Ζωδιακή συμβατότητα για άντρες – Με ποια ζώδια ταιριάζεις;

Ζωδιακή συμβατότητα για άντρες – Με ποια ζώδια ταιριάζεις;

ΚΡΙΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΚΡΙΟΣ

Άντρας Κριός με γυναίκα Κριό

Είναι μια σχέση ανταγωνιστική, με αρκετές εντάσεις και διαφωνίες. Όμως ταιριάζουν ερωτικά, έχουν πολλά να κάνουν μαζί και δεν υπάρχει περίπτωση να βαρεθούν.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ταύρο

Δύσκολη θέση γιατί ο άντρας Κριός ξεβολεύει τη γυναίκα Ταύρο, που προσπαθεί να του επιβληθεί για να βάλει σε μια τάξη τη ζωή τους.

Άντρας Κριός με γυναίκα Δίδυμο

Καλή σχέση γιατί έχουν πάντα κάτι να συζητήσουν, η γυναίκα Δίδυμος γοητεύεται από τη δύναμη του άντρα Κριού και τον κακομαθαίνει με τις περιποιήσεις της.

Άντρας Κριός με γυναίκα Καρκίνο

Η γυναίκα Καρκίνος κουράζει τον άντρα Κριό με τις ανασφάλειές της και με την ανάγκη της για σταθερότητα. Αυτή η σχέση δύσκολα προχωρά.

Άντρας Κριός με γυναίκα Λέοντα

Πολύ καλή σχέση γιατί η γυναίκα Λέοντας εμπνέει τον άντρα Κριό με τη θέληση και το δυναμισμό της και μαζί γίνονται δημιουργικοί και αποτελεσματικοί.

Άντρας Κριός με γυναίκα Παρθένο

Η επικριτική και λογική σκέψη της γυναίκας Παρθένου ξενερώνει τον ενθουσιώδη και παρορμητικό άντρα Κριό και η μεταξύ τους σχέση δεν μπορεί να προχωρήσει.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ζυγό

Η σχέση αυτή μπορεί να εξελιχθεί καλά γιατί η γυναίκα Ζυγός δείχνει ανοχή στο πείσμα και τις αντιδράσεις του άντρα Κριού που αφήνεται στη φροντίδα της.

Άντρας Κριός με γυναίκα Σκορπιό

Διαφωνούν σε πολλά, εξωστρεφής ο πρώτος, εσωστρεφής και μυστηριώδης η δεύτερη, αλλά ταιριάζουν πολύ ερωτικά και λατρεύουν και οι δυο τις συγκρούσεις.

Άντρας Κριός με γυναίκα Τοξότη

Ταιριάζουν πολύ και περνάνε υπέροχα μαζί. Βρίσκουν συνέχεις θέματα να συζητήσουν, είναι έτοιμοι για νέες εμπειρίες και αγαπούν τα ταξίδια και τις αλλαγές.

Άντρας Κριός με γυναίκα Αιγόκερο

Η αίσθηση καθήκοντος της γυναίκας Αιγόκερου έρχεται σε σύγκρουση με τον ενθουσιασμό και την εξωστρέφεια του Κριού. Είναι δύσκολο να συνυπάρξουν και να συνεννοηθούν.

Άντρας Κριός με γυναίκα Υδροχόο

Ενδιαφέρουσα σχέση γιατί η γυναίκα Υδροχόος ξέρει πώς να γοητεύει και να παρασύρει τον άντρα Κριό κι εκείνος βρίσκει μια αξιόλογη και αξιαγάπητη σύντροφο.

Άντρας Κριός με γυναίκα Ιχθύ

Για να πάει καλά αυτή η σχέση θα πρέπει ο ένας από τους δυο να πάρει το ρόλο του δάσκαλου. Αλλιώς θα αποτύχουν επειδή δεν έχουν κοινά σημεία.

ΤΑΥΡΟΣ

ΆΝΤΡΑΣ ΤΑΥΡΟΣ

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Κριό

Η γυναίκα Κριός είναι εκρηκτική, αντιδραστική και δυσκολεύει τον άντρα Ταύρο που θέλει να τον υπακούν και απεχθάνεται τις εντάσεις. Παρά την έντονη έλξη η σχέση δεν προχωρά.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ταύρο

Περνάνε πολύ καλά μαζί, μοιράζονται τα ίδια όνειρα και απολαμβάνουν τα ίδια πράγματα. Τα αρνητικά είναι το πείσμα, οι καβγάδες και τα περιττά κιλά λόγω καλοπέρασης.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Δίδυμο

Οι συζητήσεις τους είναι γεμάτες χιούμορ και ενδιαφέρον και η γυναίκα Δίδυμος βοηθά τον άντρα Ταύρο να γνωρίσει κόσμο. Αν δεν είναι αρκετά σοβαρή εκείνος θα φύγει γρήγορα.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Καρκίνο

Ο άντρας Ταύρος καταφέρνει να επιβληθεί στην ευαίσθητη γυναίκα Καρκίνο που δέχεται να τον φροντίζει και να τον ακολουθεί. Όμως η γκρίνια και η ανασφάλεια τον κουράζουν.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Λέοντα

