Παρθένος 2014-2017

Παρθένος 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα ανοίξετε το σπίτι και την αγκαλιά σας σε αγαπημένους φίλους και σε άτομα της οικογένειας με την Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου, θα σας ενθουσιάσει η προοπτική μιας συγκατοίκησης ή μετακόμισης και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Δεν θα είναι εύκολο να ξεπεράσετε τις εντάσεις που θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου σε επαγγελματικά θέματα, μια ενδιαφέρουσα πρόταση θα φέρει μεγάλη χαρά. Από τις 3 μέχρι τις 23 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη θα κάνετε αλλαγές και επισκευές στο σπίτι που σχεδιάζατε εδώ και καιρό, θα επισκεφτείτε την ιδιαίτερη πατρίδα σας και θα αφιερώνετε χρόνο σε οικογενειακές χαλαρές συγκεντρώσεις. Ταξίδια και επαφές ευνοούνται από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, θα ψυχολογείτε εύκολα τους συνομιλητές σας και θα πετυχαίνετε τους στόχους σας, θα είστε ετοιμοπόλεμοι, αναλυτικοί και δηκτικοί. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την περιουσία σας, οι οικογενειακές σχέσεις θα εξομαλυνθούν, μπορεί να αποφασίσετε να αλλάξετε τόπο διαμονής ή να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Ένας αξιόλογος έρωτας θα αλλάξει τη ζωή σας από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, η σχέση με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας θα είναι πολύ καλή, θα είστε δημιουργικοί, σταθεροί και αξιόπιστοι.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 Θα έχετε ευκαιρίες να τελειοποιήσετε τις σπουδές σας, να κάνετε συναλλαγές με το εξωτερικό και να τακτοποιήσετε νομικά ζητήματα με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου αλλά πρέπει να βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Θα είστε εκδηλωτικοί, ήρεμοι και γεμάτοι ενέργεια από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, οι οικογενειακές σχέσεις θα είναι άνετες, ουσιαστικές, θα ασχοληθείτε με αγοραπωλησίες και ίσως πάτε ένα σύντομο ταξίδι. Από τις 7 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα είστε μυστικοπαθείς, με έντονη γοητεία και δεν θα δυσκολεύεστε να κερδίσετε την εύνοια των συνομιλητών σας, τα ταξίδια φέρνουν κέρδη και έντονους έρωτες, θα έχετε αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Θα εμπνέετε εμπιστοσύνη σε συνεργάτες και φίλους με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα γνωρίσετε αξιόλογους ανθρώπους που θα θαυμάζουν τις ιδέες σας, θα είστε πνευματώδεις και πολύ διαισθητικοί. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 όσοι σιγουρευτήκατε πως περνάτε καλά με τον σύντροφό σας θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας και όσοι είστε μόνοι θα κάνετε κάποια ρομαντική γνωριμία που θα εξελιχθεί σε έναν σοβαρό έρωτα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 Θα αγωνιστείτε για να γίνετε οικονομικά ανεξάρτητοι με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα τακτοποιήσετε φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες και θα υλοποιήσετε κάποιες έξυπνες ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Συνδυάζοντας τις γνώσεις σας με την εύνοια της τύχης θα έχετε επαγγελματικές επιτυχίες, θα κάνετε ταξίδια ή θα σπουδάσετε κάτι με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα είστε ήρεμοι και αποδοτικοί. Από τις 14 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα επιδιώκετε να αυξήσετε το εισόδημά σας για να νιώθετε ασφαλείς, θα έχετε μια καλή πρόταση για δουλειά ή θα επεκτείνετε τη δράση σας σε άλλον τομέα αλλά θα ξοδέψετε αρκετά χρήματα για την ευχαρίστησή σας. Θα βασίζεστε περισσότερο στη διαίσθηση με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17 για να επιλέγετε σωστά, η σχέση με συγγενείς θα εξομαλυνθεί γιατί θα λύσετε διαφορές και θα μετακινείστε αρκετά. Ευκαιρίες για οικονομική άνοδο και ενασχόληση με ένα διαφορετικό αντικείμενο θα έχετε με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, μια νέα συνεργασία θα προκύψει ξαφνικά και θα είστε χαρούμενοι που θα μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που επιθυμείτε. Θα πετύχετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες με αρκετά κέρδη από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, οικονομικές υποχρεώσεις θα καλυφτούν και θα περιορίσετε τις σπατάλες για να αισθάνεστε ασφαλείς.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 5 Σεπτεμβρίου θα πετύχετε τους στόχους σας γιατί θα είστε μαχητικοί, εργατικοί, αποφασισμένοι να αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες, στις προσωπικές σχέσεις θα είστε απαιτητικοί και θα βάζετε σαφή όρια. Προσωπικές σχέσεις και συνεργασίες θα σας προβληματίσουν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα εκφράζετε έντονα τη δυσαρέσκειά σας και θα απομακρυνθείτε από όσους σας βασανίζουν. Ήρεμα αλλά αποφασιστικά θα υλοποιήσετε φιλόδοξα επαγγελματικά πλάνα αυξάνοντας τα έσοδά σας με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 20, θα είστε επίμονοι, τελειομανείς, ίσως σταθεροποιήσετε μια ερωτική σχέση ή θα ξεκινήσετε κάτι ελπιδοφόρο. Θα αλλάξετε σελίδα στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 20 αφήνοντας πίσω ό,τι σας καθυστερεί, θα κάνετε επαγγελματικές επιλογές που θα φέρουν κέρδη, θα είστε επίμονοι και σταθεροί. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα καταφέρετε να ρυθμίσετε οικονομικές υποχρεώσεις ή θα συζητήσετε ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς να κοπιάσετε υπερβολικά, μπορεί να ξεκινήσετε μια συνεργασία με άτομα με τα οποία συνεννοείστε καλά.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Ρυθμίστε σωστά όλες τις φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό για να μην έχετε μπλεξίματα, αποφύγετε τα ρίσκα σε επενδύσεις και διασφαλίστε τα οικονομικά κεκτημένα. Θα έχετε έξυπνες ιδέες για να βελτιώσετε τη δουλειά σας με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7 και θα ανυπομονείτε να κλείσετε κύκλους, θα αρχίσετε νέες δραστηριότητες και θα αγωνίζεστε για να πετύχετε. Από τις 13 με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας θα είστε γκρινιάρηδες, απόλυτοι, αυστηροί με τους ανθρώπους που συναλλάσσεστε, οι υποθέσεις θα καθυστερούν να ρυθμιστούν, δεν θα αποφύγετε κάποιες εντάσεις κι ένας παλιός έρωτας θα επιστρέψει. Θα απομακρυνθείτε από άτομα που καθυστερούν την πορεία σας ή σας αγχώνουν από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα αποφορτιστείτε και θα συγκεντρωθείτε στα φιλόδοξα πλάνα σας. Μια δυσάρεστη εμπειρία θα γίνει ανάμνηση από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, φίλοι θα σας στηρίζουν αλλά ίσως απομονωθείτε για λίγο προκειμένου να ανακτήσετε δυνάμεις και να επιστρέψετε στη διεκδίκηση των στόχων σας με αισιοδοξία. Θα δράτε παρασκηνιακά από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, το παρελθόν θα σας απασχολεί και θα έχετε ανασφάλεια για την εξέλιξη κάποιων θεμάτων αλλά θα προσπαθείτε να σκέφτεστε λογικά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Τα επαγγελματικά σας σχέδια θα υλοποιηθούν εύκολα με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα προωθήσετε τα συμφέροντά σας, ίσως αλλάξετε δουλειά ή θα βελτιώσετε τη δημόσια εικόνα σας και τη σχέση με συναδέλφους. Θα διαχειριστείτε με αποφασιστικότητα κάθε συναισθηματική και επαγγελματική εκκρεμότητα από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα ανακτήσετε τον έλεγχο σε σοβαρά θέματα και θα νιώθετε δυνατοί. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 9 Ιουλίου θα επανεξετάσετε ερωτικές σχέσεις που δεν σας καλύπτουν, θα βάλετε όρια στον σύντροφό σας και όσοι ταλαιπωρείστε από παλιά αγάπη που απομακρύνθηκε θα προσπαθήσετε να συμφιλιωθείτε. Θα πάτε κάπου όμορφα και ήσυχα με τον σύντροφό σας στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα για να ξεκουραστείτε και να δείτε πιο ήρεμα τα δεδομένα ώστε να μπορέσετε αργότερα να πετύχετε όσα θέλετε. Δεν θα αφήνετε τίποτα στην τύχη από τις 25 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα διασφαλίσετε την καλή πορεία σημαντικών υποθέσεων, θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα βελτιώσετε την ερωτική σας σχέση ξεκαθαρίζοντας τι ακριβώς θέλετε. Θα είστε προστατευτικοί με τους φίλους σας από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, καλοπροαίρετοι, γεμάτοι κατανόηση, θα δείχνετε τα συναισθήματά σας και θα συμμετέχετε σε διάφορες κοινωνικές ομάδες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου θέλοντας να προσφέρετε βοήθεια σε άτομα που χρειάζονται στήριξη, θα βρεθείτε με παλιούς φίλους και κάποιος θα σας αποκαλύψει ότι σας έχει ερωτευτεί. Θα ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο που θα σας προσφέρουν όχι μόνο διασκέδαση αλλά και ευκαιρίες για γνώση και κέρδη ή θα ταξιδέψετε στο εξωτερικό. Θα είστε υπερδραστήριοι, γεμάτοι ιδέες για να φτάσετε ψηλά με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, θα δεχτείτε πρόταση για δουλειά ή θα σας δώσουν αύξηση, θα ενημερωθείτε για νέες τεχνικές ή θα κάνετε ένα ταξίδι για επαγγελματικούς λόγους. Θα αποζημιωθείτε για τις επαγγελματικές προσπάθειες των τελευταίων μηνών με νέες προτάσεις και αρκετά κέρδη, η προσήλωση στους στόχους θα ανταμειφθεί, θα μπορείτε να κάνετε αγορές και επενδύσεις. