Υδροχόος 2014-2017

Υδροχόος 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Ανέμελους έρωτες, προτάσεις για διασκέδαση και πολλές νέες γνωριμίες φέρνει  από την 1η Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Τοξότη, θα ασχολείστε διαρκώς με ενδιαφέρουσες δραστηριότητες, θα έχετε επαγγελματικές και ερωτικές επιτυχίες. Ερωτικές περιπέτειες και επανεμφάνιση παλιών συντρόφων φέρνει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 3 Δεκεμβρίου αλλά δεν πρέπει να κάνετε μεγάλα σχέδια, είναι καιρός για διασκέδαση και για χαλάρωση. Από τις 3 μέχρι τις 23 με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη θα συναντήσετε φίλους από τα παλιά, η κοινωνική σας ζωή θα έχει αρκετές ανατροπές, θα υπερασπίζεστε τις ιδέες σας με πάθος και μπορεί να φερθείτε αλαζονικά χωρίς να το συνειδητοποιείτε. Οι ευθύνες σας στον επαγγελματικό χώρο θα αυξηθούν από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό και θα έχετε μεγαλύτερες απολαβές, θα κατακτήσετε υψηλούς στόχους και θα απολαμβάνετε προνόμια. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα ξεκινήσετε μια ομαδική δραστηριότητα, θα κάνετε νέες γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα, η θετική σας ενέργεια θα σας δώσει την ώθηση να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας και να διακριθείτε κοινωνικά. Θα έχετε τη δύναμη να κλείσετε παλιές υποθέσεις και να ρυθμίσετε εκκρεμότητες από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα κάνετε ρεαλιστικά σχέδια για το μέλλον και θα τα υλοποιήσετε με υπομονή.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Σε κόντρα με την συνήθως εξωστρεφή και ανεξάρτητη φύση σας θα περνάτε πιο πολύ χρόνο με την οικογένειά σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, το σπίτι θα είναι τόπος ξεκούρασης για εσάς και την παρέα σας. Θα είστε χαρούμενοι, δημιουργικοί και γενναιόδωροι από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα κάνετε πολλές γνωριμίες, θα έχετε θαυμαστές, θα μοιράζεστε τις γνώσεις και τις ιδέες σας με όσους έχετε κοινές αναζητήσεις. Από τις 7 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό θα υλοποιήσετε ένα επαγγελματικό όνειρο, μπορεί να αναλάβετε περισσότερες ευθύνες στη δουλειά ή θα αρχίσετε δική σας δραστηριότητα, η παρουσία σας στον χώρο θα είναι επιβλητική και δυναμική. Θα επενδύσετε χρήματα σε μια νέα δραστηριότητα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα συνεργαστείτε με έμπειρους ανθρώπους που σας εκτιμούν και θα ανεβείτε με αυτοπεποίθηση τα σκαλιά της επιτυχίας. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα έχετε δημιουργικές ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας και θα πετύχετε τους στόχους σας χωρίς να κοπιάσετε ιδιαίτερα, όμως θα σας αρέσουν οι ανέσεις και μπορεί να κάνετε αρκετά έξοδα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

Θα υποστηρίζετε παθιασμένα τις απόψεις σας, θα παρουσιάσετε στο κοινό την δουλειά σας με την Πανσέληνο στον Κριό στις 5 Οκτωβρίου, θα κάνετε ένα σύντομο ταξίδι ή θα αποφασίσετε να σπουδάσετε κάτι και ένας έρωτας θα ξεκινήσει αναπάντεχα. Η καριέρα σας θα εκτιναχτεί με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 αν επικεντρωθείτε στη δουλειά σας, η φήμη σας θα εξαπλωθεί και ίσως δοκιμάσετε τις ικανότητές σας σε μια νέα δραστηριότητα. Από τις 14 με την Αφροδίτη στον Ζυγό θα κάνετε πολλά ενδιαφέροντα πράγματα, μια σχέση με άτομο από το εξωτερικό θα σας ενθουσιάσει, θα κάνετε ταξίδια για δουλειά ή θα μάθετε πιο πολλά για το αντικείμενο της δουλειάς σας θέλοντας να εξελιχθείτε. Θα δρομολογήσετε δημιουργικά επαγγελματικά σχέδια με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν, θα απολαμβάνετε περισσότερα προνόμια ή θα δεχτείτε νέες προτάσεις. Θα είστε ενθουσιώδεις και δημιουργικοί με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19, θα αναζητάτε τη γνώση, θα αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας για να πραγματοποιήσετε τα όνειρά σας, μπορεί να κάνετε ένα ταξίδι με τον σύντροφό σας ή θα ερωτευτείτε άτομο από μακριά. Θα κάνετε σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό, οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα είναι κερδοφόρες και οι σχέσεις με κοντινά σας άτομα θα είναι καλύτερες.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 5 Σεπτεμβρίου θα βρείτε αποτελεσματικούς τρόπους να τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα και οικονομικές εκκρεμότητες,  θα νιώθετε σίγουροι για τις δυνατότητές σας και ίσως αποκτήσετε νέα πηγή εσόδων. Θα κάνετε αρκετά έξοδα με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου για να υλοποιήσετε ένα παλιό σας όνειρο ή για να διασκεδάσετε, μην το παρακάνετε για να πληρώσετε τις υποχρεώσεις σας. Θα δρομολογήσετε επιχειρηματικά σχέδια που θα αυξήσουν τα έσοδά σας με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, κληρονομικά και γραφειοκρατικά θέματα θα ρυθμιστούν, μπορεί να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο ή θα αποκτήσετε εισόδημα από τρίτους. Παλιές εκκρεμότητες που σας άγχωναν θα τακτοποιηθούν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα πετύχετε οικονομικούς στόχους γιατί θα δουλέψετε πειθαρχημένα, αξιοποιώντας τις ικανότητές σας. Με τον Ερμή στον Ζυγό από τις 30 θα αξιοποιήσετε την επικοινωνιακή σας δεινότητα για να τακτοποιήσετε επαγγελματικές και νομικές υποθέσεις, θα κάνετε πετυχημένες συναλλαγές με άτομα από το εξωτερικό, θα ταξιδέψετε ή θα γνωρίσετε άτομα από μακριά.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

 Θα εκφράζεστε ελεύθερα από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό, δεν θα νοιάζεστε για τις αντιδράσεις των άλλων και θα εμμένετε στις απόψεις σας, οι επιλογές σας θα είναι σύμφωνα με τις επιθυμίες σας και θα ρισκάρετε συχνά. Ότι παλιό και φθαρμένο θα φύγει από τη ζωή σας με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 7, δεν θα δέχεστε υποδείξεις και θα δρομολογήσετε αλλαγές που θα βελτιώσουν τη δουλειά και τις σχέσεις. Από τις 13 με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο θα πρέπει να ρυθμίσετε περιουσιακές και φορολογικές εκκρεμότητες, θα αναβάλετε το ξεκίνημα μιας δραστηριότητας από κοινού με τον σύντροφό σας ή θα αγχωθείτε για μια παλιά οφειλή. Πολύ έντονες ερωτικές στιγμές θα απολαμβάνετε από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, έρωτες από τα παλιά θα επανέλθουν και δεν θα αντιστέκεστε στις προκλήσεις αλλά θα αποφεύγετε τις δεσμεύσεις. Νέες σχέσεις θα σας γεμίσουν χαρά από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, οι συμφωνίες θα είναι επικερδείς και νέες προοπτικές θα ανοίξουν στην επαγγελματική σας ζωή, κάποιοι θα είστε τόσο καλά με τον σύντροφό σας που θα επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Θα κάνετε ό,τι σας αρέσει από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα φέρνοντας σε δύσκολη θέση τον σύντροφό σας, θα μιλήσετε με παλιές αγάπες και ίσως αθετήσετε κάποιες υποσχέσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα αντιμετωπίζετε τα πάντα με αισιοδοξία, θα γοητεύετε τα άτομα που βρίσκονται κοντά σας, θα δεχτείτε πολλά κομπλιμέντα και θα προκύψουν νέοι έρωτες. Θα βάλετε όρια στον σύντροφο ή σε έναν συνεργάτη σας από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, κοινοί στόχοι θα σας ενώσουν με νέες γνωριμίες, θα έχετε γοητεία, δυναμισμό και πίστη στον εαυτό σας. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 9 Ιουλίου θα αναθεωρήσετε κάποιες επιλογές που αποδείχτηκαν λανθασμένες, θα απομακρυνθείτε από ανθρώπους που σας ταλαιπώρησαν με την επιπολαιότητά τους και θα βρείτε χρόνο να ξεκουραστείτε. Νέοι έρωτες θα φανούν στη ζωή σας και θα σας γεμίσουν χαρά στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, αν έχετε ήδη μια σταθερή σχέση θα σας απασχολεί πολύ το μέλλον και μπορεί να την επισημοποιήσετε. Περιουσιακά, φορολογικά και ασφαλιστικά ζητήματα θα μπουν σε μια σειρά από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, θα οργανώσετε μια κοινή προσπάθεια με τον σύντροφό σας και θα ελέγχετε καλύτερα τα έξοδά σας για να μην αγχωθείτε αργότερα. Ένα άτομο που σχετίζεται με τον επαγγελματικό σας χώρο θα δείξει την αγάπη του από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο, δεν θα έχετε όρεξη για σκληρή δουλειά και θα κάνετε πιο ευχάριστα πράγματα.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Οι επαγγελματικές υποχρεώσεις σας θα αυξηθούν με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου, θα προτιμάτε να δουλεύετε μόνοι παρά να βασίζεστε σε συνεργάτες που ίσως φανούν ασυνεπείς και θα αφοσιώνεστε με επιμονή στους στόχους σας. Θα ζήσετε όμορφες στιγμές με την οικογένειά σας από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο, θα νιώθετε ασφαλείς, χαρούμενοι και θα ξοδέψετε χρήματα για να διακοσμήσετε και να εξοπλίσετε το σπίτι σας. Με τις γνώσεις, τις έξυπνες ατάκες και τη γοητεία σας θα εντυπωσιάζετε τους γύρω σας και θα έχετε πολλούς θαυμαστές με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, με τον σύντροφό σας θα λύσετε παρεξηγήσεις και θα συζητήσετε την κοινή σας πορεία. Θα έχετε καλή απόδοση στις σπουδές σας με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα οργανώσετε ταξίδια, μια αγάπη από μακριά θα αλλάξει τα δεδομένα στη ζωή σας και τα επαγγελματικά σας θα βελτιωθούν.  Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα κάνετε ανακατατάξεις στο κοινωνικό αλλά και στο φιλικό περιβάλλον, θα αποκτήσετε νέα ενδιαφέροντα και θα περνάτε αρκετό χρόνο με άτομα που σας συνδέει η επιθυμία να ζήσετε νέες εμπειρίες. Μια νέα θέση εργασίας ή κάποιες καλές ιδέες και συνεργασίες από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο θα αυξήσουν τα έσοδά σας, θα οργανώσετε το γραφείο σας και θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα ρυθμίσετε τις επαγγελματικές εκκρεμότητες που σας άγχωναν, θα κλείσετε καλές νέες συμφωνίες, θα κάνετε πιο άνετο τον εργασιακό σας χώρο και παράλληλα θα βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση.