Η γυναίκα Λέοντας κολακεύεται από το ενδιαφέρον και τις φροντίδες του άντρα Ταύρου και του παραδίδεται. Ταιριάζουν ερωτικά και κάνουν ενδιαφέρουσες συζητήσεις.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Παρθένο

Και οι δυο νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι. Η ερωτική τους ζωή είναι πολύ καλή, έχουν ίδιους στόχους και αν ταιριάξουν θα μείνουν πολλά χρόνια μαζί.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ζυγό

Η γυναίκα Ζυγός προσφέρει στον άντρα Ταύρο τις μικρές χαρές που επιθυμεί για να ζει όμορφα. Ταιριάζουν ερωτικά αλλά τον κουράζει γιατί είναι επιπόλαιη και σπάταλη.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Σκορπιό

Έντονη σεξουαλική έλξη, σκηνές ζηλοτυπίας και επεισοδιακοί χωρισμοί είναι γνωρίσματα αυτής της σχέσης. Περνούν υπέροχα μαζί αλλά δεν αντέχουν πολύ καιρό.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Τοξότη

Η γυναίκα Τοξότης γοητεύεται από τη ζεστασιά και την επικοινωνιακή δεινότητα του άντρα Ταύρου. Τον βοηθά να δραστηριοποιηθεί και να γίνει πιο τολμηρός.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Αιγόκερο

Είναι καλός συνδυασμός αν ψάχνουν για σύντροφο ζωής. Μπορεί αυτή η σχέση να μην έχει εξάρσεις, όμως συνεννοούνται καλά και κάνουν μια ευτυχισμένη οικογένεια.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Υδροχόο

Η γυναίκα Υδροχόος είναι πνευματώδης και ενδιαφέρουσα και γοητεύει τον άντρα Ταύρο που προσπαθεί να τη φυλακίσει στη αγκαλιά του αλλά συνήθως αποτυγχάνει.

Άντρας Ταύρος με γυναίκα Ιχθύ

Δύσκολη σχέση γιατί η γυναίκα Ιχθύς υποτάσσεται στις επιθυμίες του άντρα Ταύρου για να τον κρατήσει κοντά της, αλλά πολλές φορές κάνει αυτό που θέλει κρυφά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

ΑΝΤΡΑΣ ΔΙΔΥΜΟΣ

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Κριό

Η γυναίκα Κριός βρίσκει ενδιαφέρον στην αρχή στην αεράτη παρουσία του άντρα Δίδυμου και στη νεανική του ορμή. Αργότερα απογοητεύεται από την ανευθυνότητά του.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ταύρο

Η γυναίκα Ταύρος έλκεται από την ανέμελη φύση του άντρα Δίδυμου και εκείνος νιώθει σιγουριά κοντά της. Αν δεν είναι και οι δυο ανεκτικοί η σχέση τελειώνει σύντομα.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Δίδυμο

Μαζί ζουν ανέμελα και αποφεύγουν τις πολλές υποχρεώσεις. Συζητούν, κουτσομπολεύουν και ταξιδεύουν. Συνήθως έχουν οικονομικά προβλήματα γιατί είναι κι οι δυο σπάταλοι.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Καρκίνο

Συνήθως είναι σχέση αλληλεξάρτησης. Η γυναίκα Καρκίνος τον προσέχει, τον περιποιείται και διώχνει το φόβο ότι θα μείνει μόνος. Ο άντρας Δίδυμος χαίρεται τη ¨μητρική’ φροντίδα.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Λέοντα

Υπάρχει έλξη μεταξύ τους και ο άντρας Δίδυμος φέρεται με φροντίδα και ευγένεια στη γυναίκα Λέοντα. Εκείνη έχει κατανόηση για τα ελαττώματά του και δεν παραπονιέται.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Παρθένο

Η γυναίκα Παρθένος δύσκολα υποκύπτει στη γοητεία του άντρα Δίδυμου και τον βρίσκει φαφλατά και εγωιστή. Για να πετύχει αυτή η σχέση εκείνος θα πρέπει να σοβαρευτεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ζυγό

Είναι πολύ καλός συνδυασμός γιατί και οι δυο είναι επικοινωνιακοί, γοητευτικοί και ανασφαλείς. Ο άντρας Δίδυμος νιώθει άνετα με τη γυναίκα Ζυγό και τη φλερτάρει διαρκώς.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Σκορπιό

Ο άντρας Δίδυμος νιώθει έλξη για τη μυστηριώδη γυναίκα Σκορπιό που του εξάπτει τη φαντασία. Συζητούν πολύ, φιλοσοφούν, αλλά εκείνη απομακρύνεται όταν βαρεθεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Τοξότη

Αυτή η σχέση μπορεί να κρατήσει πολύ, αρκεί να μην αναλάβουν πολλές υποχρεώσεις γιατί θα κουραστούν και θα χωρίσουν. Απολαμβάνουν ανέμελα τη ζωή, χωρίς κανόνες και όρια.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Αιγόκερο

Για να ταιριάξει με τη γυναίκα Αιγόκερο θα πρέπει ο άντρας Δίδυμος να πάψει να φέρεται εγωιστικά και αλλοπρόσαλλα. Αν δεν ωριμάσει θα την αναγκάσει να απομακρυνθεί.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Υδροχόο

Η γυναίκα Υδροχόος βρίσκει χαριτωμένο τον άντρα Δίδυμο κι όσο δεν κουράζεται από την επιπολαιότητά του τον βοηθά να συγκροτηθεί. Όμως είναι εκείνη «ο άντρας» στη σχέση.

