Ζωδιακή συμβατότητα για γυναίκες – Με ποια ζώδια ταιριάζεις;

Ζωδιακή συμβατότητα για γυναίκες – Με ποια ζώδια ταιριάζεις;

ΚΡΙΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΡΙΟΣ

Γυναίκα Κριός με άντρα Κριό

Αντιδικούν με πείσμα και συμφιλιώνονται με πάθος, αλλά η εριστική τους διάθεση είναι κουραστική για το νευρολογικό τους σύστημα και η σχέση συνήθως δεν πετυχαίνει.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ταύρο

Περνά καλά ο άντρας Ταύρος με τη μαχητική και εκδηλωτική γυναίκα Κριό κι εκείνη ηρεμεί και απολαμβάνει τη φροντίδα του, μερικές φορές όμως οι διαφορές είναι έντονες.

Γυναίκα Κριός με άντρα Δίδυμο

Η γυναίκα Κριός βρίσκει ενδιαφέρουσες τις απόψεις του άντρα Δίδυμου, αλλά είναι πιο ισχυρή από αυτόν και συνήθως κουράζεται από την επιπολαιότητά του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Καρκίνο

Ο άντρας Καρκίνος συνήθως προσπαθεί να καλύψει τα συναισθηματικά κενά της γυναίκας Κριού, αλλά όταν εκείνη συνέλθει αναζητά άτομο με πιο έντονη προσωπικότητα.

Γυναίκα Κριός με άντρα Λέοντα

Η σχέση αυτή πετυχαίνει γιατί ο άντρας Λέοντας βοηθά τη γυναίκα Κριό να είναι σταθερή και να μην υποκύπτει στις κυκλοθυμικές της διαθέσεις.

Γυναίκα Κριός με άντρα Παρθένο

Ο άντρας Παρθένος προσπαθεί να γίνει πιο δραστήριος και εκδηλωτικός για να ταιριάξει με τη γυναίκα Κριό που κουράζεται από την αυστηρότητα και τη λογική του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ζυγό

Ο άντρας Ζυγός φροντίζει με ευγένεια και υπομονή τη γυναίκα Κριό, της κρατά το χέρι στα δύσκολα κι εκείνη παραβλέπει τις αδυναμίες του και του επιτρέπει να την αγαπά.

Γυναίκα Κριός με άντρα Σκορπιό

Δεν ταιριάζουν εύκολα γιατί ο άντρας Σκορπιός είναι μυστικοπαθής, νευρικός και εγωιστής και τσακώνεται με την επιθετική και ανυπόμονη γυναίκα Κριό.

Γυναίκα Κριός με άντρα Τοξότη

Πολύ καλή σχέση γιατί απολαμβάνουν ευχάριστες στιγμές ταξιδεύοντας, συζητώντας και διασκεδάζοντας και ο άντρας Τοξότης ηρεμεί τη γυναίκα Κριό.

Γυναίκα Κριός με άντρα Αιγόκερο

Ο άντρας Αιγόκερος εμπνέει σταθερότητα στη γυναίκα Κριό και τη βοηθά στις δύσκολες στιγμές, αλλά εκείνη δυσανασχετεί με τον αυτοέλεγχο και την εσωστρέφειά του.

Γυναίκα Κριός με άντρα Υδροχόο

Η σχέση αυτή πετυχαίνει αν έχουν κοινά ενδιαφέροντα και αν ο άντρας Υδροχόος καταφέρει να αντέξει την επιθετικότητα της γυναίκας Κριού.

Γυναίκα Κριός με άντρα Ιχθύ

Ίσως δεν είναι σχέση ζωής, όμως ο άντρας Ιχθύς κάνει πολλά κομπλιμέντα στη γυναίκα Κριό, τονώνει την αυτοπεποίθησή της και καθησυχάζει τις αγωνίες της.

ΤΑΥΡΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΑΥΡΟΣ

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Κριό

Μεταξύ τους υπάρχει έντονη ερωτική χημεία, αλλά η γυναίκα Ταύρος νιώθει ανασφαλής λόγω του παρορμητισμού του άντρα Κριού και του κάνει σκηνές ζηλοτυπίας.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ταύρο

Μπορούν να ζήσουν καλά μαζί γιατί φροντίζει ο ένας τον άλλο, έχουν καλή ερωτική ζωή και είναι πιστοί. Όμως μοιάζουν τόσο πολύ που η ζωή τους κάποιες φορές γίνεται βαρετή.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Δίδυμο

Ο άντρας Δίδυμος αντιμετωπίζει επιπόλαια πολλά θέματα και η γυναίκα Ταύρος δεν τον εκτιμά, αν όμως έχουν κοινά ενδιαφέροντα περνούν αρκετό χρόνο μαζί.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Καρκίνο

Ο άντρας Καρκίνος είναι υπερευαίσθητος, αφοσιώνεται στη γυναίκα Ταύρο, την κάνει να αισθάνεται μοναδική και μπορούν να κάνουν ευτυχισμένη οικογένεια.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Λέοντα

