Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα ανάλογα με το ζώδιό της

ΚΡΙΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Κριό

Να της λες πόσο όμορφη είναι και να καμαρώνεις όταν πετυχαίνει κάτι. Να αποδεικνύεις συνέχεια ότι τη θέλεις και να ανέχεσαι την επιθετικότητα και τις ανασφάλειές της. Θέλει δίπλα της έναν άντρα γερό, υγιή, δυναμικό και χαρούμενο. Έχει αρκετές κακές στιγμές και πρέπει να την ηρεμείς και να της φτιάχνεις τη διάθεση. Υπερασπίζεται με ζήλο τις απόψεις της και θα έχετε αρκετές έντονες διαφωνίες, όμως παραδέχεται τα λάθη της και υποχωρεί.

Να της επιτρέπεις να ασχολείται με διάφορες δραστηριότητες γιατί η απραξία την τρομάζει και να έχεις κι εσύ πολλά ενδιαφέροντα γιατί την κουράζουν οι υποτονικοί και ανιαροί άντρες. Θα την κερδίσεις αν την κάνεις να νιώθει μοναδική και ασφαλής. Αν είσαι χαμηλών τόνων και ερωτευτείς μια γυναίκα Κριό έχεις πιθανότητες να την κερδίσεις αν της μιλήσεις για το πώς νιώθεις και την αφήσεις να πάρει πρωτοβουλία.

ΤΑΥΡΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Ταύρο

Αν είσαι βιαστικός και επιθετικός δεν έχεις πιθανότητες να την κατακτήσεις. Θέλει να γνωρίσει καλά έναν άντρα πριν παραδοθεί. Κάνε τη να νιώσει μοναδική φλερτάροντάς τη με γλυκό και επίμονο τρόπο. Της αρέσουν τα δωράκια και οι εκπλήξεις. Είναι αισθησιακή και θα είναι χαρούμενη σε ένα άνετο και ρομαντικό περιβάλλον, με χαμηλά φώτα, καλή μουσική, προσεγμένο φαγητό κι ένα ποτήρι κρασί.

Αν έχεις οικονομικά προβλήματα μάλλον θα σε αποφύγει γιατί θέλει να νιώθει ασφαλής. Δώσε της χρόνο να σε γνωρίσει καλύτερα. Της αρέσουν οι συζητήσεις, ξέρει να υποχωρεί και αν σε εμπιστευτεί θα περάσεις υπέροχα κοντά της. Το σεξ δεν είναι αυτοσκοπός, την ενδιαφέρει περισσότερο η τρυφερότητα, τα φιλιά και οι αγκαλιές. Επειδή της παίρνει καιρό να εκφραστεί μπορεί να καταλάβεις την αξία της όταν πια θα είναι αργά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Δίδυμο

Για να την κάνεις να ενδιαφερθεί θα πρέπει να νιώσει ότι είναι η μοναδική σου έννοια, ότι τη βρίσκεις χαριτωμένη, έξυπνη και πως είσαι διατεθειμένος να κάνεις τα πάντα για να είστε μαζί. Δεν αντέχει τη ρουτίνα και τις ανούσιες συζητήσεις. Θέλει να την κεντρίζεις πνευματικά και να της δείχνεις τα συναισθήματά σου, αλλά να μη την περιορίζεις, να αποδέχεσαι τις επιλογές της και να ανέχεσαι τις ψυχικές της μεταπτώσεις.

Αν την καταπιέσεις δεν θα διστάσει να φύγει, ακόμα κι αν έχετε παντρευτεί. Δεν την τρομάζει το διαζύγιο αν θεωρήσει ότι μόνο έτσι θα είναι ανεξάρτητη. Αν καταφέρεις να την κατακτήσεις θα υποσχεθεί αιώνια πίστη αλλά δεν είναι καλή νοικοκυρά ούτε μπορεί να μείνει αποκλειστικά κλεισμένη στο σπίτι για να μεγαλώσει παιδιά. Για να είστε καλά μαζί θα πρέπει να την επαναφέρεις κάθε φορά που παρεκτρέπεται και να μένεις ήρεμος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Καρκίνο

Θα πρέπει από την αρχή να της αποδείξεις ότι σου αρέσει και πως έχεις καλές προθέσεις. Δεν αντέχει τις επιπόλαιες σχέσεις και αν διαπιστώσει ότι την κοροϊδεύεις ή αν δεν είσαι καλλιεργημένος, σοβαρός και υπεύθυνος θα φύγει αμέσως μακριά. Την ενδιαφέρει η οικονομική άνεση και το καλό πνευματικό επίπεδο. Αν θέλεις να την κρατήσεις κοντά σου διαβεβαίωσέ τη για τα συναισθήματά σου και υποσχέσου της ασφάλεια και σιγουριά.