Άντρας Δίδυμος με γυναίκα Ιχθύ

Είναι και οι δυο ευαίσθητοι και ανασφαλείς. Ο άντρας Δίδυμος κολακεύει τη γυναίκα Ιχθύ με τις περιποιήσεις του, αλλά πολλές φορές την κάνει να ζηλεύει και να ανησυχεί.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Κριό

Η γυναίκα Κριός δεν μπορεί να αντέξει τις παραξενιές και τους αργούς ρυθμούς του άντρα Καρκίνου κι εκείνος τρομάζει από τον αυθορμητισμό και τη δυναμική της προσωπικότητα.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ταύρο

Η γυναίκα Ταύρος καλύπτει τις ανάγκες του άντρα Καρκίνου και του προσφέρει την ασφάλεια που επιθυμεί. Κουράζεται όμως από την ιδιότροπη συμπεριφορά του.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Δίδυμο

Ο άντρας Καρκίνος δεν αντέχει τη φλυαρία και την επιπολαιότητα της γυναίκας Δίδυμου. Μπορεί να νιώσει ερωτική έλξη αλλά δεν θα την επιλέξει για να κάνουν οικογένεια.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Καρκίνο

Είναι πολύ καλή σχέση γιατί έχουν κοινούς στόχους και αφοσιώνονται στην οικογένειά τους. Η γυναίκα Καρκίνος καλύπτει στο έπακρο τις ανάγκες του άντρα Καρκίνου.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Λέοντα

Η δύναμη και η αισιοδοξία της γυναίκας Λέοντα σαγηνεύουν τον άντρα Καρκίνο και υποκύπτει στη γοητεία της. Έχουν όμως διαφορετικές επιθυμίες και δεν ταιριάζουν.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Παρθένο

Μπορούν να ταιριάξουν γιατί η γυναίκα Παρθένος βοηθά τον άντρα Καρκίνο να πετύχει επαγγελματικά και οικονομικά κι εκείνος σέβεται τις προσωπικές της επιλογές.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ζυγό

Η γυναίκα Ζυγός παρασύρει τον άντρα Καρκίνο σε πιο κοινωνική και χαρούμενη ζωή, όμως εκείνος σύντομα νιώθει ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει αυτούς τους ρυθμούς.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Σκορπιό

Υπάρχει έντονη ερωτική χημεία και είναι και οι δυο μυστικοπαθείς και λιγόλογοι. Η γυναίκα Σκορπιός τονώνει την αυτοπεποίθηση του άντρα Καρκίνου και ζουν ευτυχισμένοι.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Τοξότη

Σπάνια πετυχαίνει αυτή η σχέση γιατί η γυναίκα Τοξότης που λατρεύει την ελευθερία της πνίγεται από την τάση του άντρα Καρκίνου να προσκολλάται στη σύντροφό του.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Αιγόκερο

Χρειάζονται και οι δυο οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια και η σχέση μπορεί να πετύχει αν βρουν τρόπο να έχουν τον προσωπικό τους χώρο και χρόνο.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Υδροχόο

Ο άντρας Καρκίνος βρίσκει ενδιαφέρουσα τη γυναίκα Υδροχόο και κάνει προσπάθειες να γίνει πιο ανοιχτόμυαλος για να είναι μαζί, αλλά συνήθως δεν τα καταφέρνει.

Άντρας Καρκίνος με γυναίκα Ιχθύ

Η γυναίκα Ιχθύς αφήνεται στις περιποιήσεις του άντρα Καρκίνου και του χαρίζει την οικογενειακή θαλπωρή που χρειάζεται. Νιώθουν ασφαλείς και ο γάμος πετυχαίνει.

ΛΕΩΝ

ΑΝΤΡΑΣ ΛΕΩΝ

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Κριό

Περνάνε καλά μαζί αν και μερικές φορές ο ενθουσιασμός της γυναίκας Κριού δεν τον αφήνει να ηρεμήσει και πολλές φορές διαφωνούν έντονα, αλλά έχουν ερωτική χημεία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ταύρο

Η σχέση τους είναι γεμάτη ερωτικό πάθος και μπορούν να γίνουν ευτυχισμένοι γιατί η γυναίκα Ταύρος βοηθά τον άντρα Λέοντα να οργανωθεί και να μην σπαταλιέται.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Δίδυμο

Διασκεδάζουν, φλερτάρουν και χαίρονται ο ένας την παρέα του άλλου. Οι δυσκολίες αρχίζουν όταν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια και θα πρέπει να σοβαρευτούν.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Καρκίνο

Θέλουν κι οι δυο να κάνουν οικογένεια, αλλά η ανασφαλής γυναίκα Καρκίνος καταπιέζει τον εκδηλωτικό άντρα Λέοντα κι εκείνος τις περισσότερες φορές φεύγει μακριά.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Λέοντα