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα ξεκαθαρίσετε περιουσιακά θέματα, ίσως ανακατευτείτε σε οικογενειακές διαμάχες θέλοντας να ανακτήσετε την αυτονομία σας αλλά κυρίως θα σας απασχολεί το πώς θα βελτιώσετε τη ζωή σας. Ευχάριστες αλλαγές κυρίως σε παρέες και σε ομαδικές δραστηριότητες θα συμβούν από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο,  θα νιώθετε όμορφα με παλιούς και νέους φίλους που θα στηρίξουν κάθε σας προσπάθεια. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αφιερώνετε αρκετό χρόνο στις παρέες σας, οι ευγενικοί τρόποι και η ευαισθησία σας θα βελτιώσουν τις σχέσεις σας, θα συναντήσετε ένα φιλικό άτομο από το παρελθόν, θα είστε δημοφιλείς και δημιουργικοί.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα ξεμπλοκάρει ένα γραφειοκρατικό ζήτημα με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα βρείτε έναν έξυπνο τρόπο να απαλλαγείτε από οικονομικά βάρη ή θα αξιοποιήσετε σωστά μια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα. Η διάθεσή σας θα αλλάζει συχνά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα φέρεστε περίεργα ή εγωιστικά, τα επαγγελματικά σας σχέδια θα πετύχουν μόνο αν ηρεμήσετε και πάψετε να παραπονιέστε. Θα έχετε καλές επιδόσεις σε σπουδές με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα είναι προς όφελός σας, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για επαγγελματικά ή νομικά ζητήματα και κάποιοι θα οργανώσετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι. Θα είστε φιλόδοξοι και έτοιμοι για νέες επαγγελματικές προκλήσεις με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα έχετε καλές σχέσεις με άτομα του χώρου που θα σας βοηθήσουν να ανέβετε κοινωνικά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Από τις 3 μέχρι τις 15 με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς παρεξηγήσεις και ζήλειες θα σας απομακρύνουν από τον σύντροφό σας, ένα παλιό πρόβλημα θα ξαναφανεί ή θα επιστρέψει ένας έρωτας που σας είχε ταλαιπωρήσει αρκετά. Όσοι έχετε αποφασίσει να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε θα δείτε τα σχέδιά σας να καθυστερούν από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη και θα αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις. Νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις θα προχωρούν αργά και θα εκνευρίζεστε από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα αναθερμανθεί η σχέση με άτομο από το εξωτερικό ή θα σας δοθεί ευκαιρία να υλοποιήσετε ένα παλιό όνειρο. Θα κάνετε μια παύση στις δραστηριότητές σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου για να τσεκάρετε την πορεία σας, μια κρυφή ερωτική σχέση θα σας αναστατώσει ή θα δείτε παλιούς φίλους. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 δεν θα είναι ξεκάθαροι οι επαγγελματικοί στόχοι, οι εξελίξεις θα είναι ευχάριστες αν αφιερώσετε χρόνο να σκεφτείτε αντικειμενικά και να δείτε τι σας ταιριάζει περισσότερο και πώς θα αξιοποιήσετε τις γνώσεις σας. Σπουδές, ταξίδια και νομικά θέματα ευνοούνται με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα βάλετε στόχο να αποκτήσετε περισσότερες εμπειρίες και γνώσεις, θα είστε αισιόδοξοι και δημιουργικοί.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Να ελέγχετε προσεκτικά κάθε οικονομική συναλλαγή από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, μην πάρετε αποφάσεις για κληρονομικά ζητήματα, ίσως χρειαστεί να καλύψετε παλιές φορολογικές υποχρεώσεις και διάφορες άλλες εκκρεμότητες. Νομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, σπουδές ή ταξίδια θα έχουν θετική έκβαση και θα έχετε χρόνο να καταστρώσετε ήρεμα νέους στόχους. Από τις 12 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας θα καταστρώσετε σχέδια για να βελτιώσετε την επαγγελματική σας πορεία, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε ερωτικές σχέσεις και θα επιλέξετε πιο υγιεινές συνθήκες ζωής για να ανανεωθείτε και για να είστε γεροί. Θα τακτοποιήσετε τα περιουσιακά θέματα που εκκρεμούν από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό, νέες δραστηριότητες θα αποφέρουν κέρδη ή θα ρυθμίσετε οφειλές, αρκεί να αποφύγετε τις παράτολμες πράξεις. Φορολογικά, ασφαλιστικά και περιουσιακά ζητήματα που εκκρεμούν θα τακτοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 28, θα έχετε δυναμισμό, έξυπνες ιδέες και θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά θέματα που σας απασχολούν ή θα αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα έχετε κάποιες ιδέες για την αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας σας από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό, θα ωφεληθείτε από κληρονομιά ή από δουλειά μαζί με τον σύντροφό σας και θα επιδιώξετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Απρόβλεπτα έξοδα θα σας αγχώσουν από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό, θα καθυστερούν χρήματα που περιμένετε, οι νέες δραστηριότητες θα αργούν να αποφέρουν κέρδη και θα είστε ανήσυχοι. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 θα επενδύσετε στις δημιουργικές σας ιδέες και δεν θα δυσκολευτείτε να κερδίσετε χρήματα και αναγνώριση, θα αγοράσετε κομπιούτερ, κινητό ή μια άλλη προηγμένη συσκευή που θα βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας πιο άνετα. Νέοι στόχοι θα σας ενθουσιάσουν από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα και θα ασχοληθείτε με θέματα που εκκρεμούν για να ξεμπλοκάρετε αλλά ενδέχεται να κάνετε λάθη από βιασύνη. Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 25 θα δείχνετε μεγαλύτερη επιείκεια αλλά και ανοχή στις απαιτήσεις του συντρόφου σας, θα είστε καλοπροαίρετοι και ίσως ενδώσετε σε έναν ανασφαλή έρωτα ή θα δοθούν υποσχέσεις που δεν θα τηρηθούν. Υπερβολικοί στις εκφράσεις και στα συναισθήματά σας θα ζήσετε έντονους έρωτες από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς αλλά κάποιοι θα αποφασίσετε επιπόλαια ή θα βασανίζεστε από ανασφάλειες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου θα συμβούν πολλά ευχάριστα γεγονότα στην προσωπική σας ζωή, νέοι έρωτες, επανασυνδέσεις, γάμοι αλλά και πρόοδος στον επαγγελματικό τομέα με παράλληλη αύξηση των εσόδων σας. Μην πάρετε αποφάσεις για μετακόμιση ή συγκατοίκηση με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη από τις 4, θα δυσφορείτε γιατί θα αναλάβετε περισσότερες οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν θα συνεννοείστε εύκολα με συγγενείς αλλά από τις 8 ορθοδρομεί ο Ερμής και όλα θα λυθούν. Στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα ανακαλέστε στην τάξη τον σύντροφό σας, δεν θα ανέχεστε παρασπονδίες και αντιρρήσεις, μια παλιά αγάπη θα επιστρέψει αλλά μάλλον θα βρει κλειστές πόρτες γιατί έχετε αποφασίσει να μη σπαταλάτε τον χρόνο σας. Θα είστε αυστηροί με τον σύντροφό σας αλλά πρόθυμοι να συνεργαστείτε για το καλό της σχέσης με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 12 και κάποιοι θα ξεκινήσετε μια σχέση με αξιόλογο άτομο. Θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, θα ρυθμίσετε δάνεια και φορολογικές εκκρεμότητες αλλά δεν πρέπει να κάνετε ριψοκίνδυνες ενέργειες αν θέλετε να υπάρχει σταθερότητα στην οικονομική σας κατάσταση. Θα ανακαινίσετε τον εργασιακό σας χώρο, θα έχετε καλές σχέσεις με συνεργάτες και θα επεκτείνετε τη δουλειά σας αυξάνοντας τα κέρδη σας ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου θα φλερτάρετε με άτομα που μπορούν να καλύψουν τις πνευματικές σας ανάγκες, δεν θα ανέχεστε λάθη και ασυνέπεια από τον σύντροφό σας  και θα προγραμματίζετε τα πάντα στην κοινή σας ζωή. Θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα η καθημερινότητά σας από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, απρόσμενα κέρδη από μια δραστηριότητα ή ένας έρωτας στον εργασιακό χώρο θα σας χαροποιήσουν. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα αντιμετωπίσετε ένα δίλημμα στη δουλειά, μια πρόταση θα σας ξεσηκώσει ή θα διαταραχτεί η σχέση με συναδέλφους επειδή δεν θα μπορείτε να συμφωνήσετε στο πώς θα κινηθείτε από κοινού. Παλιοί και νέοι έρωτες θα σας απασχολήσουν από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα σταθμίζετε όλα τα δεδομένα προσπαθώντας να κάνετε σωστή επιλογή αλλά θα νιώθετε πολύ μπερδεμένοι. Θα είστε ευσυγκίνητοι αλλά και καχύποπτοι με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα περνάτε όμορφα με τον σύντροφό σας αρκεί να σας φέρεται άψογα για να μην αναστατώνεστε και όσοι είστε μόνοι προσέξτε μήπως ερωτευτείτε ένα ακατάλληλο άτομο. Αν έχετε διαφωνίες με τον σύντροφό σας θα ξεκαθαρίσετε την κατάσταση με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 ή θα αποφασίσετε να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα με ένα άτομο που σας ενδιαφέρει πολύ.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο θα αντιμετωπίζετε δραστικά τις δυσκολίες της καθημερινότητας,  πιο υγιεινές συνήθειες θα σας απαλλάξουν από το άγχος ή από διάφορες ενοχλήσεις και επίσης θα έχετε ευχάριστες επαγγελματικές ειδήσεις. Όσοι έχετε εκκρεμότητες σε περιουσιακά θέματα ή διαφωνίες με μέλη της οικογένειας θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να βρείτε λύσεις από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη χωρίς να έχετε άγχος. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, νέοι έρωτες θα φέρουν σταθερότητα στη ζωή σας, θα είστε δημιουργικοί, ακούραστοι και θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες μαζί με φίλους. Ρεαλιστικοί φιλόδοξοι στόχοι θα υλοποιηθούν με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου γιατί με επιμονή και καθαρό μυαλό θα επιλέξετε ό,τι σας συμφέρει και θα προχωρήσετε χωρίς δισταγμούς. Θα ανανεώσετε τον χώρο σας από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, δεν θα διστάσετε να ξεφορτωθείτε περιττά αντικείμενα, θα είστε περιποιητικοί με τους συγγενείς, θα οργανώσετε μικρές συγκεντρώσεις στο σπίτι ή θα φιλοξενήσετε φίλους.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου θα φέρει λύσεις σε οικονομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα προκύψουν επικερδείς συνεργασίες με αξιόλογα άτομα ή μια νέα δραστηριότητα που θα αναδείξει τα χαρίσματά σας και θα αποφέρει κέρδη. Δεν θα δυσκολεύεστε να καλύπτετε τα έξοδά σας από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα μπορείτε να αγοράσετε πράγματα που σας αρέσουν γιατί θα καταφέρετε να αυξήσετε το εισόδημά σας. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα αγωνιάτε για παλιά χρέη, θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θα ψάξετε τρόπους να κερδίσετε περισσότερα χρήματα ώστε να ζείτε άνετα, αλλά πρέπει να αποφύγετε τα μεγάλα ρίσκα και τις επιπολαιότητες. Βραδιές ευχάριστες και χαλαρωτικές με φίλους και με τον σύντροφό σας θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18, θα ανακαινίσετε τον χώρο σας και θα φροντίζετε αρκετά τον εαυτό σας. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 θα ξεκαθαρίσετε τη σχέση με αδέλφια ή με γείτονες γιατί θα θέλετε να προσδιορίσετε κυρίως τον ρόλο τους στη ζωή σας, θα μετακινείστε πολύ για επαγγελματικούς λόγους αλλά θα αφιερώνετε χρόνο στον εαυτό σας. Θα αξιοποιήσετε το επικοινωνιακό σας χάρισμα από τις 30 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό για να πετύχετε επικερδείς συμφωνίες και θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα που θα σας βοηθήσουν.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με την έκλειψη στο ζώδιό σας την 1η Σεπτεμβρίου θα βάλετε προτεραιότητα να μην επαναλάβετε τα λάθη του παρελθόντος, οι σχέσεις που σας κουράζουν θα τελειώσουν, θα δώσετε πολλή προσοχή στην υγεία, στην εμφάνιση και στους στόχους σας. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί αρκετά με τον Δία στον Ζυγό από τις 9, θα αποκτήσετε έσοδα από μια νέα δραστηριότητα, οι σχέσεις με συναδέλφους θα είναι άριστες και θα είστε ενθουσιασμένοι. Θα είστε αρκετά εκδηλωτικοί και ευαίσθητοι στις 16 με την έκλειψη απέναντι από το ζώδιό σας, όσοι περνάτε καλά θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας, κάποιοι όμως δεν θα εμπιστεύεστε τον σύντροφό σας και η ανασφάλεια θα οδηγήσει σε τσακωμούς. Όλες οι αλλαγές που προγραμματίζετε θα επιτευχθούν με τον Ερμή ορθόδρομο στο ζώδιό σας από τις 22, θα αντιλαμβάνεστε και θα αξιοποιείτε τις ευκαιρίες σε όλους τους τομείς της ζωής. Θα είστε δημιουργικοί, γοητευτικοί και δραστήριοι με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23, δεν θα λέτε πολλά αλλά θα επιβάλλεστε στους συνομιλητές σας, συχνά θα μένετε μόνοι για να ηρεμήσετε αλλά θα έχετε προτάσεις για σχέση ή για δουλειά. Θα απαλλαγείτε από τα αγκάθια που ταλαιπωρούν την ερωτική σας σχέση με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26, θα δημιουργήσετε συνθήκες για πιο δημιουργική ζωή και θα οργανωθείτε καλύτερα. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα διεκδικήσετε δυναμικά το άτομο που σας αρέσει, η επικοινωνία με τον σύντροφό σας θα βελτιωθεί γιατί θα υπάρχει αμεσότητα, ειλικρίνεια και κατανόηση, θα αρχίσετε κάποιο άθλημα ή ένα δημιουργικό χόμπι.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Θα εκφράζετε με ευκολία τα συναισθήματά σας με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου, θα διοχετεύσετε τη θετική σας ενέργεια σε κοινωνικές δραστηριότητες, στις παρέες θα είστε περιζήτητοι και ένας φίλος θα σας εκφράσει τον έρωτά του. Θα ξεπερνάτε εύκολα ανασφάλειες και δισταγμούς από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα γιατί θα είστε πιο σίγουροι για τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να υλοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα αντιμετωπίζετε ήρεμα ό,τι σας πλήγωσε, θα απαλλαγείτε από ενοχές και από δυσάρεστες αναμνήσεις και έχοντας επίγνωση της αξίας σας θα χαράξετε νέα πορεία για να ζήσετε ακόμα καλύτερα στο μέλλον. Τα προβλήματα με τον σύντροφό σας θα είναι πιο έντονα με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, θα κάνετε σοβαρές συζητήσεις για να βρείτε κοινά σημεία, θα δυσκολευτείτε όμως να συνεννοηθείτε. Θα βάλετε γερά θεμέλια στις προσωπικές σας σχέσεις και σε συνεργασίες από τις 30 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα δρομολογήσετε αλλαγές που θα σας απαλλάξουν από ανησυχίες, οι στόχοι σας θα είναι ξεκάθαροι και θα τους πετύχετε χωρίς δυσκολία. Θα αγωνιστείτε για να ανεξαρτητοποιηθείτε οικονομικά από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, θα λύσετε κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα αλλά να σκέφτεστε πολύ πριν πάρετε αποφάσεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Για να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας θα πρέπει να αποφασίζετε ψύχραιμα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, μη βασίζεστε στην τύχη για να κάνετε τις επιλογές σας και αξιοποιήστε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Οι επιδόσεις σας στη δουλειά θα είναι άριστες με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13, νέες προτάσεις θα σας οδηγήσουν ακόμα πιο ψηλά , θα επεκταθείτε και θα αυξήσετε τα εισοδήματά σας. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα πάρετε υπό την προστασία σας άτομα που είναι αδύναμα, θα είστε τρυφεροί με τα άτομα που αγαπάτε και κάπου ανάμεσα στους φίλους θα βρεθεί ένας θαυμαστής που θα προσπαθεί να σας κατακτήσει. Θα πάρετε χαρά και δύναμη από την οικογένειά σας στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα φροντίσετε το σπίτι σας ή θα επισκεφτείτε φίλους που ζουν μακριά για να φορτίσετε τις μπαταρίες σας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, θα στηρίζετε τους φίλους σας που θα ανταποδίδουν πρόθυμα την αγάπη σας, θα προβάλετε τα ταλέντα σας και θα συζητήσετε με άτομα που θα σας βοηθήσουν να αναδειχτείτε. Θα είστε ετοιμόλογοι, τολμηροί και αποφασισμένοι να ζείτε έντονα την κάθε στιγμή από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, δεν θα επιτρέπετε να σας αμφισβητούν, θα έχετε πείσμα και ενέργεια.

