Σκορπιός 2014-2017

Σκορπιός 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα ξεμπλοκάρουν κάποια οικονομικά θέματα με την Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου, ευνοούνται οι νέες επιχειρηματικές προσπάθειες και θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αναδείξετε τις ικανότητές σας αποκομίζοντας κέρδη και εμπειρίες. Ανησυχίες και εκνευρισμό για κληρονομικά, οικονομικά και ασφαλιστικά θέματα φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και τις βιαστικές κινήσεις. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 οικονομικά θέματα θα παρουσιάζουν σκαμπανεβάσματα, να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας και αποφύγετε τις σπατάλες για να μην αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα. Θα δουλέψετε σκληρά για να υλοποιήσετε φιλόδοξους στόχους από τις 9 με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα είστε επίμονοι, αδιάλλακτοι, γεμάτοι πάθος, η ερωτική σας ζωή θα αναθερμανθεί και θα ζείτε πολύ έντονα. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη κύριο μέλημά σας θα είναι να αποκτήσετε οικονομική άνεση και δεν θα διστάσετε να ρισκάρετε για να έχετε περισσότερα κέρδη, θα εισπράξετε χρήματα που περιμένατε ή θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Οι δημόσιες σχέσεις και τα ταξίδια ευνοούνται από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, ένας έρωτας θα γεννηθεί, θα εκφράζεστε με σαφήνεια βάζοντας όρια στους άλλους και θα κάνετε σωστές επιλογές.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

 Κάποιοι κύκλοι θα κλείσουν με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου για να απαλλαγείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις και θα κάνετε αλλαγές στα επαγγελματικά ή στην ερωτική σας ζωή για να ανακτήσετε την ισορροπία σας. Θα κάνετε μεγαλόπνοα σχέδια για να κερδίσετε περισσότερα χρήματα από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας και θα συζητήσετε νέες συμφωνίες που θα σας αποφέρουν κέρδη. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 7 θα φροντίζετε περισσότερο την εμφάνισή σας, θα μοιραστείτε στιγμές πάθους με τον σύντροφό σας και αφήνοντας πίσω ό,τι σας πίκρανε δεν θα αντισταθείτε σε μια νέα γνωριμία που θα σας αναστατώσει. Θα ενεργοποιηθείτε για να πετύχετε κάτι καλύτερο στα επαγγελματικά σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα αναθερμάνετε την ερωτική σας σχέση ή θα γνωρίσετε ένα γοητευτικό και αξιόλογο άτομο. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα έχετε αρκετές ερωτικές κατακτήσεις γιατί θα είστε γοητευτικοί και ονειροπόλοι, θα περιποιείστε τον σύντροφό σας, θα περνάτε πολύ χρόνο συζητώντας ανέμελα και κάνοντας όνειρα για το κοινό σας μέλλον.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 Θα επωμιστείτε περισσότερες επαγγελματικές ευθύνες και θα αγχωθείτε με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα είστε εριστικοί, ανυπόμονοι και θα τσακώνεστε με συνεργάτες ή θα επιμένετε να γίνονται τα πράγματα όπως εσείς θέλετε. Θα αγωνιστείτε για να υλοποιήσετε τα όνειρά σας με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 χωρίς να υπολογίζετε τις θυσίες, θα πετύχετε επαγγελματικούς στόχους και θα βρείτε έναν πολύ καλό σύντροφο. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 ίσως ξεκινήσετε μια σχέση που θα πρέπει να μείνει κρυφή για κάποιο διάστημα, θα διαλέγετε με προσοχή τις παρέες σας γιατί δεν θα αντέχετε τη φασαρία και συχνά θα αναπολείτε μια αγάπη από το παρελθόν. Θα διεκδικείτε αυτά που πραγματικά επιθυμείτε με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 17, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε επαγγελματικές και προσωπικές σχέσεις, θα αναζητάτε τη γνώση και πιο έντονες εμπειρίες. Θα ξεπεράσετε παλιές απογοητεύσεις με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 για να μπορείτε να αντικρύσετε το μέλλον με μεγαλύτερη αισιοδοξία, θα ονειροπολείτε συχνά αλλά με την βοήθεια της διαίσθησής σας θα κάνετε σωστές επαγγελματικές επιλογές. Θα προσπαθείτε να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας και να αποκαταστήσετε την τάξη στη ζωή σας από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, θα επιδιώκετε συχνά τη μοναξιά για να σκεφτείτε και να ξεκουραστείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα στηρίζετε κοινωνικές ομάδες και φίλους που περνούν δύσκολα, θα ολοκληρώνετε ό,τι αναλαμβάνετε, θα είστε μαχητικοί και γεμάτοι ενέργεια αλλά συχνά θα προκαλείτε εντάσεις με την επιμονή σας. Ένας παλιός έρωτας θα εμφανιστεί με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου ή θα αμφιβάλετε για την πίστη του συντρόφου σας, διασφαλίστε τα μυστικά σας και αποφύγετε τις εντάσεις. Η σωστή συμπεριφορά στο κοινωνικό περιβάλλον και η συνέπειά σας θα αναγνωριστούν με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα σας προταθεί μια συνεργασία από φιλικό άτομο ή θα συμμετέχετε σε συλλογική δουλειά όπου θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε. Κάποια πλάνα θα υλοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20 γιατί θα είστε πειθαρχημένοι, δεν θα χάνετε χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες και θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθούν. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα κρύβετε καλά όσα σας πικραίνουν για να διατηρήσετε έστω φαινομενικά μια καλή σχέση με τους γύρω σας, θα αναβάλετε τη λήψη κάθε σοβαρής απόφασης αλλά καλό θα ήταν να εκμυστηρευτείτε σε κάποιον τα άγχη σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Βιαστικές αλλαγές στον τρόπο που διαχειρίζεστε επαγγελματικά θέματα ή στις καθημερινές συνήθειες θα σας αποπροσανατολίσουν από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό αλλά θα βρείτε ενδιαφέρουσες τις νέες συνθήκες. Συγκατοικήσεις και οικογενειακές σχέσεις θα δοκιμαστούν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7, θα ξεκόψετε κάθε δικαίωμα να ελέγχουν τη ζωή σας και μπορεί να μετακομίσετε για να είστε αυτόνομοι. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα συναντήσετε παλιούς φίλους, θα είστε σκληροί κριτές και δεν θα φανερώνετε εύκολα τα συναισθήματά σας, συχνά θα νιώθετε ότι ξοδεύετε την ενέργειά σας σε δραστηριότητες που δεν ωφελούν. Θα δεχτείτε πρόταση από παλιό συνεργάτη από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, η παρουσία σας στη δουλειά θα είναι δυναμική και θα στοχεύετε ψηλά αλλά πρέπει να αποφασίζετε με ηρεμία. Η επικοινωνιακή άνεση και η γοητεία σας από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα έχουν πολύ καλά αποτελέσματα στην επίτευξη επαγγελματικών στόχων, θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να προβληθείτε και να καταξιωθείτε κοινωνικά. Επαγγελματικά θέματα θα σας ταλαιπωρούν από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, οι απόψεις σας δεν θα γίνονται εύκολα αποδεκτές και θα προκαλούνται εντάσεις στη σχέση με τους συναδέλφους.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία τους όρους ενός δανείου ή τις συνθήκες μιας συνεργασίας με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, κληρονομικά ζητήματα θα ρυθμιστούν και ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Θα ανταμειφθείτε για την προσφορά σας στον επαγγελματικό χώρο από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, δεν θα σας τρομάζουν τα εμπόδια, θα είστε επίμονοι, δραστήριοι και θα προβληθείτε κοινωνικά. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα είστε εύθικτοι, ισχυρογνώμονες, δεν θα αντέχετε υποδείξεις και κριτική, θα αντιμετωπίσετε προβλήματα σε μια μετακίνηση και αν πρέπει να συζητήσετε για επαγγελματικές συμφωνίες χρειάζεται ψυχραιμία. Θα προβάλετε όλα τα θετικά σας στοιχεία στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και θα ανταμειφθείτε για την προσφορά σας στον επαγγελματικό χώρο με αύξηση των κερδών ή με καλύτερη θέση. Η παρουσία σας σε κοινωνικές εκδηλώσεις και παρέες από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο θα έχει στόχο την προβολή της δουλειάς σας και τη σοβαρή ανταλλαγή απόψεων, θα δίνετε μεγάλη σημασία στη συνέπεια και στο ήθος όσων συναναστρέφεστε. Θα δημιουργηθεί μια ερωτική σχέση με άτομο από το εξωτερικό από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, με τον σύντροφό σας θα κάνετε μακρινό ταξίδι και θα προσπαθείτε να αναβαθμίσετε τη ζωή σας.  