Ο δεσμός τους είναι ισχυρός γιατί ταιριάζουν ερωτικά, συζητούν και διασκεδάζουν. Όμως δεν αντέχει στο χρόνο γιατί ο άντρας Λέοντας είναι εγωιστής και παραφέρεται.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Παρθένο

Αυτή η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί ο άντρας Παρθένος της προσφέρει οικονομική και συναισθηματική σταθερότητα και η γυναίκα Ταύρος τον κάνει πιο θερμό και αυθόρμητο.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ζυγό

Είναι και οι δυο εκδηλωτικοί, ρομαντικοί και έχουν πολύ καλές ερωτικές στιγμές. Βρίσκουν λύσεις γιατί είναι κι οι δυο καλοπροαίρετοι και η σχέση τους αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Σκορπιό

Η γυναίκα Ταύρος έλκεται από τον σεξουαλικό και μυστηριώδη Σκορπιό και η σχέση τους είναι παθιασμένη, με ζήλιες, τσακωμούς και συμφιλιώσεις, αλλά χωρίζουν σύντομα.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Τοξότη

Ερωτικά ταιριάζουν, αλλά η επιπολαιότητα και η ανάγκη για ανεξαρτησία του άντρα Τοξότη κουράζει τη γυναίκα Ταύρο και την κάνει να ζηλεύει και να παραφέρεται.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Αιγόκερο

Περνάνε καλά μαζί γιατί προσπαθούν κι οι δυο να έχουν ένα άνετο και ευχάριστο σπιτικό, οργανώνουν σωστά τη ζωή τους και αποφεύγουν τις δυσάρεστες εντάσεις.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Υδροχόο

Ο άντρας Υδροχόος δύσκολα εγκλωβίζεται σε μια σχέση, ενώ η γυναίκα Ταύρος θέλει αποκλειστικότητα. Δεν είναι εύκολο να ανεχτεί ο ένας τον άλλο, αλλά περνάνε καλά μαζί.

Γυναίκα Ταύρος με άντρα Ιχθύ

Είναι μια καλή σχέση γιατί καλύπτονται συναισθηματικά και έχουν κοινούς στόχους. Όμως ο άντρας Ιχθύς είναι ανασφαλής και μπορεί να ταράξει την ηρεμία της γυναίκας Ταύρου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΔΙΔΥΜΟΣ

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Κριό

Η γυναίκα Δίδυμος καταπιέζεται από τον εγωισμό και τις ηγετικές τάσεις του άντρα Κριού αλλά έχουν την ίδια αγάπη για περιπλανήσεις και οι διαμάχες τους είναι ενδιαφέρουσες.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ταύρο

Ο άντρας Ταύρος περνά ευχάριστα με την πνευματώδη γυναίκα Δίδυμο κι εκείνη βρίσκει ασφάλεια στον τρόπο που την αγαπά. Συνήθως όμως κουράζονται κι οι δυο γρήγορα.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Δίδυμο

Περνάνε πολλές ώρες αναλύοντας τα πάντα και κάνοντας σχέδια για το μέλλον. Η σχέση τους αντέχει στο χρόνο γιατί ξέρουν να σέβονται ο ένας την ελευθερία του άλλου.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Καρκίνο

Ο δεσμός αυτός συνήθως πετυχαίνει γιατί ο άντρας Καρκίνος αφιερώνεται στη γυναίκα Δίδυμο, νιώθει τυχερός που την έχει δίπλα του και εκείνη ανταποκρίνεται στην αγάπη του.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Λέοντα

Η γυναίκα Δίδυμος εξασφαλίζει δίπλα στον άντρα Ταύρο έντονη κοινωνική ζωή και χαίρεται το δυναμισμό του. Ταιριάζουν ερωτικά και βρίσκουν τρόπο να συνεννοούνται.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Παρθένο

Ο άντρας Παρθένος προσπαθεί να περιορίσει τον αυθορμητισμό της γυναίκας Δίδυμου κι εκείνη αντιδρά στην αυστηρότητά του. Με καλή θέληση ξεπερνάνε τα εμπόδια.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ζυγό

Η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί η γυναίκα Δίδυμος νιώθει άνετα με τον αισθησιακό και ενδιαφέροντα άντρα Ζυγό. Ταιριάζουν ερωτικά, επικοινωνούν καλά και διασκεδάζουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Σκορπιό

Η κτητικότητατου άντρα Σκορπιού καταπιέζει τη γυναίκα Δίδυμο που κολακεύεται από τη ζήλια και το πάθος του αλλά στην πορεία απομακρύνεται γιατί επιζητά την ελευθερία της.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Τοξότη

Ο άντρας Τοξότης έχει περισσότερα πνευματικά ενδιαφέροντα από τη γυναίκα Δίδυμο και αγωνίζεται για τα ιδανικά του, όμως έχουν πολλά κοινά και μπορούν να συνυπάρξουν.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Αιγόκερο

Ο άντρας Αιγόκερος εντυπωσιάζεται από το κέφι και την άνεση της γυναίκας Δίδυμου κι εκείνη ηρεμεί κοντά του. Αργότερα φαίνονται οι διαφορές τους και δύσκολα μένουν μαζί.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Υδροχόο

Η σχέση αυτή μπορεί να πετύχει γιατί και οι δυο θέλουν να νιώθουν ανεξάρτητοι και δεν αντέχουν τις γκρίνιες και τις φασαρίες. Περνούν καλά και λύνουν εύκολα τις διαφορές τους.

