Ζυγός 2014-2017

Ζυγός 2014-2017

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα είστε αισιόδοξοι, ανοιχτόμυαλοι και γεμάτοι ενέργεια από την 1η Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα κάνετε εύκολα γνωριμίες, θα ταξιδέψετε και θα απολαύσετε νέες εμπειρίες που θα φέρουν ευχάριστες επαγγελματικές και προσωπικές εξελίξεις. Κάθε σχέδιό σας θα σκοντάφτει σε πρακτικά θέματα στις 3 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους, τα ταξίδια, οι σπουδές και οι συναλλαγές με το εξωτερικό θα έχουν προβλήματα. Με τον Ερμή σε ανάδρομη πορεία στον Τοξότη από τις 3 μέχρι τις 23 θα διαφωνείτε συχνά με τα άτομα γύρω σας, θα είστε αδιάκριτοι, εγωκεντρικοί, θα μετακινείστε αρκετά και ίσως χρειαστεί να αναβάλετε ένα ταξίδι ή θα καθυστερήσει μια συμφωνία. Θα έχετε ευκαιρία να ανακάμψετε οικονομικά από τις 9 με τον Άρη στον Σκορπιό, θα αγωνιστείτε με πάθος για να σταθεροποιήσετε ή να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα διευθετήσετε διάφορες υποχρεώσεις. Στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη θα είστε εξωστρεφείς, γεμάτοι δημιουργικά σχέδια, ο αυθορμητισμός θα σας βοηθήσει να επικοινωνείτε καλύτερα με τα άτομα γύρω σας, μπορεί να κάνετε ένα ταξιδάκι ή θα ξεκινήσετε σπουδές. Θέματα σπιτιού και οικογένειας θα μπουν σε τάξη από τις 25 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο, θα απαλλαγείτε από άχρηστα πράγματα και θα ανακαινίσετε τον χώρο σας, οι αγοραπωλησίες και οι μετακομίσεις θα γίνουν σωστά.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Θα είστε πολύ προσεκτικοί στη διαχείριση των οικονομικών σας και στην έκφραση των συναισθημάτων σας με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 4 Νοεμβρίου, θα αποφεύγετε κάθε είδους σπατάλες για να μην αισθάνεστε ανασφαλείς. Θα είστε ανέμελοι, εξωστρεφείς και ανοιχτόμυαλοι από τις 5 με τον Ερμή στον Τοξότη, ευνοούνται τα σεμινάρια, οι σπουδές και τα μακρινά ταξίδια, θα επικοινωνείτε με άτομα που ζουν σε άλλη πόλη ή στο εξωτερικό. Με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 7 θα εξοικονομήσετε χρήματα για μια καλή αγορά, η οικονομική σας κατάσταση θα βελτιωθεί με νέα θέση εργασίας ή με κάποια επένδυση, ίσως προσφέρετε κάποιες πολυτέλειες στον εαυτό σας και σε αγαπημένα άτομα. Με δυναμισμό και πείσμα θα εφαρμόσετε άλλες πολιτικές για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 18, θα έχετε αυτοπεποίθηση και θα αναλάβετε σημαντικά πόστα. Με τον Ποσειδώνα σε ορθή πορεία από τις 22 θα εντάξετε διάφορες δημιουργικές ασχολίες στην καθημερινότητά σας, θα διεκπεραιώνετε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις αλλά το μυαλό σας συχνά θα ταξιδεύει σε όμορφες καταστάσεις και αγαπημένα πρόσωπα.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2017

 Όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας θα αποφασίσετε να χωρίσετε στις 5 Οκτωβρίου με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας, έρωτες από το παρελθόν μπορεί να εμφανιστούν ξανά και νέες ερωτικές περιπέτειες θα σας απασχολήσουν. Θα ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες με τον Δία στον Σκορπιό από τις 10 γιατί θα δουλεύετε με πείσμα και μεθοδικότητα και θα καταφέρετε να ανακάμψετε αυξάνοντας κατά πολύ τα έσοδά σας. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 14 θα είστε γοητευτικοί, γεμάτοι λάμψη, θα κάνετε νέους φίλους ή θα ξεκινήσετε μια σχέση, θα φροντίζετε πολύ την εμφάνισή σας αλλά ίσως εξαρτάστε από τη γνώμη των άλλων και θα διστάζετε να πάρετε αποφάσεις. Θα συζητήσετε προτάσεις για δουλειά και τρόπους να αυξήσετε το εισόδημά σας με τον Ερμή στον Σκορπιό από τις 17, θα ρυθμίσετε κάποιες οφειλές αλλά πρέπει να αποφύγετε τις περιττές δαπάνες. Οι μακροχρόνιες σχέσεις θα βελτιωθούν πολύ με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό στις 19 αρκεί να υπάρχει ουσιαστική επικοινωνία, όσοι είστε δυσαρεστημένοι από τον σύντροφό σας δεν θα διστάσετε να αναζητήσετε αλλού τον έρωτα και την τρυφερότητα. Θα επιθυμείτε να κάνετε επαγγελματικές αλλαγές και να βελτιώσετε τις σχέσεις σας από τις 22 με τον Άρη στον Ζυγό αλλά κάποιες φορές θα εξαντλείστε γιατί δεν θα έχετε τον δυναμισμό για δραστικές λύσεις.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2017

Από τις 5 Σεπτεμβρίου με τον Άρη στην Παρθένο θα είστε καχύποπτοι, απόμακροι, οι δυσκολίες θα σας αγχώνουν αλλά θα δουλεύετε σκληρά για να πετύχετε επαγγελματικά, τα σχέδιά σας θα είναι καλά μελετημένα και θα τα λέτε μόνο σε όσους εμπιστεύεστε. Θέματα υγείας θα σας απασχολήσουν με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 6 Σεπτεμβρίου, η δουλειά και τα προβλήματα της καθημερινότητας θα σας αγχώνουν και θα νιώθετε μπλοκαρισμένοι. Θα ξεφορτωθείτε παλιά αντικείμενα, δυσάρεστες αναμνήσεις και ο,τιδήποτε σας εμποδίζει να εξελιχθείτε με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 20, η κούραση και το άγχος πρέπει να καταπολεμηθούν αν θέλετε να προχωρήσετε μπροστά με αισιοδοξία. Θα απαλλαγείτε από άτομα που σας έλεγαν ψέματα ή σας ταλαιπωρούσαν με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο στις 20, θα ξεπεράσετε αδυναμίες, ενοχές και θα καταστρώσετε σχέδια που θα σας εξελίξουν. Με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 30 θα έχετε κοινωνικές και επαγγελματικές επαφές που θα αποφέρουν φιλίες αλλά και προοπτικές για νέες δραστηριότητες, θα στοχεύετε πιο πολύ στην ευχαρίστηση και στη συναισθηματική κάλυψη παρά στα χρηματικά οφέλη.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2017

Θα δραπετεύσετε από σχέσεις και συνεργασίες που σας πνίγουν ή θα αποφασίσουν άλλοι να φύγουν από τη ζωή σας από τις 3 Αυγούστου με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό αν τους καταπιέζετε και ό,τι ξεκινήσει τώρα μάλλον δεν θα κρατήσει πολύ. Παλιοί έρωτες θα επιστρέψουν με την Πανσέληνο στον Υδροχόο στις 7 αλλά θα έχετε πολλές απαιτήσεις και δεν θα μείνετε σε σχέσεις που είναι ανεπαρκείς, άλλωστε θα κάνετε αρκετές γνωριμίες. Με τον Ερμή ανάδρομο στην Παρθένο από τις 13 θα είστε εύθικτοι, παράξενοι, χαμένοι στις σκέψεις σας, θα περνάτε αρκετό χρόνο απομονωμένοι προσπαθώντας να βρείτε ποια λάθη έχετε κάνει και τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε τη ζωή σας. Θα έχετε δυναμισμό και θα εντυπωσιάζετε τις παρέες από τις 21 Αυγούστου με την έκλειψη στον Λέοντα, θα θέλετε να διακριθείτε αλλά κάποιες φορές θα φέρεστε εγωιστικά προκαλώντας αρνητικά σχόλια. Με κέφι και αυτοπεποίθηση θα ξεσηκώνετε τις παρέες, θα κάνετε νέες γνωριμίες που ίσως εξελιχθούν σε σχέσεις από τις 26 με την Αφροδίτη στον Λέοντα, η συμβολή σας σε ομαδικές δραστηριότητες θα είναι μεγάλη και θα αναγνωρίζουν τα ταλέντα σας. Οι παρεξηγήσεις και οι κόντρες στο φιλικό περιβάλλον θα είναι συχνές από τις 31 με τον Ερμή ανάδρομο στον Λέοντα, θα είστε ανυποχώρητοι και δεν θα επιτρέπετε να σας κάνουν παρατηρήσεις.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2017

Θα αναζητάτε ενδιαφέρουσες εμπειρίες και περισσότερες γνώσεις με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 5 Ιουλίου, θα τακτοποιήσετε νομικά ή επαγγελματικά θέματα, δεν θα αντιστέκεστε στις ερωτικές προκλήσεις, στα ταξίδια και στις περιπέτειες. Νέες φιλίες θα γεννηθούν από τις 6 με τον Ερμή στον Λέοντα, θα κάνετε εντύπωση με τη σιγουριά και τη γοητεία σας, θα επιμένετε στις απόψεις σας και θα καθοδηγείτε πρόθυμα τους φίλους σας. Στις 9 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο θα έρθουν ξανά στο προσκήνιο διαφωνίες για οικογενειακά θέματα, ίσως νιώθετε παραμελημένοι ή καταπιεσμένοι, ένας συγγενής θα σας αγχώσει για θέματα υγείας ή για ένα περιουσιακό ζήτημα. Θα νιώθετε ισχυροί, κεφάτοι και απελευθερωμένοι στις 23 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα, γύρω σας θα μαζεύονται νέοι και παλιοί φίλοι, θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή και τρόπους να προβάλετε τη δουλειά σας. Θα είστε μυστικοπαθείς, προσεκτικοί και καχύποπτοι από τις 25 με τον Ερμή στην Παρθένο, δεν θα αποκαλύπτετε τα σχέδιά σας αλλά θα επικεντρωθείτε στους στόχους σας, θα κάνετε σωστές επιλογές και θα πετύχετε παραμερίζοντας τις ανασφάλειές σας. Θα προσπαθείτε να σταθεροποιηθείτε στο επαγγελματικό περιβάλλον από τις 31 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο για να ηρεμήσετε, θα βοηθάτε τους συναδέλφους σας και θα τους καλύπτετε αν χρειαστεί.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2017