ΜΑΪΟΣ 2017

Έντονη δράση σε όλα τα επίπεδα σας περιμένει με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, νέες γνωριμίες θα ευνοήσουν τα επαγγελματικά και την ερωτική σας ζωή, θα μιλάτε με πολύ κόσμο και ίσως αγοράσετε κινητό ή υπολογιστή. Θα αναλάβετε πολλές ευθύνες στη δουλειά με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου και θα νιώσετε πιεσμένοι, θα σας ενοχλούν οι επιπολαιότητες, δεν θα ανέχεστε κριτική και παρατηρήσεις. Η επικοινωνία με την οικογένεια και με τον συγκάτοικό σας θα είναι άμεση και ουσιαστική με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, θα ανακαινίσετε και θα συγυρίσετε το σπίτι σας, μπορεί να φιλοξενήσετε καλούς φίλους ή θα κάνετε χρήσιμες αγορές. Ερωτικές περιπέτειες αλλά και ανέμελες στιγμές με άτομα που αγαπάτε θα ζήσετε με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25, θα είστε δημιουργικοί, ακούραστοι και θα έχετε επιτυχίες σε όλους τους στόχους.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 20171

Από τις 3 μέχρι τις 15 με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς θα παρασύρεστε σε περιττά έξοδα γιατί δεν θα έχετε σαφή εικόνα της οικονομικής σας κατάστασης, μπορεί να δανείσετε χρήματα που δεν θα σας επιστραφούν ή θα κάνετε λάθη σε συναλλαγές. Δεν θα έχετε όρεξη για αδιάφορες κοινωνικές επαφές, θα απομακρυνθείτε από φίλους που δεν σας αρέσουν πια από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη και θα κάνετε άλλα σχέδια. Μια μετακόμιση θα σας προβληματίσει από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, οικογενειακές διαφωνίες θα σας χαλάσουν τη διάθεση, θα χρειαστεί να διορθώσετε ή να επισκευάσετε κάτι στο σπίτι, προσέξτε όμως τα περιττά έξοδα.  Θα έχετε το πάνω χέρι στη σχέση σας με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, η ανάγκη για ξενοιασιά και για ελευθερία θα είναι έντονη, θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες και θα διασκεδάσετε πολύ. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα έχετε παιχνιδιάρικη διάθεση, θα γοητεύετε τους ανθρώπους που βρίσκονται κοντά σας με τον δυναμισμό και την ευγλωττία σας, οι έρωτες που θα δημιουργηθούν θα έχουν πάθος και χαρούμενες στιγμές. Θέματα που αφορούν το σπίτι και την ακίνητη περιουσία θα λυθούν με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, θα έρθετε πολύ κοντά στην οικογένειά σας, θα προσέχετε και θα στηρίζετε όσους αγαπάτε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Θα προκαλέσετε διαφωνίες και παράπονα από τις 4 με την Αφροδίτη ανάδρομη στον Κριό γιατί θα μιλάτε απερίσκεπτα, θα προβάλετε υπερβολικά τον εαυτό σας, θα έχετε πείσμα και δεν θα αφήνετε χώρο στα άτομα γύρω σας να εκφράσουν τις απόψεις τους. Δεν θα χάνετε ευκαιρία για χαλάρωση από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, θα κάνετε επισκευές στο σπίτι, θα εξοπλιστείτε επαρκώς και θα φιλοξενείτε συχνά φίλους ή θα συγκατοικήσετε. Από τις 12 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα σας αποσυντονίσει ένα παλιό χρέος, θέματα που αφορούν την ακίνητη περιουσία, διατροφές και ασφάλειες θα καθυστερούν να λυθούν αλλά με πείσμα και μεθοδικότητα θα καταφέρετε να τα τακτοποιήσετε. Θα κάνεις σύντομα ταξίδια από τις 13 με τον Ερμή στον Κριό και θα έχεις ευκαιρίες να διακριθείς, να κερδίσεις χρήματα, θα επικοινωνείς με πολύ κόσμο και θα εντυπωσιάζεις τα άτομα που θα γνωρίσεις. Θα είστε ετοιμόλογοι, γεμάτοι αυτοπεποίθηση από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, νέα άτομα θα μπουν στη ζωή σας γοητευμένα από τη στάση σας, θα κάνετε επικερδή ταξίδια, θα έχετε επιτυχία σε επαγγελματικές συμφωνίες, σε σπουδές και στις δημόσιες σχέσεις.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Ευχάριστες εξελίξεις σε σπουδές, ταξίδια και σε οικονομικές συμφωνίες από τις 3 Φεβρουαρίου με την Αφροδίτη στον Κριό θα αυξήσουν τον ενθουσιασμό σας, μια αγάπη θα προκύψει από τυχαίο γεγονός και γενικά θα έχετε αρκετούς θαυμαστές. Από τις 6 με τον Δία ανάδρομο στον Ζυγό θα αναθεωρήσετε τις απόψεις σας για νομικά και επαγγελματικά ζητήματα, μπορεί να αλλάξετε αντικείμενο σπουδών και διαρκώς θα αναζητάτε νέα πλάνα. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 7 θα ωφεληθείτε από την εφαρμογή μιας έξυπνης ιδέας σας, θα είστε εφευρετικοί, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, θα ξεπερνάτε ευέλικτα τα εμπόδια, τα σχέδιά σας θα είναι φιλόδοξα και η προσωπική σας ζωή πολύ ενδιαφέρουσα. Θα αντιδράτε έντονα στην προσπάθεια καταπίεσης από τον σύντροφο ή από συνεργάτες με την έκλειψη στον Λέοντα στις 11, νέοι έρωτες θα σας απασχολούν αλλά χωρίς να θέλετε να δεσμευτείτε. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 25 μπορεί να αμελείτε τις οικονομικές υποχρεώσεις σας, η επιθυμία σας για άνεση θα οδηγήσει σε σπατάλες, όσοι ξεκινάτε μια δραστηριότητα κάντε καλούς λογαριασμούς, μην είστε εύπιστοι, επιπόλαιοι και ελέγχετε τι υπογράφετε. Οι ιδέες για να αυξήσετε το εισόδημά σας θα είναι ευφάνταστες αλλά προσέξτε να είναι ρεαλιστικές για να μην έχετε απώλειες, αποφύγετε τα περιττά έξοδα και αξιοποιήστε μια νέα πρόταση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα αυξήσετε το εισόδημά σας με σχετική ευκολία από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς και θα αναγνωριστούν τα ταλέντα σας, θα προκύψουν ευκαιρίες για νέες δραστηριότητες, μπορεί όμως να παρασυρθείτε σε ασύμφορες ή περιττές αγορές. Από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη δεν θα προλαβαίνετε να συναντάτε γνωστούς και φίλους, θα κάνετε νέες γνωριμίες και θα κανονίσετε εκδρομές, όμως τα σχόλιά σας θα είναι καυστικά και θα δυσαρεστήσετε κάποιους ανθρώπους μέχρι τις 8 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα κάνετε τον απολογισμό των πεπραγμένων σας κυρίως στον επαγγελματικό τομέα, θα επιδιώξετε να ξεκουραστείτε και θα αποφασίσετε να απαλλαγείτε από ανθρώπους που σας δημιουργούν εντάσεις και προβλήματα. Νέοι στόχοι θα σας απασχολήσουν από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο αλλά δεν θα βιάζεστε, μπορεί να απομονωθείτε για λίγο, να ξεκουραστείτε και να συζητήσετε με έμπιστους ανθρώπους. Θα κλείσετε συμφέρουσες επαγγελματικές συμφωνίες από τις 28 με τον Άρη στον Κριό, νέα πρόσωπα θα μπουν στη ζωή σας σαν συνεργάτες ή ερωτικοί σύντροφοι, θα είστε πειστικοί, επίμονοι και θα καταφέρνετε αυτά που θέλετε χωρίς δυσκολία. Παλιοί έρωτες θα γυρίσουν και νέες αγάπες θα σας ανανεώσουν από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας, θα έχετε χιούμορ, αισιοδοξία, λάμψη, δεν θα αντέχετε τη ρουτίνα, τις εξαρτήσεις και την καταπίεση.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 2 Δεκεμβρίου θα μένετε συχνά μόνοι για να ξεκουραστείτε και να αποφορτιστείτε από το άγχος της καθημερινότητας, θα κάνετε σχέδια για το πώς θα βελτιώσετε τη ζωή της και θα ακολουθείτε πιστά το πρόγραμμά σας. Όλα σας τα σχέδια μπορούν να υλοποιηθούν από τις 7 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας, νέοι έρωτες, ενδιαφέρουσες γνωριμίες, κέρδη και θετικές προοπτικές στη δουλειά θα σας απογειώσουν. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους θα είστε σε υπερένταση αλλά φιλικά άτομα θα σας στηρίζουν και δεν θα χάσετε ευκαιρία να φλερτάρετε και να αρχίσετε σχέσεις που δεν θα έχουν διάρκεια, ενώ κάποιοι θα πολιορκηθείτε από μια παλιά αγάπη. Μυστικά θα αποκαλυφθούν από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο που θα σας βοηθήσουν να καταλάβετε τις προθέσεις κάποιων ατόμων, θα κουράζεστε εύκολα ή θα νιώθετε μόνοι. Θα πρέπει να διαχειρίζεστε προσεκτικά τα χρήματά σας με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19 γιατί μπορεί να εκμεταλλευτούν τη γενναιοδωρία σας, θα κάνετε περιττές σπατάλες και δεν θα έχετε την ετοιμότητα να διεκδικήσετε αυτά που σας αναλογούν. Θα συνειδητοποιήσετε ότι ξοδέψατε χρόνο και ενέργεια άδικα, θα κάνετε αυτοκριτική και θα αξιοποιήσετε όλες τις ικανότητές σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29 για να πετύχετε τους στόχους σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 9 Νοεμβρίου με τον Άρη στο ζώδιό σας θα δουλέψετε με ενθουσιασμό για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας, θα κάνετε όσες αλλαγές απαιτούνται για να νιώθετε ότι δεν καταπιέζεστε και θα έχετε ευχάριστες εξελίξεις στα θέματα που σας αφορούν. Θα είστε πιο χαλαροί από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα διαθέτετε αρκετό χρόνο στους φίλους και σε δραστηριότητες που σας ευχαριστούν, θα ερωτευτείτε με πάθος ή θα κάνετε ταξίδια. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα κλείσετε παλιούς λογαριασμούς, θα κάνετε τον απολογισμό σας χωρίς υπέρμετρο συναισθηματισμό και θα οργανωθείτε προσέχοντας να εξασφαλίσετε την ηρεμία σας και να ικανοποιήσετε τις ανάγκες σας. Θα ασχοληθείτε με τις ανάγκες της οικογένειάς σας στις 14 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο, αρκετοί θα ανακαινίσετε τον χώρο σας ή θα δεχτείτε πιέσεις από τον σύντροφό σας να μείνετε μαζί. Θα είστε δημοφιλείς, αξιαγάπητοι, δραστήριοι και γεμάτοι εμπνεύσεις στις 29 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη, θα συμμετέχετε σε ενδιαφέρουσες δραστηριότητες και δεν θα επιτρέπετε στις έννοιες να χαλάσουν τη διάθεσή σας γιατί θα βρίσκεται λύση σε όλα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Η Νέα Σελήνη στον Ζυγό την 1η Οκτωβρίου θα σας κάνει πιο δημιουργικούς και εκδηλωτικούς, θα κάνετε ένα ταξίδι με άτομο που αγαπάτε, θα γνωρίσετε αξιόλογα άτομα ή θα θέσετε σημαντικούς στόχους σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Θα μπορείτε να υλοποιήσετε εύκολα τις ιδέες σας από τις 7 με τον Ερμή στον Ζυγό γιατί θα είστε ήρεμοι, διπλωμάτες, εφευρετικοί, νέοι έρωτες και προτάσεις για δουλειά θα σας φτιάξουν το κέφι. Με την Πανσέληνο στον Κριό στις 16 Οκτωβρίου θα διαφημίσετε τη δουλειά σας, θα έχετε ευκαιρίες για σπουδές και σύντομα ταξίδια, νέοι άνθρωποι θα μπουν στη ζωή σας που θα γοητευτούν από τον δυναμισμό σας και θα προκύψουν φιλίες και έρωτες. Θα είστε άνετοι, δημοφιλείς στις παρέες και δημιουργικοί από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, ερωτικά σκιρτήματα, ευκαιρίες για διασκέδαση και νέοι φίλοι θα σας προσφέρουν έντονες στιγμές. Με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 24 θα επιλέξετε επαγγελματικούς στόχους ανάλογους με τις φιλοδοξίες σας, θα αναδείξετε τις ικανότητές σας αποσπώντας κολακευτικά σχόλια και θα μείνετε απόλυτα ικανοποιημένοι από τα αποτελέσματα των κόπων σας. Η καριέρα σας θα είναι ανοδική με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου, θα αξιοποιήσετε κάθε ευκαιρία για να κατακτήσετε φιλόδοξους στόχους, θα κερδίσετε χρήματα αλλά και φήμη.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με την έκλειψη στην Παρθένο την 1η Σεπτεμβρίου θα οργανώσετε καλύτερα τα οικονομικά πλάνα σας, θα τακτοποιήσετε παλιές εκκρεμότητες που σας άγχωναν, θα κάνετε νέα ξεκινήματα αλλά θα είστε ισχυρογνώμονες, εγωιστές και αρκετά καχύποπτοι. Όλα σας τα σχέδια θα πραγματοποιηθούν με τον Δία στον Ζυγό από τις 9, θα λύσετε νομικά θέματα, θα έχετε επιτυχία στις σπουδές, θα ταξιδέψετε αρκετά και θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες. Δεν θα μπορείτε να υπολογίσετε σωστά τα οικονομικά οφέλη από δουλειές και συναλλαγές στις 16 με την έκλειψη στους Ιχθύς, ίσως ξοδέψετε αρκετά χρήματα χωρίς λόγο, παλιά χρέη θα σας αγχώσουν ή θα ανησυχείτε για το αν θα καλύψετε τις υποχρεώσεις σας. Θα βάλετε σε τάξη κληρονομικά και οικονομικά ζητήματα με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο από τις 22, θα εξασφαλίσετε σταθερότητα στα έσοδά σας και θα υλοποιήσετε κάποια νέα ιδέα. Θα πραγματοποιήσετε φιλόδοξους επαγγελματικούς στόχους και θα αυξήσετε το εισόδημά σας από τις 23 με την Αφροδίτη στον Σκορπιό, θα έχετε ένθερμους υποστηρικτές, μπορεί να κάνετε δική σας δουλειά και κάποιοι θα φλερτάρετε στον εργασιακό χώρο. Θα ξεπεράσετε ανασφάλειες και ενοχές από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, θα ξεμπερδέψετε με παλιές ιστορίες και θα καθορίσετε νέους στόχους λαμβάνοντας υπόψη τις επιθυμίες σας. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 ό,τι κάνετε θα μένει κρυφό μέχρι να σταθεροποιηθεί, θα μένετε αρκετά μόνοι για να ηρεμήσετε και για να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις σας, αφού έχετε ήδη ένα σωρό πράγματα με τα οποία θέλετε να ασχοληθείτε.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

 Ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 4 Ιουλίου που θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα εισπράξετε αγάπη από συναδέλφους και ένα φλερτ στον εργασιακό χώρο θα σας κάνει να νιώσετε πολύ όμορφα. Επισημοποιήσεις, νέους έρωτες και ρομαντικές περιπέτειες θα φέρει η Αφροδίτη απέναντί σας από τις 12, δεν θα μένετε στιγμή μόνοι, θα είστε γοητευτικοί, κεφάτοι και έτοιμοι να κατακτήσετε κορυφές. Από τις 14 Ιουλίου με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας θα υπερασπίζεστε με πάθος τις επιλογές σας, θα βάλετε όρια σε άτομα που προσπαθούν να σας καταπιέσουν, οι ευκαιρίες για νέες σχέσεις θα σας αναζωογονήσουν και θα σας ενθουσιάσουν. Δεν θα είναι εύκολο να καταστρώσετε σχέδια στις 20 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο γιατί έχετε αναλάβει πολλές ευθύνες, όμως θα βρείτε ελεύθερο χρόνο να ξεκουραστείτε μόνοι ή με αγαπημένα άτομα. Θα προγραμματίσετε την πορεία των οικονομικών σας, θα συζητήσετε για επενδύσεις που θα αυξήσουν το εισόδημά σας με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 30, δάνεια θα ρυθμιστούν και θα τακτοποιήσετε περιουσιακές ή φορολογικές εκκρεμότητες. Θα είστε αντισυμβατικοί και θα ρισκάρετε να ακολουθήσετε νέους δρόμους με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 30, θα υλοποιείτε ριζοσπαστικές ιδέες, θα αγνοείτε το τίμημα και δεν θα μετανιώνετε.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

 Φλερτ, νέους φίλους, εκδρομές και ευκαιρίες για διασκέδαση θα φέρει η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 5 Ιουνίου, θα περνάτε πολύ ευχάριστα με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας και ίσως ξεκινήσετε ένα χόμπι που θα γυμνάσει σώμα και πνεύμα. Θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 13, σχέσεις που ήδη υπάρχουν θα βελτιωθούν αν και κάποιοι θα υποκύψετε σε ερωτικούς πειρασμούς. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα έχετε περισσότερη κατανόηση για τις παραλείψεις αλλά και για τα προβλήματα των συνεργατών σας, θα επεκτείνετε τη δουλειά σας και θα αυξήσετε τα κέρδη σας, όμως θα κρατάτε χρόνο για να ξεκουραστείτε. Φίλοι θα σας στηρίξουν στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη γιατί θα αναγνωρίσουν τις ικανότητες και την προσφορά σας, ίσως εκμεταλλευτείτε την αγάπη τους αλλά δεν το κάνετε επίτηδες. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 ευνοούνται οι νέες συνεργασίες, θα κάνετε αλλαγές στον εργασιακό χώρο για να κινείστε πιο άνετα, θα επικοινωνείτε καλά με τους συνεργάτες σας ενώ αρκετοί θα έχετε έντονο φλερτ με άτομο από το επαγγελματικό περιβάλλον. Καλές ειδήσεις για επαγγελματικές υποθέσεις θα έχετε από τις 30 που ορθοδρομεί ο Άρης στον Σκορπιό, θα διεκδικείτε με πάθος το δίκιο σας, θα είστε δυναμικοί και πολύ ανταγωνιστικοί.