Γυναίκα Δίδυμος με άντρα Ιχθύ

Πολλές φορές ερωτεύεται ο άντρας Ιχθύς μια γυναίκα Δίδυμο για τον αυθορμητισμό και την εξωστρέφειά της αλλά βασανίζεται από ζήλια λόγω της συμπεριφοράς της.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Κριό

Η γυναίκα Καρκίνος δύσκολα εμπιστεύεται τον παρορμητικό και εξωστρεφή άντρα Κριό και εκείνος κουράζεται από την ευγενική αλλά λίγο ψυχρή συμπεριφορά της.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ταύρο

Αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει πολύ γιατί ο άντρας Ταύρος καλύπτει τις ανάγκες της γυναίκας Καρκίνου κι εκείνη του προσφέρει άνετη οικογενειακή ζωή και τρυφερότητα.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Δίδυμο

Ο άντρας Δίδυμος βρίσκει κατανόηση και φροντίδα στην αγκαλιά της γυναίκας Καρκίνου αλλά εκείνη προβληματίζεται από την επιπολαιότητά του και συνήθως αποχωρεί.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Καρκίνο

Πολύ καλός συνδυασμός γιατί έχουν κι οι δυο την ίδια ανάγκη για πίστη, σταθερότητα και οικονομική άνεση. Εξαρτώνται ο ένας από τον άλλο και αντιμετωπίζουν τα πάντα μαζί.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Λέοντα

Ο άντρας Λέοντας δίνει γενναιόδωρα την αγάπη του στην γυναίκα Καρκίνο αλλά γρήγορα κουράζεται από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμική της διάθεση.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Παρθένο

Η σχέση μπορεί να εξελιχθεί θετικά αν η γυναίκα Καρκίνος συμφιλιωθεί με την απόμακρη συμπεριφορά του άντρα Παρθένου χάριν της οικονομικής και συναισθηματικής ασφάλειας.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ζυγό

Αν ο επικοινωνιακός άντρας Ζυγός πείσει την εσωστρεφή γυναίκα Καρκίνο να διασκεδάζουν και να ζουν πιο χαρούμενα, η σχέση θα πετύχει γιατί έχουν αρκετά κοινά σημεία.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Σκορπιό

Υπάρχει ερωτική έλξη μεταξύ τους αλλά η μυστικοπάθεια του άντρα Σκορπιού γεμίζει με ανασφάλεια τη γυναίκα Καρκίνο και η σχέση αρχίζει να φθείρεται από τη γκρίνια.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Τοξότη

Δύσκολα προχωρά αυτή η σχέση γιατί η γυναίκα Καρκίνος ταράζεται από την ανάγκη του άντρα Τοξότη για ανεξαρτησία και την μεταφράζει σαν αδιαφορία.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Αιγόκερο

Ο άντρας Αιγόκερος είναι καλός σύντροφος για τη γυναίκα Καρκίνο γιατί είναι σοβαρός, υπεύθυνος και συνήθως πετυχημένος επαγγελματικά κι εκείνη νιώθει σιγουριά.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Υδροχόο

Η γυναίκα Καρκίνος γοητεύεται από την άνεση και την ευρύτητα πνεύματος του άντρα Υδροχόου και προσπαθεί να τον καθυποτάξει αλλά εκείνος δεν αντέχει την καταπίεση.

Γυναίκα Καρκίνος με άντρα Ιχθύ

Ο άντρας Ιχθύς την περιβάλλει με την αγάπη του, της δείχνει τρυφερότητα και ανέχεται την κυκλοθυμική της διάθεση και η γυναίκα Καρκίνος τον φροντίζει με αφοσίωση.

ΛΕΩΝ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΛΕΩΝ

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Κριό

Έντονος και δυναμικός συνδυασμός που συνήθως πετυχαίνει γιατί έχουν ερωτική χημεία, κοινές προτιμήσεις και η γυναίκα Λέοντας βοηθά τον άντρα Κριό να σταθεροποιηθεί.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ταύρο

Ο άντρας Ταύρος λατρεύει τη γυναίκα Λέοντα, της προσφέρει άνεση και ασφάλεια και η σχέση θα πετύχει αν γίνει πιο κοινωνικός και εξωστρεφής για να κρατά το ενδιαφέρον της.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Δίδυμο

Είναι καλή σχέση γιατί και οι δυο είναι επικοινωνιακοί και χαρούμενοι, αλλά θα πετύχει μόνο αν ο άντρας Δίδυμος σοβαρευτεί και προσέχει τη γυναίκα Λέοντα.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Καρκίνο

Ο άντρας Καρκίνος αφοσιώνεται στη γυναίκα Λέοντα και μπορούν να περάσουν καλά μαζί, αρκεί να βγει από το καβούκι του και να γίνει συνεργάσιμος και πιο εξωστρεφής.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Λέοντα

Είναι και οι δυο μεγαλοπρεπείς, γενναιόδωροι, δυναμικοί και βάζουν υψηλούς στόχους. Αν μάθουν να μην είναι ανταγωνιστικοί φτιάχνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Παρθένο