ΜΑΪΟΣ 2016

Στις 6 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα καταστρώσετε ρεαλιστικά πλάνα για να τελειώσετε τις σπουδές σας, να αναπτυχθείτε επαγγελματικά, θα ρυθμίσετε νομικά ζητήματα, θα οργανώσετε ένα ταξίδι ή θα προκύψει αξιόλογη σχέση με άτομο από μακριά. Ο Δίας ορθοδρομεί στις 10 δίνοντας τέλος σε αναβολές και εμπόδια. Θα υλοποιήσετε όλα τα σχέδιά σας, θα είστε τελειομανείς, τυχεροί, αυτόνομοι, αισιόδοξοι και αποτελεσματικοί. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα απολαύσετε τη γαλήνη του σπιτιού και τη δίχως όρια αγάπη της οικογένειάς σας, ίσως σκεφτείτε να αποκτήσετε δικό σας σπίτι για να νιώθετε ασφαλείς ή θα επιμείνετε να λύσετε περιουσιακά θέματα. Επαγγελματικά, νομικά και οικονομικά ζητήματα θα τακτοποιηθούν με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 22, κάθε στόχος μπορεί να πραγματοποιηθεί, ευνοούνται σπουδές, συμφωνίες και μακρινά ταξίδια. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 θα έχετε τη στήριξη ατόμων που σας εκτιμούν για να υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο, θα γίνετε ευρύτερα γνωστοί , θα αυξήσετε τα κέρδη σας και ίσως δεχτείτε το φλερτ ενός συναδέλφου. Ταξίδια, οικονομικές συμφωνίες και σπουδές θα καθυστερούν από τις 27 που ο ανάδρομος Άρης θα περάσει στον Σκορπιό, θα γίνεστε επιθετικοί όταν κάτι σας ενοχλεί, θα κάνετε ειρωνικά σχόλια και παρατηρήσεις.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Δεν θα αντέχετε να αφήνετε μισοτελειωμένα σοβαρά θέματα με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 Απριλίου και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να τακτοποιήσετε οικονομικές υποχρεώσεις. Άλλωστε κάποιες ενέργειες θα σας αποφέρουν αρκετά χρήματα. Οι σπουδές, νομικά θέματα και επαφές με το εξωτερικό θα έχουν καλή έκβαση με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 6, θα επανεξετάσετε κάποιους στόχους σας και θα πάρετε σημαντικές πληροφορίες. Θα εκπλαγείτε από την ευκολία με την οποία θα ρυθμιστούν περιουσιακές και οικονομικές εκκρεμότητες στις 7 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, μάλλον θα καταφέρετε να αποκομίσετε οφέλη από μια επένδυση, αποφύγετε όμως τα υπερβολικά ρίσκα. Από τις 17 με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη θα σας απασχολούν οικογενειακά προβλήματα, μπορεί να πάρετε βιαστικές αποφάσεις για να ανεξαρτητοποιηθείτε βάζοντας όρια ή κάνοντας μετακόμιση. Η πορεία της ερωτικής σας σχέσης θα είναι από τα βασικά θέματα προβληματισμού από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, κάποιοι θα μετανιώσετε για την επιλογή σας και θα απομακρυνθείτε και άλλοι θα σκεφτείτε σοβαρά το ενδεχόμενο να δεσμευτείτε. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είστε μυστικοπαθείς, καχύποπτοι αλλά στις επαγγελματικές και κοινωνικές σας επαφές θα επιβάλλετε τις απόψεις σας χωρίς δυσκολία. Μακρινά ταξίδια, σπουδές και υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό θα προχωρούν αργά από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο και αν πρέπει να τακτοποιήσετε νομικά και επαγγελματικά θέματα προσέχετε πολύ σε τι θα συμφωνήσετε. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 κάποια φιλόδοξα σχέδιά σας θα αρχίσουν να πραγματοποιούνται, δεν θα έχετε δυσκολία σε σπουδές και ταξίδια, νομικά θέματα ρυθμίζονται κι ένας έρωτας έρχεται.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Οι ερωτευμένοι θα είστε πιο εκφραστικοί και ευσυγκίνητοι από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, αν και θα ανησυχείτε για την εξέλιξη της σχέσης σας. Ένας ρομαντικός έρωτας περιμένει όσους δεν αντέχουν τη μοναξιά. Δεν θα αφήσετε οικογενειακά προβλήματα να διαιωνίζονται από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα κινηθείτε δυναμικά, θα βρείτε λύσεις αλλά η βιασύνη μπορεί να προκαλέσει έντονες αντιδράσεις. Με την έκλειψη Ηλίου απέναντι από το ζώδιό σας στις 9 Μαρτίου θα υπάρξουν διακυμάνσεις σε σχέσεις και συνεργασίες που ήδη δεν εξελίσσονται θετικά, θα απομακρυνθείτε από τον σύντροφό σας αν σας ταλαιπωρεί ενώ κάποιοι θα αφεθείτε στη μαγεία ενός νέου έρωτα. Η θετική σας ενέργεια, η καλοσύνη και ο ρομαντισμός θα προκαλέσουν άμεση ανταπόκριση από τον σύντροφό σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12, η σχέση σας θα βελτιωθεί ή θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση με ένα περιποιητικό και ευαίσθητο άτομο. Θα αντιμετωπίσετε δυναμικά οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους με τον Ερμή στον Κριό από τις 22, θα κάνετε μια επένδυση ή θα δρομολογήσετε κάποιο ξεκίνημα που θα αποφέρει κέρδη. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό μην κάνετε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες πριν αναλύσετε διεξοδικά τα πάντα, διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας και μην εμπιστεύεστε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Αγοραπωλησίες, μετακομίσεις και ρύθμιση κληρονομικών θεμάτων θα καθυστερούν από τις 25 με τον Κρόνο στον Τοξότη και κάποιοι θα προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από βαρετές οικογενειακές υποχρεώσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Ανοίγονται νέες προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου και θα δουλεύετε με όρεξη για να υλοποιήσετε τους στόχους σας ενώ παράλληλα θα βελτιώσετε τη διατροφή σας και θα φροντίσετε την υγεία σας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου θα έχετε έξυπνες ιδέες για να αυξήσετε την πελατεία σας ή για να κάνετε ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα. Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποιον συνεργάτη θα βρείτε τρόπο να συμφιλιωθείτε και θα αποκατασταθεί η ηρεμία. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα είστε πιο ανοιχτόμυαλοι στις επαγγελματικές σας δραστηριότητες, οι αλλαγές στην καθημερινότητά σας θα σας δώσουν κέφι και όρεξη να προσπαθείτε να αυξήσετε τα έσοδά σας αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα παρασυρθείτε από τις ευαισθησίες σας και δεν θα αντιμετωπίσετε με ψυχραιμία τις δυσκολίες που υπάρχουν στη σχέση σας. Ο σύντροφός σας θα διαμαρτυρηθεί για την κυκλοθυμία σας και δεν θα αποφύγετε τις αντιπαραθέσεις.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Ευνοούνται τα επαγγελματικά ξεκινήματα, οι διεκδικήσεις και τα ταξίδια από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό. Τα σχόλιά σας θα είναι καίρια και καυστικά, δεν θα αφήνετε περιθώρια να σας αμφισβητήσουν ή να σας αδικήσουν. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα επαγγελματικές συμφωνίες θα καθυστερούν ή θα υπάρχουν διαφωνίες και μπερδέματα με συνεργάτες και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα σας απασχολεί ένας έρωτας που τελείωσε άδοξα ή τα προβλήματα στη συνεννόηση με τα παιδιά ή με τον σύντροφό σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 10 αρκετοί θα αποφασίσετε να δείτε πιο σοβαρά τον σύντροφό σας και θα συζητήσετε το ενδεχόμενο της επισημοποίησης, ενώ κάποιοι άλλοι θα υποκύψετε σε ένα επίμονο φλερτ. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις για το μέλλον της ερωτικής σας σχέσης, θα απολαμβάνετε την παρέα με τα παιδιά σας και όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε έναν αξιόλογο σύντροφο. Θα οργανωθείτε σωστά στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα για να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας διεκδικώντας μια καλύτερη επαγγελματική πορεία και παράλληλα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στην προσωπική σας ζωή. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα εξομαλυνθεί η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, ένα φλερτ θα εξελιχθεί σε σοβαρή σχέση, θα έχετε κοντά σας άτομα που σας εκτιμούν και θα απολαμβάνετε τη φροντίδα τους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα αποφεύγετε τα πολλά λόγια, όμως οι επικοινωνίες σας θα είναι ουσιαστικές και θα έχετε θετικά αποτελέσματα σε επαγγελματικά ζητήματα αλλά και ευχάριστες γνωριμίες ερωτικού ενδιαφέροντος. Για να σας συγκινήσει κάποιος ερωτικά από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα πρέπει να είναι πνευματώδης, σοβαρός και συγκροτημένος και δεν θα ανέχεστε επιπόλαια και ρηχά άτομα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα πιο όμορφο και βολικό σπίτι ή θα κάνετε αλλαγές στον χώρο σας για να είστε πιο άνετα και μάλλον θα χαλάσετε αρκετά χρήματα για να το διακοσμήσετε. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα προτιμήσετε να μείνετε στο σπίτι σας παρέα με την οικογένεια ή με λίγους καλούς φίλους και ίσως εμφανιστεί αναπάντεχα ένα άτομο που έχετε να δείτε πολύ καιρό. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα απολαμβάνετε την ασφάλεια του σπιτιού σας παρέα με άτομα που συμπαθείτε. Θα διακοσμήσετε τον χώρο σας, θα καλείτε κόσμο και μπορεί να αλλάξετε κάποια πράγματα για να νιώθετε πιο άνετα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Οι σχέσεις με αδέλφια και γείτονες θα σας απασχολήσουν από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό. Θα αφήσετε τη διαίσθηση να σας καθοδηγεί, ίσως ταξιδέψετε για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές υποθέσεις, θα είστε διορατικοί και αποτελεσματικοί. Η Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8 ευνοεί τα κέρδη, τις επαγγελματικές συμφωνίες και θα φέρει νέα πηγή εισοδήματος ή καλύτερες προοπτικές στη δουλειά σας. Όμως σας αρέσουν οι ανέσεις και δεν θα αντιστέκεστε στον πειρασμό να προσφέρετε δωράκια στον εαυτό σας και σε άτομα που αγαπάτε. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα επωφεληθείτε από την γοητεία και από τις ικανότητές σας για να προσεγγίσετε άτομα που θεωρείτε σημαντικά και να κλείσετε συμφωνίες ή να προωθήσετε ζητήματα που σας αφορούν. Θα διαχειρίζεστε προσεκτικά τα χρήματά σας από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό, θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, θα διεκδικήσετε ποσό που σας οφείλουν ή θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας. Αρκετοί θα θελήσετε να αλλάξετε σπίτι από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη ή θα πάρετε απόφαση να συγκατοικήσετε. Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού σας ή θα κάνετε περισσότερη παρέα με τα μέλη της οικογένειάς σας. Θα είστε ετοιμόλογοι και δραστήριοι στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα επικοινωνήσετε με ανθρώπους που θα προωθήσουν την καριέρα σας και θα μιλήσετε για νέες συνεργασίες.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Ενδιαφέρουσες νέες γνωριμίες και φλερτ θα έχετε από τις 8 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας, αισιόδοξοι και έτοιμοι να δεσμευτείτε αν ο σύντροφός σας έχει περάσει με επιτυχία τις δοκιμασίες που του βάλατε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα προχωρήσετε στην υλοποίηση επαγγελματικών σχεδίων που θα σας αποφέρουν κέρδη. Ίσως επενδύσετε χρήματα σε μια νέα επιχείρηση ή θα ξεκινήσετε μια νέα συνεργασία. Είναι ευνοϊκό διάστημα για αγορές και για επεκτάσεις. Ιδιαίτερα στις 13 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό μπορείτε να βάλετε τα θεμέλια σε μια νέα συνεργασία ή να κανονίσετε τους οικονομικούς όρους σε μια συμφωνία. Αγοράστε τώρα τον εξοπλισμό που χρειάζεστε ή ενημερωθείτε για το πώς θα βελτιώσετε τη δουλειά σας. Όσοι έχετε διαπιστώσει τι χρειάζεστε για να βελτιώσετε τη ζωή σας θα αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες που θα φέρει η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου. Θα ασχοληθείτε με τις προοπτικές που ανοίγονται στον επαγγελματικό χώρο, με σπουδές και με ταξίδια.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη θα νιώσετε ανάλαφροι και σίγουροι για τις επιλογές σας. Θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας για να επανέλθετε στη δράση αλλά δεν θα τα εκμυστηρευτείτε σε κανέναν πριν τα βάλετε σε εφαρμογή. Στις 13 με την έκλειψη στο ζώδιό σας θα κάνετε αλλαγές στον επαγγελματικό τομέα αξιοποιώντας τις ικανότητές σας. Θα βελτιώσετε τη σχέση σας αλλά ίσως φερθείτε απόλυτα και εγωιστικά. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 να διαχειρίζεστε προσεκτικά τα χρήματά σας και αποφύγετε τις σπατάλες. Μπορεί να αγοράσετε ελαττωματικά ή άχρηστα προϊόντα. Θα πάρετε ένα ποσό που σας οφείλουν, αλλά ένα παλιό χρέος θα σας αγχώσει. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα ασχοληθείτε με την ακίνητη περιουσία σας ή θα διαμορφώσετε το σπίτι σας ώστε να καλύπτει τις ανάγκες σας. Θα αναθεωρήσετε οικογενειακές σχέσεις. Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 25 θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας και δεν υπάρχει περίπτωση να αποτύχετε. Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα και νέες γνωριμίες, αν και με τον σύντροφό σας θα είστε πολύ απαιτητικοί. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα δουλέψετε με επιμονή για να ρυθμίσετε περιουσιακά και φορολογικά θέματα. Οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους θα τακτοποιηθούν ή θα αποφέρουν κέρδη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Θα πετύχετε πιο εύκολα προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στο ζώδιό σας. Θα είστε σχολαστικοί και αυστηροί με όλους, αλλά θα αναγνωρίσουν την προσφορά, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας. Από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις σε ζητήματα που σας προκαλούν εντάσεις και εσωτερικές πιέσεις. Ίσως εκφράζεστε καλύτερα μέσα από καλλιτεχνικές δραστηριότητες. Ο Δίας στο ζώδιό σας από τις 11 θα φέρει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα και ισορροπία στην προσωπική σας ζωή. Ένας μεγάλος έρωτας θα σταθεροποιηθεί, η πορεία σας θα είναι ανοδική και με μεθοδικές προσπάθειες θα πετύχετε πολλά. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα επιδιώξετε να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε ή θα επιλέξετε να κάνετε διακοπές με τα αγαπημένα σας άτομα σε ένα ήσυχο περιβάλλον. Θα αποφασίσετε να επενδύσετε χρήματα στη δουλειά σας από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό ή θα πάρετε αποφάσεις που θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε τις ιδέες σας. Θα σας βοηθήσουν άτομα που σας συμπαθούν και σας εμπιστεύονται. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 29 όσοι είστε ερωτευμένοι θα απολαύσετε όμορφες στιγμές αν και είναι πιθανό να κάνετε σκηνές ζηλοτυπίας στον σύντροφό σας. Ίσως είστε καχύποπτοι και νευρικοί.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

 Θα είστε αποφασισμένοι να μην κάνετε παραχωρήσεις στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο και θα κάνετε πολλές παρατηρήσεις στον σύντροφό ή στα παιδιά σας για να διορθώσουν τη συμπεριφορά τους και να μη σας ταλαιπωρούν. Από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο θα είστε πιο τρυφεροί και εκδηλωτικοί από ό,τι συνήθως. Οι γνωριμίες που θα κάνετε αυτό το διάστημα θα εξελιχθούν σε αξιόλογες συνεργασίες ή σε σχέσεις. Δεν θα μείνετε στιγμή μόνοι στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Θα παρευρεθείτε σε γιορτή ή σε φιλική συγκέντρωση, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα ξανασμίξετε με κάποιον που έχετε νοσταλγήσει. Θα εισπράξετε αγάπη και τρυφερότητα από τους φίλους σας. Από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα έχετε ευκαιρίες να αλλάξετε την προσωπική σας ζωή. Θα φλερτάρετε, θα ζήσετε έντονες στιγμές και θα κάνετε μόνο ό,τι σας ευχαριστεί. Τα προβλήματα των άλλων θα σας απασχολήσουν αρκετά από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα. Θα αναζητούν την παρέα σας άτομα που εκτιμούν τον χαρακτήρα σας αλλά εσείς δύσκολα θα αποκαλύπτετε αυτά που σκέφτεστε και όσα σας απασχολούν. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας από τις 25 και θα είστε προσεκτικοί και καχύποπτοι. Ίσως φανεί πάλι ένας έρωτας από το παρελθόν. Από τις 31 που θα περάσει στον Λέοντα θα εντείνετε τις προσπάθειές σας για να ξεπεράσετε παλιές δυσάρεστες εμπειρίες και να ανακάμψετε. Από τις 26 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό θα αρχίσετε να συμφιλιώνεστε με την ιδέα του απρόβλεπτου και του άγνωστου. Θα είστε απελευθερωμένοι σεξουαλικά και θα γίνουν σημαντικές αλλαγές στα περιουσιακά και οικονομικά σας στοιχεία. Θα αλλάξετε τον τρόπο ζωής σας από τις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα τρέφεστε σωστά, θα γυμνάζεστε και θα αυξήσετε την απόδοσή σας στον εργασιακό χώρο υλοποιώντας έξυπνες ιδέες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας για να αποφορτιστείτε από την ένταση της καθημερινότητας. Είναι πιθανό να συζητήσετε για την απόκτηση ενός σπιτιού ή θα σκεφτείτε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα αφήσετε πίσω τις δυσκολίες του παρελθόντος, θα ηρεμήσετε, θα απολαύσετε τη θάλασσα και θα γεμίσετε θετική ενέργεια. Οι προσπάθειες που καταβάλετε στον επαγγελματικό τομέα θα είναι αποτελεσματικές από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια και θα εισπράξετε θετικά σχόλια για τις ικανότητές σας. Θα έχετε την τάση να βοηθάτε όποιον έχει ανάγκη από τις 13 με τον Ποσειδώνα ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας, θα είστε καλοπροαίρετοι και μπορεί να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη σας. Για να μην ταλαιπωρηθείτε φροντίστε να έχετε κοντά σας αξιόπιστα άτομα. Από τις 15 Ιουνίου ο ανάδρομος Κρόνος θα κινείται στον Σκορπιό και θα φέρει εμπόδια στις μετακινήσεις και στην επικοινωνία με τα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διαβάζετε προσεκτικά τους όρους αν πρέπει να υπογράψετε συμβόλαια και όταν κλείνετε συμφωνίες. Ευκαιρίες για προώθηση της καριέρας σας θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16. Θα έχετε πολλές ευθύνες και ίσως κουραστείτε για να προλάβετε τα πάντα. Μια πρόταση θα σας κάνει χαρούμενους. Θα έχετε ενεργή συμμετοχή σε κάποια ομαδική δραστηριότητα από τις 24 με τον Άρη στον Καρκίνο και θα προσπαθήσετε να διακριθείτε. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτικό δεσμό χωρίς να το καταλάβετε.

