεί να αποκαλυφθεί και να βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Θα ενθουσιαστείτε με μια γνωριμία στις 28 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Θα αφήσετε για λίγο τις υποχρεώσεις σας για να διασκεδάσετε και να ξεκουραστείτε. Θα έχετε κοντά σας πολλούς φίλους και σίγουρα δεν θα πλήξετε. Μην επενδύσετε σε μια σχέση που ξεκινά τώρα. Στις 29 η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Ταύρου και ένα επαγγελματικό σχέδιο θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχουν άνθρωποι που θα σας στηρίξουν και θα νιώσετε ασφαλείς και χαρούμενοι.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Από τις 6 η Αφροδίτη στους Ιχθύς ευνοεί τη θετική εξέλιξη των οικονομικών σας, αρκεί οι κινήσεις σας να είναι προσεκτικές και μετρημένες. Η αυτοπεποίθησή σας θα τονωθεί με τον Ερμή στον Κριό από τις 8 μέχρι τις 23 Απριλίου. Θα είστε επικοινωνιακοί, θα παίρνετε πρωτοβουλίες, αλλά μπορεί το πείσμα σας να γίνει αιτία προβλημάτων. Στις 15 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα προκύψουν δυσκολίες στις μετακινήσεις, στη συνεννόηση και στη σχέση με κοντινούς συγγενείς. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα προφυλάξτε τον εαυτό σας από ατυχήματα λόγω απροσεξίας και αποφύγετε να αναμιχτείτε σε διαφωνίες στον επαγγελματικό χώρο, για να μην κινδυνέψει η δουλειά σας. Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 24 θα δώσει ώθηση στην καριέρα σας. Θα δεχτείτε σοβαρές προτάσεις στις 29 με την έκλειψη στον Ταύρο, αλλά φροντίστε να μην μπλέξετε τη δουλειά με τα προσωπικά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό θα καθυστερεί όλο τον μήνα τις διαπραγματεύσεις και τις συμφωνίες σας. Προβληματάκια θα προκύψουν με κάποιους συγγενείς και δεν θα μπορείτε πάντα να υπερασπίζεστε αποτελεσματικά τον εαυτό σας και τις απόψεις σας. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα αναστατώσει την προσωπική ζωή ή τα οικονομικά σας. Ίσως προκύψουν νέες οικονομικές συμφωνίες ή μια καλή γνωριμία, αποφύγετε όμως τα ρίσκα και μην φροντίστε να μην εκτεθείτε. Από τις 5 η Αφροδίτη στον Υδροχόο θα φέρει χαρούμενες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή ή μια καλή συνεργασία. Ο Δίας ορθοδρομεί στις 6, η διάθεσή σας θα φτιάξει και θα δείτε πιο αισιόδοξα όσα σας περιμένουν. Θα ψωνίσετε χρήσιμα πράγματα με την Πανσέληνο στις 16 στην Παρθένο ή θα εξετάσετε τους όρους μιας οικονομικής συμφωνίας. Από τις 17 ο Ερμής θα βρίσκεται στους Ιχθύς και ίσως κάνετε λάθη στον τρόπο που θα διαχειριστείτε τα χρήματα ή την περιουσία σας. Ο έρωτας θα σας παρασύρει σε φανταστικά ταξίδια, αλλά υπάρχει πιθανότητα να εξαπατηθείτε. Θα περάσετε όμορφα στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό. Θα έχετε κοντά σας φίλους ή ομοϊδεάτες, θα διασκεδάσετε, μπορείτε να διευρύνετε τις γνώσεις σας και να κάνετε σχέδια για το μέλλον.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

O Άρης στο Ζυγό όλο το Φεβρουάριο ευνοεί τις επαφές και τις συζητήσεις, αλλά πολλές φορές δεν θα εκφράζετε όσα πιστεύετε, για να διατηρήσετε το καλό κλίμα. Ευτυχώς που ορθοδρόμησε η Αφροδίτη και θα βελτιωθεί η κατάσταση στον εργασιακό χώρο και θα λυθούν κάποιες παρεξηγήσεις με συνεργάτες. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 6 του μήνα θα φέρει δυσκολίες στη διαχείριση των οικονομικών σας. Από τις 13 που θα περάσει στον Υδροχόο θα έχετε διαφωνίες με το σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας. Αν κάνετε σχέδια για την κοινή σας πορεία θα καθυστερήσουν λίγο από απρόβλεπτες δυσκολίες που θα παρουσιαστούν. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 15 θα σας φέρει πιο κοντά με άτομο που αγαπάτε και θα μιλήσετε για τα συναισθήματά σας. Μη βιαστείτε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις, περιμένετε να καταλαγιάσουν τα έντονα συναισθήματα που μπορεί να σας παρασύρουν σε υπερβολές. Στις 19 Φεβρουαρίου είναι πιθανό να δημιουργηθούν εντάσεις ανάμεσα σε ένα μέλος της οικογένειας και στο σύντροφό σας και θα κληθείτε να συμφιλιώσετε τις δυο πλευρές. Το τετράγωνο Δία Ουρανού στις 26 θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να ασχοληθείτε με ασυνήθιστες ή πολλά υποσχόμενες δραστηριότητες, για να ξεφύγετε από τη ρουτίνα. Σχεδιάστε με προσοχή τα βήματά σας, γιατί η βιασύνη και ο παρορμητισμός ίσως σας οδηγήσουν σε λανθασμένες επιλογές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο Ιανουάριος δεν θα είναι ένας ήρεμος μήνας και προβλέπονται πολλά γεγονότα και ανακατατάξεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα αναστατώσει την καθημερινότητά σας, θα ασχοληθείτε με θέματα που δεν είχατε προβλέψει και θα προκύψουν συζητήσεις ή προτάσεις που θα σας ανοίξουν νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα.

Θα σας κουράσουν οι αυξημένες υποχρεώσεις σας και θα είστε λίγο νευρικοί. Θα φροντίσουν όμως οι φίλοι και ο σύντροφός σας να φτιάξουν τη διάθεσή σας και να σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας κάνει να κλειστείτε λίγο στον εαυτό σας. Δεν θα είναι εύκολο να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και μπορεί η φαντασία σας να παίξει άσχημα παιχνίδια. Μην ανακατευτείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες, διαφυλάξτε τα μυστικά σας και προσέξτε την υγεία σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει θετικά την προσωπική σας ζωή. Μια νέα γνωριμία θα σας ενθουσιάσει. Αν είστε δεσμευμένοι θα αφιερώσετε χρόνο στο σύντροφό σας, για να διαπιστώσετε αν αυτή η σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι σοβαρό.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close