Πώς να τον ξεπεράσεις, σύμφωνα με την αστρολογία

Πώς να τον ξεπεράσεις, σύμφωνα με την αστρολογία

Δεν τον έχεις ξεπεράσει ακόμα; Αν γεννήθηκες με ευαίσθητη καρδιά που δεν μπορεί να σταματήσει να αγαπάει κάποιον ό,τι κι αν σου έχει κάνει, μπορεί να ευθύνεται το ζώδιό σου.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι να θες να σταματήσεις να αγαπάς κάποιον, αλλά κανένας από αυτούς τους λόγους δεν το κάνει πιο εύκολο να τον αφήσεις και να πας παρακάτω. Όταν αγαπάς κάποιον δεν μπορείς καν να σκεφτείς πώς θα ήταν να μην τον αγαπάς.

Το να μάθεις να μην αγαπάς κάποιον χρειάζεται χρόνο και υπομονή.

Κάποια ζώδια ερωτεύονται μια φορά και δεν μπορούν να … ξε-ερωτευτούν. Το να αγαπάς κάποιον απαιτεί κουράγιο γιατί αφήνεις τον εαυτό σου να φανεί ευάλωτος σε κάποιον άλλο, ελπίζοντας πως δε θα σου ραγίσει την καρδιά.

Το να αγαπάς είναι σαν να πέφτεις με τα μούτρα στο νερό: ελπίζεις πως δε θα πονέσεις και πως το νερό είναι όσο βαθύ το περιμένεις να είναι. Ακούγεται κλισέ, αλλά όντως είναι ρίσκο το να αγαπάς.

Κάποιες φορές τα αισθήματά σου δεν θα τα μοιράζεται ο άλλος, οπότε πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου ότι παίρνεις τη σωστή απόφαση.

Όταν όμως ξεπεράσεις τον αρχικό φόβο και το άλλο άτομο εκφράζει την αγάπη του για σένα, τότε μπορείτε μαζί να αφήσετε την αγάπη σας να ανθίσει. Φυσικά, δε μένουν ερωτευμένα όλα τα ζευγάρια, όσο κι αν προσπαθούν να κρατήσουν τη σχέση τους χαρούμενη και υγιή.

Χωρισμός

Είναι πολλοί οι λόγοι για τους οποίους δυο άνθρωποι μπορεί να απομακρυνθούν. Αυτό που πονάει όμως, κάποιες φορές περισσότερο από έναν συναινετικό χωρισμό, είναι μια σχέση στην οποία έχεις ακόμα αισθήματα για τον σύντροφό σου αλλά εκείνος όχι.

Το να ξέρεις ότι κάποιος που κάποτε σε αγαπούσε δεν αισθάνεται πια έτσι για σένα, είναι δύσκολο να το διαχειριστείς.

Υπάρχουν επίσης καταστάσεις στις οποίες εσύ να ξέρεις ότι η σχέση δεν είναι υγιής ή δε σε κάνει ευτυχισμένη, οπότε να είσαι εσύ αυτή που θα σταματήσει να αγαπάει το άλλο άτομο.

Είναι πολύ πιο εύκολο να τελειώσεις μια σχέση, ή ακόμα να ξεπεράσεις το γεγονός ότι ο σύντροφός σου δε σε αγαπάει πια, παρά να σταματήσεις εσύ να αγαπάς κάποιον.

Διάβασε πώς το ωροσκόπιό σου επηρεάζει τις ερωτικές σου σχέσεις

Επικεντρώσου σ’εσένα

Όταν τρέφεις αισθήματα όπως η αγάπη και η τρυφερότητα για κάποιον , μπορεί να μοιάζει αδύνατο να τον αφήσεις να φύγει. Το να αφήσεις κάποιον να φύγει σημαίνει να αφήσεις και όλη την αγάπη που είχες για αυτόν, καθώς και τις αναμνήσεις και τον χρόνο που περάσατε μαζί.

Δεν είναι καθόλου παράξενο που οι άνθρωποι δυσκολεύονται τόσο πολύ να ξεπεράσουν τους πρώην τους, ειδικά αν ο χωρισμός ήταν επεισοδιακός ή δε δόθηκε ένα οριστικό τέλος. Θυμήσου ότι το να μάθεις να μην τον αγαπάς είναι μια διαδικασία περισσότερο για σένα και το τι ζητάς και λιγότερο για αυτόν.

Πώς να τον ξεπεράσεις

Πρέπει να μάθεις πως να παίρνεις αποφάσεις που θα σε κάνουν ευτυχισμένη παρά να ελπίζεις πως τα πράγματα που κάνεις για να τον ξεπεράσεις θα τον οδηγήσουν πάλι πίσω σε ΄σένα.