ΜΑΪΟΣ 2015

 Θα εντυπωσιάσετε τους ανωτέρους και τους συναδέλφους σας με τις ιδέες και με την απόδοσή σας όλο τον μήνα με την βοήθεια του Ερμή στους Διδύμους. Θα προβάλετε τα ταλέντα σας και θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον επαγγελματικό τομέα. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά και μπορεί να έρθετε σε σύγκρουση με αδέλφια ή γείτονες. Ακόμα κι αν σας πνίγει το δίκιο κρατήστε χαμηλούς τόνους, ιδιαίτερα αν πρέπει να τακτοποιήσετε επαγγελματικά θέματα. Θα είστε ανεκτικοί και προστατευτικοί με τους φίλους σας από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως πάρετε τον ρόλο καθοδηγητή σε μια ομάδα. Αρκετοί θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή σχέση ή να κάνετε οικογένεια. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα έχετε μικρά και μεγάλα διλήμματα στον επαγγελματικό τομέα. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες, το πρόγραμμά σας θα είναι φορτωμένο, νέες προτάσεις θα σας βάλουν σε πειρασμό και συχνά θα είστε μπερδεμένοι και ανήσυχοι. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε μια επαγγελματική ιδέα, θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα νομικό θέμα, θα ρυθμίσετε θέματα σπουδών ή θα ταξιδέψετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 θα υπάρχει εκνευρισμός και έλλειψη υπομονής στον εργασιακό χώρο. Θα καθυστερούν να τακτοποιηθούν οι υποθέσεις σας και αρκετοί θα έρθετε σε σύγκρουση με ανωτέρους ή με συναδέλφους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στο ζώδιο του Ταύρου όλο τον μήνα θα κυνηγάτε επίμονα την επιτυχία και θα πεισμώνετε όταν συναντάτε εμπόδια. Νομικά και επαγγελματικά θέματα, σπουδές, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό ή ένα ταξίδι θα σας απασχολήσουν έντονα, αλλά θα δράσετε δυναμικά και θα τα καταφέρετε. Να προσέχετε τα έξοδα και τις οικονομικές συναλλαγές στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό για να αποφύγετε λάθη και ασύμφορες αγορές. Νέες συμφωνίες μπορεί να προκύψουν που θα αποφέρουν κέρδη. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας, θα ξεπεράσετε τις φοβίες σας και θα οργανωθείτε για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Ένα πρόβλημα υγείας θα ξεπεραστεί κι ένας μυστικός έρωτας θα σας δώσει χαρά. Η επαγγελματική σας πορεία ευνοείται από τις 11 Απριλίου με το πέρασμα της Αφροδίτης στους Διδύμους. Η απόδοσή σας θα εκτιμηθεί από ανωτέρους και συνεργάτες και θα κατακτήσετε εύκολα την κορυφή. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τις 17 θα παρουσιαστούν δυσκολίες σε υποθέσεις που αφορούν τα παιδιά σας ή θα ξανασκεφτείτε την πορεία της ερωτικής σας σχέσης. Μπορεί να διστάζετε να δεσμευτείτε ή θα καταλάβετε πως αδικείστε και πως αξίζετε κάτι καλύτερο. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό η ανάγκη σας για ασφάλεια μπορεί να σας οδηγήσει σε παρακινδυνευμένες ενέργειες. Θα καταφέρετε να προωθήσετε οικονομικά θέματα και να κάνετε συναλλαγές που θα αποφέρουν κέρδη, αρκεί να παραμείνετε ψύχραιμοι.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Θα αντιμετωπίσετε με τόλμη περιουσιακά και οικονομικά θέματα με τη βοήθεια του Άρη που θα βρίσκεται στον Κριό όλο τον Μάρτιο και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16. Θα είστε αποφασιστικοί, γεμάτοι ενέργεια και θα βρείτε λύσεις σε σοβαρά θέματα, αρκεί να μην αφήσετε τον ενθουσιασμό να σας παρασύρει.Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 5 Μαρτίου θα σας γεμίσει αποφασιστικότητα και θα κάνετε σοβαρά ξεκαθαρίσματα στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Μην το παρακάνετε με τα όρια που θα θέσετε στο σύντροφό σας.Από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα είστε πιο υποχωρητικοί με το σύντροφο και με τους συνεργάτες σας. Θα προσπαθείτε να τους κάνετε να νιώθουν άνετα και θα δώσετε αρκετή σημασία στην πορεία της σχέσης σας. Κάποιοι θα απομακρύνετε από κοντά σας άτομα που σας εμποδίζουν να εξελιχθείτε. Θα τακτοποιήσετε νομικά θέματα από τις 17 Μαρτίου με την Αφροδίτη στον Ταύρο ή θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας και με υποθέσεις που αφορούν το εξωτερικό. Θα δρομολογήσετε νέα σχέδια. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα φέρει κοντά σας έναν παλιό έρωτα που θα σας ζητήσει μια δεύτερη ευκαιρία ή θα πιεστείτε από τις απαιτήσεις του συντρόφου σας. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας ίσως σας αποσυντονίσει. Ο Ερμής περνά στον Κριό στις 31 και θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε οικονομικές οφειλές ή να κάνετε κάποιες επενδύσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

 Θα απομονωθείτε στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα για να κάνετε κάτι δημιουργικό που απαιτεί αυτοσυγκέντρωση, για να ηρεμήσετε και να πάρετε αποφάσεις για το μέλλον. Ίσως αφιερώσετε αρκετό χρόνο σε μια παράνομη σχέση που θα σας δώσει ιδιαίτερη χαρά. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα μπορείτε ευκολότερα να τακτοποιείτε τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες. Θα παρέχετε τις υπηρεσίες σας χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες και θα πάρετε μεγάλη ικανοποίηση από την αναγνώριση της δουλειάς σας. Θα δεχτείτε μια επαγγελματική πρόταση στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ή θα κλείσετε μια συμφωνία με καλές αποδοχές. Θα ξεκινήσετε κάποιο άθλημα ή θα προσέξετε τη διατροφή σας για να νιώθετε καλά. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο του Κριού από τις 20 Φεβρουαρίου και θα σας βοηθήσουν να απελευθερωθείτε και να διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα όσα θέλετε, χωρίς να φοβάστε να ρισκάρετε. Θα ωφεληθείτε από συνεταιρισμούς και επενδύσεις, θα τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα και θα αγωνιστείτε σκληρά για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

 Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου θα φέρει ευκαιρίες να αναδείξετε τις δυνατότητές σας στον εργασιακό χώρο, να κερδίσετε τις εντυπώσεις και να αφήσετε την προσωπική σας σφραγίδα σε ό,τι κάνετε. Θα συναντηθείτε με φίλους που έχετε να δείτε καιρό στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο ή θα επισκεφτείτε συγγενείς. Θα μιλήσετε για όλα όσα σας απασχολούν και θα θυμηθείτε περιστατικά από το παρελθόν. Θα είστε πιο διαλλακτικοί με τον σύντροφο και τους συνεργάτες σας από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Δεν θα αντέχετε τις εντάσεις αλλά ίσως δεν θα αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας ή κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες. Θα θελήσετε να αυτονομηθείτε στο χώρο δουλειάς στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο ή θα καταπλήξετε τους συνεργάτες σας με τις ιδέες και τις ικανότητές σας. Μη διστάσετε να ζητήσετε συμβουλές από έμπιστα άτομα. Από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες που έχουν μαζευτεί στον εργασιακό χώρο ή θα κλείσετε μια συμφωνία που διαπραγματεύεστε αρκετό καιρό. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά. Θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά σας θα έχετε από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Θα δεχτείτε εκδηλώσεις αγάπης από το σύντροφό σας αλλά και από άλλα άτομα που δηλώνουν πιστοί θαυμαστές.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 5 Δεκεμβρίου θα σας βοηθήσει να προωθήσετε επαγγελματικά θέματα και να πετύχετε τους στόχους σας. Οι σχέσεις με συνεργάτες θα είναι άψογες και οι προοπτικές για άνοδο και κέρδη υπέροχες. Θα έχετε αγωνία για την εξέλιξη της καριέρας σας στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Θα συζητήσετε νέα φιλόδοξα πλάνα και θα εντείνετε τον αγώνα σας για να αυξήσετε το εισόδημά σας, γιατί θέλετε να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας. Από τις 10 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Αιγόκερο θα είστε δημιουργικοί και μεθοδικοί. Πολλά καλά γεγονότα θα συμβούν στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα και θα κρατήσετε κοντά σας όσα άτομα θεωρείτε αξιόπιστα και έντιμα. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22 θα οργανώσετε το καθημερινό σας πρόγραμμα και θα εντάξετε νέες δραστηριότητες που σας ευχαριστούν. Θα είστε αυστηροί με το σύντροφό σας προκειμένου να διαπιστώσετε αν σας ταιριάζει και να αποφασίσετε για το μέλλον.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 7 θα φέρει κοντά σας άτομα που σχετίζονται με το εξωτερικό, θα κάνετε αγορές από άλλη χώρα ή θα λάβετε ειδήσεις από ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Θα σας απασχολήσουν νομικές εκκρεμότητες και ίσως χρειαστεί να δώσετε χρήματα για να τις ρυθμίσετε. Αρκετοί θα αγχωθείτε για θέματα σπουδών. Θα είστε λιγομίλητοι και σκεφτικοί από τις 9 του μήνα με τον Ερμή στον Σκορπιό. Όμως η διαίσθησή σας θα σας βοηθήσει να κάνετε σωστές επιλογές και να κλείσετε μια καλή επαγγελματική συμφωνία που θα σας αποφέρει κέρδη και θα σας γεμίσει αυτοπεποίθηση. Θα καταφέρετε να επανασυνδεθείτε με αγαπημένο άτομο που χάσατε ξαφνικά λόγω μιας παρεξήγησης.Η παρουσία της Αφροδίτης στον Τοξότη από τις 16 θα σας εμπνεύσει να ανανεώσετε το σπίτι σας αλλάζοντας τη διακόσμηση αλλά παράλληλα θα διαφυλάξετε την προσωπική σας ηρεμία. Θα διοργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα παρευρεθείτε σε μια γιορτή ή θα επιλέξετε να μείνετε σπίτι χωρίς παρέα για να χαλαρώσετε και να οργανώσετε τη σκέψη σας. Στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού θα λυθεί αναπάντεχα ένα κληρονομικό ή ασφαλιστικό ζήτημα, θα κάνετε μια αγοραπωλησία ή θα σας ενισχύσει οικονομικά ένα μέλος της οικογένειάς σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον ανάδρομο Ερμή στον Σκορπιό προσέξτε τι συμφωνείτε και τι υπογράφετε. Μην είστε επικριτικοί με αγαπημένα σας άτομα για να αποφύγετε καβγάδες και στεναχώριες.  Ίσως εμφανιστεί κάποιος που έχετε καιρό να δείτε και θα εκπλαγείτε ευχάριστα. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό να είστε πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές και μην κλείσετε σοβαρές συμφωνίες αν δεν τις εξετάσετε λεπτομερώς. Θα έχετε πάντως τη βοήθεια της Αφροδίτης στον Ζυγό μέχρι τις 22 για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας, να κάνετε νέες συνεργασίες ή να δρομολογήσετε μια νέα δραστηριότητα που θα σας αποφέρει κέρδη. Δεν αποκλείεται να χαλάσετε αρκετά χρήματα για να αγοράσετε πράγματα που θα σας δώσουν χαρά. Με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 δύσκολα θα αφοσιωθείτε στις καθημερινές σας υποχρεώσεις. Θα προτιμήσετε να συναντήσετε φίλους, να διασκεδάσετε ή να πάτε μια εκδρομή. Αποφύγετε δυσάρεστες συζητήσεις με τα αδέλφια σας γιατί δεν θα βγάλετε άκρη. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και δυναμισμό. Θα περάσετε δημιουργικές και ευχάριστες μέρες με το σύντροφό σας ή θα προκύψει ένας παθιασμένος έρωτας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα σας απασχολήσει η αύξηση των οικονομικών σας από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα έχετε καλές ιδέες και προτάσεις για να βγάλετε χρήματα και θα συζητήσετε για μια συμφέρουσα συμφωνία ή για μια συνεργασία που θα σας αποφέρει κέρδη και θα νιώσετε σιγουριά και αισιοδοξία. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 5 του μήνα θα επικεντρωθείτε στις σχέσεις σας με άτομα που αγαπάτε. Όσοι έχετε μια σχέση που σας γεμίζει θα αποφασίσετε να την επισημοποιήσετε ή θα δηλώσετε στο σύντροφό σας την πρόθεσή σας να είστε πιο γενναιόδωροι και διαλλακτικοί μαζί του. Αν είστε μόνοι θα δείξετε την προτίμησή σας σε κάποιον που εκτιμάτε, αν και θα αποφύγετε να κάνετε τρελά όνειρα για το μέλλον. Θα κριτικάρετε αυστηρά το σύντροφό σας στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς. Δεν αντέχετε λάθη και κακές συμπεριφορές και ίσως πάρετε δραστικά μέτρα. Βεβαιωθείτε όμως πως έχετε δίκιο πριν ανακοινώσετε τις αποφάσεις σας. Με τον Άρη στον Τοξότη από τις 14 θα βάλετε όρια στη συμπεριφορά ενός συγγενή, θα απολαύσετε την ηρεμία και την άνεση του σπιτιού σας και θα αναγκάσετε τον συγκάτοικό σας να κόψει κάποιες συνήθειες που σας ενοχλούν. Θετικές εξελίξεις για τα οικονομικά σας θα προκύψουν στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Με νέες συνεργασίες και ευκαιρίες για επέκταση που θα παρουσιαστούν θα αυξήσετε αρκετά το εισόδημά σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Χρειάζεστε χρόνο για τον εαυτό σας και θα καταφέρετε να ασχοληθείτε με τα δικά σας θέματα στις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. Θα αποφεύγετε άτομα που σας κουράζουν, θα ξεκουραστείτε και θα βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας.  Δεν σταματάτε να έχετε έξυπνες επαγγελματικές ιδέες και η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 10 Αυγούστου θα σας εμπνεύσει να κάνετε κάποιες προτάσεις. Ένας συνεργάτης θα σας απογοητεύσει αλλά δεν πτοείστε. Από τις 15 με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα κυριαρχήσετε σε σχέσεις και συνεργασίες με την επικοινωνιακή σας δεινότητα, με την επιμονή και τα ολόσωστα επιχειρήματά σας. Μη σχολιάσετε με ειρωνεία και αυστηρότητα όσα σας ενοχλούν στο σύντροφό σας, δώστε του μια ευκαιρία να επανορθώσει. Στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα κάνετε ένα αποφασιστικής σημασίας βήμα στην προσωπική σας ζωή.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Ευκαιρίες για επαγγελματική προβολή θα προκύψουν τις πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου με τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων. Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες, θα μιλήσετε με κόσμο που μπορεί να σας στηρίξει και θα κλείσετε νέες συμφωνίες και συνεργασίες. Ένας έρωτας μπορεί να ξεκινήσει στο χώρο δουλειάς μέχρι τις 18 του μήνα. Δεν θα ησυχάσετε αν δεν βάλετε όρια στο σύντροφό σας στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω και αν δεν σιγουρευτείτε για τις προθέσεις του. Κανένας δεν μπορεί να σας κοντράρει όταν έχετε πάρει μια απόφαση. Με την παρουσία του Δία στον Λέοντα θα κλείσετε κύκλους σε δουλειά και σε προσωπικά θέματα και θα ξεκινήσετε νέες, πετυχημένες δραστηριότητες, αποκαθιστώντας την ψυχική σας ισορροπία και βελτιώνοντας τη σωματική σας κατάσταση. Από τις 18 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα νιώσετε πιο οικεία με κάποιους φίλους, θα μοιραστείτε τα όνειρά και τις ανησυχίες σας και μπορεί να χρειαστεί να καθοδηγήσετε ένα άτομο που αντιμετωπίζει δυσκολίες. Η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27 σας παρακινεί να κάνετε νέα ξεκινήματα σε όλους τους τομείς , οπλισμένοι με αισιοδοξία, κέφι, δυναμισμό και αυτοπεποίθηση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Θα κλείσετε καλές οικονομικές συμφωνίες και θα τακτοποιήσετε αρκετές εκκρεμότητες με τη βοήθεια του Άρη στον Ζυγό. Ο Ερμής στον Καρκίνο μέχρι τις 6 ευνοεί τις επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά από τις 7 που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του θα φέρει μπερδέματα στις κοινωνικές συναναστροφές. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας απασχολήσει στις 13 με την Πανσέληνο στον Τοξότη, θα μετακομίσετε ή θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού σας. Θα παραμελήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 23 που θα περάσει η Αφροδίτη στους Διδύμους ή θα διασπάται η προσοχή σας και θα δυσκολεύεστε να ρυθμίσετε σοβαρά ζητήματα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 27 θα φέρει ευκαιρίες για νέες γνωριμίες και συμμετοχή σε ομαδικές προσπάθειες. Αν νιώσετε έλξη για κάποιον μη βιαστείτε να συνδεθείτε μαζί του αν δεν τον γνωρίσετε καλύτερα.

