Τοξότης 2014-2017

Τοξότης 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Ένα ευχάριστο, δημιουργικό διάστημα ξεκινά την 1η Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, με ανανεωμένη εμφάνιση, με χιούμορ και πολλή αυτοπεποίθηση θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, θα κάνετε ταξίδια και νέες παρέες. Το άγχος για οικονομικά και προσωπικά θέματα θα είναι έντονο στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, θέλετε να πετύχετε πολλά αλλά δεν θα συγκεντρώνεστε στους στόχους σας. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιό σας από τις 3 μέχρι τις 23 θα δυσκολεύεστε να πάρετε σωστές αποφάσεις γιατί θα είστε βιαστικοί και χωρίς αίσθηση της πραγματικότητας αλλά θα έχετε καλή διάθεση και επιθυμία να υλοποιήσετε φιλόδοξα πλάνα. Θα είστε συχνά σε υπερδιέγερση από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, μυστικοπαθείς, επιφυλακτικοί, δεν θα αποφύγετε συνωμοσίες και κρυφό ανταγωνισμό, θα χρειάζεστε ξεκούραση και ψυχραιμία. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας θα δρομολογήσετε ευχάριστες αλλαγές τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σας ζωή, θα είστε δυναμικοί, αισιόδοξοι, γεμάτοι πίστη στις δυνάμεις σας, αυθόρμητοι, ειλικρινείς και γενναιόδωροι. Θα ρυθμίσετε οφειλές και θα αποφεύγετε τις σπατάλες από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, οι επιλογές σας θα είναι σωστές και θα αυξήσετε τα έσοδά σας δουλεύοντας μεθοδικά για να επεκταθείτε.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα στρέψετε την προσοχή σας στη βελτίωση της φυσικής σας κατάστασης με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα υιοθετήσετε υγιεινές συνήθειες για να έχετε τη δύναμη να ανταπεξέλθετε στις πολλές υποχρεώσεις σας. Θα εντυπωσιάζετε τους πάντες με τις γνώσεις, το κέφι και την αμεσότητά σας από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα κάνετε ταξιδάκια για δουλειά ή για αναψυχή, θα έχετε επιτυχίες στη δουλειά και τύχη στον έρωτα. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα νοσταλγείτε παλιές ερωτικές ιστορίες, θα είστε ευάλωτοι, διαισθητικοί, πρόθυμοι να συμπαρασταθείτε σε φίλους που σας χρειάζονται, δεν θα ανέχεστε τη φασαρία, τους βαρετούς ανθρώπους και τη ρουτίνα. Θα είστε παρορμητικοί και ατίθασοι με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, συχνά θα χάνεστε στις σκέψεις σας και δεν θα ανοίγεστε εύκολα αλλά θα οργανωθείτε για να κάνετε θετικές αλλαγές στη ζωή σας. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα ξεπεράσετε ένα οικογενειακό πρόβλημα που δημιούργησε εντάσεις, το σπίτι σας θα είναι καταφύγιο και τόπος χαλάρωσης, αρκετοί θα σκεφτείτε να μετακομίσετε σε μια πιο ήρεμη γειτονιά ή θα συγκατοικήσετε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Θα είστε απαιτητικοί, ισχυρογνώμονες και έτοιμοι για έντονες ερωτικές εμπειρίες με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, δεν θα συγκρατείτε τον θυμό σας όταν είστε κοντά σε ανθρώπους που σας απογοήτευσαν προτιμώντας νέες ευχάριστες παρέες. Ένα νέο δημιουργικό διάστημα ξεκινά με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10, θα είστε μυστικοπαθείς, ανήσυχοι αλλά θα αναλύετε σε βάθος κάθε τι και θα πετυχαίνετε άνετα τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 14 θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή, θα συμμετέχετε σε διάφορες δραστηριότητες που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να κάνετε γνωριμίες αλλά και να προσφέρετε στο σύνολο, θα διασκεδάζετε και θα φλερτάρετε. Θα έχετε περιέργεια για τα πάντα και θα συλλέγετε πληροφορίες για τα θέματα που σας αφορούν με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας και θα επιζητάτε συχνά τη μοναξιά. Θα έχετε πολλές προτάσεις για βόλτες και διασκέδαση με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, νέοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σας, θα συμμετέχετε σε συλλόγους, θα προωθήσετε τα σχέδιά σας και θα στηρίζετε όπως μπορείτε όσους περνάνε δύσκολα. Θα κάνετε νέους φίλους από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό που θα έλκονται από τη γοητευτική, ευγενική παρουσία σας, τα ταλέντα σας θα εκτιμηθούν και κάποιοι θα σας βοηθήσουν να προωθήσετε τη δουλειά σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο μπορείτε να βελτιώσετε τη θέση σας στη δουλειά γιατί θα είστε αποτελεσματικοί και δυναμικοί αρκεί να κρατάτε χαμηλούς τόνους, να μην είστε απόλυτοι και να συνεργάζεστε σωστά με συναδέλφους. Οικογενειακές διαμάχες θα έρθουν στο προσκήνιο με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, ίσως νιώθετε ότι δεν σας στηρίζουν όσο θέλετε και θα νοσταλγείτε άτομα από το παρελθόν σας. Θα βρείτε δουλειά ή θα βελτιώσετε την απόδοσή σας για να διακριθείτε στον χώρο σας με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, θα αναλάβετε περισσότερες ευθύνες, θα γνωρίσετε άτομα που θα σας βοηθήσουν να πετύχετε στόχους και να δικτυωθείτε. Μια επαγγελματική πρόταση θα ανοίξει νέες προοπτικές στην καριέρα σας με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα επικεντρωθείτε στη δουλειά σας για να κερδίσετε χρήματα και να γίνετε αποδεκτοί. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 ευνοείται περισσότερο η κοινωνική σας ζωή, θα βρίσκετε διάφορους λόγους να οργανώσετε μια γιορτή ή να πηγαίνετε βόλτες με τους φίλους σας, με την όμορφη συμπεριφορά σας θα γοητεύσετε όσους γνωρίσετε αυτό το διάστημα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 Θα κάνετε παρέα με αντισυμβατικά άτομα και θα τολμήσετε να ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, οι ερωτικές περιπέτειες μπορεί να βάλουν σε κίνδυνο τις μόνιμες σχέσεις. Θα είστε ισχυρογνώμονες και ανυπόμονοι με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7, στην προσπάθειά σας να διακριθείτε μπορεί να ρισκάρετε μια επαγγελματική συμφωνία ή θα διαφωνήσετε έντονα με συγγενείς. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα δυσκολεύεστε να ξεπεράσετε εμπόδια και εντάσεις που αφορούν την επαγγελματική σας πορεία, θα ανησυχείτε για τη θέση σας και θα δουλεύετε πολύ κινδυνεύοντας να εξαντληθείτε. Θα αποφασίσετε να σπουδάσετε ή να ξεκινήσετε νέες δραστηριότητες από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, ίσως κάνετε ταξίδια στο εξωτερικό, θα έχετε πνευματικές αναζητήσεις και όρεξη για περιπέτειες. Θα είστε εξωστρεφείς, χαρούμενοι και λαμπεροί από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, θα κάνετε συμφέρουσες συναλλαγές με άτομα από το εξωτερικό, θα κανονίσετε διακοπές σε ένα όμορφο μέρος και θα κάνετε πολλά φιλόδοξα σχέδια για το μέλλον. Καθυστερήσεις σε σπουδές, σε συναλλαγές με το εξωτερικό και εντάσεις με άτομα που ζουν μακριά θα σας αναστατώνουν από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα και θα νιώθετε εκνευρισμό.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Αλλαγές στην εμφάνιση, στον κοινωνικό σας κύκλο και σε ερωτικά θέματα θα σας γεμίσουν ενθουσιασμό με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα οργανώσετε σε νέες βάσεις τα επαγγελματικά σας και θα δημιουργήσετε ανέμελες σχέσεις. Τα εμπόδια δεν θα σας απογοητεύουν από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα γιατί θα νιώθετε δυνατοί, όλα σας τα πλάνα θα υλοποιηθούν με σκληρή δουλειά, σπουδές και νομικά θέματα ευνοούνται. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα παρουσιαστούν απρόβλεπτα έξοδα, δεν θα πάρετε εγκαίρως χρήματα που περιμένετε ή θα δυσκολεύεστε να κάνετε ένα ξεκίνημα, η αγωνία σας για μια οφειλή θα μεγαλώσει αλλά θα βρείτε κάποια λύση. Θα νιώθετε έτοιμοι να κάνετε πολλές θετικές αλλαγές στη ζωή σας στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, ίσως ταξιδέψετε στο εξωτερικό, θα ερωτευτείτε ένα άτομο από μακριά ή θα ξεκινήσετε σπουδές. Θα αναλάβετε αρκετές επαγγελματικές υποχρεώσεις από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα δουλεύετε πολύ και θα έχετε πολλές απαιτήσεις, δεν θα δικαιολογείτε απροσεξίες, λάθη και αντιρρήσεις, θα διεκδικείτε επίμονα το δίκιο και την ανταμοιβή σας. Θα τακτοποιήσετε κληρονομικά θέματα και θα συζητήσετε με την οικογένειά σας το πώς θα αξιοποιήσετε την ακίνητη περιουσία από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο ή θα λάβετε ένα βοήθημα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