Δεν έχουν ιδιαίτερα προβλήματα, συνεννοούνται εύκολα, τους αρέσουν οι ανέσεις, η καλή ζωή και έχουν το σπίτι τους γεμάτο φίλους. Είναι και οι δυο αισιόδοξοι και χαρούμενοι.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Παρθένο

Ο γαλαντόμος και εγκάρδιος άντρας Λέοντας δυσκολεύεται να συνηθίσει την ψυχρή λογική και την πειθαρχία της γυναίκας Παρθένου και συνήθως η μεταξύ τους σχέση αποτυχαίνει.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ζυγό

Η ευαίσθητη και λεπτεπίλεπτη γυναίκα Ζυγός κολακεύεται από το ενδιαφέρον του έμπειρου και εκδηλωτικού άντρα Λέοντα αλλά δυσφορεί με το δυναμισμό του.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Σκορπιό

Ταιριάζουν πολύ ερωτικά, δένονται μεταξύ τους και ενώ διαφέρουν αρκετά ζουν αρμονικά αν ο υπεραισιόδοξος Λέοντας αντέξει τη σκοτεινή πλευρά της γυναίκας Σκορπιού.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Τοξότη

Αν η ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότης μπορέσει να του παραχωρήσει τα πρωτεία στη σχέση, ο άντρας Λέοντας την αγαπά και τη φροντίζει. Υπάρχει ερωτική έλξη και καλή επικοινωνία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Αιγόκερο

Η ορθολογίστρια και μετρημένη γυναίκα Αιγόκερος βάζει στον ίσιο δρόμο το σπάταλο άντρα Λέοντα και του μαθαίνει να χρησιμοποιεί αποτελεσματικά τη δύναμή του.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Υδροχόο

Μαζί μπορούν να είναι χαρούμενοι, αρκεί ο περήφανος άντρας Λέοντας να αποδέχεται την ανάγκη της γυναίκας Υδροχόου για δημιουργικότητα και ανεξαρτησία.

Άντρας Λέοντας με γυναίκα Ιχθύ

Η γυναίκα Ιχθύς εκφράζει τα συναισθήματά της για τον άντρα Λέοντα, τον θαυμάζει και τον φροντίζει. Εκείνος κολακεύεται και παραδίνεται, αν και δυσανασχετεί με την επιμονή της.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Κριό

Ο αργός άντρας Παρθένος δεν μπορεί να ακολουθήσει τους ρυθμούς της παρορμητικής γυναίκας Κριού, αν και βρίσκουν τρόπο να επικοινωνήσουν και να φλερτάρουν.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ταύρο

Η ήρεμη και καλοσυνάτη γυναίκα Ταύρος ανέχεται τις ιδιοτροπίες του άντρα Παρθένου και του μαθαίνει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει τα θετικά της οικογενειακής ζωής.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Δίδυμο

Ο προσεκτικός άντρας Παρθένος ζαλίζεται από τη φλυαρία της γυναίκας Δίδυμου αλλά μερικές φορές έλκεται από το ανήσυχο πνεύμα της και βρίσκουν σημεία επαφής.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Καρκίνο

Έχουν κοινά ζητούμενα αλλά η ανασφαλής γυναίκα Καρκίνος χρειάζεται περισσότερες εκδηλώσεις αγάπης από τον ορθολογιστή και συγκρατημένο άντρα Παρθένο.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Λέοντα

Η γενναιοδωρία και η αισιοδοξία της γυναίκας Λέοντα προκαλούν σύγχυση στον άντρα Παρθένο που δυσκολεύεται να υποταχθεί και να ακολουθήσει τους ρυθμούς της.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Παρθένο

Σταθερή αλλά και μονότονη είναι η μεταξύ τους σχέση γιατί και οι δυο έχουν εμμονές και ιδιοτροπίες. Προσέχουν τα οικονομικά τους, είναι πιστοί, εργατικοί και προσγειωμένοι.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ζυγό

Δύσκολη σχέση γιατί η ευαίσθητη και επικοινωνιακή Ζυγός δεν νιώθει άνετα με τον δύσκαμπτο και συγκρατημένο άντρα Παρθένο και μεγαλώνει η ανασφάλειά της.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Σκορπιό

Ο αυτοελεγχόμενος και ιδιότροπος άντρας Παρθένος δύσκολα ικανοποιεί τη γυναίκα Σκορπιό. Αν μεταφράσει την ψυχρότητά του σε αδιαφορία του κάνει ομηρικές σκηνές.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Τοξότη

Κάνουν πολλές συζητήσεις και ανοίγουν νέους ορίζοντες αλλά η γυναίκα Τοξότης δύσκολα θυσιάζει την ελευθερία της για τον προβλέψιμο και λεπτολόγο άντρα Παρθένο.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Αιγόκερο

Η γυναίκα Αιγόκερος δίνει σιγουριά στον άντρα Παρθένο και τον ηρεμεί όταν ταράζεται από τα απρόοπτα της ζωής. Έχουν κοινούς στόχους και ξέρουν να αγωνίζονται.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Υδροχόο

Δύσκολος συνδυασμός γιατί χρειάζονται διαφορετικές συνθήκες για να νιώθουν καλά. Η γυναίκα Υδροχόος ενοχλείται από τη μετριοπάθεια και την ψυχρότητα του Παρθένου.