MAΪΟΣ 2014

 Στις αρχές του μήνα θα συμβουλευτείτε έμπειρα άτομα, για να λύσετε μια σημαντική νομική ή επαγγελματική υπόθεση. Από τις 7 που θα περάσει ο Ερμής στους Διδύμους θα βρείτε τρόπους να προωθήσετε την καριέρα σας και να συζητήσετε τις αναπτυξιακές σας ιδέες με συναδέλφους. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 14 θα δυσκολέψει την επικοινωνία με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Να είστε ξεκάθαροι και διαλλακτικοί για να αποφύγετε μπερδέματα και διαφωνίες. Από τις 21 που ορθοδρομεί ο Άρης θα βελτιωθούν τα οικονομικά σας, θα τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας και θα ηρεμήσετε. Νέα ξεκινήματα στον επαγγελματικό τομέα ή άνοδο της καριέρας σας θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28. Θα μιλήσετε με σημαντικούς ανθρώπους για την προώθηση του έργου σας και θα εισπράξετε θετικές κριτικές και σχόλια.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Οι ερωτικές σχέσεις θα ευνοηθούν με την είσοδο της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 6 του μήνα, αλλά θα προκύψουν και συμφέρουσες συνεργασίες. Διαχειριστείτε με προσοχή τα οικονομικά σας, γιατί ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό όλο τον Απρίλιο φέρνει αστάθεια και τάση για σπατάλες. Ζητήματα υλικής και συναισθηματικής ασφάλειας θα σας απασχολήσουν στις 15 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό. Αν μείνετε ήρεμοι και λογικοί, όχι μόνο δεν θα έχετε απώλειες, αλλά θα βγείτε κερδισμένοι. Το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα θα δημιουργηθούν εντάσεις με το σύντροφό σας ή με φίλους. Μην κάνετε αψυχολόγητες ενέργειες στον οικονομικό τομέα και ελέγξτε τους όρους συμφωνιών ή συμβολαίων που πρέπει να υπογράψετε. Ευκαιρίες για ανασυγκρότηση θα φέρει η έκλειψη στον Ταύρο στις 29 και κάποιες υποθέσεις θα τακτοποιηθούν σχετικά εύκολα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Η Νέα Σελήνη την 1η Μαρτίου απέναντι από το ζώδιό σας ευνοεί τους ρομαντικούς έρωτες, τις εξομολογήσεις αγάπης, τις νέες σχέσεις και τα όνειρα για την πορεία της προσωπικής σας ζωής. Ο Άρης θα κινείται φαινομενικά ανάδρομα όλο τον μήνα, κάνοντάς σας σπάταλους και λίγο επιπόλαιους στη διαχείριση των χρημάτων σας. Θα έχετε όμως αρκετά έσοδα και θα πάρετε ένα ποσό που περιμένετε εδώ και καιρό. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα είστε γεμάτοι όρεξη για δουλειά, θα ρυθμίζετε άνετα τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις και θα έχετε πολύ καλές σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Στις 6 ορθοδρομεί ο Δίας και θα ανοίξει ο κοινωνικός σας κύκλος, οι φίλοι θα σας δείχνουν την αγάπη τους και θα έχετε από όλους αποδοχή, στήριξη και θαυμασμό. Στις 16 η Πανσέληνος στο ζώδιό σας θα σας φέρει εκνευρισμό ή επικριτική διάθεση. Θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε κάτι που σας ενοχλεί στο σύντροφό σας ή σε έναν συνεργάτη, αλλά είναι πιθανό να τσακωθείτε. Με τον Ερμή απέναντί σας από τις 17 θα γίνει πιο γλυκός ο τρόπος επικοινωνίας με το άτομο που σας ενδιαφέρει. Θα είστε διαλλακτικοί και υπομονετικοί, αν και κάποιες φορές μπορεί να πείτε λόγια που δεν εννοείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα ρυθμίσετε οικονομικά θέματα, αλλά και τις σχέσεις με κοντινά σας άτομα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Η Αφροδίτη που ορθοδρόμησε θα διευκολύνει την εξέλιξη των ερωτικών σας σχέσεων και θα σας κάνει δημιουργικούς και αποτελεσματικούς. Μέχρι τις 6 Φεβρουαρίου θα είστε αρκετά διαλλακτικοί με το σύντροφό σας και θα του αφιερώσετε αρκετό από τον ελεύθερο χρόνο σας. Από τις 6 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα δεν θα είναι εύκολο να συνεννοηθείτε, αλλά μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Από τις 13 μέχρι το τέλος του μήνα οι δυσκολίες μετατίθενται στον εργασιακό χώρο και κάποια σχέδια θα καθυστερήσουν να πραγματοποιηθούν λόγω ασυμφωνίας ή δυσκολιών. Άγχος και απαισιόδοξες σκέψεις θα σας ταλαιπωρήσουν στις 15 με την Πανσέληνο στο Λέοντα, κυρίως αν αυτό το διάστημα έχετε πολλά άλυτα θέματα. Ο Άρης όλο το μήνα στο Ζυγό θα σας βοηθήσει να ρυθμίσετε τα οικονομικά σας και στις 16 που σχηματίζει τρίγωνο με τον Ερμή θα πάρετε μια ευχάριστη είδηση για μια υπόθεση που εκκρεμεί ή θα βρεθεί τρόπος να τακτοποιήσετε ένα οικονομικό ζήτημα. Η σύνοδος Ήλιου Ποσειδώνα απέναντι από το ζώδιό σας στις 23 θα φέρει εκδηλώσεις αγάπης και όρκους αφοσίωσης από το σύντροφό σας. Στις 26 Φεβρουαρίου δρομολογούνται αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε καλύτερα και πιο ασφαλείς. Άτομα του κοινωνικού σας περιβάλλοντος θα προθυμοποιηθούν να σας βοηθήσουν, αλλά κρατήστε μακριά όσους είναι υπερβολικά ενθουσιώδεις ή σας εμποδίζουν να συγκεντρωθείτε στους στόχους σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο πρώτος μήνας του 2014 θα σας ξαφνιάσει με κάποιες απροσδόκητες εξελίξεις στον τομέα των αισθηματικών και θα σας ξυπνήσει την ανάγκη να επαναπροσδιορίσετε τις προτεραιότητές σας. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα φέρει προβληματισμούς για το πώς μπορείτε να ανανεώσετε την ερωτική σας σχέση και να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα τη ζωή σας. Να είστε προσεκτικοί και μη βιαστείτε να κάνετε ριζικές αλλαγές.

Νέες συμφωνίες θα προκύψουν στον επαγγελματικό τομέα και θα έχετε την ευκαιρία να συνεννοηθείτε καλύτερα με τους συνεργάτες σας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει κοντά σας πολλά άτομα, αλλά θα προβληματιστείτε με τη συμπεριφορά κάποιων κοντινών σας προσώπων. Ίσως απομακρυνθείτε από ένα φίλο που δεν σας καλύπτει, αλλά γενικά εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας και μη δίνετε σημασία σε ασήμαντα γεγονότα.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα επηρεάσει την καθημερινότητα στον εργασιακό σας χώρο. Θα ασχοληθείτε με προβλήματα και εκκρεμότητες που θα προκύψουν ξαφνικά και ίσως κοντραριστείτε με ένα συνεργάτη. Μην αφήσετε το άγχος να σας δημιουργήσει προβλήματα υγείας.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close