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Θα ερωτευτείτε ένα άτομο που μένει μακριά με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου ή θα βρείτε κάποιον που σας καταλαβαίνει και θα μοιράζεστε κοινούς στόχους και προβληματισμούς, ίσως αποφασίσετε να κάνετε αλλαγές στη δουλειά ή να σπουδάσετε. Οι ερωτευμένοι θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, νέοι έρωτες και συνεργασίες θα δώσουν στη ζωή σας σταθερότητα, χαρά και καλές προοπτικές. Θα ασχοληθείτε αρκετά με τις οφειλές προς τρίτους αλλά και με το πώς θα κερδίσετε πολλά χρήματα με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, θα ψάξετε έξυπνες επενδύσεις και θα είστε πρόθυμοι να συζητήσετε πολλά σχέδια με ανθρώπους που εκτιμάτε. Θα νιώθετε καλύτερα ψυχικά και σωματικά με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα έχετε περισσότερες αντοχές, θα αντιμετωπίζετε με διπλωματία τις εντάσεις και θα κάνετε αλλαγές σε διάφορους τομείς. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου επηρεάζονται οικονομικά κυρίως θέματα, τα επαγγελματικά ξεκινήματα χρειάζονται προσοχή και ψυχραιμία, προσπαθήστε να ελέγξετε την καταναλωτική σας μανία και πληρώστε όλες τις οφειλές. Μπορεί να ξεκινήσετε επαφές με άτομο από το εξωτερικό από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο γιατί θα έχετε επιθυμία να ζήσετε μια περιπέτεια ξεπερνώντας τις ανασφάλειές σας, θα ψάχνετε γνώση και εμπειρίες. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα τακτοποιήσετε μια νομική εκκρεμότητα, ίσως σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ξεκινήσετε σπουδές, θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα αναδείξουν κάποιο ταλέντο σας ή θα σκεφτείτε να αλλάξετε δουλειά.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα είναι πιο ξεκάθαροι οι επαγγελματικοί στόχοι με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, τα προβλήματα σε συμφωνίες ή στη σχέση με συνεργάτες θα ξεπεραστούν και θα νιώθετε πιο δυνατοί, έτοιμοι να δείξετε την αξία σας. Σχέσεις που δεν προχωράνε καλά θα διαλυθούν, νέοι έρωτες θα σας γοητεύσουν με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, θα αναζητάτε πηγές έμπνευσης για να κάνετε θεαματικές αλλαγές. Θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας θα ξεπεραστούν, θα επικοινωνείτε καλύτερα με συνεργάτες και ό,τι ξεκινήσετε τώρα στη δουλειά ή στην προσωπική σας ζωή θα έχει διάρκεια. Οικονομικά, ασφαλιστικά και φορολογικά θέματα θα λυθούν με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 ή θα ρυθμίσετε παλιές οφειλές και θα έχετε έξυπνες ιδέες για να αυξήσετε τα έσοδά σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Θα κουράσετε τον σύντροφό σας με τα εξωφρενικά παράπονα και τις υποψίες σας με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15, κάποιοι θα θρηνείτε μια παλιά αγάπη και άλλοι θα επενδύσετε σε λάθος άνθρωπο και θα απογοητευτείτε. Χρήματα που σας οφείλουν θα καθυστερούν από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, θα έχετε άγχος για παλιές υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε αλλά και για κάποια έκτακτα έξοδα. Θα εξετάσετε προσεκτικά το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, κάποιοι θα επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα ή θα απομακρυνθείτε λίγο για να σκεφτείτε με την ησυχία σας τι θέλετε. Ένα επαγγελματικό θέμα θα εξελιχθεί όπως περιμένατε με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, ίσως αυξηθούν τα κέρδη σας ή θα αποκτήσετε περισσότερα προνόμια και θα νιώσετε δικαίωση. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα βιάζεστε να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα για να μην έχετε αργότερα περιπέτειες, μπορεί να ωφεληθείτε από την προσφορά τρίτων, προσέξτε όμως τις επιπολαιότητες για να μη βρεθείτε σε δύσκολη θέση. Πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 26 Απριλίου, θα έχετε ευχάριστα νέα για μια συνεργασία και θα γνωρίσετε άτομα που θα σας υποστηρίζουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Θα εκνευρίζεστε εύκολα από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό, δεν θα αντέχετε υποδείξεις από συναδέλφους, μπορεί να κάνετε λάθη από απροσεξία στη δουλειά ή θα αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και ίσως πάθετε υπερκόπωση. Συνεργασίες και σχέσεις θα είναι στο προσκήνιο από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, θα επιστρατεύσετε κάθε τεχνική για να ξεπεράσετε τα εμπόδια, όμως αν συναντήσετε αντιστάσεις θα εξοργιστείτε. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα σας ενδιαφέρει πολύ η κοινωνική καταξίωση, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που θα βελτιώσουν το πνεύμα και το σώμα σας, φίλοι θα σας στηρίζουν αλλά θα είστε απότομοι με άτομα που δεν συμπαθείτε. Θα διεκδικείτε τα πρωτεία στον επαγγελματικό χώρο από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό, θα μιλήσετε για νέες συμφωνίες, θα γυμνάζεστε και θα προσέχετε τη διατροφή σας για να αντέχετε τις πιέσεις. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα αναδιοργανώσετε το πρόγραμμά σας για να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας, θα πάρετε πρωτοβουλίες στον εργασιακό χώρο με στόχο την διάκρισή σας, θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση και θα φροντίσετε την υγεία σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα βελτιωθεί αισθητά με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Κριού από τις 3 Φεβρουαρίου, θα έχετε ευκαιρία να αμειφθείτε σύμφωνα με την αξία σας, θα δώσετε έμφαση στην καλή φυσική κατάσταση και την άρτια εμφάνιση. Με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό από τις 6 θα κινείστε με πιο αργούς ρυθμούς, θα είστε αγχώδεις, ανασφαλείς, οι πολλές υποχρεώσεις θα επιβαρύνουν την σωματική και ψυχική σας υγεία. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο η διαίσθησή σας θα είναι οξυμένη βοηθώντας σας να πάρετε αποφάσεις για το σπίτι, για την οικογένεια ή για μια αγοραπωλησία, θα νοιάζεστε για το καλό των δικών σας ανθρώπων αλλά και για την εξέλιξή σας. Η έκλειψη στον Λέοντα στις 11 θα τονώσει την ανάγκη σας να εξελιχθείτε επαγγελματικά αλλά κάντε το με ήρεμο τρόπο, μην τσακώνεστε με συναδέλφους, προσέξτε μην εκτεθείτε και να είστε ψύχραιμοι. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς πολλοί θα απολαμβάνετε τη ρομαντική σχέση σας, θα ανταλλάσσετε όρκους και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον, κάποιοι όμως θα είστε ανήσυχοι, ανασφαλείς, θα ερωτευτείτε λάθος άτομο ή θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι. Νέοι έρωτες θα γεμίσουν ρομαντισμό τη ζωή σας από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα χρειάζεστε τη στοργή και την τρυφερότητα των δικών σας ατόμων και συχνά θα τους παραπονιέστε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα είστε δημιουργικοί, ευαίσθητοι και ονειροπόλοι με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 3 Ιανουαρίου, ρομαντικοί έρωτες θα γεννηθούν, θα έρθετε πιο κοντά σε φίλους και στον σύντροφό σας αλλά μπορεί να τους δίνετε περισσότερα από όσα χρειάζονται. Από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη θα υπάρχουν εμπλοκές σε νέες δραστηριότητες και σε οικονομικές συναλλαγές, θα κλείνετε συμφωνίες χωρίς να σκέφτεστε το ρίσκο, θα ξοδεύετε άσκοπα χρήματα αλλά από τις 8 που ορθοδρομεί ο πλανήτης θα ρυθμίσετε αρκετά θέματα. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με γείτονες και με συγγενείς, θα είστε δύσπιστοι, παρορμητικοί, θα προσπαθείτε να κάνετε το καθήκον σας αλλά δεν θα αποφύγετε διαπληκτισμούς με συνεργάτες και δυσκολίες σε ταξίδια. Θα είστε σαφείς, συνεπείς και συγκροτημένοι από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο, τα ταξίδια και οι δημόσιες σχέσεις θα σας αποφέρουν κέρδη, θα ασχοληθείτε με μελέτες και με σπουδές. Θα τολμήσετε να αλλάξετε δουλειά ή θα ενεργοποιηθείτε για να αυξήσετε τα κέρδη σας με τον Άρη στον Κριό από τις 28, θα κινείστε με πολύ γρήγορους ρυθμούς, θα έχετε απαιτήσεις από τους συνεργάτες σας αλλά αν δεν προσέχετε θα εξαντληθείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο από τις 28 θα λύσετε ζητήματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας, θα έχετε έντονη ανάγκη να ανεξαρτητοποιηθείτε από την πατρική οικογένεια και ίσως μετακομίσετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα συγκεντρώνεστε στον στόχο σας, θα ενημερώνεστε για όσα σας ενδιαφέρουν, σπουδές και ταξίδια ευνοούνται, θα είστε λιγομίλητοι, ρεαλιστές και ίσως ξεκινήσετε μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Αλλαγές στο σπίτι και στη σχέση με μέλη της οικογένειας θα σας απαλλάξουν από μπελάδες από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα μετακομίσετε ή θα προασπίσετε την ανεξαρτησία σας. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα αγχώνεστε για λογαριασμούς και για υποχρεώσεις που δεν έχετε ακόμα ρυθμίσει, θα κάνετε αχρείαστα έξοδα ή θα ψάχνετε εναγωνίως γρήγορους τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα είστε απόμακροι και αυστηροί από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, καθυστερήσεις σε μετακινήσεις και διχογνωμίες με αδέλφια ή γείτονες θα σας εκνευρίζουν και θα αντιδράτε απερίσκεπτα. Θα είστε εκδηλωτικοί με τον σύντροφό σας με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα περνάτε αρκετό χρόνο σε ρομαντικές βόλτες ή σε στιγμές χαλάρωσης με φίλους αλλά η ανασφάλεια θα σας κάνει συχνά να παραπονιέστε ή να κάνετε σκηνές ζήλιας. Ευνοούνται οι συμφωνίες, οι δημόσιες σχέσεις και οι μετακινήσεις με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα έχετε λογικά επιχειρήματα, πολλή ενέργεια και θα αποκομίσετε οφέλη από τις επαφές σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου όσοι ταλαιπωρείστε από κάποιες οικογενειακές υποχρεώσεις θα βάλετε τα πράγματα στη θέση τους, θα μετακομίσετε για να έχετε την ησυχία σας και αρκετοί θα τακτοποιήσετε περιουσιακά ζητήματα. Θα καταφέρετε να ξεπεράσετε κάποια εμπόδια στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 12, το εισόδημά σας θα αυξηθεί γιατί θα βρείτε δουλειά ή θα κλείσετε πιο καλή συμφωνία. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα βρείτε τη χρυσή τομή ανάμεσα στο καθήκον και στη διασκέδαση, θα προωθείτε εύκολα τις ιδέες σας αποσπώντας θετικά σχόλια, μπορεί να κάνετε ευχάριστα ταξιδάκια ενώ θα υπερισχύετε στις διαπραγματεύσεις. Θα κάνετε ό,τι μπορείτε με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 14 Νοεμβρίου για να λύσετε τα προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας και θα απαλλαγείτε από άτομα που σας αγχώνουν. Θα κάνετε ριψοκίνδυνα σχέδια για να αυξήσετε το εισόδημά σας από τις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη αλλά δεν θα υπολογίζετε σωστά τα έξοδα, θα σπαταλάτε πολλά χρήματα και πρέπει να συγκρατηθείτε λίγο για να καλύψετε τις τρέχουσες υποχρεώσεις.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Παλιές ερωτικές ιστορίες που άφησαν σημάδια θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου ή θα κάνετε ξεκαθαρίσματα για να απαλλαγείτε από τις επιπτώσεις κάποιων επιλογών σας και θα οργανώσετε προσεκτικά το μέλλον σας. Θα είστε επιφυλακτικοί και ευαίσθητοι από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, δεν θα πείθεστε εύκολα για τις καλές προθέσεις των άλλων, όμως θα προσπαθήσετε να κάνετε πιο αισιόδοξες σκέψεις. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα δεχτείτε ξαφνική πρόταση για δουλειά από παλιό συνεργάτη, θα προσπαθείτε να αναδείξετε τα ταλέντα σας παίρνοντας πολλές πρωτοβουλίες, θα είστε επίμονοι, ισχυρογνώμονες και δεν θα έχετε υπομονή. Οικονομικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα κερδίσετε αρκετά χρήματα από νέες δραστηριότητες και θα ξοδέψετε αρκετά για ταξιδάκια και διασκεδάσεις. Από τις 24 με τον Ερμή στο ζώδιό σας θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον σύντροφο ή  με συνεργάτες σας για να βεβαιωθείτε πως κάποιες δυσκολίες θα ξεπεραστούν, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας γοητευμένα από τον δυναμισμό και το πνεύμα σας. Θα αποφασίσετε να ακολουθήσετε το ένστικτό σας για να πάρετε σημαντικές αποφάσεις με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου, θα ξεκαθαρίσετε ερωτικές σχέσεις αλλά και συνεργασίες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα νιώθετε ανικανοποίητοι από την κοινωνική σας ζωή, κάποιοι φίλοι σας έχουν απογοητεύσει ή δεν υπάρχουν άτομα που σας καταλαβαίνουν και θα δρομολογήσετε αλλαγές αν και θα είστε δύσπιστοι. Από τις 9 με τον Δία στον Ζυγό θα ξεπεράσετε σχέσεις και δυσάρεστες εμπειρίες που σας έκαναν να μελαγχολείτε, θα δείτε αισιόδοξα το μέλλον και θα γίνετε πιο δημιουργικοί και δραστήριοι. Οι έρωτες που θα ξεκινήσουν στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς ίσως είναι ακατάλληλοι ή δεν θα κρατήσουν πολύ, θα έχετε ανάγκη από κατανόηση και τρυφερότητα, οι ερωτευμένοι θα σχεδιάσετε κάτι ρομαντικό αλλά δεν θα λείψουν τα παράπονα και η γκρίνια. Νέοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σας από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν, θα έχετε βοήθεια στις προσπάθειές σας και ίσως ξεκινήσετε μια σχέση. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 23 θα αφυπνιστούν οι αισθήσεις σας, θα εκφράζετε έντονα τα συναισθήματά σας και θα αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας, μια νέα σχέση θα σας χαρίσει παθιασμένες στιγμές και θα έχετε πολλά φλερτ. Θα είστε υπεύθυνοι, σοβαροί και αποφασισμένοι να πετύχετε τους στόχους σας από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με αδέλφια και γείτονες και ίσως σπουδάσετε κάτι. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 οι σκέψεις σας θα περιστρέφονται γύρω από πιθανές επαγγελματικές ευκαιρίες, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, αρκετές μετακινήσεις και τα άτομα που θα γνωρίσετε αυτό το διάστημα θα σας προσφέρουν πολλά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Επαγγελματικά και νομικά ζητήματα που σχετίζονται με την οικογένεια θα βρουν λύση στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα δώσετε προτεραιότητά στα όνειρά σας για να δώσετε νέο νόημα στη ζωή σας και θα ταξιδέψετε με αγαπημένα άτομα. Δεν θα υπάρχουν εμπόδια στον δρόμο για την κοινωνική και επαγγελματική σας καταξίωση από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα είστε δημοφιλείς, επιβλητικοί και πολύ ενθουσιώδεις. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα συζητήσετε με ανώτερους στη δουλειά πώς θα βελτιώσετε τη θέση σας, θα διαφημίσετε το έργο σας, τα σχέδιά σας θα είναι έξυπνα και φιλόδοξα και θα προσπαθήσετε να τα υλοποιήσετε για να ζείτε πιο άνετα. Θα σκέφτεστε τις υποχρεώσεις σας και θα αγχώνεστε με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να προλάβετε, θα είστε τελειομανείς και θα προσπαθείτε να έχετε τον έλεγχο. Θα περνάτε ποιοτικό χρόνο με τους φίλους σας από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, νέες αξιόλογες γνωριμίες θα σας στηρίξουν αν χρειαστεί, θα είστε ενεργοί σε κοινωνικό επίπεδο και θα αποτελείτε σταθερό σημείο αναφοράς για τους αγαπημένους σας. Από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό θα υιοθετήσετε νέες πρακτικές για να πετύχετε τους στόχους σας, νέες συνεργασίες και αλλαγή αντικειμένου θα είναι ρίσκα αλλά μπορεί να αποδώσουν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 Θα κάνετε προσπάθειες να αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία σας ή θα λύσετε οικονομικά θέματα με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα συζητήσετε για νέα ξεκινήματα αλλά να θυμάστε πως αυτό το διάστημα δεν πρέπει να ρισκάρετε. Παλιά χρέη ή δάνεια προς τρίτους θα μπουν σε τάξη από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους, επενδύσεις και επεκτάσεις ευνοούνται, θα ενημερωθείτε για σημαντικά θέματα και θα αποφασίσετε. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα αφοσιωθείτε στη βελτίωση της ζωής σας προσπαθώντας να υλοποιήσετε επαγγελματικές ιδέες, θα ασχοληθείτε με σπουδές και με ταξίδια κι ίσως επενδύσετε συναισθηματικά σε κάποιον που βρίσκεται μακριά. Το άγχος για την κάλυψη των υποχρεώσεών σας θα είναι έντονο με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 20, θα προσπαθήσετε να ελέγξετε τις δαπάνες και να αυξήσετε τα κέρδη για να ηρεμήσετε. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα αναζητάτε νέες πηγές έμπνευσης, θα υλοποιήσετε σχέδια που αφορούν σπουδές και ταξίδια, νομικές και εμπορικές υποθέσεις θα εξελιχθούν ομαλά και θα γνωρίσετε άτομα που σας συνδέουν κοινά ενδιαφέροντα. Ο Άρης στο ζώδιό σας ορθοδρομεί στις 30 και θα αξιοποιείτε την ενέργειά σας σε θετικές αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε γοητευτικοί και πολύ επίμονοι.