ΜΑΪΟΣ 2016

Στις 6 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα φροντίσετε την οικογένειά σας, θα τους στηρίξετε αν χρειαστεί, θα καλύψετε τις ανάγκες του σπιτιού ή θα αποφασίσετε να κάνετε κάποιες αλλαγές στον χώρο για να ζείτε πιο άνετα και οργανωμένα. Θα αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς ιδιαίτερο κόπο από τις 10 με τον Δία σε ορθή πορεία, θα ωφεληθείτε από τις προσπάθειες τρίτων και θα επεκτείνετε τις δραστηριότητές σας κερδίζοντας πολλά. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα βρεθείτε με παλιούς φίλους, δεν θα είστε σίγουροι για τους στόχους σας και μπορεί να ασχολείστε με πολλά πράγματα, θα αναζητάτε περιπέτειες και νέες εμπειρίες αποφεύγοντας τις δεσμεύσεις. Πρακτικά θέματα του σπιτιού και οικογενειακές διαφορές θα ρυθμιστούν με τον Ερμή ορθόδρομο από τις 22, μπορεί να αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε, θα νιώθετε ασφαλείς και αισιόδοξοι. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 η ερωτική σας ζωή θα απογειωθεί, πολλοί νέοι φίλοι θα σας συντροφεύουν στη διασκέδαση, θα είστε αισιόδοξοι, δημιουργικοί, φλερτ και σχέσεις θα σας χαρίζουν ανέμελες, ευτυχισμένες στιγμές. Θα παρουσιαστούν εμπόδια στην εξέλιξη της καριέρας σας από τις 27 με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό, για να πετύχετε τα φιλόδοξα πλάνα σας πρέπει να διατηρήσετε την ψυχραιμία σας και να μην ανυπομονείτε.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 Ευκαιρίες για ταξίδια, για επαγγελματικές επαφές, για ξεκίνημα σπουδών και για την υλοποίηση των σχεδίων σας θα φέρει η Αφροδίτη στον Κριό από τις 5 Απριλίου. Οι γνώσεις και οι ικανότητές σας θα αναγνωριστούν και θα ανταμειφθούν. Η επικοινωνία με την οικογένειά σας θα είναι άμεση και ειλικρινής από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, θέματα πρακτικά θα λυθούν, θα φροντίσετε τον χώρο σας και θα αγοράσετε χρήσιμα αντικείμενα. Νέες προοπτικές θα φανούν στην επαγγελματική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, δεν θα αφήσετε να χαθούν ευκαιρίες να διακριθείτε και να υλοποιήσετε φιλόδοξα πλάνα, όμως και στην ερωτική σας ζωή θα υπάρξουν χαρούμενες εξελίξεις. Με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη από τις 17 ένας φίλος που είχε απομακρυνθεί θα επιστρέψει, ίσως δυσαρεστήσετε αγαπημένα άτομα με τη συμπεριφορά σας ή θα απομακρυνθείτε από όσους δεν αντέχετε. Θα περνάτε αρκετό χρόνο αναθεωρώντας στόχους και εξετάζοντας προοπτικές από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα προσπαθήσετε να ξεκουραστείτε κάνοντας διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σας, για να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας. Στις 22 Απριλίου με την Πανσέληνο στον Σκορπιό μην πάρετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας στη δουλειά, αγνοήστε υπονοούμενα συνεργατών και επικεντρωθείτε στα καθήκοντά σας. Καθυστερήσεις σε μετακομίσεις, στη ρύθμιση περιουσιακών εκκρεμοτήτων και διαφωνίες με άτομα της οικογένειας θα σας απασχολήσουν από τις 28 με τον Ερμή στον Ταύρο, ίσως νοσταλγείτε το παρελθόν ή θα αγχώνεστε για το μέλλον. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 η οικογένεια θα είναι πηγή τρυφερότητας και φροντίδας, θα διακοσμήσετε τον χώρο σας με άνετα και λειτουργικά αντικείμενα και θα περάσετε ήρεμα βράδια με καλή παρέα.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Μην επιχειρήσετε να κάνετε σοβαρές οικονομικές συμφωνίες και επενδύσεις με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 5 Μαρτίου γιατί ενώ θα έχετε φιλόδοξες ιδέες δεν θα κρίνετε σωστά, θα παρασύρεστε από τις επιθυμίες σας ή θα αργείτε να αποφασίσετε. Η παρουσία σας θα είναι έντονη σε φιλικές και κοινωνικές εκδηλώσεις από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια, θα αναδειχτεί το έργο σας ή θα ηγηθείτε μιας προσπάθειας. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου μπορεί να αγχωθείτε υπερβολικά για τις οικονομικές σας υποχρεώσεις, για χρήματα που περιμένετε ή για μια συναλλαγή αλλά δεν θα έχετε δυσάρεστες εκπλήξεις αν οργανωθείτε σωστά και καλύψετε τις εκκρεμότητές σας. Θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να αυξήσετε το εισόδημά σας χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια με την Αφροδίτη στους Ιχθύς από τις 12, θα εισπράξετε χρήματα που σας οφείλουν, αλλά ίσως χαλάσετε αρκετά για να αγοράσετε κάτι που θα σας ευχαριστήσει. Θα είστε επικοινωνιακοί, οξυδερκείς και πολύ δραστήριοι από τις 22 με τον Ερμή στον Κριό, θα μετακινείστε συχνά, θα ενημερώνεστε για ό,τι συμβαίνει και θα περάσετε όμορφα με αξιόλογες νέες γνωριμίες. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό θα είστε μπερδεμένοι γιατί οι στόχοι σας είναι πολλοί και διαφορετικοί αλλά δεν μπορείτε να βάλετε προτεραιότητες, προτάσεις για δουλειά ή ταξίδι θα σας βάλουν σε πειρασμό ή ένας παλιός έρωτας θα επανακάμψει. Μπορεί να αλλάξετε παρέες και δραστηριότητες με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη από τις 25, θα απομακρυνθείτε από παλιούς φίλους και θα αναδιοργανώσετε το μέλλον σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Ευχάριστες ανατροπές θα προκύψουν στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 8 Φεβρουαρίου. Θα ανανεωθείτε, θα κάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες, θα αρχίσετε μια σχέση ή θα ξεκινήσετε μια συνεργασία. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 14 Φεβρουαρίου θα είστε εξωστρεφείς, δημοφιλείς και δεν θα αφήνετε ασήμαντα γεγονότα να σας χαλάνε τη διάθεση. Αν αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση ή στον γάμο σας θα μιλήσετε ειλικρινά στον σύντροφό σας για να βρεθεί λύση. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα κατανοήσετε τις ανάγκες σας, θα κάνετε αρκετές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή, θα απολαμβάνετε το φλερτ, θα έχετε πολύ καλή επικοινωνία με τον σύντροφό σας ή θα γυρίσετε σελίδα με μια καινούρια σχέση. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα αναθεωρήσετε τον τρόπο που διαχειρίζεστε μια οικονομική υπόθεση ή θα αλλάξετε άποψη για την πορεία μιας σχέσης επειδή θα δείτε από διαφορετική οπτική γωνία τα δεδομένα. Μην πάρετε αποφάσεις αν δεν νιώθετε σίγουροι.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Φιλόδοξοι επαγγελματικοί στόχοι θα σας κινητοποιήσουν από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό και θα τα καταφέρετε αρκεί να είστε ψύχραιμοι, συνεργάσιμοι και να αξιοποιήσετε τα ταλέντα σας χωρίς να δημιουργήσετε αντιπαλότητες. Από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας μπορεί να πάρετε βιαστικές αποφάσεις ή να τολμήσετε αλλαγές που δεν σας ταιριάζουν και από τις 8 που θα περάσει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα περνάτε αρκετό χρόνο μόνοι σας για να οργανωθείτε και να πάρετε κάποιες αποφάσεις για θέματα που εκκρεμούν αλλά και για το μέλλον. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα εξοικονομήσετε χρόνο για να ξεκουραστείτε και να σχεδιάσετε με ηρεμία τα επόμενα βήματά σας, γιατί στόχος σας είναι να κάνετε σημαντικές αλλαγές στη ζωή σας. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα ξεπεράσετε παλιές δυσάρεστες ιστορίες που σας πλήγωσαν, θα γίνετε πιο δημιουργικοί, θα ξεκινήσετε μια σχέση που ίσως πρέπει να μείνει κρυφή ή θα υποδεχτείτε μια αγάπη από το παρελθόν. Αλλαγές στη σχέση σας θα φέρει η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 24, οι ερωτευμένοι θα έρθετε πιο κοντά, κάποιοι θα απαλλαγείτε από έναν κακό σύντροφο και θα κάνετε νέο ξεκίνημα. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα είστε ακόμα πιο σίγουροι για όλες τις αποφάσεις που έχετε πάρει. Δεν θα κοινοποιήσετε τα πλάνα σας αλλά θα έχετε υπομονή και αντοχές για να παλέψετε και να υλοποιήσετε όσα ονειρεύεστε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Επαγγελματικά ανοίγματα και υποστήριξη από συναδέλφους θα φέρει από τις 5 Δεκεμβρίου η Αφροδίτη στον Σκορπιό. Όσοι θέλετε να κάνετε δική σας δουλειά θα πάρετε συμβουλές και βοήθεια από ικανά άτομα για να εξασφαλίσετε την επιτυχία. Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 10 θα είστε λιγομίλητοι, εσωστρεφείς αλλά θα επεξεργάζεστε πολλές φιλόδοξες ιδέες και θα δρομολογήσετε τις απαιτούμενες αλλαγές για να τις υλοποιήσετε. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα παρακινήσετε κάποια άτομα να σας συντροφέψουν σε μια πνευματική δραστηριότητα ή σε ένα ταξιδάκι. Θα συχνάζετε σε μέρη με πολύ κόσμο και θα ξάνετε ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο μπορεί να σχεδιάσετε μια μικρή απόδραση παρέα με άτομα που αγαπάτε. Δεν θα αντέχετε την καταπίεση και θα αποφύγετε κάθε δραστηριότητα που σας κάνει να βαριέστε. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα είστε δημοφιλείς στις παρέες και όλοι θα αναγνωρίζουν τις αρετές και τα ταλέντα σας. Θα δραστηριοποιηθείτε κοινωνικά, θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει ένας έρωτας από το φιλικό περιβάλλον.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Μπορεί να ανακαλύψετε κρυμμένα ταλέντα ή θα σκεφτείτε να αλλάξετε πορεία στα επαγγελματικά σας από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό. Θα καταλάβετε τι πραγματικά επιθυμείτε και θα δουλεύετε με επιμονή για να υλοποιήσετε τα σχέδιά σας. Με την Αφροδίτη στον Ζυγό από τις 8 θα βρεθούν κοντά σας πολλοί άνθρωποι. Κάποιοι θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε τη δουλειά σας και άλλοι θα ενδιαφέρονται να σας γνωρίσουν καλύτερα. Είναι πιθανή μια σχέση με άτομο από μακριά ή μια συνεργασία πολύ επικερδής. Στις 11 με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό θα παρουσιαστούν ευκαιρίες να πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο ή θα βελτιώσετε τη θέση σας στον χώρο με τη βοήθεια κάποιων ατόμων που εμπιστεύονται τις ιδέες και τις ικανότητές σας. Η παρουσία του Άρη στον Ζυγό από τις 12 σηματοδοτεί νέα επαγγελματικά ξεκινήματα, θετικές εξελίξεις σε όλες τις υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό και συνεργασίες που θα αποφέρουν κέρδη. Θα αποφεύγετε τις βαρετές υποχρεώσεις από τις 20 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα προτιμάτε να βγαίνετε με τον σύντροφο και τους φίλους σας και να διασκεδάζετε. Θα εντυπωσιάζετε με τις γνώσεις, το χιούμορ και τη θετική σας διάθεση. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 26 θα είστε κεφάτοι, εξωστρεφείς και θα έχετε όρεξη για φλερτ και διασκέδαση. Δεν θα σκέφτεστε το μέλλον και οι σχέσεις που θα ξεκινήσουν σήμερα δεν θα διαρκέσουν πολύ.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