Μπορεί να νιώθετε καταπιεσμένοι από άτομα με δύναμη στον επαγγελματικό χώρο ή θα αγχώνεστε για την πορεία της καριέρας σας με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 4 Ιουνίου αλλά θα επιμείνετε στις γνωστές τακτικές σας για να επικρατήσετε. Θα βρείτε τρόπους να εξασφαλιστείτε οικονομικά από τις 6 με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέσω μιας επένδυσης, οι κοινές δραστηριότητες με τον σύντροφό σας θα αποφέρουν κέρδη ή θα πάρετε ένα δάνειο. Θα έχετε όρεξη να αποκτήσετε περισσότερες γνώσεις για να απογειώσετε την καριέρα σας με τον Ερμή στους Διδύμους από τις 7, θα επικοινωνείτε με φίλους από μακριά, θα κλείσετε εμπορικές συμφωνίες, θα ταξιδέψετε και θα κάνετε πολλές νέες γνωριμίες. Οι ευκαιρίες για επαγγελματική ανάπτυξη, για κοινωνική άνοδο και για προσωπική ευτυχία θα είναι πολλές με τον Δία σε ορθή πορεία από τις 9, θα είστε αισιόδοξοι, ικανοί, δημιουργικοί και τυχεροί. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 9 Ιουνίου θα είστε δραστήριοι, εξωστρεφείς, θα κάνετε ένα ταξιδάκι και θα γνωρίσετε αρκετά άτομα, μια νέα ερωτική σχέση θα προκύψει αλλά δεν θα αποφύγετε αψυχολόγητες και υπερβολικές αντιδράσεις. Θα δουλεύετε με συνέπεια και μεθοδικότητα από τις 21 με τον Ερμή στον Καρκίνο για να διακριθείτε επαγγελματικά, ίσως κουράζεστε πολύ αλλά θα είναι σημαντικό για εσάς να αναγνωριστούν οι προσπάθειές σας. Από τις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο θα είστε αφοσιωμένοι στα επαγγελματικά σας, η επιθυμία σας για αναγνώριση θα σας δώσει δύναμη, θα κάνετε ουσιαστικές συζητήσεις με συναδέλφους και κάποιοι θα δεχτείτε πρόταση από έναν παλιό εργοδότη.

ΜΑΪΟΣ 2017

Θα είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείτε με τον σύντροφό σας με τον Ερμή σε ορθή πορεία στον Κριό από τις 3 Μαΐου, θα εξακολουθείτε να υπερασπίζεστε με πείσμα απόψεις και επιθυμίες σας και οι εντάσεις θα συνεχιστούν στις προβληματικές σχέσεις. Θα νιώθετε την ανάγκη να διασφαλίσετε τα αποκτήματά σας με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 10 Μαΐου, έκτακτα έξοδα θα φέρουν αναστάτωση ή θα κάνετε σπατάλες που δεν αντέχετε. Τα κληρονομικά, ασφαλιστικά ή φορολογικά θέματα που εκκρεμούν θα τακτοποιηθούν με τον Ερμή στον Ταύρο από τις 16, σωστές συμβουλές από έμπειρα άτομα θα φέρουν κέρδη από μια επένδυση, από αξιοποίηση περιουσίας ή μέσω του συντρόφου σας. Θα επανεξετάσετε τις επιλογές σας με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 25 και θα δρομολογήσετε αλλαγές σε πολλούς τομείς αλλά μη βιαστείτε γιατί ίσως αφήσετε στη μέση κάποια προσπάθεια.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2017

Προσοχή στην υπερκατανάλωση ποτών και φαρμάκων με την Αφροδίτη ανάδρομη στους Ιχθύς από τις 3 μέχρι τις 15, θα είστε αφηρημένοι, υπερευαίσθητοι, δεν θα μπορείτε να σκεφτείτε λογικά και θα αμελείτε τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Κάποια σχέδια για το επαγγελματικό σας μέλλον θα αναβληθούν από τις 6 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, παλιές διαφωνίες με αδέλφια και γείτονες θα γίνονται συχνά αιτίες παρεξηγήσεων. Γραφειοκρατικά μπερδέματα θα μπλοκάρουν τη διευθέτηση οικονομικών ή περιουσιακών θεμάτων από τις 10 μέχρι τις 20 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα σας αγχώσει παλιά οφειλή ή ένα δάνειο που εκκρεμεί αλλά θα προσπαθήσετε να βρείτε λύση. Θα είστε πολύ κοινωνικοί και εξωστρεφείς με την Πανσέληνο στον Λέοντα στις 11 Απριλίου, γύρω σας θα έχετε παλιούς φίλους και νέες γνωριμίες, τα φλερτ θα εξελιχθούν σε ευχάριστες σχέσεις. Με τον Άρη στους Διδύμους από τις 21 θα έχετε περιέργεια να μάθετε όλα όσα συμβαίνουν γύρω σας, θα σχεδιάσετε ένα μακρινό ταξίδι, θα ενημερωθείτε για προγράμματα σπουδών και θα γνωριστείτε με άτομα που θα σας ενώνουν κοινά ενδιαφέροντα. Η σταθερότητα στα οικονομικά θέματα μπορεί να επιτευχθεί με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 26 Απριλίου, οι αποφάσεις σας θα είναι λογικές, θα αυξήσετε τα έσοδά σας και θα μειώσετε τις σπατάλες.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2017

Η Αφροδίτη από τις 4 θα κινείται ανάδρομα απέναντι από το ζώδιό σας, ερωτικές και επαγγελματικές σχέσεις θα έχουν σκαμπανεβάσματα, άλλοι θα χωρίσετε έστω προσωρινά αν δεν μπορείτε να συνεννοηθείτε κι άλλοι θα επανασυνδεθείτε με έναν παλιό έρωτα. Όσοι περιμένετε επιστροφή χρημάτων από εφορία, μια αποζημίωση ή διατροφή θα εισπράξετε το ποσό από τις 10 με τον Άρη στον Ταύρο, θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες, δάνεια και οφειλές. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 12 θα κρίνετε πολύ αυστηρά τον εαυτό σας για λάθη και παραλείψεις του παρελθόντος, το άγχος θα είναι μεγάλο αλλά θα επιστρατεύσετε όλες σας τις δυνάμεις για να ανακάμψετε και να αφήσετε πίσω την μιζέρια. Θα ανυπομονείτε να κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας από τις 13, θα είστε ξεροκέφαλοι, επίμονοι αλλά με τις νέες γνωριμίες θα είστε γοητευτικοί. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε όλες τις σχέσεις και τις συνεργασίες που σας ταλαιπωρούσαν, κάποια άτομα θα φύγουν από τη ζωή σας και νέοι έρωτες θα ξεκινήσουν αυτό το διάστημα.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2017

 Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 3 Φεβρουαρίου θα έρθετε πιο κοντά στον σύντροφό σας, θα μοιραστείτε έντονες στιγμές αλλά συχνά θα έχετε τη διάθεση να φλερτάρετε και να απολαύσετε την αγάπη που σας δείχνουν κάποια άτομα. Με τον Δία ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 6 θα ξανασκεφτείτε κάποιες επιλογές σας, θα υποδεχτείτε έναν παλιό έρωτα ή θα ασχοληθείτε με τα προβλήματα που θα αποκαλυφθούν σε σχέσεις. Από τις 7 με τον Ερμή στον Υδροχόο θα έχετε πολλές κατακτήσεις, διάθεση για περιπέτειες και για δημιουργικές ασχολίες, θα συμμετέχετε σε δραστηριότητες που οξύνουν το πνεύμα σας, η επικοινωνία με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας θα είναι πολύ καλή. Θα θέλετε να μονοπωλήσετε το ενδιαφέρον των φίλων και των γνωστών σας με την έκλειψη στις 11 στον Λέοντα, θα αναζητάτε επιβεβαίωση, θα εμμένετε στις απόψεις σας και δεν θα υποχωρείτε. Από τις 25 με τον Ερμή στους Ιχθύς θα πελαγώνετε όταν καλείστε να διαχειριστείτε πολλές επαγγελματικές εκκρεμότητες, δεν θα ξέρετε τι να αποφασίσετε, θα είστε συνεργάσιμοι και υποστηρικτικοί αλλά δεν θα έχετε αυτοπεποίθηση και σταθερότητα. Θα εξαντλείστε από τις πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις με την έκλειψη στους Ιχθύς στις 26, θα μπερδεύεστε ή θα διστάζετε να αποφασίσετε αλλά θα είστε συνεργάσιμοι, υπομονετικοί και ευσυγκίνητοι.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2017

Θα έχετε πολλές καλές ιδέες για τη βελτίωση της επαγγελματικής σας ζωής από τις 3 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αλλά θα ξεχνιέστε σε ονειροπολήσεις, θα κάνετε μεγάλα διαλείμματα για να χαλαρώσετε και θα δυσκολεύεστε να κινηθείτε δυναμικά. Από τις 4 με τον Ερμή ανάδρομο στον Τοξότη θα έχετε αρκετές παρεξηγήσεις και διαφωνίες, όχι μόνο με συνεργάτες αλλά με γείτονες, αδέλφια και άλλα αγαπημένα πρόσωπα, θα φέρεστε με αγένεια αλλά θα είστε πολύ πιο συνεννοήσιμοι από τις 8 που ο Ερμής θα ορθοδρομήσει. Με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 12 θα προκύψουν προστριβές στην οικογένεια που θα σας αποσυντονίσουν, θα νιώθετε την ανάγκη να απομονωθείτε για να ηρεμήσετε, ίσως σκεφτείτε να μετακομίσετε αλλά τις αποφάσεις θα τις πάρετε αργότερα. Θα κανονίσετε τις λεπτομέρειες μιας μετακόμισης ή αγοραπωλησίας από τις 12 με τον Ερμή στον Αιγόκερο, οι παρεξηγήσεις με συγγενείς θα λυθούν και θα τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα του σπιτιού. Διαφωνίες σε σχέσεις και συνεργασίες θα φέρει η παρουσία του Άρη στον Κριό από τις 28 αν επιμείνετε να συμπεριφέρεστε εγωιστικά, θα είστε δυναμικοί, λαμπεροί, δεν θα δέχεστε αντιρρήσεις αλλά όσοι είστε ερωτευμένοι θα περάσετε υπέροχα με τον σύντροφό σας. Από τις 28 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα είστε πολυπράγμονες, γοητευτικοί, εξωστρεφείς, νέοι έρωτες θα σας ανανεώσουν ή θα περνάτε όμορφα με τον σύντροφό σας και με φίλους.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Από τις 2 Δεκεμβρίου με τον Ερμή στον Αιγόκερο θα επισκευάσετε το σπίτι σας, δεν θα επιτρέπετε να διαταράξουν την ηρεμία σας, θα ασχοληθείτε με περιουσιακά ζητήματα ή θα ενημερωθείτε για το πώς μπορείτε να αξιοποιήσετε ένα ακίνητο. Θα είστε πολύ κεφάτοι και δημιουργικοί από τις 7 με την Αφροδίτη στον Υδροχόο, θα δραστηριοποιηθείτε έντονα, θα ασχοληθείτε με τον σύντροφό σας ή θα ζήσετε ερωτικές περιπέτειες χωρίς δεσμεύσεις. Στις 14 Δεκεμβρίου με την Πανσέληνο στους Διδύμους το μυαλό σας θα ταξιδεύει σε παλιές καλές εποχές, δεν θα μπορείτε να αποφασίσετε για επαγγελματικά και νομικά θέματα, ίσως έχετε δυσκολίες σε σπουδές και καθυστέρηση σε μετακινήσεις. Μεταβιβάσεις ακινήτων και μετακομίσεις θα καθυστερούν από τις 19 με τον Ερμή ανάδρομο στον Αιγόκερο, συζητήσεις για οικογενειακά θέματα θα καταλήγουν συχνά σε διαφωνίες και θα νιώθετε απογοήτευση. Θα δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στη δουλειά σας με τον Άρη στους Ιχθύς από τις 19, η φυσική σας κατάσταση πρέπει να βελτιωθεί για να αντέχετε στα δύσκολα και φροντίστε τις εκκρεμότητες για να μην χαλάσουν κάποιες καλές συνεργασίες. Θα ανακαινίσετε τον χώρο σας με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο στις 29, θα τακτοποιήσετε οικογενειακές υποθέσεις, οι σχέσεις με ένα ηλικιωμένο άτομο θα αποκατασταθούν ή θα οργανώσετε μια μετακόμιση.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2016

