Ταύρος 2014-2017

Ταύρος 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Η Αφροδίτη στον Τοξότη από την 1η Δεκεμβρίου θα βοηθήσει να τακτοποιήσετε τις οικονομικές, νομικές ή φορολογικές εκκρεμότητες που σας άγχωναν, νέες δραστηριότητες θα φέρουν περισσότερα έσοδα ή μια επένδυση θα αποβεί κερδοφόρα. Μεγάλες σπατάλες και κακοδιαχείριση φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου, τακτοποιήστε τις οφειλές σας, αποφύγετε τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις, τον δανεισμό και τις υπερβολές.  Από τις 3 μέχρι τις 23 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη θα τακτοποιήσετε ένα παλιό χρέος. θα έρθουν καθυστερημένα κέρδη από επενδύσεις ή θα εισπράξετε οφειλές, η περίοδος αυτή όμως απαιτεί σωστή διαχείριση και συνετές αποφάσεις. Θα είστε επιθετικοί και ζηλιάρηδες από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, οι ερωτικές σχέσεις θα έχουν ένταση και πάθος, νέοι έρωτες θα σας αναστατώσουν αλλά θα εκδικηθείτε κάποιον που σας πλήγωσε. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα δείτε πιο αισιόδοξα την πορεία των οικονομικών σας, θα καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας και αρκετοί θα κερδίσετε χρήματα από επενδύσεις, από ταξίδια και από την αξιοποίηση ακίνητης περιουσίας. Θα αφιερώνετε πολύ χρόνο σε σπουδές και σε μελέτη ζητημάτων που σας ενδιαφέρουν από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα ξεκινήσετε μια σχέση με άτομο από μακριά ή θα ταξιδέψετε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Η ανάγκη σας για σταθερότητα θα είναι πολύ έντονη με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 4 Νοεμβρίου, θα απομακρύνετε πρόσωπα που σας προκαλούν ανασφάλεια και θα επικεντρωθείτε στις αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας. Θα εξετάσετε τρόπους για να κερδίσετε χρήματα από επενδύσεις από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα είστε εύστροφοι, αισιόδοξοι αλλά ίσως αποφασίσετε επιπόλαια για κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα. Από τις 7 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα αναζωπυρωθεί το πάθος για τον σύντροφό σας, η κτητικότητα και η ζήλια θα δημιουργήσουν προβλήματα σε κάποιες σχέσεις, νέοι έρωτες θα σας αναστατώσουν και ίσως αποδειχτούν πολύ σημαντικοί. Όλα τα αρνητικά σημεία σε ερωτικές σχέσεις και σε συνεργασίες θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, ό,τι δεν διορθώνεται θα σταματάει και θα βάλετε στη ζωή σας άτομα με προοπτική. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 έχοντας ξεχωρίσει ποιοι θέλουν το καλό σας θα κάνετε κοινωνικά και επαγγελματικά ανοίγματα κρατώντας κοντά σας μόνο τους φίλους που έχουν αποδείξει πως σας στηρίζουν στις δύσκολες στιγμές.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Οι αντιδράσεις σας σε ό,τι σας καταπιέζει θα είναι πολύ έντονες με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα κλείσετε οριστικά παλιές υποθέσεις που σας ταλαιπώρησαν συναισθηματικά και θα αλλάξετε πολλά πράγματα στην καθημερινότητά σας. Οι έρωτες θα είναι παθιασμένοι με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, πολλές σχέσεις θα επισημοποιηθούν αφού σιγουρευτείτε πως αξίζει τον κόπο και θα ξεκινήσετε συνεργασίες που θα πάνε καλά. Από τις 14 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα ανακαινίσετε τον εργασιακό σας χώρο, θα κάνετε καλές επαγγελματικές συμφωνίες διατηρώντας άριστες σχέσεις με τους συνεργάτες σας, θα φροντίσετε την υγεία σας και ίσως φλερτάρετε με κάποιον από τη δουλειά. Μακροχρόνιες σχέσεις και συνεργασίες θα κριθούν με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα αποφασίσετε βασισμένοι στη διαίσθησή σας και θα απομακρύνετε ανθρώπους που δεν σας καλύπτουν. Τα επαγγελματικά σας θα βελτιωθούν με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, η σχέση με τους συναδέλφους θα είναι ευχάριστη, θα διακοσμήσετε τον χώρο σας με όμορφα αντικείμενα, θα αλλάξετε πολλά στο καθημερινό σας πρόγραμμα και θα ζείτε πιο άνετα. Θα κερδίσετε τη συμπάθεια και την εκτίμηση των συνεργατών σας από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, θα είστε χαρούμενοι που η δουλειά σας βελτιώνεται αλλά να ξεκουράζεστε για να μην εξαντληθείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 5 Σεπτεμβρίου θα είστε πολύ δημιουργικοί, δεν θα σπαταλάτε χρόνο σε ασήμαντα θέματα, οι υπάρχουσες σχέσεις θα μπουν σε πιο στέρεες βάσεις και όσοι είστε μόνοι θα βρείτε τον κατάλληλο σύντροφο. Δεν θα εμπιστεύεστε νέους φίλους με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, θα είστε ευσυγκίνητοι, πρόθυμοι να στηρίξετε άτομα που είναι αδύναμα, αλλά η καχυποψία θα σας εμποδίζει να ηρεμήσετε. Θα ασχοληθείτε πολύ με την προσωπική σας ζωή με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20 για να κάνετε ξεκαθαρίσματα, θα βελτιώσετε τις σχέσεις που αξίζει να συνεχιστούν και νέοι έρωτες θα γεννηθούν αλλά τα κριτήριά σας θα είναι πολύ αυστηρά. Όσοι περνάτε καλά με τον σύντροφό σας θα κάνετε σχέδια για το μέλλον με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, αν είστε μόνοι θα διασκεδάσετε, θα φλερτάρετε και αρκετοί θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα μπορείτε πιο άνετα να προβάλετε τα ταλέντα σας και θα εξασφαλίσετε καλούς όρους σε επαγγελματικές συμφωνίες, θα ανακαινίσετε το γραφείο σας για να νιώθετε άνετα και θα έχετε καλή σχέση με τους συνεργάτες σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 Θα αντιμετωπίσετε παλιούς φόβους και θα επιδιώξετε να ξεφύγετε από αδιέξοδα ακολουθώντας νέους δρόμους από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, τα σχέδιά σας θα είναι ριψοκίνδυνα και δεν θα τα αποκαλύπτετε. Διαφωνίες και εντάσεις στον επαγγελματικό χώρο θα προκύψουν με την έκλειψη στον Υδροχόο στις 7, δεν θα ανέχεστε υποδείξεις και θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας για να διακριθείτε και να αμειφθείτε. Από τις 13 με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο θα επανασυνδεθείτε με τον σύντροφό σας αλλά θα είστε αρκετά αυστηροί μαζί του, κάποιες σχέσεις δεν θα προχωρούν εύκολα γιατί θα αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για το αν έχετε βρει το κατάλληλο ταίρι. Η συμμετοχή σας στις οικογενειακές υποχρεώσεις θα γίνεται με όρους από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα για να μην καταπιέζεστε και μπορεί να μετακομίσετε για να είστε ανεξάρτητοι. Θα είστε γενναιόδωροι και εκδηλωτικοί με την οικογένειά σας από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα αγοράσετε όμορφα αντικείμενα για το σπίτι σας, φίλοι θα έρχονται συχνά και θα διοργανώνετε μικρές γιορτές για να περνάτε καλά. Οικογενειακές διαφωνίες συχνά θα διαταράσσουν την ηρεμία σας από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, θα θέλετε να επιβληθείτε στον συγκάτοικό σας ή θα ρυθμίσετε παλιές περιουσιακές εκκρεμότητες.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Θα είστε αισιόδοξοι για την πορεία των οικονομικών σας με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, τα έσοδά σας θα αυξηθούν, θα τακτοποιήσετε οφειλές και θα ξεκινήσετε μια νέα δραστηριότητα γεμάτοι κέφι και αυτοπεποίθηση. Θα συναντήσετε έναν παλιό φίλο, θα λύσετε οικογενειακές παρεξηγήσεις και θα ρυθμίσετε πρακτικά θέματα από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα συζητήσετε για μια αγοραπωλησία ή για μια μετακόμιση. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 9 Ιουλίου θα υπολογίσετε τις πιθανότητες να κάνετε ένα όνειρο πραγματικότητα, θα συναντήσετε προβλήματα σε ένα νομικό ζήτημα ή σε θέμα που σχετίζεται με το εξωτερικό και προσοχή αν ταξιδεύετε. Ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια θα φέρει στις 23 η Νέα Σελήνη στον Λέοντα, όσοι θέλετε να μετακομίσετε θα βρείτε έναν χώρο που θα σας αρέσει πολύ, ίσως χρειαστεί να στηρίξετε έναν συγγενή ή θα φιλοξενήσετε αγαπημένους φίλους. Θα αξιοποιείτε τον χρόνο σας πολύ καλύτερα από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, η σχέση με τον σύντροφό σας θα γίνει πιο ουσιαστική και θα προγραμματίσετε την κοινή σας πορεία. Θα στηρίζετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας και θα τα περιποιείστε από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, θα επισκεφτείτε συγγενείς που ζουν μακριά και θα βελτιώσετε τη σχέση με τα αδέλφια σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Θα γίνεστε κουραστικοί λόγω της επιμονής και της επικριτικής σας διάθεσης με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, θα παρεξηγηθείτε με τα αδέλφια σας ή με συνεργάτες, θα αργείτε να αποφασίσετε, θα είστε καχύποπτοι και ανασφαλείς. Σχέσεις και συνεργασίες θα σταθεροποιηθούν από τις 6 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, νέοι έρωτες θα φανούν, θα ανανεωθείτε, η κοινωνική σας ζωή θα είναι έντονη, θα είστε γοητευτικοί και γεμάτοι χαρά. Μπορεί να αποκτήσετε δεύτερη πηγή εσόδων με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, κάθε επαγγελματική προσπάθεια θα είναι επιτυχής γιατί θα διαχειρίζεστε σωστά την εικόνα σας, θα έχετε έξυπνες ιδέες για ανάπτυξη και θα λύνετε εύκολα τα προβλήματα. Οι υποχρεώσεις σας στη δουλειά θα αυξηθούν βοηθώντας να αποδείξετε την αξία σας και να κερδίσετε πιο πολλά χρήματα με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα είστε δημιουργικοί και δραστήριοι. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου αποφύγετε τις σπατάλες, ρυθμίστε τα δάνεια που εκκρεμούν, διασφαλίστε τα χρήματά σας αποφεύγοντας συνεργασίες με αναξιόπιστα άτομα και μην πάρετε βιαστικές και επιπόλαιες αποφάσεις. Θα κάνετε πολλές εκδρομές σε παραθαλάσσια μέρη από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα βελτιωθεί η σχέση σας με τα αδέλφια και με στενούς φίλους, θα είστε γλυκομίλητοι, ευχάριστοι και με θετική ενέργεια. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα κάνετε εκδρομές σε παραθαλάσσια μέρη, θα συμφιλιωθείτε με φίλους ή συγγενείς που είχατε τσακωθεί στο παρελθόν, θα συναντήσετε πολύ κόσμο και θα κερδίσετε τη συμπάθεια κάποιων νέων φίλων.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα ξεπεράσετε αδικαιολόγητες φοβίες και θα γίνετε πιο κοινωνικοί με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα χρησιμοποιήσετε τα διδάγματα από λάθη του παρελθόντος για να οργανωθείτε καλύτερα και να αποκτήσετε ενέργεια. Θα ανυπομονείτε να απαλλαγείτε από άτομα που δημιουργούν εντάσεις με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου ή ένας μυστηριώδης έντονος έρωτας θα βάλει σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σας. Η ευθύτητα, η υπομονή και η σιγουριά σας θα φέρουν ευχάριστες εξελίξεις με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, η επαγγελματική σας πορεία θα είναι ανοδική, τα κέρδη θα αυξηθούν, οι σχέσεις θα βελτιωθούν και θα νιώθετε όμορφα κοντά σε αυτούς που αγαπάτε. Οικονομικά θέματα θα τακτοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, νέες δραστηριότητες θα αποφέρουν κέρδη, φίλοι θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας και θα σας ενθαρρύνουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Από τις 3 μέχρι τις 15 με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς θα είστε υπερβολικά ευαίσθητοι, θα παρεξηγείστε εύκολα, ίσως διαπιστώσετε πως σας λέει ψέματα ένα φιλικό άτομο που εκτιμούσατε ή θα κάνετε υπερπροσπάθεια να σας αγαπάνε. Θα διαχειρίζεστε πολύ προσεκτικά τα χρήματά σας από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, μπορεί να αναβάλετε την έναρξη μιας δραστηριότητας ή μια επένδυση και θα αποφεύγετε τα ρίσκα. Θα μιλήσετε με άτομα από το παρελθόν από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο και κάποιο θα επιστρέψει στη ζωή σας, θα κινείστε αργά για να αποφύγετε τα λάθη, θα είστε ισχυρογνώμονες αλλά δεν θα ανοίγετε εύκολα τα χαρτιά σας. Θα νοσταλγείτε έναν παλιό φίλο ή έναν συγγενή που έχετε να δείτε καιρό με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου αλλά θα συνέλθετε γρήγορα, θα ασχοληθείτε με την οικογένεια και το σπίτι σας. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα ενημερωθείτε για μια νέα πρόταση που θα φέρει χρήματα, θα είστε δραστήριοι, ακούραστοι και όχι μόνο θα είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας αλλά θα έχετε δημιουργικές ιδέες για να αυξήσετε τα κέρδη σας. Αργά αλλά σταθερά η ζωή σας θα βελτιώνεται σε πολλούς τομείς με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα κρατήσετε κοντά σας μόνο όσους εμπιστεύεστε και θα δώσετε βαρύτητα στη δουλειά.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Θα είστε αγχώδεις, περίεργοι και αναποφάσιστοι από τις 4 με την Αφροδίτη στον Κριό ανάδρομη, μια μυστική σχέση θα αποκαλυφθεί αν δεν προσέχετε, θα δυσκολεύεστε να λύσετε τρέχοντα θέματα και συχνά θα νιώθετε πολύ κουρασμένοι. Φιλόδοξοι στόχοι και αλλαγές που από καιρό σχεδιάζατε θα πραγματοποιηθούν από τις 10 με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα έχετε αποφασιστικότητα, γοητεία και θα πετύχετε αρκεί να ελέγξετε το πείσμα σας. Από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα πάρετε αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας, θα απομακρυνθείτε αν κρίνετε ανεπαρκή τον σύντροφό σας και θα επιλέξετε να είστε κοντά σε αξιόλογα άτομα για να μοιραστείτε ουσιαστικές εμπειρίες. Θα βιάζεστε να κάνετε αλλαγές στη ζωή σας από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό και θα έχετε κάποιες καλές ιδέες, οι αποφάσεις σας όμως θα είναι παρορμητικές, θα αγχώνεστε και ίσως φτάσετε σε αδιέξοδα. Θα χαράξετε νέα πορεία σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα για να κατακτήσετε τους φιλόδοξους στόχους σας από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό αλλά θα σταματάτε για να σιγουρευτείτε πως προχωράτε προς τη σωστή κατεύθυνση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα αντιμετωπίζετε πολλά πράγματα με επιπολαιότητα, με υπεροψία ή με βιασύνη από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό, μια σχέση θα ξεκινήσει που δεν πρέπει να μαθευτεί ή θα έχετε δυσκολίες στη συνεννόηση με τα άτομα που σας ενδιαφέρουν. Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό θα σας εξαντλούν οι αυξημένες υποχρεώσεις, εντάσεις με συνεργάτες θα σας αποσυντονίζουν και θα πρέπει να φροντίζετε πιο πολύ την υγεία σας. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 7 θα διαπραγματεύεστε με επιτυχία στον επαγγελματικό τομέα, θα έχετε φρέσκες δημιουργικές ιδέες, θα βλέπετε πέρα από τα προφανή και μπορεί να αποφασίσετε να δοκιμάσετε τις δυνάμεις σας σε φιλόδοξους στόχους. Οικογενειακά και περιουσιακά ζητήματα θα έρθουν στην επιφάνεια στις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα, δεν θα έχετε υπομονή, θα νοσταλγείτε το παρελθόν, θα είστε ισχυρογνώμονες και ανυπόμονοι. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 25 θα περνάτε πολύ χρόνο με αγαπημένους φίλους, ίσως αποκαλύψετε μυστικά που θα σας εκθέσουν και γι’ αυτό καλό είναι να είστε πιο εγκρατείς, μην εμπιστεύεστε τους πάντες και να ελέγχετε τα συναισθήματά σας. Θα κάνετε παρέα με παλιούς και νέους φίλους από τις 26 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα είστε εκδηλωτικοί και υποστηρικτικοί, πρέπει όμως να προσέχετε ποιόν εμπιστεύεστε για να μην πληγωθείτε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα δείχνετε έντονα το ενδιαφέρον και την αγάπη σας στα άτομα γύρω σας από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, φιλίες θα εξελίσσονται σε ρομαντικούς έρωτες, θα είστε αξιαγάπητοι, ευσυγκίνητοι, δημοφιλείς και καλοπροαίρετοι. Συζητήσεις για νέους οικονομικούς στόχους, για δάνεια και επενδύσεις δεν θα έχουν θετική έκβαση από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη, θα είναι πιο ήρεμα από τις 8 που ορθοδρομεί γιατί δεν θα είστε τόσο παρορμητικοί, θα ελέγχετε πιο πολύ τις πληροφορίες και δεν θα είστε αγχώδεις. Στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα είστε απογοητευμένοι γιατί δεν υλοποιήσατε κάποιους από τους στόχους σας, θα ανησυχείτε για νομικά και επαγγελματικά ζητήματα, οι σχέσεις με άτομα από μακριά θα είναι τεταμένες αλλά θα βρείτε λύσεις. Σεμινάρια, ταξίδια και συναλλαγές με το εξωτερικό ευνοούνται από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο, θα είστε επιμελείς, οργανωμένοι, ανοιχτόμυαλοι και θα θέσετε φιλόδοξους ρεαλιστικούς στόχους. Τα νεύρα σας θα είναι τεντωμένα, θα είστε ανυπόμονοι και ανικανοποίητοι με τον Άρη στον Κριό από τις 28, θα έχετε αγωνία για την πρόοδο επαγγελματικών θεμάτων αλλά μόνο αν ηρεμήσετε και οργανωθείτε θα πραγματοποιήσετε τις αλλαγές που ονειρεύεστε. Η καριέρα σας θα εξελιχθεί με γρήγορους ρυθμούς από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, φίλοι και συνάδελφοι θα σας βοηθήσουν να προβάλετε το έργο σας, θα δικτυωθείτε και θα είστε χαρούμενοι που οι προσπάθειές σας αρχίζουν να αποδίδουν καρπούς.