Θέλει να της κάνεις κομπλιμέντα για την ομορφιά και τις ικανότητές της και να είσαι τρυφερός και με κατανόηση στις δύσκολες στιγμές της. Συζητά για κάθε τι που την απασχολεί και απαιτεί συμπαράσταση. Δεν είναι ιδιαίτερα χαρούμενη και δεν θα ζήσεις μαζί της πολλές ανέμελες στιγμές. Χρειάζεται καθημερινό πρόγραμμα για να νιώθει ότι ελέγχει τη ζωή της. Αν σε ενδιαφέρει πραγματικά πρόσφερέ της σταθερότητα.

ΛΕΩΝ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Λέοντα

Για να προσεγγίσεις μια γυναίκα Λέοντα θα πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση και να την κάνεις να νιώσει μοναδική. Να την περιποιείσαι και να μη φοβάσαι να την κοντράρεις όταν κάνει λάθος. Δεν αντέχει τους εσωστρεφείς και μαζεμένους άντρες και αναζητά κάποιον που θα τη θαυμάζει και θα τη φροντίζει χωρίς να της στερεί την ελευθερία και τους φίλους της. Μην προσπαθήσεις να την κάνεις να εγκαταλείψει την καριέρα της όταν παντρευτείτε. Μπορεί να συνδυάσει δουλειά και οικογένεια άνετα και το έχει ανάγκη να είναι δραστήρια και δημιουργική.

Της αρέσουν οι ευχάριστες και ρομαντικές εκπλήξεις, αλλά παίρνει πολλές φορές την πρωτοβουλία στον ερωτικό τομέα όπου διακρίνεται για το πάθος και τη φλογερή της ανταπόκριση. Το σπίτι σας θα είναι γεμάτο φίλους που θα θαυμάζουν την άνετη και πολυτελή ζωή σας. Να της κάνεις τα χατίρια και η ζωή μαζί της θα είναι παραμυθένια.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Παρθένο

Απεχθάνεται τα μεγάλα λόγια και τις κινήσεις εντυπωσιασμού. Για να την κατακτήσεις θα πρέπει να αποδείξεις ότι είσαι σοβαρός, να καλύπτεις την ανάγκη της για επικοινωνία και να μη τη φέρνεις σε δύσκολη θέση με επιθετικές ή επιπόλαιες κινήσεις. Δεν αντέχει την ανευθυνότητα, την ακαταστασία και τη βρωμιά. Για να στεριώσει με κάποιον θα πρέπει να υπάρχει εκτίμηση και σεβασμός.

Δεν πρόκειται ποτέ να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου και αν την κατακτήσεις η ζωή σας θα είναι ήρεμη αλλά ενδιαφέρουσα. Διαχειρίζεται προσεκτικά τα χρήματά της γιατί θεωρεί απαραίτητη την οικονομική ασφάλεια και αποκλείεται να παντρευτεί έναν σπάταλο. Δεν της αρέσει η επίδειξη, η εμφάνισή της είναι προσεγμένη αλλά όχι εξεζητημένη και είναι πιστή σύντροφος που ενδιαφέρεται ουσιαστικά για την ευτυχία της οικογένειάς της.

Μάθε αν το ζώδιό σου ταιριάζει με το ζώδιο της γυναίκας που σε ενδιαφέρει.