 Η αύξηση των λειτουργικών εξόδων σας και κάποιες αχρείαστες σπατάλες θα σας αγχώσουν με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, θα λύσετε περιουσιακά θέματα ή θα αξιοποιήσετε ένα ακίνητο για να αποκτήσετε περισσότερα χρήματα. Καλές συμφωνίες, νέοι πελάτες και η καλή σχέση με συναδέλφους από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο φέρνουν κέρδη και αισιοδοξία, θα φροντίσετε την υγεία σας και θα κάνετε πιο άνετο τον χώρο σας. Ευνοούνται οι αλλαγές στην προσωπική σας ζωή αλλά και στον επαγγελματικό τομέα με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 7, θα έχετε πολλές καινοτόμες ιδέες, θα είστε ακούραστοι, νέοι έρωτες θα προκύψουν, θα ξεπεράσετε εμπόδια σε σχέσεις και σε συνεργασίες. Οι σχέσεις με τον σύντροφο και τους φίλους σας θα είναι πολύ καλύτερες με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα αναδείξετε τη δουλειά σας, θα κάνετε ερωτικά και επαγγελματικά ξεκινήματα. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 9 Ιουνίου θα βιαστείτε να ξεμπερδεύετε με ζητήματα που σας αγχώνουν για να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας, να ανανεωθείτε και να βάλετε στόχους που θα δώσουν ενδιαφέρον στη ζωή σας. Θα τακτοποιήσετε κάποια φορολογικά ή περιουσιακά θέματα από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο, θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες ενός δανείου ή θα συμβουλευτείτε έναν ειδικό για να κάνετε μια επένδυση. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα αντιμετωπίσετε με σοβαρότητα φορολογικές και ασφαλιστικές εκκρεμότητες, θα τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα και θα ζητήσετε συμβουλές για να αυξήσετε το εισόδημά σας ή για να ρυθμίσετε μια οφειλή.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα λυθούν οι παρεξηγήσεις στην ερωτική σας σχέση με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα φλερτάρετε επίμονα το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντες ανθρώπους. Θα είστε ανήσυχοι και εσωστρεφείς με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, επαγγελματικά θέματα θα σας αγχώνουν γιατί έχετε άμεση ανάγκη από σταθερότητα για να αποδίδετε όπως πρέπει. Θα βάλετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, θα ασχοληθείτε με τη βελτίωση της φυσικής κατάστασης και της υγείας σας, με επιμονή και μεθοδικότητα η απόδοσή σας στη δουλειά θα αυξηθεί και θα πετύχετε φιλόδοξους στόχους. Θα ξεκινήσετε μια ανέμελη ερωτική σχέση με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα διασκεδάζετε με τον σύντροφό σας και με φίλους, θα είστε εκδηλωτικοί, γεμάτοι ενέργεια και αισιοδοξία.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Θα παρεξηγείστε εύκολα με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15, θα αντιμετωπίζετε δύσπιστα την οικογένειά και τον συγκάτοικό σας, δεν θα μπορείτε να λύσετε πρακτικά θέματα του σπιτιού και θα νοσταλγείτε το παρελθόν. Θα ξανασκεφτείτε το μέλλον της σχέσης ή του γάμου σας από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, ίσως αργούν να υλοποιηθούν οι αλλαγές που σχεδιάζετε, θα νιώθετε κούραση και απαισιοδοξία. Αναποδιές και καθυστερήσεις θα επηρεάζουν το πρόγραμμά σας από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα αφήνετε στη μέση κάποιες υποθέσεις και οι συμφωνίες θα κλείνονται μετ’ εμποδίων δημιουργώντας σας πολλές εντάσεις. Αν ο σύντροφός σας ζει μακριά θα έχετε ευχάριστες ειδήσεις με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, ίσως λυθεί ένα νομικό θέμα που σας άγχωνε, θα διακριθείτε σε σπουδές ή στον εργασιακό χώρο. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 δεν θα δίνετε μεγάλη σημασία στα παράπονα του συντρόφου σας, θα σας ενδιαφέρει να περάσετε καλά και να κάνετε επίδειξη των ταλέντων σας αλλά μπορεί να φερθείτε ανώριμα πληγώνοντας άτομα που σας αγαπάνε. Αν ψάχνετε για δουλειά κάτι θα βρεθεί με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ήρεμη και θα ανταπεξέρχεστε άνετα στα καθήκοντά σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

 Θα ρισκάρετε να ζήσετε μια ερωτική περιπέτεια με άτομο που δεν σας ταιριάζει με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό από τις 4, θα διεκδικήσετε την προσοχή μιας παλιάς αγάπης αλλά αν θα χάνετε εύκολα το ενδιαφέρον σας, θα είστε αγχώδεις και απότομοι. Θα προσπαθείτε να απαλλαγείτε από περιττές υποχρεώσεις με τον Άρη στον Ταύρο από τις 10, θα αφοσιώνεστε στη δουλειά σας και θα τακτοποιήσετε αρκετά θέματα που εκκρεμούσαν. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα νιώθετε δυσφορία για κάποιον συνάδελφο ή θα ανησυχείτε για την πρόοδο της καριέρας σας, μπορεί να θέλετε να αλλάξετε αντικείμενο αλλά δεν πρέπει να ρισκάρετε αυτό το διάστημα για να μην αποτύχετε. Θα φλερτάρετε με όποιο άτομο σας φαίνεται ενδιαφέρον και θα επιδεικνύετε τις γνώσεις και τα ταλέντα σας από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό, συχνές θα είναι οι αντιπαραθέσεις αλλά και οι απιστίες. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα είστε γοητευτικοί, δυναμικοί και θα καταφέρετε να κάμψετε τις αντιστάσεις του ατόμου που σας ενδιαφέρει, οι ερωτευμένοι θα κάνετε μια νέα αρχή και όλοι θα έχετε ευκαιρίες για διασκέδαση και νέες γνωριμίες

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Τα φλερτ και οι ερωτικές περιπέτειες θα αποσπούν πολύ από τον χρόνο σας από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό, θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ανυπόμονοι να ζήσετε πολλές εμπειρίες και θα τολμάτε να ρισκάρετε στις δύσκολες καταστάσεις. Από τις 6 Φεβρουαρίου με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό θα φανούν έντονες οι απογοητεύσεις από το φιλικό και κοινωνικό περιβάλλον και ίσως απομακρύνετε τα άτομα που σας απογοήτευσαν. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα αξιολογείτε σωστά τις πληροφορίες και θα παίρνετε αποφάσεις που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, θα υλοποιήσετε ρεαλιστικά σχέδια, τα ταξίδια θα είναι επιμορφωτικά, επικερδή ή θα σας δώσουν την ευκαιρία να κάνετε γνωριμίες. Από τις 11 με την έκλειψη στον Λέοντα θα δρομολογήσετε επαγγελματικές αλλαγές, θα κάνετε ένα ταξίδι, θα αρχίσετε σπουδές αλλά επιλέξτε ήρεμα ό,τι σας ταιριάζει και μην αγχώνεστε. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα στηρίξετε ένα μέλος της οικογένειας, θα αναπολείτε συχνά το παρελθόν και θα περνάτε αρκετό χρόνο με αγαπημένα άτομα χαλαρώνοντας στο σπίτι αλλά δεν θα έχετε όρεξη να ασχολείστε με σοβαρά και πολύπλοκα θέματα. Οι σχέσεις με την οικογένεια και με τον συγκάτοικό σας θα μπουν σε νέες βάσεις με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26, όμως αρκετοί θα νιώθετε παραγκωνισμένοι ή θα νοσταλγείτε παλιές χαρές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα κάνετε πιο ρομαντική την ατμόσφαιρα του σπιτιού σας και θα χαλαρώνετε με αγαπημένα άτομα από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα νοιάζεστε για την ασφάλεια της οικογένειάς σας και κάποιοι θα συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας. Ίσως βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για τα επαγγελματικά ή για τη σχέση σας από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα είστε υπερόπτες, επιπόλαιοι, θα ανυπομονείτε να αλλάξετε ό,τι δεν σας αρέσει αλλά τις σωστές λύσεις θα τις βρείτε μετά τις 8 του μήνα που θα ορθοδρομήσει. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 μπορεί να κάνετε περιττές αγορές, θα αγχώνεστε για παλιές οφειλές που πρέπει να τακτοποιηθούν και θα ψάχνετε εναγωνίως τρόπους για να αυξήσετε το εισόδημά σας, αν και δεν είναι κατάλληλες μέρες για αποφάσεις. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο, ίσως χρειαστεί να ταξιδέψετε για επαγγελματικούς λόγους, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα μειώσετε τις σπατάλες. Μια γνωριμία θα εξελιχθεί πολύ γρήγορα σε ερωτική σχέση με τον Άρη στον Κριό από τις 28 και θα περνάτε πολύ χρόνο διασκεδάζοντας με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, θα είστε το επίκεντρο της παρέας και δεν θα χάνετε ευκαιρία να διακριθείτε. Θα είστε ετοιμόλογοι, δραστήριοι, γεμάτοι έξυπνες ιδέες από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο, οι δημόσιες σχέσεις, τα ταξίδια και οι σπουδές ευνοούνται και θα οργανώσετε σημαντικές αλλαγές.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα είστε πολύ προσεκτικοί με την διαχείριση των χρημάτων σας, θα τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς, θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας και θα αποφεύγετε τις σπατάλες. Οι σχέσεις σας με άτομα του κοινωνικού και επαγγελματικού περιβάλλοντος θα βελτιωθούν με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 7, θα έχετε έξυπνες ιδέες, επιθυμία για μάθηση και για κατακτήσεις. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα διαπληκτίζεστε με τον σύντροφό σας χωρίς σημαντική αιτία, θα αυξηθούν οι ανασφάλειές σας και δεν θα έχετε υπομονή να λύσετε ήρεμα τα διάφορα προβλήματα γιατί θα είστε ανυπόμονοι και αγχώδεις. Η ανάγκη σας για οικονομική σταθερότητα από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο θα γίνει πηγή άγχους, οφειλόμενα χρήματα, νέες δραστηριότητες και συμφωνίες θα καθυστερούν. Δεν θα έχετε όρεξη να ασχοληθείτε με πρακτικά ζητήματα του σπιτιού και με οικογενειακές υποχρεώσεις με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, θα προτιμάτε να κοιμάστε, να φιλοξενείτε φίλους και να χαλαρώνετε χωρίς να σκέφτεστε όσα σας αγχώνουν. Θα πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο που θα σας αποφέρει κέρδη με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα διεκδικήσετε χρήματα που σας οφείλουν και θα βάλετε τάξη στους λογαριασμούς σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου θα κερδίσετε πολλά από επαφές με άτομα που θαυμάζουν τις ιδέες σας, θα κάνετε αρκετά ταξιδάκια, θα διεκδικείτε το δίκιο σας, μπορεί να αρχίσετε σπουδές, σεμινάρια ή μια έντονη ερωτική σχέση. Ερωτικές σχέσεις και συνεργασίες ευνοούνται από τις 12 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, πολλοί θα διεκδικούν το ενδιαφέρον σας, θα συνεννοείστε ήρεμα με όλους, θα είστε ευχάριστοι, άνετοι και τυχεροί. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα καταφέρετε να σταθεροποιήσετε τα έσοδα από τη δουλειά σας ή θα αυξήσετε το εισόδημά σας δουλεύοντας με σύστημα και υπομονή, θα βρείτε μια θέση εργασίας ή θα τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες. Όσοι δεν είστε ικανοποιημένοι από την πορεία της δουλειάς και από την καθημερινότητά σας θα ψάξετε τρόπους να βελτιώσετε τη ζωή σας αλλάζοντας χώρο εργασίας ή θα οργανωθείτε καλύτερα. Αρκετές ευχάριστες αλλαγές θα συμβούν στη ζωή σας με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα ανανεωθείτε, θα βρείτε μια δουλειά που σας εκφράζει, θα ξεκαθαρίσετε το τοπίο στα προσωπικά σας, θα διασκεδάσετε, θα ταξιδέψετε και θα ερωτευτείτε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

 Θα είστε επικοινωνιακοί, δημιουργικοί και συνεργάσιμοι με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου, θα ξεκαθαρίσετε παρεξηγήσεις με φίλους, θα συμπαραστέκεστε σε αυτούς που σας χρειάζονται και θα γνωρίσετε άτομα που θα μείνουν καιρό στη ζωή σας. Τα σχέδιά σας για κοινωνική άνοδο θα υλοποιηθούν από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα έχετε γοητεία, καλή διάθεση, θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και θα κάνετε αξιόλογους φίλους.  Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα είστε ανυπόμονοι, παρορμητικοί και θα φλερτάρετε έντονα θέλοντας να κάνετε πιο ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή, όμως οι επιλογές σας θα είναι βιαστικές και μπορεί οι νέες σχέσεις να μη διαρκέσουν πολύ. Αν είστε δεσμευμένοι θα αναθερμάνετε τη σχέση σας από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, όσοι είστε μόνοι θα χαρείτε φλερτ και ερωτικές περιπέτειες προστατεύοντας την ελευθερία σας. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα είστε διαισθητικοί, μυστικοπαθείς, θα ασχοληθείτε αρκετά με την οργάνωση νέων ξεκινημάτων αλλά πρέπει να απαλλαγείτε από ανασφάλειες, εμμονές και να μην εμπλακείτε σε παρασκηνιακές ενέργειες που θα σας εκθέσουν. Σχέσεις που πρέπει να μείνουν κρυφές θα σας απασχολήσουν με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό από τις 30 Οκτωβρίου, θα είστε εσωστρεφείς αλλά θα οργανώσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα είστε έτοιμοι να ζητήσετε καλύτερη αντιμετώπιση στον επαγγελματικό χώρο, θα επιδιώκετε να διακριθείτε κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες, θα είστε νευρικοί, ιδιότροποι αλλά συνεπείς. Νέες αξιόλογες γνωριμίες, κοινωνικές διακρίσεις και ευκαιρίες για διασκέδαση θα φέρει ο Δίας στον Ζυγό από τις 9, θα έχετε έμπιστους φίλους που θα σας στηρίζουν και θα νιώθετε πολύ ασφαλείς. Θα αναπολείτε παλιές ευτυχισμένες στιγμές στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, οι ευθύνες σας έχουν κουράσει και θα αναζητήσετε καταφύγιο στην οικογένειά σας αν και μπορεί να νομίζετε πως δεν σας προσέχουν αρκετά ή πως δεν στηρίζουν τις επιλογές σας. Η καριέρα σας ευνοείται από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο, νέες προτάσεις θα φέρουν κέρδη και αναγνώριση, θα δουλέψετε οργανωμένα και θα διεκδικήσετε όσα σας αξίζουν. Οι πληγές από έναν παλιό έρωτα θα είναι πιο έντονες με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23, θα απομονώνεστε για να σκεφτείτε, θα κοιμάστε αρκετά για να γεμίσετε τις μπαταρίες σας και κάποιοι δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό μιας παράνομης σχέσης. Από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία θα ξεμπερδέψετε με παλιά χρέη, θα αποκτήσετε καλύτερη θέση και μεγαλύτερο εισόδημα που θα σας επιτρέπει να ζείτε χωρίς ανασφάλεια και άγχος. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα δημιουργήσετε τις κατάλληλες συνθήκες για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες, θα διεκδικήσετε καλύτερη αμοιβή, θα προσέχετε να μην χαλάτε πολλά χρήματα και θα καλύψετε αρκετές υποχρεώσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Θα ρυθμίσετε περιουσιακές εκκρεμότητες με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου, θα συνεννοηθείτε με την οικογένειά σας για να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο, θα έχετε καλά νέα για μια οικονομική υπόθεση ή θα συμβεί κάτι καλό στα αισθηματικά σας. Κανένα όνειρο δεν σας φαίνεται απραγματοποίητο από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, άτομα από μακριά θα παίξουν σημαντικό ρόλο στη ζωή σας, θα ταξιδέψετε και θα διασκεδάσετε. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα διαπραγματευτείτε με επιτυχία ζητήματα που αφορούν τα επαγγελματικά σας, θα βρείτε το δίκιο σας σε νομικά θέματα, συζητήσεις με άτομα από το εξωτερικό θα έχουν καλή έκβαση ή θα κάνετε μακρινό ταξίδι. Οικονομικές ατασθαλίες του παρελθόντος θα σας αγχώσουν με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20, οι υποχρεώσεις είναι πολλές αλλά θα δουλέψετε με πείσμα για να αυξήσετε το εισόδημά σας. Θα υπερασπίζεστε τα επαγγελματικά σας συμφέροντα με επιμονή και θα προασπίζεστε τα δικαιώματά σας με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 30, τα επιχειρήματά σας θα είναι σωστά και θα συνεννοείστε καλά με ανώτερους και με τους συναδέλφους σας. Θα έλκεστε από τα αντισυμβατικά άτομα και τις ασυνήθιστες δραστηριότητες, θα είστε τολμηροί από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, κεραυνοβόλοι έρωτες θα φέρουν μεγάλη αναστάτωση.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Αλλαγές κυρίως στα αισθηματικά σας θα προκαλέσει η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 5 Ιουνίου, κάποιοι θα αφεθείτε στη μαγεία μιας ερωτικής περιπέτειας και άλλοι θα κάνετε όνειρα για επισημοποίηση, παρασυρμένοι από τον ενθουσιασμό. Αν έχετε προβλήματα με τον σύντροφο ή με τους συνεργάτες σας θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13 και θα διορθώσετε όσα σας εμπόδιζαν να τα βρείτε. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα ασχοληθείτε με κληρονομικά θέματα, οικονομικές εκκρεμότητες θα ρυθμιστούν με τη βοήθεια ανθρώπων που σας νοιάζονται και θα έχετε ευκαιρίες να δρομολογήσετε κάποια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα. Θα έχετε υπερβολική αυτοπεποίθηση στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη και θα κάνετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη ζωή σας, ελέγξτε όμως τον εγωισμό και το πείσμα για να πετύχετε. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα αντιμετωπίσετε με αποφασιστικότητα οικονομικά ζητήματα που σας ταλαιπώρησαν, θα συζητήσετε με έμπειρους ανθρώπους για να κάνετε μια επένδυση ενώ παράλληλα θα κάνετε ξεκαθαρίσματα στις σχέσεις σας. Με τον Άρη στον Σκορπιό σε ορθή πορεία από τις 30 θα ελέγχετε πιο εύκολα τις κρίσεις ανασφάλειας,  το άγχος και τον πόνο σας για το παρελθόν, θα μιλάτε με έμπιστους φίλους και θα συνέλθετε.

ΜΑΪΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 6 Μαΐου θα σας εμπνεύσει να δουλέψετε ακόμα πιο οργανωμένα για να πετύχετε τους οικονομικούς στόχους σας, θα τακτοποιήσετε τον χώρο σας για να έχετε άνεση και θα υποστηρίζετε τους συνεργάτες σας. Θα καταφέρετε να διακριθείτε στον επαγγελματικό τομέα με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 10, θα ρυθμίσετε εκκρεμή θέματα, θα κλείσετε νέες συμφωνίες και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 21 Μαΐου θα αναρωτιέστε για το αν σας αγαπούν τα άτομα που είναι κοντά σας, μπορεί να αντιδράτε περίεργα λόγω ανασφάλειας και δεν είναι καιρός να αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης ή μιας συνεργασίας. Θα οργανώσετε τις δουλειές και τον χώρο σας με τον Ερμή ορθόδρομο από τις 22, θα μιλήσετε για συμφωνίες που θα αυξήσουν τα κέρδη σας, θα φροντίσετε τον εαυτό σας και θα βρείτε νέες ασχολίες. Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 24 θα χρησιμοποιείτε την γοητεία και την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, σχέσεις που λίμναζαν θα βελτιωθούν αλλά δεν θα πείτε όχι σε μια περιπέτεια. Θα είστε καχύποπτοι και εσωστρεφείς από τις 27 με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό, παλιές άσχημες εμπειρίες μπλοκάρουν τη σκέψη σας , κάποιοι μπορεί να σας υπονομεύουν και θα νιώθετε μοναξιά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 Απριλίου θα έχετε χαρούμενη και ερωτική διάθεση, θα είστε δημιουργικοί, εξωστρεφείς και θα περνάτε όμορφα φλερτάροντας χωρίς να σκέφτεστε κάτι μόνιμο αλλά απολαμβάνοντας κάθε όμορφη εμπειρία. Οι υποχρεώσεις στον εργασιακό χώρο θα αυξηθούν από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο αλλά θα οργανώσετε το πρόγραμμά σας έτσι ώστε να προλαβαίνετε τα πάντα και να αυξήσετε την απόδοσή σας. Θα είστε εξωστρεφείς, δημιουργικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό από τις 7 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα συναντηθείτε με παλιούς φίλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες που θα σας οδηγήσουν σε ενδιαφέροντα μονοπάτια, θα διασκεδάσετε και θα ερωτευτείτε. Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 17 θα σας μπλοκάρουν οι αυξημένες υποχρεώσεις, συνεργασίες και σχέσεις θα περάσουν δύσκολες δοκιμασίες και θα αντιδράτε παρορμητικά και επιπόλαια. Η κάλυψη παλιών οφειλών και η αύξηση των εισοδημάτων σας θα σας απασχολήσουν πολύ από τις 18 με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερο και αν έχετε συνειδητοποιήσει τις παραλείψεις και τα λάθη του παρελθόντος, θα σκεφτείτε ικανοποιητικές λύσεις. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα είστε εσωστρεφείς και προβληματισμένοι με κάποιες επιλογές που δεν ήταν σωστές. Ξεκουραστείτε όσο μπορείτε και απαλλαγείτε από κακές συνήθειες. Πρέπει να προσέχετε πολύ τις επαγγελματικές συμφωνίες, τα συμβόλαια και τη σχέση με συναδέλφους από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, αστάθμητοι παράγοντες θα σας εμποδίζουν να είστε εντάξει στις υποχρεώσεις σας και θα αγχώνεστε. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα ανακαινίσετε τον εργασιακό χώρο, θα συζητήσετε για συμφωνίες που θα αποφέρουν αρκετά χρήματα και ένα ειδύλλιο ίσως αναπτυχθεί με έναν συνεργάτη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Η οικογενειακή θαλπωρή θα σας είναι απαραίτητη με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 5 Μαρτίου, θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα στηρίξετε δικούς σας ανθρώπους, προσέξτε όμως την υπέρμετρη ευαισθησία σας που μπορεί να προκαλέσει παρεξηγήσεις. Θα είστε γεμάτοι πάθος και φιλόδοξα σχέδια από τις 6 με τον Άρη στο ζώδιό σας, θα επιμένετε στις απόψεις σας, θα ζήσετε άσχημους χωρισμούς αλλά και ενθουσιώδεις ερωτικές περιπέτειες. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου θα συνεννοείστε δύσκολα με μέλη της οικογένειας ή με τον σύντροφό σας, θα νομίζετε πως δεν σας αγαπούν, παλιές διαφωνίες θα παρουσιαστούν ξανά και ίσως επιλέξετε την ασφάλεια του σπιτιού για να ηρεμήσετε. Η παρουσία της Αφροδίτης στους Ιχθύς από τις 12 θα σας γεμίσει τρυφερότητα για τα άτομα που είναι κοντά σας, θα αναπολείτε όμορφες στιγμές από το παρελθόν, θα κάνετε άνετο και ευχάριστο το σπίτι σας, θα τεμπελιάζετε και θα καλείτε συχνά φίλους. Θα έχετε ρέντα στον έρωτα από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα είστε εκφραστικοί, δυναμικοί, γεμάτοι ενθουσιασμό, η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη εναλλαγές και οι μέρες σας δημιουργικές. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα κάνετε ψυχοθεραπεία με αγαπημένα άτομα, θα αναθεωρήσετε τη γνώμη σας για κάποιους φίλους που αποδείχτηκαν ανεπαρκείς αλλά ίσως επαναλάβετε τα ίδια λάθη με νέες γνωριμίες. Θα έχετε αρκετές ενστάσεις για τις προσωπικές σας σχέσεις ή για μια συνεργασία από τις 25 με τον Κρόνο ανάδρομο στο ζώδιό σας, πολλοί θα αποχωρήσετε απογοητευμένοι από τις εξελίξεις αλλά ίσως έτσι ησυχάσετε.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό, με σπουδές και με την διαφήμιση της δουλειάς σας θα εξελιχθούν θετικά στις 8 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Οι στόχοι σας θα πραγματοποιηθούν αν προχωράτε με υπομονή και οργανωμένα. Από τις 14 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα είστε επικοινωνιακοί, δραστήριοι, με πολλές αξιόλογες ιδέες για την εξέλιξη των επαγγελματικών σας και θα συζητήσετε με άτομα που εμπιστεύεστε για να πάρετε αποφάσεις. Θα κάνετε ταξίδια, θα ξεκινήσετε έναν κύκλο σπουδών ή σεμινάρια. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα κάνετε ειλικρινείς συζητήσεις με αγαπημένα άτομα, θα δώσετε εξηγήσεις αν χρειάζεται και θα αναθερμάνετε τη σχέση με αδέλφια, συγγενείς ή γείτονες. Θα κάνετε ένα ξεκίνημα στα επαγγελματικά ή στα ερωτικά. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο αποφύγετε τις υποδείξεις σε συναδέλφους, μην απογοητεύεστε από τις περιστασιακές επαγγελματικές δυσκολίες και ξεπεράστε το άγχος για την πορεία της καριέρας σας. Προγραμματίστε τις επόμενες κινήσεις σας ψύχραιμα.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Η παρουσία του Άρη στον Σκορπιό από τις 3 Ιανουαρίου θα σας κινητοποιήσει να ξεπεράσετε παλιές δυσάρεστες εμπειρίες. Θα μένετε αρκετά μόνοι για να σκεφτείτε όσα σας ενοχλούν αλλά και για να επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο θα υπάρχουν προβλήματα σε υπολογιστές, τηλέφωνα, αυτοκίνητα και μετακινήσεις και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα σας απασχολήσουν δάνεια, οικονομικές εκκρεμότητες, χρήματα που καθυστερούν ή συμφωνίες και ξεκινήματα που δεν εξελίσσονται ομαλά. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα βάλετε στόχο να αυξήσετε το εισόδημά σας βρίσκοντας μια θέση εργασίας ή αυξάνοντας την απόδοσή σας και θα τα καταφέρετε γιατί θα δουλέψετε με πολλή όρεξη. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα έχετε επιτυχία στις οικονομικές διαπραγματεύσεις, θα αυξήσετε τα έσοδά σας, θα προωθήσετε την καριέρα σας, θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα θέλετε να ξεχωρίζετε ό,τι κι αν κάνετε στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα, θα προγραμματίσετε σπουδές ή ταξίδια που θα σας δώσουν εμπειρίες και γνώση και θα προσπαθήσετε να έχετε επαγγελματική άνοδο. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο δουλεύοντας σκληρά και θα καταφέρετε να κερδίσετε χρήματα που θα σας βοηθήσουν να ρυθμίσετε τις υποχρεώσεις σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Ένας παλιός έρωτας που σας πλήγωσε ή μια σχέση που είχε άδοξο τέλος θα σας απασχολεί τη σκέψη από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό. Θα μένετε μόνοι αρκετά για να συγκροτηθείτε, όμως θα είστε δίπλα σε άτομα που σας χρειάζονται. Από τις 10 με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα αποφεύγετε τις σπατάλες και θα βρείτε τρόπους να έχετε περισσότερα κέρδη. Θα κλείσετε οικονομικές συμφωνίες ή θα ξεκινήσετε μια απασχόληση. Με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 11 Δεκεμβρίου θα τολμήσετε να κάνετε αλλαγές στην επαγγελματική και στην προσωπική σας ζωή. Νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα θα σας φέρουν πολύ κοντά στους στόχους σας και θα νιώσετε χαρά και ανακούφιση. Με την Πανσέληνο στον Καρκίνο στις 25 θα αναζητήσετε ασφάλεια και σιγουριά κοντά σε αγαπημένα άτομα που σας καταλαβαίνουν και θα μοιραστείτε το άγχος σας για διάφορα οικονομικά θέματα. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 30 Δεκεμβρίου τα ξεκινήματα που θα κάνετε στα επαγγελματικά ή στην προσωπική σας ζωή θα είναι πετυχημένα. Θα φλερτάρετε, θα έχετε κέφι για διασκέδαση και θα ζείτε τον έρωτα με πάθος.