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου θα συγκεντρωθείτε στις σπουδές και στην επαγγελματική σας πορεία, θα βάλετε φιλόδοξους αλλά ρεαλιστικούς στόχους που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, θα λύσετε νομικά θέματα και ίσως κάνετε ένα ταξίδι. Θα κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική σας πορεία από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα είστε φιλόδοξοι, ανυπόμονοι και δεν θα αντέχετε την καταπίεση και τις βαρετές δραστηριότητες. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα ξοδέψετε περισσότερα χρήματα από όσα σας περισσεύουν για πράγματα που ίσως δεν χρειάζεστε, θα νιώθετε ανασφάλεια για το μέλλον και θα προσπαθείτε να βρείτε ευκαιριακές λύσεις. Όσοι ταξιδεύετε μπορεί να συναντήσετε εμπόδια από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα ξαναβρεθείτε με αγαπημένα άτομα που ζουν μακριά και κάποιοι θα ξαναρχίσετε ένα πρόγραμμα σπουδών. Θα είστε καλοπροαίρετοι και γενναιόδωροι με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα δείχνετε τα συναισθήματά σας στους φίλους σας, θα έχετε πολλές καλές ιδέες αλλά όχι διάθεση να τις εφαρμόσετε και θα προτιμάτε να περνάτε ανέμελα τον καιρό σας. Θα τακτοποιήσετε τις νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, μπορεί να ξεκινήσετε σπουδές, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα υλοποιήσετε ρεαλιστικά πλάνα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο θα αυξηθούν οι πιθανότητες για μια καλύτερη επαγγελματική πορεία, κάποιοι θα αναγνωρίσουν τα προσόντα σας και θα έχετε ενδιαφέρουσες προτάσεις ή θα τολμήσετε να κάνετε μια φιλόδοξη αλλαγή. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες ή θα αξιοποιήσετε την περιουσία σας και ίσως συμμετέχετε σε μια νέα επαγγελματική δράση. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα κλείσετε καλές συμφωνίες με το εξωτερικό, θα αρχίσετε σπουδές, θα κάνετε ταξίδια ή θα επικοινωνείτε με άτομα από μακριά, σχέδια επαγγελματικά ευνοούνται αλλά και έρωτες που θα σας ανανεώσουν. Θα ασχοληθείτε πιο πολύ με τον εαυτό σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας, οι αλλαγές που θα δρομολογήσετε θα έχουν στόχο να απαλλαγείτε από έννοιες, ανασφάλειες και αγωνίες. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 θα σας ωθήσει να ξεκαθαρίσετε οικονομικά θέματα που σχετίζονται με τρίτους, θα πάρετε τον έλεγχο της κατάστασης στα χέρια σας και θα πάψετε να ταλαιπωρείστε από ανασφάλειες και φόβους για το τι θα συμβεί στο μέλλον.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου ευνοεί τις νέες συνεργασίες και φέρνει ηρεμία και ισορροπία στον εργασιακό χώρο αλλά μπορεί να αναλάβετε πολλές ευθύνες για να αποδείξετε την αξία σας και θα κουράζεστε πολύ ή δεν θα προλαβαίνετε. Οι συζητήσεις για επαγγελματικές συμφωνίες θα έχουν θετικά αποτελέσματα από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό γιατί θα είστε διπλωμάτες, συνεργάσιμοι, με δημιουργικές ιδέες και αρκετή υπομονή. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα είστε αγχωμένοι λόγω πολλής δουλειάς και θα αποσυντονίζεστε εύκολα επειδή το πρόγραμμά σας θα ανατρέπεται συχνά από κάθε είδους απρόοπτα γεγονότα, πρέπει όμως να βρίσκετε χρόνο να ξεκουράζεστε. Οικονομικές επιτυχίες θα φέρει η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 18 με τη βοήθεια της τύχης και ατόμων που θα σας στηρίξουν, θα απολαμβάνετε ερωτικές εμπειρίες και θα κάνετε αρκετά έξοδα. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε προσωπικές σχέσεις και σε συνεργασίες, θα είστε παρατηρητικοί, καχύποπτοι αλλά με έντονη γοητεία, νέοι έρωτες θα σας παρασύρουν σε σκοτεινά και παθιασμένα μονοπάτια. Ξεκαθαρίσματα σε παλιούς έρωτες και νέες παθιασμένες σχέσεις φέρνει η Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου αλλά δεν θα αποφύγετε κρίσεις ανασφάλειας, απογοητεύσεις και σκηνές ζηλοτυπίας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με την έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου θα αμφισβητείτε τις προθέσεις και τα συναισθήματα του συντρόφου σας, θα είστε λιγόλογοι, παραπονιάρηδες, δύσπιστοι, δεν θα ανέχεστε παρατηρήσεις και θα προσπαθείτε να επιβληθείτε σε όσους αγαπάτε. Θα βρείτε δουλειά με τον Δία στον Ζυγό από τις 9, θα κλείσετε νέες συμφωνίες, θα έχετε καλές σχέσεις με συναδέλφους, θα ξεπεράσετε κάποια προβλήματα υγείας και θα νιώθετε καλά. Ένας φίλος θα σας απογοητεύσει στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, θα ακούσετε σχόλια που θα σας δυσαρεστήσουν, θα προσφέρετε τα πάντα στα άτομα που αγαπάτε αλλά ίσως κάποιος εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας ή δεν θα σας το ανταποδώσει. Θα είστε ήρεμοι και συνεννοήσιμοι από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, θα αποκατασταθεί η ισορροπία στη σχέση με τα παιδιά και με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Θα αναθερμάνετε τη σχέση με τον σύντροφό σας από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ένα γοητευτικό άτομο αλλά αν αντιμετωπίζετε προβλήματα η κατάσταση θα χειροτερέψει με ζήλιες, αντιπαραθέσεις και τάση για εκδίκηση. Θα πάρετε απόφαση να σπουδάσετε κάτι ή θα επανεξετάσετε τις επαγγελματικές σας επιλογές με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία από τις 26 και θα οργανώσετε καλύτερα τις δραστηριότητές σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα δικαιωθείτε σε μια νομική διαμάχη, θα κανονίσετε ένα μακρινό ταξίδι για να εμπλουτίσετε τις εμπειρίες σας, θα κλείσετε καλές συμφωνίες με άτομα από το εξωτερικό και θα οργανώσετε καλύτερα το μέλλον σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Δεν θα αντέχετε να είστε ψυχραμένοι με ανθρώπους που αγαπάτε στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα δείξετε κατανόηση για τα προβλήματά τους, μπορεί να επισκεφτείτε συγγενείς που ζουν μακριά και στη διαδρομή θα προκύψει ένα φλερτ. Από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα είστε ευχάριστοι και φιλόξενοι οικοδεσπότες, φίλοι και συγγενείς θα απολαμβάνουν τις περιποιήσεις σας και θα σας δείχνουν τον θαυμασμό τους. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή στον Λέοντα θα δώσετε μεγάλη σημασία στην οικογενειακή σας ζωή, θα πάρετε θέση σε διλήμματα για να βρείτε λύσεις, θα νοσταλγείτε έντονα κάποια άτομα από το παρελθόν και ίσως αποφασίσετε ένα ταξιδάκι στη γενέτειρά σας. Παλιά λάθη και εκκρεμότητες καθυστερούν την πορεία σας αλλά θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις στις 20 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο, θα βρείτε λύσεις και θα αναδιοργανώσετε τη ζωή σας. Θα είστε προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες από τις 30 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα θέλετε να σιγουρευτείτε για τις προθέσεις και την αξιοπιστία του συντρόφου σας, θα βρείτε τρόπο να αναδείξετε τα ταλέντα σας ξεκινώντας νέες ενδιαφέρουσες δραστηριότητες. Κρυμμένες επιθυμίες θα έρχονται στην επιφάνεια συχνά με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 30 και θα σας ωθούν να επαναστατήσετε και να απαλλαγείτε από όσα σας ταλαιπωρούν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Θα βρείτε νέες πηγές εσόδων με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, δεν θα υπολογίζετε το κόστος αν σας αρέσει κάτι και πρέπει να αποφύγετε τις επιπολαιότητες και τις σπατάλες για να καταφέρετε να καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα συζητήσετε για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες που θα σας αποφέρουν μεγαλύτερα έσοδα από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους και θα τακτοποιήσετε ένα οικονομικό θέμα που σας αγχώνει. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα είστε προστατευτικοί με τα αδέλφια, με τον σύντροφο και με άτομα που συμπαθείτε, θα χρειάζεστε συμπαράσταση και στοργή για να νιώθετε δυνατοί αλλά θα ανταποδίδετε πρόθυμα την αγάπη που σας δίνουν. Στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε φορολογικά και οικονομικά θέματα για να ηρεμήσετε και να ασχοληθείτε ανεμπόδιστα με την αύξηση των εσόδων σας. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα κάνετε θαλάσσια ταξίδια, θα ξεπεράσετε κάποιες παρεξηγήσεις με γείτονες ή με τα αδέλφια σας, οι ιδέες σας θα είναι δημιουργικές και δεν θα χάνετε ευκαιρία να μαθαίνετε καινούρια πράγματα και να γνωρίζετε κόσμο. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα ζήσετε έντονες στιγμές από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, αρκετοί θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες αλλά δεν θα αποφύγετε σκηνές ζηλοτυπίας.