 Με τον Άρη στον Υδροχόο από τις 9 Νοεμβρίου μπορεί να ρισκάρετε τη σιγουριά της μόνιμης σχέσης σας για μια πολλά υποσχόμενη γνωριμία, θα είστε μαχητικοί, δημιουργικοί και θα ξεκινήσετε ένα χόμπι ή θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Επαγγελματικά και νομικά θέματα θα ρυθμιστούν από τις 12 με τον Ερμή στον Τοξότη, θα είστε αισιόδοξοι, εξωστρεφείς, θα χαίρεστε την παρέα των δικών σας ατόμων και θα κάνετε νέες γνωριμίες. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 12 θα δώσετε μεγάλη σημασία στην εξισορρόπηση της οικογενειακής σας ζωής, θα λύσετε πρακτικά προβλήματα, θα έρθετε πιο κοντά με τους ανθρώπους που αγαπάτε και θα ανακαινίσετε ή θα ομορφύνετε τον χώρο σας. Συνεπείς στο καθήκον σας θα ρυθμίσετε όπως μπορείτε τις οικονομικές εκκρεμότητες που σας αγχώνουν με την Πανσέληνο στον Ταύρο στις 14 Νοεμβρίου και θα φροντίσετε αυτούς που αγαπάτε. Θα είστε χαρούμενοι, ομιλητικοί και γεμάτοι ενέργεια με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 29 Νοεμβρίου, θα μετακινείστε διαρκώς για δουλειές ή για να διασκεδάσετε, θα γνωρίσετε άτομα με πολλά ενδιαφέροντα και δεν θα χάσετε ευκαιρία να προβάλετε τα ταλέντα σας.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2016

Θα προβάλετε πιο εύκολα τα θετικά σας χαρακτηριστικά με τη Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας την 1η Οκτωβρίου, θα είστε ανανεωμένοι, γοητευτικοί, θα επικοινωνείτε ουσιαστικά με τον σύντροφο και με τους συνεργάτες σας αν και θα είστε λίγο ανασφαλείς. Θα εκφράζεστε με ειλικρίνεια από τις 7 με τον Ερμή στο ζώδιό σας, θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σημαντικά θέματα και σχέσεις, θα μετακινείστε αρκετά και θα προγραμματίσετε ευχάριστες αλλαγές. Με την Πανσέληνο απέναντι από το ζώδιό σας στις 16 Οκτωβρίου θα ξεκαθαρίσετε σχέσεις που λιμνάζουν, θα τσακωθείτε με τον σύντροφό σας αν σας εκνευρίζει ή δεν σας καλύπτει, συναρπαστικοί έρωτες θα προκύψουν αλλά το μέλλον τους είναι αβέβαιο. Παλιοί και νέοι φίλοι θα βρίσκονται κοντά σας από τις 18 με την Αφροδίτη στον Τοξότη, θα είστε ανέμελοι, επικοινωνιακοί, γενναιόδωροι, θα φλερτάρετε, θα κάνετε ταξιδάκια και θα περνάτε καλά. Από τις 24 με τον Ερμή στον Σκορπιό θα σας απασχολεί η αύξηση των εισοδημάτων σας για να ανταπεξέρχεστε στις υποχρεώσεις σας, θα προσπαθήσετε σκληρά να τα καταφέρετε όχι μόνο για να ζείτε πιο άνετα αλλά και για να νιώσετε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση. Μια καλή συνεργασία ή μια νέα πρόταση για δουλειά θα αποφέρει χρήματα με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 30 Οκτωβρίου αλλά θα πρέπει να δουλέψετε μεθοδικά και να έχετε υπομονή.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2016

Την 1η Σεπτεμβρίου με την έκλειψη στην Παρθένο θα αισθάνεστε απογοητευμένοι από τα εμπόδια που συναντάτε, θα αντιμετωπίζετε επαγγελματικά διλήμματα, δεν θα έχετε δύναμη να παλέψετε και πρέπει να ηρεμήσετε για να οργανώσετε τη ζωή σας. Θα αλλάξετε πολλά στη ζωή σας από τις 9 με τον Δία στο ζώδιό σας, σχέσεις που σας ταλαιπωρούσαν θα τελειώσουν, όμορφες σχέσεις θα ξεκινήσουν, θα προκύψουν γάμοι και νέες συνεργασίες. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 16 θα αυξήσει τον εκνευρισμό και την ανασφάλεια για την πορεία των επαγγελματικών σας, θα παραμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις λόγω κούρασης, θα είστε εύθικτοι και θα λογοφέρετε με συνεργάτες επειδή νομίζετε πως σας αγνοούν. Θα αφήσετε πίσω ενοχές για παλιές λανθασμένες επιλογές, θα ξεπεράσετε τη θλίψη σας από τις 22 με τον Ερμή ορθόδρομο στην Παρθένο και θα οργανώσετε τη σκέψη σας για να προχωρήσετε. Θα κερδίσετε χρήματα αξιοποιώντας την περιουσία σας με την Αφροδίτη στον Σκορπιό από τις 23, θα βρείτε έξυπνες λύσεις για να αυξήσετε τα έσοδά σας και θα ξοδεύετε αρκετά για να προσφέρετε στον εαυτό σας πολυτέλειες που θα σας δώσουν χαρά. Θα αλλάξετε γνώμη για το πώς θέλετε να είναι η ζωή σας από τις 26 με τον Πλούτωνα σε ορθή πορεία, μπορεί να γυρίσετε στην ιδιαίτερη πατρίδα σας, θα συγκατοικήσετε ή θα δουλεύετε από το σπίτι. Με τον Άρη στον Αιγόκερο από τις 27 θα επισκευάσετε ή θα ανακαινίσετε το σπίτι σας, δεν θα αποφύγετε κάποιες δαπάνες για οικογενειακούς λόγους, θα τακτοποιήσετε περιουσιακά ζητήματα και ίσως επισκεφτείτε ηλικιωμένους συγγενείς που ζουν μακριά.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2016

Θα πάρετε ευχάριστες ειδήσεις για ένα επαγγελματικό ζήτημα  στις 4 Ιουλίου με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα επιδιώκετε να εισπράξετε κολακευτικά σχόλια για να νιώσετε ασφαλείς, θα βελτιωθούν οι σχέσεις με συναδέλφους και θα φύγει το άγχος σας. Θα κάνετε καλή εντύπωση στις παρέες με τον αυθορμητισμό και τη θετική σας ενέργεια από τις 12 με την Αφροδίτη στον Λέοντα και ίσως αξιοποιήσετε αξιόλογες γνωριμίες για να προβληθείτε. Με τον Ερμή στον Λέοντα από τις 14 Ιουλίου θα σας απασχολεί η κοινωνική άνοδος και όσα θέλετε να πετύχετε για να διακριθείτε, θα είστε γενναιόδωροι με τους φίλους και άνετοι με τις νέες γνωριμίες, ίσως όμως φερθείτε αυταρχικά θέλοντας να επιβληθείτε. Οικογενειακές υποχρεώσεις θα σας κουράσουν με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο στις 20 ή θα ασχοληθείτε με πρακτικά θέματα του σπιτιού, θα νοσταλγείτε το παρελθόν και άτομα που έχουν φύγει. Θα οργανώσετε την επαγγελματική σας πορεία και θα βελτιώσετε τις συνθήκες διαβίωσης με τον Ερμή στην Παρθένο από τις 30, αλλά θα είστε εσωστρεφείς, καχύποπτοι, θα κρατάτε μυστικά τα σχέδιά σας ή θα τα συζητάτε με ελάχιστα έμπιστα άτομα. Θα θέλετε να κάνετε πολλές αλλαγές σε σχέσεις και συνεργασίες από τις 30 με τον Ουρανό ανάδρομο απέναντι από το ζώδιό σας, θα βιάζεστε να ξεφορτωθείτε ό,τι σας ενοχλεί και θα φέρεστε επιπόλαια.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2016

Νέοι δρόμοι ανοίγονται στην επαγγελματική αλλά και στην προσωπική σας ζωή στις 5 Ιουνίου με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους, θα έχετε επιτυχία σε νομικές υποθέσεις και σε σπουδές, αρκεί να κάνετε ρεαλιστικά σχέδια και να μην είστε ανυπόμονοι. Θα υλοποιήσετε τα σχέδιά σας από τις 13 με τον Ερμή στους Διδύμους, θα αποκτήσετε γνώσεις για θέματα που σας ενδιαφέρουν, υποθέσεις που σχετίζονται με το εξωτερικό θα έχουν θετική έκβαση. Με την Αφροδίτη στον Καρκίνο από τις 17 Ιουνίου θα έχετε ανάγκη την αποδοχή ανωτέρων και συναδέλφων για να νιώθετε σημαντικοί, θα επιδιώκετε την κοινωνική καταξίωση για να απολαμβάνετε κάποια προνόμια και να απαλλαγείτε από την ανασφάλεια. Κυνηγώντας τα όνειρά σας στις 20 με την Πανσέληνο στον Τοξότη μπορεί να πάρετε επιπόλαιες αποφάσεις ή θα δημιουργείτε εντάσεις γιατί θα σας λείπει ο ρεαλισμός και θα είστε ισχυρογνώμονες. Με τον Ερμή στον Καρκίνο από τις 30 θα διεκδικήσετε μια καλύτερη θέση στον εργασιακό χώρο ή θα ψάξετε για μια νέα απασχόληση, όμως θα είστε αρκετά καχύποπτοι, αγχώδεις και μπορεί να δημιουργηθούν κάποιες εντάσεις με συναδέλφους. Με τον Άρη στον Σκορπιό ορθόδρομο από τις 30 θα έχετε πολλές ιδέες για τη σταθεροποίηση των εσόδων σας και για την έναρξη νέων δραστηριοτήτων, με στόχο την απόκτηση αγαθών για να είστε ασφαλείς.