 Η παρουσία της Αφροδίτης στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα βοηθήσει να σχεδιάσετε προσεκτικά τη ζωή σας, να απαλλαγείτε από ό,τι σας δυσαρεστεί και να κάνετε νέα ξεκινήματα. Θα βάλετε όρια στις σχέσεις σας και θα επιβραβεύσετε όσους σας ακούνε. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα εκφράζετε με άνεση τις ιδέες και τις απόψεις σας και θα βρίσκετε εύκολα συμμάχους στις επαγγελματικές σας προσπάθειες αλλά και στις πνευματικές σας αναζητήσεις. Είναι ένα διάστημα γεμάτο αισιοδοξία και δημιουργικότητα. Αν σπουδάζετε ή αν έχετε επαγγελματικές και νομικές εκκρεμότητες, στις 13 Οκτωβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό θα έχετε εξελίξεις που θα σας χαροποιήσουν και θα ανοίξουν νέες προοπτικές στην μετέπειτα ζωή σας. Ίσως συσφίξετε τη σχέση σας με άτομα από μακριά. Με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου θα χαρείτε τα θετικά της συγκατοίκησης και θα ανταποδώσετε την αγάπη και τη φροντίδα που θα σας δείξουν τα άτομα που σας περιβάλλουν. Ίσως θελήσετε να τακτοποιήσετε τον χώρο σας για να νιώθετε πιο άνετα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

 Η Αφροδίτη ορθοδρομεί στις 6 Σεπτεμβρίου και θα αποκατασταθεί η ισορροπία στην προσωπική σας ζωή και στις συνεργασίες. Κανένας δεν θα μπορεί να αντισταθεί στη γοητεία σας, θα έχετε αυτοπεποίθηση, χαρούμενη διάθεση και δημιουργικότητα. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα δικαιωθείτε αν έχετε προσπαθήσει σκληρά το προηγούμενο διάστημα να αυξήσετε το εισόδημά σας. Μην κάνετε επιπόλαιες επενδύσεις και σπατάλες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Ζυγό από τις 17 θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο για να ορίσετε νέους στόχους και για να βρείτε τι δεν πήγε καλά στην μέχρι τώρα πορεία σας. Νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, όπως και θέματα σπουδών. Από τις 18 με τον Κρόνο στον Τοξότη θα γίνουν πολλές αλλαγές στην κοινωνική σας ζωή. Οι στόχοι σας θα είναι διαφορετικοί και θα έρθετε κοντά με άτομα που μοιράζεστε τα ίδια ενδιαφέροντα. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25 θα έχετε ευκαιρίες να τακτοποιήσετε οικονομικές εκκρεμότητες και θα εξετάσετε διάφορους τρόπους να αυξήσετε τα έσοδά σας. Η ερωτική σας ζωή θα είναι έντονη, προσέξτε μη σας βάλει σε μπελάδες ένας πειρασμός. Στις 28 με την έκλειψη στον Κριό θα είστε ετοιμόλογοι, αισιόδοξοι και γεμάτοι δημιουργικές ιδέες. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα κλείσετε καλές συμφωνίες ή θα προκύψει ένας νέος έρωτας.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

Ο Ερμής στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου ευνοεί τη ρύθμιση οικονομικών θεμάτων που σχετίζονται με τρίτα άτομα. Θα υπερασπιστείτε τα κεκτημένα σας, θα βρείτε τρόπους να ελέγξετε τα έξοδά σας και θα ενημερωθείτε για προσοδοφόρες επενδύσεις. Ο Άρης από τις 9 θα βρίσκεται απέναντι από το ζώδιό σας και θα είστε μαχητικοί, γοητευτικοί και έτοιμοι να παλέψετε για τις ιδέες σας. Θα έχετε πολλά φλερτ και ερωτικές περιπέτειες. Το εισόδημά σας θα αυξηθεί από τις 11 με την βοήθεια του Δία στην Παρθένο. Ευκαιρίες για νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και για επενδύσεις θα σας γεμίσουν αισιοδοξία. Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε δάνεια και οφειλές. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα είστε λαμπεροί, γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα έχετε γύρω σας άτομα που σας αγαπούν ή που προσπαθούν να σας κατακτήσουν. Ίσως ξεκινήσετε μια νέα σχέση. Η παρουσία του Ερμή στον Ζυγό από τις 27 ευνοεί την πνευματική σας ανάπτυξη και την θετική έκβαση νομικών και επαγγελματικών υποθέσεων. Θα υλοποιήσετε φιλόδοξες ιδέες, θα κανονίσετε ένα ταξίδι ή θα ρυθμίσετε θέματα σπουδών. Μην αποφασίσετε για σοβαρά οικονομικά ζητήματα στις 29 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς γιατί ίσως κάνετε λάθη. Μπορεί να κάνετε σπατάλες με στόχο να νιώσετε όμορφα χωρίς να σκεφτείτε τις υποχρεώσεις σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

Στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα βάλετε τις σκέψεις σας σε τάξη και θα προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας με στόχο να βελτιώσετε τη ζωή σας. Θα απαλλαγείτε από όσα σας στεναχωρούν και σας καταπιέζουν. Θα ευνοηθείτε από την πορεία του Ερμή στον Καρκίνο από τις 8, κυρίως σε επαγγελματικά θέματα. Κέρδη, νέες συνεργασίες και πολύ κολακευτικά σχόλια είναι τα αποτελέσματα των προσπαθειών σας. Στις 16 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι ήρεμη και θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε άνετα τις υποθέσεις σας. Θα επαινέσουν τις ιδέες και τις ικανότητές σας και ίσως κλείσετε κάποιες καλές συμφωνίες. Θα είστε δυναμικοί και αποφασιστικοί από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Θα λύσετε οικονομικά και κληρονομικά θέματα και θα υλοποιήσετε δημιουργικές ιδέες αυξάνοντας τα κέρδη σας. Από τις 23 με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας θα προασπίζεστε τα δικαιώματά σας με δυναμισμό και δεν θα επιτρέπετε στον σύντροφο και στους συνεργάτες σας να σας πιέζουν και να σας ταλαιπωρούν. Θα έχετε γοητεία, ευστροφία και αποφασιστικότητα. Από τις 25 με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο θα ασχοληθείτε με υποχρεώσεις που εκκρεμούν ή θα έχετε σκηνές πάθους και ζηλοτυπίας από τον σύντροφό σας. Στις 31 θα περάσει στον Λέοντα φέρνοντας παλιούς έρωτες που θα διεκδικήσουν το ενδιαφέρον και την αγάπη σας. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα ξεχωρίζετε για τις ανατρεπτικές σας ιδέες και για την εκκεντρική συμπεριφορά σας. Θα αλλάξετε ριζικά τον τρόπο δράσης σας και τα επιτεύγματά σας θα είναι εντυπωσιακά. Με την Πανσέληνο στο ζώδιό σας στις 31 θα ξεφορτωθείτε ό,τι σας κουράζει, θα κάνετε αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και θα βάλετε σε πρώτη προτεραιότητα τις επιθυμίες σας.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και ενδιαφέρουσες συζητήσεις με φίλους στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Θα βρεθούν άτομα να σας συμπαρασταθούν σε μια προσπάθεια, μην εμπιστεύεστε όμως ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά. Από τις 5 με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας κάτι ευχάριστο θα συμβεί. Μια νέα επιχειρηματική δραστηριότητα, ένας νέος δυνατός έρωτας ή η επισημοποίηση της σχέσης που ήδη έχετε. Θα έχετε πιο καθαρή άποψη για την ερωτική σας σχέση από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής και οι αποφάσεις σας θα συμπλέουν με τις επιθυμίες σας. Φλερτ, νέοι έρωτες και πολλές ευχάριστες στιγμές θα σας γεμίσουν ικανοποίηση και αισιοδοξία. Με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς ανάδρομο από τις 13 δεν θα είναι εύκολο να διαχειρίζεστε σωστά τα χρήματά σας και οι συναλλαγές μπορεί να κρύβουν παγίδες. Θα παρασύρεστε κατά καιρούς σε σπατάλες ή θα έχετε μεγαλεπήβολα σχέδια που δεν θα είναι ρεαλιστικά και εφαρμόσιμα. Ο ανάδρομος Κρόνος θα περάσει στον Σκορπιό στις 15 Ιουνίου και θα αναδείξει τις δυσκολίες και τα λάθη στον επαγγελματικό τομέα. Διορθώστε τα άμεσα για να δώσετε νέα ώθηση στην καριέρα σας. Τα σχέδιά σας θα πραγματοποιηθούν με κάποια καθυστέρηση. Θα έχετε τον πρώτο ρόλο στις παρέες στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Θα έχετε πολλές δημιουργικές ιδέες αλλά καθόλου όρεξη για δουλειά. Ένα φλερτ ίσως εξελιχθεί σε ενδιαφέρουσα σχέση. Θα είστε ανυπόμονοι και γεμάτοι σιγουριά από τις 24 με τον Άρη στον Καρκίνο. Θα θέλετε να παίρνετε εσείς αποφάσεις σε εργασιακά θέματα και δεν θα δέχεστε υποδείξεις από τους συνεργάτες σας. Οι ευθύνες σας μπορεί να αυξηθούν και θα αγχωθείτε.

ΜΑΪΟΣ 2015

Ο Ερμής στους Διδύμους όλο τον Μάιο αναδεικνύει τη γοητεία και την έντονη προσωπικότητά σας. Θα είστε εξωστρεφείς, δημιουργικοί, θα φλερτάρετε και θα μπείτε σε πειρασμό να ξεκινήσετε μια σχέση ακόμα κι αν είστε ήδη δεσμευμένοι. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 4 θα προκύψουν προστριβές στον επαγγελματικό χώρο αν δεν προσέξετε τη συμπεριφορά σας. Αν νομίζετε πως σας αδικούν εκθέστε ήρεμα τις απόψεις σας. Μια νέα πρόταση για δουλειά μπορεί να κρύβει κάποια παγίδα. Θα βελτιώσετε την καθημερινή σας ζωή χρησιμοποιώντας τη διαίσθησή σας από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και θα εκδηλώνετε πιο εύκολα τα συναισθήματά σας. Θα διεκπεραιώνετε εύκολα τις εκκρεμότητες στον εργασιακό χώρο, έχοντας τη στήριξη των συναδέλφων σας. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα είστε δραστήριοι, γεμάτοι ωραίες ιδέες και έτοιμοι να φλερτάρετε και να υποκύψετε σε ερωτικούς πειρασμούς. Αρκετοί θα ξεκινήσετε μια νέα σχέση και όσοι είστε δεσμευμένοι μπορεί να βάλετε σε κίνδυνο τον δεσμό σας. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα απολαύσετε τη φροντίδα και την αγάπη της οικογένειας σας. Οι εντάσεις στο σπίτι θα πάψουν, θα καθαρίσετε και θα ανανεώσετε το χώρο σας και θα χαλαρώσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 μπορεί να μετανιώσετε για την επιλογή του ερωτικού σας συντρόφου ή θα έχετε προβλήματα επικοινωνίας στη σχέση σας. Μια παλιά σχέση θα αναθερμανθεί. Δυσκολίες θα προκύψουν στο διάλογο με τα παιδιά σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Η οικογένεια και το σπίτι θα έχουν προτεραιότητα όλο τον Απρίλιο με τον Άρη στον Ταύρο. Θα κάνετε επισκευές, θα φροντίσετε τις οικιακές ανάγκες και θα προασπίσετε την ηρεμία σας κρατώντας σε απόσταση όποιον προσπαθεί να σας ταράξει. Θα βάλετε όρια στον συγκάτοικο ή στους επισκέπτες σας για να διατηρήσετε την ηρεμία σας. Η έκλειψη Σελήνης στον Ζυγό στις 4 θα φέρει στο προσκήνιο νομικές ή επαγγελματικές εκκρεμότητες που πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα. Θα έχετε υποστήριξη από άτομα που σας εκτιμούν. Με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 8 θα βελτιώσετε σχέσεις και συνεργασίες που θεωρείτε σημαντικές, θα κάνετε τις αλλαγές που θεωρείτε απαραίτητες, θα έχετε ευκαιρίες για νέα ελπιδοφόρα ξεκινήματα και θα είστε γεμάτοι ενθουσιασμό. Ένα υπέροχο διάστημα για την προσωπική σας ζωή ξεκινά στις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους. Πολλά φλερτ θα προκύπτουν λόγω της γοητείας σας, αλλά και η μόνιμη σχέση σας θα σας δώσει χαρές. Ο Πλούτωνας θα κινείται ανάδρομα στον Αιγόκερο από τις 17 φέρνοντάς σας αναμνήσεις από το παρελθόν, ευχάριστες ή δυσάρεστες. Ίσως αποφασίσετε να ασχοληθείτε με μεταφυσική ή παραψυχολογία. Κάποιες φορές θα δυσκολεύεστε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό θα αποφασίσετε ξαφνικά ένα ταξίδι ή θα προωθήσετε μια επαγγελματική ιδέα που σκεφτήκατε πρόσφατα. θα είστε ακούραστοι, αισιόδοξοι αλλά και ισχυρογνώμονες. Πολύ κοντά σας θα είναι αγαπημένα άτομα που σας στηρίζουν.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Η καθημερινότητά σας θα είναι έντονη, γεμάτη επαφές και ταξίδια με τον Άρη όλο τον Μάρτιο στον Κριό και με την Αφροδίτη στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16. Γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό θα ανοίγετε δρόμο προς την ολοκλήρωση των φιλόδοξων σχεδίων σας χωρίς να υπολογίζετε τα εμπόδια. Θα κάνετε νέες σχέσεις, προσέξτε όμως γενικά τις διαμάχες. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 5 Μαρτίου ίσως χρειαστεί να τακτοποιήσετε ζητήματα που αφορούν την περιουσία ή τα οικονομικά σας. Θα κάνετε ρυθμίσεις σε ένα χρέος ή σε υποχρεώσεις που εκκρεμούν. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13 του μήνα μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα αν δεν προσέξετε, αγοράζοντας πράγματα που θα σας δώσουν χαρά. Αρκετοί θα αγχωθείτε για την πρόοδο των οικονομικών σας και θα νιώσετε απογοήτευση αν οι απολαβές δεν είναι αντάξιες του ταλέντου σας. Αρκετοί θα ανακαινίσετε το σπίτι σας από τις 17 με την Αφροδίτη στον Ταύρο ή θα διακοσμήσετε το χώρο σας για είναι άνετος. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα φέρει απρόοπτα έξοδα που θα σας βγάλουν εκτός προϋπολογισμού. Αρκετοί θα πάρετε χρήματα από κάπου που δεν περιμένατε, να είστε όμως πολύ προσεκτικοί στις οικονομικές συναλλαγές. Στις 31 ο Ερμής περνά στον Κριό και θα έχετε πολλές επαφές με κόσμο που θα αποφέρουν όχι μόνο χαρά αλλά και οφέλη.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Η Πανσέληνος απέναντι από το ζώδιό σας στις 4 Φεβρουαρίου θα σας κάνει να αντιμετωπίσετε άμεσα όσα προβλήματα υπάρχουν στη σχέση σας ή σε μια συνεργασία. Δεν αντέχετε τις περίεργες ή δυσάρεστες καταστάσεις και θα χρησιμοποιήσετε το νδυναμισμό και τη γοητεία σας για να βρείτε λύσεις. Ο Ερμής που κινείται στο ζώδιό σας ορθοδρομεί στις 12 και αποκαθίστανται τα προβλήματα επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας άτομα. Ίσως φερθείτε εγωιστικά η ανυπόμονα, όμως οι απόψεις σας είναι σωστές και θα επικρατήσουν. Μια ερωτική σχέση μπορεί να ξεκινήσει ξαφνικά με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου ή θα ξεκινήσει μια πολλά υποσχόμενη συνεργασία. Όσοι είστε ερωτευμένοι θα φροντίσετε να μάθετε τι νιώθει ο σύντροφός σας. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα είστε συνεχώς σε κίνηση. Θα προσπαθήσετε σκληρά να πετύχετε τους στόχους σας ακόμα κι αν χρειαστεί να ξεπεράσετε τις αντιρρήσεις κάποιων ατόμων. Θα αποκομίσετε οφέλη από ταξίδια και θα έχετε συμπαράσταση από ανθρώπους που εκτιμούν τα ταλέντα σας. Θα ξεκινήσετε μια νέα ερωτική σχέση.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