ΜΑΪΟΣ 2016

Στις 6 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα έχετε αυτοπεποίθηση, ηρεμία και θα λύσετε εύκολα τα προβλήματα που σας απασχολούν. Θα βάλετε τάξη σε σχέσεις και σε συνεργασίες που θέλετε να διατηρήσετε και θα προστατέψετε τα δικαιώματά σας. Θα είστε λαμπεροί και αποφασισμένοι να ζήσετε όμορφα από τις 10 που ορθοδρομεί ο Δίας, σχέσεις θα ξεκινήσουν, θα φλερτάρετε, θα έχετε καλλιτεχνικές ανησυχίες και δημιουργικές τάσεις. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα αναζητάτε σταθερότητα στα οικονομικά σας, μπορεί να στηριχτείτε περισσότερο από όσο θα θέλατε στον σύντροφό σας, θα λύσετε κάποια φορολογικά ή περιουσιακά θέματα αλλά δεν θα πάψετε να ανησυχείτε. Ευχάριστες εξελίξεις στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή θα ανοίξουν νέες προοπτικές με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 22, θα πετύχετε φιλόδοξους στόχους και θα ανανεωθείτε. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 θα βρείτε έναν ακόμα τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας, θα διεκδικήσετε καλύτερη πληρωμή ή ένα προνόμιο, οφειλές θα ρυθμιστούν ή θα σας επιστραφούν χρήματα και θα είστε αισιόδοξοι για το μέλλον. Ο ανάδρομος Άρης θα κινείται απέναντι από το ζώδιό σας από τις 27, θα φέρει στην επιφάνεια τα προβλήματα της σχέσης σας, θα είστε ισχυρογνώμονες, απόλυτοι, αλλά και με αρκετές ευαισθησίες.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 Από τις 5 Απριλίου με την Αφροδίτη στον Κριό θα είστε κυκλοθυμικοί, θα αντιδράτε απότομα όταν πιέζεστε αλλά θα αγωνίζεστε για τους στόχους σας ακόμα κι αν κουράζεστε πολύ.  Προσέξτε να μην αποκαλυφθούν παράνομες ερωτικές σχέσεις. Θα έχετε ξεκάθαρους στόχους από τις 6 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα είστε αποφασιστικοί, ήρεμοι, οι επιλογές σας θα είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και η επικοινωνία με τους γύρω σας ουσιαστική. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 7 θα καταστρώσετε σχέδια για να ξεπεράσετε τα εμπόδια που σας απομακρύνουν από τους στόχους σας, θα είστε επίμονοι, παρορμητικοί και μπορεί να εκβιάσετε εξελίξεις σε επαγγελματικά και νομικά ζητήματα. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 θα δυσκολεύεστε να βρείτε λύσεις σε οικονομικά ζητήματα που αφορούν τρίτα άτομα, οι υποχρεώσεις θα συσσωρεύονται και μόνο με ψυχραιμία θα βρείτε λύσεις. Τα σχέδιά σας για το μέλλον θα είναι φιλόδοξα αλλά θέλουν προσοχή στην εφαρμογή από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, μη χάνετε χρόνο σε ανούσια θέματα και αντιμετωπίστε με σοβαρότητα νομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις που δεν σας ικανοποιούν, θα είστε κτητικοί, ζηλιάρηδες και αρκετοί θα υποδεχτείτε ένα νέο έρωτα. Θα είστε ισχυρογνώμονες και πεισματάρηδες από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, αναβολές και μπερδέματα στα σχέδιά σας θα σας αναστατώνουν και η επικοινωνία θα γίνεται με δυσκολία, προκαλώντας προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Από τις 30 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας θα έχετε ευκαιρία να ξεδιπλώσετε τα ταλέντα σας, θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, θα είστε γοητευτικοί, αισιόδοξοι και θα κάνετε πολλές θετικές αλλαγές.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Θα δείχνετε έντονα το ενδιαφέρον σας για αδύναμες κοινωνικές ομάδες από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς, θα στηρίζετε τους φίλους σας, η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι έντονη αλλά τα μηνύματα που εκπέμπετε θα είναι ασαφή. Η ανάγκη να καλύψετε οφειλές προς τρίτους ή να λύσετε κληρονομικά και φορολογικά ζητήματα ίσως οδηγήσει σε υπερβολές και άστοχες κινήσεις από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα έχετε όμως και κέρδη. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα εμπλακείτε σε κουτσομπολιά αν δεν προσέξετε ποιους κάνετε παρέα, θα διαρρεύσει ένα μυστικό σας ή θα έρθετε σε κόντρα με έναν φίλο που δεν σας φέρθηκε καλά, αποφύγετε λοιπόν άτομα που δεν γνωρίζετε αρκετά. Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές δραστηριότητες από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα είστε γλυκομίλητοι, καλοπροαίρετοι, θα φροντίζετε τους ανθρώπους που αγαπάτε και μια φιλική σχέση μπορεί να εξελιχθεί σε έναν ρομαντικό έρωτα. Θα πάρετε κάποιες αποφάσεις για το μέλλον από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό αλλά δεν θα τις κοινοποιήσετε γιατί έχοντας διδαχτεί από τα σφάλματα του παρελθόντος θα βασίζεστε κυρίως στις δικές σας εκτιμήσεις. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό αποφύγετε να συζητήσετε για σοβαρές συμφωνίες, κρατήστε χαμηλούς τόνους στον εργασιακό χώρο, αποφύγετε να αναλάβετε περισσότερες υποχρεώσεις και φροντίστε την υγεία σας. Μια περίοδος διεκδίκησης και έντονων διαπραγματεύσεων ξεκινά στις 25 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να ξεπεράσετε οικονομικές δυσκολίες και να κερδίσετε αυτά που αξίζετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Εύνοια στα επαγγελματικά σας σχέδια φέρνει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου, εντείνετε λοιπόν τις προσπάθειές σας να βρείτε δουλειά ή να αυξήσετε τον κύκλο εργασιών σας και θα τα καταφέρετε, αρκεί να είστε συγκροτημένοι. Η παρουσία του Ερμή στον Υδροχόο από τις 14 Φεβρουαρίου ανοίγει τον δρόμο για να πραγματοποιήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Θα τακτοποιήσετε υποθέσεις που καθυστερούσαν, θα προβάλετε τις ιδέες σας και αρκετοί θα οργανώσετε ένα ξεκίνημα. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα προωθήσετε την καριέρα σας με την πρόθυμη στήριξη ατόμων που πιστεύουν στις ικανότητές σας. Θα εκσυγχρονίσετε τις μεθόδους σας και θα διεκδικήσετε μεγαλύτερες αποδοχές αξιοποιώντας τα προσόντα σας. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα περνάτε από μικροσκόπιο τη συμπεριφορά των ανθρώπων που είναι κοντά σας, θα κάνετε πολλές παρατηρήσεις στον σύντροφό σας και αν είστε μόνοι θα προχωρήσετε σε μια σχέση μόνο αν βεβαιωθείτε πως καλύπτεστε απόλυτα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Με το Άρη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 3 Ιανουαρίου θα διεκδικήσετε αγάπη και φροντίδα από τον σύντροφό σας, θα ζήσετε έντονες εμπειρίες αλλά συχνά θα έχετε την εντύπωση πως σας αγνοούν και θα γίνεστε επιθετικοί ή παραπονιάρηδες. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα παρουσιαστούν καθυστερήσεις σε επαγγελματικές υποθέσεις ή συμφωνίες και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα αντιμετωπίσετε εμπόδια σε θέματα σπουδών, σε νομικές υποθέσεις, ενώ ταξίδια και επαφές με το εξωτερικό χρειάζονται σωστή διαχείριση. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα τακτοποιήσετε νομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες, θα δρομολογήσετε αλλαγές στην καριέρα σας ή θα εξετάσετε το ενδεχόμενο να μετακομίσετε σε άλλο μέρος. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα υπάρξουν ευκαιρίες να κάνετε ριζικές αλλαγές στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή και είναι στο χέρι σας να δουλέψετε με κέφι και μεθοδικότητα για να πετύχετε. Θα αναπολήσετε παλιές χαρούμενες στιγμές και πρόσωπα που βρίσκονται μακριά στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα και θα αναζητήσετε την παρέα ατόμων της οικογένειάς σας για να νιώσετε αγάπη και ασφάλεια. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα είναι πιο εύκολο να τακτοποιήσετε θέματα που σχετίζονται με τον νόμο και με σπουδές, θα αποκατασταθεί η επικοινωνία με άτομο από μακριά και θα ανακτήσετε τη αισιοδοξία σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 5 Δεκεμβρίου οι σχέσεις θα έχουν πάθος, ένταση και ζήλια. Θα αναζωπυρωθεί ο έρωτας για τον σύντροφό σας ή μια νέα σχέση θα σας ξεσηκώσει, ενώ θα υπάρξουν ευκαιρίες για επικερδείς συνεργασίες. Οι σπουδές, τα ταξίδια, οι συμφωνίες με το εξωτερικό και η διευθέτηση νομικών υποθέσεων ευνοούνται από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο και πρέπει να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα έχετε ευκαιρία να τακτοποιήσετε τα οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα που εκκρεμούν. Δεν θα φοβάστε τα ρίσκα, θα είστε αισιόδοξοι και θα καταφέρετε να πετύχετε καλές συμφωνίες. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα επιζητάτε την προσοχή των γύρω σας, θα εκφράζετε έντονα όσα νιώθετε και η διάθεσή σας θα αλλάζει εύκολα. Μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι με δικά σας άτομα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου σας περιμένουν ευχάριστες εξελίξεις σε οικονομικά ζητήματα. Ευνοούνται επενδύσεις και νέες επαγγελματικές δραστηριότητες, αλλά και η ερωτική σας ζωή θα είναι στα καλύτερά της.