ΜΑΪΟΣ 2016

 Στις 6 Μαΐου με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο θα τακτοποιήσετε περιουσιακά θέματα, θα δρομολογήσετε μια επένδυση, θα βάλετε σε τάξη οικονομικά που σχετίζονται με τρίτους και θα απαλλαγείτε από άτομα και καταστάσεις που σας δημιουργούν ανασφάλειες. Από τις 10 με τον Δία σε ορθή πορεία θα ελέγχετε το άγχος και την κυκλοθυμία, θα ξεπεράσετε τις επιπτώσεις μιας απώλειας και θα οργανωθείτε για να βελτιώσετε τον τρόπο ζωής σας. Με την Πανσέληνο στον Τοξότη στις 21 Μαΐου θα είστε κυκλοθυμικοί, με έντονη φαντασία και ωραίες ιδέες, θα αναλύετε με πάθος τις απόψεις σας, θα αναζητάτε νέες εμπειρίες και κάποιες φορές οι αντιδράσεις σας θα είναι υπερβολικές. Θα βάλετε σε τάξη τα οικονομικά σας από τις 22 με τον Ερμή σε ορθή πορεία, θα τακτοποιήσετε εκκρεμείς λογαριασμούς, περιουσιακά και φορολογικά ζητήματα και θα ενημερωθείτε για νέες πηγές εισοδήματος. Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 24 θα είστε δραστήριοι, αισιόδοξοι, θα κάνετε σχέδια για ένα μακρινό ταξίδι, ίσως φλερτάρετε με άτομο από το εξωτερικό, επαγγελματικά και νομικά ζητήματα θα έχουν θετική έκβαση, όπως και οι σπουδές. Με τον ανάδρομο Άρη στον Σκορπιό από τις 27 θα προκύπτουν απρόβλεπτα έξοδα, θα καθυστερούν χρήματα που περιμένετε, θα δυσκολεύεστε να διεκδικήσετε ό,τι σας αναλογεί και θα είστε ανασφαλείς.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2016

 Με την Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σας από τις 5 Απριλίου θα υποδεχτείτε έναν νέο έρωτα ή θα απογειωθεί η σχέση με τον  σύντροφό σας. Όσοι όμως έχετε προβλήματα σε σχέσεις ή συνεργασίες θα θελήσετε να βρείτε αντικαταστάτες. Θα εξετάσετε προσεκτικά τις εναλλακτικές για να διασφαλίσετε τα εισοδήματά σας από τις 6 με τον Ερμή στον Ταύρο, επίσης θα βρείτε νέες πηγές εσόδων και θα τακτοποιήσετε διάφορα οικονομικά ζητήματα. Με τη Νέα Σελήνη απέναντι από το ζώδιό σας στις 7 θα ανυπομονείτε να τελειώσετε όσες σχέσεις δεν πάνε καλά, θα ζήσετε ξαφνικούς έρωτες, θα ανανεωθείτε και θα υιοθετήσετε έναν καλύτερο τρόπο ζωής πραγματοποιώντας κάποιες επιθυμίες σας. Από τις 17 με τον Άρη ανάδρομο στον Τοξότη εντάσεις με αδέλφια ή γείτονες θα σας κάνουν να βγείτε από τα ρούχα σας, οι μετακινήσεις θα γίνονται μετ’ εμποδίων και συχνά θα φέρεστε προκλητικά. Η ανάγκη σας για ένα ασφαλές περιβάλλον θα σας ωθήσει σε ξεκαθαρίσματα οικογενειακών υποθέσεων από τις 18 με τον Πλούτωνα ανάδρομο στον Αιγόκερο, θα νοσταλγείτε συχνά το παρελθόν και θα φροντίσετε εκκρεμότητες που αφορούν την ακίνητη περιουσία σας. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 22 Απριλίου περιορίστε τις σπατάλες γιατί θα προκύψουν έξοδα που δεν έχετε υπολογίσει, παλιές οφειλές και υποχρεώσεις που πρέπει να καλύψετε. Θα είστε ευάλωτοι και ανασφαλείς από τις 28 με τον Ερμή ανάδρομο στον Ταύρο, θα έχετε αγωνία για υλικά αποκτήματα και για την πορεία της ερωτικής σας ζωής, θα καθυστερούν οικονομικά και περιουσιακά ζητήματα ή θα αναβληθούν συμφωνίες. Με την Αφροδίτη στον Ταύρο από τις 30 θα μπορείτε να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες χωρίς δυσκολία, θα αξιοποιήσετε μια ευκαιρία για να κερδίσετε χρήματα ή θα αξιοποιήσετε την περιουσία σας.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2016

Θα είστε προστατευτικοί με τους αδύναμους από τις 5 Μαρτίου με τον Ερμή στους Ιχθύς, η καθημερινότητα μπορεί να μη σας καλύπτει αλλά δεν θα είναι εύκολο να αρχίσετε μια δουλειά γιατί θα είστε ανοργάνωτοι, απαισιόδοξοι ή αναποφάσιστοι. Θα μάχεστε για το δίκιο σας από τις 6 με τον Άρη στον Τοξότη, θα επιμένετε να διαφωτίσετε τους άλλους ή να τους πείσετε για κάτι, θα κάνετε αρκετές μετακινήσεις και θα δρομολογήσετε αλλαγές. Με την έκλειψη Ηλίου στους Ιχθύς στις 9 Μαρτίου οι γρήγοροι ρυθμοί της καθημερινότητας θα σας εξαντλούν, θα νομίζετε πως δεν εκτιμούν την προσφορά σας, συμφωνίες θα αργούν να κλειστούν, θα αγχώνεστε και πρέπει να φροντίσετε τη σωματική και ψυχική σας υγεία. Η δουλειά θα απασχολεί αρκετό από τον χρόνο σας από τις 12 με την Αφροδίτη στους Ιχθύς αλλά θα είστε ευδιάθετοι, καλοπροαίρετοι, θα τακτοποιείτε εύκολα τις εκκρεμότητες και θα συνεννοείστε πολύ καλά με τους συνεργάτες σας. Θα κάνετε ξεκαθαρίσματα σε σχέσεις και συνεργασίες από τις 22 με τον Ερμή απέναντι από το ζώδιό σας, κοινοί στόχοι θα σας φέρουν πιο κοντά με τον σύντροφό σας ή μπορεί να μπει στη ζωή σας ένα καινούριο άτομο. Στις 23 Μαρτίου με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας θα είναι δύσκολο να αγνοήσετε τις κακές πλευρές της σχέσης ή του γάμου σας, όμως ο φόβος της μοναξιάς θα είναι έντονος θα νιώθετε μπερδεμένοι, πιεσμένοι και ανέτοιμοι να αποφασίσετε. Ταξίδια και εμπορικές συμφωνίες θα γίνονται μετ’ εμποδίων από τις 25 με τον Κρόνο ανάδρομο στον Τοξότη, δεν θα σας καταλαβαίνουν τα αδέλφια ή συγγενείς και θα υπάρχουν προβλήματα σε σπουδές.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2016

Φλερτ, νέους έρωτες, ρομαντικές στιγμές με τον σύντροφό σας και έντονη κοινωνική ζωή θα φέρει η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 8 Φεβρουαρίου. Θα συμμετέχετε σε ομάδες με δημιουργικές δραστηριότητες και θα αναλάβετε αρκετές πρωτοβουλίες. Με τον Ερμή στον Υδροχόο από τις 18 Φεβρουαρίου θα είναι πιο εύκολο να προβάλετε τις απόψεις σας, θα είστε το επίκεντρο του ενδιαφέροντος με το χιούμορ και τις έξυπνες ατάκες σας, παλιοί και νέοι φίλοι θα σας υποστηρίζουν σε ό,τι κάνετε, θα φλερτάρετε και θα διασκεδάζετε. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 17 Φεβρουαρίου θα έχετε πιο ουσιαστικές επαφές με τον σύντροφο και με τα παιδιά σας, θα είστε ειλικρινείς, άμεσοι και έτοιμοι να συμμετέχετε σε κάθε προσπάθεια για το κοινό καλό. Θα υπάρξουν ευκαιρίες για ερωτικές περιπέτειες. Στις 22 με την Πανσέληνο στην Παρθένο θα απομονωθείτε ή θα επιτρέψετε σε ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεστε να βρεθούν κοντά σας. Θα είστε εκνευρισμένοι από την τροπή που έχει πάρει η ζωή σας και θα ψάξετε τρόπους να απαλλαγείτε από περιττές ευθύνες.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2016