Άντρας Παρθένος με γυναίκα Ιχθύ

Ο ρεαλιστής άντρας Παρθένος αποσυντονίζεται από την ευαισθησία και την ευθιξία της γυναίκας Ιχθύ και η σχέση πετυχαίνει μόνο αν θελήσουν να μάθουν ο ένας από τον άλλο.

Πώς διαχειρίζεται τα οικονομικά το κάθε ζώδιο και που ξοδεύει τα χρήματά του;

Η απάντηση εδώ: ζώδια & οικονομικά.

ΖΥΓΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΖΥΓΟΣ

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Κριό

Κάποιες φορές αλληλοσυμπληρώνονται και περνούν καλά, συνήθως όμως ο άντρας Ζυγός δεν μπορεί να τα βγάλει πέρα με την ορμητικότητα της γυναίκας Κριού.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ταύρο

Είναι καλός συνδυασμός για τους δυο εκπρόσωπους της Αφροδίτης που ταιριάζουν πολύ ερωτικά, αλλά η γυναίκα Ταύρος βάζει περιορισμούς στον άντρα Ζυγό και τον καταπιέζει.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Δίδυμο

Είναι ένας καλός συνδυασμός γιατί και οι δυο είναι ανέμελοι και επικοινωνιακοί, όμως δυσκολεύονται να λύσουν τα πρακτικά θέματα και να ρυθμίσουν τα οικονομικά τους.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Καρκίνο

Η γυναίκα Καρκίνος είναι κυκλοθυμική και προβληματίζει τον εξωστρεφή και αισιόδοξο άντρα Ζυγό, όμως συνήθως φροντίζουν ο ένας τον άλλο και περνάνε καλά.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Λέοντα

Αν ο άντρας Ζυγός γίνει πιο δυναμικός και αποφασιστικός θα καταφέρει να κρατήσει κοντά του την πολύ γοητευτική γυναίκα Λέοντα που κολακεύεται από το θαυμασμό του.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Παρθένο

Η γυναίκα Παρθένος γίνεται επικριτική με τον άντρα Ζυγό που δείχνει ανώριμη ή άστατη συμπεριφορά, κάποιες φορές όμως ξεπερνάνε τις δυσκολίες και συνεννοούνται.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ζυγό

Είναι πολύ καλός συνδυασμός και η σχέση τους είναι σταθερή με καλή επικοινωνία, αν και κινδυνεύουν να βαρεθούν ο ένας τον άλλο και να χάσουν κάθε ενδιαφέρον.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Σκορπιό

Η γυναίκα Σκορπιός είναι πολύπλοκη και δυσπρόσιτη για τον άντρα Ζυγό που γοητεύεται από τον αισθησιασμό και τη μυστικοπάθειά της, αλλά νιώθει ανασφαλής και μπερδεμένος.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Τοξότη

Η γυναίκα Τοξότης είναι λαμπερή, κεφάτη, ξεσηκώνει τον άντρα Ζυγό που είναι έτοιμος να κάνει τα πάντα για να την κατακτήσει και έχουν πολλές πιθανότητες να ευτυχήσουν.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Αιγόκερο

Δεν είναι εύκολη σχέση γιατί πολλές φορές η γυναίκα Αιγόκερος περιορίζει τον άντρα Ζυγό αλλά όταν βρουν δίαυλους επικοινωνίας κάνουν σωστή και ευτυχισμένη οικογένεια.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Υδροχόο

Ο άντρας Ζυγός βρίσκει πολύ ενδιαφέρουσα τη γυναίκα Υδροχόο και παραμένουν ερωτευμένοι πολύ καιρό, αν και εκείνη αρκετές φορές τον φέρνει σε δύσκολη θέση.

Άντρας Ζυγός με γυναίκα Ιχθύ

Ο άντρας Ζυγός παραβλέπει τις αδυναμίες και τις υπερβολές της γυναίκας Ιχθύ και η σχέση πετυχαίνει όταν και οι δυο εκφράζουν γενναιόδωρα τα συναισθήματά τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Κριό

Μπορούν να έχουν κοινούς επαγγελματικούς και κοινωνικούς στόχους, ταιριάζουν ερωτικά αλλά η παρορμητικότητα της γυναίκας Κριού εξαντλεί τον σταθερό άντρα Σκορπιό.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ταύρο

Εύκολα έρχονται κοντά γιατί ταιριάζουν στον ερωτικό τομέα αλλά η κτητικότητα και των δυο είναι συνήθως αιτία σοβαρών παρεξηγήσεων και καβγάδων.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Δίδυμο

Εύκολα κυριαρχεί ο άντρας Σκορπιός σε αυτή τη σχέση αλλά η πολυλογού και υπερκινητική γυναίκα Δίδυμος τον κουράζει και σύντομα την απομακρύνει από κοντά του.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Καρκίνο

Η γυναίκα Καρκίνος περιβάλλει τον άντρα Σκορπιό με την τρυφερότητά της και τον κάνει να νιώθει μοναδικός κι εκείνος νιώθει περήφανος και σίγουρος για την αφοσίωσή της.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Λέοντα