Ζωδιακή συμβατότητα για άντρες

ΖΥΓΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Ζυγό

Να είσαι πρόθυμος να ακολουθήσεις τους δικούς της ρυθμούς, να τη φλερτάρεις, να της κάνεις ρομαντικά δωράκια, να ακούς τα προβλήματα και τις απόψεις της και να μην την πιέζεις να κάνει πράγματα που δεν θέλει. Της αρέσουν τα κομπλιμέντα και οι ευχάριστες εκπλήξεις. Να την επαινείς για ό,τι κάνει και να μην αφήσεις το χρόνο και τη ρουτίνα να επηρεάσει την ερωτική σου διάθεση.

Ψάχνει εκλεπτυσμένο σύντροφο με κοινωνική προβολή, καλή εμφάνιση και τέλειους τρόπους. Δεν ανέχεται την προχειρότητα και την ασχήμια και για να τραβήξεις το ενδιαφέρον της θα πρέπει να της αποδείξεις ότι η κοινή σας ζωή θα είναι υπέροχη. Έχει αρκετούς θαυμαστές και δεν πρέπει να δυσφορείς γιατί έχει πάντα ανάγκη τις φιλοφρονήσεις των άλλων. Συνήθως είναι πιστή, επιδιώκει να παντρευτεί, αλλά δεν διστάζει να χωρίσει αν απογοητευτεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Σκορπιό

Μην προσπαθήσεις να την ελέγξεις ή να της επιβάλλεις τις απόψεις σου γιατί θα τραπεί σε φυγή, αφού δεν αντέχει την καταπίεση και την καθοδήγηση. Θέλει να νιώθει μοναδική και ανεκτίμητη, φρόντισε λοιπόν να της δείχνεις το θαυμασμό σου και να είσαι έτοιμος για νέες εμπειρίες και περιπέτειες, γιατί απεχθάνεται τη ρουτίνα. Θέλει έναν παθιασμένο εραστή και παίρνει συχνά πρωτοβουλίες για να πραγματοποιήσει τις φαντασιώσεις της.

Μπορεί να κάνει πολλές θυσίες για τον άνθρωπο που αγαπάει, αν όμως την κάνεις να ζηλέψει ή πάψεις να της αποδεικνύεις τον έρωτά σου θα δεις την κακή πλευρά της. Πρέπει να έχεις υπομονή για να σε εμπιστευτεί και χρειάζεται χρόνο για τον εαυτό της, οπότε μην δυσαρεστείσαι όταν επιθυμεί να απομονωθεί. Είναι ικανή και δραστήρια, γίνεται πολύ καλή σύζυγος και αφοσιώνεται στην ανατροφή των παιδιών της χωρίς να αγνοεί τη γυναικεία της πλευρά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Τοξότη

Αν ερωτευτείς μια γυναίκα Τοξότη το πιο πιθανό είναι να σε πείσει να γυμνάζεσαι μαζί της ή θα ταξιδέψετε αναζητώντας γνώση και εμπειρίες. Αποκλείεται να δεχτεί να την κλείσεις στο σπίτι ή να ελέγχεις κάθε κίνησή της. Της αρέσουν οι άνθρωποι που έχουν έντονη προσωπικότητα και υψηλούς στόχους. Μην προσπαθήσεις να της βάλεις όρια και κανόνες, θα σε τιμήσει με την αφοσίωση και την αγάπη της όταν σιγουρευτεί πως ταιριάζετε.

Δεν της πάει ο ρόλος της νοικοκυράς κι αν θέλεις να την παντρευτείς θα πρέπει να τη διαβεβαιώσεις πως δεν σκοπεύεις να την περιορίσεις και πως θα κατανοείς τις ανάγκες της. Της αρέσουν οι γενναιόδωροι άντρες με χιούμορ και καλή φυσική κατάσταση. Για να μείνει δίπλα σου και να ζήσετε ευτυχισμένοι θα πρέπει να τη φροντίζεις χωρίς να την καταπιέζεις, να παραβλέπεις την ξεροκεφαλιά και τις ιδιοτροπίες της και να μη δυσφορείς όταν ασχολείται με πράγματα που την ενδιαφέρουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Αιγόκερο

Αν θέλεις απλά να περάσεις ευχάριστα μαζί της μην κάνεις τον κόπο να την προσεγγίσεις. Θα ανταποκριθεί στο φλερτ σου μόνο αν την αντιμετωπίσεις σαν μια σοβαρή γνωριμία. Θα γίνετε φίλοι αν είσαι ευγενικός, συγκροτημένος και υπεύθυνος, αλλά για να σου χαρίσει την καρδιά της θα χρειαστεί να αποδείξεις ότι είσαι ικανός να σταθείς δίπλα της.