 Θα εντείνετε τις προσπάθειές σας να αυξήσετε τα έσοδά σας από τις 3 Ιανουαρίου με τον Άρη στον Σκορπιό, θα επιδιώξετε να διακριθείτε και να αποκτήσετε αρκετά αγαθά κυρίως για να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανασφάλειες. Με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 5 μέχρι τις 7 του μήνα θα εμφανιστεί ένας παλιός έρωτας ή θα έχετε προβλήματα με τον σύντροφο ή με τα παιδιά σας και από τις 8 που θα μπει στον Αιγόκερο μέχρι τις 25 θα ασχοληθείτε με επισκευές στο σπίτι, με μια μετακόμιση που καθυστερεί ή με τις ανησυχίες ενός δικού σας ατόμου για οικονομικά ζητήματα. Στις 10 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα βρείτε τρόπους να λύσετε πρακτικά θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, θα κάνετε ανακαίνιση, θα αποφασίσετε να μετακομίσετε ή να συγκατοικήσετε. Με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο από τις 23 Ιανουαρίου θα αυξηθούν οι οικογενειακές σας υποχρεώσεις, θα αποφασίσετε να συγκατοικήσετε με τον σύντροφό σας ή θα ανακαινίσετε τον χώρο σας και θα αφιερώσετε αρκετό χρόνο και χρήμα. Θα επιδιώξετε να κάνετε νέες γνωριμίες στις 24 με την Πανσέληνο στον Λέοντα για να προβληθείτε κοινωνικά και για να μπορέσετε να πραγματοποιήσετε φιλόδοξους στόχους που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε. Από τις 25 που ορθοδρομεί ο Ερμής στον Αιγόκερο θα είναι πιο εύκολο να συνεννοηθείτε με μέλη της οικογένειάς σας, θα λύσετε πρακτικά προβλήματα, θα κάνετε επισκευές και θα σκεφτείτε να ανακαινίσετε τον χώρο σας ή να μετακομίσετε.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Το εισόδημά σας θα αυξηθεί από τις 5 Δεκεμβρίου με την Αφροδίτη στον Σκορπιό γιατί θα βρείτε μια απασχόληση ή γιατί θα επεκτείνετε τη δουλειά σας. Επειδή έχετε στόχο να αγοράσετε πράγματα που σας αρέσουν θα περιορίσετε τα άσκοπα έξοδα. Με τον Ερμή στον Αιγόκερο από τις 10 θα τακτοποιήσετε πρακτικά θέματα του σπιτιού, θα ρυθμίσετε υποχρεώσεις και οικογενειακά προβλήματα, θα οργανώσετε μετακόμιση ή συγκατοίκηση. Με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 11 Δεκεμβρίου θα κάνετε ένα εκπαιδευτικό ταξίδι ή θα συζητήσετε για επαγγελματικά και νομικά ζητήματα. Θα είστε ευχάριστοι, εξωστρεφείς και αποφασισμένοι να ξεπεράσετε τα εμπόδια και να βελτιώσετε τη ζωή σας. Στις 25 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο η αγωνία για επαγγελματικά θέματα δεν θα σας επιτρέψει να χαρείτε ξένοιαστα τις γιορτινές μέρες, όμως θα μοιραστείτε το άγχος με δικά σας άτομα. Με την Αφροδίτη στον Τοξότη από τις 30 Δεκεμβρίου θα σας αρέσει να πηγαίνετε εκδρομές και να επισκέπτεστε φίλους και συγγενείς. Θα είστε ευχάριστοι, γενναιόδωροι, εξωστρεφείς και θα γοητεύετε τους ανθρώπους γύρω σας με τον αυθορμητισμό και το κέφι σας.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν αρκετά από τις 2 Νοεμβρίου με τον Ερμή στον Σκορπιό. Θα διαπιστώσετε σπατάλες ή κακοδιαχείριση αλλά δεν θα είναι εύκολο να συμμαζευτείτε. Μπορεί να εισπράξετε χρήματα από πνευματικές εργασίες ή από κρυφή πηγή. Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας από τις 8 θα είστε χαριτωμένοι, γοητευτικοί και πολύ κοινωνικοί. Θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, θα έχετε κατακτήσεις και στις σχέσεις σας θα κυριαρχεί ο ρομαντισμός. Είναι σημαντικό να σας αποδέχονται και να σας καμαρώνουν. Με τη Νέα Σελήνη στον Σκορπιό στις 11 θα καταφέρετε να αυξήσετε τα έσοδά σας, θα βρείτε μια δουλειά μέσω ατόμων που σας εκτιμούν ή θα εισπράξετε χρήματα που σας όφειλαν. Αν επιμείνετε θα βρείτε χρηματοδότες για ένα φιλόδοξο σχέδιο. Θα δρομολογήσετε αλλαγές στην προσωπική και στην επαγγελματική σας ζωή από τις 12 με τον Άρη στο ζώδιό σας. Μην κάνετε βιαστικές κινήσεις, να ολοκληρώνετε τις προσπάθειές σας και να μην αγχώνεστε. Με τον Ερμή στον Τοξότη από τις 20 θα έχετε πολλά πράγματα να κάνετε και θα έχετε θετικές εξελίξεις στις υποθέσεις που σας ενδιαφέρουν. Θα κάνετε επικερδή ταξίδια και γνωριμίες που θα αποδειχτούν χρήσιμες και ενδιαφέρουσες. Θα είστε φλύαροι και αναποφάσιστοι στις 26 με την Πανσέληνο στους Διδύμους. Δεν θα συγκεντρώνεστε στα καθήκοντά σας και θα ονειρεύεστε τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε ή θα φύγετε ξαφνικά για ένα ταξιδάκι.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2015

Με την Αφροδίτη στην Παρθένο από τις 8 Οκτωβρίου θα περάσετε αρκετό χρόνο με την οικογένειά σας, θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες, θα φροντίσετε τις ανάγκες του σπιτιού και θα τακτοποιήσετε τον χώρο σας. Αρκετοί θα συζητήσετε το ενδεχόμενο συγκατοίκησης. Με τον Ερμή σε ορθή πορεία από τις 9 θα πάρετε πρωτοβουλίες να γεφυρώσετε το χάσμα σε σχέση ή συνεργασία. Θα είστε ευγενικοί, αξιαγάπητοι και θα έλκετε άτομα με γούστο και χαρίσματα. Θα σχεδιάσετε το μέλλον με τον σύντροφό σας ή θα ξεκινήσετε μια σχέση. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σας στις 13 Οκτωβρίου μπορεί να γίνει η αφετηρία για πετυχημένες και επικερδείς προσπάθειες τόσο στην επαγγελματική όσο και στην προσωπική σας ζωή. Η διπλωματία και η καλή διάθεση θα βοηθήσουν να λύσετε τις δυσκολίες που θα φανούν. Αν και δουλεύετε σκληρά το τελευταίο διάστημα έχετε μεγάλη ανασφάλεια για το μέλλον. Η Πανσέληνος στον Ταύρο στις 27 Οκτωβρίου θα σας βοηθήσει να κάνετε συντονισμένες ενέργειες για να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2015

Θα διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα έχετε έντονη κοινωνική δράση από τις 6 Σεπτεμβρίου που ορθοδρομεί η Αφροδίτη. Αν είχατε παρεξηγηθεί με κάποιον φίλο τώρα θα συμφιλιωθείτε. Θα έχετε ευκαιρίες να προωθήσετε τα σχέδιά σας. Στις 13 με την έκλειψη στην Παρθένο θα είστε κακόκεφοι και επιφυλακτικοί. Μπορεί να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι σας για να συνέλθετε από κάτι που σας πλήγωσε ή για να ξεκουραστείτε. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σας από τις 17 θα είστε αναποφάσιστοι ή πολύ επίμονοι και θα σας αγχώνουν οι καταστάσεις που εκκρεμούν. Αντί να χάνετε χρόνο σε αρνητικές σκέψεις αναλογιστείτε τι πραγματικά επιθυμείτε και τι δεν χρειάζεστε πια. Με τον Κρόνο στον Τοξότη από τις 18 θα επικοινωνείτε πιο ουσιαστικά με τους γύρω σας, θα αποφεύγετε τη σπατάλη χρόνου και ενέργειας και θα αγωνίζεστε για να υλοποιήσετε φιλόδοξα σχέδια. Με τον Άρη στην Παρθένο από τις 25  θα κάνετε αυτοκριτική, αλλά θα είστε αυστηροί και με άτομα που βρίσκονται γύρω σας. Ίσως πρέπει να ξεπεράσετε μια σχέση που δεν είχε καλό τέλος ή θα σας ταλαιπωρήσει ένας παράνομος δεσμός. Με την έκλειψη στον Κριό στις 28 θα επαναστατήσετε ενάντια σε έναν καταπιεστικό και γκρινιάρη σύντροφο γιατί θα είστε αποφασισμένοι να ζήσετε καλύτερα. Αρκετοί θα απολαύσετε μια ερωτική περιπέτεια.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2015

 Η παρουσία του Ερμή στην Παρθένο από τις 7 Αυγούστου θα σας κάνει καχύποπτους και επιφυλακτικούς. Δεν θα μιλάτε ανοιχτά για τα σχέδια και τις επιθυμίες σας και αρκετοί θα περνάτε χρόνο απομονωμένοι ή με ελάχιστα άτομα που εμπιστεύεστε. Θα έχετε στήριξη ισχυρών ατόμων από τις 9 με τον Άρη στον Λέοντα, θα προβληθείτε και θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες. Ίσως φερθείτε εγωιστικά και απερίσκεπτα σε ένα φιλικό άτομο. Με τον Δία στην Παρθένο από τις 11 θα είστε λίγο απόμακροι, δεν θα σπαταλάτε ενέργεια σε ασήμαντα πράγματα και θα καταφέρετε να συγκροτηθείτε και να νικήσετε τις αρνητικές σκέψεις. Θα οργανώσετε την προσωπική και την επαγγελματική σας ζωή. Με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα στις 14 Αυγούστου θα βρεθείτε σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο, θα συναντήσετε φίλους και θα ξεχωρίσετε με τη γοητεία και την άνεσή σας. Η παρουσία του Ερμή στο ζώδιό σας από τις 27 θα ενισχύσει το επικοινωνιακό σας ταλέντο, παράλληλα όμως θα σας αναγκάσει να κινείστε σε πιο γρήγορους ρυθμούς για να πετύχετε τους στόχους σας σε επαγγελματικά και αισθηματικά θέματα. Θα νιώθετε ανικανοποίητοι ή αδικημένοι στον εργασιακό χώρο με την Πανσέληνο στους Ιχθύς στις 29. Σκεφτείτε μήπως έχετε κουραστεί υπερβολικά το τελευταίο διάστημα και έχετε παραμελήσει τον εαυτό σας.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2015

 Θα οργανώσετε τα έξοδα και τις γενικές ανάγκες του σπιτιού στις 2 Ιουλίου με την Πανσέληνο στον Αιγόκερο. Όσοι έχετε προβλήματα με κάποιο μέλος της οικογένειας θα βάλετε όρους για να πάψει να σας αναστατώνει και να σας ταλαιπωρεί. Θα δουλέψετε σκληρά από τις 8 με τον Ερμή στον Καρκίνο για να πετύχετε τους επαγγελματικούς σας στόχους. Θα είστε επιφυλακτικοί και μαζεμένοι αλλά θα αξιοποιήσετε όλες τις ευκαιρίες. Με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 16 θα αφοσιωθείτε στις επαγγελματικές υποχρεώσεις για να δείξετε τις δυνατότητές σας και να αποσπάσετε θετικά σχόλια. Έχετε ανάγκη την αποδοχή των συναδέλφων σας για να νιώσετε σιγουριά. Θα ηρεμήσετε και θα δείτε τις καταστάσεις στις πραγματικές τους διαστάσεις από τις 19 Ιουλίου με την Αφροδίτη στην Παρθένο. Δεν θα επιτρέπετε να επεμβαίνουν στη ζωή σας και θα φροντίσετε την υγεία σας. Από τις 23 με τον Ερμή στον Λέοντα θα έχετε κοντά σας νέους και ευχάριστους ανθρώπους, θα αναπτύσσετε με ζήλο και επιμονή τις ιδέες σας, θα κάνετε νέες γνωριμίες και χωρίς δυσκολία θα εντυπωσιάζετε τους άλλους με τα ταλέντα σας. Με την Αφροδίτη ανάδρομη στην Παρθένο από τις 25 θα αμφιβάλετε για πρόσφατες επιλογές σας. Θα ταλαιπωρηθείτε από μια παράνομη σχέση που υπάρχει φόβος να αποκαλυφθεί. Στις 31 που η Αφροδίτη θα περάσει στον Λέοντα θα υπάρχουν εντάσεις με άτομα από το κοινωνικό σας περιβάλλον. Με τον Ουρανό ανάδρομο στον Κριό από τις 26 Ιουλίου θα υπάρχουν σημαντικές αλλαγές στην προσωπική ή στην επαγγελματική σας ζωή. Σχέσεις που έχουν φθαρεί μέσα στο επόμενο εξάμηνο θα καταλήξουν σε οριστικό χωρισμό. Θα είστε γοητευτικοί, δραστήριοι και έτοιμοι για διασκέδαση και για ερωτικές περιπέτειες στις 31 με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Θα περάσετε καλά με χαρούμενη παρέα χωρίς να αγχώνεστε για το αύριο.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2015