ΜΑΪΟΣ 2016

 Η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 6 Μαΐου θα σας παρακινήσει να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες στην προσωπική σας ζωή, θα δείτε πιο σοβαρά σχέσεις που εξελίσσονται ομαλά και θα απαλλαγείτε από άτομα που σας στρεσάρουν. Η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα από τις 10 που ορθοδρομεί ο Δίας, φίλοι θα σας στηρίζουν, θα έχετε καλή απόδοση σε ομαδικές δραστηριότητες και θα πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα σας αγχώνει το αν μπορείτε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας, θα προσπαθείτε να σταθεροποιήσετε το εισόδημά σας για να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν και θα ανησυχείτε για το μέλλον. Αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας θα πάρετε από τις 22 που ορθοδρομεί ο Ερμής, θα συζητήσετε ήρεμα με τον σύντροφό σας για το μέλλον και οι αδέσμευτοι θα προχωρήσετε σε μια νέα ερωτική σχέση. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 νέες διαπραγματευτικές τακτικές θα φέρουν οικονομικά οφέλη, θα τακτοποιήσετε δάνεια και περιουσιακά θέματα, θα ενημερωθείτε για επενδύσεις και για το πώς πρέπει να διαχειρίζεστε τα χρήματά σας. Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας από τις 27 θα νιώθετε μπερδεμένοι, απαισιόδοξοι ή θα αγχώνεστε γιατί θα αργούν να ρυθμιστούν σημαντικά θέματα, παλιοί και νέοι έρωτες θα σας ταλαιπωρούν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

Νέα επαγγελματικές συμφωνίες σας περιμένουν με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 Απριλίου, θα διεκδικήσετε κάτι καλύτερο στον εργασιακό χώρο χωρίς να αποφύγετε την εγωιστική συμπεριφορά σε συνεργάτες και θα φροντίσετε την υγεία σας. Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 6 θα βάλετε σε πιο γερές βάσεις τις προσωπικές σχέσεις και τις συνεργασίες, η επικοινωνία θα είναι ουσιαστική και θα ξεπεράσετε όλα τα εμπόδια. Διάφορα αναπάντεχα γεγονότα θα σας αναγκάζουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμά σας στις 7 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα αυξηθούν οι επαγγελματικές υποχρεώσεις, θα θέλετε να διακριθείτε στον χώρο και θα βάλετε σε νέες βάσεις τη σχέση με συναδέλφους. Από τις 17 με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη έκτακτα έξοδα θα αναστατώσουν τον προϋπολογισμό σας, παλιά χρέη θα πρέπει να ρυθμιστούν ή θα σπαταλήσετε αρκετά χρήματα απερίσκεπτα. Θα είστε καχύποπτοι και ευάλωτοι από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, η επικοινωνία με αδέλφια, συγγενείς και γείτονες θα είναι δύσκολη γιατί θα καταλαβαίνετε τα κίνητρά τους και θα αντιδράτε απότομα, ταξίδια και συμφωνίες θα καθυστερούν. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας οι επιθυμίες σας έρχονται στο προσκήνιο, νέες ερωτικές σχέσεις θα διώξουν τη μοναξιά, καταστάσεις που σας αγχώνουν θα τελειώσουν. Θα υπάρχουν διαμάχες και ένταση με τον σύντροφο ή με συνεργάτες σας από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας, ίσως απομακρύνετε κάποια άτομα ενώ ένας παλιός έρωτας θα επανεμφανιστεί ζητώντας άλλη μια ευκαιρία. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα βελτιωθούν οι προσωπικές σας σχέσεις, θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια σχέση με αξιόλογο άτομο.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Θα είστε γλυκομίλητοι, δημιουργικοί και ρομαντικοί από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα απολαύσετε τρυφερές στιγμές με τον σύντροφό σας, νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν και ίσως υποσχεθείτε περισσότερα από όσα πρέπει. Τα οικονομικά σας επηρεάζονται από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα υπάρχουν ευκαιρίες για κέρδη και οφέλη από επενδύσεις, αλλά μην πάρετε ριψοκίνδυνες αποφάσεις και μειώστε τα έξοδα. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα αμφιβάλετε για την αγάπη ατόμων που είναι κοντά σας, θα είστε παραπονιάρηδες, ονειροπόλοι, μια παλιά αγάπη θα βρεθεί μπροστά σας ή θα νομίζετε πως συναντήσατε τον τέλειο έρωτα αλλά θα απογοητευτείτε. Ο ρομαντισμός και οι έντονες ευαισθησίες θα σας κάνουν εκδηλωτικούς, ονειροπόλους και θα μοιραστείτε γλυκές στιγμές με τον σύντροφό σας με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12, θα ασχοληθείτε με καλλιτεχνικά θέματα ή θα υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα. Ευχάριστες εξελίξεις στον εργασιακό τομέα θα ανυψώσουν το ηθικό σας από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα ανταμειφθείτε για τους κόπους σας, θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα ή θα βρείτε άμεσες και σωστές λύσεις. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα αποκαλυφθούν μυστικά για κοντινά σας άτομα που θα σας προβληματίσουν, όσοι έχετε αδικηθεί θα παραπονεθείτε έντονα, αν και θα δυσκολεύεστε να βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη. Θα είστε υπερβολικά προσεκτικοί στη διαχείριση χρημάτων και συναισθημάτων από τις 25 με τον Κρόνο στον Τοξότη, πρώτο σας μέλημα θα είναι να προφυλάξετε τα κεκτημένα σας αφού αργούν τα νέα ξεκινήματα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού και με οικογενειακά ζητήματα στις 8 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Ίσως αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα προγραμματίσετε μια μετακόμιση που θα βελτιώσει τη ζωή σας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας. Αν υπάρχουν προβλήματα στη σχέση με την οικογένειά σας, θα έχετε τη δυνατότητα να δώσετε εξηγήσεις και να συνεννοηθείτε. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα αντιμετωπίζετε χωρίς ταμπού και φόβους τα προβλήματα που σας απασχολούν, θα εκφράζεστε ελεύθερα όταν βρίσκεστε με την οικογένεια και με τον συγκάτοικό σας, θα κάνετε αλλαγές  στο σπίτι και στη ζωή σας. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο δεν θα ανέχεστε κοντά σας άτομα που δεν έχουν κάτι καλό να προσφέρουν, μπορεί να απομακρύνετε έναν φίλο που δεν φέρθηκε σωστά και δεν θα υποχωρείτε στις διεκδικήσεις σας, ακόμα κι αν προκληθούν εντάσεις και τσακωμοί.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου θα κάνετε συντονισμένες και έντονες προσπάθειες να ανανεωθείτε και να διεκδικήσετε κάτι καλύτερο σε όλους τους τομείς, αξιοποιώντας τη δύναμη και τις ικανότητές σας. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα σας απασχολήσουν οικογενειακά προβλήματα ή θα παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 πρέπει να προσέχετε πώς εκφράζεστε γιατί θα είστε ισχυρογνώμονες, υποκειμενικοί και οι αποφάσεις που θα παίρνετε δε θα είναι πάντα σωστές. Με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 10 θα είστε δυναμικοί και αποφασισμένοι να πετύχετε τους επαγγελματικούς στόχους σας. Ευνοούνται οι δημόσιες σχέσεις, τα ταξίδια, τα σεμινάρια και οι εμπορικές συμφωνίες. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα ταξιδέψετε για λόγους δουλειάς, θα κλείσετε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες, θα αποδείξετε την αξία σας και σε μια μετακίνηση ίσως κάνετε μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Η κοινωνική άνοδος και η εξέλιξη της καριέρας σας θα σας απασχολήσουν έντονα στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα, θα προσπαθήσετε να αποδείξετε την αξία σας αλλά μπορεί να φερθείτε εγωιστικά ή απότομα. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα επικοινωνείτε καλύτερα με τα άτομα γύρω σας, θα συμφιλιωθείτε με κάποιον που τσακωθήκατε, θα προωθήσετε τη δουλειά σας και θα εκφράζεστε με σαφήνεια, αποσπώντας θετικές κριτικές.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Θα είστε γοητευτικοί, ερωτικοί και έτοιμοι να ζήσετε έναν μεγάλο έρωτα από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Θα ξεπεράσετε μια ιστορία που σας πόνεσε, θα ανανεωθείτε, θα απολαμβάνετε το φλερτ και θα αναθερμάνετε τη σχέση σας. Από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα είστε σαφείς, σταθεροί και αντικειμενικοί. Οι αποφάσεις σας θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης, ο λόγος σας τεκμηριωμένος με λογικά επιχειρήματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου κύριο μέλημά σας θα είναι να αυξήσετε τα έσοδά σας χωρίς να χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά. Μπορεί να αποκτήσετε πιο πολλά εφόδια για να είστε ανταγωνιστικοί και γιατί σας αρέσει να μαθαίνετε. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 25 δεν θα αποφύγετε νοσταλγικές ματιές στο παρελθόν για ανθρώπους που βρίσκονται μακριά ή θα μελαγχολήσετε γιατί δεν έχετε υλοποιήσει κάποια όνειρά σας. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου η επιθυμία σας για άνετη ζωή και για ταξίδια θα σας ωθήσει να βρείτε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας σε ό,τι κάνετε και θα επωφεληθείτε από τα ταλέντα σας για να προκόψετε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 2 Νοεμβρίου θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα εκφράζετε τις απόψεις σας με πάθος. Θα αλλάξετε αρκετά πράγματα στη ζωή σας, καλό είναι όμως να σκέφτεστε πριν αποφασίσετε για να μην κάνετε επιπόλαιες κινήσεις. Μια παράλληλη ή κρυφή σχέση θα απασχολεί τον νου και την καρδιά σας με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8. Θα ζήσετε έντονες στιγμές αλλά παράλληλα θα αυξηθεί η ανασφάλειά σας. Όσοι δεν έχετε ξεπεράσει παλιές καταστάσεις θα νιώθετε νοσταλγία ή απογοήτευση. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα δώσετε τέλος σε σχέσεις και συνεργασίες που έχουν φθαρεί και θα βάλετε όρια στα άτομα που θα συνεχίσουν να υπάρχουν δίπλα σας. Για να δώσετε ψήφο εμπιστοσύνης σε νέους έρωτες θα πρέπει να το αξίζουν. Θα κάνετε αυστηρή κριτική στον εαυτό σας από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό, προσπαθώντας να βρείτε τα λάθη σας. Ίσως επιλέξετε τη μοναξιά για να αποφορτιστείτε και να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Όσοι θέλετε να αυξήσετε το εισόδημά σας θα έχετε καλά νέα από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη. Θα σας συμπαρασταθούν άτομα με γνώσεις και θα βρείτε δουλειά, θα ρυθμίσετε υποχρεώσεις ή θα ενημερωθείτε για οικονομικά θέματα. Πρέπει να προσέχετε τα έξοδά σας στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους και να αποφύγετε λάθη σε οικονομικές συναλλαγές. Οι εκκρεμότητες σε φορολογικά ή περιουσιακά ζητήματα θα σας αγχώσουν.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Θα είστε εξωστρεφείς, σταθεροί και μαχητικοί από τις 8 Οκτωβρίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα κάνετε εποικοδομητικές συζητήσεις, θα ταξιδέψετε, θα έχετε ευχάριστες επαφές με φίλους, νέες αξιόλογες γνωριμίες και ίσως ξεκινήσετε μια σχέση. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα είστε επιφυλακτικοί, θα αποφεύγετε τις συζητήσεις που αφορούν εσάς και τα σχέδιά σας αλλά θα κάνετε εξαίρεση για λίγα έμπιστα άτομα. Η εξομολόγηση σε αγαπημένα άτομα θα σας βοηθήσει να εκτονωθείτε και να χαλαρώσετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου θα απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν προβλήματα, θα ξεπεράσετε αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος και θα χαράξετε μια νέα πορεία, παρέα με λίγα αγαπημένα άτομα, χωρίς να λέτε μεγάλα λόγια. Η ανάγκη σας για τρυφερότητα και ασφάλεια στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα σας φέρει πιο κοντά στον σύντροφό σας. Όσοι είστε μόνοι θα βρεθείτε με φίλους για να μοιραστείτε τις σκέψεις σας και να χαλαρώσετε σε οικείο περιβάλλον.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Θα έχετε ευχάριστα γεγονότα στον επαγγελματικό τομέα από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη. Νέες ευκαιρίες θα σας γεμίσουν αισιοδοξία, οι ικανότητές σας θα εκτιμηθούν από συνεργάτες και ανωτέρους. Θα είστε αποδοτικοί και δραστήριοι. Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα αναζητήσετε την παρέα αγαπημένων φίλων, θα είστε εκδηλωτικοί, αλλά θα παρεξηγείστε εύκολα αν κάτι δεν γίνεται όπως το επιθυμείτε. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα αποκαλυφθούν αλήθειες που αγνοούσατε για μια παλιά σχέση που σας πλήγωσε ή για έναν άνθρωπο που εμπιστεύεστε. Χρειάζεστε ξεκούραση και ηρεμία. Μην αγχωθείτε για όσα εκκρεμούν. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα αναγκαστείτε να ενεργοποιηθείτε για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα βρείτε τρόπους να ρυθμίσετε δάνεια και υποχρεώσεις και θα δουλέψετε σκληρά για να πετύχετε. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα παρουσιαστούν άτομα που θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο ή να προωθήσετε την εικόνα σας. Μην είστε επικριτικοί με τους ανθρώπους που σας αγαπάνε. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα νιώθετε κουρασμένοι από τις απαιτήσεις της δουλειάς και μπορεί να ψάξετε για νέα θέση εργασίας. Είναι πιθανό να τσακωθείτε με συναδέλφους αλλά θα ηρεμήσετε γρήγορα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο. Ίσως αναθεωρήσετε κάποιες φιλίες ή τη σχέση σας με άλλα μέλη μιας ομάδας. Θα θελήσετε να επιβάλετε τις απόψεις σας και θα σχολιάζετε αρνητικά ό,τι σας δυσαρεστεί. Από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα θα μπορέσετε να υπερασπιστείτε τα επαγγελματικά σας δικαιώματα ή θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, αξιοποιώντας τις ικανότητές σας, τα ταλέντα και τις φιλίες σας. Θα είστε η ήρεμη δύναμη στις παρέες από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο. Θα απαιτείτε καλή συμπεριφορά και πειθαρχία, θα τιμάτε τις φιλίες σας και θα αναδείξετε τις ικανότητές σας μέσα από συλλογική δουλειά και ομαδικές δραστηριότητες. Ακόμα και αν βρίσκεστε σε διακοπές θα σας απασχολήσει η επαγγελματική σας πορεία στις 14 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα και θα συζητήσετε τα σχέδιά σας με μέλη της οικογένειας ή με φίλους. Μπορεί να μην είστε ιδιαίτερα επικοινωνιακοί και να απομονώνεστε συχνά, όμως ο Ερμής στον Ζυγό από τις 27 θα σας φέρει πιο κοντά σε αγαπημένα άτομα. Θα επιτρέψετε να σας πλησιάσουν, να σας συμπαρασταθούν και να σας συμβουλέψουν. Μια παλιά αγάπη ίσως αναθερμανθεί στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς ή θα νιώσετε νοσταλγία για μια σχέση που έληξε άδικα. Θα είστε επιφυλακτικοί, ζηλιάρηδες και θα αγχώσετε τον σύντροφό σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Θα δρομολογήσετε επαγγελματικές υποθέσεις, θα συζητήσετε για συμφωνίες και θα οργανώσετε το πρόγραμμά σας στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Θα είστε αυστηροί με τους άλλους και ίσως παρεξηγηθείτε με συγγενείς ή γείτονες. Από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο θα έχετε έντονες πνευματικές αναζητήσεις και θα επιδιώξετε να ασχοληθείτε με διάφορες δραστηριότητες που θα ανοίξουν νέες προοπτικές στη ζωή σας. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα συζητήσετε τα σχέδιά σας για το μέλλον με ένα άτομο που εμπιστεύεστε. Υποθέσεις που σχετίζονται με νόμους και με το εξωτερικό θα τακτοποιηθούν και κάποιος από μακριά θα εισβάλλει στη ζωή σας. Ένας έρωτας μπορεί να προκύψει μέσα από το φιλικό σας περιβάλλον από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα έχετε συμπαράσταση από φίλους, θα γνωρίσετε κόσμο και θα διασκεδάσετε. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα προβάλετε τις επαγγελματικές σας ικανότητες και θα προωθήσετε την καριέρα σας αξιοποιώντας κάποιες σημαντικές γνωριμίες. Τα λόγια σας θα είναι ξεκάθαρα και θα πείθετε εύκολα τους άλλους. Η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο από τις 25 και θα φέρει αναστάτωση σε κοινωνικές και φιλικές επαφές. Ίσως απογοητευτείτε από τη συμπεριφορά ενός φίλου. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα και θα καθυστερούν οικονομικές συμφωνίες, προαγωγές και ξεκινήματα στον εργασιακό χώρο. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα κάνετε σημαντικές και εξτρεμιστικές αλλαγές στην καθημερινή σας ζωή, θέλοντας να αντιμετωπίσετε δραστικά τα προβλήματα στον εργασιακό χώρο, αλλά και κάποια θέματα υγείας. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 31 οι φιλελεύθερες ιδέες μπορεί να σας φέρουν σε σύγκρουση με συντηρητικά άτομα της οικογένειάς σας. Δεν θα συνεννοηθείτε εύκολα γιατί θα είστε ανυπόμονοι.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 2 Ιουνίου θα ανησυχήσετε για την πορεία των οικονομικών σας και θα καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και να εξασφαλίσετε κάποιες πηγές εισοδήματος για να νιώσετε ασφάλεια. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 θα λάμψετε στον επαγγελματικό χώρο. Θα βρείτε δουλειά, θα θαυμάσουν τα ταλέντα σας, θα δικτυωθείτε και θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία. Η πορεία των οικονομικών σας θα βελτιωθεί πολύ από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Έσοδα που δεν περιμένατε θα σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα έχετε καλά νέα για ένα φορολογικό ή περιουσιακό ζήτημα. Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς από τις 13 ο κίνδυνος να κάνετε λάθη στην προσωπική σας ζωή είναι μεγάλος. Λόγω της ανάγκης σας να ζήσετε τον μεγάλο έρωτα δε θα συνειδητοποιείτε τα ελαττώματα του συντρόφου σας και μπορεί να μπλέξετε σε μια ακατάλληλη σχέση. Ο ανάδρομος Κρόνος θα περάσει στο ζώδιό σας στις 15 και θα πρέπει να ξεμπερδέψετε με όλες τις εκκρεμότητες και να αποδείξετε πως έχετε αντιληφθεί πλήρως όσα διδαχτήκατε τα τελευταία χρόνια. Σχέσεις και συνεργασίες που δεν οδηγούν κάπου πρέπει πια να τερματιστούν. Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 16 θα ενημερωθείτε για περιουσιακά και ασφαλιστικά θέματα. Ίσως τακτοποιήσετε μια οικονομική εκκρεμότητα ή θα πάρετε πληροφορίες για μια επένδυση. Θα επιδιώκετε να ζήσετε έντονα από τις 24 με τον Άρη στον Καρκίνο. Οι περιπέτειες θα σας γοητεύουν και ίσως σχεδιάσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα δημιουργήσετε μια ερωτική σχέση με άτομο που ζει μακριά.