Η αυτοσυγκράτηση του άντρα Παρθένου έρχεται σε σύγκρουση με τον αυθορμητισμό και τη χαρούμενη διάθεση της γυναίκας Λέοντα που αποφεύγει τις επαφές μαζί του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ζυγό

Στην αρχή της σχέσης η γυναίκα Λέοντας απολαμβάνει τις περιποιήσεις του άντρα Ζυγού, αλλά μετά κουράζεται από την αναβλητικότητα και την ανασφάλειά του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Σκορπιό

Έχουν ερωτική χημεία και κάνουν παθιασμένες σχέσεις αλλά χωρίζουν γρήγορα γιατί ο λιγόλογος άντρας Σκορπιός δεν αντέχει την κοινωνικότητα και την εξωστρέφειά της.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Τοξότη

Ταιριάζουν πολύ και η σχέση θα αντέξει αν η γυναίκα Λέοντας καταφέρει να πείσει τον άντρα Τοξότη που δεν αντιστέκεται στη γοητεία της να αναλάβει κάποιες δεσμεύσεις.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Αιγόκερο

Φαινομενικά ταιριάζουν γιατί και οι δυο αναζητούν την κοινωνική αναγνώριση και την οικονομική άνοδο. Όμως εκείνη βαριέται την ψυχρότητα και την εσωστρέφειά του.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Υδροχόο

Η γυναίκα Λέοντας βρίσκει δίπλα του έναν καλό συζητητή και ένα γοητευτικό άντρα, όμως είναι δύσκολο να τον πείσει να ακολουθήσει τα κοινωνικά πρότυπα και να δεσμευτεί.

Γυναίκα Λέοντας με άντρα Ιχθύ

Ο άντρας Ιχθύς είναι αναποφάσιστος και κυκλοθυμικός και η γυναίκα Λέοντας κουράζεται και αποχωρεί, ακόμα κι αν εκείνος την κολακεύει και τη φροντίζει με αγάπη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Κριό

Ο φλογερός και ασυγκράτητος άντρας Κριός μπορεί να παρασύρει σε μια ερωτική σχέση τη διστακτική γυναίκα Παρθένο, αλλά εκείνη θα φύγει νωρίς αν δεν της προσφέρει ασφάλεια.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ταύρο

Πολύ καλή σχέση γιατί είναι και οι δυο ήρεμοι, συγκροτημένοι, ενδιαφέρονται για την απόκτηση υλικών αγαθών, είναι πιστοί και προσέχουν πολύ την οικογένειά τους.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Δίδυμο

Ο άστατος και επιπόλαιος άντρας Δίδυμος δύσκολα γίνεται επιθυμητός από την πρακτική και τελειομανή γυναίκα Παρθένο. Όμως συζητούν με τις ώρες γιατί έχουν πολλές γνώσεις.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Καρκίνο

Είναι καλή σχέση γιατί ο ευαίσθητος άντρας Καρκίνος βρίσκει καταφύγιο στην αξιόπιστη και περιποιητική γυναίκα Παρθένο και οργανώνουν σωστά την κοινή τους ζωή.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Λέοντα

Ο δυναμικός και εξωστρεφής άντρας Λέοντας συναντά δυσκολίες στην κατάκτηση της υπεύθυνης και αυτόνομης γυναίκας Παρθένου. Εκείνη δεν αντέχει τις υπερβολές του.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Παρθένο

Είναι και οι δυο ορθολογιστές, επίμονοι, εργατικοί και πολύ οργανωμένοι. Η σχέση τους θα προχωρήσει αν αντέχουν τα επικριτικά σχόλια, τις παραξενιές και την έλλειψη πάθους.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ζυγό

Η λεπτολόγος και συγκροτημένη γυναίκα Παρθένος συνήθως δεν αντέχει τον ανασφαλή και φλύαρο άντρα Ζυγό. Εκτός αν εκείνος δηλώσει πρόθυμος να υπακούσει στους κανόνες της.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Σκορπιό

Το πάθος του μυστηριώδη άντρα Σκορπιού βάζει σε πειρασμό τη συνήθως συγκρατημένη γυναίκα Παρθένο. Συναγωνίζονται σε καυστικά σχόλια κι έχουν αρκετές ιδιοτροπίες.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Τοξότη

Η γυναίκα Παρθένος θέλει να οργανώνει με κάθε λεπτομέρεια τη ζωή της, αλλά η ισορροπία της διαταράσσεται από τον ανατρεπτικό και ενθουσιώδη άντρα Τοξότη.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Αιγόκερο

Πολύ καλός συνδυασμός γιατί ο φιλόδοξος και εργατικός Αιγόκερος βρίσκει συμπαράσταση και σταθερότητα στη λιγόλογη και συγκροτημένη γυναίκα Παρθένο και ζουν καλά μαζί.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Υδροχόο

Είναι και οι δυο δημιουργικοί, έξυπνοι και με πολλά ενδιαφέροντα. Θα ζήσουν καλά μαζί αν ο αέρινος άντρας Υδροχόος μπορέσει να ξεπεράσει τις ιδιοτροπίες της γυναίκας Παρθένου.