 Με τη βοήθεια της Αφροδίτης στο ζώδιό σας από τις 3 μέχρι τις 27 Ιανουαρίου θα αναδείξετε τα ταλέντα σας, θα κατακτήσετε τους πάντες με τη γοητεία σας , θα δώσετε προτεραιότητα στις επιθυμίες σας και θα κάνετε πολύ ενδιαφέρουσα την προσωπική σας ζωή. Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις θα σας κάνουν να βαρεθείτε στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο και θα ασχοληθείτε με κάτι πιο ευχάριστο για να πάρετε ανάσα. Να προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές και τους όρους των συμφωνιών που θα θελήσετε να υπογράψετε από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Μην εμπιστεύεστε εύκολα άτομα που δεν γνωρίζετε και επίσης περιορίστε τις δαπάνες σας.Θα έχετε όρεξη για φλερτ και διασκέδαση στις 20 με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας. Μπορεί να δυσαρεστήσετε το σύντροφό σας με την αντιδραστική συμπεριφορά σας αλλά δεν πρόκειται να υποχωρήσετε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 21 θα σας απασχολήσει το μέλλον της σχέσης σας και θα σκεφτείτε τα υπέρ και τα κατά του συντρόφου σας. Κάποιοι θα χωρίσετε, άλλοι θα επενδύσετε στον έρωτά σας και σε άλλους θα εμφανιστεί νέος έρωτας. Επιτυχίες στον οικονομικό τομέα θα έχετε από τις 27 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς. Θα αυξηθούν τα έσοδά σας και θα μπορέσετε να δαπανήσετε χρήματα για να πραγματοποιήσετε ένα όνειρό σας.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στο ζώδιό σας από τις 5 Δεκεμβρίου θα προβάλετε ευκολότερα το δυναμισμό, το χιούμορ, τον ενθουσιασμό και τις έξυπνες ιδέες σας. Θα παρουσιαστούν νέες ευκαιρίες στον εργασιακό χώρο αλλά και στην προσωπική σας ζωή. Ευθυμία και όρεξη για συζητήσεις και διασκέδαση θα φέρει η Πανσέληνος στους Διδύμους στις 6. Θα κάνετε νέες γνωριμίες, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε αφήνοντας στην άκρη τις υποχρεώσεις σας. Θα ανταλλάξετε λόγια αγάπης με το σύντροφό σας. Από τις 10 που θα μπει η Αφροδίτη στον Αιγόκερο θα κάνετε πιο σωστές επιλογές και θα οργανώσετε καλύτερα τις μελλοντικές σας κινήσεις ώστε να αποφύγετε αστοχίες και λάθη. Μπορεί να ξεκινήσετε μια ερωτική σχέση που στην αρχή θα μείνει κρυφή αλλά θα αντέξει στις δοκιμασίες και στο χρόνο. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα πάρετε σημαντικές αποφάσεις για επαγγελματικά ζητήματα αλλά και για την εξέλιξη της ερωτικής σας σχέσης. Θα απομακρύνετε από κοντά σας ένα άτομο που σας ταράζει ή θα σοβαρέψει μια σχέση που ξεκινήσατε πρόσφατα.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο θα ασχοληθείτε με τη φροντίδα του σπιτιού σας, θα ψωνίσετε αναλώσιμα ή διάφορα μικροαντικείμενα για να κάνετε πιο λειτουργικό το χώρο. Ίσως διοργανώσετε μια οικογενειακή συγκέντρωση για να χαρείτε την παρέα των ατόμων που αγαπάτε, αποφύγετε όμως την αναφορά σε δυσάρεστα θέματα. Θα υπάρξουν ευχάριστες εξελίξεις στην επαγγελματική σας ζωή από τις 9 με τον Ερμή στον Σκορπιό. Προβλήματα και καθυστερήσεις που είχαν παρουσιαστεί το τελευταίο διάστημα θα ξεπεραστούν και θα αξιοποιήσετε τις ικανότητές σας για να πραγματοποιήσετε όλα όσα έχετε προγραμματίσει. Θα αποφύγετε τις βιαστικές κινήσεις για να αποφύγετε παγίδες και λάθη. Θα έχετε πολλούς φίλους γύρω σας από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, παλιοί και νέοι έρωτες θα σας πολιορκούν αλλά δεν θα αποφασίσετε να δεσμευτείτε μόνιμα. Ένα φιλικό άτομο μπορεί να εκδηλώσει ερωτικό ενδιαφέρον με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 22 Νοεμβρίου. Αρκετοί θα αποφασίσετε να δηλώσετε συμμετοχή σε μια ενδιαφέρουσα ομαδική δραστηριότητα ή θα προγραμματίσετε ένα ταξίδι. Θα γνωρίσετε πολύ κόσμο στις 27 με το τρίγωνο Αφροδίτης Ουρανού ή θα μπει ξαφνικά στη ζωή σας ένα άτομο που θα ενδιαφερθεί πολύ για εσάς. είναι μια ευχάριστη μέρα, γεμάτη εκπλήξεις και κέρδη.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό θα μάθετε κάτι που θα επηρεάσει την εξέλιξη της καριέρας σας ή τη σχέση σας με ένα συνεργάτη. Δεν είναι καιρός για ριζικές αλλαγές και ριψοκίνδυνες αποφάσεις. Κρατήστε χαμηλούς τόνους στις 8 Οκτωβρίου με την έκλειψη στον Κριό και αποφύγετε διαπληκτισμούς με τα αδέλφια σας ή με ανθρώπους που θέλετε να κλείσετε συμφωνίες. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις με επιτυχία και θα γνωρίσετε ενδιαφέροντα άτομα. Η Αφροδίτη στον Ζυγό μέχρι τις 22 θα σας δώσει ευκαιρία να προωθήσετε θέματα σπουδών ή να λύσετε νομικά ζητήματα. Το εξωτερικό θα παίξει ρόλο στη ζωή σας αυτό το διάστημα και θα γνωρίσετε ανθρώπους που θα σας βοηθήσουν να εξελιχθείτε πνευματικά ή επαγγελματικά. Ένας πολλά υποσχόμενος έρωτας θα σας ξεσηκώσει. Θετικές εξελίξεις στην καριέρα σας θα φέρει η έκλειψη Ηλίου στον Σκορπιό στις 24 Οκτωβρίου. Κάποιοι θα σκεφτείτε να αλλάξετε δουλειά ή θα βρείτε αξιόπιστους συνεργάτες. Μην ανοίγετε τα χαρτιά σας σε άτομα που δεν ξέρετε καλά. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 26 θα παραμελήσετε τις υποχρεώσεις σας για να ηρεμήσετε. Μπορεί να αποσυρθείτε για να απολαύσετε έναν έρωτα που δεν θέλετε να μαθευτεί.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

 Από τις 2 Σεπτεμβρίου με τον Ερμή στο Ζυγό θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε θέματα σπουδών, να δημοσιεύσετε μια εργασία ή να ασχοληθείτε με πνευματικά ενδιαφέροντα. Ευνοούνται οι σχέσεις με άτομα από το εξωτερικό, οι εμπορικές συμφωνίες τα ταξίδια και οι επανασυνδέσεις με ανθρώπους που έχετε να δείτε καιρό. Θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά και τα ερωτικά σας από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Δεν θα αφήσετε τίποτα στην τύχη, θα θέσετε τους όρους σας και θα διεκδικήσετε όσα χρειάζεστε για να είστε ικανοποιημένοι και χαρούμενοι. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για επενδύσεις, για περισσότερα κέρδη από τη δουλειά σας και θα δεχτείτε συμβουλές από ικανά άτομα για να τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα. Τα οικονομικά σας ευνοούνται στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς, αρκεί να αποφύγετε σπατάλες και ρίσκα. Θα βρείτε συνεργάτες για να πραγματοποιήσετε ένα πρωτότυπο και κερδοφόρο σχέδιο. Από τις 14 με τον Άρη στον Τοξότη θα απογειωθεί η κοινωνική σας ζωή. Φίλοι και γνωστοί θα σας καλούν σε διάφορες εκδηλώσεις, ενδιαφέροντα άτομα θα θέλουν να βρεθούν δίπλα σας και οι μέρες θα κυλούν ανέμελα, γεμάτες χαρά και διασκέδαση. Θέματα που αφορούν τις σπουδές σας ή ταεπαγγελματικά σας θα τακτοποιηθούν στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό και θα χαρείτε.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Με την παρουσία του Ερμή στο Λέοντα μέχρι τις 15 θα καταφέρετε να αποσπάσετε όποιες υποσχέσεις θέλετε από το σύντροφο ή από τους συνεργάτες σας. Δεν θα μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία και την αποφασιστικότητά σας, όμως καλό είναι να μην είστε πολύ πεισματάρηδες. Η Πανσέληνος στο ζώδιό σας στις 10 Αυγούστου προμηνύει πολλές ευχάριστες αλλαγές στην προσωπική σας ζωή και πολύ καλές προοπτικές στον επαγγελματικό τομέα. Ευχάριστες ειδήσεις για οικονομικά θέματα θα σας χαροποιήσουν το δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα με τον Ερμή στην Παρθένο. Με σκληρή δουλειά και οργάνωση θα εξασφαλίσετε την επιτυχία σε σημαντικά επαγγελματικά θέματα. Θα ρυθμίσετε ένα περιουσιακό ζήτημα ή θα βρείτε τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο, αν και θα χρειαστεί οργάνωση και υπομονή.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Ενθουσιώδεις, λαμπεροί και ακαταμάχητοι θα έχετε πολλές κατακτήσεις με τη βοήθεια του Ερμή και της Αφροδίτης στους Διδύμους τις δυο πρώτες εβδομάδες του Ιουλίου. Δεν είναι απίθανο να μπλεχτείτε σε παράλληλες σχέσεις, αφού θα είναι δύσκολο να αντισταθείτε στους πειρασμούς. Θα αποσυρθείτε για λίγο στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω για να αποφασίσετε πώς θα δώσετε τέλος σε προβληματικές καταστάσεις. Αρκετά ασχοληθήκατε με άτομα που προσπαθούν να σας εγκλωβίσουν, είναι καιρός να απαλλαγείτε. Ο Δίας θα είναι απέναντί σας, στον Λέοντα, από τις 16 και θα φέρει πολλές ευχάριστες εξελίξεις στην προσωπική σας ζωή, αλλά και νέες συνεργασίες. Αρκετοί θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε τη σχέση σας και όσοι είστε μόνοι θα ξεκινήσετε μια σοβαρή και ενδιαφέρουσα σχέση. Η ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο θα είναι πιο ζεστή από τις 18 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Θα δείχνετε κατανόηση στους συναδέλφους και στους συνεργάτες σας και μπορεί με κάποιους να αναπτύξετε πιο στενές σχέσεις. Η επιτυχία στην προσωπική σας ζωή κορυφώνεται στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Θα έχετε γύρω σας άτομα που σας αγαπούν και σας φροντίζουν.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Θα αντιμετωπίσετε μικρές καθυστερήσεις σε επαγγελματικά θέματα από τις 7 μέχρι τις 16 του μήνα με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο. Δεν θα λείψουν οι εντάσεις και κάποια επικριτικά σχόλια. Από τις 17 με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους ένας έρωτας από το παρελθόν θα εμφανιστεί ξανά ή θα φερθείτε επιπόλαια στο άτομο που σας ενδιαφέρει. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 13 μπορεί να παρεξηγηθείτε με ένα φίλο. Μην εμπιστεύεστε σημαντικές πληροφορίες σε άτομα που δεν γνωρίζετε καλά και απομακρύνετε από κοντά σας φορτικούς θαυμαστές. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 23 θα φλερτάρετε και θα διασκεδάσετε χωρίς να σκέφτεστε το μέλλον. Ευχάριστα νέα για συνεργασίες και συμφωνίες θα έχετε στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο.