 Θα αξιοποιήσετε τις επικοινωνιακές σας ικανότητες για να κάνετε δημόσιες σχέσεις και να προωθήσετε τις φιλόδοξες ιδέες σας στις 2 Ιουνίου με την Πανσέληνο στον Τοξότη. Θα είστε ακούραστοι και δημιουργικοί, προσέξτε όμως να μην πιέσετε τους συνομιλητές σας. Με την Αφροδίτη στον Λέοντα από τις 5 θα είστε η ψυχή της παρέας. Γοητευτικοί και δραστήριοι, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες, θα διακριθείτε και θα αποκτήσετε νέους φίλους. Κάποια επαγγελματική ή νομική υπόθεση που σας ταλαιπωρούσε θα ρυθμιστεί μετά τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής. Θα τακτοποιήσετε εκκρεμότητες με το εξωτερικό ή με σπουδές, θα προγραμματίσετε ένα μακρινό ταξίδι ή θα γνωρίσετε άτομο από το εξωτερικό. Με τον Ποσειδώνα ανάδρομο στους Ιχθύς από τις 13 θα δυσκολεύεστε να συγκεντρωθείτε στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Μπορεί να αμελήσετε σημαντικά θέματα ή να κάνετε λάθη. Προσπαθήστε να οργανωθείτε σωστά για να μην έχετε απώλειες. Με τον ανάδρομο Κρόνο να κινείται στον Σκορπιό από τις 15 Ιουνίου θα σας στοιχίσει ακριβά κάθε απρόσεκτη κίνηση στον οικονομικό τομέα. Αποφύγετε τις σπατάλες, φροντίστε να καλύπτετε όλες τις εκκρεμότητές σας και μην κάνετε επιπόλαια ανοίγματα. Θα είστε αισιόδοξοι και δραστήριοι στις 16 με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους. Μια νομική ή επαγγελματική υπόθεση θα λυθεί ή θα ρυθμίσετε θέματα σπουδών. Θα επικοινωνήσετε με άτομα που ζουν στο εξωτερικό. Με τον Άρη στον Καρκίνο από τις 24 θα αγωνιστείτε σκληρά για να πραγματοποιήσετε τα φιλόδοξα επαγγελματικά σας σχέδια. Θα δημιουργηθούν εντάσεις με ανωτέρους αν δεν σταματήσετε να προκαλείτε με την περίεργη συμπεριφορά σας.

ΜΑΪΟΣ 2015

 Η παρουσία του Ερμή στους Διδύμους όλο τον μήνα θα σας βοηθήσει να κάνετε σχέδια για το μέλλον και να τα υλοποιήσετε αξιοποιώντας τις γνώσεις και την έμπνευσή σας. Ευνοούνται δραστηριότητες που σχετίζονται με το εξωτερικό και οι σπουδές. Με την Πανσέληνο στον Σκορπιό στις 4 προσέξτε πώς θα διαχειριστείτε τα χρήματά σας για να αποφύγετε σπατάλες και λάθη. Μπορεί να παρουσιαστεί ένα παλιό χρέος ή θα πρέπει να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες και πρέπει να παραμείνετε ψύχραιμοι. Θα αντιμετωπίζετε με μεγαλύτερη ευαισθησία τα επαγγελματικά θέματα από τις 8 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο. Θα προστατεύετε τα πιο αδύναμα άτομα, θα έχετε την εύνοια ανωτέρων και συναδέλφων, όμως θα απογοητεύεστε εύκολα και πρέπει να είστε πιο δυναμικοί. Από τις 12 Μαΐου με τον Άρη στους Διδύμους θα δραστηριοποιηθείτε σε θέματα σπουδών, θα ρυθμίσετε όλες τις επαγγελματικές και νομικές εκκρεμότητες και αρκετοί θα κανονίσετε ένα ταξίδι. Οι ιδέες σας θα είναι έξυπνες και φιλόδοξες αλλά δεν πρέπει να ονειροβατείτε. Με τη Νέα Σελήνη στον Ταύρο στις 18 θα αξιοποιήσετε μια ευκαιρία να τακτοποιήσετε κληρονομικά θέματα, να ρυθμίσετε οικονομικές εκκρεμότητες ή να συζητήσετε για μια συμφέρουσα επένδυση. Με τον Ερμή ανάδρομο στους Διδύμους από τις 20 θα αντιμετωπίσετε καθυστερήσεις και μπερδέματα σε νομικές και επαγγελματικές υποθέσεις. Οι επαφές με άτομα από μακριά θα είναι δύσκολες, ταξίδια θα αναβάλλονται και θα αναθεωρήσετε κάποιους στόχους σας.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Θα προσπαθήσετε να ρυθμίσετε φορολογικά, ασφαλιστικά και περιουσιακά θέματα με τη βοήθεια του Άρη που θα βρίσκεται όλο τον Απρίλιο στον Ταύρο. Θα πάρετε δάνειο ή θα τακτοποιήσετε τις οφειλές σας, αποφύγετε όμως να δανείσετε χρήματα γιατί μάλλον δεν θα τα πάρετε πίσω. Με την έκλειψη Σελήνης στο ζώδιό σας στις 4 θα είστε ανήσυχοι και θα προκαλέσετε την οργή του συντρόφου σας με την ανασφάλεια και τα παράπονά σας. Μην αποφασίσετε για το μέλλον της σχέσης σας όσο είστε ταραγμένοι και υπερευαίσθητοι. Από τις 8 που ορθοδρομεί ο Δίας θα έχετε πιο έντονη κοινωνική ζωή. Νέοι φίλοι θα μπουν στη ζωή σας και θα στηρίξουν τις προσπάθειές σας. Μπορεί να νιώσετε ερωτικό ενδιαφέρον για ένα άτομο από την παρέα που θα ενδώσει στην πολιορκία σας. Θα αναθεωρήσετε τα πλάνα σας από τις 11 Απριλίου με την Αφροδίτη στους Διδύμους, θα κάνετε νέα ξεκινήματα και θα ρυθμίσετε θέματα σπουδών. Θα ταξιδέψετε και ίσως ερωτευτείτε άτομο που ζει μακριά. Με τον Πλούτωνα ανάδρομο από τις 17 θα σκέφτεστε συχνά παλιές τραυματικές εμπειρίες και οικογενειακές δυσκολίες που σας ταλαιπώρησαν. Θα προσπαθήσετε να βελτιώσετε τη σχέση με αγαπημένα άτομα που σας είναι απαραίτητα. Αρκετοί θα αποκτήσετε συγκάτοικο. Ένας νέος έρωτας θα σας ξεσηκώσει στις 18 με τη Νέα Σελήνη στον Κριό ή θα αποφασίσετε να απομακρύνετε από τη ζωή σας ένα άτομο που σας κουράζει ή σας καταπιέζει. Θα είστε απόλυτοι, εριστικοί, ανυπόμονοι και γεμάτοι δυναμισμό.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2015

Η παρουσία του Άρη στον Κριό όλο τον Μάρτιο και της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο μέχρι τις 16 θα φέρει νέους έρωτες και εφήμερες περιπέτειες. Συχνά θα επικρατεί εκνευρισμός που θα επηρεάσει σχέσεις και συνεργασίες και μπορεί να φέρει ρήξεις που δύσκολα θα ξεπεραστούν αν δεν είστε ψύχραιμοι και προσεκτικοί.Θα σας απασχολήσουν λάθη του παρελθόντος στις 5 Μαρτίου με την Πανσέληνο στην Παρθένο. Μην είστε πολύ αυστηροί με τον εαυτό σας και επικεντρωθείτε στο τι θα κάνετε στο μέλλον για να μην ξαναβρεθείτε στην ίδια κατάσταση. Με τον Ερμή στους Ιχθύς από τις 13 θα προσπαθείτε να βελτιώσετε την υγεία, την πνευματική σας κατάσταση αλλά και τις εργασιακές συνθήκες. Θα ασχολείστε με διανοητικές δραστηριότητες, θα βοηθάτε τους συναδέλφους σας και θα βρίσκετε τρόπους να γίνεστε καλύτεροι και να αποφεύγετε τα λάθη. Θα προσπαθήσετε να βάλετε τάξη σε οικονομικά και περιουσιακά θέματα από τις 17 με την Αφροδίτη στον Ταύρο και θα απαλλαγείτε από ανασφάλειες. Θα αποκομίσετε χρήματα από σίγουρες επενδύσεις. Η έκλειψη στους Ιχθύς στις 20 Μαρτίου θα προκαλέσει αναστάτωση στον εργασιακό χώρο. Ίσως αποκαλυφθούν οι κακόβουλες σκέψεις ενός συνεργάτη για την αξία και την απόδοσή σας ή εσείς θα νιώσετε πως δεν εκτιμώνται οι προσπάθειές σας. Στις 31 ο Ερμής περνά στον Κριό και θα ξεκαθαρίσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες ή θα φανεί νέος έρωτας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Η δημοτικότητά σας θα αυξηθεί στις 4 Φεβρουαρίου με την Πανσέληνο στον Λέοντα. Θα είναι δίπλα σας παλιοί και νέοι φίλοι, θα διακριθείτε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα διασκεδάσετε. Θα σας προσκαλέσουν σε ευχάριστες εκδηλώσεις, θα γνωρίσετε κόσμο, θα ανταλλάξετε κομπλιμέντα και δώρα. Από τις 12 που ορθοδρομεί ο Ερμής θα είστε πιο επικοινωνιακοί και αισιόδοξοι. Φλερτ και νέες σχέσεις θα σας γεμίσουν χαρά, η γοητεία σας θα είναι εμφανής, θα είστε δημιουργικοί και θα εντυπωσιάσετε τους ανθρώπους γύρω σας. Η επικοινωνία με τα παιδιά και με το σύντροφό σας θα είναι πολύ καλή με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο στις 19 Φεβρουαρίου. Θα είστε κεφάτοι, αισιόδοξοι, θα κάνετε νέες γνωριμίες και ίσως προκύψει μια ερωτική περιπέτεια. Με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Κριό από τις 20 Φεβρουαρίου θα έχετε πολλές απαιτήσεις από το σύντροφό σας. Θέλετε να σας δείχνει έντονα το ενδιαφέρον του αλλά συχνά θα νιώθετε ανικανοποίητοι. Θα φανούν νέοι παθιασμένοι έρωτες που θα σας δώσουν πολλές στιγμές χαράς αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα διαρκέσουν και ίσως δεν είναι αυτό που ζητάτε.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2015