Γυναίκα Παρθένος με άντρα Ιχθύ

Αλληλοσυμπληρώνονται και η σχέση θα πετύχει αν η λογική και συγκροτημένη Παρθένος καταφέρει να βάλει σε τάξη τον υπερευαίσθητο και ασταθή άντρα Ιχθύ.

Πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά το κάθε ζώδιο και που ξοδεύει τα χρήματά του;

Η απάντηση εδώ: ζώδια & οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΖΥΓΟΣ

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Κριό

Η γυναίκα Ζυγός θαμπώνεται από την ορμητικότητα του άντρα Κριού αλλά αντιδρά στο δυναμισμό του και οι τσακωμοί μεταξύ τους είναι συχνοί.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ταύρο

Κυβερνώνται και οι δυο από την Αφροδίτη, τους αρέσει η πολυτέλεια και η άνετη ζωή, αλλά ο άντρας Ταύρος συνήθως ζηλεύει τα άτομα που περιστοιχίζουν τη γυναίκα Ζυγό.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Δίδυμο

Βρίσκουν τρόπο να επικοινωνήσουν, είναι και οι δυο λίγο ασταθείς, έχουν πολλά να συζητήσουν και φλερτάρουν μεταξύ τους διαρκώς.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Καρκίνο

Μπορούν να κάνουν μια καλή σχέση ή μια ευτυχισμένη οικογένεια αν ο άντρας Καρκίνος δώσει μεγαλύτερη προσοχή στις ανάγκες της γυναίκας Ζυγού.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Λέοντα

Έντονη σχέση με αρκετές αντιθέσεις και σκηνές ζηλοτυπίας. Ο άντρας Λέοντας έλκεται από την ραφινάτη γυναίκα Ζυγό, αλλά απαιτεί την πλήρη αφοσίωσή της.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Παρθένο

Ο άντρας Παρθένος είναι πολύ αυστηρός και εσωστρεφής και δεν μπορεί να ταιριάξει με τη γυναίκα Ζυγό που νομίζει πως εκείνος αδιαφορεί ή δεν την αγαπά.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ζυγό

Έχουν πολλά κοινά και η σχέση τους στην αρχή είναι όμορφη, αλλά τις περισσότερες φορές η ρουτίνα χαλάει την καθημερινότητά τους.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Σκορπιό

Ο άντρας Σκορπιός είναι καχύποπτος, απότομος και εσωστρεφής και γεμίζει ανασφάλειες τη γυναίκα Ζυγό που επιθυμεί μια πιο ευγενική αντιμετώπιση.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Τοξότη

Η προσωπικότητα του άντρα Τοξότη μαγεύει τη γυναίκα Ζυγό που υποκύπτει στο φλερτ του αν και ο τρόπος ζωής τους έχει μεγάλες διαφορές.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Αιγόκερο

Επιζητούν και οι δυο την κοινωνική αναγνώριση αλλά ο άντρας Αιγόκερος δεν καλύπτει την ανάγκη της γυναίκας Ζυγού για ρομαντισμό και εκδηλώσεις αγάπης.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Υδροχόο

Η γυναίκα Ζυγός βρίσκει πολύ γοητευτικό κι ενδιαφέροντα τον άντρα Υδροχόο κι εκείνος απολαμβάνει να της αποδεικνύει ότι είναι ο ιδανικός σύντροφος.

Γυναίκα Ζυγός με άντρα Ιχθύ

Ο άντρας Ιχθύς συνήθως ζει στο δικό του κόσμο και παραμελεί τη γυναίκα Ζυγό, αν και μερικές φορές ο έρωτας τους οδηγεί σε μια σχέση γεμάτη ρομαντισμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Κριό

Μπορεί να προκύψει μεταξύ τους ερωτική σχέση, αλλά συνήθως δεν έχει διάρκεια γιατί είναι και οι δυο ισχυρογνώμονες και κοντράρονται δυναμικά.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ταύρο

Είναι και οι δυο κτητικοί και ζηλιάρηδες, ανυποχώρητοι όταν νομίζουν πως έχουν δίκιο και θα μείνουν μαζί μόνο αν ο ένας καταλάβει τις ανάγκες του άλλου.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Δίδυμο

Η γυναίκα Σκορπιός έλκεται από την ανεμελιά του άντρα Δίδυμου αλλά κουράζεται στην πορεία από την επιπόλαιη συμπεριφορά του και από τη διαρκή ανάγκη του να φλερτάρει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Καρκίνο

Αναπτύσσουν ισχυρούς συναισθηματικούς δεσμούς και η γυναίκα Σκορπιός βοηθά τον άντρα Καρκίνο να γίνει πιο δυναμικός αν και μερικές φορές τον επισκιάζει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Λέοντα

Αυτός ο συνδυασμός μπορεί να είναι πετυχημένος γιατί γοητεύονται ο ένας από τον άλλο, έχουν έντονες ερωτικές στιγμές και η ζήλια που νιώθουν τους κρατάει δεμένους.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Παρθένο