Σκέψου τι θέλεις στη ζωή. Μπορεί  να θες να ξεκινήσεις μια καινούρια σχέση, να επικεντρωθείς στην καριέρα σου, ή κάτι άλλο. Ό,τι κι αν είναι, χρησιμοποίησέ το ως κινητήριο δύναμη για να σε παρακινήσει να τον ξεπεράσεις και να πας παρακάτω.

Το να αφήνεις την αγάπη σου δεν είναι ποτέ εύκολο, ακόμα και αν η σχέση ήταν τοξική ή αν είχε πρακτικά τελειώσει πριν την ώρα της, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι είναι ακατόρθωτο. Ανάλογα με το ζώδιό σου, ορίστε ένας χρήσιμος οδηγός για το πώς να τον ξεπεράσεις σύμφωνα με την αστρολογία.

♈ Κριός

Κριέ, ο καλύτερος τρόπος να σταματήσεις να τον αγαπάς είναι να αρχίσεις να αγαπάς κάποιον άλλο – για παράδειγμα τον εαυτό σου. Έχεις δώσει πολλά σε αυτή τη σχέση και τώρα που τελείωσε δεν είσαι απολύτως σίγουρη για το τι να κάνεις. Ο λόγος που τον αγαπάς ακόμα είναι επειδή αυτό έχεις συνηθίσει.

Η αγάπη που έχεις για αυτόν θα ξεθωριάσει με το χρόνο, αλλά αν θέλεις να σταματήσεις εδώ και τώρα να τον αγαπάς πρέπει να αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου. Πέσε με τα μούτρα στο καινούριο πρότζεκτ στη δουλειά, πήγαινε γυμναστήριο και κάνε σωστή διατροφή, ή πιο απλά υπενθύμισε καθημερινά στον εαυτό σου ότι σου αξίζει αγάπη και σύντομα θα αρχίσεις να το πιστεύεις.

Κριέ, δες με ποια ζώδια ταιριάζεις

♉ Ταύρος

Όταν ήσουν σε αυτήν τη σχέση, ήσουν απολύτως ικανοποιημένη, Ταύρε. Αυτός ο άνθρωπος ήταν το σπίτι σου και τώρα που τελείωσαν όλα μοιάζεις εντελώς χαμένη. Ήταν αυτός που έφερνε σταθερότητα στη ζωή σου και τώρα που είσαι μόνη δεν είσαι σίγουρη για το πού θα βρεις σταθερότητα ξανά.

Η ζωή σου μπορεί να φαίνεται άνω-κάτω τώρα, αλλά υπάρχει τρόπος να σταματήσεις να τον αγαπάς ώστε να νιώσεις σταθερή ξανά. Τώρα είναι η ώρα να ψάξεις βαθιά μέσα σου. Τι είναι αυτό  που θέλεις πραγματικά στη ζωή; Επικεντρώσου στον εμπλουτισμό του εσωτερικού σου κόσμου και μάθε πως να είσαι βράχος για τον ίδιο σου τον εαυτό.

Tαύρε, διάβασε με ποια ζώδια έχεις ερωτική χημεία

♊ Δίδυμοι

Ο έρωτας με έρωτα περνάει, λένε, αλλά αυτό δεν μπορεί να δουλεύει πάντα, Δίδυμε. Μετά απ’όλα αυτά, πάλι κάτι νιώθεις να λείπει από τη ζωή σου. Το να μάθεις να μην αγαπάς κάποιον χρειάζεται χρόνο και, αν και χρειάζεσαι κάποιον να σε βοηθήσει να νιώσεις καλύτερα, αυτός ο κάποιος δεν χρειάζεται να είναι μια καινούρια κατάκτηση.

Τώρα χρειάζεσαι φίλους. Μάζεψε την παρέα σου και ξέδωσε. Κανείς δεν μπορεί να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα από τους κολλητούς οπότε να υπολογίζεις σ’αυτούς την ώρα που τους έχεις ανάγκη. Αυτοί είναι που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα όσο προσπαθείς να ξεπεράσεις τα συναισθήματά σου για εκείνον.

Ζωδιακή συμβατότητα για γυναίκες Διδύμους

♋ Καρκίνος

Το να ξεπεράσεις τα αισθήματά σου είναι πολύ δύσκολο για ‘σένα, Καρκίνε. Έχεις δώσει όλο σου το είναι σ’αυτήν τη σχέση και τώρα που τελείωσε νιώθεις προδομένη και θλιμμένη. Τι μπορεί να κάνει κάποιος σε αυτήν την περίσταση, εκτός από το να πλαντάξει στο κλάμα;

Αν θες να τον ξεπεράσεις, άσε τον εαυτό σου να είναι λυπημένος. Είναι ΟΚ να θες να κουλουριαστείς στο κρεβάτι σου με μερικές σοκολάτες και πατατάκια και να δεις τις αγαπημένες σου σειρές. Μην υποτιμάς τη δύναμη των αγαπημένων σου προσώπων όμως στο να σε βοηθήσουν να νιώσεις καλύτερα.