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Θα είστε μυστικοπαθείς και επιφυλακτικοί από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό. Δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας, όμως θα περνάτε αρκετό χρόνο με τα άτομα που αγαπάτε και εμπιστεύεστε. Θα νιώθετε εγκλωβισμένοι λόγω των πολλών ευθυνών σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8 η κοινωνική σας ζωή θα είναι ενδιαφέρουσα γιατί θα έχετε συνεχώς κόσμο κοντά σας, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάζετε. Νέες γνωριμίες θα σας ενθουσιάσουν και θα προσπαθείτε να δείξετε τον καλό σας εαυτό για να αρέσετε. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα καταλάβετε πόσο σημαντικό είναι να ξεπεράσετε όσα δυσάρεστα συνέβησαν στο παρελθόν για να οργανώσετε με αισιοδοξία το μέλλον. Θα είστε επιφυλακτικοί και μετρημένοι, αλλά θα κάνετε σημαντικές αλλαγές. Με τον Άρη στον Ζυγό από τις 12 θα έχετε έντονη κοινωνική δράση και θα γνωρίσετε σημαντικούς ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν αργότερα να πετύχετε τους φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους σας. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 20 θα είστε γοητευτικοί και περιζήτητοι. Θα κάνετε βελτιώσεις στα επαγγελματικά σας, η σχέση ή ο γάμος σας θα εξελίσσεται όμορφα και όσοι είστε μόνοι θα δέχεστε κομπλιμέντα και ερωτικές προτάσεις. Θα ανταλλάξετε πικρά λόγια με τον σύντροφό σας στις 26 με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας γιατί θα θέλετε να επικρατήσει η άποψή σας και θα αντιδράτε υπερβολικά όταν κάτι σας δυσαρεστεί.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

 Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα γίνετε πιο προσεκτικοί στη διαχείριση των χρημάτων σας και επιφυλακτικοί στην επαφή με τους ανθρώπους που σας περιβάλλουν. Θα αποφεύγετε τα ρίσκα, τις σπατάλες και θα σκέφτεστε πριν δράσετε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα έχετε κατανόηση για τα προβλήματα των άλλων και θα δείχνετε έμπρακτα την αγάπη σας παίρνοντας μέρος σε κοινωνικές δραστηριότητες. Παράλληλα θα βρίσκονται κοντά σας άτομα που σας εκτιμούν και μαζί θα περνάτε όμορφα. Μια νέα σχέση θα δημιουργήσετε στις 13 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό με άτομο από το κοινωνικό ή από το φιλικό σας περιβάλλον. Θα αφιερώσετε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας σε ανθρώπους που σας χρειάζονται ή για να συμμετέχετε σε μια εκδήλωση. Στις 27 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο μπορεί να μην νιώθετε ικανοποιημένοι από τις επαγγελματικές σας επιλογές. Δεν είναι καιρός για μεγάλες αλλαγές. Οργανώστε τον χώρο σας, ξεκαθαρίστε τις εκκρεμότητες και προετοιμάστε τα επόμενα βήματά σας χωρίς βιασύνη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη ορθόδρομη από τις 6 Σεπτεμβρίου θα κατασταλάξετε στο πώς θέλετε να οργανώσετε τη ζωή σας, θα πάρετε πρωτοβουλίες που θα σας οδηγήσουν στην ανάκαμψη και θα τακτοποιήσετε νομικές και επαγγελματικές εκκρεμότητες. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες και μπερδέματα στον επαγγελματικό χώρο. Αν ήσασταν ασυνεπείς, αδιάφοροι ή επιπόλαιοι θα δεχτείτε αυστηρές παρατηρήσεις. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα υπάρχει ασυνεννοησία με φίλους και δεν θα είστε συνεπείς σε ραντεβού και υποχρεώσεις που έχετε αναλάβει. Θα είστε επιπόλαιοι και εύθικτοι. Αγαπημένα πρόσωπα από το παρελθόν θα εμφανιστούν. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα δοκιμαστούν οι αντοχές σας και θα συνειδητοποιήσετε πως πρέπει να συγκροτηθείτε για να ξεπεράσετε τις δυσκολίες και να κάνετε τις αλλαγές που επιθυμείτε. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα έχετε ευκαιρίες να καθιερωθείτε στον εργασιακό χώρο ή να βρείτε μια νέα απασχόληση. Θα καταφέρετε να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας, θα δουλέψετε με πείσμα και θα αποσπάσετε κολακευτικά σχόλια. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα θέλετε να περνάτε ευχάριστα χωρίς να υπολογίζετε τις επιθυμίες των γύρω σας. ίσως τσακωθείτε με τον σύντροφό σας και αν είστε μόνοι θα ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Θα κάνετε μεγάλες προσπάθειες για να βρείτε δουλειά ή να καθιερωθείτε στον επαγγελματικό χώρο από τις 7 Αυγούστου με τον Ερμή στην Παρθένο. Υπάρχει κίνδυνος να αφοσιωθείτε στις υποχρεώσεις σας και να παραμελήσετε δικούς σας ανθρώπους. Από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε φιλόδοξα όνειρα που αφορούν σπουδές, ταξίδια, φιλοσοφικές αναζητήσεις και την επαγγελματική σας πορεία. Σας περιμένει σκληρή δουλειά από τις 11 με τον Δία στην Παρθένο αλλά θα αναδείξετε τα προσόντα σας και θα επιβραβευτείτε για την προσφορά σας. Θα βρείτε δουλειά ή θα έχετε την ευκαιρία να επεκτείνετε την επιχείρησή σας. Στις 14 Αυγούστου με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην οργάνωση της επαγγελματικής σας ζωής και θα ψάξετε τρόπους να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα σχέδιά σας ή θα κάνετε μακρινό ταξίδι. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή από τις 27 με τον Ερμή στον Ζυγό, θα συμμετέχετε σε κοινές προσπάθειες και θα βοηθάτε άτομα που σας χρειάζονται. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρεθούν κοντά σας, θα διασκεδάσετε και θα συζητήσετε για τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα είστε ευάλωτοι και εύθικτοι. Θα παρεξηγείστε εύκολα και θα παραπονιέστε επειδή ο συγκάτοικος ή κάποιοι συγγενείς δεν σας φροντίζουν αρκετά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Θα ασχοληθείτε με το συμμάζεμα των οικονομικών σας στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Θα περιορίσετε τα έξοδα και θα προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας για να απαλλαγείτε από τις ανασφάλειες για το μέλλον. Θα χρησιμοποιείτε κυρίως τη διαίσθησή σας από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο για να βρείτε σωστές λύσεις σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα. Θα δουλέψετε πολύ για να αυξήσετε τα έσοδά σας. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές προς τρίτους και θα προσπαθήσετε να βρείτε μόνιμες λύσεις για να ξεφύγετε από την οικονομική και επαγγελματική αβεβαιότητα. Αξιοποιήστε τις συμβουλές που θα δεχτείτε. Η Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 19 Ιουλίου ευνοεί την εξέλιξη της καριέρας σας. Άτομα με κύρος θα σας βοηθήσουν να πετύχετε τους στόχους σας και θα αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα αναζητάτε τη γνώση και θα επιδιώκετε να ζήσετε νέες συναρπαστικές εμπειρίες. Ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα για ένα μακρινό ταξίδι που θα σας ενθουσιάσει γιατί θα γνωρίσετε την κουλτούρα άλλων λαών. Από τις 25 η Αφροδίτη θα κινείται ανάδρομα στην Παρθένο και θα υπάρχουν δυσκολίες σε επαγγελματικά θέματα. Οι σχέσεις με ανώτερους και συναδέλφους μπορεί να διαταραχτούν. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα και θα καθυστερούν ταξίδια, φιλόδοξα επαγγελματικά σχέδια και νομικά θέματα. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα είστε επιρρεπείς σε κάθε είδους έντονες δραστηριότητες αλλά και στις ερωτικές περιπέτειες. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα απειλήσει το μέλλον της σταθερής σχέσης σας ή θα σας φέρει σε αδιέξοδο. Θα ασχοληθείτε με δραστηριότητες που θα οξύνουν το πνεύμα σας στις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα είστε φιλικοί, εύστροφοι και έτοιμοι για ρίσκα και περιπέτειες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 2 Ιουνίου θα επικεντρωθείτε στον εαυτό σας και θα προσπαθήσετε να πραγματοποιήσετε τις επιθυμίες σας. Μπορεί να φερθείτε απερίσκεπτα στον σύντροφό σας αν δεν σας ικανοποιεί η πορεία της σχέσης σας. Από τις 5 με την Αφροδίτη στον Λέοντα θα είστε κεφάτοι και γεμάτοι όνειρα για το μέλλον. Ταξίδια και επαφές με άτομα του εξωτερικού ευνοούνται, όπως και τα επιχειρηματικά ξεκινήματα. Ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας έφερε αναστάτωση και νευρικότητα, αλλά από τις 12 που ορθοδρομεί οι σχέσεις και οι συνεργασίες σας θα βελτιωθούν αισθητά. Ένας νέος έρωτας θα σας ενθουσιάσει ή θα καταφέρετε να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας. Δεν θα μπορείτε να συνεννοηθείτε καλά με την οικογένειά σας από τις 13 με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς γιατί θα είστε ευάλωτοι, εύθικτοι και αφηρημένοι. Όμως θα θέλετε να είστε μαζί τους για να πάρετε δύναμη από την αγάπη και τη φροντίδα τους. Από τις 15 Ιουνίου ο ανάδρομος Κρόνος θα βρίσκεται στον Σκορπιό και θα απομονώνεστε συχνά για να σκεφτείτε όσα έχουν συμβεί το προηγούμενο διάστημα και να πάρετε αποφάσεις. Μην μείνετε κολλημένοι στο παρελθόν και ξεπεράστε τις αναστολές σας. Θα είστε παρορμητικοί και κεφάτοι στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Θα ξεκινήσετε μια σχέση, θα κάνετε ένα ταξιδάκι και θα διασκεδάσετε. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα κάνετε σχέδια για το μέλλον. Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 24 θα έχετε ισχυρή διαίσθηση και επιθυμία για σχέσεις με έντονο πάθος. Μην εμπιστεύεστε τη διαχείριση των οικονομικών σας σε τρίτους γιατί ίσως βγείτε ζημιωμένοι. Προσοχή σε περιουσιακά θέματα.