Ο άντρας Παρθένος στηρίζει τη γυναίκα Σκορπιό και τη βοηθά να συγκροτείται, αλλά μερικές φορές την κουράζει με τις παραξενιές, τη στενοκεφαλιά και την ψυχρότητά του.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ζυγό

Δύσκολος συνδυασμός γιατί τις περισσότερες φορές η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύ πιο δυναμική και φέρνει σε δύσκολη θέση τον καλόβολο και αναποφάσιστο άντρα Σκορπιό.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Σκορπιό

Έντονη σχέση με παθιασμένες ερωτικές στιγμές, σκηνές ζηλοτυπίας και διαμάχες μέχρι τελικής πτώσης που κάνουν την καθημερινότητα ενδιαφέρουσα αλλά και κουραστική.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Τοξότη

Ταιριάζουν αρκετά και διασκεδάζουν παρέα, αλλά ο άντρας Τοξότης συνήθως δεν εμπνέει εμπιστοσύνη στην καχύποπτη και απαιτητική γυναίκα Σκορπιό.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Αιγόκερο

Ο άντρας Αιγόκερος είναι πειθαρχημένος και γοητεύει τη γυναίκα Σκορπιό με την ικανότητά του να προσηλώνεται στους στόχους του, αν και μερικές φορές πλήττει μαζί του.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Υδροχόο

Δύσκολη σχέση γιατί ο άντρας Υδροχόος δεν παραδίδεται απόλυτα στη γοητεία της γυναίκας Σκορπιού και υπερασπίζεται την ελευθερία του, κάνοντάς τη να υποφέρει.

Γυναίκα Σκορπιός με άντρα Ιχθύ

Έχουν έντονη ερωτική έλξη και μπορούν να κάνουν μια καλή σχέση γεμάτη ρομαντισμό, αφού ο άντρας Ιχθύς είναι πρόθυμος να κάνει ό,τι μπορεί για να την ικανοποιήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΞΟΤΗΣ

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Κριό

Ταιριάζουν πολύ ερωτικά γιατί και οι δυο αναζητούν νέες ενδιαφέρουσες εμπειρίες και το μόνο που ταράζει την ευτυχία τους είναι η ισχυρογνωμοσύνη του άντρα Κριού.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ταύρο

Δύσκολα αντέχει η σχέση αυτή γιατί η γυναίκα Τοξότης είναι ανεξάρτητη και προκαλεί τη ζήλια του άντρα Ταύρου που προσπαθεί να την εξουσιάσει και να την ελέγξει.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Δίδυμο

Απολαμβάνουν τις εκδρομές τους και την καλή επικοινωνία τους και μπορούν να μείνουν καιρό μαζί διασκεδάζοντας, αλλά δυσκολεύονται να προγραμματίσουν κοινό μέλλον.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Καρκίνο

Η τάση του άντρα Καρκίνου να προσκολλάται συναισθηματικά κουράζει την ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότη και αρχίζουν σύντομα προστριβές και δυσάρεστες αντιδράσεις.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Λέοντα

Ο εκδηλωτικός και φλογερός άντρας Λέοντας ενθουσιάζεται με την αισιόδοξη και γεμάτη ζωντάνια γυναίκα Τοξότη, ταιριάζουν πολύ ερωτικά και η σχέση τους αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Παρθένο

Ο αναλυτικός και ιδιότροπος άντρας Παρθένος δεν ταιριάζει με την κοινωνική και αισιόδοξη γυναίκα Τοξότη που θα τον αποφεύγει γιατί δεν αντέχει τους περιορισμούς.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ζυγό

Έχουν πολλά να πουν όταν γνωριστούν και απολαμβάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις και καλή ερωτική ζωή αλλά δεν έχουν τη συγκρότηση που χρειάζεται για να κάνουν οικογένεια.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Σκορπιό

Έχουν πολύ έντονη σεξουαλική ζωή και ζουν χαρούμενες στιγμές, αλλά τα προβλήματα αρχίζουν όταν ο ζηλιάρης άντρας Σκορπιός την καταπιέσει με τις απαιτήσεις του.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Τοξότη

Έχουν τις ίδιες αναζητήσεις και προτιμήσεις, περνούν πολύ καλά μαζί αλλά η σχέση δεν επιβιώνει αν κάποιος από τους δυο δεν αποκτήσει μεγαλύτερη σταθερότητα.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Αιγόκερο

Ο λογικός και συγκροτημένος άντρας Αιγόκερος προσπαθεί να τιθασεύσει την κυκλοθυμική και ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότη που καταπιέζεται και φεύγει χωρίς δισταγμό.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Υδροχόο

Ταιριάζουν πολύ γιατί αντιλαμβάνονται τις ανάγκες ο ένας του άλλου, επικοινωνούν καλά και δεν θυσιάζουν την ανεξαρτησία τους για χάρη μιας μονότονης συντροφικής ζωής.