Δύσκολος συνδυασμός γιατί η χαρούμενη και επιβλητική γυναίκα Λέοντας καταπιέζεται από τις αρχηγικές τάσεις και από την καχυποψία του άντρα Σκορπιού.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Παρθένο

Η αυστηρή και προσεκτική γυναίκα Παρθένος γοητεύεται από τη μυστικοπαθή και ενδιαφέρουσα προσωπικότητα του άντρα Σκορπιού, αλλά δυσκολεύονται να ταιριάξουν.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ζυγό

Δύσκολα εξελίσσεται θετικά η μεταξύ τους σχέση γιατί η επιπολαιότητα και η εξωστρέφεια της γυναίκας Ζυγού προκαλεί θυμό στον ανυποχώρητο και περίεργο άντρα Σκορπιό.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Σκορπιό

Είναι μια πολύ ενδιαφέρουσα αλλά δύσκολη σχέση γιατί παρά την απίστευτη ερωτική χημεία κοντράρονται συχνά για ασήμαντους λόγους, παλεύοντας ποιος θα επικρατήσει.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Τοξότη

Η φιλελεύθερη γυναίκα Τοξότης απολαμβάνει τον ερωτισμό του άντρα Σκορπιού αλλά αντιδρά έντονα στην επιθυμία του να την ελέγχει και να αποφασίζει για τα πάντα.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Αιγόκερο

Έχουν διαφορετικές αντιλήψεις αλλά τους ενώνει η επιθυμία να διαπρέψουν και να νιώθουν ασφαλείς και αν αποφασίσουν να κάνουν οικογένεια δύσκολα θα χωρίσουν.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Υδροχόο

Μπορούν να βρουν κοινά ενδιαφέροντα και να συνυπάρξουν για κάποιο διάστημα αλλά η γυναίκα Υδροχόος έχει ανάγκη για ανεξαρτησία και ο άντρας Σκορπιός διαμαρτύρεται.

Άντρας Σκορπιός με γυναίκα Ιχθύ

Ο άντρας Σκορπιός χαίρεται με τις περιποιήσεις και την αφοσίωση της γυναίκας Ιχθύ και αν εκείνη βρει τρόπο να διαχειρίζεται τις ιδιαιτερότητές του θα είναι ευτυχισμένοι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΤΟΞΟΤΗΣ

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Κριό

Η θερμόαιμη γυναίκα Κριός προκαλεί έντονα συναισθήματα στον πρόθυμο για περιπέτειες άντρα Τοξότη και περνάνε υπέροχα μαζί, αν και πολλές φορές παραδίνεται στη γοητεία της.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ταύρο

Η αισθησιακή γυναίκα Ταύρος ξεμυαλίζει τον φλογερό άντρα Τοξότη αλλά η σχέση παρουσιάζει γρήγορα προβλήματα γιατί η ζήλια της τον καταπιέζει.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Δίδυμο

Μπορούν να συνυπάρξουν γιατί θέλουν και οι δυο να ζουν ανέμελα και τους αρέσουν οι περιπέτειες, όμως εκείνος κουράζεται από την επιπολαιότητα και την ανευθυνότητά της.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Καρκίνο

Η σχέση μεταξύ τους θα πετύχει μόνο αν ο ανεξάρτητος άντρας Τοξότης υποχωρήσει και δεχτεί αδιαμαρτύρητα τη φροντίδα και το σφιχτό εναγκαλισμό της γυναίκας Καρκίνου.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Λέοντα

Έχουν τις ίδιες σχεδόν προτιμήσεις, φλογερό ταπεραμέντο και η σχέση θα κρατήσει πολύ αν ο ανεξάρτητος άντρας Τοξότης καταφέρει να γίνει πιο υπεύθυνος και συνεπής.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Παρθένο

Δύσκολος συνδυασμός γιατί η οργανωτική και λεπτολόγος γυναίκα Παρθένος δυσκολεύει τον ενθουσιώδη και φιλελεύθερο άντρα Τοξότη που αντιδρά στην καταπίεση.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ζυγό

Η κεφάτη διάθεση και η όμορφη εμφάνιση της γυναίκας Ζυγού γοητεύουν τον αισιόδοξο άντρα Τοξότη αλλά η ανασφάλειά της συνήθως δημιουργεί εντάσεις.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Σκορπιό

Η μυστηριώδης γυναίκα Σκορπιός εντυπωσιάζει τον πάντα έτοιμο για περιπέτειες άντρα Τοξότη και μοιράζονται έντονες στιγμές, αν και η δυσπιστία της τον ενοχλεί.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Τοξότη

Μαζί μπορούν να εξερευνήσουν όλο τον κόσμο, να μαθαίνουν και να διασκεδάζουν συνέχεια, αλλά δυσκολεύονται να προγραμματίσουν τα πρακτικά θέματα.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Αιγόκερο

Η συγκροτημένη γυναίκα Αιγόκερος προσπαθεί να βάλει σε τάξη τον αδέσμευτο άντρα Τοξότη και προκαλούνται τσακωμοί γιατί εκείνος σπάνια υποκύπτει.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Υδροχόο

Αν βρουν τη χρυσή τομή περνούν καλά μαζί γιατί είναι και οι δυο ανοιχτόμυαλοι και ανεξάρτητοι, όμως κάποιες φορές ο φόβος της δέσμευσης τους κάνει να απομακρυνθούν.