ΜΑΪΟΣ 2015

 Θα έχετε ευκαιρίες να λύσετε θέματα που ταλαιπωρούν τη σχέση σας ή μια συνεργασία αφού ο Ερμής απέναντι από το ζώδιό σας όλο τον Μάιο σας κάνει εύστροφους και επικοινωνιακούς. Όσοι είστε αδέσμευτοι αξιολογήστε σωστά μια νέα γνωριμία. Στις 4 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό θα κλονιστεί η αυτοπεποίθησή σας, θα είστε κυκλοθυμικοί ή απαισιόδοξοι. Ίσως έχετε κουραστεί από το βάρος των καθημερινών υποχρεώσεων και θα αναζητήσετε την παρέα φίλων ή θα μείνετε μόνοι για να συνέλθετε. Θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε περιουσιακές και οικονομικές εκκρεμότητες από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, αλλά και να ξεκαθαρίσετε τις σχέσεις με τους γύρω σας. Θέλετε να ξέρετε τι έχετε και σε ποιους μπορείτε να βασίζεστε, για να μην ταλαιπωρείστε. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη απέναντι από το ζώδιό σας θα έχετε πολλές εξελίξεις στις προσωπικές σας σχέσεις ή σε μια συνεργασία. Νέοι έρωτες θα σας παρασύρουν και όσοι είστε δεσμευμένοι θα βάλετε σε κίνδυνο τη μόνιμη σχέση σας. Συζητήστε για να λύσετε τις παρεξηγήσεις. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά κάθε πρόβλημα στον εργασιακό χώρο, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και θα μιλήσετε για νέες συμφέρουσες συμφωνίες. Με τον Ερμή ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας από τις 20 θα υπάρχουν εντάσεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Ένας παλιός έρωτας ίσως εμφανιστεί ξανά, όμως η συνεννόηση με τον σύντροφό σας θα είναι δύσκολη και οι συζητήσεις θα καταλήγουν σε παρεξήγηση.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

 Είστε αποφασισμένοι να βρείτε μια καλή δουλειά ή να επεκτείνετε αυτήν που έχετε και με την παρουσία του Άρη στον Ταύρο όλο τον Απρίλιο θα έχετε αρκετές ευκαιρίες. Μπορεί να εκνευρίσετε τους συνεργάτες σας με τον εγωισμό και το πείσμα σας, όμως δεν θα περάσουν απαρατήρητες οι ικανότητές σας. Στις 4 με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα ταραχτείτε από μια σημαντική αποκάλυψη για ένα άτομο που νομίζατε πως σας συμπαθεί. Μην αποκαλύπτετε μυστικά σε ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά μάλλον θα εκτεθείτε. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια, θα ρυθμίσετε νομικές υποθέσεις, θέματα σπουδών, θα σκεφτείτε το ενδεχόμενο να συνεργαστείτε με άτομα από μακριά ή να μετακομίσετε στο εξωτερικό. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη και ενδιαφέρουσα από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Θα επιδιώκετε να γνωρίσετε κόσμο, θα περνάτε όμορφα με το σύντροφό σας και θα κάνετε αισιόδοξα σχέδια. Από τις 17 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο θα έχετε πολλά σκαμπανεβάσματα στα οικονομικά σας. Μπορεί να αμφισβητήσετε τις ικανότητές σας και θα αγχωθείτε ή θα νιώσετε ανασφάλεια, όμως αν δραστηριοποιηθείτε θα βρείτε τρόπους να ανακάμψετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 18 θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό και όρεξη για περιπέτειες και για δημιουργικές και ίσως ριψοκίνδυνες δραστηριότητες. Θα φλερτάρετε πολύ, ένας νέος έρωτας μπορεί να προκύψει και η διάθεσή σας θα είναι αισιόδοξη.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη στον Κριό μέχρι τις 16 και με τον Άρη στο ίδιο ζώδιο όλο τον Μάρτιο το μυαλό σας θα είναι κυρίως στο πώς θα περάσετε καλά, αγνοώντας πολλές φορές τις επιθυμίες του συντρόφου σας. Θα έχετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία αλλά και πείσμα. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη και θα έχετε ευκαιρία για νέα σχέση. Η Πανσέληνος στην Παρθένο στις 5 Μαρτίου θα φέρει εξελίξεις σε επαγγελματικά θέματα. Μπορεί να χρειαστεί να υπερασπιστείτε τις απόψεις και τη δουλειά σας σε άτομα που δεν αναγνωρίζουν το έργο σας, μην είστε όμως απόλυτοι ή γκρινιάρηδες. Από τις 13 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα είναι δύσκολο να καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας γιατί θα θέλετε να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε ή θα είστε αφηρημένοι. Δεν είναι κατάλληλο διάστημα για να διευθετήσετε κληρονομικά θέματα και για αγοραπωλησίες. Θα φροντίσετε την υγεία σας από τις 17 Μαρτίου με την Αφροδίτη στον Ταύρο και θα βελτιώσετε τις συνθήκες στον εργασιακό χώρο για να κάνετε πιο ευχάριστη και άνετη την καθημερινή σας διαβίωση. Ίσως θελήσετε να μείνετε μόνοι στις 20 Μαρτίου με την έκλειψη στους Ιχθύς για να συνέλθετε από μια δυσάρεστη εμπειρία ή απλά για να χαλαρώσετε. Μην ανακατευτείτε σε κόντρες με μέλη της οικογένειας γιατί μάλλον θα βγείτε χαμένοι. Στις 31 ο Ερμής περνά στον Κριό και τις επόμενες δυο εβδομάδες θα φλερτάρετε, θα διασκεδάσετε και ίσως κάνετε νέα σχέση.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και θα προσπαθήσετε να υλοποιήσετε ένα παλιό όνειρο στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα είστε γοητευτικοί, έτοιμοι για νέες περιπέτειες και αποφασισμένοι να διακριθείτε σε ό,τι κάνετε. Θα βρείτε λύση σε μια νομική ή επαγγελματική υπόθεση. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής δεν θα μείνετε στιγμή άπραγοι. Θα μετακινείστε διαρκώς, θα επικοινωνείτε καλύτερα με τα άτομα του περιβάλλοντός σας, θα προσεγγίζετε ρεαλιστικά τις καταστάσεις και θα βρίσκετε λύσεις για όλα. Στις 19 Φεβρουαρίου με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα συζητήσετε με αρκετούς ανθρώπους τις ιδέες και τα σχέδιά σας και θα είστε έτοιμοι να ρισκάρετε προκειμένου να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου η ερωτική σας ζωή θα είναι γεμάτη ανατροπές. Το πιο σημαντικό για εσάς είναι να περνάτε καλά χωρίς να νοιάζεστε ιδιαίτερα για το αύριο και χωρίς να υπολογίζετε τις αντιδράσεις του συντρόφου σας. Ίσως ζητήσετε πολλά από τη σχέση σας και κάποιοι δεν θα αντισταθείτε στον πειρασμό μιας εφήμερης ερωτικής περιπέτειας.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο θα ασχοληθείτε με τις σπουδές σας, θα κάνετε ένα ενδιαφέρον ταξίδι, θα μοιραστείτε εμπειρίες με άτομα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους ή θα υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό σχέδιο. Οφειλές από το παρελθόν, οικονομικές εκκρεμότητες ή μια υποχρέωση που αμελήσατε θα σας προβληματίσουν στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο. Συγκροτηθείτε και αναλάβετε δράση. Από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς θα σας αγχώνουν οι σχέσεις στο οικογενειακό περιβάλλον ή θα πρέπει να τακτοποιήσετε ένα παλιό πρόβλημα. Αν έχετε παράπονα ότι δεν σας προσέχουν, σκεφτείτε μήπως είστε υπερβολικοί. Ευκαιρίες να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προβληθείτε θα έχετε στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο. Θα είστε γοητευτικοί, ετοιμόλογοι, θα βγείτε με φίλους ή θα κάνετε ενδιαφέρουσες επαφές. Να είστε προσεκτικοί στις μετακινήσεις σας από τις 21 που ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στον Υδροχόο. Θα συζητήσετε για επαγγελματικές συμφωνίες αλλά καλύτερα να αργήσετε να απαντήσετε, παρά να κάνετε μια βιαστική αλλά λανθασμένη κίνηση. Θα ασχοληθείτε με τη διακόσμηση του σπιτιού σας από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς, θα περάσετε πολύ χρόνο με άτομα της οικογένειάς σας. Ευνοούνται οι μετακομίσεις και οι αγοραπωλησίες.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Η παρουσία του Άρη στον Υδροχόο από τις 5 Δεκεμβρίου θα σας κάνει πολύ ανυπόμονους και ευερέθιστους. Θα έχετε πολύ κόσμο γύρω σας, θα εκτιμούν την οξυδέρκεια και το θάρρος σας, όμως θα υπάρχουν και κάποιες αντιπαραθέσεις. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 θα είστε επικριτικοί με το σύντροφο ή με συνεργάτες σας. Σας ενοχλούν τα προβλήματα που υπάρχουν στη σχέση σας και θα πείτε τα παράπονά σας, αν και μάλλον θα δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Θα σας απασχολήσει η οικονομική σας κατάσταση από τις 10 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Θα ψάξετε τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα δώσετε μεγάλη σημασία στη σωστή διαχείριση των χρημάτων σας. Δεν θα αντισταθείτε όμως στον πειρασμό να κάνετε μερικές χρήσιμες αγορές. Θα μάθετε πολύ ευχάριστα νέα για χρήματα που περιμένετε ή για μια παλιά οφειλή με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 22. Θα υπολογίσετε προσεκτικά τα έξοδά σας και θα φροντίσετε να καλύψετε όλες τις υποχρεώσεις σας. Με λίγη προσπάθεια θα καταφέρετε να αποταμιεύσετε χρήματα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 7 Νοεμβρίου θα σας βρει να ασχολείστε με την οργάνωση, την καθαριότητα και με τη διακόσμηση του εργασιακού σας χώρου. Θα κάνετε το περιβάλλον άνετο και ευχάριστο αλλά θα φροντίσετε επίσης τη φυσική σας κατάσταση και την εμφάνισή σας. Ίσως χρειαστεί να παρέχετε βοήθεια σε κάποιο συνεργάτη. Θα είστε μυστικοπαθείς, ευαίσθητοι και λιγομίλητοι από τις 9 με τον Ερμή στο Σκορπιό. Δεν θα έχετε όρεξη για κοινωνικές επαφές και διασκέδαση, θα προτιμήσετε να απομονωθείτε για να ασχοληθείτε με τις ψυχικές και πνευματικές σας ανάγκες. Ίσως μια ερωτική γνωριμία διαταράξει τη μοναξιά σας, αλλά θα υπάρχει λόγος να κρατήσετε κρυφή αυτή τη σχέση. Η Αφροδίτη θα βρίσκεται στο ζώδιό σας από τις 16 και θα είστε πνευματώδεις, γοητευτικοί και πανέτοιμοι να βελτιώσετε την εμφάνισή σας και να απολαύσετε προσωπικές στιγμές. Θα συναντήσετε ένα πολύ αγαπημένο πρόσωπο που έχετε να δείτε καιρό με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Θα είστε ομιλητικοί, αξιαγάπητοι και γεμάτοι ενέργεια. Η προσωπική σας ζωή θα πάρει νέα ευχάριστη τροπή. Ένας κεραυνοβόλος έρωτας θα σας πάρει το μυαλό στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού και θα νιώσετε έτοιμοι να κάνετε πολλές θυσίες, περιμένετε όμως μέχρι να σιγουρευτείτε ότι αξίζει τον κόπο.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα έχετε την ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε τις σκέψεις σας και να απαλλαγείτε από φοβίες και ανασφάλειες. Προσέξτε μήπως αποκαλυφθεί κάποιο μυστικό σας. Στις 8 με την έκλειψη στον Κριό θα νιώσετε την ανάγκη να κάνετε αλλαγές και θα κοντραριστείτε με το σύντροφό σας ή με τα παιδιά σας γιατί νομίζετε πως δεν σας καταλαβαίνουν. Μια νέα γνωριμία θα σας προβληματίσει. Μέχρι τις 22 η Αφροδίτη θα βρίσκεται στον Ζυγό ευνοώντας την κοινωνική σας προβολή. Μια φιλική σχέση θα εξελιχθεί σε ερωτική ή κάποιοι φίλοι θα σας γνωρίσουν ένα ενδιαφέρον άτομο. Θα διασκεδάσετε αυτές τις μέρες, θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα είστε χαρούμενοι και δημιουργικοί. Προσέξτε μη διαρρεύσει ένα μυστικό σας στις 24 με την έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό. Αποφύγετε την παρέα με άτομα κακότροπα ή μίζερα και προστατέψτε την ψυχική και σωματική σας υγεία. Δείτε πιο αισιόδοξα το μέλλον και ανακτήστε την ψυχραιμία σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 Οκτωβρίου θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας εκκρεμότητες. Αρκετοί θα βρείτε τρόπο να αυξήσετε το εισόδημά σας ή θα κόψετε τις περιττές δαπάνες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 2 Σεπτεμβρίου θα δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ενταχτείτε σε ομάδες και θα αγωνιστείτε για να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Θα διασκεδάσετε με τους φίλους σας, θα συμπαρασταθείτε σε άτομα που αγαπάτε και θα συμμετέχετε σε διάφορες εκδηλώσεις. Θα είστε πολύ συγκεντρωμένοι στα επαγγελματικά σας καθήκοντα από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα κάνετε ό,τι μπορείτε για να προωθήσετε την καριέρα σας. Αν ψάχνετε για δουλειά θα έχετε καλές ειδήσεις αλλά με κάποια καθυστέρηση. Η ανάγκη σας να είναι όλα τέλεια θα σας φέρει σε σύγκρουση με κάποιους συνεργάτες, αλλά θα καταλάβουν ότι αγωνιάτε για την πορεία της δουλειάς. Στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς θα προτιμήσετε να μείνετε μόνοι για να ξεκουραστείτε ή θα περάσετε ήρεμα τη μέρα με την παρέα ελάχιστων καλών φίλων, για να μιλήσετε για όσα σας απασχολούν. Ο Άρης θα κινείται στο ζώδιό σας από τις 14 και θα γεμίσετε ενέργεια και δύναμη. Θα είστε παράτολμοι και αποφασισμένοι να αποκτήσετε όλα όσα ονειρεύεστε. Στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα συμβούν ευχάριστα γεγονότα στο κοινωνικό και στο φιλικό σας περιβάλλον. Θα γνωρίσετε άτομα που θα σταθούν δίπλα σας στο μέλλον, θα συμμετέχετε σε εκδηλώσεις και ίσως προκύψει μια νέα σχέση.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Δύσκολα θα συγκεντρωθείτε στις υποχρεώσεις σας τις πρώτες μέρες του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. Ονειρεύεστε μακρινά ταξίδια και διακοπές διαρκείας γιατί έχετε κουραστεί αρκετά. Αν δεν έχετε τη δυνατότητα να λείψετε πολύ θα κάνετε κοντινές εκδρομές για να χαλαρώσετε. Θα ταξιδέψετε με φίλους και ίσως επισκεφτείτε συγγενείς στις 10 Αυγούστου με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα είστε γεμάτοι ιδέες και σχέδια και ίσως γίνεται φορτικοί προσπαθώντας να επιβάλετε τις απόψεις σας. Θα είστε συνεπείς στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα δείξετε τις ικανότητές σας και θα αμειφθείτε από τους προϊσταμένους σας ή θα δεχτείτε πρόταση για νέο ξεκίνημα. Μια επαγγελματική ευκαιρία θα προκύψει στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο ή θα σας ανταμείψουν για την εργατικότητα και τις ικανότητές σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας μέχρι τις 13 και με την Αφροδίτη στους Διδύμους μέχρι τις 18 θα λύσετε όσα προβλήματα υπάρχουν σε σχέσεις και συνεργασίες και θα απαλλαγείτε από άγχος και γκρίνια. Όσοι είστε μόνοι θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα και δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε κεραυνοβόλα. Η ανασφάλεια για ένα οικονομικό θέμα θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω. Θα τα καταφέρετε αν αποφύγετε τις βιαστικές και επιπόλαιες κινήσεις. Θα είστε πολύ δημιουργικοί, εξωστρεφείς και αισιόδοξοι από τις 16 με τον Δία στον Λέοντα. Θα τακτοποιήσετε νομικά και επαγγελματικά θέματα, θα προωθήσετε αιτήματα, θα ολοκληρώσετε τις σπουδές σας ή θα κάνετε μακρινά ταξίδια. Από τις 18 που θα περάσει η Αφροδίτη στον Καρκίνο θα σας απασχολήσουν κληρονομικά θέματα ή οικονομικές εκκρεμότητες με μέλη της οικογένειας. Μια νομική υπόθεση ή μια εκκρεμότητα που σχετίζεται με το εξωτερικό θα τακτοποιηθεί στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Θα βρείτε στήριξη σε ένα επαγγελματικό πλάνο, θα είστε γεμάτοι αισιοδοξία, θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα ξεκινήσετε μια σχέση με άτομο από μακριά.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Από τις 7 μέχρι τις 16 Ιουνίου θα υπάρχουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα και δυσκολίες σε τραπεζικές συναλλαγές. Μην κάνετε επενδύσεις και αγοραπωλησίες αυτό το διάστημα, μη δανειστείτε χρήματα και μη δανείσετε αν δεν είναι απολύτως απαραίτητο. Θα είστε εύθικτοι και ανυπόμονοι στις 13 με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας. Θα τσακωθείτε με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη σας, θα εκφράσετε με έντονο τρόπο τα παράπονά σας και ίσως φτάσετε κοντά στο χωρισμό αν δεν κάνετε κάποιες υποχωρήσεις. Το κλίμα θα βελτιωθεί από τις 23 με την Αφροδίτη στους Διδύμους, φροντίστε λοιπόν να περάσετε καλά γιατί δεν είναι ώρα για σοβαρές αποφάσεις. Θα μπορέσετε να ρυθμίσετε ένα οικονομικό ή περιουσιακό θέμα στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο. Η επιθυμία σας να κερδίσετε πολλά χρήματα μπορεί να σας παρασύρει σε αβέβαιες ή αποτυχημένες κινήσεις.