Γυναίκα Τοξότης με άντρα Ιχθύ

Η σχέση μπορεί να πετύχει γιατί ο ευαίσθητος άντρας Ιχθύς καλύπτει τις συναισθηματικές ανάγκες της γυναίκας Τοξότη που του επιτρέπει να παρεμβαίνει στις επιλογές της.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Κριό

Δεν είναι εύκολο να συνεννοηθούν γιατί η ψύχραιμη και υπομονετική γυναίκα Αιγόκερος αποσυντονίζεται από την ορμή και τον ενθουσιασμό του απερίσκεπτου άντρα Κριού.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ταύρο

Συνήθως η σχέση πετυχαίνει γιατί ο σταθερός και επίμονος άντρας Ταύρος δίνει σιγουριά στη γυναίκα Αιγόκερο και αποκτούν οικονομική άνοδο και οικογενειακή ευτυχία.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Δίδυμο

Κακός συνδυασμός γιατί η συγκροτημένη και σοβαρή γυναίκα Αιγόκερος δύσκολα ανέχεται την πολυλογία και τις επιπολαιότητες του αεικίνητου άντρα Δίδυμου.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Καρκίνο

Ο εσωστρεφής άντρας Καρκίνος ικανοποιεί όλες τις επιθυμίες της γυναίκας Αιγόκερου και μαζί καλύπτουν τις ανασφάλειές τους και λύνουν τα προβλήματα που παρουσιάζονται.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Λέοντα

Η σχέση αυτή συνήθως πετυχαίνει γιατί η οργανωτική γυναίκα Αιγόκερος μαθαίνει στον καλόκαρδο αλλά ασυντόνιστο άντρα Λέοντα να επικεντρώνεται στους στόχους του.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Παρθένο

Καλός συνδυασμός γιατί αν και είναι λίγο βαρετοί και προβλέψιμοι, έχουν ίδιους στόχους και αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο με ειλικρίνεια και τρυφερότητα.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ζυγό

Στην αρχή μπορεί να έχουν πολλά να πουν, αργότερα όμως η υπεύθυνη γυναίκα Αιγόκερος απογοητεύεται από την επιπόλαιη συμπεριφορά του άντρα Ζυγού.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Σκορπιό

Διαφέρουν σε πολλά αλλά η συνήθως συντηρητική γυναίκα Αιγόκερος υποκύπτει στο ερωτικό πάθος του άντρα Σκορπιού και κάνουν αμοιβαίες υποχωρήσεις.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Τοξότη

Δεν είναι καλός συνδυασμός γιατί ο ανέμελος και ενθουσιώδης άντρας Τοξότης δεν μπορεί να υποταχτεί στην αυστηρή και καλά προγραμματισμένη γυναίκα Αιγόκερο.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Αιγόκερο

Περνούν καλά μαζί όταν συζητούν για επαγγελματικά και οικονομικά θέματα, είναι σοβαροί και υπεύθυνοι, αλλά από τη σχέση λείπουν το πάθος και ο αυθορμητισμός.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Υδροχόο

Μπορούν να συνυπάρξουν γιατί έχουν κοινά ενδιαφέροντα, αρκεί η γυναίκα Αιγόκερος να καταφέρει να νικήσει την ανασφάλεια που της προκαλεί η ανάγκη του για ανεξαρτησία.

Γυναίκα Αιγόκερος με άντρα Ιχθύ

Ο κυκλοθυμικός και ευσυγκίνητος άντρας Ιχθύς νιώθει περήφανος όταν τον προσέξει η απαιτητική γυναίκα Αιγόκερος κι εκείνη απολαμβάνει τις εκδηλώσεις αγάπης του.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Κριό

Ο φλογερός και ακούραστος άντρας Κριός είναι καλός σύντροφος για τη χαρούμενη και απρόβλεπτη γυναίκα Υδροχόο που αντιδρά άσχημα μόνο όταν την καταπιέζει.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ταύρο

Έχουν πολλά να συζητήσουν και η γυναίκα Υδροχόος γοητεύεται από την ήρεμη δύναμη του άντρα Ταύρου, αν και την εκνευρίζει η παράλογη πολλές φορές ζήλια του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Δίδυμο

Ο επικοινωνιακός και αισιόδοξος άντρας Δίδυμος ταιριάζει πολύ με την ανεξάρτητη γυναίκα Υδροχόο, έχουν καλή αίσθηση του χιούμορ και η σχέση αντέχει στο χρόνο.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Καρκίνο

Η εκρηκτική γυναίκα Υδροχόος γοητεύει τον διστακτικό και λιγομίλητο άντρα Καρκίνο, στην πορεία όμως αποδεικνύεται ανεπαρκής και η σχέση κρατά μικρό χρονικό διάστημα.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Λέοντα

Υπάρχει έλξη μεταξύ τους και δοκιμάζουν να συνυπάρξουν αλλά ο καλόκαρδος άντρας Λέοντας δύσκολα πείθει την ανεξάρτητη γυναίκα Υδροχόο να του κάνει τα χατίρια.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Παρθένο

Η έτοιμη για νέες εμπειρίες γυναίκα Υδροχόος κάποιες φορές προσπαθεί να κατακτήσει τον ψυχρό και υπολογιστή άντρα Παρθένο, αλλά δεν μπορεί να αντέξει τις ιδιοτροπίες του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ζυγό

Η χαρούμενη και εξωστρεφής γυναίκα Υδροχόος απολαμβάνει την παρέα και τη φροντίδα του επικοινωνιακού και ξένοιαστου άντρα Ζυγού και μαζί περνάνε όμορφα.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Σκορπιό