Άντρας Τοξότης με γυναίκα Ιχθύ

Η ρομαντική και ευάλωτη γυναίκα Ιχθύς συγκινεί τον άντρα Τοξότη που θέλει να την προστατέψει και πολλές φορές ξεχνά την ανάγκη του για ελευθερία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Κριό

Ο αυτοέλεγχος του άντρα Αιγόκερου εκνευρίζει την παρορμητική γυναίκα Κριό και εκείνος αρκετές φορές κουράζεται από την εκρηκτική της προσωπικότητα.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ταύρο

Επικοινωνούν καλά, έχουν τους ίδιους στόχους, φροντίζουν την οικογένειά τους με αγάπη και ενδιαφέρονται για την οικονομική τους αποκατάσταση.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Δίδυμο

Στην αρχή της σχέσης περνάνε καλά γιατί η γυναίκα Δίδυμος φτιάχνει τη διάθεση του αυστηρού άντρα Αιγόκερου, αργότερα όμως οι διαφορές τους είναι πολύ έντονες.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Καρκίνο

Η ανασφαλής και κυκλοθυμική γυναίκα Καρκίνος χαίρεται τις περιποιήσεις του σοβαρού και αφοσιωμένου άντρα Αιγόκερου και μένουν μαζί ευτυχισμένοι πολλά χρόνια.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Λέοντα

Τους ενώνει η επιθυμία για οικονομική και κοινωνική άνοδος, αλλά η εκδηλωτική και αισιόδοξη γυναίκα Λέοντας απογοητεύεται από την ψυχρότητα του άντρα Αιγόκερου.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Παρθένο

Ταιριάζουν πολύ, έχουν τους ίδιους στόχους, προσέχουν την οικογένειά τους, ενδιαφέρονται να αποκτήσουν υλικά αγαθά και μοιράζονται τα ίδια όνειρα.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ζυγό

Η γυναίκα Ζυγός σκορπάει απερίσκεπτα τα χρήματα του άντρα Αιγόκερου που αντιδρά γιατί δεν ανέχεται τις επιπολαιότητες αφού τον φοβίζει το αύριο.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Σκορπιό

Ο μαζεμένος άντρας Αιγόκερος ξεσηκώνεται από την ορμή της γυναίκας Σκορπιού και δένονται ερωτικά, αργότερα όμως εκείνη αρχίζει να βαριέται και επαναστατεί.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Τοξότη

Η γεμάτη κέφι για ζωή γυναίκα Τοξότης δεν αντέχει την αυστηρότητα και την απαισιοδοξία του υπεύθυνου άντρα Αιγόκερου και δύσκολα μπορούν να συμβιώσουν.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Αιγόκερο

Καλός αλλά λίγο βαρετός συνδυασμός, γιατί και οι δυο ασχολούνται με το να αυξήσουν την περιουσία τους και φροντίζουν την οικογένειά τους αλλά δεν εκφράζονται συναισθηματικά.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Υδροχόο

Ο πειθαρχημένος άντρας Αιγόκερος γοητεύεται από την αέρινη γυναίκα Υδροχόο και προσπαθεί να την κατακτήσει, αλλά εκείνη έχει το πάνω χέρι σε αυτή τη σχέση.

Άντρας Αιγόκερος με γυναίκα Ιχθύ

Η ανασφαλής και ευαίσθητη γυναίκα Ιχθύς νιώθει σιγουριά κοντά στον συγκροτημένο και σοβαρό άντρα Αιγόκερο, εκείνος όμως κουράζεται από τις ψυχικές της εναλλαγές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Κριό

Η σχέση τους είναι πολύ καλή, ταιριάζουν ερωτικά, απολαμβάνουν τις συζητήσεις και τους καβγάδες τους και χωρίζουν μόνο αν εκείνη προσπαθήσει να του επιβληθεί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ταύρο

Η σταθερότητα και η αφοσίωση της γυναίκας Ταύρου κολακεύουν και χαροποιούν τον καρδιοκατακτητή άντρα Υδροχόο και μόνο η ζήλια της μπορεί να τον απομακρύνει.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Δίδυμο

Διασκεδάζουν πολύ μαζί, επικοινωνούν καλά και η σχέση κρατά πολύ καιρό, γεμάτη ανατροπές και ευχάριστες εκπλήξεις που τόσο αρέσουν και στους δυο.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Καρκίνο

Ο ανεξάρτητος άντρας Υδροχόος απολαμβάνει για μικρό διάστημα την αφοσίωση της ευαίσθητης γυναίκας Καρκίνου, αλλά τον απωθεί η ανασφάλειά της.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Λέοντα

Η αισιόδοξη κι εκδηλωτική γυναίκα Λέοντας γοητεύεται από τον ανεξάρτητο και ειλικρινή άντρα Υδροχόο, υπάρχει έντονη έλξη αλλά θα κουραστεί να τον πείσει να δεσμευτεί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Παρθένο