ΜΑΪΟΣ 2015

Με τον Ερμή στους Διδύμους όλο τον Μάιο θα φροντίσετε να τακτοποιήσετε οφειλές και οικονομικές εκκρεμότητες. Θα ενημερωθείτε για επενδύσεις ή θα οργανώσετε καλύτερα τον προϋπολογισμό σας για να μην βρεθείτε αργότερα σε δύσκολη θέση. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4 θα είστε ανήσυχοι και προβληματισμένοι. Ίσως φερθείτε αυταρχικά στον σύντροφό σας ή θα τον αδικήσετε άθελά σας. Μην αφήσετε τους φόβους και την ανασφάλεια να δημιουργήσουν προβλήματα στις σχέσεις σας. Τα όνειρά σας θα είναι πιο εύκολο να πραγματοποιηθούν από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Ένας νέος έρωτας με άτομο από μακριά, σπουδές και σεμινάρια, καινούριες προοπτικές για την επαγγελματική σας ζωή θα σας γεμίσουν αισιοδοξία και χαρά. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 12 Μαΐου θα εμπλακείτε σε δαιδαλώδεις συζητήσεις για τη διαχείριση οικονομικών θεμάτων ή θα παρουσιαστούν περιουσιακά, φορολογικά ή ασφαλιστικά ζητήματα που θα σας αγχώσουν. Βάλτε προτεραιότητες για να μην εξαντληθείτε. Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 18 θα ξεκαθαρίσετε τα συναισθήματά σας, θα κάνετε μια νέα σχέση ή μια συνεργασία και όσοι έχετε ήδη ένα σταθερό δεσμό θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 προσέξτε οικονομικά θέματα στα οποία εμπλέκονται τρίτοι, γιατί μπορεί να χάσετε χρήματα. Θα καθυστερούν να ρυθμιστούν όσα περιουσιακά ή φορολογικά ζητήματα εκκρεμούν και ίσως παρουσιαστεί ένα παλιό χρέος.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Η παρουσία του Άρη στον Ταύρο όλο τον μήνα σας προτρέπει να ξεκαθαρίσετε σχέσεις και συνεργασίες που δεν εξελίσσονται θετικά. Θα είστε απόλυτοι, επίμονοι και δεν θα δέχεστε αντιρρήσεις. Αρκετοί θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και όσοι ξεκινήσετε κάτι τώρα θα νομίζετε πως βρήκατε το άλλο σας μισό. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 4 θα κάνει πιο έντονη την απαισιοδοξία και την εξάντλησή σας. Ταλαιπωρήστε από παλιά λάθη και πρέπει να ανασυγκροτηθείτε για να ξεπεράσετε τις δύσκολες στιγμές. Από τις 8 που ορθοδρομεί ο Δίας θα διευκολυνθεί η εξέλιξη της καριέρας σας. Θα βρείτε νέα θέση εργασίας, θα διακριθείτε και θα αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια από ανωτέρους. Θα πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο. Η ερωτική και η επαγγελματική σας ζωή θα βελτιωθούν πολύ από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Νέες επενδύσεις, επιχειρηματικές δραστηριότητες ή κληρονομικά ζητήματα θα φέρουν κέρδη. Από τις 17 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τα κοντινά σας άτομα γιατί θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά, θα παρεξηγείτε αυτά που σας λένε και θα ψάχνετε συνέχεια να βρείτε τι κρύβεται πίσω από τα λόγια των άλλων. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 θα αλλάξετε τη διατροφή σας, θα απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και ίσως ξεκινήσετε κάποιο άθλημα ή γυμναστική. Αρκετοί θα θελήσετε να ανακαινίσετε τον εργασιακό χώρο ή θα κάνετε νέες συνεργασίες.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Εργασιακά θέματα θα είναι στο προσκήνιο όλο το μήνα με την παρουσία του Άρη στον Κριό και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16. Οι υποχρεώσεις σας θα είναι αυξημένες, θα φορτσάρετε για να τις καλύψετε και πρέπει να προσέχετε την υγεία σας για να αντέξετε. Λόγω της έντασης μπορεί να προκύψουν προβλήματα με συνεργάτες. Θα είστε επικριτικοί με άτομα που σας προκαλούν προβλήματα και θα απομακρύνετε από κοντά σας γνωστούς και φίλους που δεν θέλετε πια, στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Μην βιαστείτε για να μη μετανιώσετε αργότερα. Από τις 13 του μήνα με τον Ερμή στους Ιχθύς θα ασχοληθείτε με τα παιδιά και με το σύντροφό σας. Θα δείχνετε τα συναισθήματά σας, θα προσπαθείτε να κάνετε χαρούμενα τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα μιλάτε σε όλους για τις επιθυμίες και για τα σχέδιά σας. Μια καλή περίοδος για την προσωπική σας ζωή ξεκινά στις 17 με την Αφροδίτη στον Ταύρο. Θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα έρθετε πιο κοντά με το σύντροφό σας και θα μοιραστείτε τρυφερές ευτυχισμένες στιγμές. Όσοι έχετε μια σχέση που δεν θέλετε να αποκαλυφθεί να είστε πολύ προσεκτικοί στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς. Μην επιτρέψετε να σας φορτώσουν με ενοχές και αναγνωρίστε στον εαυτό σας δικαίωμα στην ευτυχία. Με τον Ερμή στον Κριό από τις 31 θα βρείτε δουλειά, θα κερδίσετε την αποδοχή των συνεργατών σας ή θα αρχίσετε γυμναστική.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 4 Φεβρουαρίου θα διεκδικήσετε καλύτερες συνθήκες εργασίας, μια νέα θέση ή θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας για να προωθήσετε την καριέρα σας. Σίγουροι για την αξία σας θα οργανώσετε τα πλάνα σας για το μέλλον, όμως προσέξτε μήπως σας παρασύρει ο ενθουσιασμός σε βιαστικές κινήσεις. Θα εξομαλυνθούν οικογενειακές διαφορές και θέματα ακίνητης περιουσίας από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Η διάθεσή σας θα φτιάξει, θα συνεννοείστε καλύτερα και θα αποφασίζετε σωστά. Με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου θα αποφασίσετε ξαφνικά να κάνετε μετακόμιση ή να ανακαινίσετε το χώρο σας. Θα διοργανώσετε στα γρήγορα ένα πάρτι για τα αγαπημένα σας άτομα και θα διασκεδάσετε. Η Αφροδίτη και ο Άρης θα βρίσκονται στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου και θα είστε ανταγωνιστικοί στον εργασιακό χώρο. Δύσκολα θα συγκρατείτε τον εκνευρισμό σας αν κάτι σας ενοχλεί, όμως θα υπάρξουν ευκαιρίες να δείξετε τις ικανότητές σας και να κλείσετε καλές συμφωνίες ή να τακτοποιήσετε όλες τις υποθέσεις σας με τρόπο που θα σας ικανοποιήσει απόλυτα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

 Κάτι θα αλλάξει στο σπίτι σας ή στις συνθήκες διαβίωσης από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Θα αποκτήσετε συγκάτοικο, θα μετακομίσετε, θα κάνετε αλλαγές στη διακόσμηση ή θα έχετε πολλές επαφές με την οικογένειά σας. Στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο νομικά και επαγγελματικά θέματα θα σας αγχώσουν. Ίσως αποκαλυφθούν δεδομένα που δεν ξέρατε και θα πρέπει να αλλάξετε τρόπο αντιμετώπισης.Από τις 12 με τον Άρη στους Ιχθύς θα προσπαθείτε να αποσπάσετε όρκους αγάπης από το σύντροφό σας για να νιώθετε ασφαλείς. Μπορεί να γίνετε χειριστικοί ή γκρινιάρηδες. Ίσως εμφανιστεί μια παλιά αγάπη ή θα ζήσετε έναν πλατωνικό έρωτα. Αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο θα κάνετε με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 20 Ιανουαρίου. Αν σκέφτεστε να συγκατοικήσετε ή να μετακομίσετε θα το κάνετε τώρα βιαστικά, για να κερδίσετε χρόνο. Αν θέλετε να μετακομίσετε ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι σας να είστε προσεκτικοί από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο, για να μην το μετανιώσετε αργότερα. Πλησιάστε ένα άτομο της οικογένειάς σας που χρειάζεται κατανόηση και στήριξη. Ένας ρομαντικός έρωτας θα παρουσιαστεί στη ζωή σας από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αλλά και όσοι έχετε ήδη σχέση θα έρθετε πιο κοντά στο σύντροφό σας και θα κάνετε σχέδια για το μέλλον σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Με το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 5 Δεκεμβρίου θα προκύψουν κάποιες εκκρεμότητες στο σπίτι ή θα σας απασχολήσουν οικογενειακά θέματα. Όμως θα μπορέσετε με λίγη καλή θέληση να τα τακτοποιήσετε. Τα λάθη που κάνατε παλιά στη διαχείριση των χρημάτων σας θα σας απασχολήσουν στις 6 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να καλύψετε τις ανάγκες σας. Από τις 10 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο θα εκφράζετε με αποφασιστικότητα και θέρμη τις απόψεις σας και θα πετυχαίνετε πιο εύκολα τους στόχους σας. Η επικοινωνία με αδέλφια και φίλους θα είναι πιο σαφής και εύκολη. Θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις, θα συνδυάσετε δουλειά και διασκέδαση, θα γνωρίσετε κόσμο και ίσως προκύψει μια σοβαρή και σταθερή σχέση. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα σας κάνει ετοιμόλογους και αποφασιστικούς. Θα κλείσετε μια καλή εμπορική συμφωνία, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις και θα προωθήσετε τις ιδέες σας. Είναι καλή μέρα για να προσεγγίσετε τα αδέλφια σας και να λύσετε μια παρεξήγηση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Η προσωπική σας ζωή θα έρθει στο προσκήνιο στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο. Θα προσπαθήσετε να καλοπιάσετε το σύντροφό σας με χάδια και φροντίδα και ίσως δαπανήσετε αρκετά χρήματα για χάρη του. Προσέξτε όμως να μην τον κουράσετε με τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις και με τους ανεξήγητους φόβους σας. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 9 του μήνα θα ξεπεράσετε τις ανασφάλειές σας και θα είστε κοινωνικοί και αρκετά κεφάτοι. Δεν θα πάψετε να κοιτάτε με καχυποψία γύρω σας, αλλά τουλάχιστον θα είστε πιο εξωστρεφείς και θα βελτιωθεί η σχέση με το σύντροφό σας ή θα προσεγγίσετε ερωτικά ένα άτομο από τα αρκετά που θα γνωρίσετε αυτό το διάστημα. Θα μπορέσετε να βελτιώσετε τα οικονομικά σας από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη και θα μπορέσετε να αγοράσετε πράγματα που σας αρέσουν ή για να κάνετε ένα ταξίδι. Μια νομική υπόθεση, μια συμφωνία που σχετίζεται με το εξωτερικό ή ένα επαγγελματικό ξεκίνημα θα σας αποφέρουν κέρδη στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη και θα διαχειριστείτε προσεκτικά τα χρήματά σας. Θα έχετε φόρτο εργασίας στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού. Θα προκύψουν νέες συνεργασίες με καλές προοπτικές ή θα βρείτε λύση σε ένα οικονομικό θέμα. Ίσως δαπανήσετε χρήματα για τον εργασιακό σας χώρο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Ο Ερμής ανάδρομος στο ζώδιό σας από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου θα φέρει μπερδέματα στην επικοινωνία με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη, παράλληλα όμως θα σας δώσει την ευκαιρία να ρυθμίσετε εκκρεμότητες του παρελθόντος. Φροντίστε τη διατροφή και την υγεία σας στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και προσπαθήστε να ελέγξετε τα νεύρα σας. η κατάσταση στον εργασιακό χώρο θα είναι έκρυθμη και θα δυσκολευτείτε να συνεννοηθείτε με τους συνεργάτες σας. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα φέρει νοσταλγικές σκέψεις για έναν παλιό έρωτα και θα σας απασχολήσουν παλιά λάθη ή αβεβαιότητα για το μέλλον. Αυτές τις μέρες ίσως ξεκινήσετε μια σχέση που για κάποιους λόγους θα πρέπει να παραμείνει μυστική. Στις 24 πραγματοποιείται έκλειψη Ηλίου στο ζώδιό σας και θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές κυρίως στην προσωπική σας ζωή. Θα είστε επίμονοι και αισιόδοξοι, μην κάνετε όμως βιαστικές κινήσεις. Θα πετύχετε τους στόχους σας μόνο αν είστε προσεκτικοί και ανοιχτόμυαλοι. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 θα είστε γεμάτοι σιγουριά και ενθουσιασμό και θα δρομολογήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο. Σε μια μετακίνηση θα κάνετε μια σημαντική γνωριμία.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Κάποια μυστικά θα έρθουν στην επιφάνεια από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό ή θα μάθετε πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση. Θα έχετε δίπλα σας ελάχιστους δικούς σας ανθρώπους και αρκετές φορές θα μένετε μόνοι για να ηρεμήσετε και να ανασυγκροτηθείτε. Θα αφιερώσετε χρόνο σε καλούς φίλους από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο ή θα επιδιώξετε να κάνετε κάποιες γνωριμίες που πιστεύετε ότι θα σας βοηθήσουν στις μελλοντικές σας επιδιώξεις. Μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε ερωτική και θα ξαφνιαστείτε ευχάριστα, αν και θα διστάσετε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας. Στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς δεν θα αντέχετε να ασχοληθείτε με τα συνηθισμένα σας καθήκοντα. Θα συναντηθείτε με φίλους, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και δεν θα πείτε όχι σε μια ερωτική εμπειρία που μάλλον πρέπει να μείνει κρυφή. Θα προσπαθήσετε με κάθε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας μετά τις 14 με τον Άρη στον Τοξότη. Θα είστε πεισματάρηδες και επίμονοι και ίσως κάνετε λάθη. Θα νιώσετε μόνοι και άκεφοι στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα θελήσετε να ενεργοποιηθείτε για να βγείτε από το αδιέξοδο. Χρειάζεστε την παρουσία ατόμων που σας αγαπούν, μη διστάσετε λοιπόν να ζητήσετε τη συμπαράστασή τους.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Μια ευχάριστη επαγγελματική πρόταση και συζητήσεις για την εξέλιξη της καριέρας σας θα σας απασχολήσουν τις δυο πρώτες εβδομάδες του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. Με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 10 Αυγούστου θα σκεφτείτε να μετακομίσετε, να βρείτε συγκάτοικο ή να κάνετε αλλαγές στο σπίτι. Ένα οικογενειακό θέμα θα σας ενοχλήσει αλλά πρέπει να φανείτε επιεικείς. Θα είστε εσωστρεφείς και συγκρατημένοι από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο. Θα εκλογικεύετε τα συναισθήματά σας, θα ασκείτε έντονη κριτική και δεν θα αφήνετε φίλους και γνωστούς να σας ζαλίζουν με τις απαιτήσεις τους. Θα είστε επιλεκτικοί και απόλυτοι στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Χωρίς να διστάσετε θα απομακρύνετε ανθρώπους που σας δυσαρεστούν ή σας κουράζουν και θα πλησιάσετε νέους φίλους που φαίνονται ενδιαφέροντες.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Θα αξιοποιήσετε την παρουσία του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα, να ρυθμίσετε εκκρεμότητες, δάνεια και ασφάλειες και για να πάρετε πληροφορίες για επικερδείς επενδύσεις. Θα χρησιμοποιήσετε τις γνωριμίες σας για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια ή για να κλείσετε μια συμφωνία στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Θα συζητήσετε με τα αδέλφια σας ή με άλλους συγγενείς για να λύσετε μια παρεξήγηση, αλλά θα είστε λιγομίλητοι και καχύποπτοι. Η καριέρα σας θα ευνοηθεί από τις 16 με την είσοδο του Δία στον Λέοντα. Θα πάρετε προαγωγή, θα προβάλετε τις ικανότητές σας, θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα κερδίσετε το θαυμασμό των ανωτέρων σας. Η Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 18 Ιουλίου θα σας κάνει υπερευαίσθητους και θα ζητήσετε τη συνδρομή δικών σας ατόμων για να ανταπεξέλθετε σε κάποιες υποχρεώσεις. Αν σας απασχολούν επαγγελματικά προβλήματα ή διλήμματα η Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 27 θα σας βοηθήσει να πάρετε σωστές αποφάσεις και να βγείτε από τη δύσκολη θέση. Θα έχετε την εύνοια των συναδέλφων ή των ανωτέρων σας, θα πάρετε προαγωγή ή θα κλείσετε καλές συμφωνίες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Αρκετοί θα αξιοποιήσετε την παρουσία της Αφροδίτης στον Ταύρο μέχρι τις 22 για να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και να καταστρώσετε σχέδια για το μέλλον με το σύντροφό σας. Από τις 7 μέχρι τις 16 με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο θα υπάρξουν δυσκολίες σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, σε νομικά θέματα και μακρινά ταξίδια. Από τις 17 μέχρι το τέλος του μήνα θα παρουσιαστούν προβλήματα σε τραπεζικές συναλλαγές, σε επενδύσεις και σε οικονομικές συμφωνίες. Θα ανησυχήσετε για την εξέλιξη ενός οικονομικού θέματος στις 13 με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις σπατάλες και μην υπογράψετε συμφωνίες αν δεν τις μελετήσετε καλά. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 27 είναι ευνοϊκή για τη ρύθμιση νομικών και επαγγελματικών θεμάτων. Μην μπλεχτείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες και μείνετε πιστοί στις ιδέες σας.