Ο σεξουαλικός και μυστικοπαθής άντρα Σκορπιός δεν δυσκολεύεται να κατακτήσει την επαναστατική γυναίκα Υδροχόο που αργότερα αντιδρά στην κτητικότητά του.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Τοξότη

Υπερασπίζονται και οι δυο με πάθος την ανεξαρτησία τους, ταιριάζουν στον τρόπο που αντιμετωπίζουν τη ζωή αλλά πρέπει να ξεπεράσουν το φόβο τους για δέσμευση.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Αιγόκερο

Δεν υπάρχει έντονο πάθος σε αυτή τη σχέση αλλά σέβονται ο ένας τον άλλο, έχουν κοινούς στόχους, αλλά η ανένταχτη γυναίκα Υδροχόος κάνει ό,τι θέλει τον άντρα Αιγόκερο.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Υδροχόο

Έχουν έντονες αντιπαραθέσεις στην προσπάθειά τους να προασπίσουν το δίκιο και την ανεξαρτησία τους, αλλά επικοινωνούν καλά και οι τσακωμοί μεγαλώνουν την αγάπη τους.

Γυναίκα Υδροχόος με άντρα Ιχθύ

Η αλτρουίστρια και γενναιόδωρη γυναίκα Υδροχόος βρίσκει συμπαράσταση στον ρομαντικό άντρα Ιχθύ και ζουν ευτυχισμένοι, αρκεί να αντέξει την παθητικότητά του.

ΙΧΘΥΕΣ

ΓΥΝΑΙΚΑ ΙΧΘΥΣ

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Κριό

Ο δυναμικός και ξεροκέφαλος άντρας Κριός ελκύεται προσωρινά από τη χαριτωμένη γυναίκα Ιχθύ αλλά δεν αγνοεί τις ιδιοτροπίες της και προκαλούνται εντάσεις.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ταύρο

Βρίσκουν τρόπο να συνεννοηθούν και δείχνουν ενδιαφέρον ο ένας για τον άλλο, όμως ο βαρύς και δυσκίνητος άντρας Ταύρος δεν ανέχεται τις παρασπονδίες της γυναίκας Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Δίδυμο

Περνάνε καλά μαζί, συζητάνε με τις ώρες αλλά κάποιες φορές ο ανυπόμονος άντρας Δίδυμος δυσφορεί με τις συναισθηματικές διακυμάνσεις της γυναίκας Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Καρκίνο

Είναι καλός συνδυασμός γιατί ο εσωστρεφής άντρας Καρκίνος αφοσιώνεται στην γλυκιά και ευαίσθητη γυναίκα Ιχθύ κάνοντάς τη να νιώθει βασίλισσα, αν και διαφωνούν συχνά.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Λέοντα

Η ονειροπόλα γυναίκα Ιχθύς εντυπωσιάζεται από τον επιβλητικό άντρα Λέοντα και κάνει τα πάντα για να τον φέρει κοντά της, αλλά εκείνος δυσφορεί από τα πονηρά κόλπα της.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Παρθένο

Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια για να ξεπεράσουν τις διαφορές τους, αλλά ο λιγομίλητος άντρας Παρθένος μπορεί να βοηθήσει τη γυναίκα Ιχθύ να νιώσει ασφαλής.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ζυγό

Είναι σχέση με καλές προοπτικές γιατί και οι δυο χρειάζονται σιγουριά, τους αρέσει να συζητάνε και ο άντρας Ζυγός είναι πολύ τρυφερός και προστατευτικός με τη γυναίκα Ιχθύ.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Σκορπιό

Ο ερωτικός και αυτοελεγχόμενος άντρας Σκορπιός ξεσηκώνει την άστατη γυναίκα Ιχθύ που βάζει στόχο να τον κατακτήσει, έχουν καλή ερωτική ζωή αλλά η γκρίνια της τον αγχώνει.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Τοξότη

Ο καλόκαρδος άντρας Τοξότης ελκύεται από την χαριτωμένη και κυκλοθυμική γυναίκα Ιχθύ και η σχέση προχωρά καλά μέχρι να προσπαθήσει εκείνη να του στερήσει την ελευθερία.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Αιγόκερο

Ο πειθαρχημένος άντρας Αιγόκερος δίνει σταθερότητα στην ανασφαλή γυναίκα Ιχθύ που προσπαθεί να μη τον χάσει, αλλά μερικές φορές τον κουράζει με παράλογες απαιτήσεις.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Υδροχόο

Ο ερευνητικός άντρας Υδροχόος προσπαθεί να βρει τι κρύβεται πίσω από την αθώα και ρομαντική συμπεριφορά της γυναίκας Ιχθύ, απογοητεύεται όμως στην πορεία.

Γυναίκα Ιχθύς με άντρα Ιχθύ

Ταιριάζουν σε πολλά, είναι και οι δυο ανασφαλείς, φοβούνται τη μοναξιά και τις πιο πολλές φορές αφοσιώνονται ο ένας στον άλλο και αντιμετωπίζουν μαζί τις δυσκολίες.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close