Η υπολογίστρια και επικριτική γυναίκα Παρθένος κουράζει με τη γκρίνια της τον ασυμβίβαστο άντρα Υδροχόο, αλλά έχουν κοινά πνευματικά ενδιαφέροντα.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ζυγό

Καλός συνδυασμός γιατί ο διερευνητικός Υδροχόος βρίσκει ενδιαφέρουσες τις εναλλαγές της γυναίκας Ζυγού, αλλά τις περισσότερες φορές συνειδητοποιεί ότι δεν τον καλύπτει.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Σκορπιό

Ο γοητευτικός άντρας Υδροχόος εύκολα κατακτά τη μυστηριώδη και φλογερή γυναίκα Σκορπιό και αν ανεχτεί τη ζήλια της περνάνε όμορφα μαζί.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Τοξότη

Ταιριάζουν πολύ γιατί είναι ανοιχτόμυαλοι, επιζητούν νέες εμπειρίες, είναι ανεξάρτητοι και βρίσκουν τρόπους να ξεπερνούν τις διαφορές τους και να ζουν όμορφα.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Αιγόκερο

Φαινομενικά δεν ταιριάζουν, όμως ο ευέλικτος άντρας Υδροχόος βρίσκει πολύ ενδιαφέρον το να απελευθερώσει τη σοβαρή γυναίκα Αιγόκερο και να μοιραστούν έντονες εμπειρίες.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Υδροχόο

Ενδιαφέρουσα σχέση με πολλές αντιπαραθέσεις λόγω της κοινής ανάγκης για ανεξαρτησία και αλλαγές, αλλά με κοινά ιδανικά και στόχους που τους ενώνουν.

Άντρας Υδροχόος με γυναίκα Ιχθύ

Η ασταθής αλλά χαριτωμένη γυναίκα Ιχθύς δημιουργεί στον άντρα Υδροχόο την επιθυμία να την προστατέψει, καταπιέζεται όμως από την ανασφάλειά της και αποχωρεί.

ΙΧΘΥΕΣ

ΑΝΤΡΑΣ ΙΧΘΥΣ

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Κριό

Η παρορμητική και ενθουσιώδης γυναίκα Κριός δεν δίνει μεγάλη σημασία στις φοβίες και στα παράπονα του άντρα Ιχθύ και η σχέση δύσκολα επιβιώνει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ταύρο

Καλός συνδυασμός γιατί η πιστή γυναίκα Ταύρος συμπαραστέκεται στον αβέβαιο άντρα Ιχθύ που θαυμάζει τις ικανότητές της και προσπαθεί να σταθεί ισάξια δίπλα της.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Δίδυμο

Η σχέση αυτή έχει καλές προοπτικές αν ο ανασφαλής άντρας Ιχθύς παραβλέψει τη διάθεση της γυναίκας Δίδυμου για φλερτ και τιθασεύσει τη ζήλια του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Καρκίνο

Ταιριάζουν πολύ και αν κάνουν οικογένεια θα είναι ευτυχισμένοι γιατί η αφοσιωμένη γυναίκα Καρκίνος είναι ιδανική σύντροφος για τον ευάλωτο άντρα Ιχθύ.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Λέοντα

Αν προχωρήσουν σε σχέση η επιβλητική και αισιόδοξη γυναίκα Λέοντας θα κυριεύσει τον ευάλωτο άντρα Ιχθύ που θα την ερωτευτεί αλλά θα ανησυχεί μήπως τη χάσει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Παρθένο

Έχουν πολλές πιθανότητες να στεριώσουν αν η υπολογίστρια και παράξενη γυναίκα Παρθένος μάθει να χαλαρώνει και να απολαμβάνει την αγάπη του τρυφερού άντρα Ιχθύ.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ζυγό

Νιώθουν έντονα συναισθήματα και θέλουν να μείνουν μαζί αλλά για να τα καταφέρουν θα πρέπει να είναι ειλικρινείς και πρόθυμοι να κάνουν υποχωρήσεις.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Σκορπιό

Η γοητευτική γυναίκα Σκορπιός προκαλεί έντονα συναισθήματα στον άντρα Ιχθύ και μπορούν να παραμείνουν μαζί γιατί έχουν κοινούς στόχους και ανάγκη για αγάπη.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Τοξότη

Έχουν αμοιβαία συμπάθεια από την αρχή και κάνουν υποχωρήσεις για να μπορούν να συμβιώσουν αν και η ανεξάρτητη γυναίκα Τοξότης δεν αντέχει τις εμμονές του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Αιγόκερο

Η φιλόδοξη και αποφασιστική γυναίκα Αιγόκερος συμπαραστέκεται στον αναποφάσιστο άντρα Ιχθύ και τον βοηθά να προωθήσει την καριέρα του και να ηρεμήσει.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Υδροχόο

Συνήθως η γυναίκα Υδροχόος έχει τον έλεγχο της σχέσης αλλά ο χαμηλών τόνων άντρας Ιχθύς τη λατρεύει και της προσφέρει την αγάπη και τη φροντίδα του.

Άντρας Ιχθύς με γυναίκα Ιχθύ

Περνούν όμορφα με ονειροπολήσεις και σχέδια για το μέλλον αλλά αδυνατούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της καθημερινότητας και ίσως έρθει η μιζέρια.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close