MAΪΟΣ 2014

Τις πρώτες μέρες του μήνα κάποιοι θα σκεφτείτε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας ή θα δείξετε την αφοσίωσή σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7 θα έρθετε σε επαφή με πολύ κόσμο, θα μιλήσετε για συμφωνίες και δεσμεύσεις, αν και ίσως αλλάξετε γνώμη αργότερα. Κάντε με προσοχή τις οικονομικές σας συναλλαγές και αποφύγετε τα ρίσκα. Δεν θα μπορέσετε να κρύψετε τον εκνευρισμό σας στις 14 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό και θα διαπληκτιστείτε με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη. Θα είστε πολύ καλύτερα στις 24 με το τρίγωνο Δία Κρόνου και θα ασχοληθείτε με την επέκταση της δουλειάς σας ή με κάτι άλλο δημιουργικό. Μια δυσκολία στον οικονομικό τομέα θα σας αποσυντονίσει για λίγο στις 28 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Αποφύγετε τις σπατάλες και ρυθμίστε μια εκκρεμότητα που επείγει.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Στις αρχές του μήνα θα είστε λίγο απαισιόδοξοι για την έκβαση των υποθέσεών σας, αλλά από τις 6 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς η διάθεσή σας θα φτιάξει, θα συνέλθετε και θα ασχοληθείτε με την εξέλιξη των ερωτικών σας κυρίως σχέσεων. Οι ανασφάλειες για το μέλλον θα επανέλθουν στις 15 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό και θα απομονωθείτε για να επανεξετάσετε τα θέματα που σας απασχολούν. Προσέξτε την υγεία σας και μην αφήσετε το άγχος να σας αποδιοργανώσει. Το τελευταίο δεκαήμερο του Απριλίου θα προκύψουν απρόοπτα γεγονότα στον εργασιακό χώρο που θα σας αναγκάσουν να αλλάξετε τον τρόπο δράσης σας και να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Ο Ερμής στον Ταύρο από τις 24 θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε το γάμο σας. Με την έκλειψη στις 29 στον Ταύρο θα ξεκινήσει νέο κεφάλαιο στην προσωπική σας ζωή.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Ο ανάδρομος Άρης όλο τον Μάρτιο θα σας ωθεί να ξεκουράζεστε περισσότερο, να αφιερώσετε χρόνο στον εαυτό σας και ίσως να απομονωθείτε όταν νιώθετε πιεσμένοι. Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η του μήνα θα σας φτιάξει τη διάθεση. Θα είστε κοινωνικοί, ανέμελοι και έτοιμοι για προκλήσεις και για ερωτικές περιπέτειες.  Η Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 θα δημιουργήσει ευκαιρίες για οικογενειακές συγκεντρώσεις, όπου ίσως δημιουργηθεί μια όμορφη σχέση. Θα έρθετε πιο κοντά στους γονείς ή στους φίλους σας και θα απομακρύνετε κάποιους που δεν συμπαθείτε. Από τις 6 που ο Δίας ορθοδρομεί θα μπορέσετε να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο, να ρυθμίσετε θέματα σπουδών ή ένα νομικό ζήτημα. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 16 ευνοεί την ουσιαστική επαφή με άτομα που εκτιμάτε. Ίσως χρειαστεί να συμπαρασταθείτε σε έναν φίλο ή να στηρίξετε κάποιον που βρίσκεται σε δύσκολη θέση. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 17 θα θελήσετε να εκφράσετε με ρομαντικό τρόπο τα συναισθήματά σας. προσέξτε όμως μην το παρακάνετε ή μην πάρετε στα σοβαρά έναν έρωτα που δεν αξίζει. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε ένα νέο ξεκίνημα, να τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες και να φροντίσετε τη φυσική κατάσταση και την υγεία σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στο Ζυγό όλο το Φεβρουάριο η διάθεσή σας θα εναλλάσσεται, αλλά η Αφροδίτη που ορθοδρομεί σας βοηθά να σκέφτεστε και να εκφράζεστε καλύτερα. Ο ανάδρομος Ερμής θα φέρει διαφωνίες με τα παιδιά σας, καβγαδάκια με τον ερωτικό σας σύντροφο και από τις 13 Φεβρουαρίου ασυνεννοησία και εντάσεις στην οικογένεια. Το τετράγωνο Ήλιου Κρόνου στις 11 θα αποκαλύψει προβλήματα στη σχέση σας με ένα συγγενή και ίσως αντιδράσετε άσχημα ή επιπόλαια. Με την Πανσέληνο στο ζώδιο του Λέοντα στις 15 ανακινούνται θέματα καριέρας και ίσως χρειαστεί να παραμελήσετε την οικογένειά σας, για να φανείτε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. προσέξτε μήπως προβάλετε με λάθος τρόπο τις ικανότητες ή τις φιλόδοξες επιδιώξεις σας. Στις 16 Φεβρουαρίου μη διστάσετε να ζητήσετε συμπαράσταση από ένα συγγενή, θα σταθεί δίπλα σας και θα νιώσετε ανακούφιση. Στις 25 με το εξάγωνο Αφροδίτης Κρόνου θα τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα ή θα συμφιλιωθείτε με το σύντροφό σας. Στις 26 το τετράγωνο Δία Ουρανού θα σας βάλει στον πειρασμό να αλλάξετε δουλειά ή τρόπο ζωής, αλλά καμμιά αλλαγή δεν πρέπει να γίνει χωρίς προσεκτικό σχεδιασμό.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο Ιανουάριος σας βρίσκει υπερκινητικούς και ανήσυχους, γιατί θέλετε να τακτοποιήσετε όλες σας τις υποχρεώσεις, αλλά θα συμβαίνουν απρόοπτα γεγονότα, που θα σας καθυστερούν. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω, σε σύνοδο με τον κυβερνήτη σας, θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς σας λείπει και να δραστηριοποιηθείτε για να αλλάξετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή.

Μην είστε βιαστικοί και απρόσεκτοι, για να αποφύγετε αστοχίες και ατυχήματα. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα είστε ευάλωτοι και συναισθηματικοί. Θα επιδιώξετε την παρέα ατόμων που σας αγαπούν και θα σχεδιάσετε μια εξόρμηση ή μια ρομαντική βραδιά με το σύντροφό σας. Μπορεί να μπείτε σε πειρασμό να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια με ένα άτομο ακατάλληλο για εσάς ή να ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα ευνοήσει θέματα που σχετίζονται με το σπίτι και την οικογένειά σας. μπορεί να αλλάξετε σπίτι, να κάνετε μια αγοραπωλησία, να βρείτε συγκάτοικο ή να αξιοποιήσετε την περιουσία σας.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close