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Όσοι δεν περνάτε καλά με τον σύντροφό σας θα συζητήσετε από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό, θα πείτε τα παράπονά σας και θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση σας. Οι ερωτευμένοι θα ζήσετε έντονες στιγμές πάθους και θα μιλήσετε για όσα νιώθετε. Θα είστε συνεργάσιμοι και δημιουργικοί από τις 8 με την Αφροδίτη στον Ζυγό. Οι επαγγελματικές υποθέσεις θα τακτοποιούνται εύκολα και ίσως προκύψει ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο. Γυμναστείτε και φροντίστε τη διατροφή σας για να μην πάρετε περιττά κιλά. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα εκφράσετε τα παράπονα και τις επιθυμίες σας στον σύντροφό σας και θα προσπαθήσετε να εξομαλύνετε τη σχέση σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, γεμάτη πάθος. Από τις 12 με τον Άρη στον Ζυγό πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες θα σας αγχώσουν και θα πρέπει να δουλέψετε περισσότερο για να τις τακτοποιήσετε. Οργανωθείτε σωστά και να χαλαρώνετε για να μην εξαντληθείτε. Φορολογικά και περιουσιακά ζητήματα θα βρουν λύση από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη. Θα συμμαζέψετε τα οικονομικά σας, θα ρυθμίσετε χρέη και θα διασφαλίσετε τα έσοδά σας που προέρχονται από διατροφή και από συνεργασίες. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 26 θα κάνετε επιπόλαιες αγορές και σπατάλες, με αποτέλεσμα να αγχωθείτε. Μπορεί να αμελήσετε κάποιες οικονομικές υποχρεώσεις επειδή θα σκέφτεστε άλλα πράγματα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε επαγγελματικά ζητήματα και σε υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό. Θα βάλετε σε σειρά νομικά θέματα ή θα εξετάσετε την πιθανότητα να ασχοληθείτε με το εμπόριο. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα ανανεώσετε τον εργασιακό σας χώρο, θα είστε πολύ δημιουργικοί και συνεννοήσιμοι και θα ξεκινήσετε συζητήσεις για συμφωνίες και για νέες συνεργασίες. Θα τακτοποιήσετε όλες τις επαγγελματικές σας εκκρεμότητες χωρίς δυσκολία. Ευχάριστες εξελίξεις θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 13 Οκτωβρίου βοηθώντας σας να ολοκληρώσετε τις προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα. Θα ακούσετε κάποιες ενδιαφέρουσες προτάσεις ή συμβουλές, ενώ αρκετοί θα ειδοποιηθείτε για μια δουλειά. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 27 Οκτωβρίου θα έχετε όρεξη να δημιουργήσετε γερές βάσεις στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή. Θα μιλήσετε με τον σύντροφό σας για το πώς θα ζείτε καλύτερα και θα απαλλαγείτε από σχέσεις που δεν εξελίσσονται ομαλά.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη ορθόδρομη από τις 6 Σεπτεμβρίου θα βελτιωθεί η σχέση με τον συγκάτοικο και με την οικογένειά σας. Θα διακοσμήσετε τον χώρο σας, θα περιποιηθείτε τα αγαπημένα σας πρόσωπα και θα κάνετε νοσταλγικά ταξίδια στο παρελθόν. Με την έκλειψη στην Παρθένο στις 13 θα αναδειχτούν τα προβλήματα της σχέσης σας και θα χρειαστεί να βάλετε όρια στον σύντροφό σας. Θα είστε ευέξαπτοι, ανυπόμονοι και αρκετά καχύποπτοι. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα υπάρχουν καθυστερήσεις και διαφωνίες σε εργασιακά ζητήματα. Θα είστε εκνευρισμένοι και θα δυσκολεύεστε να πάρετε αποφάσεις. Θα καθυστερούν συμφωνίες και θα παρεξηγείστε εύκολα. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 καλείστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα που σχετίζονται με τρίτους και να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας δρώντας ψύχραιμα, χωρίς ανασφάλεια και επιπολαιότητα. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα είστε αυστηροί με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας προσπαθώντας να κάνετε καλύτερη τη σχέση σας. Θα είστε δημιουργικοί, ακούραστοι και δεν θα ησυχάζετε αν δεν πετύχετε τους στόχους σας. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα έχετε αυξημένες ευθύνες στον εργασιακό χώρο και ίσως διαπληκτιστείτε με συνεργάτες που δεν κάνουν τη δουλειά τους όπως πρέπει. Γυμναστείτε και προσέχετε τη διατροφή σας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Η προσωπική σας ζωή έρχεται στο προσκήνιο από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο. Θα φλερτάρετε, θα ασχοληθείτε με το μέλλον της σχέσης σας αλλά θα είστε επιφυλακτικοί και δεν θα βιάζεστε να επενδύσετε αν δεν είστε σίγουροι. Με τον Άρη στον Λέοντα από τις 9 θα θελήσετε να επιβληθείτε σε μέλη της οικογένειας ή στον συγκάτοικό σας ή θα πάρετε πρωτοβουλίες για θέματα που αφορούν το σπίτι και την περιουσία σας. Θα βελτιωθούν οι σχέσεις με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο. Θα οργανώσετε την κοινή σας ζωή και όσοι είστε μόνοι θα κάνετε αξιόλογες και ενδιαφέρουσες γνωριμίες, που θα εξελιχθούν σε φιλίες ή ερωτική σχέση. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα μετακομίσετε σε ένα πιο άνετο σπίτι ή θα φροντίσετε τον χώρο σας κάνοντάς τον πιο όμορφο και λειτουργικό. Ίσως θελήσετε να συγκατοικήσετε. Θα τακτοποιήσετε πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα κλείσετε καλές οικονομικές συμφωνίες από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό. Η καθημερινότητα στη δουλειά θα είναι πιο ευχάριστη και θα συνεννοείστε καλά με τους συνεργάτες σας. Με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 29 θα έχετε δίπλα σας πιστούς φίλους αλλά θα δυσκολεύεστε να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν. Ένα μυστικό μπορεί να διαρρεύσει ή θα δώσετε αφορμή για σχόλια.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Θα τακτοποιήσετε επαγγελματικές και νομικές εκκρεμότητες στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Βάλτε ρεαλιστικούς στόχους και οργανωθείτε για να πετύχετε, δεν είναι καιρός για όνειρα που δεν μπορούν να πραγματοποιηθούν. Θα είστε ευαίσθητοι, εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο. Θα προγραμματίσετε ένα θαλάσσιο ταξίδι, συμφωνίες και σπουδές ευνοούνται και οι παρέες σας θα είναι αξιόλογες. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα είστε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Δεν θα δουλεύει καλά η λογική σας, όμως θα χρησιμοποιήσετε τη διαίσθηση για να πάρετε σωστές αποφάσεις. Θα συμφιλιωθείτε με ένα αγαπημένο σας άτομο. Θα είστε δημιουργικοί και γεμάτοι αυτοπεποίθηση από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Νέοι έρωτες, φλερτ και αναζωπύρωση παλιών σχέσεων θα σας δώσουν χαρά και θα σας ανανεώσουν. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 23 θα αποφασίσετε να μετακομίσετε σε ένα πιο άνετο σπίτι ή θα διαμορφώσετε τον χώρο σας για να ζείτε όμορφα. Ίσως αποφασίσετε να βρείτε συγκάτοικο ή θα επισκεφτείτε τον τόπο καταγωγής σας. Από τις 25 που η Αφροδίτη θα είναι ανάδρομη στην Παρθένο θα δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας και ίσως μετανιώσετε για κάποιες επιλογές σας. Από τις 31 που θα περάσει στον Λέοντα διαφωνίες κυρίως για θέματα του παρελθόντος θα σας φέρουν αντιμέτωπους με την οικογένειά σας. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα έρθετε αντιμέτωποι με παλιούς φόβους και ανεκπλήρωτες επιθυμίες. Θα ξεπεράσετε τις αναστολές σας και θα σχεδιάσετε το μέλλον σας κρατώντας μυστικούς τους στόχους σας. Ευχάριστα επαγγελματικά νέα και καλές σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους θα φέρει η Πανσέληνος στον Υδροχόο στις 31. Θα συζητήσετε για τα φιλόδοξα και πρωτοπόρα σχέδιά σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Κινηθείτε ήρεμα και αποφασιστικά στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη για να τακτοποιήσετε οικονομικά θέματα. Μη ρισκάρετε και μη δράσετε παρορμητικά για να αποφύγετε απώλειες που θα σας γεμίσουν ανασφάλεια. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα μαζέψετε γύρω σας τα μέλη της οικογένειας, θα τα περιποιηθείτε και θα τους δείξετε την αγάπη σας. Θα συγκινηθείτε μιλώντας με νοσταλγία για παλιές καλές στιγμές. Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Θα βρείτε μια νέα πηγή εσόδων, θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα δάνειο ή για μια συναλλαγή, θα κάνετε σωστή διαχείριση και θα τακτοποιήσετε όλες τις εκκρεμότητες. Από τις 13 που αρχίζει την ανάδρομη πορεία του ο Ποσειδώνας στους Ιχθύς μπορεί να νιώθετε αποδιοργανωμένοι και ανήσυχοι. Τα σχέδιά σας κάποιες φορές θα είναι δύσκολο να πραγματοποιηθούν και ίσως δείχνετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν εκτιμούν την αξία σας. Με τον ανάδρομο Κρόνο στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου θα φανούν έντονα όλα τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση ή σε κάποια συνεργασία σας. Αν βρεθείτε σε αδιέξοδο θα επιλέξετε τον χωρισμό. Οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα θα αντιμετωπίσουν εμπόδια. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους θα εισπράξετε χρήματα που σας χρωστάνε, θα βρείτε νέα πηγή εισοδήματος, θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή θα κάνετε μια συμφέρουσα αγορά. Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 24 θα είστε δύσπιστοι, ανήσυχοι και θα δυσκολεύεστε να επικοινωνήσετε σωστά με τους γύρω σας. Θα κρατάτε αμυντική στάση και κάποιες φορές μπορεί να καταφεύγετε σε ειρωνικά ή επικριτικά σχόλια.