Καρκινάκι, δες με ποιο ζώδιο θα βρεις την αγάπη

♌ Λέων

Όταν ήσουν σε αυτή τη σχέση, Λέοντα, είχες όλη την αγάπη και τη λατρεία που θα μπορούσες να ζητήσεις. Έχει καν συνειδητοποιήσει πόσο χαζός είναι που άφησε κάποια σαν ΕΣΕΝΑ; Φυσικά και όχι.  Τώρα όμως που πορεύεσαι σε αυτήν τη ζωή μόνη, υπάρχει ένα κενό εκεί που υπήρχε αυτή η αγάπη.

Τώρα χρειάζεσαι κάποιον να σου υπενθυμίσει πόσο δυναμική μπορείς να είσαι. Εκτός του ότι το να μάθεις να ζεις χωρίς αυτόν είναι δύσκολο, το να ξέρεις πως δε σε αγαπάει πια είναι μεγάλο πλήγμα για τον εγωισμό σου. Καμιά φορά, επιβεβαίωση από φίλους και συγγενείς είναι το μόνο γιατρικό που χρειάζεσαι.

Ζωδιακή συμβατότητα για γυναίκες Λέοντες

♍ Παρθένος

Το να διαχειρίζεσαι έναν χωρισμό είναι κουραστική υπόθεση για σένα, Παρθένε. Προσπαθείς να είσαι η τέλεια σύντροφος και τώρα που χωρίσατε δεν έχεις κανέναν να φροντίζεις και να αγαπάς. Αν θες να σταματήσεις να τον αγαπάς, πρέπει να διοχετεύσεις αυτήν την αγάπη αλλού.

Επικεντρώσου στο να κάνεις καλό για άλλους μέχρι να είσαι έτοιμη να αγαπήσεις ξανά. Το να κάνεις τους άλλους να νιώθουν καλά κάνει εσένα να νιώθεις καλά, οπότε γίνε εθελόντρια, βοήθησε τα αδέρφια σου ή έναν φίλο με το πρόβλημά του, ή δείξε στο αφεντικό σου ότι είσαι το άτομο που χρειάζεται σε ένα καινούριο πρότζεκτ.

Ποια ζώδια είναι οι καταλληλότεροι σύντροφοι για μια γυναίκα Παρθένο;

♎ Ζυγός

Αγάπη σημαίνει να βρεις το άλλο σου μισό, Ζυγέ. Θέλεις κάποιον που να φέρνει ισορροπία στη ζωή σου και να σε συμπληρώνει, οπότε όταν χάνεις την αγάπη η ζωή σου μοιάζει να… μπατάρει. Είναι σημαντικό για σένα να βρεις την ισορροπία σου και να επιστρέψεις στον παλιό εαυτό σου.

Είσαι πολύ καλή στο να κάνεις τους άλλους χαρούμενους (επειδή αυτό σε κάνει και σένα χαρούμενη), αλλά αν θέλεις να σταματήσεις να τον αγαπάς ήρθε η ώρα να γίνεις εγωίστρια. Περιποιήσου και κακόμαθε τον εαυτό σου και κάνε κάτι που θα σε αποτοξινώσει, όπως ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, διαλογισμό ή yoga.

Ζυγέ, ξέρεις με ποια ζώδια ταιριάζεις ερωτικά;

♏ Σκορπιός

Το να μάθεις να μην τον αγαπάς είναι πολύ δύσκολο για σένα, Σκορπιέ. Πέρασες τόσο χρόνο με αυτό το άτομο και τώρα πρέπει να πάρεις πίσω όλα όσα σκεφτόσουν ότι θα γίνεις γι’αυτόν. Φαίνεται αδύνατον αλλά είσαι πολύ πιο δυνατή απ’ όσο νομίζεις – ακόμα και με ραγισμένη την καρδιά.

Ένα πράγμα που πάντα βοηθάει είναι να θυμώσεις. Ναι, η σχέση σου τελείωσε, οπότε γιατί να μην κάψεις την κάρτα που σου πήρε για τα γενέθλιά σου και να σπάσεις την κούπα που δε σου άρεσε έτσι κι αλλιώς; Τώρα που ξέσπασες, ψάξε μέσα σου. Τι θέλεις να κάνεις; Παρέα με φίλους; Να φιλήσεις έναν άγνωστο; Να πάρεις έναν υπνάκο;