MAΪΟΣ 2014

Με την Αφροδίτη στον Κριό από τις 3 του μήνα θα παρασυρθείτε από την επιθυμία σας να διασκεδάσετε και να περάσετε καλά, παραμελώντας το σύντροφό σας. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει μέσω αλληλογραφίας ή ίντερνετ με τον Ερμή στους Διδύμους μετά τις 7 Μαΐου. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα τακτοποιήσετε πολλές κοινωνικές υποχρεώσεις μαζί με το σύντροφό σας. Η Πανσέληνος στον Σκορπιό στις 14 θα σας κάνει εσωστρεφείς και απαισιόδοξους, ιδιαίτερα αν ήδη έχετε αμφιβολίες για την ορθότητα των πράξεών σας. Από τις 21 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Ζυγό θα βρεθείτε με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό, θα είστε πιο δραστήριοι και ομιλητικοί. Θέλετε να αλλάξετε κάποια δεδομένα στη ζωή σας και η Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 28 θα σας κινητοποιήσει. Σχέσεις και συνεργασίες θα τελειώσουν και κάποιες άλλες θα ξεκινήσουν.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Τις πρώτες μέρες του Απριλίου θα λύσετε μια παρεξήγηση με ένα συγγενή και από τις 6 που θα περάσει η Αφροδίτη στους Ιχθύς θα απολαύσετε πολλές στιγμές οικογενειακής γαλήνης και θα χαλαρώσετε κοντά στα αγαπημένα σας άτομα. Μπερδέματα θα προκύψουν στο κοινωνικό σας περιβάλλον στις 15 με την έκλειψη στον Ζυγό. Μη δείξετε εμπιστοσύνη σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και φερθείτε καλύτερα σε όσους σας αγαπούν και σας στηρίζουν. Απρόσμενες εξελίξεις σε οικονομικά θέματα θα σας προβληματίσουν το τελευταίο δεκαήμερο, ενώ παράλληλα θα προκύψουν διαφωνίες με τους φίλους ή με το σύντροφό σας. Να προσέξετε τη συμπεριφορά σας στον εργασιακό χώρο στις 29 με την έκλειψη στον Ταύρο. Θα υπάρξουν δυσκολίες σε κάποια θέματα και αν δεν τα διαχειριστείτε με ψυχραιμία θα έχετε αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που θέλετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Η Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η Μαρτίου θα φέρει στο προσκήνιο θέματα που αφορούν το σπίτι ή την περιουσία σας. Θα αποκαλυφθεί κάτι που αφορά ένα μέλος της οικογένειάς σας ή τον συγκάτοικό σας. Με τον Άρη ανάδρομο στον Ζυγό όλο τον μήνα θα προκύψουν μικρές παρεξηγήσεις με γνωστούς ή φίλους, κυρίως γιατί θα είστε άκεφοι και εύθικτοι. Όμως η ευαισθησία σας θα γίνει αιτία να τα ξαναβρείτε με ένα άτομο που αγαπούσατε πολύ στο παρελθόν. Με την Αφροδίτη από τις 5 στον Υδροχόο θα είστε επικοινωνιακοί, άνετοι και θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και συναντήσεις. Στις 6 ο Δίας ορθοδρομεί και θα ωφεληθείτε οικονομικά από κινήσεις τρίτων ή θα ρυθμίσετε οφειλές και εκκρεμότητες. Θα χρειαστεί να δουλέψετε σκληρά στις 16 με την Πανσέληνο στην Παρθένο για να αποδείξετε την αξία σας, αλλά και για να αποφύγετε επικριτικά σχόλια. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 17 μπορεί κάποιος από την οικογένεια να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σας, θα περάσετε όμως καλές στιγμές με τους συγγενείς ή με φίλους στο σπίτι. Ο μήνας θα κλείσει όμορφα με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30. Θα είστε γοητευτικοί, δυναμικοί και χαρούμενοι. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει τώρα ή μια περίοδος δημιουργικότητας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Τα οικονομικά σας θα είναι καλύτερα αυτό το μήνα, γιατί η Αφροδίτη ορθοδρομεί και αυξάνονται τα έσοδά σας ή μειώνονται τα έξοδα, αλλά μη βιαστείτε να κάνετε μεγάλες αγορές. Η σύνοδος Ερμή Ποσειδώνα στις 6 ευνοεί τις εκμυστηρεύσεις ανάμεσα σε συγγενείς, αλλά είναι εύκολο να παρεξηγήσετε ή να σας παρεξηγήσουν, αν δεν προσέξετε. Ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα από τις 6 του μήνα και μέχρι τις 13 που θα βρίσκεται στους Ιχθύς θα φέρει προβλήματα σε αγοραπωλησίες και ασυνεννοησία στην οικογένεια. Από τις 13 μέχρι το τέλος του μήνα χρειάζεται προσοχή αν κανονίζετε κάποιο ταξίδι ή σπουδές και υπομονή όταν συζητάτε με γείτονες ή με τα αδέλφια σας, για να μην τσακωθείτε. Στις 15 με την Πανσέληνο στο Λέοντα θα είναι δύσκολο να μείνετε συγκεντρωμένοι στις υποχρεώσεις σας γιατί θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά και ίσως σας απασχολήσει μια σχέση από το παρελθόν ή το μέλλον της προσωπικής σας ζωής. Στις 25 μπορείτε να κλείσετε μια καλή εμπορική ή οικονομική συμφωνία και να απαλλαγείτε από το άγχος και την απαισιοδοξία. Προσπαθήστε να μην μπλέξετε τα οικονομικά συμφέροντα με τη σχέση ή το γάμο σας, γιατί στις 26 κορυφώνεται το τετράγωνο Δία Ουρανού που θα φέρει αποσταθεροποίηση στην προσωπική σας ζωή ή ζημιές από ριψοκίνδυνες ενέργειες και μόνο αν είστε ψύχραιμοι θα αποφύγετε τις δυσάρεστες ανατροπές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Η χρονιά ξεκινά καλά για εσάς και όσο πιο πολύ προσπαθείτε, τόσα περισσότερα θα καταφέρνετε. Θα έχετε θετικές εξελίξεις σε οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, αν και η ανάδρομη Αφροδίτη θα φέρει κάποιες δυσκολίες. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω θα σας βοηθήσει να καλύψετε τις υλικές και συναισθηματικές σας ανάγκες. Αν είστε υπομονετικοί και προσεκτικοί, θα ξεπεράσετε τις κακοτοπιές και θα βελτιώσετε το εισόδημά σας.

Μπορείτε τώρα να κάνετε καλύτερες επιλογές και να σταθεροποιηθείτε επαγγελματικά. Θα έχετε τη στήριξη των φίλων σας και ο Άρης στο Ζυγό θα σας βοηθήσει να προβληθείτε και να δικτυωθείτε κοινωνικά. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα σας φέρει αντιμέτωπους με ένα νομικό θέμα ή μια οικονομική εκκρεμότητα. Μείνετε ψύχραιμοι και μην ξεσπάσετε στο σύντροφό σας, γιατί είναι κρίμα να διαταραχτεί η σχέση σας.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο σάς κάνει ιδιαίτερα επικοινωνιακούς και μπορείτε τώρα να διαπραγματευτείτε ένα σημαντικό θέμα, να προβάλετε τη δουλειά σας, να επισκεφτείτε φίλους ή να περάσετε χρόνο με τα αδέλφια και τους φίλους σας.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close