ΜΑΪΟΣ 2015

 Ο οικονομικός τομέας επηρεάζεται από την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους όλο τον Μάιο. Θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας και να ελέγξετε τις σπατάλες. Θα μαζέψετε πληροφορίες για μια επένδυση ή για ένα καινούριο επαγγελματικό πλάνο. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα έρθουν στην επιφάνεια τα συναισθήματα για τον σύντροφό σας. Όσοι έχετε κουραστεί από τη συμπεριφορά του θα σκεφτείτε να αποχωρήσετε και όσοι είστε καλά θα μιλήσετε για το μέλλον της σχέσης σας. Οι προσωπικές σας σχέσεις θα είναι πιο ουσιαστικές από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Θα είστε ευαίσθητοι, πράοι και θα προσεγγίζετε τους άλλους με κατανόηση. Μπορεί να έχετε παράπονα από τον τρόπο που σας αντιμετωπίζουν αλλά θα τα εκφράζετε ήρεμα. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα επικοινωνήσετε με αρκετά άτομα που είναι πρόθυμα να σας βοηθήσουν να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες, να κάνετε με επιτυχία τις συναλλαγές σας και να βρείτε εύκολους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 18 θα είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας και θα κινηθείτε δυναμικά για να τακτοποιήσετε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα που εκκρεμούν. Με τον Ερμή ανάδρομο από τις 20 μπορεί να προκύψουν απρόβλεπτα έξοδα. Θα αγοράσετε πράγματα που δεν χρειάζεστε, θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε θέματα που αφορούν δάνεια και οφειλές και απροσεξίες σε οικονομικές συναλλαγές.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Με τον Άρη στο ζώδιό σας όλο τον Απρίλιο θα είστε γεμάτοι αποφασιστικότητα και πείσμα. Θα καταστρώσετε τα σχέδιά σας και θα δουλέψετε με επιμονή για να πετύχετε τους στόχους σας. Φροντίστε να κάνετε μικρά διαλείμματα για να ξεκουράζεστε, έχετε πολύ χρόνο μπροστά σας και δεν πρέπει να αγχώνεστε. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα είστε εύθικτοι και ανασφαλείς. Θα προκύψουν διαφωνίες με συνεργάτες, θα νομίζετε πως αμφισβητούν την αξία σας και θα αντιδράτε σπασμωδικά όταν σας κυριεύει το άγχος. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα αποκατασταθεί η σχέση με μέλη της οικογένειας, θα τακτοποιήσετε θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία σας, θα είστε πιο ήρεμοι και θα ανακτήσετε την αισιοδοξία σας. Η Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 11 Απριλίου θα σας βοηθήσει να ανακάμψετε οικονομικά. Θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν, θα βρείτε δεύτερη απασχόληση ή θα αυξηθούν τα κέρδη από τη δουλειά σας. Από τις 17 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο ίσως παρασυρθείτε σε εμπειρίες που φαίνονται ενδιαφέρουσες αλλά θα είναι χάσιμο χρόνου. Να είστε ψύχραιμοι, προωθήστε τις υποθέσεις σας χωρίς να χρονοτριβείτε και προσέξτε να μην έχετε νομικές περιπέτειες. Θα κάνετε πολλά σχέδια για το μέλλον στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό αλλά θα πάρετε αποφάσεις μόνο όταν σιγουρευτείτε πως η επιτυχία είναι εξασφαλισμένη. Θα επιλέξετε με προσοχή τους συνεργάτες σας και δεν θα αποκαλύπτετε τα πλάνα σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Η παρουσία του Άρη στον Κριό όλο τον μήνα και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16 θα σας κάνει νευρικούς και ανυποχώρητους. Θα θέλετε να αλλάξετε πολλά στη ζωή σας και να απαλλαγείτε από όσα σας καταδυναστεύουν. Η ανάγκη σας να προχωρήσετε χωρίς καθυστέρηση ίσως σας φέρει σε ρήξη με αγαπημένα πρόσωπα.Θα αφιερώσετε πολύ χρόνο στην προσωπική σας ευχαρίστηση στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Θα φλερτάρετε ή θα κανονίσετε κάτι ευχάριστο παρέα με άτομα που αγαπάτε, αλλά θα είστε μετρημένοι και σοβαροί. Θα είστε κοινωνικοί αλλά αρκετά ευαίσθητοι από τις 13 του μήνα με τον Ερμή στους Ιχθύς. Θα συμμετέχετε σε ομαδικές ανθρωπιστικές δραστηριότητες και θα νοιάζεστε για τα προβλήματα των φίλων σας. Όμως οι σχέσεις σας θα είναι ασταθείς και θα είστε μυστικοπαθείς και κυκλοθυμικοί. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 17 Μαρτίου θα είστε σίγουροι για τον εαυτό σας και θα κάνετε αρκετές αλλαγές στον τρόπο ζωής και στην εμφάνισή σας. Η σχέση σας θα βελτιωθεί ή θα πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα φέρει ανακατατάξεις στο κοινωνικό και στο φιλικό περιβάλλον. Μην εμπιστεύεστε άτομα που δεν ξέρετε καλά γιατί μπορεί να σας αδικήσουν ή να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 31 ο Ερμής περνά στον Κριό και για δυο εβδομάδες θα ασχολείστε με τη δρομολόγηση μελλοντικών σχεδίων αλλά δεν θα τα αποκαλύπτετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Θα νοσταλγήσετε ευχάριστα γεγονότα του παρελθόντος και άτομα που έχετε να δείτε πολύ καιρό στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα ασχοληθείτε αρκετά με το σπίτι σας κάνοντας αλλαγές, διακοσμώντας το και βάζοντας στο χώρο την προσωπική σας σφραγίδα. Στον επαγγελματικό τομέα θα καταφέρετε πολλά από τις 12 του μήνα που θα ορθοδρομήσει ο Ερμής. Τα αιτήματά σας θα γίνονται εύκολα δεκτά, οι συμφωνίες θα εξελίσσονται θετικά και θα ακούσετε κολακευτικά σχόλια από ανωτέρους. Η επαγγελματική σας ζωή θα αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Οι πρωτότυπες ιδέες σας θα υποστηριχτούν από άτομα που σας εκτιμούν ή θα έχετε μια συμφέρουσα πρόταση για δουλειά. Από τις 20 Φεβρουαρίου η Αφροδίτη και ο Άρης θα κινούνται στο ζώδιο του Κριού. Θα νιώθετε έντονη την ανάγκη να επαναστατήσετε ενάντια σε ο,τιδήποτε σας κρατά καθηλωμένους. Ελέγξτε τη νευρικότητά σας και προσέξτε πώς συμπεριφέρεστε στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Θα είστε πιο εξωστρεφείς και αισιόδοξοι στον επαγγελματικό χώρο από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Θα βρείτε συμπαράσταση στις φιλόδοξες επιδιώξεις σας από άτομα που εκτιμούν τις ικανότητές σας. Θα έχετε αρκετές ανασφάλειες στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και οι αποφάσεις σας θα είναι βάσει συναισθήματος και όχι λογικής. Ένα ταξίδι θα γίνει αφορμή να γνωρίσετε άτομα ή να δείτε παλιούς φίλους. Θα συμμετέχετε σε κοινωνικές εκδηλώσεις και σε ομαδικές δραστηριότητες από τις 12 με τον Άρη στους Ιχθύς. Όμως θα είστε διστακτικοί, ντροπαλοί ή δύσπιστοι με άτομα που δεν γνωρίζετε και καλοπροαίρετοι και εξυπηρετικοί με τους φίλους σας. Άνθρωποι που σας εκτιμούν θα βρεθούν δίπλα σας στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο για να βοηθήσουν την άνοδο της καριέρας σας. Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση, μην πάρετε όμως βιαστικές αποφάσεις. Να αντιμετωπίζετε με σοβαρότητα και προσοχή τα επαγγελματικά θέματα από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο για να αποφύγετε τα λάθη. Αρκετοί θα πάρετε επιτέλους αύξηση ή προαγωγή που περιμένατε εδώ και καιρό. Το πέρασμα της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 27 θα σας κάνει να δείχνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Θα είστε κοινωνικοί, ευχάριστοι, εξωστρεφείς και συμπονετικοί. Ίσως σας ερωτευτεί ένας φίλος.