Είναι καλή ακροάτρια αλλά θα ευχαριστιέται περισσότερο αν ενδιαφερθείς για τα δικά της θέματα και την ακούς προσεκτικά. Είναι προσγειωμένη και ψύχραιμη αλλά αν νιώσει άνετα μαζί σου θα σε περιβάλλει με την τρυφερότητα και τη στοργή της. Δεν έχει κρατήματα στον έρωτα και πολλές φορές κάνει την πρώτη κίνηση. Αν την παντρευτείς θα έχεις δίπλα σου μια οργανωτική γυναίκα που θα φροντίζει την οικογένειά σας, αρκεί να νιώθει οικονομική και συναισθηματική ασφάλεια. Είναι όμως εκδικητική και δεν συγχωρεί την απιστία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Υδροχόο

Είναι αυθεντική και απαιτεί από το άτομο που θα την προσεγγίσει να φερθεί ειλικρινά, να μην είναι αλαζόνας και να μην προσπαθήσει να την παραπλανήσει. Βαριέται εύκολα και αν θέλεις να την εντυπωσιάσεις μην καταφύγεις σε συνηθισμένες μεθόδους. Αν καταφέρεις να την κάνεις να γελάσει και να περάσει όμορφα σίγουρα θα δεχτεί να ξανασυναντηθείτε. Να της δείχνεις τον καλύτερο εαυτό σου, να είσαι ευγενικός και να μη την καταπιέσεις γιατί θεωρεί πολύ σημαντική την ελευθερία της.

Έχει μικρές ιδιοτροπίες, είναι εύθικτη και απότομη όταν ενοχλείται αλλά αν ανεχτείς τις παραξενιές της θα το εκτιμήσει. Αν εκμεταλλευτείς τη γενναιοδωρία και την καλοσύνη της δεν θα στο συγχωρέσει. Όσο ερωτευμένη κι αν είναι μαζί σου χρειάζεται μικρά διαλείμματα μοναξιάς για να απολαύσει τις δικές της δραστηριότητες ή για να ανασυγκροτηθεί. Αν προσπαθήσεις να τη δεσμεύσεις ενώ δεν είναι έτοιμη θα έχει τάσεις φυγής. Όμως όταν δεχτεί να είστε μαζί θα κάνει τα πάντα για να είστε ευτυχισμένοι.

ΙΧΘΥΕΣ

Πώς να κατακτήσεις μια γυναίκα Ιχθύ

Μη τη ρωτήσεις ποτέ για παλιούς έρωτες γιατί δεν αποκαλύπτει πληροφορίες που θα σε κάνουν να σχηματίσεις κακή γνώμη. Επιθυμεί ένα σύντροφο που θα την αγαπά χωρίς όρια, θα ικανοποιεί κάθε της ανάγκη και θα την παρηγορεί όταν στεναχωριέται. Της αρέσουν οι εξομολογήσεις, τα ρομαντικά τετ α τετ και πάντα περιμένει να συναντήσει τον πρίγκηπα του παραμυθιού. Συνήθως έχει χαμηλή αυτοεκτίμηση και θα χρειαστεί να προσπαθήσεις πολύ για να την κάνεις να ισορροπήσει.

Αν θεωρήσει ότι είσαι ο ιδανικός σύντροφος θα κάνει τα πάντα για να σου αποδείξει πως μόνο μαζί της θα είσαι ευτυχισμένος. Έχει καλό γούστο και ο χώρος της είναι όμορφα φτιαγμένος αν και δεν είναι καλή νοικοκυρά. Αν της αποδεικνύεις συνέχεια ότι την αγαπάς θα σε περιποιείται και θα εφευρίσκει τρόπους να σε κάνει χαρούμενο. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή όταν γκρινιάζει και να την καθησυχάζεις γιατί διαφορετικά θα κλείνεται στον εαυτό της ή θα παθαίνει υστερικές κρίσεις.

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close