Διασκεδαστικό και γεμάτο ενδιαφέρουσες εμπειρίες θα είναι το διάστημα από 3 μέχρι 27 Ιανουαρίου με την Αφροδίτη στον Υδροχόο. Θα γνωρίσετε κόσμο, θα ανταλλάξετε ιδέες, θα φλερτάρετε και θα κανονίσετε διάφορες δραστηριότητες με φίλους. Στις 5 με την Πανσέληνο στον Καρκίνο θα είστε φορτισμένοι συναισθηματικά και ίσως δημιουργηθούν παρεξηγήσεις με ανωτέρους ή συνεργάτες. Μην εμπλακείτε σε κουτσομπολιά και κόντρες. Οι δυσκολίες στον εργασιακό χώρο θα σας κουράζουν περισσότερο από τις 12 Ιανουαρίου με τον Άρη στους Ιχθύς. Θα είστε δύσπιστοι με τους συναδέλφους σας και δεν θα μπορείτε να αντιμετωπίσετε δραστικά τους ανταγωνιστές σας. Η επιθυμία σας για διασκέδαση και για ανεξαρτησία στις 20 με τη Νέα Σελήνη στον Υδροχόο θα σας φέρει σε αντιπαράθεση με το σύντροφό σας. Μια ασυνήθιστη σχέση μπορεί τώρα να ξεκινήσει χωρίς να το περιμένετε. Θα αναβάλετε κάποιες από τις δραστηριότητές σας από τις 21 με τον Ερμή ανάδρομο στον Υδροχόο για να μαζέψετε πληροφορίες ή για να βρείτε τα κατάλληλα άτομα. Παλιοί και νέοι έρωτες θα σας προβληματίσουν, αλλά θα φοβάστε τη δέσμευση. Η Αφροδίτη θα μπει στους Ιχθύς στις 27 και θα υπάρχει σύμπνοια και ευχάριστη ατμόσφαιρα στον εργασιακό χώρο. Η δουλειά σας θα πηγαίνει μια χαρά και τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν αρκετά.

ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Ευκαιρίες για διασκέδαση και πολλές ερωτικές στιγμές θα φέρει το πέρασμα του Άρη στον Υδροχόο στις 5 Δεκεμβρίου. Θα είστε εξωστρεφείς, συνεργάσιμοι και αισιόδοξοι. Θα παραμελήσετε κάποιες υποχρεώσεις αλλά θα περάσετε όμορφα. Με την Πανσέληνο στους Διδύμους στις 6 θα συζητάτε συνεχώς για τις αλλαγές που θέλετε να κάνετε στη ζωή σας και θα προσπαθήσετε να μαζέψετε πληροφορίες για κάτι που σας ενδιαφέρει. Όμως μη βιαστείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις. Θα δώσετε έμφαση στις ανάγκες του σπιτιού και της οικογένειάς σας από τις 10 με την Αφροδίτη στον Αιγόκερο. Θα αποφασίσετε να ανακαινίσετε ή να διαμορφώσετε πιο λειτουργικά το χώρο σας, θα ασχοληθείτε με ένα περιουσιακό θέμα, με μια μετακόμιση ή θα σκεφτείτε να κάνετε δική σας οικογένεια. Στις 22 με τη Νέα Σελήνη στον Αιγόκερο θα ρυθμίσετε εκκρεμότητες που αφορούν το σπίτι και την οικογένειά σας. Ενοχλημένοι και αγχωμένοι από δυσάρεστες παλιές καταστάσεις θα προσπαθήσετε να οργανώσετε καλύτερα τη ζωή σας για να αποφύγετε περισσότερα λάθη.

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα νιώσετε ανασφαλείς στις 7 Νοεμβρίου με την Πανσέληνο στον Ταύρο και θα προσπαθήσετε να τακτοποιήσετε τα ζητήματα που σας αγχώνουν. Κάποιοι θα θελήσετε να ρυθμίσετε περιουσιακά θέματα ή να βελτιώσετε τα οικονομικά σας και όσοι αντιμετωπίζετε προβλήματα στη σχέση σας θα κυριευτείτε από αγωνία και ζήλια και ίσως τσακωθείτε.Με την παρουσία του Ερμή στον Σκορπιό από τις 9 του μήνα θα μπορέσετε να αυξήσετε το εισόδημά σας αξιοποιώντας τις συμβουλές ειδικών ή κάνοντας μια νέα συνεργασία. Θα πραγματοποιήσετε ένα φιλόδοξο σχέδιο εκμεταλλευόμενοι κάποιο «κρυφό χαρτί» αλλά προσέχετε πώς θα διαχειριστείτε τα έσοδά σας για να μη βρεθείτε εκτός προϋπολογισμού. Θα είστε ευδιάθετοι και επικοινωνιακοί από τις 16 με την Αφροδίτη στον Τοξότη. Θα κάνετε αρκετά ταξιδάκια, θα γνωρίσετε πολύ κόσμο και μπορεί να προκύψει ένας νέος έρωτας. Θα πάρετε πρωτοβουλία να αναθερμάνετε την επαφή με τα αδέλφια σας ή με κάποιο γείτονα στις 22 Νοεμβρίου με τη Νέα Σελήνη στον Τοξότη. Θα είστε επικοινωνιακοί και δραστήριοι και ίσως ξεκινήσετε νέο κύκλο σπουδών. Στις 27 με το τετράγωνο Ήλιου Ποσειδώνα θα έχετε διάθεση να κλείσετε εμπορικές συμφωνίες ή να κάνετε δημόσιες σχέσεις. Προσέξτε όμως γιατί μπορεί να σας διαφύγουν σημαντικές λεπτομέρειες και να ζημιωθείτε.

ΟΚΤΩΒΡΙΟΣ 2014

Με τον Ερμή ανάδρομο στον Σκορπιό από τις 4 μέχρι τις 10 Οκτωβρίου να προσέχετε τις οικονομικές συμφωνίες που διαπραγματεύεστε. Ίσως καθυστερήσουν κάποια χρήματα που περιμένετε και θα γεμίσετε ανασφάλεια. Αλλαγές θα προκύψουν στην προσωπική σας ζωή στις 8 με την έκλειψη στον Κριό. Θα προκύψει ξαφνικά ένας κεραυνοβόλος έρωτας ή αν αντιμετωπίζετε ήδη προβλήματα θα χωρίσετε μετά από έντονο διαπληκτισμό. Θα είστε λαμπεροί, κοινωνικοί και αισιόδοξοι μέχρι τις 22 με την Αφροδίτη στο ζώδιό σας. Θα έχετε γύρω σας πολύ κόσμο, θα φροντίσετε την εμφάνισή σας και θα έχετε πολλές ευκαιρίες για φλερτ και διασκέδαση. Μια νέα σχέση μπορεί να ξεκινήσει αυτό το διάστημα, προσέξτε όμως να μην κάνετε πολλές υποχωρήσεις. Η πορεία των οικονομικών σας θα σας απασχολήσει πολύ στις 24 με την έκλειψη στον Σκορπιό. Μπορεί να κάνετε περιττά έξοδα στην προσπάθειά σας να ξεπεράσετε την αγωνία για το μέλλον. Αρκετοί θα δείτε το εισόδημά σας να αυξάνεται ή θα ρυθμίσετε μια οφειλή. Από τις 26 Οκτωβρίου με τον Άρη στον Αιγόκερο θα ασχοληθείτε με τα πρακτικά προβλήματα του σπιτιού. Θα ανακαινίσετε το χώρο ή θα ρυθμίσετε μια περιουσιακή εκκρεμότητα.

ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Θα είστε γεμάτοι αυτοπεποίθηση και θα κάνετε φιλόδοξα σχέδια με τον Ερμή στο ζώδιό σας από τις 2 Σεπτεμβρίου. Θα είστε κοινωνικοί, λαμπεροί, εξωστρεφείς και θα εντυπωσιάζετε με την ευγένεια και την άνεσή σας. Νέοι έρωτες θα γεννηθούν αυτό το διάστημα και θα έχετε γύρω σας άτομα που σας στηρίζουν. Θα δείξετε κατανόηση στα προβλήματα των άλλων από τις 5 με την Αφροδίτη στην Παρθένο και θα προσφερθείτε να βοηθήσετε. Κάποιοι θα μπλεχτείτε σε μια ερωτική σχέση που πρέπει να παραμείνει κρυφή και θα περάσετε αρκετές δυσκολίες. ίσως αποφασίσετε να μείνετε για λίγο μόνοι για να αποφασίσετε τι θα κάνετε. Θα σας αναθέσουν αρκετές αρμοδιότητες στις 9 με την Πανσέληνο στους Ιχθύς αλλά θα δυσκολευτείτε να τα βγάλετε πέρα γιατί θα είστε άκεφοι ή κουρασμένοι. Φροντίστε τον εαυτό σας για να μην καταρρεύσετε. Από τις 14 ο Άρης περνά στον Τοξότη και θα είστε πιο αισιόδοξοι, αεικίνητοι και έτοιμοι για νέες περιπέτειες. Θα κάνετε δημόσιες σχέσεις, θα ταξιδέψετε και θα γνωρίσετε πολύ κόσμο. Η διάθεσή σας θα είναι πολύ καλή στις 24 με τη Νέα Σελήνη στον Ζυγό. Θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, θα κανονίσετε να βρεθείτε με άτομα που αγαπάτε και θα διασκεδάσετε. Σας περιμένουν καλές στιγμές με το σύντροφό σας αν έχετε μια υγιή σχέση. Όσοι περνάτε δυσκολίες στη σχέση σας ή είστε μόνοι θα επιδιώξετε να κάνετε ένα νέο ερωτικό ξεκίνημα.

ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2014

Παλιοί και νέοι φίλοι θα σας προσκαλέσουν σε γιορτές και εκδρομές στις αρχές του μήνα με τον Ερμή στο Λέοντα. Σας αρέσει να σας προσέχουν και θα απολαύσετε την παρέα και τις φροντίδες τους. Θα είστε δραστήριοι και ανυπόμονοι στις 10 Αυγούστου με την Πανσέληνο στον Υδροχόο. Νέοι έρωτες ή μια επανασύνδεση θα σας δώσουν χαρά, μη βιαστείτε όμως να κάνετε σχέδια για το μέλλον. Από τις 15 με τον Ερμή στην Παρθένο θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη που έγιναν στον επαγγελματικό χώρο ή θα αποκαλύψετε μια πλεκτάνη που στήθηκε σε βάρος σας. Αν νιώθετε κούραση ή εκνευρισμό φροντίστε τη φυσική σας κατάσταση και την ψυχική σας υγεία. Θα προσπαθήσετε να ανασυγκροτηθείτε στις 25 με τη Νέα Σελήνη στην Παρθένο. Θα οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας και θα αποφασίσετε να ελέγξετε τα συναισθήματά σας και να μην απογοητεύεστε εύκολα.