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα από τις 5 Δεκεμβρίου με τον Άρη στον Υδροχόο. Θα έχετε πολλές υποχρεώσεις αλλά και κάποιες καινούριες ιδέες ή προτάσεις. Όλα θα πάνε καλά αν ελέγξετε τον αυθορμητισμό και την ανυπομονησία σας. Άγχος για οικονομικά θέματα και ανασφάλεια για το μέλλον θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6 του μήνα. Στην προσπάθειά σας να ρυθμίσετε κάποιες εκκρεμότητες ή να λύσετε ένα περιουσιακό ζήτημα θα προκληθούν εντάσεις. Πολλές υποθέσεις σας θα τακτοποιηθούν από τις 10 που θα περάσει η Αφροδίτη στο ζώδιο του Αιγόκερου. Θα είστε οργανωτικοί, δραστήριοι και θα δρομολογήσετε θετικές εξελίξεις σε επαγγελματικά κυρίως θέματα, αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ευνοούνται θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Νομικά θέματα, εκκρεμότητες με σπουδές ή μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό θα σας απασχολήσουν στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο. Θα κινηθείτε προσεκτικά με υπομονή, σταθερότητα και επιμονή και θα καταφέρετε να βρείτε την κατάλληλη λύση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα περάσετε όμορφα με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 7 Νοεμβρίου. Θα συναντηθείτε με φίλους και συγγενείς ή θα μείνετε σπίτι με το σύντροφό σας και θα χαλαρώσετε. Αρκετοί θα προβληματιστείτε με το μέλλον της σχέσης σας ή μιας συνεργασίας αλλά θα πρέπει να διώξετε την ανασφάλεια γιατί δεν είναι καλός σύμβουλος. Πολλά θα αλλάξουν στη σχέση ή στο γάμο σας από τις 9 με τον Ερμή στον Σκορπιό. Όσο ήταν ανάδρομος συνειδητοποιήσατε τις δυσκολίες και κάποια πράγματα που δεν ανέχεστε πια και τώρα θα θελήσετε να βάλετε ένα τέλος σε όσες σχέσεις σας καταπιέζουν. Όσοι είστε ευχαριστημένοι από την πορεία της σχέσης σας θα αφεθείτε να απολαύσετε τον έρωτά σας. Η Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 16 θα αναζωογονήσει τη σχέση σας ή θα σας φέρει μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική εμπειρία. Θα έχετε ευκαιρία να ρυθμίσετε οικονομικά θέματα. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε όσα ζητήματα σας προκαλούν ανασφάλεια ή μια περιουσιακή εκκρεμότητα. Ίσως πάρετε μια καλή είδηση για ένα δάνειο ή μια επένδυση. Στις 27 με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις για μια επένδυση, για ένα περιουσιακό θέμα και μην κάνετε σοβαρές οικονομικές συναλλαγές γιατί μπορεί να έχετε απώλειες ή να κάνετε λάθη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα έχετε προβλήματα στο γάμο σας ή σε μια συνεργασία. Κάποιοι θα συναντήσετε έναν παλιό έρωτα και θα μπείτε στον πειρασμό να του δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Θα είστε απαισιόδοξοι στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και θα νιώθετε νευρικοί ή κουρασμένοι. Φροντίστε να βρείτε χρόνο να ηρεμήσετε και να ξεκουραστείτε γιατί σας περιμένουν πολλές υποχρεώσεις. Μέχρι τις 22 Οκτωβρίου η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό και επειδή θα είστε επιρρεπείς στις καταχρήσεις καλύτερα να αρχίσετε έγκαιρα γυμναστική. Μια γνωριμία στον εργασιακό χώρο ίσως εξελιχθεί σε σχέση. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με άνεση. Σχέσεις και συνεργασίες επηρεάζονται από την έκλειψη Ηλίου στις 24 Οκτωβρίου. Κάτι καλό θα ξεκινήσει, ελέγξτε όμως τον παρορμητισμό σας και μη φερθείτε απρόσεχτα. Ο Άρης από τις 26 θα κινείται στον Αιγόκερο και θα έρθουν στο προσκήνιο θέματα σπουδών ή νομικές εκκρεμότητες. Θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο εξωτερικό ή θα γνωρίσετε ένα άτομο από ξένη χώρα και θα κάνετε σχέση μαζί του ή θα συνεργαστείτε.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα είστε δημιουργικοί και ακούραστοι από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στον Ζυγό. Θα κλείσετε συμφωνίες, θα έχετε πολλές ιδέες για να αυξήσετε τη δουλειά και τα κέρδη σας και θα συνεννοείστε άψογα με τους συνεργάτες σας. Θα κάνετε αλλαγές για να βελτιώσετε την καθημερινότητα και την υγεία σας. Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 5 θα βάλετε σε προτεραιότητα την ερωτική σας ζωή και τη διασκέδαση, αλλά θα επιλέξετε ό,τι σας δίνει σταθερότητα και θα αποφύγετε να αναλωθείτε σε άτομα και καταστάσεις που δεν αξίζουν. Θα έχετε άψογη επικοινωνία με τα παιδιά σας, θα τα υποστηρίξετε αλλά δεν θα επιτρέψετε να εκμεταλλευτούν την αγάπη σας. Θα συναντηθείτε με φίλους στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς και μπορεί κάποιος να ζητήσει τη βοήθειά σας. Μην εμπιστεύεστε άτομα που έχουν ήδη συμπεριφερθεί άσχημα στο παρελθόν. Από τις 14 με τον Άρη στον Τοξότη θα δουλέψετε με ζήλο για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αλλά παράλληλα θα έχετε έντονη ερωτική ζωή. Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 24 θα φέρει ευχάριστες ειδήσεις σε επαγγελματικά θέματα. Θα βρείτε δουλειά ή θα κλείσετε κάποιες καλές συμφωνίες. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα είναι καλό, θα υπάρχει αλληλοκάλυψη και θα περάσετε όμορφα με τους συνεργάτες σας, χωρίς ανταγωνισμούς και σοβαρές διαφωνίες.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Την πρώτη εβδομάδα θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην οικογένειά σας  και θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες και τα προβλήματά τους, αν και ο Ερμής στο Λέοντα θα σας κάνει απόλυτους και ισχυρογνώμονες. Θα σας απασχολήσουν επαγγελματικά προβλήματα στις 10 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο ή θα νιώσετε την ανάγκη να παρατήσετε αυτά που κάνετε και να κυνηγήσετε ένα παλιό σας όνειρο. Από τις 15 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο θα είστε δημιουργικοί και αποτελεσματικοί. Θα αξιοποιήσετε το χρόνο σας με τον καλύτερο τρόπο, θα φροντίσετε να καλύψετε τις ανάγκες του συντρόφου σας και θα κάνετε λεπτομερή σχέδια για το μέλλον. Στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο θα έχετε αστείρευτο κέφι, επιμονή και όρεξη για κάθε τι δημιουργικό. Η προσωπική σας ζωή θα κυλά αρμονικά και ίσως αποφασίσετε να παντρευτείτε ή να αποκτήσετε παιδί.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Θα χαρείτε από κέρδη που θα προκύψουν ξαφνικά λόγω της παρουσίας της Αφροδίτης στους Διδύμους, αλλά αν δεν χαλιναγωγήσετε την καταναλωτική σας μανία θα ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχετε. Ευκαιρίες για κέρδη και άνοδο θα προκύψουν στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Να είστε διαλλακτικοί, ευέλικτοι και αποφύγετε τους εγωισμούς και την απότομη συμπεριφορά. Ο Δίας στον Λέοντα από τις 16 Ιουλίου θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα, να αποκαταστήσετε την ηρεμία στις οικογενειακές σχέσεις, να συγκατοικήσετε με το σύντροφό σας ή να μετακομίσετε. Από τις 18 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο θα επικοινωνείτε καλύτερα και πιο ουσιαστικά με τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα βοηθήσετε όσους σας έχουν ανάγκη και θα είστε πρόθυμοι να ακούσετε τα προβλήματα των άλλων και να τους συμβουλέψετε. Στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε ένα οικογενειακό θέμα. Η τύχη είναι με το μέρος σας σε επαγγελματικά θέματα, αρκεί να τολμήσετε να διεκδικήσετε όσα πιστεύετε ότι σας αξίζουν. Μια μετακόμιση είναι πιθανή αυτές τις μέρες ή θα πάρετε την απόφαση να συγκατοικήσετε με κάποιον που αγαπάτε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Τις πρώτες μέρες του μήνα θα έχετε καλή επικοινωνία με συγγενείς και αδέλφια. Όταν γυρίσει ανάδρομος ο Ερμής στις 7 προσέξτε τα λόγια σας για να μη προκύψουν παρεξηγήσεις. Από τις 17 μη δανείσετε και μη δανειστείτε, αποφύγετε τις σπατάλες και μην υπογράψετε κάτι αν δεν εξετάσετε λεπτομερώς τους όρους. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας μέχρι τις 23 θα είστε αισιόδοξοι και γεμάτοι αυτοπεποίθηση. Θα διασκεδάσετε, θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα περάσετε όμορφα με το σύντροφό σας. Θα γεμίσετε ανασφάλεια για ένα συναισθηματικό ή οικονομικό θέμα στις 13 με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Μην πανικοβληθείτε γιατί θα προκαλέσετε εντάσεις. Μια διαφωνία με γείτονες ή με τα αδέλφια σας θα λυθεί στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Θα συνδυάσετε δουλειά και αναψυχή σε ένα σύντομο ταξίδι με φίλους ή θα προωθήσετε τα σχέδιά σας.