MAΪΟΣ 2014

Και να θέλετε να αγιάσετε δεν θα σας αφήσει η Αφροδίτη που θα περάσει στον Κριό στις 3 και θα φέρει απρόοπτες συναντήσεις και ευκαιρίες για βόλτες και καλοπέραση. Η επικοινωνιακή σας δεινότητα ενισχύεται από την παρουσία του Ερμή στους Διδύμους από τις 7 Μαΐου και η διάθεσή σας θα είναι ανέμελη και παιχνιδιάρικη. Πολλά φλερτ και χαρούμενες στιγμές θα γεμίσουν την καθημερινότητά σας. Η καθυστέρηση μιας συμφωνίας ή μιας επαγγελματικής εξέλιξης θα σας προβληματίσει στις 14 με την Πανσέληνο στον Σκορπιό, αλλά μάλλον ανησυχείτε άδικα. Θα πάρετε αυτά που θέλετε στις 24 με το τρίγωνο Δία Κρόνου και θα χαρείτε που οι προσπάθειές σας ανταμείβονται. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 θα φέρει νέες γνωριμίες, ανέμελες παρέες και ερωτικές περιπέτειες που ίσως εσείς δεν πάρετε στα σοβαρά, αλλά δεν θα ισχύει το ίδιο για την άλλη πλευρά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Μπορεί κάποια επαγγελματικά σχέδια να αργούν να πραγματοποιηθούν, τα οικονομικά σας πάντως θα βελτιωθούν από τις 6 Απριλίου, που θα μπει η Αφροδίτη στους Ιχθύς. Αυτό το διάστημα το χρήμα είναι για εσάς απλά το μέσο για να απολαύσετε πράγματα και μάλλον δεν θα αποφύγετε τις σπατάλες. Με την έκλειψη στο Ζυγό στις 15 θα αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας, θα ασχοληθείτε με νέες δραστηριότητες ή θα τακτοποιήσετε μια υπόθεση που σχετίζεται με το εξωτερικό ή με τις σπουδές σας. Ο Ερμής στον Κριό από τις 8 μέχρι τις 23 θα σας βοηθήσει στην προώθηση της δημόσιας εικόνας σας, αλλά θα σας κάνει ευέξαπτους και ανυπόμονους. Θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο στην οικογένειά σας στις 29 με την έκλειψη στον Ταύρο, θα φροντίσετε το σπίτι σας, θα ανανεώσετε το χώρο ή θα αγοράσετε προμήθειες και πράγματα που θα σας δώσουν άνεση.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Η Νέα Σελήνη την 1η Μαρτίου θα φέρει μια μυστική οικονομική συμφωνία ή χρήματα από μια παλιά οφειλή. Ο Άρης όλο τον μήνα ανάδρομος στον Ζυγό θα δυσκολέψει λίγο τις προσπάθειές σας να επιβληθείτε και να διακριθείτε. Η Αφροδίτη από τις 5 θα είναι στο ζώδιό σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες να διασκεδάσετε, να κάνετε νέες γνωριμίες και να περιπλανηθείτε σε ενδιαφέροντα μονοπάτια. Ο Δίας στον Καρκίνο σε ορθή πορεία από τις 6 θα αλλάξει την επαγγελματική σας ζωή. Θα βρείτε δουλειά ή θα καλυτερέψουν οι συνθήκες εκεί που είστε τώρα, θα ξεπεράσετε ένα θέμα υγείας ή θα βελτιώσετε τον καθημερινό τρόπο ζωής σας. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 16 θα βάλετε όρια σε όσους σας καταπιέζουν ή σας δυσαρεστούν. Θέλετε να έχετε τον έλεγχο στα πάντα και ίσως χρειαστεί να μιλήσετε άσχημα σε ένα δικό σας άτομο. Από τις 17 που περνά ο Ερμής στους Ιχθύς να προσέχετε τις οικονομικές συναλλαγές και τις συμφωνίες. Ίσως εξαπατηθείτε αν δεν τσεκάρετε με προσοχή κάθε σας κίνηση. Οι προοπτικές είναι καλές, αλλά αυτό το διάστημα δεν λειτουργεί σωστά η λογική. Λαμπεροί και ασυγκράτητοι στις 30 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό, θα συναντήσετε πολύ κόσμο, θα προβάλετε τις αρετές σας και κανένας δεν θα μπορεί να αντικρούσει τα επιχειρήματά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Τον Φεβρουάριο θα είστε πιο ήρεμοι με την Αφροδίτη σε ορθή πορεία, αλλά έχετε πολλά να κάνετε και ο Άρης στο Ζυγό σας δίνει κέφι και δύναμη να οργανωθείτε. Με τον ανάδρομο Ερμή στους Ιχθύς μέχρι τις 13 αποφύγετε τις οικονομικές συμφωνίες και τις μεγάλες αγορές. Από τις 13 μέχρι το τέλος Φεβρουαρίου ο Ερμής θα κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σας, γι’ αυτό μη βιαστείτε να δεσμευτείτε για οτιδήποτε. Η Πανσέληνος στις 15 θα επηρεάσει τη σχέση με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη σας. Θα δεχτείτε κάποια παράπονα, αλλά έχετε αυτοπεποίθηση και ευχέρεια λόγου, οπότε θα καταφέρετε να οδηγήσετε τα πράγματα εκεί που θέλετε. Αν πρέπει να κλείσετε μια συμφωνία, να τακτοποιήσετε μια υπόθεση ή να ξεκινήσετε κάτι, το τρίγωνο Ερμή Άρη στις 16 σας ευνοεί. Στις 23 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα μπορεί να βοηθήσετε οικονομικά ένα άτομο που βρίσκεται σε δύσκολη θέση ή να το στηρίξετε ψυχολογικά, μη δίνετε όμως σημασία σε όλα τα παράπονα που ακούτε. Κάποιοι ίσως υπερβάλλουν. Στις 26 με το τετράγωνο Δία Ουρανού θα αντιμετωπίσετε δυσκολίες με έναν παλιό συνεργάτη ή θα θελήσετε να αλλάξετε ριζικά τις συνθήκες στον εργασιακό σας χώρο. Εξετάστε τα δεδομένα και βρείτε την πιο συμφέρουσα λύση, για να ελαχιστοποιήσετε τις πιθανότητες να κάνετε αλλαγές που δεν επιθυμείτε πραγματικά.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Μπορεί να μη θέλετε να το παραδεχτείτε, αλλά έχετε συνειδητοποιήσει τα λάθη σας και αυτό το μήνα θα προσπαθήσετε να τα διορθώσετε. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω σάς βρίσκει σκεπτικούς και προβληματισμένους. Κατά βάθος ξέρετε πως θα καταφέρετε να αποκτήσετε αυτά που θέλετε, αλλά δεν σας αρέσει να δυσαρεστείτε ανθρώπους, να περάσετε από τη διαδικασία του αποχωρισμού ή να περάσετε ένα ασταθές διάστημα.

Είστε γεμάτοι νέες ιδέες και φιλόδοξα σχέδια. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει πολλή δουλειά και δυσκολίες που πρέπει να λύσετε άμεσα. Θα ξεκαθαρίσετε μέσα σας τι νιώθετε για το σύντροφό σας και όσοι δεν καλύπτεστε, θα προχωρήσετε άμεσα σε μια νέα γνωριμία, αφήνοντας πίσω σας το παρελθόν. Η γοητεία και ο δυναμισμός σας δεν περνούν απαρατήρητα και δεν θα δυσκολευτείτε να φλερτάρετε και να ξεκινήσετε άλλη σχέση.

Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας δεν αφήνει περιθώριο να παραμείνουν στη ζωή σας άτομα και καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν απόλυτα. Θα έχετε τον έλεγχο των καταστάσεων, κανένας δεν θα μπορεί να προβάλει αντιρρήσεις στα επιχειρήματα σας και θα δείτε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή να εξελίσσονται όπως επιθυμείτε.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close