ΙΟΥΛΙΟΣ 2014

Η ταυτόχρονη παρουσία Ερμή και Αφροδίτης μέχρι τις 13 στους Διδύμους θα σας κάνουν αισιόδοξους, δραστήριους και ακούραστους. Θα προωθήσετε επαγγελματικά σχέδια ή θέματα σπουδών, θα επισκεφτείτε φίλους, θα ταξιδέψετε, θα ανταλλάξετε απόψεις με πολύ κόσμο και είναι πιθανό να ερωτευτείτε ξαφνικά. Θα προσπαθήσετε να εξοικονομήσετε χρήματα για να ανανεώσετε το χώρο του σπιτιού σας στις 12 με την Πανσέληνο στον Αιγόκερω ή για να ψωνίζετε πράγματα που θεωρείτε απαραίτητα. Ίσως διαφωνήσετε με ένα μέλος της οικογένειας. Θα έχετε ευκαιρίες να γνωρίσετε νέα άτομα από τις 16 που θα μπει ο Δίας στον Λέοντα. Θα κάνετε νέους φίλους, θα συμμετέχετε σε ομαδικές δραστηριότητες και θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας. Θα σας απασχολήσει η δημόσια εικόνα σας από τις 18 με την Αφροδίτη στον Καρκίνο και πιθανόν να φερθείτε συναισθηματικά στον επαγγελματικό σας χώρο θεωρώντας τους συναδέλφους μέλη της οικογένειάς σας, κάτι που είναι μεγάλο λάθος. Θα κυριαρχήσετε με την έντονη παρουσία σας στις φιλικές παρέες και στις κοινωνικές συναναστροφές στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Λέοντα. Θα έχετε ηγετικές τάσεις και φιλόδοξες ιδέες.

ΙΟΥΝΙΟΣ 2014

Με την Αφροδίτη στον Ταύρο μέχρι τις 22 θα κάνετε μια καλή επένδυση ή θα σταθεροποιηθούν τα εισοδήματά σας. Σχέσεις και συνεργασίες θα εξελιχθούν καλά με τον Άρη στο ζώδιό σας όλο τον μήνα να σας βοηθά να ξεπεράσετε τα εμπόδια. Από τις 7 μέχρι τις 16 με τον Ερμή ανάδρομο στον Καρκίνο μη δώσετε βάση σε υποσχέσεις για δουλειά ή συμφωνίες γιατί μπορεί να απογοητευτείτε. Η Πανσέληνος στον Τοξότη στις 13 θα φέρει δυσκολίες στην επικοινωνία με αγαπημένα σας πρόσωπα και κάποια προβλήματα στον οικονομικό τομέα. Στις 25 με την αντίθεση Άρη Ουρανού θα λογοφέρετε με το σύντροφό σας ή με ένα συνεργάτη σας. Θα πετύχετε έναν επαγγελματικό στόχο σας στις 27 με τη Νέα Σελήνη στον Καρκίνο, θα σας κάνουν μια ενδιαφέρουσα πρόταση για δουλειά ή θα κερδίσετε τη συμπάθεια των συνεργατών σας που θα αναγνωρίσουν την προσφορά σας.

MAΪΟΣ 2014

 Ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας δυσκολεύει τις κινήσεις σας και επηρεάζει την ψυχολογία σας αρνητικά μέχρι τις 20 Μαΐου. Αξιοποιείστε την παρουσία της Αφροδίτης στον Κριό από τις 3 του μήνα για να ξεμπλοκάρετε και να δείτε πιο αισιόδοξα την προσωπική σας ζωή ή το μέλλον μιας συνεργασίας. Μην κάνετε λάθη στη διαχείριση των χρημάτων σας στις 14 με την Πανσέληνο στο Σκορπιό. Ρυθμίστε με ψυχραιμία όσες εκκρεμότητες παρουσιαστούν και αποφύγετε τις σπατάλες και τις επιπολαιότητες. Θα κλείσετε μια πολύ καλή συμφωνία στις 24 με το τρίγωνο Δία Κρόνου ή θα πραγματοποιηθεί ένα επαγγελματικό σας όνειρο. Η Νέα Σελήνη στους Διδύμους στις 28 ευνοεί τα ταξίδια στο εξωτερικό, τις νομικές υποθέσεις και τις σπουδές. Θα επαναπροσδιορίσετε τους στόχους σας και ίσως αποφασίσετε να κάνετε μια αλλαγή που επιθυμούσατε από παλιά.

ΑΠΡΙΛΙΟΣ 2014

Όλο το μήνα ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σας θα δυσκολέψει τις προσωπικές σας σχέσεις και τις συνεργασίες. Θα θελήσετε να λύσετε τις διαφορές από τις 8 μέχρι τις 23 με τον Ερμή στον Κριό, αν και ο απότομος τρόπος σας μπορεί να προκαλέσει άσχημες αντιδράσεις. Η έκλειψη στο ζώδιό σας στις 15 μπορεί να φέρει θεαματικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή ή σε μια συνεργασία. Αν θέλετε να αποφύγετε έναν οριστικό χωρισμό κατεβάστε λίγο τους τόνους. Σας περιμένουν περισσότερες δοκιμασίες το τρίτο δεκαήμερο του μήνα, που θα φέρουν ανατροπές σε επαγγελματικά θέματα και στη σχέση ή στο γάμο σας. Από τις 24 με τον Ερμή στον Ταύρο θα προσπαθήσετε να βρείτε τις ισορροπίες σας. Μην κάνετε οικονομικά ανοίγματα στις 29 με την έκλειψη Ηλίου στον Ταύρο. Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε μια οφειλή με τη βοήθεια τρίτων και θα ηρεμήσετε.

ΜΑΡΤΙΟΣ 2014

Όλο τον Μάρτιο που ο ανάδρομος Άρης θα βρίσκεται στο ζώδιό σας θα είστε λίγο διστακτικοί, θα κουράζεστε εύκολα, θα έχετε ανασφάλειες και θα δυσκολεύεστε να συνεργαστείτε. Με τη Νέα Σελήνη στους Ιχθύς την 1η του μήνα θα γίνουν κάποιες αλλαγές στον εργασιακό χώρο ή θα αυξηθούν οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις. Θα ασχοληθείτε με τη φυσική σας κατάσταση, γιατί θα σας προβληματίσει μια αδιαθεσία. Με την Αφροδίτη στον Υδροχόο από τις 5 θα δώσετε έμφαση στην ερωτική σας ζωή και σε δημιουργικές ασχολίες που σας δίνουν χαρά. Μια φιλία μπορεί να εξελιχθεί σε κάτι διαφορετικό, αλλά δεν είστε έτοιμοι να δεσμευτείτε. Με το Δία σε ορθή πορεία από τις 6 θα ανταμειφθούν οι προσπάθειές σας στον επαγγελματικό τομέα και γενικότερα θα υπάρξουν ευκαιρίες να ζήσετε καλύτερα. Με την Πανσέληνο στην Παρθένο στις 16 θα νιώσετε εγκλωβισμένοι από τις πολλές υποχρεώσεις και το αυστηρό καθημερινό σας πρόγραμμα. Ο Ερμής στους Ιχθύς από τις 17 θα σας αποσυντονίσει και θα δυσκολεύεστε να τακτοποιήσετε τις επαγγελματικές κυρίως εκκρεμότητες. Με τη Νέα Σελήνη στον Κριό στις 30 θα συμβούν αρκετά γεγονότα στην προσωπική σας ζωή. Θα κατακτήσετε το άτομο που σας ενδιαφέρει, θα συμφιλιωθείτε με το σύντροφό σας ή θα εκφράσετε τα παράπονά σας.

ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στο ζώδιό σας όλο το Φεβρουάριο έχετε πολλές πιθανότητες να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε συντονισμένοι και επίμονοι. Η Αφροδίτη από την 1η του μήνα βοηθά να αποκαταστήσετε τη σχέση με συγγενείς και να λύσετε θέματα που αφορούν το σπίτι, μια μετακόμιση ή την ανανέωση του χώρου. Ο ανάδρομος Ερμής από τις 6 θα φέρει διαφωνίες, εντάσεις και καθυστερήσεις στο χώρο δουλειάς και από τις 13 θα επηρεάσει τα δημιουργικά σας σχέδια, την ερωτική σας ζωή και τη σχέση με τα παιδιά σας. Θα έχετε έντονη κοινωνική ζωή στις 15 με την Πανσέληνο στο Λέοντα, αλλά ο συναισθηματισμός και το πάθος σας μπορεί να σας φέρουν σε δύσκολη θέση. Στις 16 με το τρίγωνο Ερμή Άρη μπορείτε να διεκδικήσετε το ενδιαφέρον του ατόμου που σας ενδιαφέρει ή να ξεκινήσετε μια δραστηριότητα που θα σας κάνει χαρούμενους. Στις 23 με τη σύνοδο Ήλιου Ποσειδώνα θα δρομολογήσετε ένα φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο ή θα αποφασίσετε να βελτιώσετε τη φυσική σας κατάσταση. Αν έχετε κάποιο πρόβλημα υγείας κοιτάξτε το άμεσα και μην αφήσετε φοβίες να σας καταβάλουν. Στις 25 θα δεχτείτε οικονομική βοήθεια από ένα συγγενή ή θα ρυθμίσετε μια οφειλή για ένα ακίνητο. Στις 26 μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις για την καριέρα και τις σχέσεις σας, όσο κι αν επιθυμείτε κάποιες αλλαγές.

ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΣ 2014

Με τον Άρη στο ζώδιό σας νιώθετε δυνατοί και σίγουροι, αλλά ίσως παρασυρθείτε σε επιπόλαιες ή βιαστικές κινήσεις. Η Νέα Σελήνη στον Αιγόκερω ενισχύει τη διάθεσή σας να κάνετε ριζικές αλλαγές και να δώσετε νέο νόημα στη ζωή σας. Σας προβληματίζει η στασιμότητα στην επαγγελματική σας ζωή, βρίσκετε πολλά ελαττώματα στο σύντροφό σας και αρκετοί θα ασχοληθείτε με την ανακαίνιση του σπιτιού σας ή θα σκεφτείτε να μετακομίσετε.

Έχετε ανάγκη την παρουσία αξιόλογων ατόμων στη ζωή σας και θα ανοίξετε λίγο τον κοινωνικό σας κύκλο διασκεδάζοντας και φλερτάροντας. Η Πανσέληνος στον Καρκίνο θα φέρει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να ασχοληθείτε με την οικογένειά σας. Μην προσπαθήσετε τώρα να λύσετε τις διαφορές με συγγενείς και ξεπεράστε τον πόνο και το θυμό σας για γεγονότα του παρελθόντος.

Η Νέα Σελήνη στον Υδροχόο επαναφέρει το κέφι και την αισιοδοξία σας. είστε έτοιμοι να κάνετε δημιουργικά πράγματα, να ερωτευτείτε, να βάλετε τη ζωή σας σε τάξη και να καθορίσετε μελλοντικούς στόχους. Ίσως δεν νιώθετε απόλυτα σίγουροι ότι θα τα καταφέρετε, αν όμως ξεπεράσετε τους φόβους σας όλα θα πάνε καλά.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close