MAΪΟΣ 2014

Ίσως ξεκινήσετε μια παράνομη σχέση στις αρχές του μήνα, αν και δεν θα έχετε όρεξη για κοινωνικές επαφές, προτιμώντας να μένετε μόνοι για να οργανώσετε τις σκέψεις σας. Προσέξτε τις καταχρήσεις και μην εμπλακείτε σε περίεργες ή άβολες καταστάσεις. Από τις 7 που θα περάσει ο Ερμής στους Διδύμους θα ασχοληθείτε με την πορεία των οικονομικών σας και αν αποφύγετε τις επιπόλαιες κινήσεις όλα θα πάνε καλά. Με την Πανσέληνο στις 14 απέναντι από το ζώδιό σας θα εστιάσετε στην προσωπική σας ζωή ή σε μια συνεργασία. Μην επιτρέψετε στο άγχος και στην ανασφάλεια να καθορίσουν τις πράξεις σας. Αξιοποιήστε τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 για να κάνετε μια καλή συμφωνία, να αυξήσετε το εισόδημά σας ή να αγοράσετε κάτι με καλούς όρους. Στις 29 η Αφροδίτη ο κυβερνήτης σας περνάει στο ζώδιό σας φέρνοντας σταθερότητα.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις σε θέματα καριέρας την πρώτη εβδομάδα με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, αλλά η καθημερινότητά σας θα είναι κουραστική και με αρκετά εμπόδια. Να προσέχετε τη διατροφή και την υγεία σας όλο το μήνα. Μαζέψτε δυνάμεις γιατί η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 15 Απριλίου θα φέρει αναστάτωση στον εργασιακό χώρο, διαφωνίες, πολλή ένταση και άγχος. Μην αφήσετε πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες και κλείσιμο συμφωνιών για το τελευταίο δεκαήμερο, γιατί η κατάσταση θα είναι έκρυθμη και θα δυσκολευτείτε να πετύχετε τους στόχους σας, αν και δεν θα λείψουν ευκαιρίες για ανασυγκρότηση ή επέκταση. Πολλά καλά μπορούν να συμβούν στις 29 με την έκλειψη στο ζώδιό σας όχι μόνο στην προσωπική σας ζωή, αλλά και στους υπόλοιπους τομείς, γιατί θα μπορέσετε να αναδείξετε τις δυνατότητές σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα βελτιώσει την κοινωνική σας ζωή. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα διασκεδάσετε με φίλους και θα είστε κεφάτοι και δημιουργικοί. Ο ανάδρομος Άρης στον Ζυγό όλο τον μήνα θα φέρει αναστάτωση στον εργασιακό χώρο. ίσως δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε τις εκκρεμότητες, ενώ θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε υποθέσεις και μπλεξίματα με συναδέλφους. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 Μαρτίου μπορείτε να προωθήσετε την καριέρα σας και να πραγματοποιήσετε φιλόδοξους στόχους. Ο Δίας ορθοδρομεί στις 6 και το επόμενο διάστημα θα φτιάξει το κέφι σας, θα επικοινωνείτε καλύτερα με τους γύρω σας, θα λυθούν προβλήματα με τα αδέλφια σας, θα προωθήσετε τις ιδέες σας και θα χαίρεστε την καθημερινότητά σας. Η Πανσέληνος στις 16 στην Παρθένο ευνοεί τις ρομαντικές στιγμές με το σύντροφό σας και τις ερωτικές περιπέτειες, προσέξτε όμως μη διαρρεύσει ένα μυστικό. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 17 θα έρθετε πιο κοντά με τους φίλους σας, θα μοιραστείτε μυστικά και θα δεχτείτε ή θα δώσετε βοήθεια και στήριξη. Υπάρχει κίνδυνος να εμπλακείτε σε σκάνδαλα ή να σας παρασύρουν σε ανέντιμες πράξεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα επιλέξετε να ξεκουραστείτε ή να ασχοληθείτε με άτομα που θέλουν τη συμπαράστασή σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Ο κυβερνήτης σας ορθοδρομεί από την 1η του μήνα και θα ξεμπλοκάρουν κάποιες υποθέσεις που σας δυσκόλεψαν. Η σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στις 6 θα σας γεμίσει έμπνευση και ρομαντισμό, αλλά μην ανοιχτείτε σε άτομα που δεν ξέρετε καλά, γιατί μπορεί να παρεξηγήσουν τα λόγια σας ή να εκμεταλλευτούν τις καλές προθέσεις και την ευγένειά σας. Από τις 13 Φεβρουαρίου που ο ανάδρομος Ερμής μπαίνει στον Υδροχόο να είστε συγκρατημένοι στο επαγγελματικό σας περιβάλλον και να αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Αν πρέπει οπωσδήποτε να κλείσετε μια συμφωνία, προτιμήστε τις 16 του μήνα που το τρίγωνο του Ερμή με τον Άρη θα βοηθήσει να υπερασπιστείτε τα συμφέροντά σας. Θα προκύψει ένα οικογενειακό πρόβλημα στις 15 με την Πανσέληνο στο Λέοντα, θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες του σπιτιού ή θα φιλοξενήσετε άτομα που αγαπάτε. Στις 23 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα φροντίστε δικά σας άτομα που έχουν ανάγκη, παρευρεθείτε σε μια καλλιτεχνική εκδήλωση ή ασχοληθείτε με φιλανθρωπίες. Το τετράγωνο Δία Ουρανού στις 26 θα σας γεμίσει εκνευρισμό και δεν θα διστάσετε να κοντραριστείτε με όποιον μπει εμπόδιο στα σχέδιά σας ή δεν συμφωνήσει με τις απόψεις σας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με προσεκτική διαχείριση, δεν θα αντιμετωπίσετε σοβαρά οικονομικά προβλήματα και η επαγγελματική σας πορεία θα είναι σταθερή. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σάς επιτρέπει να σχεδιάσετε με ποιο τρόπο θα πραγματοποιήσετε τις φιλοδοξίες σας. Αποφύγετε τα ρίσκα και τις βιαστικές κινήσεις. Μπορεί να σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, να ρυθμίσετε θέματα σπουδών ή να επικοινωνήσετε με άτομα από το εξωτερικό.

Η Πανσέληνος στον Καρκίνο τονίζει την ευαισθησία σας, ίσως είστε λίγο εύθικτοι ή απαισιόδοξοι, αλλά θα επιδιώξετε την παρέα ατόμων που αγαπάτε, για να μοιραστείτε τα συναισθήματά σας. η προσωπική σας ζωή δεν είναι ανέφελη. Θα παρουσιαστούν διαφωνίες που θα σας προβληματίσουν, αλλά πρέπει να κατανικήσετε την ανασφάλειά σας και να μετριάσετε τις απαιτήσεις σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα εξομαλύνει τις εντάσεις στον επαγγελματικό τομέα και θα μπορέσετε να συζητήσετε για θέματα που αφορούν την καριέρα σας. Μπορεί να ανοίξουν νέοι επαγγελματικοί δρόμοι ή να προκύψει μια επικερδής συνεργασία.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close