Σκορπίνα, δες ποια ζώδια ταιριάζουν με το φλογερό ταμπεραμέντο σου

♐ Τοξότης

Αυτή η σχέση ήταν πολύ σημαντική για σένα, γιατί σε έκανε να νιώθεις πως είσαι σε μια πορεία προσωπικής ανάπτυξης, Τοξότη. Οπότε, εφόσον τελείωσε, δεν είσαι σίγουρη αν η πορεία αυτή έλαβε τέλος ή είσαι απλά σε σταυροδρόμι. Προς τα πού να πας τώρα;

Εάν θέλεις να σταματήσεις να τον αγαπάς, καμιά φορά το να αποφεύγεις τα συναισθήματα και τις σκέψεις που σου έρχονται στο μυαλό είναι η καλύτερη λύση. Πήγαινε μια μίνι-εκδρομή με τις κολλητές σου ή απλά ξέφυγε με ένα καλό βιβλίο ή την αγαπημένη σου σειρά για λίγες ώρες. Καθάρισε το μυαλό σου για να σε βοηθήσει να διαλέξεις το επόμενο βήμα σου.

Τοξοτίνα, διάβασε με ποια ζώδια έχει μέλλον η σχέση σου

♑ Αιγόκερως

Αιγόκερε, είναι εντάξει να νιώθεις άσχημα για το πώς τελείωσε η σχέση σου, αλλά μην κατηγορείς τον εαυτό σου γι’ αυτό. Είχες επενδύσει στη σχέση και τώρα που τελείωσε μπορεί να σου μοιάζει πως κάθε απόφαση που παίρνεις είναι λάθος.

Αντί να καταπνίγεις τα συναισθήματα αυτά και να προχωρήσεις, είναι σημαντικό να βρεις στήριξη σε φίλους και οικογένεια. Μπορεί να μην ξέρεις να ανοίγεσαι αλλά εκείνοι σε ξέρουν καλύτερα απ’ τον καθένα. Να είσαι υπομονετική και θα περάσει. Άσε τους ανθρώπους να έρθουν κοντά αντί να τους διώχνεις.

Ζωδιακή συμβατότητα για γυναίκες Αιγόκερους

♒ Υδροχόος

Αν και η καρδιά σου σπαράζει, Υδροχόε, είναι πολύ πιο εύκολο για σένα να πεις “Εντάξει μωρέ, και τι έγινε;”, αν σου ραγίσει η καρδιά. Και αν τον αγαπάς ακόμα, είσαι πολύ καλή στο να πείσεις τον εαυτό σου για το αντίθετο. Έχασες έναν σύντροφο, φίλο και κολλητό.

Τα αισθήματά σου μάλλον είναι πολύ βαθιά καταχωνιασμένα, δεν μπορείς να εμποδίσεις τον εαυτό σου να αισθάνεται. Το καλύτερο γιατρικό είναι λίγος χρόνος μόνη με τον εαυτό σου. Πρέπει να εκφράσεις δημιουργικά τα συναισθήματά σου ώστε να αρχίσεις να νιώθεις πλήρης ξανά.

Υδροχόε, βρες το κατάλληλο ταίρι για σένα

♓ Ιχθύς

Μπορεί να είναι δύσκολο για σένα να σταματήσεις να τον αγαπάς, Ιχθύ, αλλά στο πίσω μέρος του μυαλού σου σκέφτεσαι πως είσαι έτοιμη να αγαπήσεις ξανά. Έχεις την ανάγκη να σε έχουν ανάγκη, οπότε όταν χάνεις κάποιον χρειάζεσαι να γεμίσεις γρήγορα αυτό το κενό.

Για να σταματήσεις να τον αγαπάς, πρέπει να αποδεχθείς όλα τα συναισθήματα που νιώθεις αυτή τη στιγμή. Το να είσαι συντονισμένη με τα συναισθήματά σου σε κάνει πολύ ισχυρή, οπότε μην την ξεχνάς αυτή τη δύναμη. Ξανασυνδέσου με παλιούς φίλους και φρόντισε τον εαυτό σου, κάνε οτιδήποτε σε κάνει να αισθάνεσαι ευπρόσδεκτη και αγαπητή.

Δες ποιος είναι ο κατάλληλος σύντροφος για μια γυναίκα Ιχθύ

Συνεχίζοντας να πλοηγείστε στην ιστοσελίδα, δηλώνετε ότι αποδέχεστε την Πολιτική απορρήτου. περισσότερες πληροφορίες

Οι ρυθμίσεις των cookies είναι προεπιλεγμένες στην αποδοχή των cookies, ώστε να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αποδέχεστε τα παραπάνω συνεχίζοντας να χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα χωρίς να αλλάζετε τις ρυθμίσεις των cookies ή πατώντας "Αποδέχομαι". Για να δείτε πώς να αλλάξετε τις ρυθμίσεις των cookies, διαβάστε την πολιτική απορρήτου.

Close